Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De innovatieve anti-aging verzorging van SBT komt rechtstreeks uit de Hanzestad Hamburg. Het exclusief ontwikkelde en gepatenteerde actieve bestanddeel Cell Life Serum activeert en regenereert de cellen van de huid en herstelt haar jeugdigheid.

Meer info

SBT kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

SBT Producten - Innovatieve anti-aging voor elk huidtype

SBT - Sensitive Biology Therapy - is het verhaal van een modern anti-aging huidverzorgingsproduct waarvan de huididentieke formule bestaat uit 55 componenten. Vitaminen, sporenelementen, mineralen en antioxidanten nemen de taak op zich om de huid te voorzien van alles wat nodig is voor een natuurlijke, jeugdige uitstraling. Het doorslaggevende kenmerk van de SBT producten: CellLife Serum.

In tegenstelling tot veel andere cosmetische en verzorgingsproducten zijn de SBT producten niet gebaseerd op water of thermaal water, maar op een speciaal ontwikkelde formule die identiek is aan de celvoedingsvloeistof in de huid. Hierdoor worden de huidcellen letterlijk geactiveerd - om de huidschade te regenereren en om elastine en collageen te produceren, belangrijke bouwstenen van een jeugdige huid. De effecten op de huid zijn veelzijdig: de beschermende laag van de huid wordt versterkt, gevoeligheden en roodheid worden verminderd en de huid ziet er relaxter, stralender en gezonder uit.

Dit bevalt niet alleen mensen met een gevoelige huid, maar ook velen die hun huid willen verzorgen met zachte producten: De SBT producten zijn vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige geuren. Als u wilt, kunt u de producten in de online shop ontdekkenSBT .

SBT producten: Ontwikkeld door een dermatoloog

De SBT producten worden gecreëerd door SBT Laboratoria en de La Prairie Group - met de visie om een revolutie teweeg te brengen in de cosmetica door middel van innovatieve technologie. Voor de huidverzorgingslijnen werden ingrediënten gebruikt die identiek zijn aan de huidcellen en zo de huid op een bijzonder natuurlijke en compatibele manier ondersteunen en versterken. Op basis van jarenlange kennis in de dermatologie is een huidverzorgingsproduct ontwikkeld dat met name de dermis optimaal verzorgt. Het ligt onder het zichtbare huidoppervlak (epidermis). Doorslaggevend hierbij is de aanvoer van fibroplast - verantwoordelijk voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. De activiteit van de fibroplast neemt af met de leeftijd. Hierdoor wordt de huid slapper, dunner en ziet er bleker uit.

Optimaal geleverd, bevordert de Fibroplast een steviger en jeugdiger uiterlijk. Het innovatieve, gepatenteerde CellLife Serum activeert het fibroplast en zorgt bovendien voor meer celweerstand tegen roodheid en irritatie en voor celvernieuwing voor de vernieuwing van de huidcellen. De unieke celvoedingsvloeistof vult de huid op het juiste moment bij - precies in de biologisch vereiste concentratie. De anti-aging zorg van Sensitive Biology Therapy is sinds 2003 op de markt.

Hier in het assortiment: Ontdek de SBT producten online

Wat uw huid ook nodig heeft, er zijn SBT producten voor alle huidtypen en problemen. In principe worden de verzorgingsproducten echter gekenmerkt door een hoge mate van compatibiliteit. Zonder siliconen, parabenen en parfumstoffen zijn ze bijzonder zacht voor de gevoelige huid, maar ook voor alle andere huidtypen. SBT Er zijn producten voor het gezicht en het lichaam beschikbaar voor reiniging en verzorging. Dit zijn onder andere wasgel, reinigingsmelk, toner, gezichtsmaskers, serums, dag- en nachtcrèmes, oogcrèmes, bodylotions, deodorants en nog veel meer. Als u SBT producten wilt kopen, kunt u kiezen tussen de volgende zorglijnen:

CELLDENTICAL voor een zachte reiniging en verwijdering van vuil, make-upresten en talg die de poriën kunnen verstoppen of irriteren. Ingrediënten zijn sandelhout, honingextract en panthenol om te voorkomen dat de huid uitdroogt tijdens de reiniging.

CELL LIFE als serum is de beste ondersteuning voor de huid. CellLife Serum in zuivere vorm ondersteunt ze met 55 essentiële ingrediënten - waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en sporenelementen.

CELLREPAIR biedt optimale zorg en ondersteuning bij de dagelijkse lichaamshygiëne. Of het nu gaat om lichaamsmelk, douchegel, deodorant of handcrème: CELLREPAIR zorgt voor langdurig welzijn, een natuurlijke vochtbalans en een betrouwbare bescherming.

FRAGILE is de anti-verouderingsverzorging voor de gevoelige huid die snel reageert op irritatie. FRAGILE helpt de huid er gelijkmatiger uit te zien en kalmeert roodheid. Tegelijkertijd worden de cellen geactiveerd en wordt de huid aangespannen.

PREVENT is ontwikkeld als verzorging tegen de eerste tekenen van huidveroudering. De innovatieve formule vertraagt de veroudering van de huid en gaat de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegen.

OPTIMAL ondersteunt de huid bij verschillende tekenen van veroudering en huidproblemen. De formule stimuleert de cellen, activeert hun regeneratie en bevordert de natuurlijke processen voor een gezond uitziende huid met een stralende teint.

INTENSIVE is de zorglijn met de unieke CellVector technologie, die de actieve bestanddelen vertienvoudigt. In tegenstelling tot conventionele huidverzorgingsproducten dringt de formule diep door in de huidlagen en reactiveert ze de productie van collageen en elastine.

OPTIMUM verstevigt de huid wanneer de elasticiteit afneemt. De collageen- en elastinevezels worden versterkt en rimpels hebben minder kans. Tegelijkertijd worden oneffenheden in de teint gladgestreken.

PERFEKT biedt optimale bescherming voor de gevoelige huid tijdens de dagelijkse reiniging. De verzorgingsserie kalmeert de huid en voorkomt onzuiverheden. Andere reacties die typisch zijn voor het huidtype, zoals roodheid en irritatie, worden ook verzacht.

SENSI AKTIV heeft een licht ontsmettende werking en is daarom ideaal voor het reinigen van de gevoelige huid die de neiging heeft om onzuiverheden te vertonen. Kleine ontstekingen worden verlicht, roodheid wordt verminderd.

SBT Producten - beste Anti-Ageing ondersteuning voor elk huidtype

Het individuele huidtype bepaalt niet alleen de verzorging die nodig is, maar ook het verouderingsproces van de huid. In ieder geval tot op zekere hoogte. Een vette huid wordt meestal als onpopulair beschouwd omdat er altijd een lichte glans op het gezicht is en er onzuiverheden verschijnen. Maar omdat het hierdoor voortdurend goed "bevochtigd" wordt, wordt het verouderingsproces vertraagd. Fijne lijntjes en rimpels verschijnen veel later dan bij andere huidtypen. Dit toont aan dat elke huid - zelfs op oudere leeftijd of in de strijd tegen tekenen van veroudering - andere behoeften heeft en steun nodig heeft.

De SBT producten zijn ontworpen als anti-aging verzorging, maar de verschillende lijnen houden rekening met de respectievelijke behoeften en huidaandoeningen. Dit biedt het voordeel dat iedereen de juiste verzorging kan vinden en zo ideale omstandigheden kan creëren om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan of om zijn of haar huid op elke leeftijd te verzorgen.

SBT Bestel producten goedkoop - voor uzelf of als cadeau

Als u nieuwsgierig bent geworden en de SBT producten online wilt kopen, vindt u in onze online shop een uitgebreide selectie van het zorg- en cosmeticamerk. Met hun innovatieve technologie en zorgformule zijn de SBT producten echt iets bijzonders op de markt. Dit maakt ze niet alleen van hoge kwaliteit en effectief, maar ook een mooi cadeau. In een geschenkverpakking heeft u de mogelijkheid om de producten te leren kennen. Uiteraard zijn de SBT producten hier optimaal op elkaar afgestemd, zodat de best mogelijke verzorgingsresultaten worden bereikt. Als je om je heen kijkt kun je de SBT producten goedkoop kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.