Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De innovatieve anti-aging huidverzorging van SBT komt rechtstreeks uit de Hanzestad Hamburg. Het exclusief ontwikkelde en gepatenteerde actieve ingrediënt Cell Life Serum activeert en regenereert de huidcellen en herstelt de jeugdigheid.

Meer info

Koop SBT goedkoop

Meer info +

SBT producten - Innovatieve anti-aging voor elk huidtype

SBT - Sensitive Biology Therapy - is het verhaal van een modern antiverouderingsproduct waarvan de huididentieke formule uit 55 bestanddelen bestaat. Vitaminen, sporenelementen, mineralen en antioxidanten nemen de taak op zich om de huid te voorzien van alles wat ze nodig heeft voor een natuurlijke, jeugdige uitstraling. Het belangrijkste kenmerk van SBT producten: CellLife Serum.

In tegenstelling tot veel andere cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn SBT producten niet gebaseerd op water of thermaal water, maar op een speciaal ontwikkelde formule die identiek is aan de celvoedingsvloeistof in de huid. Dit activeert letterlijk de huidcellen - om huidschade te herstellen en elastine en collageen te produceren, belangrijke bouwstenen van een jeugdige huid. De effecten op de huid zijn talrijk: de beschermlaag van de huid wordt versterkt, gevoeligheid en roodheid verminderen en de huid ziet er over het geheel genomen ontspannener, stralender en gezonder uit.

Dit is niet alleen prettig voor mensen met een gevoelige huid, maar ook voor veel mensen die hun huid willen verzorgen met zachte producten: SBT producten zijn vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige geurstoffen. Als je wilt, kun je de SBT producten ontdekken in de online shop.

SBT producten: Ontwikkeld door dermatologen

SBT producten zijn ontwikkeld door SBT Laboratories en de La Prairie Group - met de visie om een revolutie teweeg te brengen in cosmetica door middel van innovatieve technologie. Voor de huidverzorgingslijnen hebben ze ingrediënten gebruikt die identiek zijn aan huidcellen en daarom de huid op een bijzonder natuurlijke en compatibele manier ondersteunen en versterken. Op basis van hun jarenlange dermatologische kennis hebben ze een huidverzorgingslijn ontwikkeld die vooral de lederhuid optimaal voedt. Deze ligt onder het zichtbare huidoppervlak (epidermis). De doorslaggevende factor hier is de toevoer van de fibroplast - verantwoordelijk voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Met toenemende leeftijd neemt de activiteit van de fibroplast af. Als gevolg hiervan wordt de huid slapper, dunner en ziet er bleker uit.

Wanneer de fibroplast optimaal wordt gevoed, bevordert hij een steviger, jeugdiger uiterlijk. Het innovatieve, gepatenteerde CellLife serum activeert de fibroplast en zorgt ook voor een grotere weerstand van de cellen tegen roodheid en irritatie en voor celvernieuwing voor de vernieuwing van de huidcellen. De unieke celvoedingsvloeistof vult de huidreserves op het juiste moment aan - in de exacte concentratie die biologisch vereist is. De antiverouderende huidverzorging van Sensitive Biology Therapy is sinds 2003 op de markt.

Hier in het assortiment: ontdek SBT producten online

Wat je huid ook nodig heeft, de producten van SBT zijn verkrijgbaar voor alle huidtypen en -problemen. De huidverzorgingsproducten worden echter over het algemeen gekenmerkt door een hoge mate van compatibiliteit. Zonder siliconen, parabenen en parfums zijn ze bijzonder zacht voor de gevoelige huid, maar ook voor alle andere huidtypes. SBT producten zijn verkrijgbaar voor gezichts- en lichaamsreiniging en -verzorging. Deze omvatten reinigingsgels, reinigingsmelk, toners, gezichtsmaskers, serums, dag- en nachtcrèmes, oogcrèmes, bodylotions, deodorants en nog veel meer. Als je SBT producten wilt kopen, kun je kiezen uit de volgende huidverzorgingslijnen:

CELLDENTICAL voor een zachte reiniging en verwijdering van vuil, make-upresten en talg die de poriën kunnen verstoppen of irriteren. De ingrediënten zijn sandelhout, honingextract en panthenol om te voorkomen dat de huid uitdroogt tijdens het reinigen.

CELL LIFE als serum is de beste ondersteuning voor de huid. Het CellLife serum in zijn pure vorm ondersteunt de huid met 55 essentiële ingrediënten - waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en sporenelementen.

CELLREPAIR biedt optimale verzorging en ondersteuning bij de dagelijkse lichaamshygiëne. Als bodymilk, douchegel, deodorant of handcrème: CELLREPAIR zorgt voor langdurig welzijn, een natuurlijke vochtbalans en betrouwbare bescherming.

FRAGILE is de antiverouderingsverzorging voor de gevoelige huid die snel reageert. FRAGILE helpt de huid er egaler uit te laten zien en vermindert roodheid. Tegelijkertijd activeert het de cellen en verstevigt het de huid.

PREVENT is ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De innovatieve formule vertraagt huidveroudering en gaat de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegen.

OPTIMAL ondersteunt de huid bij verschillende tekenen van huidveroudering en huidproblemen. De formule revitaliseert de cellen, activeert hun regeneratie en bevordert natuurlijke processen voor een gezond uitziende huid met een stralende teint.

INTENSIV is de huidverzorgingslijn met de unieke CellVector technologie, die de actieve ingrediënten vertienvoudigt. In tegenstelling tot conventionele huidverzorgingsproducten dringt de formule diep door in de huidlagen en reactiveert de collageen- en elastineproductie.

OPTIMUM verstevigt de huid wanneer haar elasticiteit afneemt. Collageen- en elastinevezels worden versterkt en rimpels krijgen minder kans om te verschijnen. Tegelijkertijd worden oneffenheden in de teint geëgaliseerd.

PERFEKT biedt optimale bescherming voor de gevoelige huid tijdens de dagelijkse reiniging. De huidverzorgingslijn kalmeert de huid en voorkomt onzuiverheden. Ook andere typische reacties van het huidtype, zoals roodheid en irritatie, worden geminimaliseerd.

SENSI AKTIV heeft een licht desinfecterende werking en is daarom ideaal voor het reinigen van de gevoelige huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Kleine ontstekingen worden gekalmeerd en roodheid verminderd.

SBT producten - de beste anti-aging ondersteuning voor elk huidtype

Het individuele huidtype bepaalt niet alleen de benodigde verzorging, maar ook het verouderingsproces van de huid. Tenminste tot op zekere hoogte. Een vette huid wordt meestal als impopulair beschouwd omdat er altijd een lichte glinstering op het gezicht te zien is en er onzuiverheden verschijnen. Maar omdat de huid voortdurend goed "gehydrateerd" is, wordt het verouderingsproces vertraagd. Fijne lijntjes en rimpels verschijnen later dan bij andere huidtypes. Dit toont aan dat elke huid andere behoeften heeft en ondersteuning nodig heeft, zelfs als ze ouder wordt en de tekenen van veroudering bestrijdt.

De SBT producten zijn over het algemeen ontworpen als anti-aging verzorging, maar houden rekening met de respectievelijke behoeften en huidcondities in de verschillende lijnen. Dit biedt het voordeel dat iedereen het juiste huidverzorgingsproduct kan vinden en zo de ideale omstandigheden kan creëren om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan of de huid op elke leeftijd zo goed mogelijk te verzorgen.

Bestel SBT producten tegen een voordelige prijs - voor jezelf of als cadeau

Als je nieuwsgierig bent en SBT producten online wilt kopen, vind je een ruime selectie van het huidverzorgings- en cosmeticamerk in onze online shop. Met hun innovatieve technologie en verzorgingsformule zijn SBT producten echt iets speciaals op de markt. Dit maakt ze niet alleen hoogwaardig en effectief, maar ook een prachtig cadeau. Een geschenkdoos geeft je de mogelijkheid om de producten te leren kennen. Uiteraard zijn de SBT producten optimaal op elkaar afgestemd voor de best mogelijke verzorgingsresultaten. Als je goed rondkijkt, kun je SBT producten kopen tegen een voordelige prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten