Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De in Londen geboren modeontwerper Alexander McQueen stond zijn hele leven voor extravagantie en provocatie. Na het overlijden van de "hooligan van de Engelse mode" in 2010, zal zijn mode- en sociale nalatenschap worden voortgezet door Sarah Burton.

Meer info

Alexander McQueen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Alexander McQueen Parfum - betoverende extravagante extravagantie

Alexander McQueen inspireert mensen wereldwijd met zijn extravagante mode. Met zijn parfums is hij net zo sterk en gedurfd. Alexander McQueen Parfum combineert de kunst van het parfumeren met buitengewone creativiteit. In samenwerking met parfumeurs die, net als McQueen, de tegenpolen weten te verenigen, ontstaat er een opmerkelijk Alexander McQueen parfum voor vrouwen. Alexander McQueen Parfum is een geheime tip voor alle vrouwen die de voorkeur geven aan een onmiskenbare geur. De geuren tonen niets luid en opdringerigs. Ze omringen de neus als een zachte wind, waardoor ze absoluut geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Toch hebben ze een duidelijke extravagantie. Zoals de kleding van Alexander McQueen creaties van creatieve schoonheid, weerspiegelen de parfums van Alexander McQueen deze schoonheid in geuren. De ongewone geuren onderstrepen het karakter van zelfbewuste vrouwen. Alexander McQueen Parfum is geschikt voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken en hun eigenheid willen benadrukken. De parfums van Alexander McQueen ons zijn kundige creaties die op verrassend harmonieuze wijze tegenstellingen in evenwicht brengen. Als je van goede verrassingen houdt, moet je online Alexander McQueen parfum kopen.

Alexander McQueen - Schepper van provocerende schoonheid

Alexander McQueen komt voort uit eenvoudige omstandigheden en ontdekt zijn modetalent wanneer hij kleren voor zijn drie zussen maakt. Op 16 jarige leeftijd begon hij een stage als kleermaker in Londen, werkte in Londen en Milaan en studeerde vervolgens tot 1992 aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen. Daar valt zijn creativiteit meteen op. Isabella Blow koopt LeeAlexander McQueen 's scriptie, zoals hij eigenlijk heet. Ze is een beroemd styliste en modejournaliste en wordt muze en sponsor van McQueen. Lee McQueen richtte het label Alexander McQueen op in 1993 en verwierf al snel de reputatie van een enfant terrible. Zijn creaties tonen de hoogste kleermakerskunst, maar zijn excentriek en uitbundig, de modeshows zijn schandalig. In 1996 ontving hij voor het eerst de British Designer of the Year award, die hij nog drie keer zal ontvangen.

In 2003 wordt in samenwerking met Yves Saint Laurent Beauté, het eerste Alexander McQueen parfum, Kingdom, op de markt gebracht; in 2005, MyQueen. Het modemerk breidt uit, samenwerking met diverse bedrijven leidt tot een sport- en koffercollectie. Sinds 2006 ontwerpt Alexander McQueen ze de podiumkleding voor Lady Gaga en bereikt ze een breder publiek. Een dag voor de begrafenis van zijn moeder, die zijn naaste vertrouwelinge was, pleegt hij Alexander McQueen zelfmoord. Zijn label gaat sindsdien verder met Sarah Burton, die sinds 1996 voor McQueen werkt. Kate Middleton's trouwjurk is een ontwerp van haar, en ze is ook verantwoordelijk voor de creatie van Alexander McQueen parfumgeuren.

Parfums uit Alexander McQueen de online shop

Alexander McQueen McQueen

Alexander McQueen Eau Blanche

Nachtbloeiende bloemen vormen het hart van McQueen, het eerste Alexander McQueen parfum dat onder leiding van creatief directeur Sarah Burton wordt gemaakt. Kruidnagel, roze en zwarte peper openen het parfum in de bovenste noot met een kruidige, licht kruidige geur, waaraan snel de heerlijke jasmijn, de verleidelijke tuberoos en de weelderige ylang-ylang worden toegevoegd. De witte bloemen symboliseren zowel zuiverheid als subliminale verleiding. Vetiver in de basis contrasteert met de zoete, licht romige hartnoot. Dit Alexander McQueen parfum wordt gekocht door vrouwen die de nacht doorkruisen met vrouwelijke lichtheid, terwijl er een mysterieuze adem omheen blaast. McQueen is een geur die aanvoelt alsof het er altijd al geweest is. Hij heeft een zeer romantische kant, een bijna troostende kant, die nooit helemaal uit het leven verdwijnt. Hij vraagt wel aandacht, maar op een zeer prettige manier. Sarah Burton zag een bijzondere kracht in de kwetsbare witte bloemen. s Nachts ontwikkelen ze hun sterkste geur en trekken ze insecten aan voor bestuiving. Ze gebruiken alleen de geur, niet hun mooie bloemen. Deze geheime kracht wordt weerspiegeld in dit Alexander McQueen parfum. Het neemt je mee naar een bloementuin bij maanlicht, de warme lucht streelt je wang, delicate geuren verleiden je zintuigen en de grenzen van de wereld lijken te vervagen.

Alexander McQueen Parfum Eau Blanche begint met een delicate maar fascinerende viooltjesgeur in de topnoot. De hartnoot bestaat uit romantische jasmijn samba, sensuele tuberoos en mysterieuze, kruidige ylang-ylang. De basisnoot van witte muskus en houtachtige noten geeft de geur een warme, vertrouwde nuance. Eau Blanche symboliseert de moderne vrouwelijkheid. Viooltjes, jasmijn, tuberoos en ylang-ylang vormen samen een vrolijke geur die de levensbevestigende energie van de late lente weerspiegelt. De bomen tonen hun sappige bladeren, de bloemen schijnen in al hun schoonheid en besproeien hun volle geur, de gebroken takken van de laatste lentestormen verspreiden een kenmerkende geur in de warme zon. Witte muskus leidt deze geuren naar een zachte vallei vol warme zonneschijn, schone lucht en het gevoel van één te zijn met de wereld.

Zowel Eau Blanche als McQueen zijn alledaagse parfums die vrouwen een fantastische uitstraling geven op kantoor, op hun gemak en 's avonds. Elke vrouw heeft een andere smaak, maar de geuren van Alexander McQueen parfum kunnen in elk seizoen een elegante noot achterlaten. Haar uitgebalanceerde composities passen in de energieke lente, hebben een verfrissend effect in de zomer, warm en sensueel in de herfst en geven je een goed humeur in de winter.

De tijdloze fles

Wie op zoek is naar Alexander McQueen parfum online vindt ook beelden van de flessen in hun eenvoudige maar elegante helderheid. Sarah Burton zocht in het archief van het wereldberoemde Victoria and Albert Museum in Londen naar historische modellen van parfumflessen. Tijdloosheid was erg belangrijk voor haar. Zo verschijnt Alexander McQueen parfum in een zware glazen fles, die toch kwetsbaar lijkt. De ronde vorm benadrukt de vrouwelijke kant met zijn heldere lijnen en weerspiegelt tegelijkertijd de eenvoud van de parfums. De vorm combineert tijdloze elegantie en modern minimalisme. Eau Blanche is versierd met een wit gelakte pet die doet denken aan een bal met parels. Gouden sierlinten en gouden geschriften op een witte achtergrond benadrukken de adel van deze compositie. McQueen heeft een zwarte pet en embleem en benadrukt de verleidelijke kracht van deze geur.

Tijdloos en modern, met subtiele elegantie.

Als u van iets bijzonders houdt en toch niet in de schijnwerpers wilt staan, vindt u hier de geuren van Alexander McQueen uitstekende metgezellen. Haar warmte geeft kracht, haar tederheid wekt de wens om te spelen. De afgeronde composities stralen een subliminale vrolijkheid, sensualiteit en levensvreugde uit. Moderne vrouwen die zich goed bewust zijn van hun romantische kant, maar de voorkeur geven aan een subtiele manier van verleiding, hebben gelijk met Alexander McQueen parfum. Geen enkele geurcomponent staat op de voorgrond, is te sterk of opdringerig. De individuele sterke geuren van de bloemen zorgen voor een delicaat spel waarin niemand de overhand krijgt. De geuren Alexander McQueen zijn ook verkrijgbaar als douchegel en bodylotion. Alexander McQueen Parfum kan goedkoop worden gekocht in de online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

81 82
toepassen