Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

89 90
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De in Londen geboren modeontwerper Alexander McQueen stond zijn hele leven voor extravagantie en provocatie. Na de dood van de "hooligan van de Engelse mode" in 2010 wordt zijn mode- en sociale nalatenschap voortgezet door Sarah Burton.

Meer info

Alexander McQueen goedkoop kopen

Meer info +

Alexander McQueen parfum - betoverende extravagantie

Alexander McQueen inspireert mensen over de hele wereld met zijn extravagante mode. Zijn parfums zijn net zo sterk en gedurfd. Alexander McQueen parfum combineert de hoogste kunst van het parfumeren met buitengewone creativiteit. In samenwerking met parfumeurs die, net als McQueen, tegenstellingen weten te verenigen, wordt het opmerkelijke Alexander McQueen parfum voor vrouwen gecreëerd. Alexander McQueen parfum is een insider tip voor alle vrouwen die de voorkeur geven aan een onmiskenbare geur. De geuren zijn niet luid of opdringerig. Ze strelen de neus als een zacht briesje, waardoor ze absoluut geschikt zijn om elke dag te dragen. Toch hebben ze een duidelijke extravagantie. Net zoals de kleding van Alexander McQueen creaties van creatieve schoonheid zijn, weerspiegelen de parfums van Alexander McQueen deze schoonheid in geuren. De ongewone geuren benadrukken het karakter van zelfbewuste vrouwen. Alexander McQueen parfum is ideaal voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken en hun uniciteit willen benadrukken. De parfums van Alexander McQueen zijn kundige creaties die tegenstellingen op een verrassend harmonieuze manier met elkaar in evenwicht brengen. Als je van goede verrassingen houdt, moet je online Alexander McQueen parfum kopen.

Alexander McQueen - schepper van provocerende schoonheid

Alexander McQueen komt uit een bescheiden milieu en ontdekt zijn modetalent wanneer hij kleding maakt voor zijn drie zussen. Op zijn 16e ging hij in de leer als herenkleermaker in Londen, werkte in Londen en Milaan en studeerde daarna tot 1992 aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen. Zijn creativiteit werd daar onmiddellijk erkend. Isabella Blow koopt het afstudeerproject van Lee Alexander McQueen, zoals hij eigenlijk heet. Ze is een beroemde styliste en modejournaliste en wordt McQueen's muze en beschermvrouw. Lee McQueen richt in 1993 het label Alexander McQueen op en krijgt al snel een reputatie als enfant terrible. Zijn creaties tonen het hoogste niveau van kleermakerswerk, maar zijn excentriek en uitbundig, de modeshows schandalig. In 1996 ontving hij voor het eerst de Britse Designer of the Year award, die hij nog drie keer zou ontvangen.

In 2003 werd het eerste Alexander McQueen parfum, Kingdom, gelanceerd in samenwerking met Yves Saint Laurent Beauté, gevolgd door MyQueen in 2005. Het modelabel breidt zich uit en samenwerkingen met verschillende bedrijven leiden onder andere tot een sport- en koffercollectie. Sinds 2006 ontwerpt Alexander McQueen podiumoutfits voor Lady Gaga en bereikt zo een breder publiek. Een dag voor de begrafenis van zijn moeder, die zijn naaste vertrouwelinge was, pleegt Alexander McQueen zelfmoord. Sindsdien runt Sarah Burton, die sinds 1996 voor McQueen werkt, zijn label. Ze ontwierp de trouwjurk van Kate Middleton en is ook verantwoordelijk voor het creëren van de geuren voor Alexander McQueen Parfum.

Parfums van Alexander McQueen in de online shop

- Alexander McQueen McQueen

- Alexander McQueen Eau Blanche

Nachtbloemen staan centraal in McQueen, het eerste Alexander McQueen parfum onder leiding van creatief directeur Sarah Burton. Kruidnagel, roze en zwarte peper openen het parfum in de topnoot met een kruidige, licht prikkelende geur, die al snel wordt vergezeld door prachtige jasmijn, verleidelijke tuberoos en weelderige ylang-ylang. De witte bloemen symboliseren zowel zuiverheid als subliminale verleiding. Vetiver in de basis contrasteert met de zoete, licht romige hartnoot. Dit Alexander McQueen parfum wordt gekocht door vrouwen die met vrouwelijke lichtheid door de nacht zwerven, terwijl een mysterieus briesje om hen heen waait. McQueen is een geur die aanvoelt alsof hij er altijd al is geweest. Het heeft een heel romantische kant, een troostende bijna die nooit helemaal uit het leven verdwijnt. Het vraagt wel aandacht, maar op een heel aangename manier. Sarah Burton zag een bijzondere kracht in de fragiele, witte bloemen. Ze ontwikkelen hun sterkste geur 's nachts, waardoor ze insecten aantrekken om ze te bestuiven. Ze gebruiken alleen de geur, niet hun prachtige bloemen. Deze geheime kracht wordt weerspiegeld in dit Alexander McQueen parfum. Het neemt je mee naar een bloementuin bij maanlicht, de warme lucht streelt je wang, delicate geuren verleiden je zintuigen en de grenzen van de wereld lijken te vervagen.

Eau Blanche van Alexander McQueen Parfum begint met een delicate maar fascinerende geur van viooltjes in de topnoot. De hartnoot bestaat uit romantische jasmijn sambac, sensuele tuberoos en mysterieuze, kruidige ylang-ylang. De basisnoot van witte muskus en houtachtige noten geeft de geur een warme, vertrouwde nuance. Eau Blanche belichaamt moderne vrouwelijkheid. Viooltje, jasmijn, tuberoos en ylang-ylang creëren samen een vrolijke geur die de levensbevestigende energie van de late lente weerspiegelt. De bomen laten hun weelderige bladeren zien, de bloemen schitteren in al hun schoonheid en stralen hun volle geur uit, de afgebroken takken van de laatste lentestormen geven een kenmerkende geur af in de warme zon. Witte musk leidt deze geuren naar een zacht dal van verwarmende zonneschijn, schone lucht en het gevoel één te zijn met de wereld.

Zowel Eau Blanche als McQueen zijn alledaagse geuren die vrouwen omhullen met een fantastisch aura op kantoor, in hun vrije tijd en 's avonds. Elke vrouw heeft een andere smaak, maar de geuren van Alexander McQueen Parfum kunnen in elk seizoen een elegante noot achterlaten. Hun fijn uitgebalanceerde composities passen bij de energieke lente, zijn verfrissend in de zomer, warm en sensueel in de herfst en brengen je in een goed humeur in de winter.

De tijdloze flacon

Als je online zoekt naar Alexander McQueen parfum, vind je ook afbeeldingen van de flacons in hun eenvoudige maar elegante helderheid. Sarah Burton onderzocht de archieven van het wereldberoemde Victoria and Albert Museum in Londen voor historische modellen van parfum flacons. Tijdloosheid was erg belangrijk voor haar. Daarom zit Alexander McQueen parfum in een zware glazen flacon die toch breekbaar oogt. De ronde vorm benadrukt de vrouwelijke kant met zijn heldere lijnen en weerspiegelt tegelijkertijd de no-nonsense aard van de parfums. De vorm combineert tijdloze elegantie met modern minimalisme. Eau Blanche is versierd met een witgelakte dop die doet denken aan een met parels bezette bol. Gouden decoratieve banden en gouden letters op een witte achtergrond benadrukken de elegantie van deze compositie. McQueen heeft een zwarte dop en een zwart embleem, wat de verleidelijke kracht van deze geur benadrukt.

Tijdloos en modern, met subtiele elegantie

Wie van iets speciaals houdt, maar niet in de schijnwerpers wil staan, vindt Alexander McQueen parfums uitstekende metgezellen. Hun warmte geeft kracht, hun delicatesse wekt het verlangen om te spelen. De goed afgeronde composities stralen een subliminale vrolijkheid, sensualiteit en levensvreugde uit. Moderne vrouwen die zich bewust zijn van hun romantische kant, maar de voorkeur geven aan een subtielere verleiding, zijn bij Alexander McQueen parfum aan het juiste adres. Geen enkel geurcomponent staat op de voorgrond, is te sterk of overheersend. De individuele sterke geuren van de bloemen spelen een delicaat spel waarin geen enkele geur de overhand krijgt. De Alexander McQueen geuren zijn ook verkrijgbaar als douchegel en bodylotion. Je kunt Alexander McQueen parfum goedkoop kopen in de online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten