Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Estée Lauder

Estée Lauder kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Cosmetica door - Estée Lauder schoonheidsverzorging op het hoogste niveau

Het merk Estée Lauder heeft een geschiedenis die ver teruggaat in de tijd. Weinig mensen weten dat de oorsprong van alle Estée Lauder producten ligt in het idee en de assertiviteit van een alleenstaande vrouw die ondanks tegenslagen nooit heeft opgegeven. De wijlen de oprichter leidde het bedrijf persoonlijk met veel succes gedurende tientallen jaren en bood een bijna eindeloos aanbod aan producten Estée Lauder in cosmetica, verzorging en parfum voor elke individuele smaak. De verscheidenheid aan Estée Lauder cosmetica omvat verschillende maskers, serums, lotions, liftproducten, poeder, eyeliner en nog veel meer.

Met een jaaromzet van meer dan 10 miljard dollar is het bedrijf een van de meest succesvolle in de cosmetica-industrie en kan het cosmetica kopen Estée Lauder in vele online winkels en enkele drogisterijen. Estée Lauder Het is moeilijk om goedkoop cosmetica te kopen omdat de unieke recepten van het merk resulteren in een hogere productieprijs. We willen graag de ontwikkeling van het merk en de speciale kenmerken ervan nader bekijken.

Van een familierecept tot een wereldwijde onderneming

De grondlegger van de Estée Lauder cosmetica, Josephine Esther Mentzer, werd op 1 juli 1906 in Queens geboren en stond toen bekend als Josephine Esther Mentzer. Estée ontwikkelde zich later vanuit haar oorspronkelijke voornaam "Esty" en de achternaam werd haar door haar man gegeven. Het basisidee van Estée Lauder cosmetica is bijna net zo oud als de oprichter zelf. Ze begon al heel vroeg met de distributie van monsters van cosmetische producten, die haar oom John Schotz thuis maakte. Hij was chemicus en apotheker en stelde de producten in eerste instantie alleen voor familiegebruik ter beschikking.

Estée adopteerde zijn recepten en overtuigde jarenlang huisvrouwen van de kwaliteit van haar producten door middel van gratis monsters en mond-tot-mondreclame. Pas in 1946 richtte zij samen met haar man de Estée Lauder bedrijven op. Met New York als opstapje naar de markt overtuigde ze snel haar klanten en verstevigde ze haar positie. In 1960 bereikte het bedrijf zijn internationale doorbraak met een order van Harrods in Londen. Estée Lauder Bedrijven zijn sinds 1995 beursgenoteerd, dus de oorsprong van de wereldwijde Estée Lauder cosmetica ligt in een vrouw met een idee en een beetje fantasie en veel assertiviteit.

Het merk is tot op de dag van vandaag nog steeds in familiebezit. De Estée Lauder producten bieden iets voor elke smaak. Met name complete sets genieten een toenemende populariteit en zijn een uitstekend cadeau voor elke leeftijdsgroep. In de meeste gevallen kunt u op deze manier Estée Lauder cosmetica tegen een lagere prijs kopen dan door afzonderlijke producten afzonderlijk te kopen.

Een steeds groeiend assortiment

De verscheidenheid aan producten van dit merk is zo groot dat we de sets alleen in de volgende sectie zullen introduceren. De Revitalizing Supreme Starter Set bevat bijvoorbeeld een Advanced Night Repair Eye Cream, een Revitalizing Supreme Plus Cream, een Advanced Night Repair Serum en een Revitalizing Supreme Mask. Het is ideaal om tekenen van huidveroudering tegen te gaan en wordt daarom vooral aanbevolen voor oudere klanten.

De Sumptous Extreme Mascara Set, daarentegen, is ontwikkeld om unieke ooggebieden te creëren en is daarom geschikt voor elke leeftijdsgroep. De Estée Lauder producten zorgen voor onweerstaanbare wimpers bij het kijken naar de ogen en perfecte en rimpelvrije oogcontouren. Het bevat een weelderige Extreme Mascara in zwart, een Little Black Primer en een Supreme Eye Cream.

De Advanced Night Repair Anti-Aging Set is ook ontworpen voor oudere klanten. De Estée Lauder cosmetica in deze set dragen bij aan een betere, frissere en jongere huid door de tekenen van veroudering tegen te gaan. Het bevat een Advanced Night Repair Serum, een Revitalizing Supreme+ Cream en een Advanced Night Repair Eye Gel Cream.

Een ander pakket is de New Dimension Serum Set, die uit drie delen bestaat. Het dient om de huid gladder en tegelijkertijd meer gerond te maken, bij wijze van spreken vanuit een "nieuwe dimensie". De producten hebben ook een modelleringseffect dat kan worden gebruikt om gezichtsgebieden te accentueren of naar de achtergrond te duwen. Het bestaat uit een New Dimension Shape + Fill Expert Serum, de New Dimsension Shape + Sculpt Face Kit Compact en een New Dimension Sculpt & Glows Mask.

De Sumptous Knockout Mascara Set is ook gemaakt Estée Lauder voor indrukwekkende momenten. De primer zorgt voor een zeer natuurlijke no-make-up look en maakt mascara waterdicht als toplaag. Mascara daarentegen roept lange wimpers op en geeft ze volume. De Double Wear Stay-in-Place oogpotlood trekt perfect stralende lijnen met een lange levensduur.

Vele andere productseries completeren het Estée Lauder cosmetische assortiment en bieden voor elke smaak het perfecte product. Producten voor ogen, lippen, gezicht en nagels zijn verkrijgbaar. Voorbeelden zijn de zorgserie Advanced Time Zone, Clear Difference, Echte Glow of Enlighten en de make-up serie Pure Color, Perfectionist, Bronze Goddess of Pure Color Envy. Elk van deze series heeft een afzonderlijk product, dat naar behoefte kan worden gecombineerd. Estée Lauder Producten zijn echt voor iedereen.

Aristocraten en andere beroemdheden adverteren voor Estée Lauder

Estée Lauder s persoonlijkheid was bekend over de nationale grenzen heen. Ze had zo'n charmante uitstraling dat ze zelfs edelen kon overtuigen van de kwaliteit van haar producten. Een jonge collectie Estée Lauder cosmetica werd ontworpen in samenwerking met de beroemde Victoria Beckham. Dit is een hoogwaardige collectie, die alle componenten van een make-up bevat.

De keuze van de verpakking was Estée Lauder altijd zeer creatief en was gebaseerd op ongewone hoezen met ongewone vormen en felle kleuren. De New Dimension serie, bijvoorbeeld, schijnt in een lichtblauw, wat bijna bovennatuurlijk is, en het rood van de Nutritious serie valt op in elk cosmetisch schap.

De Estée Lauder cosmetica zijn online en in geselecteerde drogisterijen verkrijgbaar. Het brede assortiment aan producten maakt het mogelijk om voor elk huidtype de juiste te vinden. Van make-up tot lip- en nagelverzorging en anti-veroudering, alles is inbegrepen. De prijzen van de producten zijn in ieder geval gerechtvaardigd, omdat het merk sinds de oprichting veel belang hecht aan de hoogste kwaliteit. Het succes van de wereldwijde onderneming, die meer dan 50 jaar geleden ontstond uit een klein idee in een privékeuken, spreekt voor de kwaliteit.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder met vier sterren of meer
4,95 uit 5 sterren — op basis van 24 klant adviezen
Commentaar van Subjecall96
Prima product

Heel gemakkelijk in het gebruik. Super aangenaam op de huid. Langhoudende werkzaamheid. Ik ben helemaal tevreden en bestel graag weer bij jullie.

Commentaar van Courriund
Goede huidverzorging

Heb deze gekocht op aanraden van mijn beste vriendin. Zij gebruikt hem al jaren en was er erg tevreden over. Ik ben er ook heel enthousiast over, ook al gebruik ik hem pas een paar weken.

Commentaar van Ancy1997
Super

Mijn partner gebruikt dit product al lang en is er erg tevreden mee. Het is weliswaar niet goedkoop maar je kunt er lekker lang mee vooruit als je het zuinig gebruikt. Beveel ik graag verder aan.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 1024
toepassen
vandaag tot-61%1