Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 2010 is Katy Perry ook een van de popsterren die onder hun eigen naam parfums op de markt brengen om hun fans een plezier te doen. Net als de zangeres zelf, zijn Katy Perry parfums in de loop der tijd veranderd.

Meer info

Koop Katy Perry Parfum goedkoop

Meer info +

Katy Perry Parfum - dat is de geur van de popcultuur!

Sinds 2008 verzamelt ze gouden platen: Katy Perry de singer-songwriter uit Californië. Ze is niet alleen zangeres, ze schrijft ook haar eigen liedjes en creëert haar eigen muzikale ervaring. Na het veroveren van de wereldwijde hitlijsten was het slechts een kwestie van tijd totdat de eerste Katy Perry vrouwengeur werd uitgebracht. Maar wat voor soort persoon is deze machtsvrouw eigenlijk? Hoe klinkt haar muziek - en hoe past haar parfum erin? Een perfecte geur ontvouwt zich als een zomerse dag in snelle beweging: van de eerste bloeiende adem van de topnoot via het hart van de dag tot aan de basis die in het geheugen blijft hangen. Dat geldt ook voor indrukwekkende muzikanten: ze stijgen op in de lucht van het succes, vinden hun eigen stijl en blijven deel uitmaken van het muzieklandschap. De volgende tekst geeft een overzicht van de vrouw achter het merk, legt uit waarom Katy Perry parfum goedkoop is om weg te geven en neemt je mee in de wereld van de geuren in de popscene!

De geur van succes?

Met "I Kissed a Girl" slaagt Katy Perry de intrede in de muziekwereld van de zeer grote artiesten. Geboren in 1984 als Katy Hudson in Santa Barbara, is ze de belichaming van de Californische zomer - extravert en zeer getalenteerd in muziek. Na haar eerste platencontract in 2001 nam ze de meisjesnaam van haar moeder aan - het gevaar van verwarring met de grote Kate Hudson uit Hollywood is te groot. Katy Perry Het duurt echter een paar hete zomers voordat haar eigen Katy Perry parfum online te koop is.

In 2010 wordt het eerste Katy Perry parfum gelanceerd - het wordt nog steeds gevierd, maar velen beschouwen het als een flits in de pan. Maar al in 2011 is het record van poplegende Michael Jackson gevestigdKaty Perry : ze brengt vijf singles van haar album Teenage Dream naar nummer 1 in de hitlijsten. Op zijn laatst is het nu duidelijk dat de dochter van de dominee allesbehalve een one-hit wonder is. Haar muziek klinkt als haar geurcreaties: expressief en onderscheidend. Ze heeft zich een weg naar succes gewerkt. Wie Katy Perry parfum wil kopen, koopt ook de geur van succes die door moed, doorzettingsvermogen en talent had kunnen ontstaan. Niet alleen de ingrediënten worden modern en artistiek tegelijk gebruikt - de Katy Perry parfumflacons spreken ook een eigen taal van elegantie, een gevoel voor esthetiek en de vreugde van de eigen vrouwelijkheid.

Van katten en koninginnen

Elk Katy Perry parfum vervoert de drager in een onmiskenbare sprookjeswereld. Zowel de geurcompositie als de kleur, de vorm en de fantasie spreken een harmonieuze taal - ze weerspiegelen de kunst van de kunstenaar zelf. Ze is niet alleen zangeres, ze schrijft ook haar eigen liedjes. Het is geen wonder dat het enige Katy Perry parfum dat je goedkoop kunt kopen er een is waarin de flacon harmonieert met esprit en geur. De liedjes in flessen:

Spinnen. Een parfum als de zoete spinnen van een poesje - en net zo zoet. De topnoot is bijna kleverig-zoet van appel, perzikbloesem en groene bamboe. Het hart lijkt op een meisjesboeket van fresia's, jasmijn en rozen. In de basis drijft de zwaarte van de suiker weg: vanille-orchidee, sandelhout en wit amber. De kat-vormige fles heeft de Katy Perry geur een populair cadeau gemaakt voor tieners die van dieren houden.

Miauw. Het equivalent van spinnen in het roze! Net zo lief, maar met meer finesse in de nuances. De topnoot blijft bloemig-fruitig met peer, mandarijn en gardenia, terwijl lelietjes-van-dalen, oranjebloesem en kamperfoelie de hartnoot een verrassende snaar geven. Amber, vanille en sandelhout blijven in de basis, terwijl muskus meer sillage toevoegt.

Beide kattenparfums werden vergezeld door hangers met geurende glitter.

Net als hun muziek wordt ook het Katy Perry parfum steeds rijper. Van de zoete tienergeur in kattenformaat wordt het dramatisch:

Killer Queen. Een teken van Katy Perry liefde voor de band Queen? In ieder geval neemt het Katy Perry parfum online en in de winkels een kans: parfumeur Laurent Le Guernec heeft samen met de zangeres nieuwe impulsen gecreëerd: Een topnoot van verse bergamot, wilde bessen en pruimen ontmoet een hart van bloemen met de bloesem van de onafhankelijkheid frangipani, de bloeiende vuurwerk en jasmijn samba. In de basis komen kasjmier, patchoeli en vloeibare praline samen.

Killer Queen Oh So Sheer. Deze variatie van het weelderige origineel is zachter, met vlierbessen in het hoofd en lila in het hart geeft een delicater Katy Perry parfum. De basisnoot blijft identiek.

Killer Queen's Royal Revolution zou de koninklijke zus zijn - een koninklijke blauwe fles in plaats van de vurige rode onderstreept dit. In de topnoot liggen granaatappel en fresia's tegen elkaar aan, de hartnoot is weer heel zoet met sandelhout, jasmijn en bloemige sinaasappelbloesem. De basis is weer typisch Katy Perry parfum: experimenteel met sleedoorn en vanilleorchis.

Killer Queen's Spring Reign regeert in de topnoot met roze fresia, zwarte bessenknop en violet blad, het hart is bloemig met davana, gardenia en meiroos. Benzoë, kasjmier en ceder ronden de koninklijke geur af.

Hoe belangrijk liefde voor haar is, is te zien in de Mad Love geurenserie, die werd uitgebracht op hetzelfde moment als Katy Perry s relatie met Orlando Bloom: een gedurfde fruitsalade van appelsorbet, Mara-des-Bois aardbei en roze grapefruit in de topnoot, een boeket van jasmijn, pioenroos en dramatische Tearing Heart op een basis van kokospalm hout, muskus en sandelhout.

De Indi-serie is Katy Perry onovertroffen in zijn individualiteit: een topnoot van bergamot, pruim en witte thee op een bloemenhart van cyclamen, lelietjes-van-dalen en subtiele witte ceder. De basis met amber, muskus en tonkaboon is zoet en volwassen tegelijk - net als de zangeres zelf.

Van parfum en partners

Katy Perry showbusiness is ondenkbaar zonder hen. In tegenstelling tot veel van haar collega's zet ze zich echter niet alleen in voor de marketing van haar eigen producten, maar is ze altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van de gemeenschap: in 2016 ontving ze de Audrey Hepburn Humanitarian Award van UNICEF voor haar ongekende inzet in de strijd voor de rechten van het kind. Ze is ook een vechter in het leven - ze heeft de middelbare school niet afgemaakt en is toch de koningin van een miljoenenrijk geworden. Ze heeft zich bevrijd van een ongelukkig huwelijk en heeft haar ridder gevonden. In maart 2020 kondigde de zangeres haar zwangerschap aan. Het volgende Katy Perry parfum zal waarschijnlijk naar babypoeder ruiken!

Zingen, dansen, de zintuigen ruiken!

De parfums van Katy Perry zijn niet voor vrouwen die zich graag verstoppen. Ze zijn beledigend en onafhankelijk, ze stralen levensvreugde uit en stimuleren alle zintuigen. Perfect om de hele nacht door te dansen of voor de dagen die volgen op de onvergetelijke nacht. Concerten zijn op dit moment nog Katy Perry ver weg - maar online een Katy Perry parfum kopen kan ook vanuit huis. Eenmaal toegepast, zijn energie en pop elan in de lucht: spuiten, ruiken, dansen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.