Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 2010 is Katy Perry ook een van de popsterren die geuren lanceert onder haar eigen naam om haar fans te plezieren. Net als de zangeres zelf zijn de parfums van Katy Perry in de loop der tijd veranderd.

Meer info

Katy Perry parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Katy Perry parfum - de geur van popcultuur!

Sinds 2008 verzamelt ze gouden platen: Katy Perry, de singer-songwriter uit Californië. Ze is niet zomaar een zangeres, ze schrijft haar eigen nummers en creëert haar eigen muzikale belevingswereld. Nadat ze de wereldwijde hitlijsten had veroverd, was het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Katy Perry damesgeur werd uitgebracht. Maar wat voor iemand is deze powervrouw? Hoe klinkt haar muziek - en hoe past haar parfum daarbij? Een perfecte geur ontvouwt zich als een zomerdag in sneltreinvaart: van de eerste bloemige hint van de topnoot naar het hart van de dag tot de gedenkwaardige basis. Het is vergelijkbaar met indrukwekkende muzikanten: ze stijgen op naar succes, vinden hun eigen stijl en blijven in het muzikale landschap. De volgende tekst geeft een overzicht van de vrouw achter het merk, legt uit waarom Katy Perry parfum een geweldig cadeau is en neemt je mee in de wereld van de popgeuren!

De geur van succes?

Met "I Kissed a Girl" is Katy Perry erin geslaagd om als grote artiest door te breken in de muziekbusiness. Geboren als Katy Hudson in Santa Barbara in 1984, is ze de belichaming van de Californische zomer - extravert en muzikaal begaafd. Nadat ze in 2001 haar eerste platencontract tekende, nam ze de meisjesnaam van haar moeder aan - het risico op verwarring met Hollywood-grootheid Kate Hudson was te groot. Katy Perry leert dus al vroeg hoe belangrijk het is om haar eigen onmiskenbare stijl te hebben. Het duurde echter een paar hete zomers voordat Katy Perrys eigen parfum online te koop was.

In 2010 komt het eerste Katy Perry parfum op de markt - ze wordt nog steeds geroemd, maar velen beschouwen haar roem als een vlucht in de pan. Maar in 2011 verbrak Katy Perry het record van poplegende Michael Jackson door vijf singles van haar album Teenage Dream op nummer één in de hitlijsten te zetten. Het is inmiddels duidelijk dat de dochter van de dominee allesbehalve een eendagsvlieg is. Haar muziek klinkt als haar geurcreaties: expressief en onmiskenbaar. Ze heeft haar succes verdiend. Wie Katy Perry parfum wil kopen, koopt ook een vleugje van het succes dat is bereikt door moed, doorzettingsvermogen en talent. Niet alleen zijn de gebruikte ingrediënten modern en artistiek tegelijkertijd - de flacons van Katy Perry parfum spreken ook een individuele taal van elegantie, een gevoel van esthetiek en vreugde in de eigen vrouwelijkheid.

Van katten en koninginnen

Elk Katy Perry parfum voert de drager mee naar een onmiskenbare sprookjeswereld. Zowel de geurcompositie als de kleur, vorm en fantasie spreken een harmonieuze taal - ze weerspiegelen de kunst van de kunstenares zelf. Ze is niet alleen zangeres, ze schrijft ook haar eigen liedjes. Geen wonder dat er alleen Katy Perry parfum te koop is voor een redelijke prijs, waarbij de flacon harmonieert met esprit en geur. De liedjes in flesjes:

-Purr. Een parfum als het zoete spinnen van een poes - en net zo zoet. De topnoot is bijna plakkerig zoet met appel, perzikbloesem en groene bamboe. Het hart lijkt op een meisjesboeket met fresia, jasmijn en rozen. De zwaarte van de suiker drijft weg in de basis: vanille orchidee, sandelhout en witte amber. Het flesje in de vorm van een kat heeft van Katy Perry een populair cadeau gemaakt voor tieners die van dieren houden.

-Miauw. De roze tegenhanger van Purr! Net zo zoet, maar met meer verfijning in de nuances. De topnoot blijft bloemig en fruitig met peer, mandarijn en gardenia, terwijl lelietje-van-dalen, oranjebloesem en kamperfoelie de hartnoot een verrassend akkoord geven. Amber, vanille en sandelhout blijven in de basis, terwijl muskus meer sillage toevoegt.

Voor beide kattenparfums werden hangers met geparfumeerde glans gelanceerd.

Net als hun muziek wordt ook het Katy Perry parfum volwassen. Van een zoete tienergeur in kattenformaat wordt het dramatisch:

-Killer Queen. Een teken van Katy Perrys voorliefde voor de band Queen? In ieder geval is het Katy Perry parfum zowel online als in de winkels een onderneming: parfumeur Laurent Le Guernec heeft samen met de zangeres nieuwe impulsen gecreëerd: Een topnoot van frisse bergamot, wilde bessen en pruimen ontmoet een hart van bloemen met de bloesem van onafhankelijke frangipani, bloeiende pimpernel en jasmijn sambac. Cashmeran, patchoeli en vloeibare praline ontmoeten elkaar in de basis.

-Killer Queen Oh So Sheer. Deze variatie op het weelderige origineel is zachter, met vlierbes in de top en sering in het hart, wat zorgt voor een delicatere geur. De basisnoot blijft identiek.

-Royal Revolution van Killer Queen moet het koninklijke zusje zijn - een koninklijk blauw flesje in plaats van het vuurrode flesje benadrukt dit. De topnoot wordt gedomineerd door granaatappel en fresia, terwijl de hartnoot weer heel zoet is met sandelhout, jasmijn en bloemige oranjebloesem. De basis is weer typisch Katy Perry parfum: experimenteel met sleedoorn en vanille orchidee.

-Killer Queen's Spring Reign heerst in de topnoot met roze fresia, zwarte bessenknop en viooltjesblad, het hart is bloemig met davana, gardenia en meiroos. Benzoë, cashmeran en cederhout ronden de koninklijke geur af.

Hoe belangrijk liefde voor haar is, is te zien in de Mad Love-geurserie, die tegelijkertijd met Katy Perrys relatie met Orlando Bloom werd uitgebracht: een gedurfde fruitsalade van appelsorbet, Mara des Bois-aardbei en roze grapefruit in de topnoot, een boeket van jasmijn, pioenroos en een dramatisch hart van druppels op een basis van kokospalmen, musk en sandelhout.

Katy Perry Parfum is ongeëvenaard in zijn individualiteit met de Indi-lijn: topnoten van bergamot, pruim en witte thee op een bloemig hart van cyclaam, lelietje-van-dalen en subtiele witte ceder. De basis met amber, muskus en tonkaboon is zoet en volwassen tegelijk - net als de zangeres zelf.

Van parfum en partners

Katy Perry is niet meer weg te denken uit de showbusiness. In tegenstelling tot veel van haar collega's zet ze zich echter niet alleen in voor de marketing van haar eigen producten, maar is ze altijd op zoek naar toegevoegde waarde voor de gemeenschap: in 2016 ontving ze de Audrey Hepburn Humanitarian Award van UNICEF voor haar ongeëvenaarde inzet in de strijd voor de rechten van kinderen. Ze is ook een vechter in het leven - ze heeft haar middelbare school niet afgemaakt en is toch de koningin van een miljoenenimperium geworden. Ze heeft zichzelf bevrijd uit een ongelukkig huwelijk en haar ridder gevonden. In maart 2020 kondigde de zangeres haar zwangerschap aan. Het volgende Katy Perry parfum zal waarschijnlijk naar babypoeder ruiken!

Zingen, dansen, de zintuigen geuren!

Katy Perry parfums zijn niet voor vrouwen die zich graag verstoppen. Ze zijn offensief en onafhankelijk, ze stralen joie de vivre uit en stimuleren alle zintuigen. Perfect om de hele nacht op te dansen of voor de dagen die volgen op de onvergetelijke nacht. Concerten met Katy Perry zijn momenteel nog ver weg - maar je kunt Katy Perry parfum ook vanuit huis online kopen. Eenmaal aangebracht, hangt er energie en popkracht in de lucht: spray, ruik, dans!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten