Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kleine rituelen versterken ons en ons welzijn. De filosofie van Rituals is op deze wijsheid gebaseerd. Oosterse tradities, verzorgende ingrediënten en fijne geuren creëren momenten om te pauzeren, zelfs in het stressvolle dagelijkse leven.

Meer info

Rituals kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rituals Producten geven speciale momenten

Rituals Producten verwennen de zintuigen met hoogwaardige verzorgingsmiddelen en een speciaal verzorgingsconcept. In de dagelijkse verzorgingsroutine is er een geschenk dat de Rituals producten openen. Een goed gevoel, tot rust komen, bewust genieten van de tijd, zichzelf respecteren, daarom zijn Rituals producten goedkoop. De luxueuze producten van ons openen Rituals een nieuw perspectief op alledaagse dingen. Ze nodigen u uit om de waarde van elk moment te waarderen, hoe gewoon het ook is. Dit is wat achter de wijsheid van het Verre Oosten ligt, die vreugde vindt in kleine dingen en in elk moment. Rituals vertaalt deze traditie en filosofie in haar luxueuze producten. Ze zorgen voor exclusieve oliën en verwennen de ziel met heerlijke geuren. De verzorgingsproducten combineren dus lichaam en geest tot een eenheid die goed aanvoelt. De verschillende series zijn gericht op verschillende karakter en huidtypen. Ook hier staat een holistische benadering achter het concept van Rituals . Het lichaam weerspiegelt de ziel en vice versa. Gedetailleerde informatie over de achtergronden van elk Rituals van de Rituals producten kan online en in de volgende tekst worden gevonden.

Meer dan alleen lichaamsverzorging

Raymond Cloosterman is opgericht Rituals in Amsterdam in 2000. Het bedrijf was een van de eersten die voor vertraging als geluks- en welzijnsfactor koos. Het is het onderscheidende kenmerk van het merk. Rituals biedt diepgaande achtergrondinformatie over haar producten en vertrouwt op mond-tot-mondreclame in plaats van klassieke reclame. Het concept werkt. Klanten houden van de combinatie van hoogwaardige verzorgingsproducten tegen een betaalbare prijs en de "soulfood" die elk product aan klanten geeft.

Rituals richt zich niet alleen extern op duurzaamheid. 97 procent van alle producten van Rituals het bedrijf wordt in de Europese Unie geproduceerd, wat een positief effect heeft op de ecologische voetafdruk van het bedrijf. Alle Rituals producten gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Synthetische stoffen kunnen echter in sommige gevallen natuurlijke stoffen op een milieuvriendelijkere manier vervangen. Rituals De producten zijn vrij van parabenen, siliconen, methylisothiazolinone, natriumlaurylsulfaten en microplastics. Omdat het welzijn van ieder mens en dat van de planeet waardevol is voor het bedrijf. Daarom wordt de verpakking ook onderworpen aan Rituals een test die weegt op het bestaan van milieuvriendelijkere varianten (levenscyclusanalyse). Navulverpakkingen, papier in plaats van plastic inlays in geschenkdozen, duurzame papierbronnen en het gebruik van gerecycled materiaal zijn enkele van de maatregelen die zijn genomen om Rituals nieuwe wegen in te slaan.

Mensen die online producten kopenRituals , vertrouwen op hoogwaardige, schone en milieuvriendelijke ingrediënten en verpakkingen. De producten zijn wreedheidvrij, d.w.z. niet getest op dieren.

Rituals biedt zorg voor de grote vraag

Rituals De producten zijn onderverdeeld in verschillende series, die elk betrekking hebben op een specifiek ritueel of een filosofie uit het Verre Oosten. Een overzicht van de producten uit Rituals de online shop:

Het ritueel van de Ayurveda

Het ritueel van Sakura

Het ritueel van Dao

Het ritueel van de hammam

Het ritueel van de gelukkige Boeddha

Het Ritueel van Ayurveda biedt producten voor de holistische verzorging en reiniging van lichaam en geest. Sommige producten zijn speciaal aangepast aan de drie Dosha's (levensprincipes) van Ayurveda: Vata, Pitta, Kapha. Afhankelijk van het type ondersteunen balancerende, kalmerende of verkwikkende kruidenextracten het welzijn. De Ayurveda serie is gebaseerd op luxueuze ingrediënten die helpen om de innerlijke harmonie en balans te herstellen. Zoete amandelolie, Indiase roos en honing zijn de belangrijkste ingrediënten van deze serie. Zoete amandelolie voedt en kalmeert de huid, verwent haar bovendien met eiwitten en vitaminen. Roos omringt de ziel met zijn beschermende, stemmingsverlichtende geur en honing versterkt de huid, vermindert onzuiverheden en roodheid. Met The Ritual of Ayurveda begint de dag in innerlijke en uiterlijke harmonie.

Achter Het Ritueel van Sakura ligt de Japanse Hanami ceremonie, die de vergankelijkheid van de kersenbloesem viert. Tegelijkertijd staat de kersenbloesem symbool voor het ontwaken van de natuur, het nieuwe begin van het jaar. Het Ritueel van Sakura is gewijd aan het moment, elke ochtend is een nieuw begin, elk begin van de dag is het begin van een avontuur. De geur van kersenbloesem waait rond alle Rituals producten uit de serie als een fijn gordijn van bloemblaadjes. De ingehouden rijstmelk geeft de huid een zachte glans, maakt haar zacht en glad. Van lichaamsscrubs tot voedende handcrèmes, The Ritual of Sakura biedt een verscheidenheid aan producten om de dag vol vreugde te beginnen.

Het hammam reinigingsritueel reinigt lichaam en geest. Na een dag hard werken geeft The Ritual of Hammam je nieuwe energie met de stimulerende geuren van eucalyptus en rozemarijn. Aangename texturen verwennen de huid, voeden haar met waardevolle stoffen en reinigen haar duurzaam. Handzeep, body peeling of doucheschuim behoren tot de Rituals producten van de Hammam serie. Massageolie, bodylotion en een verkwikkende bodyspray helpen om het gevoel van diepe ontspanning door de dag te dragen.

De lachende Boeddha is een beroemde monnik die meer dan 1000 jaar geleden in China woonde. Hij reisde het land af met een glimlach op zijn lippen en bracht vreugde aan hen die hem zagen. Het Ritueel van Happy Buddha is gebaseerd op de geuren van zoete sinaasappel en cederhout. Ceder heeft een angstaanjagend en kalmerend effect, oranje verheldert de stemming en brengt geïrriteerde gemoedstoestanden in balans. Met de combinatie van deze geuren helpen bijvoorbeeld lichaamsolie, handcrème, douchegel of lichaamsspray om de hele dag in een ontspannen en vrolijke sfeer door te brengen, waar stress en angst weerkaatsen.

Ontspannende Rituelen

Wat betekent het om Rituals producten te kopen? Rituals Producten hebben een positief effect op lichaam en geest. Alle producten bevatten essentiële oliën die een subtiele geur uitstralen. Etherische oliën hebben een inwendig effect op de psyche en een uitwendig effect op de huid. Sinaasappelolie verheldert niet alleen de stemming, maar stimuleert ook de bloedcirculatie op de huid. De huid krijgt een rooskleurige teint, lijkt steviger en gladder. Etherische oliën zijn natuurlijke stoffen die planten vormen om insecten aan te trekken, ongedierte te verdrijven of te beschermen tegen ziekten. Etherische oliën worden geproduceerd door stoomdestillatie in een gesloten ketel. Voor de productie van één gram etherische olie kan een zeer grote hoeveelheid plantaardig materiaal (bloemen, bladeren, schors) nodig zijn, soms vijf kilogram voor één gram olie, waardoor etherische oliën een geconcentreerde geur hebben. De stoffen werken via de neus in het centrale zenuwstelsel en beïnvloeden zo het welzijn. De geselecteerde etherische oliën van de Rituals producten helpen om lichaam en geest te ontspannen, te doen herleven en elke dag met een glimlach te beginnen.

Het assortiment groeit voortdurend.

Rituals De producten omvatten niet alleen uitstekende lichaamsverzorgingsproducten, maar ook fijne parfums en kamergeuren. De hoogwaardige wierookstokjes verspreiden de geur van de betreffende serie gedurende maximaal drie maanden. De flessen van de wierookstokjes verrukken met een prachtig design en verfijnen de woonkamer, badkamer of slaapkamer. In de kleinere versie van de mini-geurstaafjes duurt de geurbeleving tot drie weken. Dagelijkse producten verfraaien Rituals de huid en de zintuigen met hun strelende geuren. Ze nodigen je uit om bewust te genieten van het leven door middel van dagelijkse rituelen. Het aantrekkelijke aanbod van het aantrekkelijke aanbod van het Rituals ontwaakt de wens om deze rituelen uit te breiden en de vreugde te vergroten. In de online shop kunt u Rituals producten kopen tegen een goede prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 39
toepassen