Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Parijs tot de badkamer thuis: Jeanne Piaubert biedt meer dan alleen effectieve en hoogwaardige hoofdverzorging. Zo onderscheidt het Franse huis zich in het bijzonder door zijn salons en de daar toegepaste methoden, die zorgen voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

Meer info

Jeanne Piaubert producten goedkoop kopen

Meer info +

Jeanne Piaubert biedt een breed scala aan verzorgingsproducten aan

Een kwaliteitsvol zorgmerk dat gespecialiseerde producten biedt voor elk deel van het lichaam - dat is Jeanne Piaubert .... Wie zijn huid wil verwennen en de voordelen van perfect op elkaar afgestemde huidverzorgingsproducten wil kennen, zal Jeanne Piaubert niet langer zonder de crèmes, huidmelk en kuren willen.

Waardevolle ingrediënten vinden kostbare reinigingsproducten voor de gevoelige gezichtshuid opnieuw uit, terwijl verzorgingsmaskers en gezichtsbehandelingen helpen om de eerste tekenen van veroudering weer onzichtbaar te maken. Verstevigende huidverzorging voor het hele lichaam herstelt de waardevolle elasticiteit van de huid en rondt het assortiment Jeanne Piaubert huidverzorgingsproducten af. De huidverzorgingsproducten worden door een verstevigende verzorging voor het hele lichaam versterkt.

Het merk biedt zeer effectieve ingrediënten die zijn geformuleerd in speciale verzorgingsproducten om gebruikers te helpen nieuwe schoonheid te bereiken. Maar waar kunt u Jeanne Piaubert zorg kopen voor een goede prijs? Dit artikel geeft een overzicht van de productportfolio van dit zorgmerk. Voor iedereen die Jeanne PIaubert-Pflege online in onze winkel wil kopen.

Een echte pionier op het gebied van huidverzorging

Jeanne Piaubert -Care is een Frans cosmeticamerk met een lange traditie. Maar weinigen weten dat de oprichter zelf in 1928 de eerste cosmeticastudio opende volgens haar persoonlijk ontwikkelde verzorgingsconcept.

Sinds de lancering van het merk eind jaren twintig in Parijs is er veel gebeurd: vandaag de Jeanne Piaubert dag is het merk uitgegroeid tot een bedrijf met een bijzonder uitgebreide productportfolio. Als het gaat om cosmetica en schoonheidstoepassingen die gebruik maken van elektrostimulatie, heeft bijna geen enkel ander bedrijf meer ervaring opgedaan.

Jeanne Piaubert was niet alleen geïnteresseerd in het behoud van individuele schoonheid, maar is eerder te begrijpen als een visionair die als eerste een verband heeft gelegd tussen schoonheidsverzorging en geneeskunde.

Jeanne Piaubert -Verzorging - een uitgebreide portefeuille

In de productwereld van Jeane Piaubert is er voor elk deel van het lichaam een passend huidverzorgingsassortiment, afgestemd op de meest uiteenlopende huidbehoeften. Trendsettende lichaamscrèmes met een liftend effect helpen om problematische gebieden van de huid over het hele lichaam weer strak en aantrekkelijk te maken. Figuurverzorgingsproducten met vederlichte formules maken van buik en taille een strakke, in het oog springende plek.

Het innovatieve actieve bestanddeel Actigym speelt hierbij een belangrijke rol: het zorgt voor een gestimuleerd metabolisme en verbetert het energiemetabolisme van de mitochondriën. Deze verbranden het opgeslagen vet en helpen om gewicht te verliezen. Het bevat ook de werkzame stof cafeïne, die voorkomt dat er opnieuw vet wordt opgeslagen.

Zoals bij alle cosmetische toepassingen geldt dit ook voor Jeanne Piaubert - producten: Een dagelijkse toepassing leidt tot succes. Minstens vier weken moet een kuur zonder onderbreking zijn, maar het resultaat is overtuigend: een zichtbaar gladdere en stevigere huid en een duidelijk modellerend effect op het silhouet.

Wie weinig tijd heeft voor verzorging, kan in slechts 15 dagen tijd Jeanne Piaubert -Care kopen en vervelende deuken van de huid met hoogwaardige werkzame stoffen bestrijden.

Normale huid met Jeanne Piaubert -Care buitengewoon mooie verzorging

Jeanne Piaubert biedt de juiste lichaamsverzorging, niet alleen voor veeleisende huidtypes. Als u een normale huid heeft, kunt u deze mooi bewaren met de rijke lichaamsmelk uit het Jeanne Piaubert assortiment. Met pure aloë vera gel, zorgen ze voor een gebalanceerde hydratatie van de huid.

Extra vochtnevels voor het hele lichaam geven een heerlijke frisheidskick. Ze voorkomen ook vochtverlies en verzachten irritaties. Deze producten ondersteunen de actieve regeneratie van de huid met hoogzuivere perzikkorrels en passievruchtenolie. Zulke basisproducten zijn ook geschikt voor iedereen die de Jeanne Piaubert zorg wil uitproberen tegen een redelijke prijs.

Stop huidveroudering met Jeanne Piaubert -Care

Uiterlijk halverwege de jaren '30 is de elasticiteit van de huid zichtbaar verminderd en worden de eerste rimpels zichtbaar op de fijne gelaatshuid. Jeanne Piaubert biedt een breed scala aan gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype en elke behoefte.

Voor iedereen die weinig tijd heeft voor intensieve verzorgingsrituelen, Jeanne Piaubert biedt Certitude Absolue Crèmes een totaaloplossing: Certitude Absolue Crèmes bieden alles wat de huid nodig heeft om zich te onthouden en haar natuurlijke schoonheid te behouden in één enkel product. Deze verzorgingscrème is zeer effectief tegen bestaande rimpels en voorkomt verdere rimpelvorming. Fijne rimpels worden voorkomen en verdwijnen uiteindelijk weer. Bioactieve lipiden geven een pluspunt in vocht en de klok rond, omdat het product beschikbaar is als dag- en nachtcrème. Deze serie biedt ook extra speciale anti-rimpel sera. Deze zijn zeer effectief en dragen met hun liftend effect ook bij aan het verminderen van rimpels.

Huidspaarders en andere redders voor een gestresste huid

Een verouderende huid heeft speciale aandacht nodig. De Skin Saver serie bevat het zeer effectieve anti-aging ingrediënt Telodormin. Dit helpt om een jeugdige teint te krijgen door het omkeren van het verouderingsproces. De huid herwint haar weerstand. Pigmentvlekken verdwijnen ook dankzij de werkzame stof Cell Active White.

De Diviskin serie van Jeanne Piaubert -Pflege gaat nog een stap verder. Met het actieve ingrediënt Toxiclear helpt deze productserie om de huidcellen fundamenteel te ontgiften en de celrecycling te stimuleren. Hernieuwde oxidatieve stress wordt ook voorkomen door Toxiclear.

Om de gevoelige gezichtshuid mooi en jeugdig te verzorgen, is een hoogwaardige dieptereiniging aangewezen als eerste stap. Voedende reinigingsmelk is Jeanne Piaubert beschikbaar voor elk huidtype. Deze producten zijn niet alleen effectief tegen vuil en overtollig huidvet, maar ook tegen make-up. De verzorgingsroutine begint met het verwijderen van make-up. De poriën blijven schoon, kunnen ademen, regenereren bijzonder goed en absorberen 's nachts het beste.

Wat kunnen de producten nog meer doen? Naast hun ongetwijfeld luxueuze verzorgende bestanddelen, overtuigen deze producten ook door hun visueel zeer aantrekkelijke verpakking. Met hun elegante design en hoogwaardige afwerking zijn deze flessen en potten een echte blikvanger in de badkamer.

De vier stadia van huidpromotie

Een nog beter begrip van de zorgfilosofie achter Jeanne Piaubert Care wordt gegeven aan gebruikers die zich vertrouwd maken met het vier stappen omvattende concept voor de bevordering van de huid en de ontwikkeling van de schoonheid van de huid:

Deze stappen omvatten in eerste instantie voorbereidende verzorging, bijvoorbeeld in de vorm van een gel, een melkbad of een bijzonder zachte peeling.

Een stimulerende massage met een apparaat om de bloed- en lymfestroom te stimuleren volgt dan als tweede fase. Dit zou de bloedcirculatie van de huid moeten verbeteren, waardoor deze ontvankelijker zou moeten worden voor de volgende verzorgende stoffen.

De derde fase van het zorgconcept gaat daarom ook over elektrostimulerende apparaten voor de behandelde partij. Dit wordt aangevuld met actieve basiszorg. Hiervoor worden uit het uitgebreide portfolio van het merk producten geselecteerd die geschikt zijn voor het huidtype en zorgvuldig toegepast.

De vierde en laatste fase is de zeer effectieve speciale zorg. Dit gebeurt in de vorm van maskers, serums, kuren en andere speciale producten en dient als individuele aanvulling op de basisverzorging.

Jeanne Piaubert gewoon online kopen

Wie nieuwsgierig is geworden en Jeanne Piaubert online op zoek is naar zorg, vindt de mooie producten in onze online shop zonder vervelend zoeken. Gevoelige, onopvallende geuren die de gebruiker de hele dag door omringen met niet alleen een heerlijke effectieve huidverzorging, maar ook met een vleugje luxe - dat is de Jeanne Piaubert verzorging!

Door onze goede voorwaarden rechtstreeks aan onze klanten door te geven, geven wij hen de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs onderhoud te kopenJeanne Piaubert .

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 136
toepassen