Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rome, de Eeuwige Stad - een unieke sfeer in de hoofdstad van Italië, traditie, legendes en mythen verweven met geschiedenis, de toekomst en het heden. De in Rome geboren Laura Biagiotti vangt deze speciale flair met haar geuren en maakt ze toegankelijk voor iedereen.

Meer info

koop Laura Biagiotti parfum goedkoop

Meer info +

Een Laura Biagiotti parfum benadrukt het charisma van elke vrouw

Het merk Laura Biagiotti is opgericht door de gelijknamige ontwerpster, die in 1972 voor het eerst een collectie voor het label presenteerde in Florence. Oorspronkelijk wilde Laura Biagiotti geen ontwerpster worden, maar studeerde ze literatuur om net als haar vader archeoloog te worden. In plaats van haar studie af te maken, begon ze echter mee te helpen in het modeatelier van haar moeder en ontdekte daar haar passie voor mode. Niet alleen werd Laura Biagiotti al snel een van de bekendste merken in Europa, haar elegante kasjmier creaties leverden de ontwerpster ook de titel "Queen of Cashmere" op.

Naast haar unieke kasjmierontwerpen staat Laura Biagiotti ook bekend om haar geurcreaties, die eveneens haar betoverende signatuur dragen. Rome, de thuisstad van de ontwerpster met haar unieke schoonheid, heeft ook een grote invloed gehad op al haar ontwerpen. Sommige van haar geuren, zoals het eerste Laura Biagiotti parfum Roma, zijn zelfs vernoemd naar de eeuwige stad. Als ontwerpster staat Laura Biagiotti ook bekend om haar waardering voor de natuurlijke schoonheid van vrouwen en haar verlangen om dit te benadrukken met haar ontwerpen. Daarom wees ze niet alleen te dunne modellen af, maar ontwierp ze ook collecties voor vrouwen met bijzonder vrouwelijke rondingen. Ze is waarschijnlijk het meest bekend om haar kasjmier creaties, die haar de titel "Queen of Cashmere" opleverden.

Naast haar mode heeft Laura Biagiotti ook een tijdloos eerbetoon aan vrouwelijkheid gecreëerd met haar vrouwengeuren. Naast modeontwerp wijdde Laura Biagiotti zich vanaf 1982 ook aan de parfumindustrie en creëerde ze geuren onder haar naam. Net als haar modecollecties betovert elk Laura Biagiotti parfum voor vrouwen met een vrouwelijke noot die het charisma van elke vrouw perfect benadrukt. De ontwerpster heeft ook de charme van haar geboortestad Rome en de typische Italiaanse flair in haar geurcreaties gevangen. Het hoofdkantoor van het bedrijf en de privéresidentie van Laura Biagiotti bevinden zich in Castello Marco Simone, ongeveer 17 kilometer buiten Rome.

Deze residentie is ook vereeuwigd in het logo van het label, waarin de vier torens van het kasteel zijn gestileerd. Laura Biagiotti parfums met hun unieke, frisse geurcomposities zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en niet alleen de geuren zelf, maar ook de flacons zijn een kunstwerk.

Hun populairste creaties zijn het vrouwenparfum Laura en het Laura Biagiotti parfum Roma, dat zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar is. Het Laura Biagiotti damesparfum Laura heeft een bijzonder licht en romantisch karakter met een fruitige topnoot van lychee en watermeloen. De hartnoot van het damesparfum is daarentegen bloemiger en voegt variatie toe aan het geurprofiel met perzik, waterlelie en roos.

De basis van het parfum is een beetje wranger met sandelhout, maar wordt afgerond door de secundaire basisnoot van vanille, die een bloemige nuance aan het parfum toevoegt. Over het geheel genomen is het geurprofiel van Laura erg delicaat, waardoor het ideaal is voor vrouwen om hun vrouwelijke uitstraling te benadrukken. Laura Biagiotti 's Roma parfum is een andere klassieke geur voor vrouwen. Dit parfum is ook heel vrouwelijk en viert vrouwelijkheid in de stijl van Laura Biagiotti.

Dit Laura Biagiotti parfum is ook vernoemd naar haar geboortestad Rome, die altijd heeft gediend als een grote inspiratiebron voor haar ontwerpen. "Roma" is een zeer elegante damesgeur met een fruitige, frisse topnoot van zwarte bes, bergamot en grapefruit. Na deze opening betovert het parfum met bloemige noten van lelietjes-van-dalen, roos en sensuele amandel. De Roma geurbeleving wordt afgerond met een basisnoot van vanille, amber en eikenmos. Al deze geurnuances geven Roma een intens oriëntaals karakter dat de drager omhult in een verleidelijke aura. Geïnspireerd door de klassieke Roma eau de toilette, heeft Laura Biagiotti nog meer variaties van deze tijdloze geur gecreëerd.

Blu di Roma vangt perfect de charme van de eeuwige stad door een zomers, fruitig-fris aroma te creëren met jasmijn, patchoeli en pomaroos. De damesgeur Essenza di Roma vangt ook perfect de flair van de eeuwige stad en weerspiegelt de tijdloze schoonheid van Rome met zijn geurnoten van sensuele vanille, bloemige viooltjes en frisse mandarijn. Dit nieuwe Laura Biagiotti parfum werd exclusief gelanceerd voor de verjaardag van het label, maar Laura Biagiotti liet zich niet alleen voor de vrouwengeuren inspireren door de geboortestad; ook de mannengeuren Roma Uomo, Blu die Roma Uomo en Essenza di Roma Uomo zijn gewijd aan de Italiaanse hoofdstad.

De Laura Biagiotti mannengeur Roma Uomo is de mannelijke tegenhanger van Laura Biagiotti 's klassieke geur en verleidt met een elegante compositie van grapefruit, basilicum en vanille. Net als het vrouwenparfum vangt het Laura Biagiotti Essenza di Roma Uomo parfum de unieke charme van Rome en maakt het indruk met zijn wrange noot van sandelhout, tonkaboon en geranium. Blu di Roma Uomo, een andere Laura Biagiotti geur voor mannen, is fris en aromatisch dankzij Italiaanse citroen en grapefruit, maar krijgt een mannelijke noot door ingrediënten als hout en muskus.

Het karakter van de Laura Biagiotti geuren is ook terug te vinden in het ontwerp van de flacons. De lichtheid van de geur Laura wordt bijvoorbeeld ook weerspiegeld in de ovale flacon met een goudblauwe dop. Alle op Rome geïnspireerde geuren van het merk, zoals het Laura Biagiotti parfum Roma of Roma Uomo, hebben een flacon waarvan het ontwerp doet denken aan een zuil in de oude Romeinse bouwstijl. Hierdoor geeft niet alleen het parfum zelf het karakter van de Italiaanse hoofdstad weer, maar visualiseert de flacon ook deze inspiratiebron.

Een Laura Biagiotti parfum kopen betekent dus jezelf omringen met de unieke uitstraling van de Italiaanse hoofdstad. Alle Laura Biagiotti geuren stralen een unieke charme uit en zijn altijd omgeven door een sensuele en elegante uitstraling. De ontwerpster weet de Italiaanse levenshouding in een flesje te vangen met haar parfumcreaties voor mannen en vrouwen. Je kunt een Laura Biagiotti parfum goedkoop online kopen, want er is een grote selectie geuren om uit te kiezen. Als je een Laura Biagiotti parfum online koopt, zijn er meestal ook aanvullende verzorgingsproducten verkrijgbaar die dezelfde geur verspreiden en de Laura Biagiotti parfumervaring compleet maken. Een Laura Biagiotti parfum is ook vaak online verkrijgbaar als cadeauset, waardoor het makkelijk is om je geliefden te trakteren op een van deze fijne geuren.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Laura Biagiotti met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen
Commentaar van Satifer69
Laura Biagiotti Roma Set met Body Lotion

Heerlijk om na het bad in te smeren - of je te laten insmeren. De geur van de parfum blijft een stuk langer hangen met de body lotion.

Commentaar van Covis1989
Aangenaam, vooral in de winter

Dit parfum ruikt zeer fruitig en warm, toch klassiek en voor elke gelegenheid te gebruiken. Zoals eerder gezegd vooral geschikt voor koudere dagen of 's avonds.

Commentaar van Wouggessed
zeer goed

De geur van Roma is voor mij echt uniek. Ik wil de hele serie graag aanbevelen.: shower gel, body lotion en parfum/ Ik heb Roma het eerst geroken ij een stewardess in het vliegtuig en haar na enige aarzeling gevraagd wat ze droeg... Sindsdien draag ik het ook!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Laura Biagiotti in vergelijking met de SRP