Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Erbe Solingen

Erbe Solingen - Nagel-, haar- en baardverzorgingsinstrumenten met traditie

In 1930 richtte Erich Becker zijn bedrijf op in Solingen, een stad die bekend staat om de productie van lemmeten. De eerste producten zijn manicurehulpmiddelen. In de jaren 1980 worden ook scheermesjes aan het programma toegevoegd.
Erbe Solingen

Handgemaakt voor hoge precisie

Bij Erbe Solingen worden scharen en tondeuses nog steeds met de hand geslepen om maximale precisie en duurzaamheid te garanderen.
Erbe Solingen

Het juiste gereedschap altijd bij de hand

Met Erbe Solingen sets voor manicure heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. De etuis zijn even elegant als praktisch.
Erbe Solingen

Het basismateriaal: staal

Erbe Solingen ontwerpt zijn scharen, tangen, tangen en pincetten van staal, dat wordt verfijnd in verschillende afwerkingen. Saffier en keramiek worden ook gebruikt voor de nagelvijlen.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Erbe Solingen verkoopt sinds 1930 hoogwaardige stalen artikelen voor scheren, manicure, pedicure en cosmetica. De accessoires worden niet alleen in Duitsland, maar ook internationaal met succes verkocht.

Meer info

Koop Erbe Solingen producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Erbe Solingen producten: Beste kwaliteit sinds 1930

Het merk Erbe Solingen staat voor hoogwaardige stalen producten voor scheren, manicure en pedicure. Erbe Solingen biedt ook producten zoals scharen en kappersscharen. Geselecteerde cosmetische producten maken het assortiment compleet. Het kwaliteitslabel "Made in Solingen" heeft niet alleen in Duitsland maar ook internationaal een goede reputatie. De fabrikant garandeert de beste kwaliteit voor nagelverzorging, voetverzorging, cosmetische instrumenten en scheerapparaten. Als je producten van Erbe Solingen koopt, kies je voor producten met een lange levensduur, geproduceerd met behulp van state-of-the-art automatiseringstechnologie en robotondersteuning. De "meesterhand Solingen" moet letterlijk worden opgevat in de productie, want meesterlijke Erbe Solingen producten kunnen alleen worden gemaakt met de juiste expertise en vaardigheid.

Een blik op de geschiedenis van Erbe Solingen producten

Het is bijna 100 jaar geleden dat Erich Becker zijn bedrijf oprichtte. In 1930 gebruikte hij de eerste twee letters van zijn voor- en achternaam voor de bedrijfsnaam Erbe Solingen. In de begindagen specialiseerde Erich Becker zich in manicureproducten. In de jaren 1930 begon de hausse in lichaamsverzorging en Becker breidde zijn productassortiment snel uit. De stad Solingen staat bekend om de productie en verwerking van staal. Solinger messen worden internationaal erkend als snijgereedschap van de hoogste kwaliteit. Erich Becker stelt dezelfde hoge eisen aan de productie van Erbe Solingen producten.

In 1968 neemt Siegfried Becker het bedrijf van zijn vader over. De ontwikkeling gaat vooruit: de saffieren nagelvijl wordt een absoluut merkartikel. Sindsdien zijn nagelvijlen met een saffiercoating de standaard geworden voor manicure- en pedicure-instrumenten. In de loop der jaren zijn er veel andere accessoires aan het assortiment toegevoegd. In de jaren 1980 werden onder andere scheeraccessoires en verzorgingsproducten voor het scheren toegevoegd.

In 2006 treedt Michael Becker in de voetsporen van zijn vader en grootvader. De hoge kwaliteits- en precisienormen blijven onveranderd. Het huidige hoofd van het bedrijf is nog meer gericht op duurzaamheid dan zijn voorgangers. Het behoud van natuurlijke hulpbronnen is net zo belangrijk als milieuvriendelijke productieprocessen bij de vervaardiging van Erbe Solingen producten. Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in de productie van precisiestaalwaren dragen bij aan het wereldwijde succes van het merk. Elk product van Becker Solingen wordt met zorg en passie gemaakt.

Of het nu gaat om een leren manicurekoffer met hoogwaardige inhoud, scheermessen of kappersscharen, de producten van Erbe Solingen zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen en in uitstekende kwaliteit. Natuurlijk kun je Erbe Solingen producten ook online kopen, bijvoorbeeld in onze winkel.

De kapsalon in Hamburgs Alsterhaus

Als je de producten van Erbe Solingen uit eerste hand wilt ervaren, heb je de mogelijkheid om dat te doen bij de luxe kappers in Hamburg. In de scheerruimte in het Hamburgse Alsterhaus demonstreren de baard- en haarkunstenaars van ERIC:BARBIER/Anthony Stölting hoe je een perfecte scheerbeurt en baardverzorging krijgt. De samenwerking met Erbe Solingen is al enige tijd succesvol. De professionals bewijzen dat kappers en barbiers de uitstekende producten van Erbe Solingen kopen en kunnen vertrouwen op hun uitstekende kwaliteit. Degenen die werken op het gebied van voetverzorging kunnen ook Erbe Solingen producten kopen tegen gunstige prijzen en ze gebruiken in hun eigen podotherapeutisch instituut.

Erbe Solingen producten online bestellen

In onze Erbe Solingen online shop vinden geïnteresseerde klanten een brede selectie van hoogwaardige beauty tools. Het assortiment is net zo aantrekkelijk voor professionals in de kappers-, manicure- en pedicurebranche als voor particulieren. De verzorgingsproducten voor mannen in de bewezen Erbe Solingen kwaliteit zijn ook zeker een kijkje waard op onze website!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten