Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Girolamo Etro richtte zijn nu wereldwijde modemerk in 1968 op in niemand minder dan de modemetropool Milaan. Het staat vooral bekend om zijn fijne stoffen en kleurrijke patronen. Na verloop van tijd kwamen daar geuren als Heliotrope en Palais Jamais bij.

Meer info

koop Etro parfum goedkoop

Meer info +

Etro parfum - klassieke geuren met een heel eigen persoonlijkheid

Een druppel Etro parfum, een druppel voor de zintuigen. Het Etro parfum voor vrouwen en het Etro parfum voor mannen maken indruk met hun individualiteit, passie en variaties. Het unieke geurconcept van het in Milaan gevestigde familiebedrijf maakt indruk met zijn luxe assortiment parfumcomposities die niet verfijnder kunnen zijn. Met hun eenvoudige stijl en hoge kwaliteit bereikten de geuren al snel wereldwijde faam. Vandaag kun je Etro parfum goedkoop online kopen.

Het Etro parfumgamma omvat meer dan 20 creaties voor mannen en vrouwen, waarvan sommige goedkoop online te koop zijn. Je zult de meest opwindende geuren ontdekken - van vurige energie tot mystieke sensualiteit. Een Etro parfum kan op zichzelf worden gedragen of in combinatie met elkaar - de geuren kunnen worden gemengd of op verschillende delen van het lichaam worden gesprayd. Deze Etro geur gelaagdheid kan worden gebruikt om verschillende emoties te benadrukken. Gebruikers kunnen ook hun creativiteit en uniciteit benadrukken en zo zelf parfumeurs worden.

Etro - het bedrijf slaat nieuwe wegen in

Het bedrijf Etro werd in 1968 opgericht door de stoffenhandelaar en levensfilosoof Gimmo Etro en wordt vandaag de dag nog steeds gerund door de familie. Etro heeft meer dan 750 mensen in dienst en genereert een miljoenenomzet. Het logo van het bedrijf is Pegasus, het vliegende paard uit de Griekse mythologie. Pegasus draagt Etro, volgens Gimmo Etro, op zijn vleugels van fantasie over alle grenzen heen. Naast de verfijnde geurconcepten, die al sinds 1989 bestaan, staat Etro bekend om zijn exclusieve lederwaren en accessoires. Alle producten belichamen nog steeds Gimmo Etro 's passie voor kunst en cultuur.

De briljante kwaliteit van de producten, vooral de geurlijnen, is ook uitzonderlijk - elk Etro parfum is samengesteld uit natuurlijke geuressences en aroma's die een individuele stemming creëren. De Etro layering creëert een concentraat voor de zintuigen, een mix van emoties en passie. De geuren en geurcombinaties kunnen verschillende effecten oproepen - vrouwelijkheid, mannelijkheid, vitaliteit of sensualiteit - het mengsel bepaalt het effect van het Etro parfum. Maar Etro legt niet alleen de nadruk op de speciale geur. De kleuren van de geuren spelen ook een speciale en essentiële rol. Het fascinerende kleurenspel creëert een speciale stemming of staat voor een speciaal moment. Deze liefde voor detail, liefde voor geur, is te herkennen in alle geurlijnen en maakt Etro tot iets heel speciaals.

De geuren - altijd iets unieks

Een van de eerste geuren van Etro, die Gimmo Etro vernoemde naar zijn eerste vestiging, is Etro Vicolo Fiori. Dit Etro parfum heeft een fruitig-bloemige geur en doet denken aan de ontwakende lente met het aroma van klokjes en andere bloemenessences zoals rozen en cyclamen. De klokjesbloem in de topnoot speelt een beslissende rol en geeft het parfum een onderscheidende en fantasierijke noot zonder de andere nuances te overstemmen:

- Topnoten: klokjesbloem, mandarijn

- Hartnoten: nymphaea (waterlelie), cyclamen, roos, ylang-ylang, perzik, meloen, lotus

- Basisnoten: muskus, sandelhout, vanille, ambergris, iris

Het Etro parfum Messe de Minuit zit met zijn aromatische houtachtige geur ook vol fantasie. De mystieke nuances, zoals wierook en mirre, nodigen uit tot een spirituele zelfontdekking. Deze spannende geurnoten worden tot bezinning gebracht door de vrolijkheid van sinaasappel en citroen. De delicatesse van muskus en het verleidelijke effect van oosterse patchoeli worden in balans gebracht door de geur van specerijen. Een geloofsbelijdenis voor een moment van pauze.Geursamenstelling:

- Topnoten: bergamot, sinaasappel, citroen

- Hartnoten: wierook, kaneel, patchoeli, petitgrain

- Basisnoten: labdanum (cistus), muskus, mirre

Het Etro parfum voor vrouwen Magot, de oriëntaals-verleidelijke geur met dat beetje extra, is het perfecte wapen voor een vrouw die een man wil opwinden met bloemen en citrusvruchten, hem wil bedwelmen met patchoeli-nuances en hem wil fascineren met muskus. Want niet alleen mannen kunnen vrouwen veroveren - het zijn ook vrouwen die mannen betoveren en charmeren tot ze zich uiteindelijk overgeven aan de wapens van de vrouw.Geursamenstelling:

- Topnoten: bergamot, citroen, roos, iris, perzik

- Hartnoten: viooltje, tuberoos, kruidnagel, alsem, lavendel

- Basisnoten: patchouli, vanille, cederhout, muskus, mos, sandelhout

De Etro Greene Street geur is een eerbetoon aan de New Yorkse wijk Soho. Soho bruist van creativiteit en is een centrum voor kunstenaars geworden. Het is de thuisbasis van de meest diverse mensen met de meest uiteenlopende culturen en levensstijlen. Soho is dan ook een kleurrijke wijk die fascineert door haar grote diversiteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze wijk de inspiratie vormt voor de Etro Greene Street geur. Etro Greene Street is in de eerste plaats ontwikkeld voor de moderne man.

Voor een man die modebewust is en toch een unieke stijl heeft. Etro Greene Street is een geurspel van rebelse oriëntaalse nuances (zoals nootmuskaat), frisse lenteachtige subtiliteiten (zoals viooltje) en een mysterieus vleugje mystiek (wierook). Dankzij de verleidelijke elementen past Etro Greene Street parfum ook bij de moderne vrouw. Met een constante stroom van nieuwe geurimpulsen maakt Etro Greene Street ook indruk in de nagalm van de basisnoot met golven van muskus, labdanumhars en ambergris.Geursamenstelling:

- Topnoten: basilicum, roze peper, nootmuskaat

- Hartnoten: wierook, harsen, geranium, viooltjes

- Basisnoten: talkpoeder, labdanum (cistus), ambergris, muskus

Het Etro Patchouly parfum uit 2016 biedt een nieuwe kijk op het mystieke Oosten - niet te verwarren met het Etro Patchouly uit 1989. Etro Patchouly is een samenspel van verslavende nuances die alle zintuigen prikkelen en heeft een oriëntaalse houtachtige geur. De citrusnoot is als een frisse omhelzing, gekalmeerd door ceder- en sandelhoutnoten. Amber en vanille intensiveren de geurcompositie en de tonkaboon geeft het een fantasierijke sensualiteit. Geursamenstelling:

- Topnoten: citroenen

- Hartnoten: patchoeli, tonkaboon, sandelhout, cederhout,

- Basisnoten: ambergris, vanille, labdanum (cistus), muskus, tolubalsem

Etro flacons - speciale flacons

Omdat Etro bekend staat om zijn extravagante en exclusieve modestijl, is het niet vreemd dat deze filosofie ook wordt weerspiegeld in de Etro parfum flacons - ze zijn net zo uniek als de geur die ze bevatten. De Etro flacons zijn geïnspireerd op oosterse stijlen en kunstwerken. Met hun duurzame kleuren en bloemmotieven zijn de flacons esthetisch aantrekkelijk, maar behouden ze toch altijd hun karakter dankzij hun specifieke vorm. Met afgeronde randen en een vorm die naar de hals toe smaller wordt, is de Etro flacon aantrekkelijk en wekt nieuwsgierigheid op naar de geur die erin zit. De sierlijke dop maakt deze compositie van passie en kwaliteit niet alleen op een exclusieve manier compleet, maar brengt ook een vleugje luxe over.

De Etro parfumeurs

Een van de bekendste parfumeurs die geuren ontwikkelt voor Etro is Véronique Nyberg. Zij heeft een voorliefde voor het ongewone en originele en ontwikkelde de Etro geur Rajasthan. Jacques Flori ontwikkelde, naast andere Etro geuren, de Etro Vetiver geur en is een van de meest ervaren en populaire parfumeurs. Etro - een lust voor het oog en de neus

De geurcreaties van Etro zijn niet alleen een streling voor het oog - ze zijn ook een streling voor de neus. Naast hun hoge kwaliteit maken de parfums van Etro indruk door hun grote verscheidenheid. Dankzij de Etro geurlagen worden gebruikers zelf parfumeurs en kunnen ze hun individuele geur dagelijks aanpassen aan hun stemming en emotionele toestand - iedereen kan zijn favoriete geur creëren uit het kleurrijke aanbod van geuren en kan vrij zijn creativiteit ontwikkelen. Etro parfum biedt dus een buitengewone geurbeleving - een fantasiereis voor de zintuigen. Iedereen die zichzelf wil trakteren op iets voortreffelijks voor lichaam en geest zou Etro parfum moeten kopen. Etro parfum kan online worden gekocht tegen voordelige prijzen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Etro met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Suirsoofter
Etro Sandalo

Een merk dat niet zoveel mensen kennen. Ik houd niet van de mainstream geur maar liever van iets aparter. En dat is deze geur heel zeker!

Commentaar van Hispeciam
Etro Magot

Deze heerlijke geur kan ik iedereen aanbevelen. SUPER!!!!! Hij ruikt zo lekker en anders dan al die andere parfums. Koop ik graag weer!

Commentaar van Coorm1990
Heerlijk

Heerlijke eau de toilette. Fris, lichte sinaasappelgeur. Bloemig en vanille-achtig. Een hele mengelmoes van allemaal lekkere geuraccenten. Echt het proberen waard.

Unisexparfum +

Parfums die zowel mannen als vrouwen flatteren maken al sinds eind jaren 1980 deel uit van het Etro-assortiment. De eerste uniseks creaties waren Patchouly, Heliotrope en Vetiver. Het Italiaanse merk nodigt je nadrukkelijk uit om geuren in laagjes te gebruiken om je creativiteit de vrije loop te laten.

Etro unisex parfums - geuren voor beide geslachten

Een Etro unisex parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De eerste werd gelanceerd in 1989. Tot op heden zijn er een groot aantal andere geuren gelanceerd door Etro Parfum, die geschikt zijn voor beide geslachten en online gekocht kunnen worden.

Patchoulie heeft bijvoorbeeld een aardse, houtachtige geur. De patchoeliplant kalmeert de geest en wordt al duizenden jaren door mensen gebruikt. Muskus, vanille en amber benadrukken het aroma van de patchoeliplant nog meer. Men zegt dat de geur van patchoeli onze zintuigen betovert en ons vervult met liefde. Wie dit sensuele Etro unisex parfum draagt, zal niet alleen anderen plezieren, maar bovenal zal deze persoon liefde voor zichzelf ontdekken.Geursamenstelling:

- Topnoten: bergamot, salie, sinaasappel

- Hartnoten: lavendel, alsem, geranium, roos, jasmijn, sandelhout, cederhout (Citrus Medica)

- Basisnoten: patchouli, cipres, vanille, ambergris, muskus, wierook

Etro Pegaso, de frisse citrusgeur

Een ander uniseks parfum van het label is Etro Pegaso, dat in 2009 op de markt kwam. Het heeft een frisse, citrusachtige geur en is geïnspireerd op de figuur uit de Griekse mythologie van het gevleugelde paard Pegasus. Het Etro unisex parfum Pegaso is een geur die klassieke geuren combineert met de moderne frisheid van citrusvruchten. Daarnaast laat de geur het leven eenvoudig lijken en omhult het met een delicate lichtheid.Geursamenstelling:

- Topnoten: bergamot, neroli, cedrat (Citrus Medica)

- Hartnoten: basilicum, iris, peper

- Basisnoten: cederhout, labdanum (cistus), benzoëhars

Etro Shaal, de kruidige oriëntaalse klassieker

Een andere populaire creatie is Etro Shaal only. Het heeft een kruidige oriëntaalse geur en werd voor het eerst geproduceerd in 1997. Etro Shaal nur laat zien dat het Oosten niet alleen kan worden opgevat als een plaats, maar ook als een manier van voelen. Als een manier om je gevoelens te onthullen door een sluier van mysterie zonder al te veel van jezelf prijs te geven. De drager van dit Etro unisex parfum ziet er dus speels, verleidelijk en aantrekkelijk uit.

Etro Shaal nur vertelt het verhaal van een passionele liefdesaffaire. Shaal nur is een Indiase prinses die in een luxueus paleis woont. In het geheim ontmoet ze haar geliefde in de tuin. De tuin ruikt naar rijpe citrusvruchten en de rozen staan in bloei. De frisse geur wordt vermengd met oriëntaalse, kruidige nuances. De geur is daarom ontworpen voor mensen die willen inspireren en verleiden:

- Topnoten: citroen, bergamot, zwarte bes, grapefruit, mandarijn, rozenhout, koriander, cedraat (Citrus Medica)

- Hartnoten: tijm, roze peper, rozemarijn, johannesbroodpitmeel, roos, petitgrain, dragon

- Basisnoten: patchoeli, ambergris, nootmuskaat, cederhout, opoponax, wierook, muskus, vetiver

De Etro unisex parfumflesjes - elegant en eenvoudig

De meeste Etro unisex parfumflacons zijn elegant en discreet. Dit maakt de geuren aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Je kunt niet verkeerd gaan met een Etro unisex parfum - het is niet alleen goedkoop, maar door de vele mogelijke combinaties met andere geuren kan het bijna elke emotie uitdrukken die de drager wil uitdrukken. Het is ook bijzonder dat Etro unisex parfums anders ruiken op de mannenhuid dan op de huid van een vrouw. Afhankelijk van de samenstelling van hormonen en feromonen, onthult een Etro unisex parfum een zeer karakteristieke noot - en dit is precies de verklaring waarom deze parfums zo aantrekkelijk zijn. Je kunt elke Etro unisex parfum online kopen.

Damesparfum +

De parfums zijn net zo fijn als de kleurrijke mode van Etro. Niet alleen liefhebbers wikkelen zich in vrouwelijke geuren zoals Vicolo Fiori (bloemenstraat) en Jacquard. De geurcreaties zijn net zo knus als de fijne stoffen uit Italië.

Etro damesgeuren - individueel en onweerstaanbaar

De Etro damesparfumlijn bestaat al sinds 1989. Met hun speciale geurnuances kunnen vrouwen hun favoriete geur samenstellen die past bij hun individuele stemming en situatie. Er kan een breed scala aan effecten worden gecreëerd: Vrouwelijkheid maakt een vrouw onweerstaanbaar en elegant in alle situaties. Energie en vitaliteit tonen de vrouw in een sterk, geëmancipeerd licht en sensualiteit zorgt ervoor dat de vrouw elke man om haar vinger kan winden. Bovendien is Etro parfum voor vrouwen goedkoop online te koop.

Het Etro parfum voor vrouwen, Jacquard, is een uitdrukking van veelzijdige vrouwelijkheid. Het parfum ontketent hartstochtelijke verlangens en exotische verleiding en heeft een houtachtig-bloemige geur. Intense bergamot en engelwortel revitaliseren de zintuigen, terwijl sandelhout zorgt voor expressiviteit. Etro Jacquard kan uitstekend gecombineerd worden met andere geuren om verdere effecten te creëren. Etro parfum voor vrouwen is sinds 2014 verkrijgbaar, uiteraard ook online.Geursamenstelling van deze creatie:

- Topnoten: bergamot, zwarte peper, elemihars, engelwortel (angelica root)

- Hartnoten: iris, jasmijn, ylang-ylang, sandelhout, vetiver

- Basisnoten: viooltje, muskus, hout

Van oriëntaals tot licht zomers: de kleurrijke wereld van Etro 's vrouwengeuren

Een ander Etro parfum voor vrouwen, dat in 2013 werd gelanceerd, is Etro Rajasthan. Etro Rajasthan ruikt naar een verlangende dans in de wereld van Indiase paleizen en belooft een unieke reis door het Oosten. Het Etro parfum voor vrouwen is een verleidelijke geur, een geur die je omhult als zijde en je doet uitkijken naar de volgende zomer:

- Topnoten: roze peper, kruiden, citroen

- Hartnoten: acaciabloesem, damastroos, mimosa

- Basisnoten: amber, labdanum (cistus), muskus

Royal Pavillon is een echte klassieker in het Etro damesparfumassortiment. Het werd voor het eerst geproduceerd in 1989 en heeft een bloemig-dierlijke geur. Het blijvende boeket van Etro Royal Pavillon vertegenwoordigt een boodschap die verleidelijk en klassiek is. Alle andere toegevoegde nuances zijn een eerbetoon aan de bloemige samenstelling van jasmijn, gardenia, roos, tuberoos en mimosa. Het hart bloeit zelfs in de winter.Geursamenstelling:

- Topnoten: roos, ylang-ylang, gardenia, mimosa, viooltje, jasmijn

- Hartnoten: kruidnagel, sandelhout, vetiver, muskus, petitgrain

- Basisnoten: castoreum, civet, benzoëhars

De kleurrijkheid van de Etro flacons

De flacons van de geurcollecties in de Etro damesparfumlijn zijn bijzonder boeiend met hun heldere, kleurrijke uiterlijk. De flacon van Etro damesparfum Rajasthan heeft bijvoorbeeld een oriëntaals ontwerp versierd met de delicaat gebogen bladeren van het paisleypatroon. De Etro Jacquard flacon doet verlangen naar de lente. Met zijn bloemenpatroon en gouden dop slaat de flacon ook als decoratie een fraai figuur.

De Etro damesparfums zijn iets heel speciaals en wekken nieuwsgierigheid naar meer. De individuele geuren kunnen worden gecombineerd tot spannende composities en geven zo een bijzonder fascinerend en verbluffend beeld van vrouwelijkheid. Etro parfums voor vrouwen online kopen is daarom altijd een goed idee.

De geurcreaties van Etro zijn niet alleen kleur voor het oog - ze zijn ook kleur voor de neus. Naast hun hoge kwaliteit maken de Etro parfums indruk door hun grote verscheidenheid. Dankzij de Etro geurlagen worden gebruikers zelf parfumeurs en kunnen ze hun individuele geur dagelijks aanpassen aan hun stemming en emotionele toestand - iedereen kan zijn favoriete geur creëren uit het kleurrijke aanbod van geuren en kan zijn creativiteit vrij ontwikkelen. Etro biedt dus een buitengewone geurbeleving - een fantasiereis voor de zintuigen. Iedereen die zichzelf wil trakteren op iets voortreffelijks voor lichaam en geest zou Etro parfum moeten kopen. Etro parfum is online te koop tegen voordelige prijzen.

Herenparfum +

Hoewel de meeste door Etro gelanceerde geuren creaties zijn voor beide geslachten, zijn er sinds het einde van de jaren 1980 ook een aantal geuren uitgebracht die speciaal voor mannen zijn ontworpen. Deze omvatten de klassieke Sandalo, New Tradition en ManRose.

Mannengeuren van Etro - elegant en tijdloos

De Etro herengeuren bestaan ook al sinds 1989, hoewel er nog steeds maar een paar specifieke Etro herengeuren zijn. De meeste geuren die ook mannen kunnen dragen zijn Etro unisex parfums.

Eén Etro geur voor mannen heet Vetiver. Het werd uitgebracht in 1989 en werd gecreëerd door Jacques Flori. Het is elegant en tijdloos en wordt daarom nog steeds geproduceerd. Het boeket van de Etro mannengeur Vetiver is houtachtig-groen. Het is een beknopte mannelijke geur die een smaakvolle uitstraling creëert rond de drager. De geur is ook heel natuurlijk en brengt je terug naar een tijd zonder de drukte van de stad. Het ruikt naar nuances van salie en cederhout - bijna alsof je onder de zon in het zuiden bent. De geur belooft vrijheid en verlangen tegelijk. De Etro mannengeur Vetiver - een uitnodiging om de schoonheid in de wereld te ontdekken, een geur voor echte mannen.Geursamenstelling:

- Topnoten: woestijn bijvoet, scharlei

- Hartnoten: vetiver, cipres, cederhout

- Basisnoten: tabak

De Etro herengeur Sandalo is een andere klassieker onder de Etro herengeuren, die je natuurlijk ook online kunt kopen. Het werd ook uitgebracht in 1989 en het boeket is houtachtig en kruidig. Deze geur straalt kracht en vastberadenheid uit, maar ook kalmte en gevoeligheid. Deze gevoeligheid bestaat vooral uit moed en sterke contrasten. De Etro herengeur Sandalo is ontworpen voor een man die met beide benen op de grond staat en zich toch de luxe van lichtheid kan veroorloven.Geursamenstelling:

- Topnoten: roos, citroen, petitgrain, bittere sinaasappel

- Hartnoten: lavendel, sering, geranium, roos, sandelhout

- Basisnoten: patchouli, cederhout, cipres, vanille, ambergris, muskus, cumarine

Mannengeuren van Etro inspireren met fijne ingrediënten

De nieuwste Etro mannengeur van het in Milaan gevestigde bedrijf is Etro Io Myself. Het werd gelanceerd in 2015 en heeft een vergelijkbaar houtachtig-kruidig boeket als Etro Sandalo. "Io" is Italiaans en betekent "ik" - een eenvoudige maar betekenisvolle naam. Io Myself richt zich op mannelijkheid - het is een eerbetoon aan het mannelijke ego. De geschiedenis van de geur gaat terug naar een verhaal uit de Griekse mythologie. Deze legende heet "I". Hierin vertelt de Romeinse dichter Ovidius over "Io", een priesteres van sierlijke schoonheid die begeerd werd door Zeus.

Hij daalde neer van de berg Olympus in een gouden wolk met de bedoeling de priesteres te verleiden. De wolk verspreidde een geur van citrusplanten en kruiden uit Magna Graecia. Met de geurige wolk wilde hij zijn bedoelingen verbergen. En het zijn precies deze kruiden die terug te vinden zijn in de topnoot van Etro Io Myself. Geursamenstelling:

- Topnoten: papyrus, bergamot, mandarijn, citrusnoten,

- Hartnoten: Turkse roos, cederhout, saffraan

- Basisnoten: muskus, labdanum (cistus), styrax hars, adelaarshout (oud), ambergris

Etro flacons met herkenningswaarde

De flacons voor Etro herengeuren hebben een hoge herkenningswaarde. De zilverkleurige decoraties op de flacon van Io Myself, bijvoorbeeld, lijken terug te gaan naar de oudheid en vertellen over een mystiek geheim uit die tijd. De fles symboliseert daarom de mannelijke kwaliteiten van een man die al in de oudheid werden genoemd - elke man kan een gladiator zijn.

Een Etro herengeur kopen tegen een gunstige prijs is daarom altijd een goed idee. Naast mannelijkheid en kracht laten ze ook de ideeënrijkdom van een man zien. De unieke Etro herengeuren kunnen ideaal gecombineerd worden met andere geuren om een compleet nieuwe creatie te creëren. Een man die een parfum van Etro draagt, ruikt niet alleen lekker, maar ziet er ook waanzinnig aantrekkelijk uit.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten