Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In 1968 richtte Girolamo Etro zijn modemerk op, dat nu wereldwijd opereert, op niet minder dan de modemetropool Milaan. Het is vooral bekend om zijn fijne stoffen en kleurrijke patronen. In de loop der tijd kwamen daar geuren als Heliotroop en Palais Jamais bij.

Meer info

Koop Etro Parfum goedkoop

Meer info +

Etro Parfum - een klassiek parfum met een eigen persoonlijkheid

Een druppel Etro parfum, een druppel voor de zintuigen. Het Etro parfum voor vrouwen en Etro de mannengeur overtuigen door individualiteit, passie en variatie. Het unieke geurconcept van het Milanese familiebedrijf fascineert met zijn luxueuze parfumcomposities, die niet exquiseer kunnen zijn. Met hun eenvoudige stijl en hoge kwaliteit hebben de geuren snel wereldwijde faam verworven. Vandaag de dag kunt u Etro parfum goedkoop online kopen.

Het Etro parfumassortiment omvat meer dan 20 creaties voor mannen en vrouwen, die online tegen lage prijzen te koop zijn. Je ontdekt de meest opwindende geurspelletjes - van vurige energie tot mystieke sensualiteit. Een Etro parfum kan individueel of in combinatie worden gedragen - u kunt de geuren mengen of sprayen op verschillende delen van het lichaam. Deze Etro geurlaag laat toe om verschillende emoties te accentueren. Daarnaast zijn de gebruikers in staat om hun creativiteit en uniciteit te accentueren en zo zelf parfumeur te worden.

Etro - het bedrijf breekt nieuwe wegen

Het Etro bedrijf werd in 1968 Etro opgericht door de lakenhandelaar en levensfilosoof Gimmo en wordt vandaag de dag nog steeds geleid door de familie. Het Etro stelt meer dan 750 mensen tewerk en heeft een omzet in de miljoenen. Het bedrijfslogo is Pegasus, het vliegende paard uit de Griekse mythologie. Pegasus draagtEtro , volgens GimmoEtro , op zijn vleugels fantasie over alle grenzen heen. Naast de exquise geurconcepten die al sinds 1989 bestaan, staat hij bekend Etro om zijn exclusieve lederwaren en accessoires. Alle producten belichamen nog steeds Gimmo's Etro passie voor kunst en cultuur.

Ook de briljante kwaliteit van de producten, met name de geurserie, is buitengewoon goed - elk Etro parfum is samengesteld uit natuurlijke geuren en aroma's die een individuele stemming creëren. De Etro -Layering creëert een concentraat voor de zintuigen, een mix van emoties en passie. De geuren en combinaties van geuren kunnen een verscheidenheid aan effecten produceren - of het nu gaat om vrouwelijkheid, mannelijkheid, vitaliteit of sensualiteit - de mix bepaalt het effect van het Etro parfum. Maar niet alleen de geur is Etro belangrijk voor ons. Ook de kleuren van de geuren spelen een bijzondere en essentiële rol. Door het fascinerende kleurenspel creëert het uiterlijk een bijzondere sfeer of staat het voor een bijzonder moment. Deze liefde voor detail, liefde voor de geur, is terug te vinden in alle geurseries en maakt Etro iets heel bijzonders.

De geuren - altijd iets unieks

Een van de eerste geuren die Gimmo vernoemd is Etro naar zijn eerste vestiging is Etro Vicolo Fiori. Dit Etro parfum heeft een fruitige bloemengeur en doet denken aan het ontwaken van de lente met het aroma van klokjesbloemen en andere bloemenessences zoals rozen en cyclamen. De klokbloem in de topnoot speelt een beslissende rol en geeft het parfum een onmiskenbare en fantasierijke noot zonder andere nuances te overstemmen:

- Topnoot: Bellflower, Mandarijn

- Hartnoten: Nymphaea (waterlelie), cyclamen, roos, ylang-ylang, perzik, meloen, lotus

- Basisnoten: muskus, sandelhout, vanille, vanille, ambergrijs, iris

Fantasievol is ook het Etro parfum Messe de Minuit met zijn aromatische houtachtige geur. De mystieke nuances, zoals wierook en mirre, nodigen uit tot een spirituele zelfontdekking. Deze opwindende geuren worden naar je zintuigen gebracht door de sereniteit van sinaasappel en citroen. De fijnheid van de muskus en het betoverende effect van de oriëntaalse patchoeli zijn evenwichtig in de geur van de kruiden. Een geloofsbelijdenis voor een moment van stilstand:

- Topnoten: bergamot, sinaasappel, citroen

- Hartnoten: wierook, kaneel, kaneel, patchoeli, petitgrain

- Basisnoten: labdanum (cistusroos), muskus, mirre

Het Etro parfum voor dames genaamd Magot, de oosterse verleidelijke geur met een zeker extraatje, is het perfecte wapen voor een vrouw die een man met bloemen en citrusvruchten wil prikkelen, hem bedwelmen met patchouli nuances en hem fascineren met muskus. Want niet alleen mannen mogen vrouwen veroveren - vrouwen mogen ook mannen betoveren en betoveren tot ze zich uiteindelijk overgeven aan de wapens van de vrouw:

- Topnoten: bergamot, citroen, roos, iris, perzik, perzik

- Hartnoten: violet, tuberoos, kruidnagel, alsem, lavendel

- Basisnoten: patchoeli, vanille, vanille, cederhout, muskus, mos, sandelhout

Een eerbetoon aan de wijk Soho in New York is het Etro parfum van Greene Street. Soho straalt van creativiteit en is een centrum voor kunstenaars geworden. Daar vind je de meest verschillende mensen met de meest verschillende culturen en levensstijlen. Soho is dus een kleurrijke wijk die fascineert door zijn grote diversiteit. Het is dus niet verwonderlijk dat deze buurt de inspiratie is voor het Etro parfum van Greene Street. Etro Greene Street is in de eerste plaats ontworpen voor de moderne mens.

Voor een man die modebewust is maar toch een unieke stijl laat zien. Etro Greene Street is een geurspel van rebelse oosterse nuances (zoals nootmuskaat), frisse lente-achtige subtiliteiten (zoals violet) en een mysterieuze toets van mystiek (wierook). Daarnaast harmoniëren de verleidelijke elementen van het Etro parfum van Greene Street ook met de moderne vrouw. De basisnoot van Etro Greene Street galmt met golven van muskus, Labdanum hars en ambergrijs geurcompositie:

- Topnoten: basilicum, roze peper, nootmuskaat

- Hartnoten: Wierook, harsen, Geranium, Violet

- Basisnoten: talkpoeder, labdanum (cistusroos), ambergris, muskus

Een nieuwe presentatie van het mystieke Oosten, het Etro Etro parfum Patchouly uit 2016 - niet te verwarren met de Patchouly uit 1989 Etro - is een samenspel van verslavende nuances die alle zintuigen prikkelen en heeft een oosters-houten geur. De citrusnoten zijn als een frisse omhelzing, verzacht door tonen van cederhout en sandelhout. Amber en vanille intensiveren de geursamenstelling en de tonkaboon geeft het een fantasierijke sensualiteit. Geursamenstelling:

- Topnoot: Citroenen

- Hartnoten: patchouli, tonkaboon, sandelhout, cederhout,

- Basisnoten: ambergris, vanille, labdanum (cistusroos), muskus, tolubalsem

Etro -Flacons - Flacons van een speciale soort

Bekend Etro om zijn extravagante en exclusieve modestijl, is het niet vreemd dat deze filosofie ook terug te vinden is in de Etro parfumflessen - ze zijn even uniek als de geur die ze bevatten. De Etro flessen zijn geïnspireerd op oosterse stijlen en kunstwerken. Met hun duurzame kleuren en bloemmotieven zijn de flacons esthetisch aantrekkelijk, maar behouden ze hun karakter dankzij hun specifieke vorm. Met zijn afgeronde randen en vernauwende vorm naar de hals toe, wekt de Etro fles de nieuwsgierigheid naar de geur die hij bevat. De siersluiting vervolledigt niet alleen deze compositie van passie en kwaliteit op een exclusieve manier, maar brengt ook een vleugje luxe over.

De Etro parfumeurs

Een van de bekendste parfumeurs die geuren voor vrouwen Etro ontwikkelt is Véronique Nyberg. Ze heeft een voorliefde voor het ongewone en originele en ontwikkelde het parfum Etro Rajasthan. Jacques Flori ontwikkelde, naast andere geuren van Etro VetiverEtro , de geur en is een van de meest ervaren en populaire parfumeurs. Etro - bevalt oog en neus

Naast de hoge kwaliteit overtuigen de Etro parfums met een grote verscheidenheid. De gelaagdheid van de geuren Etro stelt gebruikers in staat om zelf een parfumeur te worden en hun individuele geur aan te passen aan hun stemming en gevoelens op dagelijkse basis - iedereen is in staat om hun favoriete geur te creëren uit de kleurigheid van de geuren en kan hun creativiteit vrijelijk ontplooien. Etro Parfum biedt zo een buitengewone geurbeleving - een fantasie reis voor de zintuigen. Het Etro parfum moet worden gekocht door iedereen die zich iets bijzonders wil veroorloven voor lichaam en geest. Etro Parfum is onder andere online gunstig te verkrijgen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Etro met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Suirsoofter
Etro Sandalo

Een merk dat niet zoveel mensen kennen. Ik houd niet van de mainstream geur maar liever van iets aparter. En dat is deze geur heel zeker!

Commentaar van Hispeciam
Etro Magot

Deze heerlijke geur kan ik iedereen aanbevelen. SUPER!!!!! Hij ruikt zo lekker en anders dan al die andere parfums. Koop ik graag weer!

Commentaar van Coorm1990
Heerlijk

Heerlijke eau de toilette. Fris, lichte sinaasappelgeur. Bloemig en vanille-achtig. Een hele mengelmoes van allemaal lekkere geuraccenten. Echt het proberen waard.

Unisex-Parfum +

Parfums die zowel mannen als vrouwen flatteren, maken sinds het eind van de jaren tachtig deel uit van het Etro -assortiment. De eerste uniseks creaties waren Patchouly, Heliotroop en Vetiver. Het Italiaanse merk nodigt uitdrukkelijk uit tot gelaagdheid om de eigen creativiteit de vrije loop te laten.

De Etro unisex parfums - de geuren voor beide seksen

Een Etro uniseks parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De eerste werd gelanceerd in 1989. Tot op de dag van vandaag zijn er een groot aantal andere parfums gelanceerd door Etro Parfum, waarvan beide seksen kunnen genieten en die online te koop zijn.

Patchoulie heeft een aardachtige geur. De Patchouli-fabriek kalmeert het hoofd en wordt al duizenden jaren door mensen gebruikt. Muskus, vanille en amber onderstrepen bovendien het aroma van de patchoeli-plant. De geur van patchoeli wordt verondersteld onze zintuigen te vangen en met liefde door ons heen te stromen. Wie dit sensuele Etro uniseks parfum draagt, zal niet alleen anderen tevreden stellen, maar vooral deze persoon zal de liefde voor zichzelf ontdekken:

- Topnoten: Bergamot, salie, sinaasappel, sinaasappel

- Hartnoten: Lavendel, Alsem, Geranium, Roos, Jasmijn, Sandelhout, Cederhout (Citrus Medica)

- Basisnoten: Patchouli, cipres, vanille, amber, muskus, wierook, vanille, muskus, cipresse, enz.

Etro Pegaso, de frisse citrusgeur van de verse citrusvruchten

Een ander uniseks parfum van het label is de Etro Pegaso, die in 2009 op de markt verscheen. Het heeft een frisse citrusgeur en is geïnspireerd op de Griekse mythologie van het gevleugelde paard Pegasus. Het Etro uniseks parfum Pegaso is een parfum dat de klassieke geuren combineert met de moderne frisheid van citrusvruchten. Bovendien maakt de geur het leven eenvoudig en omhult het met een delicate lichtheid.geur samenstelling:

- Topnoten: Bergamot, Neroli, Cedrat (Citrus Medica)

- Hartnoten: basilicum, iris, paprika en iris

- Basisnoten: cederhout, labdanum (cistusroos), benzoëhars

Etro Shaal, de kruidige Oosterse klassieker

Een populaire creatie is ook Etro Shaal alleen. Het heeft een kruidige oosterse geur en werd voor het eerst geproduceerd in 1997. Etro Shaal geeft alleen maar aan dat men het Oosten niet alleen kan begrijpen als een plaats, maar ook als een manier om te voelen. Als een manier om je gevoelens te onthullen door een sluier van geheimen zonder te veel over jezelf te onthullen. De drager van dit Etro Unisexparfum ziet er speels, verleidelijk en aantrekkelijk uit.

De Etro Shaal vertelt alleen het verhaal van een gepassioneerde liefde. Shaal is alleen een Indiase prinses die in een luxueus paleis woont. Ze ontmoet in het geheim haar geliefde in de tuin. De tuin ruikt naar rijpe citrusvruchten en de rozen bloeien. Oosterse kruidige nuances vermengen zich met de frisse geur. De geur is daarom ontworpen voor mensen die willen inspireren en verleiden:

- Topnoten: Citroen, Bergamot, zwarte bes, pompelmoes, mandarijn, palissander, koriander, ceder (Citrus Medica), citroen, zwarte bes, pompelmoes, mandarijn, palissander en cederhout.

- Hartnoten: Tijm, Roze Peper, Rozemarijn, Karo Karounde, Roos, Petitgrain, Dragon, Roos

- Basisnoten: Patchouli, Ambergris, Nootmuskaat, Cederhout, Opoponax, Wierook, Muskus, Vetiver, Opoponax, Notenmuskaat en noten.

Etro Uniseks parfumflessen - elegant en eenvoudig

De meeste flessen Etro unisex parfums zijn elegant en discreet ontworpen. De geuren zijn daarom ook aantrekkelijk in hun verschijning voor vrouwen en mannen.

Met een Etro uniseks parfum kan het niet misgaan - het is niet alleen goedkoop, het kan bijna alle emoties uitdrukken die de drager zich wil manifesteren door de vele mogelijke combinaties met andere geuren. Het is ook iets bijzonders dat de Etro Unisexparfums anders ruiken op de huid van mannen dan op de huid van een vrouw. Afhankelijk van de samenstelling van hormonen en feromonen vertoont een Etro uniseks parfum een zeer karakteristieke noot - en juist daarom zijn deze parfums zo aantrekkelijk. U kunt elk Etro uniseks parfum online kopen.

Damesparfum +

Net zo mooi als de kleurrijke mode van Etro zijn de parfums. Niet alleen liefhebbers hiervan hullen zich in vrouwelijke geuren als Vicolo Fiori (Bloemsteeg) en Jacquard. De geurcreaties zijn net zo aaibaar als de fijne stoffen uit Italië.

Etro Damesgeuren - individueel en onweerstaanbaar

De divisie Women's Etro Perfume bestaat sinds 1989. Met haar speciale geurnuances kunnen vrouwen hun favoriete geur samenstellen naar gelang hun individuele gevoelens en situatie. De meest uiteenlopende effecten kunnen worden bereikt: Vrouwelijkheid maakt de vrouw onweerstaanbaar en elegant in alle situaties. Energie en vitaliteit tonen de vrouw in een sterk, geëmancipeerd licht en de sensualiteit maakt het voor de vrouw mogelijk om elke man om haar vinger te wikkelen. Daarnaast kan een Etro parfum voor vrouwen goedkoop online worden gekocht.

Een uitdrukking van de veelzijdige vrouwelijkheid is de Etro parfum dames, Jacquard. De geur ontketent gepassioneerde verlangens en exotische verleiding en ruikt naar bloemig-woody. Intense bergamot en engelwortel stimuleren de zintuigen, sandelhout geeft expressiviteit. Etro Jacquard kan uitstekend gecombineerd worden met andere geuren en kan zo verdere effecten veroorzaken. De Etro geur voor vrouwen is beschikbaar sinds 2014, natuurlijk ook online:

- Topnoten: bergamot, zwarte peper, elemi hars, engelwortel (engelwortel)

- Hartnoten: Iris, Jasmijn, Ylang-Ylang, Ylang-Ylang, Sandelhout, Vetiver.

- Basisnoten: violet, muskus, hout

Van oosters tot zomers licht: de kleurrijke wereld van Etro de vrouwengeuren

Een andere Etro geur voor vrouwen die in 2013 op de markt kwam is Etro Rajasthan. Etro Rajasthan ruikt naar een verlangende dans in de wereld van Indiase paleizen en belooft een unieke reis door het Oosten. Het Etro parfum voor dames is een verleidelijke geur, een geur die u omhult als zijde en brengt de verwachting van de volgende zomer in us.fragrance composition naar voren:

- Topnoot: roze peper, kruiden en citroen

- Hartnoten: Acaciabloesem, Damascusroos, mimosa, mimosa

- Basisnoten: Grijze amber, Labdanum (cistusroos), Muskus

Het Royal Pavilion is een echte klassieker in de categorie Etro damesparfum. Het werd voor het eerst geproduceerd in 1989 en heeft een bloemig-animale geur. Het duurzame boeket van Etro Royal Pavillon vertegenwoordigt een boodschap die verleidelijk en klassiek is. Alle andere toegevoegde nuances zijn een eerbetoon aan de bloemrijke samenstelling van jasmijn, gardenia, roos, tuberoos en mimosa. Zo bloeit het hart ook in de winter:

- Topnoten: roos, ylang-ylang, gardenia, mimosa, viooltje, jasmijn, ylang-ylang en mimosa.

- Hartnoten: kruidnagel, sandelhout, vetiver, muskus, petitgrain, sandelhout, vetiver

- Basisnoten: Castoreum, Zibet, Benzoëhars, Zibet, Benzoëhars

De kleurrijkheid van de Etro -flacons

De flacons van de parfumcollecties van de divisie Etro Women's Perfume fascineren vooral door hun heldere, kleurrijke verschijning. De flacon van het Etro parfum Women, Rajasthan, toont bijvoorbeeld een oosters ontwerp dat versierd is met de fijn gebogen bladeren van het paisley-patroon. De Etro Jacquard fles maakt dat je de lente wilt. Met zijn bloemmotief en gouden deksel ziet de fles er ook goed uit als decoratie.

De Etro parfums dames zijn iets heel bijzonders en wekken de nieuwsgierigheid naar meer. De individuele geuren kunnen worden gecombineerd tot spannende composities en zo een bijzonder fascinerend en verbluffend beeld van vrouwelijkheid laten zien. Het kopen van de Etro parfums dames online is daarom altijd een goed idee.

De geurcreaties van de geuren Etro tonen niet alleen kleur voor het oog - ze zijn ook kleur voor de neus. Naast de hoge kwaliteit overtuigen de Etro parfums met een grote verscheidenheid aan parfums. Door de Etro gelaagdheid van de geuren worden de gebruikers zelf parfumeur en kunnen ze hun individuele geur dagelijks aanpassen aan hun stemming en gevoelens - iedereen kan uit de kleur van de geuren hun favoriete geur creëren en hun creativiteit vrijelijk ontplooien. Etro biedt dus een buitengewone geurbeleving - een fantasiereis voor de zintuigen. Koop het Etro parfum voor iedereen die iets moois wil voor zijn lichaam en geest. Het Etro parfum kan onder andere goedkoop online gekocht worden.

Herenparfum +

Hoewel de meeste door Etro gelanceerde parfums creaties voor beide geslachten zijn, zijn er sinds het eind van de jaren tachtig ook een aantal parfums verschenen die specifiek voor mannen zijn ontworpen. Deze omvatten de klassieke Sandalo, New Tradition en ManRose.

Herengeuren van Etro - elegant en tijdloos

Sinds 1989 zijn er ook Etro mannengeuren beschikbaar, maar er zijn nog steeds slechts enkele specifieke Etro mannengeuren. De meeste geuren die mannen kunnen dragen zijn Etro Unisexparfums.

Een mannengeur wordt vetiver genoemd. Het verscheen in 1989 en werd gecreëerd door Jacques Flori. Het is elegant en tijdloos en wordt daarom ook nu nog geproduceerd. Het boeket van de Etro mannengeur Vetiver is houtgroen. Het is een opvallend mannelijk parfum dat een smaakvolle uitstraling rond de drager creëert. Daarnaast is de geur zeer natuurlijk en neemt het je mee terug naar een tijd zonder drukte in de stad. Het ruikt naar nuances van salie en cederhout - bijna als onder de zon in het zuiden. De geur belooft vrijheid en tegelijkertijd verlangen. De Etro mannengeur Vetiver - een uitnodiging om de schoonheid van de wereld te ontdekken, een geur voor echte mannen:

- Topnoot: woestijnboskruid, scharlei, salie

- Hartnoten: vetiver, cipres, cederhout en cederhout

- Basisnoot: Tabak

De Etro mannengeur Sandalo is een andere klassieker onder de Etro mannengeuren, die natuurlijk ook online te koop is. Het verscheen ook in 1989 en het boeket is houtachtig en kruidig. Deze geur straalt kracht en vastberadenheid uit, maar ook rust en gevoeligheid. Deze gevoeligheid bestaat vooral uit moed en sterke contrasten. De Etro mannengeur Sandalo is ontworpen voor een man die met beide benen op de grond is gebleven en zich toch de luxe van lichtheid kan veroorloven:

- Topnoten: roos, citroen, petitgrain, bittere sinaasappel, citroen en bittere sinaasappel.

- Hartnoten: Lavendel, Sering, Geranium, Roos, Sandelhout, Lavendel, Geranium, Sandelhout

- Basisnoten: patchoeli, cederhout, cipres, vanille, amber, musk, muskus, cumarine, cipres, cederhout, cipres, enz.

Mannen geuren van Etro inspireren met nobele ingrediënten

De nieuwste Etro mannengeur van het Milanese bedrijf is Etro Io Myself. Het werd gelanceerd in 2015 en heeft een houtachtig, kruidig boeket, vergelijkbaar met Etro Sandalo. "Io" is Italiaans en betekent "I" - een eenvoudige maar betekenisvolle naam. Io Myself richt zich op mannelijkheid - het is een eerbetoon aan het mannelijke ego. De geschiedenis van de geur gaat terug tot een geschiedenis van de Griekse mythologie. Deze legende heet "I". De Romeinse dichter Ovidius vertelt over "Io", een priesteres van sierlijke schoonheid, begeerd door Zeus.

Hij daalde af in een gouden wolk van Olympus met de bedoeling de priesteres te verleiden. De wolk verspreidt een geur van citrusvruchten en kruiden van Magna Graecia. Hij wilde zijn bedoelingen bedekken met de geurige wolk. En precies deze kruiden zijn te vinden in de topnoot van Etro Io Myself. Geurcompositie:

- Topnoten: papyrus, bergamot, mandarijn, citroen,

- Hartnoten: Turkse roos, cederhout, saffraan en cederhout

- Basisnoten: muskus, labdanum (cistusroos), styraxhars, adelaarshout (oud), ambergeur.

Etro Flacons met herkenningswaarde

De flacons van mannengeuren Etro hebben een hoge herkenningswaarde. Io Myself's fles, bijvoorbeeld, lijkt terug te gaan tot de oudheid met zijn zilverkleurige ornamenten en te vertellen over een mystiek geheim van die tijd. De fles staat dus voor de mannelijke kwaliteiten van een man die al in de oudheid werden genoemd - elke man kan een gladiator zijn.

Een goedkope Etro mannengeur kopen is daarom altijd een goed idee. Naast mannelijkheid en kracht tonen ze ook de rijkdom aan ideeën van mannen. De Etro unieke mannengeuren kunnen ideaal gecombineerd worden met andere geuren om een volledig nieuwe creatie te creëren. Een man die een parfum Etro draagt door niet alleen goed te ruiken, maar ook nog eens schaamteloos aantrekkelijk is.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.