Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Supermodel, actrice, diva: sinds de jaren 90 is de Britse actrice Naomi Campbell een van de meest succesvolle vrouwen ter wereld. Sinds 1999 heeft ze regelmatig moderne geuren onder haar naam uitgebracht die elke vrouw het gevoel geven een catwalk beauty te zijn.

Meer info

Naomi Campbell parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Naomi Campbell parfum - Adembenemend sensuele geuren

Naomi Campbell parfum voor vrouwen betovert stijliconen, sterren en beroemdheden wereldwijd. Al vele jaren concentreert het model zich op het creëren van unieke geuren zonder in te boeten aan glamour en pracht. Sensueel, vrouwelijk en verleidelijk, trendsetters kunnen Naomi Campbell parfum kopen tegen lage prijzen en kiezen uit een rijk portfolio van exquise geuren.

Hun bewezen schoonheid is slechts een van de vele kwaliteiten waarmee Naomi Campbell hele naties betovert en ze tot het toppunt van sensualiteit maakt. Dit wordt allemaal weerspiegeld in haar parfums, want het spreekt voor zich dat de gerenommeerde parfumeurs met wie het supermodel samenwerkt en die haar creaties realiseren, haar in het hart dragen.

Onder de ster- en celebrityparfums die in de geurwereld te vinden zijn, behoren de Naomi Campbell parfums tot de leiders. Dit is te verwachten, want de ontwerpster werkt vastberaden, perfect en creatief. Net als in de modellenwereld weet ze ook in de wereld van geuren te inspireren en vrouwen een geur te bieden die het lichaam als een tweede huid omhult.

Naomi Campbell fragrances - geschiedenis en achtergrond

Op 15-jarige leeftijd begon Naomi Campbell als model en sindsdien is ze 's werelds meest geboekte model. In 1999 ontdekte ze haar voorliefde voor ongewone geuren en besloot ze haar eigen parfum te creëren. Het bleef niet bij één geur, want vrouwen kunnen nu al 16 verschillende series Naomi Campbell parfum online kopen.

Haar eerste parfum was een handtekening die werd uitgegeven onder de naam van de maker. Naomi Campbell kiest voor elke geur een nieuwe parfumeur, wat de diversiteit in de composities van Naomi Campbell parfum voor vrouwen benadrukt en, niet in de laatste plaats, zorgt voor hun steeds toenemende populariteit. Eens Naomi, altijd Naomi - dames met de hoogste eisen vinden dit en zijn blij met elke nieuwe geur die het model creëert en voorziet van pure sensualiteit.

Naomi is net zo creatief en excentriek in de parfumwereld als ze is als model. Alleen wat perfect is voldoet aan haar eisen, alleen dan kan het als Naomi Campbell parfum worden gekocht. Het is begrijpelijk dat haar normen hoog zijn en dat de eisen aan de parfumeurs enorm zijn. Naomi Campbell stelt de hoogste eisen aan zichzelf en verwacht hetzelfde van de mensen die voor haar werken.

Naomi Campbell in al haar (geur)facetten

Het begon allemaal in 1999 met de signatuurgeur Naomi Campbell. Voor deze buitengewone creatie gaf de diva de gerenommeerde parfumeur Ursula Wandel de opdracht. Dit werd gevolgd door Naomagic, een geur gecreëerd onder de subtiliteit en gevoeligheid van Dorothee Piot.

Het Naomi Campbell parfum Exult, gecreëerd in 2001, was opnieuw het geesteskind van Ursula Wandel. De fruitig-bloemige geur zit in een goudoranje flacon die doet denken aan een bloem maar ook aan een ster en is nogal atypisch voor een Naomi Campbell parfum voor vrouwen. In 2003 werkte de ster samen met Oliver Cresp om de magische geur Mystery te creëren.

In 2004 werd Sunset gelanceerd in samenwerking met Olivier Pescheux en het jaar daarop werd het weer hartstochtelijk met Paradise Passion, dit keer uit de pen van Francoise Caron.

In 2006 besloot het supermodel een reeks Naomi Campbell-geuren voor vrouwen te creëren. Cat Deluxe was de eerste geur, gevolgd door Cat Deluxe at Night en Cat Deluxe With Kisses. De hele Cat Deluxe serie is gebaseerd op bloemig-fruitige noten en benadrukt het mysterieuze, verleidelijke charisma van zelfbewuste vrouwen.

Een van de meest recente en momenteel populairste geuren is Queen of Gold, een echt koninklijke geur die een koningin waardig is.

Vrouwen die een Naomi Campbell parfum kopen zijn zelfverzekerd, creatief en sensueel. Elke geur is een boodschap aan het vrouwelijke in haar, die haar vrouwelijkheid herkent als haar beste wapen en het gebruikt in het dagelijks leven. Naomi Campbell geuren motiveren vrouwen om hun eigen levensstijl te creëren en laten zien hoe zorgeloos de draagster is en hoe zeker ze is van zichzelf. Vrouwen die van hun leven genieten en zich bewust willen zijn van hun vrouwelijke verleidingskunst, vinden in een Naomi Campbell parfum een vriend, een metgezel en een sterke steun. Geen man kan de zoete geur weerstaan en zijn blik langer dan een paar seconden afwenden. Tegelijkertijd kan een vleugje luxe niet worden ontkend. Naomi weet wat ze wil en deze uitstraling wordt weerspiegeld in haar geuren.

Vrouwen die Naomi Campbell parfum online kopen, voegen een nieuw aura toe aan hun charisma en zullen zichzelf in een compleet nieuwe positie zien. Of het nu gaat om Wild Pearl of Seductive Elixir, de Cat Deluxe serie voor echte wilde katten of Winter Kiss in de Limited Edition: Naomi Campbell parfum voor vrouwen is een eerbetoon aan vrouwelijkheid en wordt een detail dat mannen binnen een paar seconden het hoofd op hol brengt en de draagster een affaire van het hart maakt.

Leuk om te weten - speciale kenmerken van het merk

Zelfverzekerd en niet zonder egoïsme krijgt het model met Braziliaanse roots haar zin. De samenwerking met verschillende parfumeurs is slechts één uitdrukking van haar egocentrisme en haar lijn, waarvan ze niet afwijkt. In de reclame maakt Naomi Campbell geen gebruik van sterren en beroemdheden. Zij is de ster die reclame maakt voor haar parfums en zichzelf presenteert als verleidelijk, mysterieus of als een luxepoes. Haar reclames zitten vol pracht en praal, ook al kun je elk Naomi Campbell parfum voor een redelijke prijs kopen.

Een unieke stijl, ongewone details en creatieve ontwerpen kenmerken de geuren en hun flacons. Het kiezen van een Naomi Campbell parfum is niet eenvoudig - de selectie is enorm en overtreft alle collecties van modellen en sterren die zichzelf hebben gepresenteerd in de wereld van geuren. Voor reclamecampagnes kruipt het model voor elke geur in een andere rol. Elegant, grillig en onconventioneel, de parfums en hun maker komen met een nieuwe nuance en een unieke reclamecampagne voor elke fles.

Het merk Naomi Campbell staat voor pure luxe en laat vrouwen zien hoe ze hun vrouwelijke uitstraling kunnen gebruiken als hun sterkste wapen.

Naomi Campbell parfum geeft net dat beetje extra

Sensuele bloesems, betoverende kruiden, luxueuze ingrediënten en sierlijke vruchten kenmerken de topnoten en het hart van de designergeuren. Het assortiment is veelzijdig en spreekt zowel de sensuele verleidster aan als de wilde kat die op zoek is naar avontuur en mannen gek wil maken.

"Je kunt het", fluistert een Naomi Campbell parfum, dat de kracht en eigenzinnigheid van de draagster benadrukt. Het flaconontwerp is speciaal afgestemd op de extravagante smaak van het model met designerkwaliteiten. Elke flacon brengt een boodschap over en maakt een statement dat wordt opgepikt en voortgezet door het parfum. De naam van het parfum en het Naomi opschrift zijn met delicate elegantie op alle flacons aangebracht en benadrukken de luxe en buitengewone levensstijl.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Naomi Campbell met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Reet1971
Neomi Campbell

Heb voor mijn laatste verjaardag aan al mijn vrienden alleen maar geurtjes gevraagd en deze steekt er echt boven uit. Erg lekker! Jammer dat ik hem niet eerder heb ontdekt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten