Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Supermodel, actrice, diva: sinds de jaren negentig is de Britse Naomi Campbell een van de meest succesvolle vrouwen ter wereld. Sinds 1999 zijn er regelmatig moderne geuren onder haar naam uitgebracht die elke vrouw het gevoel geven een catwalk schoonheid te zijn.

Meer info

Koop Naomi Campbell Parfum goedkoop

Meer info +

Naomi Campbell Parfum - Adembenemende sensuele geuren

Naomi Campbell Parfum voor vrouwen betovert stijliconen, sterren en beroemdheden wereldwijd. Al vele jaren concentreert het model zich op het creëren van unieke geuren en heeft het geen afstand gedaan van glamour en pracht. Sensuele, vrouwelijke en verleidelijke trendsetters kunnen Naomi Campbell parfum kopen tegen lage prijzen en kiezen uit een rijk portfolio van exquise geuren.

Hun bewezen schoonheid is slechts één van de vele kwaliteiten die Naomi Campbell hele naties betoveren en hen tot een aangeboren concept van sensualiteit maken. Dit alles wordt weerspiegeld in hun parfums, want het spreekt voor zich dat de gerenommeerde parfumeurs met wie het supermodel samenwerkt en die haar creaties maken, zich er zeer bezorgd over maken.

Onder de geuren van sterren en beroemdheden die in de wereld van de geuren hangen, behoren Naomi Campbell parfums tot de hoofdrolspelers. Het is niet anders te verwachten, want de ontwerper werkt doelgericht, geperfectioneerd en creatief. Net als in de modelbouw weet ze ook in de wereld van de aroma's te inspireren en vrouwen de geur te presenteren die zich als een tweede huid over het lichaam legt.

Naomi Campbell Geuren - Geschiedenis en achtergronden

Op 15-jarige leeftijd trad Naomi Campbell hij in de modelbusiness en is sindsdien het meest geboekte model ter wereld. In 1999 ontdekte ze haar voorliefde voor bijzondere geuren en besloot ze haar eigen parfum te creëren. Het hield niet op bij één nuance, want dames kunnen al 16 verschillende series Naomi Campbell parfums online kopen.

Haar eerste geur was een handtekening onder de naam van de maker. Voor elke geur wordt Naomi Campbell een nieuwe parfumeur gekozen, wat de diversiteit in de Naomi Campbell parfumcomposities van de vrouwen onderstreept en, last but not least, zorgt voor een steeds grotere populariteit. Eenmaal Naomi, altijd Naomi - vind dames met de hoogste eisen en zijn blij met elke nieuwe geur die het model creëert en begiftigt met pure sensualiteit.

In de parfumsbranche is Naomi net zo creatief en excentriek als model. Alleen wat perfect is voldoet aan hun verwachtingen, alleen dan kun je het als Naomi Campbell parfum kopen. Het is begrijpelijk dat hun eisen hoog zijn en dat de eisen aan parfumeurs enorm zijn. Ze Naomi Campbell hebben de hoogste verwachtingen van zichzelf, hetzelfde verwacht van de mensen die voor hen werken.

Naomi Campbell in al zijn (geur)facetten

Het begon allemaal in 1999 met de Signature geurNaomi Campbell . Voor deze bijzondere creatie gaf de diva opdracht aan de gerenommeerde parfumeur Ursula Wandel. Dit werd gevolgd door Naomagic, een geur die ontstond onder de subtiliteit en tact van Dorothee Piot.

De Naomi Campbell geur Exult, gecreëerd in 2001, komt terug van de neus van Ursula Wandel. De fruitige bloemengeur wordt geleverd in een gouden oranje fles, die doet denken aan een bloem, maar ook aan een ster, wat nogal atypisch is voor een Naomi Campbell vrouwenparfum. In 2003 werkte de ster samen met Oliver Cresp om de magische Mystery geur te creëren.

In 2004 werd Sunset gelanceerd in samenwerking met Olivier Pescheux en het jaar daarop werd het opnieuw een passie voor Paradise Passion, ditmaal geschreven door Francoise Caron.

In 2006 besloot het supermodel om een Naomi Campbell geur voor vrouwen in serie te creëren. Cat Deluxe vormde de prelude, gevolgd door Cat Deluxe at Night en Cat Deluxe With Kisses. De gehele Cat Deluxe serie is gebaseerd op bloemig-fruitige noten en onderstreept het mysterieuze, verleidelijke charisma van zelfbewuste dames.

Een van de jongste en populairste geuren vandaag de dag is Queen of Gold, een echt koninklijke geur die een koningin waardig is.

Vrouwen die een Naomi Campbell parfum kopen zijn zelfbewust, creatief en sensueel. Elke geur is een boodschap aan het vrouwelijke in haar, die haar vrouwelijkheid als het beste wapen herkent en gebruikt in het dagelijks leven. Naomi Campbell Geuren motiveren je om je eigen levensstijl te creëren en laten zien hoe zorgeloos de drager is en hoe overtuigd ze van zichzelf is. Vrouwen die willen genieten van hun leven en zich bewust zijn van hun vrouwelijke kunst van verleiding zullen een vriendin, een metgezel en sterke steun in een Naomi Campbell geur vinden. Niemand kan de zoete geur weerstaan en zijn blik langer dan een paar seconden wegdraaien. Een vleugje luxe kan niet uit de hand worden gegooid. Naomi weet wat ze wil, en dat aura invloed heeft op haar geuren.

Vrouwen die online Naomi Campbell parfum kopen, geven hun charisma een nieuwe uitstraling en zien zichzelf in een geheel nieuwe positie. Of het nu gaat om Wild Pearl of Seductive Elixir, de Cat Deluxe serie voor echte wilde katten of Winter Kiss in de Limited Edition: Naomi Campbell Perfume for women is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid en wordt een detail dat in een paar seconden het hoofd van de man draait en de drager een kwestie van het hart maakt.

Leuk om te weten - bijzondere kenmerken van het merk

Zelfbewust en niet zonder egoïsme, beweert het model met Braziliaanse wortels haar wil. De samenwerking met verschillende parfumeurs is slechts een uiting van haar egocentrisme en haar lijn, waarvan ze niet afwijkt. Reclame is Naomi Campbell niet afhankelijk van sterren en beroemdheden. Zij is de ster die reclame maakt voor haar parfums en zich verleidelijk, mysterieus of als een luxe kat presenteert. Hun vlekken zijn vol pracht en glamour, ook al kun je voor weinig geld eender welk Naomi Campbell parfum kopen.

Een unieke stijl, bijzondere details en creatieve ontwerpen kenmerken de geuren en hun flacons. Het kiezen van een Naomi Campbell parfum is niet eenvoudig - de keuze is enorm en overtreft alle collecties van modellen en sterren die zich hebben gepresenteerd in de wereld van de geuren. Voor reclamecampagnes glijdt het model bij elke geur in een andere rol. Elegant, grillig en origineel, de parfums en hun maker komen met een nieuwe nuance en een unieke reclamecampagne bij elke fles.

Het merk Naomi Campbell staat voor pure luxe en laat vrouwen zien hoe ze hun vrouwelijke uitstraling als sterkste wapen kunnen gebruiken.

Naomi Campbell Parfum voegt daar nog aan toe dat bepaalde dingen

Sensuele bloesems, betoverende kruiden, luxueuze ingrediënten en sierlijke vruchten kenmerken de topnoot en het hart van de designergeuren. Het aanbod is gevarieerd en spreekt zowel de sensuele verleidster aan als de wilde kat die op zoek is naar een avontuur en mannen uit hun hoofd wil verdrijven.

"U kunt het doen", fluistert een Naomi Campbell parfum en onderstreept de kracht en eigenzinnigheid van de drager. Het flesdesign is specifiek afgestemd op de extravagante smaak van het model met designkwaliteiten. Elke fles brengt een boodschap over en maakt een verklaring af die door de geur wordt opgepikt en gedragen. De geurnaam en de Naomi-letters zijn aangebracht op alle flacons met filigrane elegantie en tonen de luxe en buitengewone levensstijl.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Naomi Campbell met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Reet1971
Neomi Campbell

Heb voor mijn laatste verjaardag aan al mijn vrienden alleen maar geurtjes gevraagd en deze steekt er echt boven uit. Erg lekker! Jammer dat ik hem niet eerder heb ontdekt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.