Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toen modeontwerper Thierry Gillier zijn label Zadig & Voltaire oprichtte, beperkte hij zich aanvankelijk tot het ontwerpen van ongewone mode. Hij maakte indruk op de scène met zijn ongewone, rotsachtige stukken. De Fransman ziet parfums als een onderdeel van de outfit - het is dan ook niet verwonderlijk dat Zadig & Voltaire nu ook parfums op de markt brengt.

Meer info

Koop Zadig & Voltaire Parfum goedkoop

Meer info +

Zadig & Voltaire Parfum sprankelt van vertrouwen en dynamiek

Zadig & Voltaire parfum drukt originaliteit en zelfvertrouwen uit. Wie Zadig & Voltaire parfum wil kopen, wil zijn creatieve levenshouding onderstrepen, optimisme uitstralen en een subtiele luxe uitstralen. De geuren zijn onconventioneel, gewaagd, stedelijk. Sterke vrouwen en mannen kunnen hun houding en persoonlijkheid perfect laten uitkomen met Zadig & Voltaire parfum. Zadig & Voltaire brengt de verschillende geurcomponenten samen in ongewone composities. Het resultaat zijn opmerkelijke parfums die zich, net als de mode van Zadig & Voltaire, onderscheiden van de massa. Onafhankelijke mannen en vrouwen die hun eigen weg gaan, vinden bij Zadig & Voltaire Parfum de juiste geur voor hen.

Thierry Gillier richtte in 1997 het modehuis Zadig & Voltaire op en trad daarmee in de voetsporen van zijn grootvader André Gillier, die destijds medeoprichter was van het wereldberoemde merk Lacoste. Thierry Gillier kwam dus al op jonge leeftijd in contact met de modewereld en werkte, na zijn studies in New York, voor verschillende Parijse modemerken alvorens zijn eigen merk op te richten. Gillier's idee is om luxe te bieden tegen betaalbare prijzen. Daartoe zette hij een speciaal distributienetwerk op, waardoor hij met zijn eerste damescollecties een doorbraak kon bewerkstelligen. Na enkele jaren voegde hij er mannenmode aan toe en iets later ook kindermode en accessoires.

De mode van Zadig & Voltaire is moeilijk in een hokje te plaatsen. Kenmerkend zijn een zekere androgynie en vrijheid wat betreft snit en materiaalcombinaties, die leiden tot een soort nonchalante luxe met rock chic. Kasjmier, leder, zijde en gebreide stoffen zijn de meest gebruikte materialen door Zadig & Voltaire. De alledaagse snitten maken de mode comfortabel, het gebruik van symbolen van rock'n'roll, applicaties of een gewaagde mix van materialen geven de kleding de chique touch. Zadig & Voltaire staat voor creativiteit, onafhankelijkheid en vrijheid.

De geuren van Zadig & Voltaire zijn net zo rockend als de mode

"Ik kan me geen leven zonder parfum voorstellen. Ik hou ervan als het parfum een stempel drukt, als het de persoonlijkheid onderstreept. Het is de alchemie tussen jou en iemand anders," zegt Thierry Gillier, oprichter van het merk Zadig & Voltaire. Dit was zeker een van de redenen waarom hij in 2009 een eigen parfum voor zijn merk liet creëren. Met Beauté Prestige International heeft Gillier een internationaal ervaren parfumeur in de arm genomen die reeds uiterst succesvolle parfums voor andere modehuizen heeft gecreëerd. In samenwerking met de parfumeurs Michel Almairac, Sidonie Lancesseur, Aurelien Guichard en Nathalie Lorson worden moderne dames- en herenparfums gecreëerd.

Michel Almairac is een ervaren expert op het gebied van parfumcreatie. Zijn familie komt uit Grasse, het centrum van de parfumproductie in Frankrijk. Almairac's voorkeur gaat uit naar natuurlijke essences die verrassen met onverwachte akkoorden. Sidonie Lancesseur was een leerlinge van Almairac aan het ISIPCA in Versailles, een hogeschool voor parfum en cosmetica. Zij wordt gekenmerkt door een grote liefde voor het experiment. Haar stijl boeit met heldere noten.

Zadig & Voltaire Parfums zijn uitzonderlijke geuren, over het algemeen zijn de unisex geuren iets ronder, maar leveren toch heerlijke ervaringen op. Net als de mode, zijn de geuren extravagant. Makkelijk en goedkoop is om Zadig & Voltaire parfum online te kopen. Alle geïnteresseerden kunnen Zadig & Voltaire parfum vinden in de online winkel tot nu toe in de drie collecties:

- permanente collectie

- La Bibliothèque Olfactive

- capsulecollectie

Sinds 2017 omvat de permanente collectie onder meer Just Rock! Voor haar en Just Rock! Voor hem in de uitverkoop zijn geweest. De houtachtige, rokerige componenten van deze parfums van Zadig & Voltaire roepen het beeld op van rocksterren, luide muziek, levenslust en donkere nachten, de geur van tabak en de fabelachtige houding om iets uit het leven te wringen en daar plezier in te hebben. De uitgebalanceerde dames- en herengeuren krijgen een opwindende aantrekkingskracht door wierook. Gewoon Rock! For Her (of in het oorspronkelijke Frans: Just Rock! pour Elle) is sensueel en licht wrang, de mannengeur Just Rock! For Him (of Just Rock! pour Lui) is kruidig en houtachtig met een subtiele zoetheid. De flacon van het vrouwenparfum is wit, die van het mannenparfum zwart. Deze contrasten spelen met elkaar als licht en schaduw. De rebelse aantrekkingskracht van de houtachtige noten in Just Rock! verenigt hen echter.

This Is Her! en This Is Him! werden in 2016 gelanceerd. Deze Zadig & Voltaire geuren zijn een statement van een vrije, non-conformistische vrouw en een sterke, rebelse man. De mannengeur is fris en rokerig, als een knisperende ochtend bij een brandend kampvuur. De damesgeur wordt gekenmerkt door een bloemig-houtige noot, een spannende compositie, lieflijk als een boeket bloemen en sterk als een frisse bries in het bos. Beide geuren zijn intens, precies goed voor de zelfverzekerde drager. Als u op zoek bent naar uitzonderlijke geuren, vindt u de juiste geur online bij Zadig & Voltaire Parfum. De flacons zijn weer in zwart-wit. Wit voor het zuivere hart van een onafhankelijke vrouw en zwart voor de innerlijke rust van een vrije man.

La Bibliothèque Olfactive van Zadig & Voltaire Parfum bestaat uit uniseks geuren. Tome 1 La Pureté heeft een frisse, ongedwongen persoonlijkheid. Het spreekt van kinderlijk vertrouwen en pure levensvreugde. Titel 2 Légèreté roept jeugdige verve, vrijheid en nieuwsgierigheid op, terwijl Titel 3 L'Être de ambivalentie van volwassenheid in zich draagt.

Tome 1 La Pureté is eigenlijk het eerste parfum van het bedrijf uit 2009. Inmiddels is het uniseks parfum ook verkrijgbaar als damesparfum (La Pureté For Her) en als herenparfum (La Pureté For Him). Het origineel voor alle geslachten behoort tot de oriëntaalse geurfamilie met houtachtige noten. Jasmijn en Afrikaanse oranjebloesem vormen de topnoten en voeren je mee naar een verkwikkende lenteomgeving. Patchoeli, amandel en melk leiden naar warme, ontspannen tijden. De basisnoten van muskus, sandelhout, amber en vanille zorgen voor de oriëntaalse sensualiteit en mystiek. Dit is een exclusief parfum dat zich onderscheidt van de rest. De fles is zuiver wit, de dop zwart.

Een bijzonder in het oog springende uitgave van Zadig & Voltaire Parfum is de Capsule Collection. Het bevat de geuren Capsule Collection This Is Her! en Capsule Collection This Is Him! Deze limited edition collectie valt op met een flesje in zwart en wit. De grafische elementen zijn ontworpen door de New Yorkse tatoeagekunstenares Virginia Elwood en voeden het rockende imago van Zadig & Voltaire parfum. Een roos en diverse bloemen, alsmede een omgekeerde schedel, sieren de verpakking van het mannenparfum. De zon, bloemen, een zeilschip en een zeemeermin zijn afgebeeld op de verpakking van de damesparfums. Liefhebbers kunnen alle edities van Zadig & Voltaire parfum goedkoop op het internet kopen.

Zadig & Voltaire Damesparfum onderstreept sterke persoonlijkheden

Ze komt de kamer binnen, elegant en nonchalant, vol kalm zelfvertrouwen, haar blik dwaalt rond. Ze heeft niets te bewijzen, ze is wie ze is. Haar stijl is chic, maar extravagant. Haar parfum is vrouwelijk maar niet klassiek, een interessante geur die haar nog aantrekkelijker doet lijken. Een Zadig & Voltaire vrouwengeur. Het modelabel zorgde voor een revolutie in de Parijse modewereld met zijn ongewone materialen, met opvallende rockelementen gecombineerd met Franse elegantie. Deze ongewone mix wordt voortgezet in elke Zadig & Voltaire damesgeur. Bekende geuressences worden opnieuw gecombineerd. Dit resulteert in opwindende geuren die zich onderscheiden van de rest. Dit maakt Zadig & Voltaire damesparfum gunstig voor de zelfbewuste vrouw die de moed heeft om op te vallen. De hoogwaardige geuren van Zadig & Voltaire damesparfums garanderen een lange houdbaarheid en een goede parfumering. De creatieve samenstelling van de ingrediënten levert parfums op die een verslavend potentieel ontwikkelen en een hoge herkenningswaarde hebben. En vrouwen kunnen Zadig & Voltaire damesparfum in de online winkel vrij ongecompliceerd kopen.

Voor stijlbewuste charismatici - Zadig & Voltaire Mannengeur

Zadig & Voltaire is een modelabel dat zijn ideeën - creativiteit, vrijheid en moed - consequent in praktijk brengt. In deze geest is een Zadig & Voltaire herenparfum ook een intense en gedenkwaardige geur die de persoonlijkheid onderstreept en zich onderscheidt van de rest. Zadig & Voltaire wil luxe bieden tegen betaalbare prijzen. Een Zadig & Voltaire herenparfum kan tegen een redelijke prijs worden gekocht en maakt toch indruk met zijn kwaliteit. Langhoudende geurmoleculen zorgen voor een aangename geur, zelfs na uren. Ook de sillage van Zadig & Voltaire herenparfums is expressief en aanhoudend. Zadig & Voltaire Herengeur steunt op houtachtige, rokerige noten verrijkt met enkele zoete, zachte delen en frisse topnoten. De parfums onderscheiden zich van de mainstream. De toepassing van de rockattitude is zeer succesvol in elk van de vijf mannengeuren en ook in de uniseksgeuren. Alle producten van Zadig & Voltaire herenparfum zijn online te vinden.

Inspiratie van een grote Fransman

De naam Zadig & Voltaire is geïnspireerd op de roman "Zadig of Fate" van de Franse schrijver en filosoof Voltaire. In de korte roman beleeft de jonge en deugdzame Zadig wisselende avonturen. Thierry Gillier zag in Zadig een moedige, moderne en charismatische man en bracht deze kwaliteiten over op zijn eigen modelabel. Zijn label moest anders zijn dan de gebruikelijke mode en moedig nieuwe wegen inslaan. Gillier deed dit met succes, zowel met zijn collecties als met zijn verkoopstrategie. De karakterisering van de literaire figuur Zadig is ook gunstig voor Zadig & Voltaire parfum. Omdat de geuren charismatisch en modern zijn. Ze onderstrepen de mode van Zadig & Voltaire net zoals ze de unieke persoonlijkheid van hun dragers in de verf zetten en indruk maken op hun omgeving. Het feit dat Voltaires roman wordt verteld in de stijl van Duizend-en-één-nacht is op zijn beurt gemakkelijk te combineren met de oriëntaalse, houtachtige geuren van Zadig & Voltaire. De geuren van Zadig & Voltaire Parfum zijn online te koop.

Geuren om lang van te genieten

Als je Zadig & Voltaire parfum wilt kopen, krijg je een parfum dat lang blijft zitten met een zeer goede sillage. Sillage beschrijft de weerklank van een parfum in de kamer. Het is de geurwolk die waarneembaar is wanneer de wind het parfum meevoert, of de geur die in een ruimte achterblijft wanneer de drager van het parfum de ruimte al heeft verlaten. Hoe hoger de sillage, hoe opvallender de geur is voor anderen. De houdbaarheid van een parfum geeft weer hoelang een parfum op de huid kan worden waargenomen. Dit verschilt van persoon tot persoon, maar er zijn fundamentele kwalitatieve verschillen. Het verschil in hoe lang een parfum op de huid blijft en hoe een parfum op het lichaam ruikt, hangt samen met de individuele huidconditie en stofwisseling. Elke huid heeft een andere pH-waarde en een eigen geur. De geur van een Zadig & Voltaire parfum is dus ook verschillend van persoon tot persoon.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Zadig & Voltaire in vergelijking met de SRP