Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

9 129
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Niet elke PS-fan kan zich een van de felbegeerde speedsters van de legendarische autofabrikant veroorloven. De geurlijn biedt ook de gemiddelde consument de kans om een stukje Porsche te bezitten.

Meer info

koop Porsche Design parfum goedkoop

Meer info +

Minimalistische geuren voor prestigebewuste mannen

In een Porsche rijden is één ding. Het dragen van de luxueuze, sportieve herengeur is iets extra's voor prestigebewuste en zelfbewuste mannen. Minimalistisch en puristisch in ontwerp, opent elke flacon van een Porsche Design herengeur de weg naar een andere dimensie, een ander avontuur voor de moderne man van deze tijd. Mannelijke nuances ontmoeten verleidelijke geheimen en de elegantie van harmonie die deze composities afrondt. Porsche zelf pronkt niet, maar vangt toch het oog van de toeschouwer. Porsche Design herengeuren zijn gebaseerd op hetzelfde concept en laten zien dat minder meer is en dat een prestigieuze uitstraling niet gekoppeld is aan pracht en praal.

De flacons zijn sportief, minimalistisch en elegant in een edgy, mannelijk formaat. Bij het openen verspreidt zich de geur van vrijheid en zelfbeschikking. Mannen die kiezen voor een Porsche Design geur zijn gericht op succes, brengen een duidelijke boodschap over en maken een statement zonder compromissen. Als je van luxe houdt en je levensstijl wilt ondersteunen met een prestigieus aura, kun je ook je gepersonaliseerde Porsche Design herengeur kopen tegen een betaalbare prijs.

Van zijproject tot deel van het icoon

Ferdinand Alexander Porsche is een van de vaders van de wereldwijd populaire nine-eleven die ieders hart sneller doet kloppen. Hij is ook de man die in 1972 de Porsche Design Studio oprichtte en een hele reeks producten met hoogwaardig design creëerde, van accessoires voor mannen tot scheerapparaten. Pas in 2003 verkocht F.A. Porsche zijn aandelen in de studio en bracht deze dochteronderneming onder in de Porsche-familie zelf - voor die tijd was er eigenlijk geen directe connectie.

Vandaag de dag kunnen trendy en stijlbewuste mannen online kiezen uit verschillende versies van Porsche Design herengeuren en kiezen voor een levensstijl die prestigieus en elegant, luxueus en tegelijkertijd sportief en mannelijk is.

Het merk Porsche Design produceert momenteel alleen geuren voor mannen en accessoires zoals zonnebrillen, die ook gemaakt zijn voor trendbewuste mannen met de hoogste eisen. De verscheidenheid aan geuren geeft je de vrijheid om je eigen keuze te maken - niet anders dan bij Porsche auto's.

Een eerbetoon aan de veeleisende man

In de Porsche Design geurcollecties voor mannen kun je herkennen dat dit merk - zoals je zou verwachten - draait om klasse in plaats van kwantiteit. Porsche Design parfum is een eerbetoon aan de veeleisende man die een harmonieuze mannelijke geur waardeert.

De populairste Porsche Design herengeur is The Essence, de exclusieve, frisse en koele geur voor avonturiers en mannen met stijl. De molecule genaamd Artical is speciaal ontwikkeld voor dit Porsche Design parfum en geeft het parfum zijn speciale en onvergelijkbare uitstraling. Jeneverbes en mirte in de top, peper, koriander en den in het hart en een basis van patchouli, houtachtige noten en wierook creëren een langdurige en onmiskenbare geur.

Hoewel The Essence de populairste Porsche Design herengeur is, is er een hele reeks andere uitstekende en unieke herengeuren in de productportefeuille van het designmerk. Porsche Design Palladium in een mat metalen flacon of Porsche Design Sport en Porsche Design Titan zijn handelsmerken van de fabrikant van exclusieve en echt uitzonderlijke geuren.

Elke mannengeur van Porsche maakt deel uit van de koele en frisse geurfamilie. Hout en specerijen, naar wijn geurende planten en een fruitige basis karakteriseren het portfolio en zorgen voor langdurige en fascinerende geuren voor vrouwen. Porsche Design biedt niet alleen de juiste luxe geur voor Porsche rijders, maar ook voor carrièretypes, avonturiers en stijlbewuste mensen.

De pittige, elegante nuances maken een Porsche Design parfum geschikt voor elke gelegenheid. In zaken en vrije tijd of bij speciale gelegenheden kunnen mannen hun charisma versterken en een parfum kiezen dat hun levensstijl vertegenwoordigt en hun liefde voor iets speciaals uitdrukt.

De puristische look van de hoekige flacons wordt weerspiegeld in de geuren en zet mannelijkheid centraal. Pure luxe, een pure levenshouding en pure mannelijkheid zijn zelfverzekerd en blijven niet onopgemerkt bij de dames. Als je een Porsche Design herengeur wilt kopen en je passie wilt laten zien, kun je kiezen uit deodorant sticks, body gels en eau de toilette die bij het parfum passen.

De selectie Porsche Design herengeuren is groot en geschikt voor mannen die het concept "minder is meer" waarderen. Porsche geeft al vele jaren vorm aan de wereld van geuren en wordt beschouwd als een pionier op het gebied van uitstekende en exclusieve composities die ongeëvenaard zijn en de moderne man inspireren. Vrijheid, een sportieve levensstijl en een voorliefde voor luxe staan voorop in alle geuren en vergezellen je de hele dag.

Focus op speciale kenmerken en ontwerpen

De flacons van Porsche Design geuren worden gekenmerkt door hoekige vormen, de uitdrukking van pure mannelijkheid en purisme in hun uitstraling. Wie er achter de sierlijke luxe creaties zit en wie hun gevoeligheid heeft gebruikt bij de ontwikkeling van de composities blijft een goed bewaard geheim van het merk.

De reclame is een ander verhaal. Porsche Design Parfum adverteert met een compositie van luxe en mannelijkheid, die in Porsche Design Fragrances wordt vertegenwoordigd door autocoureur Mark Webber. Het merk had geen beter reclamegezicht kunnen kiezen, vooral omdat Porsche geen onbelangrijke speler is in de autosport en Mark Webber een succesvol coureur is voor het merk.

Pracht en praal ontbreken in de reclamecampagnes van Porsche Design. Ook al is het een luxemerk, de focus ligt op de levensstijl van de avontuurlijke en ontdekkende man van de wereld. Het is precies dit concept dat Porsche Design kenmerkt en mannen over de hele wereld aanspreekt. Iedereen die op zoek is naar avontuur geeft uiting aan dit verlangen met een Porsche Design herengeur.

Je eigen levensstijl vieren

Porsche Design geuren richten zich op het mannelijke en benadrukken de sterke, zelfverzekerde sensualiteit die de moderne man kenmerkt. Een opvallend en onvergetelijk statement is de boodschap die elke geur kenmerkt en elke Porsche Design herengeur tot een gerenommeerd parfum maakt.

Degenen die meer van het leven verwachten en een Porsche Design herengeur willen kopen, hebben een goede kans om een koopje te vinden als ze hun Porsche Design herengeur online zoeken. Hier heb je de kans om Porsche Design herengeur te kiezen tegen een gunstige prijs en volgens je eigen ideeën en zo je mannelijke uitstraling later perfect te laten uitkomen. Degenen die hun levensstijl willen vieren zullen enthousiast en volledig overtuigd zijn van het effect van hun nieuwe, sportieve en luxueuze uitstraling.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Porsche Design met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Driers90
Porsche Design Titan

Alleen optisch al een juweeltje. De geur bevalt me ook echt goed. Ik gebruik hem bij iedere gelgenheid. Nu nog even doorsparen voor een echte Porsche ;-)

Commentaar van Groul1983
Gewoon Porsche

Dit is het laatste wat jullie moten kopen... Zodat het altijd weer beschikbaar is als ik het zelf wil kopen! ;-) Als jarenlange Cool Water fan heb ik eindelijk iets gevonden dat beter is.

Commentaar van Maketter
Doet wat hij belooft

Deze stick houdt echt heel lang. Ik zweet veel door mijn werk. Toch behoren zweetrandjes met onaangename geur tot het verleden!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten