Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Niet elke pk-fan kan zich een van de begeerde runabouts van de legendarische autofabrikant veroorloven. De parfumlijn biedt ook gewone consumenten de kans om een stukje Porsche te bezitten.

Meer info

Koop Porsche Design Parfum goedkoop

Meer info +

Minimalistische geuren voor prestigieuze mannen

Een Porsche besturen is één ding. Het dragen van de luxe, sportieve mannengeur is een extraatje voor prestigebewuste en zelfbewuste mannen. Minimalistisch en puristisch van ontwerp, elke fles met een mannengeur opent Porsche Design de weg naar een andere dimensie, een nieuw avontuur voor de moderne mens van onze tijd. Mannelijke nuances ontmoeten verleidelijke geheimen en de elegantie van de harmonie die deze composities vervolledigt. Porsche zelf niet opschept en valt toch in het oog van de toeschouwer. Porsche Design Mannengeuren zijn gebaseerd op hetzelfde concept, wat aantoont dat minder meer is en dat een representatief uiterlijk niet gekoppeld is aan pracht en glamour.

Sportief, minimalistisch en elegant in een hoekig, mannelijk formaat, presenteren de flessen zich met een geur van vrijheid en zelfbeschikking die zich verspreidt wanneer ze geopend worden. Mannen die kiezen voor een Porsche Design geur zijn succesvol-georiënteerd, brengen een duidelijke boodschap over en maken een statement zonder compromissen. Wie luxe waardeert en zijn levensstijl wil onderbouwen met een prestigieuze uitstraling, kan ook zijn persoonlijke Porsche Design mannengeur krijgen voor een redelijke prijs.

Van het zijproject naar een deel van het icoontje

Ferdinand Alexander Porsche is een van de vaders van de wereldberoemde 911, waardoor alle harten sneller kloppen. Hij is ook degene die de Porsche Design studio in 1972 heeft opgericht en een hele reeks producten van hoge kwaliteit heeft ontworpen, van accessoires voor mannen tot scheerapparaten. Pas in 2003 verkocht F. A. Porsche haar aandelen in de studio en introduceerde deze dochtermaatschappij aan de feitelijke Porsche-familie - er was eigenlijk eerder geen directe band geweest.

Vandaag de dag kunnen trend- en stijlbewuste mannen online verschillende versies van Porsche Design mannengeuren kiezen en kiezen voor een levensstijl die representatief en elegant, luxueus en tegelijkertijd sportief mannelijk is.

Het merk produceert momenteel uitsluitend Porsche Design geuren voor mannen en accessoires zoals een zonnebril, die ook gemaakt zijn voor trendbewuste mannen met de hoogste eisen. De verscheidenheid aan geuren geeft u de vrijheid om uw eigen keuze te maken - niet anders dan bij Porsche.

Een eerbetoon aan de veeleisende man

In Porsche Design de mannengeurencollecties zie je dat dit merk - zoals je zou verwachten - over klasse gaat in plaats van massa. Porsche Design Parfum is een eerbetoon aan de veeleisende man die de mannelijke harmonieuze geur waardeert.

Porsche Design De meest populaire mannengeur is The Essence, de exclusieve, frisse en koele geur voor avonturiers en mannen met stijl. De molecule Artical werd speciaal voor dit Porsche Design parfum ontwikkeld en geeft de nuance zijn bijzondere en onvergelijkbare uitstraling. Jeneverbes en mirte in het hoofd, peper, koriander en pijnboom in het hart en de basis van patchoeli, houttinten en wierook zorgen voor een langdurige en onmiskenbare geur.

Hoewel The Essence Porsche Design de populairste mannengeur is, bevat de productportfolio van het designmerk een hele reeks andere uitstekende en unieke mannengeuren. Porsche Design Palladium in een matte metalen fles of Porsche Design sport en Porsche Design titanium zijn de kenmerken van de fabrikant van exclusieve en werkelijk uitzonderlijke geuren.

Elke mannengeur van Porsche is koel en fris in de geurfamilie. Hout en specerijen, kruidengeurende planten en een fruitige basis kenmerken het portfolio en zorgen voor langdurige en betoverende geuren voor vrouwen. Niet alleen voor Porsche-rijders, maar ook voor carrièretypes, voor avonturiers en stijlbewusten biedt Porsche Design de passende luxe geur.

De pittige, elegante nuances maken dit Porsche Design parfum geschikt voor elke gelegenheid. In het zakenleven, in de vrije tijd of bij speciale gelegenheden kunnen mannen hun charisma versterken en een geur kiezen die hun levensstijl vertegenwoordigt en hun liefde voor het bijzondere tot uitdrukking brengt.

De puristische uitstraling van de hoekige flessen wordt weerspiegeld in de geuren en richt zich op mannelijkheid. Pure luxe, de pure levenshouding en de pure mannelijkheid maken je zelfverzekerd en blijven niet verborgen voor de dames. Als u een Porsche Design mannengeur wilt kopen en uw passie wilt presenteren, kunt u kiezen tussen deodorant sticks, body gels en eau de toilette die bij uw parfum passen.

Het assortiment Porsche Design mannengeuren is breed en geschikt voor mannen die het concept "minder is meer" waarderen. Porsche geeft al jaren vorm aan de wereld van de geuren en wordt beschouwd als een pionier op het gebied van uitstekende en exclusieve composities die ongeëvenaard zijn en de moderne mens inspireren. Vrijheid, een sportieve levensstijl en de neiging tot luxe zijn de belangrijkste kenmerken van alle geuren en begeleiden u de hele dag door.

Focus op speciale kenmerken en ontwerpen

Hoekige vormen, de uitdrukking van pure mannelijkheid en purisme in de aura kenmerken de flacons van Porsche Design geuren. Wie achter de sierlijke luxe creaties staat en zijn gevoeligheid heeft gebruikt bij de ontwikkeling van de composities, blijft een goed bewaard geheim van het merk.

De situatie is anders in de reclame. Porsche Design Parfumadvertenties met een compositie van luxe en mannelijkheid vertegenwoordigd in Porsche Design Fragrances door coureur Mark Webber. Een betere reclame gezicht kon niet hebben gekozen voor het merk, vooral omdat Porsche heeft geen ondergeschikte positie in het racen, en Mark Webber is succesvol voor het merk in het racen gebruik.

Pomp en glamour worden buiten de reclamecampagnes Porsche Design gehouden. Ook al is het een luxe merk, de focus ligt op de levensstijl van de avontuurlijke en ontdekkende mens van de wereld. Het is juist dit concept Porsche Design dat het verschil maakt en mannen over de hele wereld aanspreekt. Wie op zoek is naar avontuur drukt dit verlangen uit met een Porsche Design mannengeur.

De eigen levensstijl wordt gevierd

Een opvallend en onvergetelijk statement is de boodschap die elke geur definieert en elke mannengeur tot een gerenommeerd parfum maakt.

Iedereen die meer verwacht van het leven en een Porsche Design mannengeur wil kopen, heeft een goede kans om een koopje te krijgen als ze online op zoek zijn naar de geur van hun Porsche Design mannen. Hier heb je de mogelijkheid om de Porsche Design geur van de mannen goedkoop en volledig volgens je eigen fantasie te kiezen en later je mannelijke uitstraling perfect in scène te zetten. Degenen die hun levensstijl willen vieren, zullen enthousiast en overtuigd zijn van het effect van de nieuwe, sportief-luxueuze uitstraling.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Porsche Design met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Driers90
Porsche Design Titan

Alleen optisch al een juweeltje. De geur bevalt me ook echt goed. Ik gebruik hem bij iedere gelgenheid. Nu nog even doorsparen voor een echte Porsche ;-)

Commentaar van Groul1983
Gewoon Porsche

Dit is het laatste wat jullie moten kopen... Zodat het altijd weer beschikbaar is als ik het zelf wil kopen! ;-) Als jarenlange Cool Water fan heb ik eindelijk iets gevonden dat beter is.

Commentaar van Maketter
Doet wat hij belooft

Deze stick houdt echt heel lang. Ik zweet veel door mijn werk. Toch behoren zweetrandjes met onaangename geur tot het verleden!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

15 129
toepassen