Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Italiaanse luxe met Griekse traditie - de familie Bulgari stamt af van een dynastie van zilversmeden die zich in de 19e eeuw in Rome vestigden. Parfums zijn sinds 1993 in het assortiment en zijn met hun juweelachtige flesjes een symbool van het merk geworden.

Meer info

koop Bvlgari parfum goedkoop

Meer info +

Bvlgari: Parfum en sieraden van Romeins kwaliteitsvakmanschap

Bvlgari is een Italiaanse sieradenfabrikant en leverancier van luxegoederen uit Rome met Griekse wortels. Naast Cartier en Tiffany is Bvlgari een van de drie grootste en populairste juwelenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is sinds de 19e eeuw gevestigd in Rome en is nauw verbonden met de Eeuwige Stad en haar geschiedenis, pracht en praal en kunst. Het biedt Bvlgari fascinerende inspiratie voor zowel de sieraden als de parfums.

Bvlgari biedt sinds het begin van de jaren 1990 parfums aan. Bvlgari parfums en hun flacons zijn net zo smaakvol, elegant, artistiek, betoverend mooi en van exquise kwaliteit als de sieraden en edelstenen van dit wereldmerk. In elk Bvlgari parfum vinden mannen en vrouwen een expressieve, fijne geur met speciale composities van grote meesters, die een verfijnde stijl, schoonheid en esprit belichamen en de zintuigen strelen met luxe en een vleugje glamour.

De weg naar Bvlgari Parfum leidt via Via Condotti

De eigenaardigheid van de naam Bvlgari springt op het eerste gezicht in het oog. Het bedrijf draagt de naam van de oprichter, Sotirios Voulgaris. De Griekse goudsmid komt uit het dorp Paramythia in de regio Epirus, waar hij ook zijn eerste winkel opende. In 1881 emigreerde hij uiteindelijk via Corfu en Napels naar Rome en vestigde zich daar.

Voulgaris veranderde toen zijn achternaam in Bulgari en opende een juwelen- en antiekwinkel in een straat in de buurt van de beroemde Spaanse Trappen in Rome. In 1905 opende hij een prestigieuze boetiek in de beroemde Via Condotti, die hij aanvankelijk runde als de Old Curiosity Shop. Vanaf 1910 concentreerde Bulgari zich op de creatie en verkoop van juwelen. Na zijn dood in 1934 namen zijn zonen het bedrijf over en bouwden het verder uit.

De kwaliteit van de kostbare juwelen verspreidde zich en in de jaren 1950 en 1960 - tijdens het Dolce Vita tijdperk - werd de boetiek bezocht door vele beroemde filmsterren die filmden in de Cinecittà. Tot de selecte klantenkring behoorden grote namen als Elizabeth Taylor, Clark Gable, Marlene Dietrich, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Gary Cooper, Gina Lollobrigida en Romy Schneider.

In de jaren 1970 breidt Bvlgari zijn activiteiten internationaal uit en opent winkels in New York, Parijs, Genève en Monte Carlo. In de jaren 1980 zetten kleinzonen Paolo en Nicola Bulgari de leiding van het bedrijf verder, terwijl Francesco Trapani, de neef van Sotirios Bulgari, het management overnam. Het was Trapani die uiteindelijk in het begin van de jaren 1990 de Bvlgari parfumdivisie oprichtte en het bedrijf omvormde tot een wereldberoemd luxemerk voor juwelen, horloges, parfum, lederwaren en accessoires. In 1992 lanceerde hij zijn eerste parfum: de uniseksgeur Eau Parfumée au Thé Vert, een groot succes. Sindsdien is Bvlgari parfum te koop - in vele speciale, exquise samenstellingen.

Kostbare Bvlgari parfum: de beroemde geurcollecties

Mensen over de hele wereld houden van Bvlgari parfum. Als je online zoekt naar Bvlgari parfum, vind je een verscheidenheid aan fijne damesgeuren, herengeuren, unisex geuren en haute parfumerie geuren van de hoogste kwaliteit. In het bijzonder vallen de volgende geurcollecties op, waarvoor Bvlgari niet alleen parfum aanbiedt, maar in sommige gevallen ook bijpassende verzorgingsproducten bij de betreffende geur. Bvlgari parfum heeft een gunstig effect op de uitstraling van de drager, met meer dan alleen de geur. Deze omvatten:

-De damesgeurcollectie Goldea staat voor schoonheid en vrouwelijkheid. In de geest van gouden sieraden haalt Bvlgari inspiratie voor het parfum uit de altijd fascinerende glans van goud. Het goud van de parfumerie is muskus, dat in verschillende versies centraal staat in de geuren van de Goldea-collectie en de Bvlgari-parfums een elegante, stralende uitstraling geeft. De geuren onthullen de verschillende kanten van koningin Cleopatra, die slangen beschouwde als geluksbrenger. De slang is ook een embleem van Bvlgari. Met dromerige geuren zoals Goldea, Rose Goldea en Goldea The Roman Night is deze collectie ook een eerbetoon aan de legendarische Bvlgari Serpenti juwelencollectie.

-In de vrouwelijke Splendida parfumcollectie legt Bvlgari de nadruk op delicate nuances en accenten en brengt de meest kostbare facetten van de meest elegante bloemen in de parfumkunst naar voren, van iris tot jasmijn tot roos. De Splendida Bvlgari collectie omvat de elegante, zonnige geur Iris D'Or, de sierlijk romantische, delicate Rose Rose en de verleidelijk sensuele Jasmine Noir.

De vrouwengeuren in de Omnia-collectie zijn een eerbetoon aan kostbare edelstenen. Bvlgari wijdt een parfum aan elke kostbare edelsteen als eerbetoon aan het maken van sieraden. Schoonheid en vrouwelijkheid worden ook geëerd. Bijzonder populaire geuren zijn Omnia Paraiba, dat doet denken aan de Braziliaanse Paraiba toermalijn, en Omnia Indian Garnet, dat de magie van Indiase mandarijn granaat met tuberoos en osmanthusbloesem vangt.

-De Bvlgari geuren in de Aqva collectie voor mannen hullen elke man in de frisheid en kracht van de zee. De inspiratie voor deze geuren komt van het element water en de krachtige en imposante zee. Terwijl de geur Aqva pour Homme een duik neemt in de mysterieuze diepten van de Middellandse Zee, hult Aqva pour Homme Atlantiqve zijn drager in een frisse golf van de Atlantische Oceaan.

-De mannengeuren in de Bvlgari Man collectie presenteren een uniek olfactorisch statement en een nieuwe uitdrukking van mannelijkheid. De Bvlgari Man in Black Essence geur is bijvoorbeeld een ode aan mannelijkheid en de wildernis van Afrika. Met ebbenhout neemt deze lustopwekkende, oriëntaalse Bvlgari geur je mee naar het hart van Afrika en verkent de oorsprong van het mannelijke karakter.

Ook erg populair zijn de geuren in de Bvlgari Le Gemme collectie en de uniseks parfums in het Bvlgari Eau Parfumée assortiment van de luxe parfumerie.

Bvlgari als onderdeel van de luxegroep LVMH

Bvlgari maakt sinds 2011 deel uit van Moët Hennessy Louis Vitton, kortweg LVMH. Na verloop van tijd is de merknaam Bulgari veranderd in de klassieke Latijnse spelling Bvlgari, waarbij de letter U nog steeds als een V wordt geschreven. De individuele productnamen volgen dit ontwerp, bijvoorbeeld Atlantiqve of Blv.

Een Bvlgari parfum wordt altijd op een originele manier ontwikkeld door de grote maîtres van de parfumerie met fijne ingrediënten. Dit zijn onder andere de wereldberoemde Franse parfumeur Jaques Cavallier, hoofd parfumerie bij Louis Vuitton sinds 2012, parfumeur Daniela Andrier, die talloze geuren heeft gecreëerd voor onder andere Prada, en Alberto Morillas, een meester-parfumeur van Firmenich, eigenaar van het merk Mizensir en een van 's werelds grootste parfumeurs.

Jaques Cavallier is onder andere de "neus" achter het Bvlgari parfum Aqva pour Homme, creëerde Aqva pour Homme Atlantiqve en verschillende geuren uit de luxe collectie Le Gemme. Alberto Morillas is de bedenker van Blv pour Homme, de geuren van de Omnia en Bvlgari Man collecties, evenals die van de Goldea collectie, waaronder Goldea The Roman Night.

Geuren met een expressie van stijl, charme, schoonheid en persoonlijkheid

Frisse, inspirerende geuren, romantische, stimulerende en sensuele geuren of expressieve, originele geuren: het maakt niet uit welk Bvlgari parfum het is, Bvlgari biedt fijne geuren van de luxe klasse en hoge parfumkunst, die het leven verrijken met hun fascinerende charisma, persoonlijkheid benadrukken, het verborgene wekken en de zintuigen bedwelmen. Mannen en vrouwen kunnen hun favoriete Bvlgari parfum online kopen, voor zichzelf of als cadeau. Hoge kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Of het nu gaat om mannelijke, vrouwelijke of unisex geuren, je kunt Bvlgari parfum goedkoop kopen en ervan genieten in onze online shop.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen
Commentaar van Sidid1964
Omina Amethyst

Heerlijk verleidelijke geur. Ook een hele mooie flacon. Bloemachtig, houtachtig. Geraffineerder geur voor vrouwen met stijl en elegantie. Hier als extravagante spray uit de Jewelry Charm collection.

Commentaar van Whiscoget
Bvlgari Man in Black

Laatste toevoeging aan mijn Bulgari collectie. Moest er wel even aan wennen maar nu vind ik het een super lekkere geur. Goede prijs hier.

Commentaar van Wiliked
Heerlijke bodylotion

Body lotion is voor mij altijd weer iets bijzonders. Ik vind het fijn dat deze zonder alcohol is en ik ook mijn dochter er mee kan insmeren. Puur genot.

Damesparfum +

De damesgeuren van Bvlgari zijn sensueel en klassiek elegant. Vol raffinement en volgens de traditie van het bedrijf verleiden ze met ongewone creaties, maar ook met luxueuze klassiekers en prachtige flacons die eruitzien als kostbare edelstenen.

Bvlgari damesparfum - luxueus, verfijnd en harmonieus

Een Bvlgari damesparfum hult zijn draagster in een verleidelijke compositie die indruk maakt met zijn uitgesproken elegantie en harmonie. De hoogste kunst van de parfumerie en kostbare ingrediënten maken elk Bvlgari damesparfum tot een ware schat. Afhankelijk van smaak en gelegenheid hebben de parfums een sterk karakter of verfraaien ze het dagelijks leven op de meest heerlijke manier. Bvlgari damesparfum is geschikt voor alle vrouwen die hun eigen waarde waarderen en dat willen laten zien. Bloemengeuren staan centraal. Ze worden elegant gecombineerd met fruitige, houtachtige en andere noten. Zo ontstaan geuren die tegelijkertijd uniek en ongecompliceerd zijn. Een aantrekkelijke geur die openheid en subtiele mysterie combineert omhult alle vrouwen die Bvlgari damesparfum kopen.

Bvlgari betovert met buitengewone ontwerpen

De goud- en zilversmid Sotirios Voulgaris komt uit een klein dorp in het noordwesten van Griekenland. Hij werd geboren in 1857 en opende zijn eerste winkel als tiener in zijn geboortedorp. Op 20-jarige leeftijd verhuisde hij naar Corfu, vervolgens naar Napels en vestigde zich in 1881 in Rome, waar hij verschillende antiek- en goudsmederijen opende. In 1905 opende hij een nieuw filiaal aan de Via Condotti 10, bijgestaan door zijn zonen Giorgio en Constantino. Het filiaal werd het vlaggenschip van Bvlgari en staat nu op de monumentenlijst. Juwelen werden pas de hoofdactiviteit na 1910. Bvlgari is geïnspireerd door Franse en Amerikaanse bedrijven. De cabochon en heldere, lineaire structuren in de prachtige sieraden werden het handelsmerk.

In 1932 namen de zonen het bedrijf over en in 1934, na de dood van hun vader, breidden ze de winkel in Via Condotti uit. Met de opkomst van de Italiaanse film en de Cinecittà filmstudio's in Rome, kwamen sterren zoals Elisabeth Taylor naar Bvlgari en brachten ze de sieraden de wereld in.

Bvlgari brengt sinds 1994 parfum voor vrouwen op de markt. Zoals past bij het luxueuze imago van het merk, hebben ook de geurcreaties een exquise flair. Verschillende collecties richten zich op een bepaalde geurnoot, zoals Jasmine Noir, of verwijzen direct naar edelstenen, zoals de Omnia-collectie. Een bijzonder vrouwelijke geurlijn van Bvlgari damesparfum is de Splendida collectie met moderne en tijdloze geuren. Wie Bvlgari damesparfum online zoekt, vindt indrukwekkende creaties gemaakt van exquise ingrediënten.

Elke flacon is een sieraad

Elk flesje Bvlgari parfum voor vrouwen is een sieraad. De Omnia collectie wordt geleverd in flacons gemaakt van twee in elkaar verstrengelde ringen, die duidelijk doen denken aan het symbool van de eeuwigheid. De collectie is een eerbetoon aan de kostbare edelstenen uit de juwelencollectie, en vooral de diamant is een symbool van eeuwigheid. De smalle zijden verschijnen in de kleur van het desbetreffende sieraad. In het geval van Bvlgari Omnia Green Jade is dit een typische jadegroene kleur, terwijl Bvlgari Omnia Golden Citrine licht goudgeel is. Alle andere oppervlakken hebben een glanzende zilveren kleur en een Bvlgari damesparfum uit de vrouwelijke Splendida geurcollectie benadrukt ook vrouwelijkheid in de vorm van de flacon. De geuren verschijnen als clutch in verschillende kleuren, met een goudkleurige dop.

De mooiste kant van de vrouw

Bvlgari damesparfum laat elke vrouw stralen. Of het nu gaat om de uitgesproken vrouwelijke bloemencreaties van de Splendida-collectie of de perfect harmonieuze geuren van de Omnia-lijn - Bvlgari parfum voor vrouwen benadrukt de schoonheid van elke vrouw. Want de juiste geur beïnvloedt de emotionele toestand van een vrouw, en als die goed is, straalt ze van binnenuit. Goldea en Aqua Divina zijn ook fantastische geuren. Beide geuren combineren vakkundig verleiding en kracht met een bijna buitenaardse sublimiteit. Gewoonweg goddelijk. Je kunt Bvlgari damesparfum goedkoop kopen in de online shop. Wie wil er nu geen Bvlgari damesparfum online kopen en zich een godin voelen?

Herenparfum +

Bvlgari haalt inspiratie uit de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse stijlen, die worden bewonderd door oprichter Sotirio Bvlgari. Klassieke mannelijkheid en Italiaans-Griekse elegantie - dat is wat de mannengeuren van Bvlgari belichamen.

Bvlgari herenparfum voor zelfverzekerde mannen

Stijlvol, mannelijk en aantrekkelijk: dat zijn de geuren van Bvlgari herenparfum. Mannelijke geuren staan voorop in deze sterke parfums. Aquatische akkoorden lopen door Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve, die doen denken aan de geur van een kalme zee op een zeiljacht. De Bvlgari Man Extreme herengeur concentreert zich op wrange en frisse noten. Bvlgari Man in Black Orient is verleidelijk met een mix van kardemom, roos, leer en oud. Houtachtig, fris en licht fruitig, Bvlgari Man Wood Neroli straalt goed humeur uit. Neroli, bergamot, oranjebloesem en amber geven een warme, frisse uitstraling die perfect is voor de lente en zomer. Wat ook geweldig is, is dat je een Bvlgari mannenparfum online kunt kopen en de exclusieve geuren heel gemakkelijk kunt ontdekken!

Bvlgari - het Italiaanse luxemerk

In 1884 richtte de in Griekenland geboren Sotirios Voulgaris zijn eigen juwelierszaak op. De goud- en zilversmid was nog geen 30 jaar oud en had al gewerkt in Griekenland, Corfu, Napels en Rome. In 1884 opende hij een nieuwe winkel voor gouden sieraden en antiek. Rome maakte indruk op de goudsmid met zijn architectuur en de geometrische patronen die er te vinden waren en die tegenstrijdig en toch harmonieus leken. Uit gehechtheid aan zijn nieuwe thuis veranderde Voulgaris zijn naam in Bulgari. Gebaseerd op Latijnse inscripties wordt de merknaam BVLGARI, waarbij de U wordt vervangen door een V, zoals gebruikelijk is in het Latijn.

Vanaf 1910 concentreert het bedrijf zich uitsluitend op de productie van juwelen en krijgt het een goede reputatie voor het hoge niveau van vakmanschap. De zonen Giorgio en Constantino Bulgari breiden het assortiment uit van zilveren naar gouden juwelen. Ze oriënteren zich op de Amerikaanse en Franse smaak, maar al snel voegen ze hun eigen elementen toe. Deze worden het handelsmerk van het exclusieve juwelenbedrijf.

Vrij toevallig begint Bvlgari met de productie van herengeuren. Parfumeur Jean-Claude Ellena krijgt de opdracht om een geur op basis van thee te creëren die aan goede klanten wordt gegeven als ze juwelen kopen. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert is geboren. Het succes was zo overweldigend dat de productie in serie werd opgestart. Vandaag de dag is Bvlgari herenparfum betaalbaar voor alle mannen die op zoek zijn naar tijdloze elegantie in een geur.

Mannelijkheid en rechte lijnen

Als je online zoekt naar Bvlgari herenparfum, vind je niet alleen informatie over de uitstekende geuren, maar ook over de reclamecampagnes voor deze parfums. De modellen die voor de camera van Bvlgari herenparfum verschijnen zijn onder andere de Spanjaard Jon Kortajarena en de Fransman Patrick Petitjean. Kortajarena, geboren in 1985, is een mannelijk supermodel en is te zien in de advertentie voor het parfum Aqva Amara. Letterlijk vertaald betekent dit Bvlgari mannenparfum "bitter water". De geur heeft een pittige oceaangeur en is toch wrang. Patrick Petitjean belichaamt de kruidig-oriëntaalse Bvlgari mannengeur Man in Black voor een campagne. De flacons van Bvlgari herengeur zijn hoekig of rond, met duidelijke lijnen en elegante sluitingen. De kleur van de geuren correleert met de geurrichtingen, van koel blauw tot warm koper.

Bvlgari past bij elke man

Bvlgari herenparfum wordt gekocht door mannen die op zoek zijn naar een ongewone maar elegante geur. Niet elke man draagt de nobele geuren, dus een man met een Bvlgari herenparfum onderscheidt zich van de massa. Voor de meeste geuren is een voedende aftershavebalsem verkrijgbaar. De fijne textuur verzacht de gestreste huid na het scheren, verfrist haar en hydrateert haar. De huid ziet er glad uit en verspreidt discreet een aangename geur. Wat fijn dat je Bvlgari herenparfum goedkoop in de online shop kunt kopen en je eigen mannelijkheid een nieuwe uitdrukking kunt geven!

Unisexparfum +

Bvlgari brengt topontwerpers samen met uitstekende parfumeurs, wat betekent dat niet alleen elke geur vol elegantie en verfijning is, maar ook de bijbehorende flacon. De unisex parfums van het merk zijn allemaal gebaseerd op verschillende soorten thee.

Bvlgari uniseks parfum - een eerbetoon aan zelfliefde

Het luxemerk Bvlgari produceert uniseks parfum dat de ziel flatteert. Het is nooit saai en toch niet schreeuwerig. In tegenstelling tot de sieraden, die zelden discreet en gereserveerd zijn, slaat Bvlgari unisex parfum rustigere tonen aan. De geuren zijn nooit opdringerig en daarom uitnodigend. Centraal in deze geuren staat Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert, een ongewone geur die afwisselend zacht en fris is. Groene thee staat centraal in deze geurcompositie. Bvlgari Unisexparfum is gunstig voor theeliefhebbers, want de composities draaien altijd om een specifieke theesoort. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc combineert witte thee met specerijen. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Noir neemt je mee naar het Oosten met zwarte thee, roos en oud.

Het verhaal van een parfum

In het begin van de jaren 1980 ontwikkelde parfumeur Jean-Claude Ellena een speciale geur die doet denken aan thee. Tegenwoordig zit thee in een aantal geuren en is het een favoriet bij veel mensen, omdat het aroma herinneringen oproept aan ontspanning, tijd voor jezelf nemen en warmte. Destijds vonden veel luxemerken de geur te onconventioneel en weigerden Ellena's geur te produceren. Bvlgari bleek het juiste instinct te hebben en liet een parfum met deze hartnoot produceren, dat in eerste instantie vooral werd gebruikt om de kamers van de boetieks te begeuren en als een speciaal cadeau voor trouwe klanten. Het parfum werd echter verrassend goed ontvangen door klanten en dus liet Bvlgari het parfum au Thé Vert in grotere hoeveelheden produceren. Het unisex parfum van Bvlgari kan vandaag de dag nog steeds online worden gekocht en is verkrijgbaar als eau de cologne spray.

Het onverwachte succes duurt voort tot op de dag van vandaag. Eau Parfumée au Thé Vert Extrême werd uitgebracht in 1996 en intensiveerde de geur nog meer. In Bvlgari Black vormt groene thee de basisnoot, terwijl de top- en hartnoten leerachtige en zoete hints hebben. De nieuwste toevoegingen aan het Unisex portfolio zijn Bvlgari Eau Parfumée au Thé Noir en Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu, gelanceerd in 2015. Centraal in Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu staat oolong thee, die de geur een betoverende poederigheid geeft met zijn perziknoot. Bvlgari unisex parfum liefhebbers kunnen de elegante geuren goedkoop kopen in de online shop.

Flacons zijn beeld

Als je online zoekt naar Bvlgari unisex parfum, vind je natuurlijk ook afbeeldingen van de prachtige flacons. Het is altijd zo dat de vorm invloed heeft op het effect. Bij luxe merken zoals Bvlgari draagt een flacon het imago van het merk. Het vinden van de juiste vorm is een moeilijke taak. Bvlgari vertrouwt op de ervaring van Thierry de Baschmakoff. Hij ontwikkelt ook de flacon voor Bvlgari Unisex parfum. Zijn idee is om niet alleen het basisconcept van Bvlgari als sieradenfabrikant voort te zetten, maar om het merk uit te breiden met een onafhankelijke parfumsector. Samen met zijn ontwerpbureau, dat gevestigd is in Parijs, creëerde hij de slanke flacon voor au Thé Vert. Het bovenste deel van het matglas is gepolijst en glanzend. Dit doet denken aan een brede halsketting en legt een link naar de bijzondere sieraden van Bvlgari.

Bvlgari unisex parfum kopen

Wat is de juiste geur? Dat hangt helemaal af van persoonlijke smaak en de stemming van de dag. Oriëntaals, kruidig, aquatisch, bloemig, wrang of poederig, Bvlgari unisex parfum biedt een onderscheidende samenstelling voor elke smaak. Alle geuren hebben een frisse noot en het kalmerende effect van theenoten. Met hun elegante tonen fleuren ze elke dag op en komen ze zeker meer dan eens te hulp als de dag niet is verlopen zoals verwacht. Wie wil er nu niet in onze online shop rondsnuffelen naar een luxe Bvlgari unisex parfum?

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Bvlgari in vergelijking met de SRP