Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Bvlgari

Bvlgari kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Sieraden en parfum in Romeins kwaliteitsvakmanschap

Bvlgari is een Italiaanse juwelenfabrikant en leverancier van luxegoederen uit Rome met Griekse wortels. Samen met Cartier en Tiffany is Bvlgari een van de drie grootste en populairste sieradenfabrikanten ter wereld. Opgericht in Rome sinds de 19e eeuw, is het bedrijf nauw verbonden met de Eeuwige Stad en haar geschiedenis, pracht en kunst. Zij geeft Bvlgari fascinerende inspiratie voor zijn sieraden en parfums.

Bvlgari biedt al sinds het begin van de jaren negentig parfum aan. Bvlgari geuren en hun flacons zijn net zo smaakvol, nobel, artistiek, magisch mooi en van uitstekende kwaliteit als de sieraden en edelstenen van dit wereldmerk. Mannen en vrouwen vinden in elk Bvlgari parfum een expressieve, fijne geur met speciale composities van grote meesters, die een verfijnde stijl, schoonheid en esprit belichaamt, en met luxe en een vleugje glamour streelt de zintuigen.

Bvlgari & Parfum - de weg van Paramythia via Via Condotti naar het internationale luxemerk

De specialiteit van de naam Bvlgari springt op het eerste gezicht al in het oog. Het bedrijf draagt de naam van de oprichter Sotirios Voulgaris. De Griekse goudsmid komt uit het dorp Paramythia in de regio Epirus, waar hij ook zijn eerste winkel opende. In 1881 emigreerde hij via Corfu en Napels naar Rome en vestigde zich daar.

Voulgaris verandert zijn achternaam in Bulgari en opent een juwelen- en antiekwinkel in een straat aan de beroemde Spaanse Trappen in Rome. In 1905 opende hij een representatieve boetiek in de beroemde Via Condotti, die hij aanvankelijk runde als Old Curiosity Shop. Vanaf 1910 concentreerde Bulgari zich op de creatie en verkoop van sieraden. Na zijn dood in 1934 namen zijn zonen het bedrijf over en breidden het verder uit.

De kwaliteit van de kostbare sieraden wordt steeds beter, en zo werd de boetiek in de jaren 50 en 60 - tijdens het Dolce Vita tijdperk - bezocht door vele beroemde filmsterren die in de Cinecittà filmden. Bekende klanten in die tijd waren Elizabeth Taylor, Clark Gable, Marlene Dietrich, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Gary Cooper, Gina Lollobrigida en Romy Schneider.

In de jaren zeventig breidde Bvlgari haar internationale activiteiten uit en opende winkels in New York, Parijs, Genève en Monte Carlo. In de jaren tachtig bleven de kleinkinderen Paolo en Nicola Bulgari het bedrijf leiden, terwijl Francesco Trapani, de neef van Sotirios Bulgari, het management overnam. Het was Trapani die begin jaren negentig de Bvlgari Perfume divisie oprichtte en het bedrijf transformeerde tot een wereldberoemd luxemerk voor sieraden, horloges, parfums, lederwaren en accessoires. In 1992 lanceerde hij zijn eerste geur - de uniseks geur Eau Parfumée au Thé Vert. Een groot succes. Sindsdien is Bvlgari Parfum te koop - in vele bijzonder edele composities.

Bvlgari Parfum is goedkoop in prijs en kostbaar in kwaliteit - de beroemde geurencollecties

Bvlgari Parfum kopen en houden van mensen over de hele wereld. Sinds de opening van de Bvlgari Parfum business line heeft het luxemerk een verscheidenheid aan premium dames-, heren-, unisex- en haute parfumeriegeuren van de hoogste kwaliteit gelanceerd. De volgende geurencollecties vallen vooral op, waarvoor Bvlgari niet alleen parfum biedt, maar ook een aantal geschikte verzorgingsproducten met de respectievelijke geur. De exquise geuren van Bvlgari Parfum zijn online beschikbaar.

Bvlgari parfumcollecties voor vrouwen:

-De Goldea damesgeurencollectie vertegenwoordigt schoonheid en vrouwelijkheid. In de geest van gouden sieraden werd Bvlgari geïnspireerd door de fascinerende glans van goud. Het goud in de wereld van de parfumerie is echter de muskus, die de kern vormt van alle Goldea geuren in verschillende variaties en elke Goldea geur een elegante, stralende uitstraling geeft. De geuren onthullen de verschillende kanten van koningin Cleopatra. De slang diende Cleopatra als een gelukkige charme en is ook een mijlpaal van Bvlgari. Deze collectie met droomachtige geuren als Goldea, Rose Goldea of Goldea The Roman Night is tegelijkertijd een hommage aan de legendarische Bvlgari Serpenti sieraden collectie.

-In de Splendida vrouwelijke geurencollectie legt Bvlgari de nadruk op subtiele nuances en accenten, waarbij de meest kostbare facetten van de meest elegante parfumbloemen, zoals iris, jasmijn en roos, naar voren komen. De Splendida Bvlgari collectie omvat de elegante zonnige Iris D'Or geur, de sierlijk romantische, delicate Rozenroos en de verleidelijk sensuele Jasmijn Noir geur.

In de OMNIA-geurencollectie brengt Bvlgari Parfum een eerbetoon aan kostbare edelstenen en wijdt het een geur aan elk kostbaar juweel als eerbetoon aan het maken van sieraden. Schoonheid en vrouwelijkheid worden ook geëerd. Bijzonder populaire geuren zijn bijvoorbeeld Omnia Paraiba, die doet denken aan de Braziliaanse Paraiba Tourmaline of Omnia Indian Garnet, die de magie van de Indiase mandarijngranaat met tuberoos en osmanthusbloesem vangt.

Bvlgari Parfum parfum collecties voor mannen:

-De Bvlgari geuren van de AQVA collectie voor mannen omhullen iedere man met de frisheid en kracht van de zee. De inspiratie voor deze geuren kwam van het edele element water en de krachtige en imposante zee. Terwijl de geur Aqva pour Homme dompelt in de mysterieuze diepten van de Middellandse Zee, omhult de Aqva pour Homme Atlantiqve zijn drager met een frisse golf van de Atlantische Oceaan.

-De mannengeuren van de Bvlgari Man collectie presenteren een uniek olfactorisch statement en een nieuwe uitdrukking van mannelijkheid. Bijvoorbeeld, de Bvlgari geur Man in Black Essence is een ode aan de mannelijkheid en wildernis van Afrika. Met ebbenhout neemt deze afrodisiacum oriëntaalse Bvlgari geur je mee naar het hart van Afrika en verkent de oorsprong van het mannelijke karakter.

De geuren van de Bvlgari Le Gemme en Eau Bvlgari Eau Parfumée upscale parfumeriecollecties zijn ook erg populair. Mannen en vrouwen kunnen hun favoriete Bvlgari parfum online kopen, voor zichzelf of als cadeau.

Bvlgari als onderdeel van de luxe groep LVMH

Bvlgari maakt sinds 2011 deel uit van Moët Hennessy Louis Vitton. In de loop der tijd werd het Bulgaarse handelsmerk veranderd in de klassieke Latijnse spelling Bvlgari, waar de letter U nog steeds als een V is geschreven. Het Bulgaarse handelsmerk werd ook veranderd in de klassieke Latijnse spelling Bvlgari. De individuele productnamen volgen dit ontwerp, bijvoorbeeld Atlantiqve of Blv.

De geuren van Bvlgari Parfum zijn ontwikkeld door de grote maîtres van de parfumerie met fijne ingrediënten op een originele manier. Het gaat om de wereldberoemde Franse parfumeur Jaques Cavallier, die sinds 2012 hoofd is van de Louis Vuitton parfumerie, de parfumeur Daniela Andrier, die talrijke geuren van Prada heeft gecreëerd, en Alberto Morillas, een meesterparfumeur van Firmenich, eigenaar van het merk Mizensir en een van de grootste parfumeurs ter wereld.

Jaques Cavallier is onder andere de "neus" achter het Bvlgari parfum Aqva pour Homme, Aqva pour Homme Atlantiqve en enkele geuren uit de Nobelcollectie Le Gemme. Alberto Morillas is de maker van Blv pour Homme, de geuren van de collecties Omnia en Bvlgari Man en de geuren van de Goldea collectie, waaronder Goldea The Roman Night.

Geuren met een expressie van stijl, charme, schoonheid en persoonlijkheid.

Frisse inspirerende geuren, romantische, stimulerende en sensuele geuren, of expressieve originele geuren, ongeacht wat Bvlgari geur is, Bvlgari biedt een fascinatie voor luxe klasse, fijne geuren en hoge parfum kunstenaarschap die het leven verrijken, de persoonlijkheid onderstrepen, de verborgen en betoveren van de zintuigen.

Maar hoge kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn, want Bvlgari Parfum is ook verkrijgbaar tegen lage prijzen. Mannelijke, vrouwelijke of genderneutrale geuren, in onze online shop kunnen mannen en vrouwen hun favoriete Bvlgari-parfum kopen en genieten van hun favoriete Bvlgari-parfum voor een goede prijs.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 40 klant adviezen
Commentaar Abefor van 25. december 2014
Heerlijke geur

De lotion heeft een heerlijke, langhoudende geur. Geeft een mooie glans op de huid. Ik gebruik graag producten van Bulgari. Topprijs voor topkwaliteit.

Commentaar Eric van 24. december 2014
Liever niet lezen...

Dit geurtje hou ik het liefste voor mezelf. Dus niet lezen dat dit zo lekker is. Want met z'n ingetogen frisheid in de voorgrond en heerlijke houtaccenten in de diepte, zou ik er zelfs in willen baden. Maar zulke grote flessen zijn er niet. Begrijp echt niet waarom dit eigentijdse geurtje niet populairder is. Al vind ik dat natuurlijk niet erg, want dan blijft het een beetje origineel. Kan mee in de sporttas, maar ook in de koffer voor een weekend in een wereldstad.

Commentaar Shistur van 20. december 2014
Balsem

Een balsem vind ik altijd veel bijzonderder dan een gewone after shave. EN met de geur van Bulgari Men Extreme is het al helemaal een toppertje.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Bvlgari in vergelijking met de SRP
vandaag tot-60%1