Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Italiaanse luxe met Griekse traditie - de Bulgari-familie stamt af van een dynastie van zilversmeden die zich in de 19e eeuw in Rome vestigden. De parfums zijn sinds 1993 in het gamma opgenomen en zijn, met hun juweelachtige flacons, het embleem van het merk geworden.

Meer info

Koop Bvlgari Parfum goedkoop

Meer info +

Bvlgari: parfum en juwelen van Romeins kwaliteitsvakmanschap

Bvlgari is een Italiaanse juwelenfabrikant en leverancier van luxegoederen uit Rome met Griekse wortels. Samen met Cartier en Tiffany is Bvlgari een van de drie grootste en populairste juwelenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is al sinds de 19e eeuw in Rome gevestigd en is nauw verbonden met de Eeuwige Stad, met haar geschiedenis, pracht en praal en kunst. Het biedt Bvlgari steeds weer fascinerende inspiratie voor zijn juwelen en parfums.

Bvlgari biedt al parfum aan sinds het begin van de jaren 1990. Bvlgari geuren en hun flacons zijn even smaakvol, edel, artistiek, betoverend mooi en van voortreffelijke kwaliteit als de juwelen en edelstenen van dit wereldmerk. Mannen en vrouwen vinden in elk Bvlgari parfum een expressieve, fijne geur met speciale composities van grote meesters, die een verfijnde stijl, schoonheid en esprit belichaamt, en de zintuigen streelt met luxe en een vleugje glamour.

De weg naar Bvlgari Parfum leidt via Condotti

Reeds de eigenaardigheid van de naam Bvlgari springt op het eerste gezicht in het oog. Het bedrijf draagt de naam van zijn oprichter Sotirios Voulgaris. De Griekse goudsmid was afkomstig uit het dorp Paramythia in de regio Epirus, waar hij ook zijn eerste winkel opende. In 1881 emigreerde hij uiteindelijk via Korfoe en Napels naar Rome en vestigde zich daar.

Voulgaris verandert zijn achternaam in Bulgari en begint een juwelen- en antiekwinkel in een straat aan de beroemde Spaanse Trappen in Rome. In 1905 opent hij een prestigieuze boetiek in de beroemde Via Condotti, die hij aanvankelijk exploiteert als de Old Curiosity Shop. Vanaf 1910 concentreerde Bulgari zich op de creatie en verkoop van juwelen. Na zijn dood in 1934 namen zijn zonen het bedrijf over en breidden het verder uit.

Het woord over de kwaliteit van de kostbare juwelen verspreidt zich, en zo wordt de boetiek uiteindelijk bezocht door vele beroemde filmsterren die in de jaren 50 en 60 - de tijden van het Dolce Vita - in de Cinecittà aan het filmen zijn. Tot de selecte clientèle behoren grote namen als Elizabeth Taylor, Clark Gable, Marlene Dietrich, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Gary Cooper, Gina Lollobrigida en Romy Schneider.

In de jaren 1970 breidde Bvlgari zijn activiteiten internationaal uit en opende winkels in New York, Parijs, Genève en Monte Carlo. In de jaren tachtig zetten de kleinkinderen Paolo en Nicola Bulgari de leiding van het bedrijf voort, terwijl Francesco Trapani, de neef van Sotirios Bulgari, de leiding overneemt. Het is Trapani die uiteindelijk begin jaren negentig de parfumdivisie Bvlgari lanceert en het bedrijf omvormt tot een wereldberoemd luxemerk van juwelen, horloges, parfum, lederwaren en accessoires. In 1992 lanceerde hij zijn eerste parfum: het uniseks Eau Parfumée au Thé Vert, een groot succes. Sindsdien kun je Bvlgari parfum kopen - in vele speciale edele samenstellingen.

Precious Bvlgari Parfum: De beroemde geurcollecties

Bvlgari Perfume is geliefd bij mensen over de hele wereld. Als u online naar Bvlgari parfum zoekt, vindt u een verscheidenheid aan edele damesparfums, herenparfums, uniseks parfums en parfums van de haute parfumerie in de hoogste kwaliteit. In het bijzonder de volgende geurcollecties springen in het oog, waarvoor Bvlgari niet alleen parfums aanbiedt, maar in sommige gevallen ook bijpassende verzorgingsproducten bij de desbetreffende geur. Zo heeft Bvlgari parfum een gunstige invloed op het charisma van de drager, met meer dan alleen de geur. Deze omvatten:

-De damesparfumcollectie Goldea staat voor schoonheid en vrouwelijkheid. In de geest van gouden juwelen laat Bvlgari zich voor dit parfum inspireren door de glans van goud, die altijd al fascinerend is geweest. Het goud van de parfumerie is muskus, dat in de geuren van de Goldea-collectie in verschillende variaties centraal staat en de Bvlgari parfums een elegante, stralende uitstraling geeft. De geuren onthullen de verschillende kanten van koningin Cleopatra, die slangen als persoonlijke gelukbrengers beschouwde. De slang is ook een embleem van Bvlgari. Met droomachtige geuren zoals Goldea, Rose Goldea of Goldea The Roman Night is deze collectie ook een eerbetoon aan de legendarische juwelencollectie Bvlgari Serpenti.

-In de vrouwelijke parfumcollectie Splendida legt Bvlgari de nadruk op delicate nuances en accenten, waarbij de kostbaarste facetten van de elegantste bloemen uit de parfumkunst, van iris over jasmijn tot roos, tot in de perfectie tot hun recht komen. De Splendida Bvlgari collectie omvat de elegante zonnige geur Iris D'Or, de sierlijk romantische delicate Rose Rose en de verleidelijk sensuele geur Jasmin Noir.

-De damesgeuren in de Omnia-collectie zijn een eerbetoon aan kostbare edelstenen. Bvlgari wijdt een parfum aan elke edelsteen als eerbetoon aan het maken van juwelen. Schoonheid en vrouwelijkheid worden ook geëerd. Bijzonder populaire geuren zijn Omnia Paraiba, dat doet denken aan de Braziliaanse Paraiba toermalijn, of Omnia Indian Garnet, dat de magie van Indiase mandarijngranaat met tuberoos en osmanthusbloesem combineert.

De Bvlgari geuren van de Aqva collectie voor mannen omhullen elke man met de frisheid en kracht van de zee. De inspiratie voor deze geuren komt van het element water en de krachtige en imposante zee. Terwijl het parfum Aqva pour Homme een duik neemt in de mysterieuze diepten van de Middellandse Zee, omhult Aqva pour Homme Atlantiqve zijn drager met een frisse golf van de Atlantische Oceaan.

-De mannengeuren in de Bvlgari Man collectie vormen een uniek geurstatement en een nieuwe expressie van mannelijkheid. Zo is de geur Bvlgari Man in Black Essence een ode aan mannelijkheid en de wildernis van Afrika. Met ebbenhout neemt deze afrodiserende, oriëntaalse Bvlgari geur u mee naar het hart van Afrika en verkent hij de oorsprong van het mannelijke karakter.

Ook erg populair zijn de geuren van de collecties Bvlgari Le Gemme en de uniseks parfums van de serie Bvlgari Eau Parfumée van de chique parfumerie.

Bvlgari als onderdeel van de luxegroep LVMH

Bvlgari is sinds 2011 eigendom van Moët Hennessy Louis Vitton, kortweg LVMH. Na verloop van tijd wordt het handelsmerk van Bulgari veranderd in de klassieke Latijnse spelling Bvlgari, waarbij de letter U nog steeds als een V wordt gespeld. De individuele productnamen volgen dit ontwerp, bijvoorbeeld Atlantiqve of Blv.

Een parfum van Bvlgari wordt altijd op originele wijze ontwikkeld door de grote maîtres de parfumerie met fijne ingrediënten. Onder hen bevinden zich de wereldberoemde Franse parfumeur Jaques Cavallier, sinds 2012 hoofd parfumerie bij Louis Vuitton, parfumeur Daniela Andrier, die talrijke parfums heeft gecreëerd, onder meer voor Prada, en Alberto Morillas, een meesterparfumeur van Firmenich, eigenaar van het merk Mizensir en een van 's werelds grootste parfumeurs.

Jaques Cavallier is onder meer de "neus" achter het Bvlgari parfum Aqva pour Homme, creëerde Aqva pour Homme Atlantiqve en verschillende geuren uit de chique collectie Le Gemme. Alberto Morillas is de schepper van Blv pour Homme, de geuren uit de Omnia en Bvlgari Man collecties, alsook die uit de Goldea collectie, waaronder Goldea The Roman Night.

Geuren met een expressie van stijl, charme, schoonheid en persoonlijkheid

Frisse, inspirerende geuren, romantische, stimulerende en sensuele geuren of expressieve, originele geuren: welk Bvlgari parfum het ook is, Bvlgari biedt edele parfums van de luxeklasse en de hoge parfumkunst, die het leven verrijken door hun fascinerende charisma, de persoonlijkheid onderstrepen, het verborgene wekken en de zintuigen bedwelmen. Mannen en vrouwen kunnen hun favoriete Bvlgari parfum online kopen, zowel voor zichzelf als om cadeau te geven. Hoge kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Of het nu gaat om mannelijke, vrouwelijke of uniseks geuren, in onze online winkel kunt u Bvlgari parfum goedkoop en met plezier kopen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen
Commentaar van Sidid1964
Omina Amethyst

Heerlijk verleidelijke geur. Ook een hele mooie flacon. Bloemachtig, houtachtig. Geraffineerder geur voor vrouwen met stijl en elegantie. Hier als extravagante spray uit de Jewelry Charm collection.

Commentaar van Whiscoget
Bvlgari Man in Black

Laatste toevoeging aan mijn Bulgari collectie. Moest er wel even aan wennen maar nu vind ik het een super lekkere geur. Goede prijs hier.

Commentaar van Wiliked
Heerlijke bodylotion

Body lotion is voor mij altijd weer iets bijzonders. Ik vind het fijn dat deze zonder alcohol is en ik ook mijn dochter er mee kan insmeren. Puur genot.

Damesparfum +

De damesgeuren van Bvlgari zijn sensueel en klassiek elegant. Vol raffinement en met de traditie van het bedrijf, verleiden zij zowel met ongewone creaties als met luxueuze klassiekers en met prachtige flacons die eruitzien als kostbare edelstenen.

Bvlgari parfum voor vrouwen - luxueus, nobel en harmonieus

Een parfum Bvlgari voor vrouwen omarmt haar draagster met een verleidelijke compositie die indruk maakt door haar uitgesproken elegantie en harmonie. De hoogste parfumeurskunst en waardevolle ingrediënten maken van elk Bvlgari parfum voor vrouwen een ware schat. Afhankelijk van smaak en gelegenheid hebben de parfums een sterk karakter of verfraaien ze het dagelijks leven op de heerlijkste manier. Want Bvlgari damesparfum is gunstig voor alle vrouwen die hun eigen waarde waarderen en dat willen laten zien. Bloemige geuren staan op de voorgrond. Ze worden op elegante wijze gecombineerd met fruitige, houtachtige en andere noten. Het resultaat zijn geuren die uniek en toch ongecompliceerd zijn. Een aantrekkelijke geur die openheid combineert met een subtiel mysterie omringt alle vrouwen die Bvlgari damesparfum kopen.

Bvlgari maakt indruk met buitengewone ontwerpen

De goud- en zilversmid Sotirios Voulgaris komt uit een klein dorp in het noordwesten van Griekenland. Hij werd geboren in 1857 en opende als tiener zijn eerste winkel in zijn geboortedorp. Op 20-jarige leeftijd gaat hij naar Korfoe, vervolgens naar Napels, en in 1881 vestigt hij zich in Rome, waar hij verschillende antiek- en goudsmederijen opent. In 1905 opent hij een nieuw filiaal in Via Condotti 10, bijgestaan door zijn zonen Giorgio en Constantino. Het filiaal wordt het paradepaardje van Bvlgari en is nu een beschermd gebouw. Pas na 1910 wordt de juwelierszaak de hoofdactiviteit. Bvlgari haalt inspiratie bij Franse en Amerikaanse bedrijven. De cabochon en heldere, lineaire structuren in de exquise juwelen worden het handelsmerk.

In 1932 nemen de zonen de zaak over en in 1934, na de dood van hun vader, breiden zij het kantoor in de Via Condotti uit. Met de opkomst van de Italiaanse cinema en de in Rome gevestigde filmstudio's Cinecittà, komen sterren als Elisabeth Taylor naar Bvlgari en dragen de juwelen over de hele wereld uit.

Sinds 1994 lanceert Bvlgari parfums voor vrouwen. Zoals het luxe imago van het merk betaamt, zijn ook de geurcreaties van exquise flair. Verschillende collecties concentreren zich op een bepaalde geurnoot, zoals Jasmine Noir, of verwijzen rechtstreeks naar edelstenen, zoals de Omnia-collectie. Een bijzonder vrouwelijke geurlijn van Bvlgari damesparfum is de Splendida collectie met moderne en tijdloze geuren. Wie Bvlgari damesparfum online zoekt, vindt indrukwekkende creaties gemaakt van uitgelezen ingrediënten.

Elke flacon een sieraad

Elk flesje van Bvlgari parfum voor vrouwen is een sieraad. De Omnia-collectie verschijnt in flessen die bestaan uit twee in elkaar verstrengelde ringen die duidelijk doen denken aan het symbool van de eeuwigheid. De collectie is een eerbetoon aan de kostbare edelstenen uit de juwelencollectie, en met name de diamant wordt beschouwd als symbool van de eeuwigheid. De smalle zijden komen voor in de kleur van het sieraad in kwestie. In het geval van Bvlgari Omnia Green Jade is dit een typisch jadegroen; in het geval van Bvlgari Omnia Golden Citrin is dit een licht goudgeel. Alle andere oppervlakken zijn glanzend zilver. Bvlgari Een damesparfum uit de vrouwelijke geurencollectie Splendida benadrukt ook vrouwelijkheid in de vorm van de flacons. De geuren verschijnen als een clutch in verschillende kleuren, met goudkleurige dop.

De mooiste kant van een vrouw

Bvlgari parfum voor vrouwen laat elke vrouw stralen. Of het nu nadrukkelijk vrouwelijk is met de opvallende bloemencreaties van de Splendida-collectie of de perfect harmonieuze geuren van de Omnia-reeks - Bvlgari parfum voor vrouwen onderstreept de schoonheid van elke vrouw. Omdat de juiste geur de mentale toestand beïnvloedt, als deze goed is, straalt een vrouw van binnen. Fantastische geuren zijn ook Goldea en Aqua Divina. Beide geuren combineren vakkundig verleiding en kracht met een bijna bovenaardse sublimiteit. Gewoon goddelijk. In de online winkel kunt u Bvlgari damesparfum goedkoop kopen. Wie wil er nu niet een Bvlgari parfum online kopen en zich als een godin voelen?

Herenparfum +

Bvlgari haalt zijn inspiratie uit de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse stijlen die de oprichter Sotirio Bvlgari bewonderde. Klassieke mannelijkheid en Italiaans-Griekse elegantie - dat is wat de mannengeuren van Bvlgari belichamen.

Bvlgari Mannengeur voor zelfverzekerde mannen

Stijlvol, mannelijk en aantrekkelijk: dat zijn de geuren van Bvlgari Men's Perfume. Mannelijke geurnoten staan op de voorgrond van de sterke parfums. Door Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve lopen aquatische akkoorden, die doen denken aan de geur van een kalme zee op een zeiljacht. Het Bvlgari herenparfum Man Extreme zet wrange en frisse geurnoten in het middelpunt. Verleidelijk is Bvlgari Man in Black Orient met een mix van kardemom, roos, leer en oud. Houtachtig, fris en licht fruitig, Bvlgari Man Wood Neroli straalt een goed humeur uit. Neroli, bergamot, oranjebloesem en amber zorgen voor een warme, frisse uitstraling die perfect past bij de lente en de zomer. Wat u ook leuk vindt: U kunt een Bvlgari herenparfum online kopen en zo heel gemakkelijk de exclusieve geuren ontdekken!

Bvlgari - het Italiaanse luxemerk

In 1884 richtte Sotirios Voulgaris, een inwoner van Griekenland, zijn eigen juwelierszaak op. De goud- en zilversmid was nog geen 30 jaar oud en had reeds in Griekenland, Korfoe, Napels en Rome gewerkt. In 1884 opende hij een nieuwe winkel voor gouden juwelen en antiquiteiten. Rome maakte indruk op de goudsmid door zijn architectuur en de geometrische patronen die er te zien waren, contrasterend en toch harmonieus. Uit gehechtheid aan zijn nieuwe thuis, verandert Voulgaris zijn naam in Bulgari. Naar het voorbeeld van Latijnse opschriften wordt de merknaam BVLGARI, waarbij de U wordt vervangen door een V, zoals gebruikelijk is in het Latijn.

Vanaf 1910 concentreert de onderneming zich uitsluitend op de productie van juwelen en verwerft zij een goede reputatie voor haar hoge niveau van vakmanschap. De zonen Giorgio en Constantino Bulgari breiden het gamma uit van zilveren naar gouden juwelen. Ze ontlenen hun inspiratie aan Amerikaanse en Franse smaken, maar verweven er al snel hun eigen elementen in. Deze worden het handelsmerk van het exclusieve juwelenbedrijf.

Eerder toevallig begint Bvlgari met de productie van mannenparfums. Parfumeur Jean-Claude Ellena krijgt de opdracht een parfum met thee te creëren om aan goede klanten te geven als geschenk bij hun juwelenaankopen. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert was geboren. Het succes was zo overweldigend dat de productie in serie ging. Vandaag is Bvlgari herenparfum goedkoop voor alle mannen die op zoek zijn naar tijdloze elegantie in een parfum.

Mannelijkheid en rechte lijnen

Als u Bvlgari men's perfume online zoekt, vindt u niet alleen informatie over de uitstekende geuren, maar ook over de reclamecampagnes voor deze parfums. Modellen die voor de camera hebben gestaan voor Bvlgari herenparfum zijn onder meer de Spanjaard Jon Kortajarena en de Fransman Patrick Petitjean. Kortajarena, geboren in 1985, is een mannelijk supermodel en is te zien in de advertentie voor het parfum Aqva Amara. Letterlijk vertaald betekent dit Bvlgari herenparfum "bitter water." De geur draagt een sprankelend oceaan briesje maar is toch wrang. Patrick Petitjean belichaamt de kruidig-oriëntaalse Bvlgari mannengeur Man in Black voor een campagne. De flacons van Bvlgari herenparfum zijn hoekig of rond, hebben strakke lijnen en nobele sluitingen. De kleur van de geuren correspondeert met de geurrichtingen, van koel blauw tot warm koper.

Bvlgari past bij elke man

Bvlgari herenparfum kopen mannen die op zoek zijn naar een ongewone maar elegante geur. Niet elke man draagt de nobele geuren, dus een man met een Bvlgari herenparfum onderscheidt zich van de massa. Er is een verzorgende aftershavebalsem verkrijgbaar die bij de meeste geuren past. De fijne textuur kalmeert de gespannen huid na het scheren, verfrist haar en voorziet haar van voedende bestanddelen. De huid ziet er glad uit en verspreidt discreet de aangename geuren. Wat fijn dat je in de online shop Bvlgari goedkoop herenparfum kunt kopen en je eigen mannelijkheid nieuwe uitdrukking kunt geven!

Unisex-Parfum +

Bvlgari brengt topontwerpers samen met uitmuntende parfumeurs, zodat niet alleen elke geur vol elegantie en raffinement is, maar ook de flacon die erbij hoort. De uniseks parfums van het merk zijn allemaal gebaseerd op verschillende soorten thee.

Bvlgari Unisex parfum - een eerbetoon aan zelfliefde

Het luxemerk Bvlgari produceert uniseks parfums die de ziel strelen. Het is nooit saai en toch niet luidruchtig. In tegenstelling tot de juwelen, die zelden discreet en terughoudend zijn, is Bvlgari Unisexparfum rustiger van toon. De geuren zijn nooit te overheersend en juist daarom uitnodigend. De kern van deze geuren wordt gevormd door Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert, een ongewone geur die zachtheid afwisselt met een fris briesje. Groene thee is het hart van deze geurcompositie. Bvlgari Unisex parfum is gunstig voor liefhebbers van thee, want de composities draaien altijd om een bepaalde theesoort. In Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc wordt witte thee gecombineerd met specerijen. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Noir neemt u mee naar het Oosten met zwarte thee, roos en oud.

Het verhaal van een parfum

Parfumeur Jean-Claude Ellena ontwikkelt in het begin van de jaren tachtig een bijzondere geur die doet denken aan thee. Tegenwoordig wordt thee in sommige parfums verwerkt en is het bij veel mensen populair omdat het aroma herinneringen oproept aan ontspanning, tijd voor zichzelf nemen en warmte. In die tijd is de noot te onconventioneel voor veel luxemerken en zij weigeren Ellena's geur te produceren. Bvlgari blijkt de juiste neus te hebben en laat een parfum maken met deze hartnoot, die aanvankelijk vooral wordt gebruikt om de kamers van zijn boetieks te begeuren en als speciaal geschenk voor trouwe klanten. De geur werd echter verrassend goed ontvangen door de klanten en dus liet Bvlgari het Parfum au Thé Vert in grotere hoeveelheden produceren. Zelfs vandaag de dag kunt u het unisex parfum Bvlgari online kopen, het is verkrijgbaar als Eau de Cologne Spray.

Het onverwachte succes duurt tot op de dag van vandaag voort. Eau Parfumée au Thé Vert Extrême verscheen in 1996 en intensiveerde de geur nog eens. In Bvlgari Black vormt groene thee de basisnoot, terwijl de top- en hartnoten leerachtige en zoete hints hebben. De nieuwste toevoegingen aan het Unisex portfolio zijn Bvlgari Eau Parfumée au Thé Noir en Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu, gelanceerd in 2015. Het hart van Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu wordt gevormd door oolongthee, die het parfum met zijn perziknoot een betoverende poederigheid geeft. Bvlgari Unisex parfum kan goedkoop worden gekocht door liefhebbers van tiener noten de elegante geuren in de online winkel.

Flacons zijn beeld

Als u online zoekt op Bvlgari unisex parfum, vindt u natuurlijk foto's van de prachtige flacons. Dat de vorm het effect beïnvloedt is altijd waar. In het geval van luxemerken zoals Bvlgari, draagt een flacon het imago van het merk uit. Het vinden van de juiste vorm is een moeilijke taak. Bvlgari vertrouwt op de ervaring van Thierry de Baschmakoff. Hij ontwikkelt ook de flacon voor Bvlgari Unisex parfum. Zijn idee is niet alleen een voortzetting van het basisconcept van Bvlgari als juwelenfabrikant, maar de uitbreiding van het merk met een onafhankelijke parfumsector. Met zijn ontwerpbureau, dat in Parijs is gevestigd, ontwierp hij de slanke flacon voor au Thé Vert. Het matglas is geslepen in het bovenste gedeelte en glanst. Dit doet denken aan een brede halsketting en legt een link naar de buitengewone juwelen van Bvlgari.

Kopen Bvlgari Unisex parfum

Welke is de juiste geur? Dat hangt helemaal af van persoonlijke smaak en de stemming van de dag. Oriëntaals, kruidig, aquatisch, bloemig, wrang of poederig, Bvlgari Unisexparfum biedt voor elke smaak een eigen compositie. Alle geuren hebben een frisse noot en het kalmerende effect van theenoten. Met hun gedistingeerde tinten verfraaien zij elke dag en zijn zeker niet alleen eens de redder in nood, als de dag niet is verlopen zoals verwacht. Wie wil er nu niet in onze online shop snuffelen naar een luxueus unisex parfum van Bvlgari?

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Bvlgari in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.