Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Scotch & Soda parfum combineert het bekende met het onbekende om een geurbeleving te creëren die nieuw en toch vertrouwd is. Je vindt een Scotch & Soda parfum buiten de mainstream als je je oriënteert op tijdloze elegantie.

Meer info

koop Scotch & Soda parfum goedkoop

Meer info +

Scotch & Soda parfum voor individualisten

Jong, onconventioneel en vrij: dat is Scotch & Soda parfum. Het modelabel staat voor alledaagse kleding die individualiteit benadrukt. Parfum van Scotch & Soda benadrukt dit statement met een fantastische geur die het vertrouwde met het onbekende weet te combineren. Individuele, onverwachte geurnuances geven de parfums hun eigen smaak. Een Scotch & Soda parfum is gunstig voor iedereen die de wereld met een open hart benadert. Creativiteit ontstaat op het moment dat verwachtingen zo gemakkelijk worden doorbroken dat er iets nieuws en toch vertrouwds opflitst. Een Scotch & Soda parfum doet precies dat met zijn geur. Zoals dat gaat met iets nieuws, vindt het niet zomaar fans. Er is een beetje moed voor nodig om je open te stellen. Maar als je eenmaal in vuur en vlam staat, zul je dol zijn op de originele geuren. Een van de sterke punten van de geuren is hun tijdloosheid. Ze zijn niet mainstream en volgen de huidige trends niet. Ze zijn gemaakt voor mensen die hun eigen weg gaan en hun eigen smaak ontwikkelen. Koop Scotch & Soda parfum online en ontdek een nieuwe, opwindende wereld!

Van Amsterdam naar de wereld

Het merk Scotch & Soda werd in 1985 in Amsterdam opgericht door Laurent Hompes, Schofield Leonard Feinblatt en Leonard Buzz. Als groothandelaren verkopen ze herenkleding onder het Scotch & Soda label, voornamelijk jassen in felle kleuren. In de jaren 1990 gleed het label weg in een diepe sluimer. Joep Krouwels, Erik Bijlsma en Patrick Munsters namen het bedrijf in 2000 over en veranderden de focus. Jeans met bijzondere versieringen vormen de core business en worden in eerste instantie nog steeds aangeboden voor mannen. Sportieve pasvormen en handige materialen geven ondanks een grote speelsheid een moderne indruk en dragen bij aan de herkenningswaarde van het merk. In 2001 wordt Scotch & Soda opnieuw gelanceerd. In de volgende tien jaar breidt het bedrijf zijn collecties uit met collecties voor vrouwen, jongens en meisjes. Scotch & Soda opent flagship stores in Amsterdam en New York. In 2010 presenteert Scotch & Soda het parfum Barfly, de signatuurgeur van het bedrijf. In 2011 wordt het merk weer verkocht, Dirk-Jan Stoppelenburg wordt Managing Director en breidt het bedrijf internationaal uit. Naast Nederland en de VS behoren het Verenigd Koninkrijk en Duitsland tot de belangrijkste markten van Scotch & Soda. In 2019 wordt het tweede Scotch & Soda parfum, With Love, uitgebracht. In hetzelfde jaar neemt Frederick Lukoff de leiding van het bedrijf over. Hij was eerder president van het luxelabel Stella McCartney. In 2020 worden zonnebrillen en brillen aan het assortiment toegevoegd en wordt een derde Scotch & Soda parfum, Island Water, gelanceerd.

Wie online op zoek is naar Scotch & Soda parfum vindt onder andere de volgende selectie:

-Het Scotch & Soda Parfum Women is een frisse houtachtige geur voor vrouwen. Citroen en bergamot openen de geur fris en vol energie in de topnoot. De citrusnoten blijven licht zonder scherp te zijn, als een verfrissende ochtendthee. Lotus en roos zorgen voor een bloemige hartnoot, terwijl guajakhout en sandelhout in de basis een fantastisch vleiende, warme houtnoot verspreiden. De vrouwelijke geur is elegant en toch casual, waardoor hij perfect is om elke dag te dragen. Net als een dagje in de tuin, straalt de geur delicate elementen uit de natuur uit.

- Scotch & Soda Men verrast met een frisse, kruidige geur. De frisse kruidigheid van kardemom stijgt op in de neus met de licht wrange, licht fruitige bergamot in de topnoot. De twee worden ondersteund door dragon, die verdere nuances toevoegt met zijn sterke geur van licht prikkelende en vooral pittige kruiden. In de hartnoot zorgt roosgeranium voor een lichte bloemige noot, die wordt gedempt door vetiver met aardachtig-groene akkoorden. Kasjmierhout en kruidige nootmuskaat zorgen voor een oriëntaals tintje. De basisnoot vormt een mooi contrast met de frisse topnoot. Tonkaboon, muskus en vanille geven de geur een aangename warmte en delicate romigheid. De geur doet denken aan warme zomers in de bergen van Zuid-Afrika, waar de stimulerende frisse geuren van de bloemen zich mengen met de warmte van het hout.

- Scotch & Soda Island Water Women begint fruitig met zwarte bessen en de verkwikkende geur van engelwortelzaadjes. De hartnoot gaat op een ongewone manier verder: de bloesem van de kanonskogelboom wordt gecombineerd met weelderige jasmijn en zoete krans van guirlande, waardoor de geur pulseert van sensualiteit. Kokosnoot geeft het bloemenboeket een stimulerende romigheid. In de basisnoot wordt de geur ongewoon sterk met patchoeli, tropisch hout en zoute huid. Normaal gesproken omhult de basisnoot met rustige, warme geuren. Hier staat een zoute noot in combinatie met koele, tropische houtsoorten centraal. Dit is geen knusse geur, maar een duidelijk statement voor tropische nachten.

-De Scotch & Soda Island Water Men geur is net zo origineel. Bergamot, druivenblad en Braziliaanse mango beginnen fris en fruitig met licht groene noten in de topnoot. De hartnoot is kruidig en houtachtig met scharlei, cannabis orris en sandelhout. De basisnoot van whisky, muskus en amberhout combineert warme, houtachtige en fruitige akkoorden. De geur neemt je mee naar het Midden-Oosten, waar de geur van fruit zich mengt met tabak.

De flacons - tijdloos, met aandacht voor detail

Net zoals de mode van Scotch & Soda zowel tijdloos als individueel is, tonen de flacons een tijdloos classicisme gecombineerd met originele elementen. De basisvorm van de With Love en Island Water flacons is een elegante cilinder. De bovenkant wordt afgezet met een gekleurd element dat doet denken aan leer in reliëf. Dit is zwart voor de mannengeuren en goud voor de vrouwengeuren. Het opschrift "Scotch & Soda " siert de bovenkant in zwart of roze voor vrouwengeuren en in goud voor mannengeuren. De dop voor vrouwengeuren is een perfecte bol, terwijl de dop voor mannengeuren van Scotch & Soda Parfum een platte cilinder is. Het glas van de frisse Island Water geuren heeft een kleurverloop. De aquatisch-fruitige bloemengeur voor vrouwen loopt van fris goudgeel aan de basis naar transparant aan het einde van de flacon. Voor mannen wordt het frisse, fruitige karakter van de Island Water geur weerspiegeld in een licht turquoise blauw, dat doet denken aan een ondiepe zee, die ook transparant wordt aan de bovenkant. Voor de warmere geuren van With Love gebruikt Scotch & Soda Parfum een subtiel schemerig roze voor vrouwen en een warme okertint voor mannen, die de ongekunstelde elegantie van de geuren perfect weerspiegelt.

Casual en originele geuren van Scotch & Soda Parfum

Scotch & Soda geuren zijn ideaal voor vrouwen en mannen die waarde hechten aan individualiteit en zich graag onderscheiden van de massa. De geuren zijn vaak ingetogen en omhullen de drager discreet. Toch hebben ze ook ruwe kantjes. Zoals de signatuurgeur Barfly, die wordt gebruikt als kamergeur in de winkels en verrukt met zijn intense houtachtige noten. De geuren van Scotch & Soda Parfum zijn zeker nooit saai. Ze stralen zelfvertrouwen en originaliteit uit en blijven toch down-to-earth. Als je een kijkje neemt in onze Scotch & Soda online shop, zul je je realiseren dat het heel gemakkelijk is om Scotch & Soda parfum te kopen tegen een lage prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten