Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane staat voor hoogwaardige cosmetica met de beste actieve ingrediënten die aan de hoogste normen voldoen. Toen Olivier Baussan het bedrijf in zijn eentje begon, was het wereldwijde succes nog niet te voorzien.<br><br>Geïnspireerd door de geuren en stemmingen van de Provence, zijn de producten van L'Occitane altijd een puur genot. De karitéboter die in de cosmetica wordt gebruikt, helpt ook.

Meer info

L'Occitane producten goedkoop kopen

Meer info +

Natuurlijkheid en verdraagzaamheid worden in hoofdletters geschreven

L'Occitane producten combineren hoogwaardige cosmetica, sensuele geuren geïnspireerd door een zeer bijzondere manier van leven. Ze zijn ontworpen op basis van aromatherapie en fytotherapie. Iedereen die gebruik maakt van L'Occitane producten zal altijd genieten van bijzondere en unieke momenten van welzijn en plezier.

L'Occitane volgt de strengste recepten om haar klanten de beste kwaliteit te bieden. Dit zorgt ook voor een perfecte effectiviteit en ongecompliceerd gebruiksplezier. Respect voor mens en milieu wordt ook in stand gehouden. Het bedrijf geeft de voorkeur aan traceerbare en natuurlijke ingrediënten. Er worden meer dan 300 plantaardige ingrediënten gebruikt, waarvan een kwart afkomstig is van biologische teelt. Deze worden strikt geselecteerd op basis van hun vermogen om te voldoen aan de behoeften van de huid voor een aantrekkelijk uiterlijk. Vervolgens worden ze in ideale concentraties aan de recepten toegevoegd.

Het bedrijf geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten en gebruikt geen minerale oliën, omdat deze minder huidvriendelijk zijn. Om de producten van L'Occitane perfect en veilig te maken, worden synthetische moleculen gebruikt waar er geen natuurlijke alternatieven zijn. Als u L'Occitane producten voor een goede prijs wilt bestellen, moet u kiezen voor kwaliteit.

Van distilleerder van etherische oliën tot cosmeticabedrijf

De oprichter Olivier Baussan bezat op 23-jarige leeftijd een gebruikte distilleerder, een bestelwagen en een brede kennis van planten. Hij distilleerde rozemarijnolie en bood zijn producten aan op de Franse markt. Dit was het startschot voor de bekende L'Occitane producten.

In 1976 kocht hij een zeepfabriek en herleefde hij de traditionele kunst van het maken van zeep. Een jaar later oogstte het bedrijf voor het eerst lavendel en daarmee de geur waarvoor de Provence wereldberoemd is.

In 1980 vervolgde de oprichter zijn zoektocht naar innovatieve actieve ingrediënten. In die tijd hoorde hij over vrouwen uit Burkina Faso die Karité maakten. Daarna bestelde hij een grote hoeveelheid en keerde terug naar de Provence.

In 1981 richtte hij zijn eerste fabriek op in Voix. Hij opende er ook een boetiek. In 1990 werd het bedrijf een geurhandelaar en kocht een woonboot om de geuren van de Provence in de tuinen te verspreiden. Twee jaar later opende Baussan een winkel in Parijs aan de Rue Vavin. In 1996 werden winkels geopend in Hong Kong en New York, terwijl Braille sinds 1997 op de producten wordt gebruikt. In 1999 kwam de Verveine collectie uit.

Het eerste hulpproject voor ORBIS, een hulporganisatie die werkt tegen vermijdbare blindheid, is in 2001 van start gegaan. Het goedkoop kopen van L'Occitane producten ondersteunt ook het milieu. In hetzelfde jaar opende L'Occitane een winkel in Sao Paulo. Een jaar later werd de gezichtsverzorgingslijn van Immortelle gepresenteerd.

In 2006 werd de L'Occitane Foundation opgericht om de economische emancipatie van vrouwen en hulp aan slechtzienden op lange termijn te ondersteunen. Het bedrijf heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en introduceerde eco-vullingen om zijn klanten in staat te stellen zelf bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Na diverse tests ontvangt Immortelle Creme Divine in 2011 de Best Miracle Cream Award van de Anti-Aging Beauty Bible. Als u online producten van L'Occitane wilt bestellen, ontvangt u natuurlijke geuren en meer.

L'Occitane brak nieuw terrein met Karité

Tot de meest populaire L'Occitane producten behoren de klassieke unisex geuren zoals Thé Vert - Eau de Toilette. Het voelt als een mooie zomerdag en verwent de zintuigen met citrusvruchten en groene thee. De topnoot is samengesteld uit de essences van bittere sinaasappels en sinaasappels, het hart combineert groene thee extract, nootmuskaat essentie en mate thee absoluut. De warme basis bestaat uit benzoëhars, wit hout en muskus.

De Karité-producten van de fabrikant zijn ook erg populair, bijvoorbeeld de gezichtsvloeistof, die een lichte textuur heeft en een duurzame bescherming biedt voor de gevoelige of gestresste huid die niet meer uitdroogt. Bovendien wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, zodat deze beter bestand is tegen stress. Bovendien wordt de huid beschermd tegen milieu-invloeden en worden de natuurlijke afweermechanismen versterkt. De vloeistof bevat vijf procent sheaboter en een effectief complex van plantenextracten met calendula en nootmuskaatroos. Zo wordt de huid betrouwbaar beschermd tegen negatieve invloeden.

Ook de lavendelproducten van de fabrikant zijn erg populair. De lichaamsmelk combineert ontspannende eigenschappen en zorgt in combinatie met sheaboter voor een langdurige verzorging van de huid, die zacht en soepel blijft en zacht ruikt.

L'Occitane producten - voordelen in een oogopslag:

- gemaakt van natuurlijke ingrediënten

- duurzame zorg

- beschermt de huid tegen verschillende gevaren

- sensueel geurende parfums

Andere populaire L'Occitane producten

De serie Verveine behoort tot de klassiekers van de fabrikant. De verfrissende bodyspray is ideaal voor warme zomerdagen en koelt het lichaam af met de natuurlijke citrusgeur van de verbena van de Provence. Grapefruit en citroen uit Italië doen mee en ronden de spray af. Het kleine handige flesje past in elke handtas.

De producten van Terre de Lumière verwennen de huid met waardevolle ingrediënten. De zachte douchegel geeft de huid sensualiteit en frisheid door de gevarieerde geurnoten. Het bevat ook lavendelhoning, die de huid effectief reinigt met een zachte, smeltende en lichte formule en een goed gevoel achterlaat. Bovendien geeft de delicate douchegel de huid geurende accenten. Als u op zoek bent naar dit natuurlijke gevoel van versheid, kunt u de producten van L'Occitane online kopen.

Andere voordelen van L'Occitane producten:

- ideaal voor warme zomerdagen

- verfrissen met natuurlijke citrusgeur

- verwennen de huid

- laat een delicate geur achter

Hoogwaardige verpakkingen verleidelijk om te kopen

De flessen van de verschillende L'Occitane producten variëren afhankelijk van het type artikel. Geuren worden aangeboden in transparante flacons die de glinsterende kleur van het parfum weergeven. De vorm van de flacons is meestal rechthoekig. De kamergeuren van de fabrikant zijn ook deels te vinden in parfumachtige flacons of in stijlvolle potten met deksels. Deze zijn echter ook verkrijgbaar in geurzakjes. De verschillende kamergeuren zijn even gevarieerd en van hoge kwaliteit als de verzorgingsproducten van L'Occitane.

De fabrikant biedt ook diffusorsets aan die hun aangename geur over een lange periode van tijd door het huis of appartement uitzenden. Het kopen van L'Occitane producten is een goed idee voor iedereen die duurzame zorg in elke zin van het woord wil.

U kunt ook L'Occitane "bezoeken".

Met zijn kuuroorden biedt de fabrikant een voortzetting van zijn merk. De natuurlijke ingrediënten, waarvan de doeltreffendheid bewezen is, worden gecombineerd met traditionele massages om een diep gevoel van welzijn te garanderen. Zodra de gebruiker zijn ogen sluit, begint hij aan zijn denkbeeldige reis naar de Provence. De kuuroorden van L'Occitane zijn geïnspireerd op het unieke landschap van de Camargue met zijn duinen en water. Ze bieden echte oases van rust waar de gebruiker diep kan ademen, ontspannen en regenereren.

Kamergeur +

L'Occitane De kamergeur geeft het huis een sensuele geur.

Elke L'Occitane kamer geurtje zorgt ervoor dat de gebruiker zijn gasten kan ontvangen in een geurend huis. De geuren van Provençaals L'Occitane bevatten stoffen die een kalmerend effect hebben en het huis of appartement omringen met warme geuren.

Er zijn verschillende producten in de categorie L'Occitane kamergeuren die verkrijgbaar zijn als parfum, kaarsen, sachets of geurlampen. Ze zorgen voor vele ontspannen momenten en nemen de gebruiker mee op een interessante reis naar de Provence. De verschillende collecties zijn geschikt voor het hele jaar en zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer die bijdraagt aan het welzijn en meteen de sfeer in elke kamer verbetert. Wie wil genieten van een natuurlijke en frisse kamergeur, kan een onbezorgde L'Occitane kamergeur kopen.

L'Occitane Kamergeuren transporteren de gebruiker naar de Provence

De kamergeuren zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, bijvoorbeeld als een frisse citrusgeur die het huis verlevendigt met frisse noten en de gebruiker meeneemt op een reis naar de Provence.

Daarnaast is de kamergeur L'Occitane beschikbaar als een gemengde rozentuin. In deze vorm doet het denken aan een ochtendwandeling in een heerlijk geurende rozentuin. Enkele pompbewegingen zijn voldoende om de gebruiker daarheen te leiden.

De kamergeur Verveine is ook beschikbaar en geeft impressies van een warme zomeravond in de Provence. Het verspreidt een vreselijke en frisse geur die lang in huis blijft.

Met de diffusorset uit L'Occitane de diffusorset is het mogelijk om de kamergeur van uw keuze decoratief in te richten. Op deze manier wordt de geur continu en effectief verspreid gedurende ongeveer vijf weken. L'Occitane Kamergeur kan goedkoop worden gekocht, vooral online.

De voordelen van kamergeuren in één oogopslag:

- verschillende geuren

- slechts enkele pompbewegingen zijn voldoende

- langdurig effect

- kan ook gebruikt worden met een roosterset

Meer kamergeuren van L'Occitane

De aromaspray is geïnspireerd op Provençaalse wasvrouwen. Het geeft niet alleen het huis, maar ook de wasserij een ontspannende en zeer aangename geur. Het is verrijkt met vijf etherische oliën: cipres, citroen, jeneverbes, eucalyptus en tijm. Het is in staat om onaangename geuren te neutraliseren en brengt de Provence in uw eigen huis.

Geurkaarsen zijn ook L'Occitane verkrijgbaar, bijvoorbeeld met de geur van gekonfijt fruit uit een Provençaals snoepgoed. Deze geur geeft kamers een aangename geur gedurende maximaal 17 uur.

Andere voordelen van kamergeuren:

- geschikt voor huis en wasserij

- met vijf etherische oliën

- neutraliseert onaangename geuren

Kamergeuren kunnen ook het uiterlijk van een kamer verbeteren.

Flacons en containers van de kamer geuren zijn decoratief en geven de eigen woning ook optisch een nieuwe uitstraling. De kamergeuren in glazen flacons ogen niet alleen elegant, maar zijn door hun zeer stabiele vormgeving ook bijzonder waardevol.

Ze worden gekenmerkt door verschillende kleuren. De geurkaarsen L'Occitane zijn verkrijgbaar in zeshoekige vorm en worden, afhankelijk van de geur, ook gekenmerkt door de desbetreffende kleur. De geurzakjes zijn discreet en kunnen overal eenvoudig in de sfeer worden geïntegreerd. Om u onder te dompelen in de geurbeleving, kunt u L'Occitane Raumduft eenvoudig online bestellen.

Welk effect kunnen geuren hebben?

Geuren verlevendigen niet alleen de zintuigen, maar wekken ook herinneringen op waar we dol op zijn geworden. De fabrikant biedt de mooiste geuren aan die uit de Provence komen en in een grote verscheidenheid verkrijgbaar zijn.

Het volledige gamma van verschillende geuren zorgt ervoor dat elke klant kan vinden wat hij zoekt. Frisse, citroen-, bloemige of zoete accenten kunnen snel in huis worden gelegd. Het assortiment met geurkaarsen, kamergeuren, diffusorset, geurzakjes en aromaspray wacht om uitgeprobeerd te worden.

Parfum +

L'Occitane is vooral bekend om zijn huidverzorgingsproducten, maar de parfums van het Franse bedrijf doen daar zeker niet voor onder. Ook hier worden de kostbaarste ingrediënten gebruikt.<br><br>De geuren voor vrouwen en mannen zijn geïnspireerd op de aroma's van de Provence. L'Occitane vult de essences in elegante flacons die ook mooi staan in elke badkamer.

L'Occitane Parfums voor vrouwen en mannen zorgen voor natuurlijke betoverende geuren.

L'Occitane Parfums zijn beschikbaar voor mannen en vrouwen. Ze weerspiegelen de individuele persoonlijkheid of kunnen worden gebruikt op basis van stemming, stemming of seizoen. Dankzij het grote assortiment vindt L'Occitane iedereen de geur die perfect bij het type past. L'Occitane Parfum is bloemig, poederachtig of licht en romantisch. Dit maakt het gemakkelijk om uw favoriete geur te kiezen.

De mannengeuren van de fabrikant zijn ook geïnspireerd door de Provence en de mannen die er wonen. Ze zijn mannelijk, sterk of scherp, maar er zijn ook frisse en lichte soorten verkrijgbaar. Het brede assortiment laat niets te wensen over. Voor elke man is de juiste geur beschikbaar. Door de vele variaties zijn de mannengeuren geschikt voor elke gelegenheid. Als u een geschikte geur heeft gekozen, kunt u uw L'Occitane parfum ook online kopen.

Onder L'Occitane parfums vindt iedereen zijn favoriete parfum.

De Eau de Toilette Verveine is een van de meest populaire nuances. Het L'Occitane parfum is een mengsel van geranium en citroenboom. De glazen fles is bijzonder elegant door het gegraveerde verbena blad.

Een ander L'Occitane parfum voor vrouwen is de Eau de Toilette Mimose & Acacia, die betovert met zijn delicate omhullende en stralende samenstelling van bloemen- en sensuele noten. Het L'Occitane parfum is samengesteld uit harmonieuze noten van mimosa absolute en mediterrane acacia. Het is weelderig en delicaat tegelijk en is ingebed in een boeket van witte en gele bloemen.

De Eau de Toilette Rose combineert verschillende soorten rozen uit Bulgarije, Grasse, Turkije en Marokko. Ze zijn verenigd in het kostbare L'Occitane parfum en worden bovendien verfijnd door het buitengewone roosenextract van Haute-Provence met zijn fruitige en delicate noten.

De eigenschappen van L'Occitane parfums voor vrouwen:

- populaire klassiekers beschikbaar

- met frisse, poederachtige, bloemige en sensuele noten

- delicaat en weelderig

- waardevolle ingrediënten

L'Occitane biedt mannengeuren voor elk type man...

Elke L'Occitane mannengeur heeft andere kenmerken. De Eau de Toilette Eau des Baux combineert cipres met wierook en is een verleidelijke en sensuele combinatie die ongeëvenaard is.

De Eau de Toilette L'Homme Cologne Cédrat, daarentegen, is een mannengeur die verfrist met mannelijke noten. Citroen en munt ontmoeten exotische kruiden in perfecte harmonie. De topnoot is verrijkt met citroenceder en bevroren munt. In het hart zorgen aquatische akkoorden, viooltjes en lavendelblaadjes voor afwisseling. Roze en zwarte peper, gember, houtachtige noten, amber, ceder en muskus vormen de basis voor het onvergetelijke karakter van de geur. Als u besluit om L'Occitane parfum te kopen tegen een lage prijs, kiest u voor luxe geuren.

De voordelen van mannengeuren in één oogopslag:

- met kostbare wierook

- verleidelijk en sensueel

- mannelijke noten

- met de zedrate-citroenschil...

Elegantie en waarde al van buitenaf

De geurende L'Occitane producten zijn verpakt in elegante en kostbare flacons, die vierkant, licht afgerond of helemaal rond kunnen zijn. Ook de flacons verschillen aanzienlijk in kleur. Sommige zijn transparant en weerspiegelen direct de kleur van de geur, terwijl andere zilver- of donker getint zijn en het geheim langer bewaren. Alle actuele L'Occitane parfums zijn ook online beschikbaar in hun prachtige verpakking.

De verschillende noten en geuren zorgen ervoor dat voor elke smaak de juiste geur beschikbaar is. Elk parfum vertelt zijn eigen verhaal. Als u online L'Occitane parfum wilt kopen, profiteert u van het ruime aanbod.

Verzorging +

De huidverzorging van het huis L'Occitane bestaat uit de fijnste ingrediënten, zoals lavendel uit de Provence of karitéboter uit Burkina Faso. De crèmes, anti-verouderingsproducten en extracten beschermen en verzorgen de huid.<br><br>Daarnaast steunt L'Occitane hulpprojecten over de hele wereld om de economische onafhankelijkheid van vrouwen te bevorderen.

Sensuele producten voor gezicht en lichaam

L'Occitane Verzorging combineert producten voor gezicht en lichaam. Door hun uitzonderlijke eigenschappen voldoen ze aan verschillende huidvereisten, omdat ze aan alle behoeften zijn aangepast. Er zijn anti-aging producten, vochtinbrengende crèmes of crèmes die voeden en beschermen. De verzorging met aangename texturen en geuren stimuleert de zintuigen en maakt de introductie van ontspannende rituelen mogelijk.

L'Occitane Zorg biedt de mogelijkheid om de mediterrane manier van leven en vrede te kunnen adopteren. De lichaamsverzorgingsproducten zijn romig, weelderig of discreet, voeden de huid zacht en laten een zachte geur achter. Het gaat hierbij om douchegels, peelings, zepen en bubbelbaden, die bijdragen aan het welzijn van de huid. Als u pure ontspanning wilt, kunt u L'Occitane zorg kopen.

L'Occitane geeft de huid frisheid en jeugdigheid

De gezichtscrème Karité Ultra Riche heeft een romige textuur en bevat 25 procent hooggeconcentreerde karitéboter. Het voldoet aan de basisbehoeften van een droge en zeer droge huid en is ook geschikt voor gevoelige huidtypes. Het hydrateert de huid gedurende 72 uur. Dit houdt het zacht en soepel. Bovendien is het beschermd tegen schadelijke invloeden en voelt het aangenaam aan.

Immortelle Divine gezichtscrème behoudt en regenereert de jeugdigheid van de huid. Het voedt intensief en vermindert duidelijk lijntjes en rimpels. Het verstevigt ook de huid en geeft haar nieuwe elasticiteit. De huidstructuur is zichtbaar verfijnd en ziet er jeugdig fris uit. De crème helpt ook om pigmentvlekken binnen een maand te verminderen en geeft de huid een nieuwe glans en een harmonieuze teint die er natuurlijk fris uitziet. Door de gladde textuur smelt de verzorging op de huid en voelt aangenaam aan. Als u L'Occitane zorg bestelt tegen een lage prijs, wilt u uw huidgevoel verbeteren en tegelijkertijd geld besparen.

De voordelen van L'Occitane gezichtsverzorging in één oogopslag:

- voor de droge en zeer droge huid

- beschermt tegen schadelijke invloeden

- behoudt de jeugdigheid

- geeft nieuwe elasticiteit

Aangename frisheid en zachte verzorging

De Frappé body cream is verrijkt met frisse citrusnoten en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Bij regelmatig gebruik hydrateert de L'Occitane huidverzorging de huid voldoende zonder een vette film achter te laten en geeft het een aangenaam gevoel van frisheid. Bovendien geeft het de huid een pittige en frisse geur. Als u online L'Occitane zorg bestelt, kunt u vaak ook voor deze exclusieve producten onderhandelen.

De voordelen van lichaamsverzorging in één oogopslag:

- hydrateert de huid

- met verse citrusnoten

- laat geen vette film achter...

- verwent de huid met een pittige geur

Kostbare verpakkingen voor uitstekende producten

De verpakkingen voor gelaats- en lichaamsverzorging L'Occitane verschillen naargelang het type inhoud. Ze zijn in ronde potten, mooi afgeronde flacons, in harmonieus op elkaar afgestemde glazen flacons in verschillende kleuren en maten.

Daarnaast kunnen gezichtsverzorgingsproducten ook worden opgeslagen in tubes of, zoals lipverzorgingsproducten, verkrijgbaar in L'Occitane potloden. Alle flessen, potten en andere verpakkingen in de categorie L'Occitane Verzorging zijn met liefde ontworpen. L'Occitane Ook het online kopen van zorg verbetert de visuele sfeer in de badkamer.

L'Occitane vertrouwt op karitéboter van eerlijke handel...

De gezichts- en lichaamsverzorging van de fabrikant past zich aan alle behoeften aan, beschermt en verzorgt de huid of voorziet haar van een weldadige vochtigheid op basis van karité. Het wordt geproduceerd in verschillende texturen, met verschillende ingrediënten en een groot milieubewustzijn, omdat alle schoonheidsproducten van natuurlijke oorsprong zijn.

De productinnovaties worden alle gekenmerkt door een hoge effectiviteit en duurzame effecten. L'Occitane De zorg beschermt ook het milieu.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten