Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nanolash biedt een wimperserum dat de fijne haartjes van de wimpers verzorgt en voedt. Een vier weken durende kuur met het wimperserum Nanolash versterkt de wimpers en zorgt ervoor dat ze voller en dikker worden

Meer info

Koop Nanolash wimperserum tegen een geweldige prijs

Meer info +

Adembenemende oogopslag met het wimperserum Nanolash

Wie droomt er niet van lange, sterke wimpers die de ogen omlijsten met een volle, donkere krans in een verleidelijke oogopslag? Met zijn unieke formule belooft het wimperserum Nanolash de wimpers te versterken, te voeden en te verlengen. Het omslachtig aanbrengen van mascara met meerdere lagen behoort dan tot het verleden. De vier weken durende behandeling verwent de fijne haartjes en de tere huid van het ooglid met intensieve verzorging. Daarna schitteren uw ogen onder een dichte waaier van volle wimpers. De aankoop van een wimperserum Nanolash is de moeite waard: de getuigenissen van duizenden vrouwen over de hele wereld bevestigen het uitstekende effect. U kunt het wimperserum Nanolash online kopen tegen een lage prijs.

Eenvoudige toepassing en wetenschappelijk bevestigd effect

Het wimperserum Nanolash wordt getest bij Microbiological Solutions Ltd. in het Verenigd Koninkrijk. Het in Bury gevestigde laboratorium biedt zijn klanten, die hoofdzakelijk uit de medische sector komen, uitgebreide testfaciliteiten. Daar wordt het serum aan de tand gevoeld en worden de werkzaamheid en de veiligheid van het produkt bevestigd: Na een kuur van vijftien dagen zijn de wimpers al merkbaar verlengd, verdikt en donkerder gemaakt. Na 25 dagen heeft het wimperserum Nanolash een positief effect gehad op de regeneratie en de versteviging van de wimpers. De huid en de wimpers worden gevoed en verzorgd. Na de kuur moet het serum twee tot drie keer per week worden aangebracht om het effect te verlengen.

Na een grondige reiniging van de ogen, kan de behandeling beginnen. Het aanbrengen van het serum is kinderspel: net als een eyeliner wordt het met een fijn precisieborsteltje rechtstreeks op de basis van de wimpers aangebracht. De voedingsstoffen uit het serum dringen door tot de wortels en voeden de wimpers van binnenuit. De haargroei wordt gestimuleerd en de wimpers worden langer en dikker. Vervelende, tijdrovende en dure wimperextensions zijn niet langer nodig dankzij het elixer. Als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief, zoek dan online naar het wimperserum Nanolash. Wie zichzelf wil overtuigen van de resultaten, vindt wat hij zoekt onder #nanolash.

Nanolash maakt gebruik van medische bevindingen

In de oogheelkunde wordt glaucoom behandeld met prostaglandinen, die ook worden gevonden om de wimpers te versterken en te verlengen. Het wimperserum Nanolash maakt dus gebruik van een actieve stof uit deze groep: ethyl-tafluprostamide. Het extract van ogentroost, dat ook in het serum zit, heeft een ontstekingsremmende en voedende werking en vertraagt het verouderingsproces van de wimpers. Het serum is bijzonder geschikt voor patiënten die chemotherapie hebben ondergaan om de groei van de wimpers te versnellen. Zwangere vrouwen, zogende moeders en minderjarigen mogen Nanolash echter niet gebruiken.

Een knipoog met een wow-effect

Iedereen die ontevreden is over de lengte, kleur en dichtheid van zijn wimpers zal blij zijn met het wimperserum Nanolash! De oogharen vallen minder uit, worden versterkt en intensief van vocht voorzien. Het resultaat is een natuurlijke oogopslag zonder extensions of mascara. Als u het wimperserum Nanolash online wilt kopen, doet u niet alleen iets goeds voor uw wimpers, maar ook voor uw ziel. Met een volle, donkere wimperlijn stijgt het zelfvertrouwen naar een hoger niveau. Een verleidelijke en sensuele look zorgt voor bewonderende complimenten. Het serum is bedoeld voor alle vrouwen die hun omgeving met één blik op het verkeerde been willen zetten - en dat zonder hun toevlucht te nemen tot valse wimpers.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

40 41
toepassen
Nanolash

Dichte und lange Wimpern mit Nanolash

Volle Wimpern mit beeindruckender Länge verspricht das Nanolash Wimpernserum. In nur 30 Tagen werden auch brüchige Wimpern repariert. Das Serum soll auch nach einer Chemotherapie helfen, die Wimpern wieder natürlich wachsen zu lassen.
Nanolash

Formel auf Basis moderner Erkenntnisse

Das Nanolash Serum setzt auf Ethyl-Tafluprostamid. Das Prostaglandin kommt eigentlich gegen Grünen Star zum Einsatz, doch dabei wurde sein positiver Einfluss auf das Wimpernwachstum beobachtet.
Nanolash

Einfache Anwendung für volle Wirkung

Das Serum sollte während einer ersten Kur jeden Abend nach der Reinigung aufgetragen werden. Nach nur 15 Tagen sollen die Wimpern bereits dichter und voller wirken.
Nanolash

Pflanzliche Extrakte verbessern die Wirkung

Augentrost-Extrakt in der Formel wirkt beruhigend und pflegt die Haut um die Augen. Die schonende Rezeptur ist für fast alle Anwenderinnen und Anwender geeignet. Nur schwangere, stillende und minderjährige Personen sollten Nanolash Augenserum nicht anwenden.