Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal met een beer: De geschiedenis van het luxueuze Engelse parfumhuis begon in 1799 met James Atkinson en zijn exquise recepten. Hiermee slaagde de Noord-Engelse er al snel in om de harten van verwende Londenaren te veroveren.

Meer info

koop Atkinsons parfum goedkoop

Meer info +

Atkinsons - subliminale humor in grandioze producten

Atkinsons producten dragen hun wereldse noblesse met Brits understatement. De echt belangrijke producten hoeven hun extravagantie niet te benadrukken - ze zijn gewoon ongewoon. Atkinsons producten behoren absoluut tot de meest onconventionele parfums en lichaamsverzorgingsproducten op de markt. De parfums zijn boeiend en geraffineerd. Ze staan natuurlijk in de ruimte en benadrukken de aanwezigheid van de persoon die het parfum draagt zonder overheersend te zijn. Dit is de kunst van Atkinsons. Hun chique, verfijnde uitstraling is zo nobel dat de Atkinsons producten elegante terughoudendheid uitstralen in de stijl van een dandy en toch gedurfd onafhankelijk zijn. Geselecteerde producten voor lichaamsverzorging en kamergeuren maken het assortiment van het traditionele Engelse merk compleet. Atkinsons producten horen bij iedereen die complimenten met een glimlach accepteert en zich bewust is van zijn ongewoonheid. Iedereen die houdt van het nobele en buitengewone moet Atkinsons producten kopen tegen een gunstige prijs in de online shop.

Al meer dan 200 jaar traditie

Het succesverhaal van Atkinsons begon in 1799, toen James Atkinson vanuit het woeste noorden van Engeland naar Londen reisde. In zijn bagage had hij zijn eigen uitgevonden recepten voor parfum en cosmetica, een berenvetbalsem op smaak gebracht met de geur van rozen en een levende beer. Deze beer is gefixeerd op Atkinson en wordt zijn geluksbrenger. James Atkinson is nog maar net in Londen aangekomen als hij zijn beer vastbindt aan de voordeur van zijn winkel in Gerrard Street 44. Dit is geen alledaags gezicht en de klanten komen in drommen toe. Het meest populair is de berenbalsem, die dient als haarpommade en ook wordt verondersteld de haargroei te versterken. Berenvet bleef in het assortiment van Atkinsons tot kort na de Eerste Wereldoorlog.

In 1800 brak Atkinson door met zijn eigen parfumcreatie, die hij ontwikkelde als tegenhanger van de overheersende Italiaanse eaux de colognes. In plaats van Italiaanse lichtheid gaven de producten van Atkinsons de voorkeur aan warme, kruidige noten met een sterke, langdurige geur. Dit werd zeer gewaardeerd door de Engelsen, omdat het helemaal past bij het zelfbeeld van het Britse Rijk in de 19e eeuw. De buitengewone parfums vonden al snel hun weg naar de aristocratie en de rijken, die de aandacht wilden trekken met hun extravagantie. Atkinsons bleef lange tijd een van de bekendste Britse parfummerken. Sinds 2013 is het merk eigendom van de Italian Perfume Holding.

Populaire Atkinsons producten in de online shop

The Grooming Collection: De hoogwaardige Atkinsons producten zorgen voor een uitstekende scheerbeurt en een uitstekend verzorgde baard. De luxe scheercrème verwent de huid met hydraterende en voedende stoffen, terwijl het scheren onvergelijkbaar glad en nauwkeurig verloopt. De Pre & Aftershave Balsem trekt snel in, bereidt de huid en het haar voor op het scheren en hydrateert, ontspant en verfrist de huid na het scheren. De Beard & Moustache Salve is een voedende crème die niet vet is en gemakkelijk wordt opgenomen. Het vermindert jeuk en brengt elke baard in de gewenste vorm.

Candle Collection: Deze Atkinsons producten omvatten een collectie geselecteerde geurkaarsen. Ze verleiden je om de geuren van typisch Engelse landschappen in je eigen huis te proeven en jezelf te verliezen in hun schoonheid.

-Aqua Britannica: Rozen, kamille, komkommerextracten en Britse kuurmineralen verspreiden een kruidige bloemengeur.

-The Mayfair Bouquet: Roos, oranjebloesem, amber en oud geven elke kamer een verfijnde elegantie met deze houtachtig-bloemige geur.

-The Hyde Park Bouquet: Met de geur van linde, berk, gras en mos doet deze kaars denken aan een wandeling in een koninklijk park.

-The Isle of Wight Bouquet: De geur van dit prachtige landschap van het Kanaaleiland komt van de lokale bergmuntbloesem en zure rabarber.

The Legendary Collection: De parfumtraditie bij Atkinsons is lang en succesvol. In deze collectie verschijnen de klassiekers in een nieuwe interpretatie. Fascinerende en nobele geuren vol stijlvolle noblesse zijn het resultaat.

Sinds 2015 betovert -Love In Idleness mannen en vrouwen met een moderne viooltjesgeur. Framboos opent met fruitig-zoete topnoten. Viooltjesblaadjes zorgen voor een wrang tegenwicht tegen de zoetheid. In de hartnoot komt het viooltje tot zijn recht, terwijl heliotroop en iris voor een subtiele begeleiding zorgen. Boommos en patchoeli zorgen voor warme en aardse noten. De geur doet denken aan grote paarse kussens van viooltjes die bloeien in de warme stralen van de lentezon.

The Contemporary Collection: Deze Atkinsons geuren zetten de stichtende geest van James Atkinson voort. Gedurfd, eigentijds en uniek in hun composities, laten de geuren in deze collectie de fijne kunst van het parfumeren zien.

-Posh on the Green is sinds 2014 op de markt. Het parfum begint met de frisse, kruidige geur van koriander en petitgrain, terwijl galbanum en roosgeranium in de hartnoot veel groene noten aan de geur toevoegen. In de basisnoot voegen vetiver en cederhout hints van hout en aarde toe. Zoals de naam al doet vermoeden, blijft de geur uiterst elegant op een groene achtergrond. Het beeld van een Engels grasveld komt onvermijdelijk bij me op, of het nu om een partijtje polo of tennis gaat. De licht vochtige lucht draagt de geuren van vers gemaaide grassprieten, getrimde heggen en aarde.

Parfum Holding brengt geschiedenis naar het heden

Dat liefhebbers van exclusieve parfums en verzorgingsproducten vandaag de dag Atkinsons producten kunnen kopen is niet vanzelfsprekend. De licentie van het bedrijf werd begin 2000 verschillende keren verkocht. Samen met licenties van andere bedrijven kocht Perfume Holding Atkinsons in 2008. Directeur Enrico Ceccato was niet bekend met het merk. Zijn medewerkers ontdekten echter in de archieven de ongelooflijke geschiedenis van de Atkinsons-producten. Ceccato besloot de lange traditie nieuw leven in te blazen en dit unieke verhaal met de wereld te delen. In de 19e eeuw was Atkinsons immers marktleider in de industrie, het meest erkende parfumhuis en een van de weinige bedrijven met winkels in andere delen van de wereld. De producten van Atkinsons willen vandaag de dag dezelfde authenticiteit bereiken en een luxemerk zijn voor liefhebbers van exquise geuren. Met klassieke ingrediënten creëert Atkinsons gedurfde producten in verrassende combinaties, waarvan niemand de fascinatie kan weerstaan. Een gedetailleerd inzicht in alle Atkinsons producten is online beschikbaar.

Buitengewoon en toch draagbaar

Tijdloos elegante parfums, luxueuze geurkaarsen en baardverzorging op het hoogste niveau maken de producten van Atkinsons betaalbaar voor iedereen die van iets bijzonders houdt. Atkinsons creëert de gelukkige combinatie van uitzonderlijke geuren die toch draagbaar zijn voor veel mensen. Bij nichegeuren moet de neus meestal olfactorisch onderlegd zijn om ervan te kunnen genieten. De Atkinsons producten die online te koop zijn, spreken mensen aan die mainstream parfums te vertrouwd vinden en niche geuren te extravagant. De producten van Atkinsons brengen het buitengewone naar boven in perfecte stijl, terwijl ze typisch Brits blijven. Achter de humoristische snobistische façade gaan onverwachte geuren, fijne ingrediënten en veel plezier schuil. Atkinsons producten zijn geschikt voor alle rebellen die tevreden zijn in hun hart.

Damesparfum +

Atkinsons creëerde zijn eerste parfum voor vrouwen voor niemand minder dan keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Voor Bouquet de Madeire gebruikte het in 1799 in Londen opgerichte parfumhuis bloemen van het Mediterrane eiland Madeira. <br><br>Tegenwoordig kunnen ook mensen uit de middenklasse genieten van de exclusieve geuren.

Atkinsons damesparfum - Grandioze geuren in een nobel jasje

Atkinsons parfum voor vrouwen brengt de mysterieuze, wilde, romantische of verleidelijke kant van de vrouw naar boven. De onvergelijkbare geuren roepen beelden op uit vervlogen tijden en stralen hun magie van edele gratie, sublieme schoonheid en wilde levensvreugde uit in parfums met een moderne interpretatie. Atkinsons parfum voor vrouwen slaat een brug van het verleden van meer dan 200 jaar bedrijfsgeschiedenis naar de wereld van vandaag. Atkinsons parfum voor vrouwen is tijdloos en toch onverwacht. De kundige combinatie van hoogwaardige ingrediënten met ongegeneerde experimenten en vaardigheden op hoog niveau in de parfumerie levert buitengewone geuren op die elke vrouw een fantastische uitstraling geven. Atkinsons parfum voor vrouwen is betaalbaar voor iedereen die de glamour van het grote Engelse Keizerrijk wil toevoegen aan hun eigen wereld.

De collecties van Atkinsons parfum voor vrouwen online zijn

-The Oud Collection: De collectie doet denken aan de legendarische tijd toen het Oosten deel uitmaakte van het Britse Rijk en dus sterk verweven was. Exotische, intense geuren vangen het magische moment van deze liefde en geven het door aan de draagster. Vrouwen kunnen de fascinerende, verleidelijke geuren van Atkinsons parfum voor vrouwen voordelig kopen in de online shop. Her Majesty The Oud en Oud Save The Queen zijn twee sensuele damesgeuren uit de collectie.

-The Legendary Collection: De grootste successen van Atkinsons parfums verschijnen in deze collectie. Inclusief de geur van een ongetemde, zorgeloze vrouw - Californian Poppy. Dit gevarieerde Atkinsons parfum voor vrouwen begint fris met citroen, jasmijn en roze peper. In de hartnoot leiden klaproos, oranjebloesemwater en calone tot een bloemige frisheid, die in de basisnoot een uitgesproken houtachtig-rokerige smaak krijgt met cederhout, helvetolide en wierook-CO2. De geur is als een wilde rit door de lenteboomgaarden in Spanje, wanneer de natuur de geesten van het leven wekt en oud hout wordt verbrand om plaats te maken voor het nieuwe.

-The Contemporary Collection: Deze collectie presenteert klassieke geuren in een ongewoon jasje. Het damesparfum Jasmine in Tangerine combineert de traditionele bloemengeur van jasmijn met de pittige fruitigheid van mandarijn. Het resultaat is een zeer vrouwelijke, zachte geur en is geschikt voor alle vrouwen die van bloemige parfums houden.

De ontwerpen van de signatuurflacon

De flacons van Atkinsons parfums zijn gemaakt van hoogwaardig glas met een zware basis. De naam ATKINSONS staat onderaan, terwijl een rond embleem in het midden van de vierkante flacon het merklogo en de naam van het parfum weergeeft. Afhankelijk van de collectie hebben de labels verschillende kleuren en passen ze bij de zilver- of goudkleurige dop. De Oud Collection heeft een vergulde dop en een zwart embleem met gouden letters in het midden. Dit elegante ontwerp van de Atkinsons parfumflesjes voor vrouwen doet denken aan de mysterieuze wereld van het Oosten die deze parfums openen voor hun draagsters. De elegante flacons liggen prettig in de hand. De heldere lijnen spreken van het verlangen om expressieve parfums te creëren en ze open te stellen voor het publiek. Iedereen die Atkinsons parfum voor vrouwen koopt, kan de schoonheid van de geuren en flacons zelf ervaren.

Atkinsons verwent de dames

Atkinsons parfum voor vrouwen geeft vrouwen de vrijheid om onbekende of lang vergeten herinneringen te herbeleven. Zonnige warmte, zwoele nachten, gevoelens van liefde, verlangen en vreugde zitten verborgen in de fijne parfums van Atkinsons. De geuren zijn net zo kostbaar als deze ervaringen. De liefdesparfums uit Engeland komen tegemoet aan de smaak van sterke vrouwen die zich van nature storten op de diversiteit van het leven en ervan genieten. Deze vreugde wacht op iedereen die de fascinerende geuren van Atkinsons parfum voor vrouwen online koopt.

Herenparfum +

Het is interessant dat het bijna 200 jaar duurde voordat Atkinsons de eerste geur voor mannen op de markt bracht. Qua exclusiviteit doen ze echter niet onder voor die voor vrouwen. Ze zijn luxueus, door en door mannelijk en allesbehalve massaproducten.

Atkinsons herenparfum - Van de heer tot de piraat

De signatuurgeur van alle Atkinsons parfums voor mannen is 24 Old Bond Street. Naast deze perfect elegante Atkinsons herengeur bieden andere geuren even geraffineerde composities. Vurige wildheid, luxueuze verwennerij met mooie herinneringen of een duidelijk, mannelijk statement kunnen door Atkinsons herengeuren worden aangeboden aan alle mannen die de voorkeur geven aan uitstekende geuren buiten de mainstream. Daarom is Atkinsons herengeur ideaal voor iedereen die de aandacht durft te trekken met een parfum en zijn of haar unieke persoonlijkheid tot uitdrukking wil brengen. Natuurlijk hangen persoonlijke voorkeuren niet alleen af van smaak en karakter, ook de gelegenheid is bepalend voor de parfumkeuze. In de online shop kunnen mannen voor elke gelegenheid de juiste Atkinsons herengeur kopen.

Populaire producten uit het Atkinsons assortiment herengeuren zijn online te vinden. Deze omvatten

-24 Old Bond Street: Deze eau de cologne kan worden beschouwd als de typische Britse geur. Deze compositie is luchtig elegant, met een vleugje droge humor en een vriendelijke, ingetogen geur. Een korte, kruidige opening met jeneverbes en kardemom in de topnoot vangt de zintuigen bij de eerste spray. De hartnoot wordt vergezeld door de koele geur van rozen voordat de akkoorden van zwarte thee, cederhout en cederjeneverbes, ambergris en muskus een warme, licht rokerige basis creëren. Deze Atkinsons herengeur doet denken aan harmonieuze avonden met goede vrienden. Sommigen drinken een glas milde whisky, anderen zwarte thee. De flat is warm, er staat een delicaat geurend boeket bloemen in een hoek en er wordt veel gelachen in de ontspannen sfeer.

-His Majesty The Oud: Oud wordt beschouwd als een afrodisiacum, in deze Atkinsons mannengeur is het discreet ingetogen, terwijl zoete en houtachtige akkoorden de scepter zwaaien. De topnoot ruikt naar kruidnagel en lapsang souchong thee. De hartnoot bestaat uit leer, cederhout en sandelhout. In de basisnoot zorgen Laotiaanse oud, liquidambar en vanille voor voldoende warmte en zoetheid. Dit Atkinsons parfum voor mannen doet denken aan koele herfstavonden. De gekruide thee verwarmt je na een enerverende dag in de herfst, het kampvuur knettert, krachtige rook stijgt op en hult de sterrenhemel. Deze rokerige, kruidige Atkinsons herengeur is ideaal om de mannelijke kant te benadrukken. Iedereen kan hem kopen in de online shop.

Het succesverhaal begon in het centrum van Londen

24 Old Bond Street is het oude bedrijfsadres van Atkinsons en ook de naam van de bekendste geur van Atkinsons. Old Bond Street is een grote winkelstraat in het Londense West End, waar handelaren al eeuwenlang hun luxegoederen verkopen, waaronder Atkinsons vanaf 1832. Het oorspronkelijk nogal onopvallende gebouw werd in 1926 door de Engelse architect Vincent Harris omgebouwd tot een indrukwekkend huis in neogotische stijl. Het hoge gebouw is versierd met veel ornamenten, waarvan sommige goudkleurig en andere kleurrijk, en heeft een opvallende toren. Het Atkinsons gebouw staat op de monumentenlijst en herbergt tegenwoordig een damesmodezaak.

Van elegant tot excentriek

De bijzondere parfums van Atkinsons komen tegemoet aan de smaak van mannen die zich stijlvol door de menigte bewegen en hun eigen weg gaan. Soms ongelooflijk elegant, soms licht excentriek, soms zeer verleidelijk, maar altijd met een vleugje humor, onderstreept Atkinsons de grote diversiteit van haar geuren en de kunst van de parfumeur. Het vlaggenschip van Atkinsons, Eau de Cologne 24 Old Bond Street, verspreidt zijn harmonieuze geur ook als bodylotion, scheer- en baardcrème, aftersave balsem, zeep of geurkaars. Andere Atkinsons herengeuren die online te koop zijn, openen nog meer interessante en onconventionele geurwerelden die wachten om ontdekt te worden.

Unisexparfum +

Geuren die zowel mannen als vrouwen flatteren maken al sinds de oprichting deel uit van het Atkinsons assortiment. Destijds waren ze voorbehouden aan de high society, maar vandaag de dag kunnen de uniseks parfums ook gedronken worden door mensen die geen landgoed bezitten.

Atkinsons unisex parfum - geuren uit de hogere kringen

Ongeveer 200 jaar lang was er een parfumhuis wiens hooggeplaatste klanten hunkerden naar de nieuwe, extravagante geuren. Atkinsons unisex fragrance maakt deze exclusieve creaties nu opnieuw beschikbaar voor de wereld. In The Legendary Collection zijn deze composities uitgesproken nobel, mystiek, krachtig of zelfs ietwat excentriek. De prijzen voor de prachtige creaties van Atkinsons Unisex Parfum geuren blijven betaalbaar. Klassieke geurnoten zoals lavendel, roos, jasmijn, munt, ceder of lelie verschijnen in onverwachte combinaties in The Contemporary Collection. De Atkinsons unisex geuren maken indruk met hun lange houdbaarheid en goede sillage. Alle liefhebbers van het onconventionele kunnen Atkinsons unisex parfum online kopen.

De populairste unisex geuren

De Big Bad Cedar is een Atkinsons unisex geur die in de naam al verklapt dat de geuren een voorliefde hebben voor het excentrieke. De Big Bad Cedar geur is een interpretatie van de Schotse Hooglanden, een mix van aarde, hout en vuur. Nootmuskaat salie, brem en kardemom openen het parfum met een kruidige groene noot. Ceder uit Virginia voegt zich al snel bij hen in de hartnoot, die het parfum lang draagt. In de basis wordt de geur zacht afgerond met mos en cashmeran. Het Atkinsons unisex parfum doet denken aan een wandeling in het bos en natuurlijk aan cederbomen met hun heerlijk bittere houtachtige geur en de iets scherpere geur van naalden. Een warme, feel-good geur voor mannen en vrouwen die graag door het bos wandelen en van de natuur houden.

Een ander uniseks Atkinsons parfum is aantrekkelijk voor liefhebbers van oriëntaalse geuren. Amber Empire zwelgt in sensualiteit en is tegelijkertijd elegant en modern. Bergamot wekt de zintuigen in de topnoot. De hartnoten van oolong thee en Chinese magnolia leveren hints van portwijn en veel amber, terwijl de basis weelderig is met sandelhout, mirre, vanille, wierook en witte muskus. Deze geur nodigt je uit om te ontspannen, je over te geven aan het leven en er met al je zintuigen van te genieten. Iedereen die houdt van knusse warmte en amber zou dit Atkinsons unisex parfum moeten kopen.

Een dandy als "influencer

Een van de eerste klanten van Atkinsons was George Bryan Brummell, beter bekend als Beau Brummell. Het stijlicoon had een ongewoon CV, hij klom op uit de middenklasse om een vriend te worden van de koning van Engeland, George IV. Brummell wordt beschouwd als een van de eerste dandy's. Hij besteedde vijf uur per dag aan zijn outfit, maar hechtte veel waarde aan modieus understatement. Brummell maakte het driedelige pak met stropdas sociaal aanvaardbaar. Via hem bereikte Atkinsons de hoogste kringen van de toenmalige wereld. Naast de koning waren de hertog van Wellington, die Napoleon versloeg bij Waterloo, Napoleon zelf, koningin Victoria, de tsarina van Rusland, de koning van Italië en de beroemdste actrices van die tijd liefhebbers van de buitengewone geuren van Atkinsons. Interpretaties van deze Atkinsons unisex parfumgeuren zijn online verkrijgbaar.

Traditie met de hoogste kwaliteit

Het gebruik van hoogwaardige essences en de innovatieve parfumeursvaardigheden van Atkinsons voldoen aan de hoogste eisen van klanten die waarde hechten aan exclusiviteit. De uniseks parfums van Atkinsons verhogen de aantrekkelijkheid omdat ze het eigen welzijn verbeteren. Elke gelukkige persoon is aantrekkelijk voor anderen. Atkinsons biedt heerlijke geuren die zich richten op veel verschillende geuren uit de natuur en deze op een onconventionele manier interpreteren. Er is een geschikte Atkinsons geur voor elk karakter en elke gelegenheid. Parfums voor romantische ontmoetingen, vrolijke dagen op kantoor of avontuurlijke vrijetijdsavonturen vinden hun geliefden bij Atkinsons. Je kunt Atkinsons unisex parfum goedkoop kopen in de online shop.

Scheren +

Scheren hoort voor de meeste mannen bij het dagelijks leven. Het is vaak vervelend of zelfs pijnlijk. Met de luxe Atkinsons producten, die gemaakt zijn volgens een traditioneel recept, wordt scheren een plezier.

Geurkaarsen +

Waarom zouden fans van het Britse luxemerk Atkinsons zich alleen in de fijne geuren wikkelen? Dankzij de elegante geurkaarsen kan ook het huis gevuld worden met fijn samengestelde geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten