Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal met een beer: De geschiedenis van het luxueuze Engelse parfumhuis begon in 1799 met James Atkinson en zijn nobele recepten. Hiermee slaagde de Noord-Engelsman er snel in de harten van de verwende Londenaren te veroveren.

Meer info

Koop Atkinsons Parfum goedkoop

Meer info +

Atkinsons - subliminale humor in grandioze producten

De producten van Atkinson dragen hun wereldlijke noblesse met Britse understatement. De echt belangrijke hoeven hun extravagantie niet te benadrukken - ze zijn gewoon ongewoon. De producten van Atkinson behoren zeker tot de meest onconventionele parfums en persoonlijke verzorgingsproducten op de markt. De parfums zijn prachtig en werelds. Ze staan vanzelfsprekend in de ruimte en benadrukken de aanwezigheid van de persoon die de geur draagt zonder dik te zijn. Het is de kunst van Atkinson. Hun hoogwaardige, verfijnde uitstraling is zo nobel dat de producten van Atkinsons ingetogen zijn in de stijl van een dandy en toch gedurfd onafhankelijk. Geselecteerde producten voor lichaamsverzorging en kamergeuren vullen het assortiment van het traditionele Engelse merk aan. De producten van Atkinson behoren toe aan iedereen die met een glimlach complimenten krijgt en zich bewust is van hun ongewone aard. Als u houdt van het edele en het buitengewone, dan moet u Atkinsons producten voor een goede prijs kopen in onze online shop.

Al meer dan 200 jaar traditie

Het succesverhaal van Atkinson begon in 1799, toen James Atkinson zijn weg vond van het wilde noorden van Engeland naar Londen. In zijn bagage heeft hij zelf uitgevonden recepten voor parfum en cosmetica, een berenvetbalsem verfijnd met rozengeur en een levendige beer. Deze beer is gefixeerd op Atkinson en zal zijn gelukkige charme zijn. James Atkinson is nog maar net in Londen aangekomen toen hij zijn beer aan de voordeur van zijn winkel in 44 Gerrard Street vastbindt. Dit is geen alledaagse foto en klanten komen massaal binnen. De meest populaire is de berenbalsem, die dient als haarpommade en tegelijkertijd de haargroei versterkt. Tot kort na de Eerste Wereldoorlog bleef het berenvet in het assortiment van Atkinsons.

In 1800 brak Atkinson door met zijn eigen parfumcreatie, die hij ontwikkelde als tegenhanger van de overheersende Italiaanse Eaux de Colognes. In plaats van Italiaanse lichtheid richten de producten van Atkinson zich op warme, kruidige noten met een sterke, langdurige geur. Het is voor de Engelsen moeilijk te begrijpen, omdat het geheel overeenkomt met het zelfbesef van het Britse Rijk in de 19e eeuw. De buitengewone parfums vinden al snel hun weg naar de aristocraten en rijken die met extravagantie de aandacht willen trekken. Atkinsons is lange tijd een van de bekendste Britse parfummerken gebleven. Het merk is sinds 2013 eigendom van de Italiaanse parfumholding.

Populaire Atkinsons producten in de online winkel

De Grooming Collection: De hoogwaardige Atkinsons producten zorgen voor een uitstekende scheerbeurt en een uitstekend verzorgde baard. De luxueuze scheercrème verwent de huid met vocht en voedende stoffen, terwijl het scheren onvergelijkbaar glad en precies wordt. Pre & Aftershave Balsem absorbeert snel, bereidt huid en haar voor op het scheren en hydrateert, herstelt en verfrist na het scheren. Beard & Moustache Salve is een voedende crème die niet vet is en gemakkelijk wordt opgenomen. Het vermindert jeuk en brengt elke baard in de gewenste vorm.

Candle Collection: Deze Atkinsons producten bevatten een collectie geselecteerde geurkaarsen. In hun eigen huis verleiden ze je om te genieten van de geuren van typisch Engelse landschappen en om jezelf te verliezen in hun schoonheid.

Aqua Britannica: Roos, kamille, komkommer extracten en Britse spa mineralen stralen een kruidige bloemengeur uit.

Het Mayfair Bouquet: roos, oranjebloesem, amber en oud geven elke kamer een perfecte elegantie met deze houtachtige bloemige geur.

Het Hyde Park Bouquet: Met de geur van linde, berk, gras en mos doet de geur van deze kaars denken aan een wandeling in het koninklijk park.

Het Isle of Wight Bouquet: De geur van dit prachtige landschap van het Kanaaleiland wordt gecreëerd door de plaatselijke bergmuntbloei en rabarber.

De Legendarische Collectie: De parfumtraditie van Atkinsons is lang en succesvol. In deze collectie verschijnen de klassiekers in een nieuwe interpretatie. Fascinerende en edele geuren vol met stijlvolle noblesse zijn het resultaat.

Love In Idleness is sinds 2015 betoverend voor mannen en vrouwen met een moderne violette geur. In de topnoot opent de framboos fruitig-zoet. Paarse bladeren zetten een harde antipool tegen zoetheid. In het hart komt het violet duidelijk naar voren, terwijl heliotroop en iris discreet begeleiden. Boommos en patchouli geven warme en aardse noten. De geur doet denken aan grote paarse bloemkussens vol viooltjes die bloeien in de warme stralen van de lentezon.

De hedendaagse collectie: Deze Atkinsongeuren zetten de geest van James Atkinson voort. Moedig, hedendaags en uniek in hun composities, de geuren in deze collectie tonen de hoge kunst van de parfumerie.

Posh on the Green is sinds 2014 op de markt. De geur begint met de frisse kruidige geur van koriander en petitgrain, galbanum en roos geranium in de hartnoot brengen veel groene noten in de geur. De basisnoten van vetiver en ceder doen denken aan hout en aarde. Zoals de naam al doet vermoeden, blijft de geur uiterst elegant en dat op een groene ondergrond. Onvermijdelijk stijgt het beeld van Engels gras, of het nu polo of tennis is. De licht vochtige lucht ruikt naar vers gemaaid gras, afgeknotte hagen en grond.

Perfume Holding neemt geschiedenis mee naar het heden

Dat liefhebbers van exclusieve parfums en verzorgingsproducten vandaag de dag Atkinsons producten kunnen kopen is geen vanzelfsprekendheid. De licentie van het bedrijf werd begin 2000 meerdere malen verkocht. Samen met licenties van andere bedrijven kocht Perfume Holding in 2008 Atkinsons. Algemeen directeur Enrico Ceccato kende het merk niet. Maar in de archieven ontdekten zijn medewerkers de ongelooflijke geschiedenis van de producten van Atkinson. Ceccato besloot de lange traditie te hervatten en dit unieke verhaal met de wereld te delen. Atkinsons was immers de marktleider in de 19e eeuw, het meest gerespecteerde parfumhuis en een van de weinige bedrijven met winkels in andere delen van de wereld. De producten van Atkinson hebben vandaag de dag als doel om dezelfde authenticiteit te bereiken en een luxueus merk te zijn voor liefhebbers van exquise geuren. Met klassieke ingrediënten creëert Atkinsons verrassende combinaties van gedurfde producten waarvan de fascinatie niet kan worden genegeerd. Een gedetailleerd inzicht in alle Atkinsons producten is online beschikbaar.

Buitengewoon en toch draagbaar

Tijdloos elegante parfums, luxe geurkaarsen en het hoogste niveau van baardverzorging maken de producten van Atkinson betaalbaar voor iedereen die van iets speciaals houdt. Atkinsons creëert de gelukkige vereniging van buitengewone geuren die nog steeds door veel mensen te dragen zijn. In niche geuren moet de neus meestal olfactorisch zijn om ervan te kunnen genieten. De producten van Atkinsons die online verkrijgbaar zijn, zijn aantrekkelijk voor mensen die te bekend zijn met mainstream parfums en te extravagant met nichegeuren. De producten van Atkinson brengen het buitengewone op een stijlvolle manier naar voren, terwijl ze typisch Brits blijven. Achter de humoristische snobistische gevel gaan onverwachte geuren, edele ingrediënten en groot plezier schuil. De producten van Atkinson zijn geschikt voor alle rebellen die tevreden zijn in hun hart.

Damesparfum +

Het eerste parfum voor vrouwen werd gecreëerd door Atkinsons voor niemand minder dan keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Voor Bouquet de Madeire gebruikte het in 1799 in Londen opgerichte parfumhuis bloemen van het mediterrane eiland Madeira. <br><br>Vandaag kunnen ook gewone mensen genieten van de exclusieve geuren.

Atkinsons Damesparfum - Grandioze geuren in een nobel kledingstuk

Atkinsons Parfum voor vrouwen maakt het mysterieuze, wilde, romantische of verleidelijke geluid van de vrouw. De onvergelijkbare geuren wekken beelden op uit vroegere tijden en stralen hun magie van edele gratie, sublieme schoonheid en wilde levensvreugde uit in modern geïnterpreteerde parfums. Atkinsons Parfum voor vrouwen slaat een brug van het verleden van meer dan 200 jaar bedrijfsgeschiedenis naar de wereld van vandaag. Atkinsons Parfum voor dames is tijdloos en toch onverwacht. De kundige combinatie van hoogwaardige ingrediënten met een botte experimenteerdrift en de kunst van het parfumeren levert buitengewone geuren op die elke vrouw een fantastische uitstraling geven. Atkinsons Vrouwenparfum is voor hen die hun eigen wereld de glamour van het grote Engelse Rijk willen geven.

De collecties van het Atkinsons parfum voor dames online zijn als volgt

De Oud Collectie: De collectie doet denken aan de legendarische tijd dat het Oosten deel uitmaakte van het Britse Rijk en dus sterk verweven was. Exotische, intense geuren vangen het magische moment van deze liefde en geven het door aan de drager. In de online shop kunnen vrouwen de fascinerende, verleidelijke geuren van Atkinsons parfum voor vrouwen kopen tegen lage prijzen. Hare Majesteit The Oud en Oud Save The Queen zijn twee sensuele vrouwengeuren uit de collectie.

De Legendarische Collectie: De grootste successen van de parfums van The Legendary Atkinsons komen in deze collectie voor. Onder hen de geur van een ongetemde, zorgeloze vrouw - Californian Poppy. Deze gevarieerde Atkinsons geur voor dames begint fris met citroen, jasmijn en roze peper. In de hartnoot leiden papaver, oranjebloesemwater en calone tot een bloemige frisheid, die in de basisnoot van cederhout, Helvetolide en wierook CO2 een duidelijk houtachtige rokerige noot krijgt. De geur lijkt op een wilde rit door de lenteboomgaarden in Spanje, wanneer de natuur de geesten ontwaakt en het oude hout wordt verbrand om plaats te maken voor nieuwe dingen.

De Hedendaagse Collectie: Klassieke geuren in een ongewoon kledingstuk brengen deze collectie op de markt. Jasmijn in mandarijn combineert de traditionele bloemengeur van jasmijn met de pittige fruitigheid van mandarijn. Het resultaat is een zeer vrouwelijke, zachte geur die geschikt is voor alle vrouwen die van bloemenparfums houden.

De ontwerpen van de Signature-flesje

De Atkinsons parfumflessen zijn gemaakt van hoogwaardig glas met een zware bodem. Onderaan staat de naam ATKINSONS, in het midden van de vierkante fles staat een rond embleem met het merklogo en de naam van het parfum. Afhankelijk van de collectie zijn de borden in verschillende kleuren en komen ze overeen met de zilveren of gouden pet. De Oud Collectie is voorzien van een vergulde omslag en een zwart embleem met goudkleurige letters in het midden. Dit nobele ontwerp van de Atkinsons parfumflesjes voor vrouwen herinnert aan de mysterieuze wereld van het Oosten die deze geuren openen voor hun dragers. De edele flessen liggen comfortabel in de hand. De duidelijke lijnen spreken van de wil om expressieve geuren te creëren en ze open te stellen voor het publiek. Iedereen die Atkinsons parfum voor vrouwen koopt, kan zelf de schoonheid van de geuren en flacons zien.

Atkinsons verwent de dames

Atkinsons Parfum voor vrouwen geeft vrouwen de vrijheid om onbekende of lang vergeten herinneringen te herbeleven. Zonnige warmte, warme nachten, warme nachten, gevoelens van liefde, verlangen en vreugde verbergen zich in de edele parfums van Atkinsons . Hoe kostbaar deze ervaringen ook zijn, zo kostbaar zijn de geuren. De geuren voor geliefden uit Engeland komen tegemoet aan de smaak van sterke vrouwen, die van nature in de diversiteit van het leven duiken en ervan genieten. Deze vreugde wacht op al diegenen die de fascinerende geuren van Atkinsons parfum voor vrouwen online kopen.

Herenparfum +

Interessant is dat het bijna 200 jaar duurde voordat Atkinsons het eerste parfum voor mannen op de markt bracht. In termen van exclusiviteit doen zij echter geenszins onder voor die voor vrouwen. Ze zijn luxueus, door en door mannelijk en allesbehalve massa-geproduceerd.

Atkinsons Herenparfum - van de perfecte gentleman tot de piraat

De kenmerkende geur van Atkinsons alle mannengeuren is 24 Old Bond Street. Naast deze perfect elegante mannengeur bieden andere geuren ook rijpe composities aan. Vurige wildheid, luxueuze verwennerij in mooie herinneringen of een duidelijk, mannelijk statement kunnen de Atkinsons mannengeur aanbieden aan alle mannen die de voorkeur geven aan uitstekende geuren buiten de gebaande paden. Daarom is de Atkinsons mannengeur zo goed voor iedereen die de aandacht durft te trekken met een parfum en die zijn unieke persoonlijkheid wil uitdrukken. Natuurlijk hangt persoonlijke voorkeur niet alleen af van smaak en karakter, de gelegenheid is ook bepalend voor de keuze van het parfum. In de online shop kunnen mannen voor elke gelegenheid de juiste Atkinsons mannengeur kopen.

Populaire producten uit het Atkinsons mannengeurenassortiment zijn online te vinden. Dit omvat

24 Old Bond Street: Deze Eau de Cologne kan worden beschouwd als de Britse geur bij uitstek. Zorgeloos elegant, met een beetje droge humor en een vriendelijke, gereserveerde, gereserveerde samenstelling ruikt deze compositie. Een korte, kruidige opening met jeneverbes en kardemom in de bovenste noot vangt de zintuigen bij de eerste spuitbeurt. In de hartnoot wordt een koele rozengeur toegevoegd voordat de akkoorden van zwarte thee, cederhout en jeneverbes, amber en muskus een warme, licht rokerige basis creëren. Deze Atkinsons mannengeur doet denken aan de harmonieuze avonden met goede vrienden. Sommigen drinken een glas milde whisky, anderen drinken zwarte thee. Het appartement is warm, in een hoek is er een heerlijk geurend boeket bloemen, de ontspannen sfeer is vol met gelach.

Zijne Majesteit The Oud: Oud wordt beschouwd als een afrodisiacum, in deze Atkinsons mannengeur houdt het zich discreet tegen, terwijl zoete en houtachtige akkoorden de scepter zwaaien. De topnoot ruikt naar kruidnagel en lapsangouchong thee. De hartnoot bestaat uit leer, ceder en sandelhout. Laotiaanse oud, liquidambar en vanille zorgen voor voldoende warmte en zoetheid in de basisnoot. Deze Atkinsons geur voor mannen doet denken aan koele herfstavonden. De gekruide thee warmt op na een spannende dag in de herfst, het kampvuur knettert, de sterke rook stijgt en bedekt de sterren. Voor de accentuering van de mannelijke kant is deze rokerige, kruidige mannengeur gunstig Atkinsons voor de mannelijke kant. Iedereen kan het kopen in de online shop.

Het succesverhaal begon in het hart van Londen...

24 Old Bond Street is het oude adres Atkinsons van het bedrijf en de naam van het beroemdste parfum van Atkinsons . Old Bond Street is een grote winkelstraat in het Londense West End, waar kooplieden al eeuwenlang, waaronder Atkinsons sinds 1832, hun luxegoederen verkopen. Het oorspronkelijk nogal onopvallende gebouw werd in 1926 door de Engelse architect Vincent Harris verbouwd tot een indrukwekkend neogotisch huis. Het hoge gebouw is versierd met veel gouden en kleurrijke ornamenten en draagt een opvallende toren. Het Atkinsons gebouw staat onder monumentenzorg, in het bedrijfspand van het gebouw is nu een winkel voor damesmode gevestigd.

Van elegant tot excentriek

De speciale geuren van Atkinsons de mannengeur komen overeen met de smaak van mannen die zich stijlvol door de menigte bewegen en hun eigen weg gaan. Soms ongelooflijk elegant, soms licht excentriek, soms zeer verleidelijk, maar altijd met een beetje humor, onderstreept Atkinsons het de grote diversiteit van zijn geuren en zijn parfumerie. Het vlaggenschip van Atkinsons de mannengeur, de Eau de Cologne 24 Old Bond Street, verspreidt ook zijn harmonieuze geur als bodylotion, scheer- en baardcrème, aftersave balsem, zeep of geurkaars. Andere mannengeuren die online te koop Atkinsons zijn, openen interessantere en onconventionele geurenwerelden die wachten om ontdekt te worden.

Unisex-Parfum +

Geuren die zowel mannen als vrouwen flatteren, maken al sinds de oprichting van Atkinsons deel uit van het gamma. Destijds waren ze voorbehouden aan de high society, maar tegenwoordig kunnen de uniseks parfums ook worden genoten door mensen die geen landgoed bezitten.

Atkinsons Uniseks parfum - Geuren van de Hoge Maatschappij

Een parfumhuis bestaat al zo'n 200 jaar, waarvan de hooggeplaatste klanten zich al die tijd zelf consumeren voor de nieuwe, extravagante geuren. Atkinsons Unisex geur maakt deze exclusieve creaties nu weer beschikbaar voor de wereld. In De Legendarische Collectie worden deze composities op een uiterst nobele, mystieke, krachtige of enigszins excentrieke manier gepresenteerd. De prijzen voor de edele creaties van de geuren van Atkinsons Unisex Parfum blijven gunstig. Klassieke geuren zoals lavendel, roos, jasmijn, munt, ceder of lelie verschijnen in onverwachte combinaties in The Contemporary Collection. De parfums van Atkinsons Unisexduft overtuigen door hun lange levensduur en goede Sillage. Alle liefhebbers van het onconventionele parfum kunnen Atkinsons Unisex online kopen.

De meest populaire unisex geuren

De Big Bad Cedar is een Atkinsons uniseks parfum dat in zijn naam laat zien dat geuren een voorliefde hebben voor het excentrieke. De geur "The Great Evil Cedar" is een interpretatie van de Schotse Hooglanden, een mengsel van aarde, hout en vuur. Muskaat salie, bezem en kardemom openen het kruidengroene parfum. De Virginia ceder voegt zich al snel bij de geur in de hartnoot, die het parfum lange tijd draagt. In de basis is de geur zacht afgerond met mos en kasjmier. Het Atkinsons uniseks parfum doet denken aan een boswandeling en natuurlijk aan ceders met hun heerlijk bittere geur van hout en de iets scherpere geur van naalden. Een warme geur voor vrouwen en mannen die graag door het bos zwerven en van de natuur houden.

Een ander Atkinsons uniseks parfum spreekt liefhebbers van oosterse geuren aan. Amber Empire is een sensualiteitsproduct en is elegant en modern tegelijk. Bergamot wekt de zintuigen in de hoogste versnelling. De hartnoot van oolgthee en Chinese magnolia geeft een vleugje port en rijke amber, terwijl de basis weelderig is met sandelhout, mirre, vanille, wierook en witte muskus. Deze geur nodigt u uit om te ontspannen, uzelf te geven aan het leven en er met al uw zintuigen van te genieten. Wie houdt van aangename warmte en amber moet dit Atkinsons uniseks parfum kopen.

Een dandy als "beïnvloeder"....

Een van George Bryan Brummell's Atkinsons eerste klanten was beter bekend als Beau Brummell. Het stijlicoon had een ongebruikelijk curriculum vitae, dat van de middenklasse naar de vriend van de koning van Engeland, George IV, werd gevorderd. Brummel wordt beschouwd als een van de eerste dandy's. Hij gebruikte vijf uur per dag voor zijn presentatie, maar hechtte belang aan modieus understatement. Brummel maakte het driedelige herenpak en de das toonbaar. Het bereikte Atkinsons de hoogste kringen van de wereld in die tijd. Naast de koning, de hertog van Wellington, die Napoleon in Waterloo versloeg, waren Napoleon zelf, koningin Victoria, de tsaarina van Rusland, de koning van Italië en de beroemdste actrices van die tijd onder de liefhebbers van de buitengewone geuren van de Atkinsons . Interpretaties van deze geuren van Atkinsons Unisex Parfum zijn online beschikbaar.

Traditie met de hoogste kwaliteit

Het gebruik van hoogwaardige essences en de innovatieve parfumeriekunst van het huis Atkinsons voldoen aan de hoogste eisen van klanten die exclusiviteit waarderen. Uniseks parfums Atkinsons verhogen de aantrekkelijkheid, omdat ze het eigen welzijn verhogen. Elke gelukkige persoon is aantrekkelijk voor anderen. Atkinsons geeft heerlijke geuren die zich richten op vele verschillende geuren van de natuur en deze op een onconventionele manier interpreteren. Voor elk personage en elke gelegenheid is er een passende geur van Atkinsons . Parfums voor romantische ontmoetingen, tevreden dagen op kantoor of avontuurlijke vrijetijdsavonturen zijn te vinden onder Atkinsons hun geliefden. Atkinsons Unisex Parfum is goedkoop te koop in de online shop.

Scheren +

Een gladde scheerbeurt behoort voor de meeste mannen tot het dagelijkse leven. Vaak is het vervelend of zelfs pijnlijk. Met de luxueuze Atkinsons producten, die volgens traditioneel recept worden vervaardigd, wordt ontharen een plezier.

Geurkaarsen +

Waarom zouden fans van het Britse luxemerk Atkinsons zich alleen in de edele geuren hullen? Dankzij de elegante geurkaarsen kan ook de woning gevuld worden met fijn gecomponeerde geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.