Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tigi Bed Head biedt een breed scala aan styling- en haarverzorgingsproducten. Voor welke look u ook gaat, met Bed Head zijn de mogelijkheden eindeloos en de fantasie de limiet.

Meer info

Tigi Bed Head kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

TIGI bed hoofd producten - professionele haarverzorging en creatieve styling

Uw haar, uw weg! TIGI Bed Head is een lijn van het Britse merk TIGI Professional, dat haarverzorgings- en stylingproducten biedt voor sterk, mooi haar en een individuele, creatieve look. Het Londense cultmerk, ontwikkeld door kappers, biedt haar professionele TIGI Bed Head producten voor zowel salons en stylisten als voor particuliere gebruikers.

Bed Head is oorspronkelijk gemaakt voor vrijdenkers en laterale denkers die genieten van het creëren van creatieve stylings en experimentele, unieke looks, en die hun eigen persoonlijke karakter en stijl willen benadrukken. TIGI Bed Head biedt hoogwaardige producten voor iedereen in een prachtige rebelse selectie die uitstekend werken, leuk zijn, verleidelijk met aantrekkelijke geuren, flexibel gecombineerd kunnen worden en eindeloze mogelijkheden bieden voor creatieve styling.

Internationaal succesvol, actief en populair, TIGI bed hoofd inspireert mannen en vrouwen over de hele wereld met haar producten. Of het nu gaat om urban street style, trendy fashion style, luxe glamour style of een andere stijl, iedereen vindt online in onze shop de juiste producten van TIGI Bed Head voor hun uiterlijk.

TIGI bed hoofd - een internationaal gerenommeerd merk

TIGI Bed Head is een haarverzorgings- en stylinglijn van het merk TIGI Professional, gevestigd in Londen, opgericht in 2002 door sterkapper, fotograaf en creatief directeur Anthony Mascolo. Hij is de jongste zoon van de beroemde Italiaans-Britse kappers familie van Francesco en Maria Mascolo, wiens zonen Toni Mascolo en Guy Mascolo in 1963 de internationale kappers keten Tony & Guy stichtten.

Anthony Mascolo volgde een opleiding tot kapper voordat hij in de kapsalons van zijn broers Tony & Guy in Zuid-Londen ging werken. Hij specialiseerde zich ook in het fotograferen van kapsels, maar was ook een ervaren kapper en ontving verschillende prijzen tijdens zijn carrière. Anthony Mascolo kreeg zijn eerste prijs op 18-jarige leeftijd als "meest veelbelovende kapper". Tussen 1988 en 1995 ontving hij drie Britse kappersprijzen als Britse kapper van het jaar en in 1990 zowel de Avant Garde Happer of the Year Award als de London Happer of the Year Award. In 2013 ontving Anthony Mascolo de Lifetime Achievement Award van het IOEE (Institute of Enterprise and Entrepreneurs) voor zijn levenswerk.

Ook richtte hij in 2003 samen met zijn vrouw Pat Mascolo (TIGI make-up director) Bed Head Photographic Studios op in Londen en het TIGI International Creative Team. Drie jaar later opende Anthony Mascolo in 2006 de TIGI European Academy in Londen. Hij creëerde niet alleen een bedrijf, maar ook een speciale cultuur rond kapselen die visies, creativiteit, kunst, inspiratie en voortdurende ontwikkeling promoot en deelt.

TIGI werd een wereldwijd vermaard en succesvol bedrijf, waarvan de internationale bedrijfsactiviteiten in 2009 werden overgenomen door Unilever AG. Anthony Mascolo blijft de International Creative Director en Consultant van TIGI. Naast Bed Kop zijn er ook de Bed Kop voor Mannen, Catwalk, S-Factor en Copyright Colour merken van TIGI.

Koop TIGI Bed hoofd producten - de collecties en producten

Met TIGI Bed Head kan iedereen individuele kapsels maken volgens hun eigen ideeën en het uiterlijk van internationale catwalks heel gemakkelijk tot draagbare stijlen voor het dagelijks leven maken. TIGI Bed Head biedt producten en complete productlijnen voor haarverzorging, haarbehandeling, haarstyling en in het bijzonder voor mannen.

In het haarverzorgingsassortiment van Wash & Care biedt TIGI Bed Head shampoo, conditioners, verzorgingsmaskers en verzorgingssprays voor een breed scala aan verzorgingsdoelen en haartypen. Zelfs een TIGI bed hoofddampoo gaat verder dan grondige en zachte reiniging en heeft een verzorgende werking.

De producten voor haarverzorging bieden niet alleen een gericht verzorgend effect, maar bereiden het haar ook optimaal voor op latere styling.

TIGI bedhoofdverzorging - Verzamelingen en producten per doel

- Kleurzorg: Kleur Godin, stom Blonde

- Vocht: Terugwinning

- Glans: Opladen

- Hoofdhuidverzorging: Opnieuw opstarten

- Versterken: elasticaat

- Reparatie: Opstanding

- Zomerverzorging: Totaal Strand, Strandfreak, Mij Strand, Gebonden Strand

- Volume: Volledig geladen, Superstar Koningin voor een Dag, Groot Hoofd

- Golven & Krullen: Calma Soetra, Vossenkrullen

Voor het creëren van kapsels, looks en stijlen, TIGI Bed Head Hairspray biedt verschillende soorten haarlak. Het productassortiment omvat ook droge shampoos, schuimmousse, crèmes, oliën, gels, poeders, serums, pasta's en pompoenen. De TIGI Bed Hairspray is, net als sommige andere stylingproducten, ook geschikt voor mannen.

TIGI Bedkop Styling - Collecties en producten volgens styling wensen

- Gladmakend & glanzend: Na Party, Headrush, Ego Boost, Control Freak, Blow Out, Joyride, Straighten Out

- TIGI haarlak: Harde Hoofd, Meesterkap, Maxxed Out, Flexi Hoofd, Vol van het

- Structuur: Koningin Strand, Hard om te worden, Manipulator, Wax Stick, Op Voorzijde, Hard Hoofd

Droge shampoo: Bijenkorf

- Volume: Volledig Geladen, Klein Overleg, Superstar, Motor Mond, Grote Hoofd

- Golven & krullen: schroef het, vossenkrullen, op de rebound, krijgen gedraaid, strand Me

TIGI-kop voor mannen - Verzamelingen en producten naar toepassing

Met de Bed Head for Men lijn biedt het merk van de mannenwereld een eigen productlijn die voldoet aan de speciale zorgbehoeften van mannen en aan de mannelijke eigenschappen van haar, huid en look. TIGI Bed Head biedt de juiste producten voor styling, reiniging en verzorging en op het gebied van baardverzorging.

- Wassen & Onderhoud: Opruimen, Opruimen, Opladen

- Styling: Power Play Gel, Pure Texture Paste, Slick Trick Pomade, Mat Separatie Wax

- Baardverzorging: Lion Tamer Balm Down Aftershave, Glad scheercrème, Mo-rijder Snor Modeller

De producten van TIGI bedkop kunnen goedkoop worden samengesteld en kunnen naar wens worden gestyled

TIGI Bead Head Shampoo, TIGI Bead Head Care producten voor haar en hoofdhuid of styling producten, ze bieden allemaal een hoge kwaliteit met innovatieve technologieën en waardevolle plantenextracten voor mooi, goed verzorgd haar, stijlvolle kapsels, een uitstekende afwerking en creatieve styling mogelijkheden.

De producten van het TIGI Kringsegment zijn ontworpen om naar wens gecombineerd te worden. Zo kunnen de stylingproducten met elkaar worden gemengd, gelaagd en aangevuld. Er zijn geen regels in styling bij TIGI Bed Head. Dit resulteert in eindeloze mogelijkheden om te creëren en te experimenteren. Verrijkt met geurige parfums, verwennen de producten van TIGI Bed Head ook de zintuigen in aromatische termen. Voor mannen of vrouwen maken de producten van TIGI Bed Head het mogelijk om een verscheidenheid aan looks te creëren of uit te proberen en styling leuk te maken.

Ook de productbenamingen, etiketten en verpakkingen van TIGI Bed Head, waarvan sommige een zeer humoristisch design hebben, wijzen hierop. Het merk neemt echter de hoge kwaliteit, gezondheid en uitstekende functionaliteit van haar producten zeer serieus. Of het nu gaat om verzorging, styling of beide, mannen en vrouwen kunnen de uitstekende TIGI bedkop producten online bij ons ontdekken, zelf samenstellen en goedkoop kopen.

Koop TIGI bed hoofd producten online

Lang of kort haar; recht of krullend haar; gekleurd of overstrekt haar, droog, fijn, spikkelend, geknoopt of weerbarstig haar, in de TIGI Bed Head haarverzorging vinden mannen en vrouwen de juiste behandeling, verzorging en uitgebreide bescherming voor een aantrekkelijk, gezond en mooi haar. Een voedende TIGI Bed Head Shampoo in combinatie met de juiste conditioners, behandelingen en verzorgende serums zorgen voor krachtig, gevoed en beschermd haar en een goed verzorgde hoofdhuid. Of het nu modern, stedelijk, trendy, creatief, artistiek, koel, trendy, elegant of glamoureus is, een succesvolle styling wordt niet alleen verzekerd door de TIGI Bed Head Hairspray, maar ook door een uitgebreid assortiment van verschillende andere stylingproducten die het haar ook beschermen tegen warmtebehandelingen en milieu-invloeden. Dames en heren kunnen hier hun gewenste TIGI Bed Head producten vinden en goedkoop kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten