Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tigi Bed Head biedt een breed assortiment styling- en haarverzorgingsproducten. Welke look je ook wilt, met Bed Head zijn de mogelijkheden eindeloos en zijn er geen grenzen aan je verbeelding.

Meer info

Tigi Bed Head goedkoop kopen

Meer info +

TIGI Bed Head producten - professionele haarverzorging en creatieve styling

Jouw haar, jouw manier! TIGI Bed Head is een lijn van het Britse merk TIGI Professional, dat haarverzorgings- en stylingproducten biedt voor sterk, mooi haar en individuele, creatieve looks. Het cultmerk uit Londen is ontwikkeld door kappers en biedt zijn professionele TIGI Bed Head producten aan voor salons en stylisten, maar ook voor privégebruikers.

Bed Head is oorspronkelijk gecreëerd voor vrije denkers en laterale geesten die willen genieten van het creëren van creatieve stijlen en experimentele, unieke looks, maar ook van het benadrukken van hun eigen persoonlijke karakter en stijl. TIGI Bed Head biedt hoogwaardige producten voor iedereen in een heerlijk rebelse lijn die uitstekend presteren, leuk zijn om te gebruiken, fascinerende geuren hebben, flexibel te combineren zijn en eindeloze mogelijkheden bieden voor creatieve styling.

Internationaal succesvol, actief en populair, inspireert TIGI Bed Head mannen en vrouwen over de hele wereld met haar producten. Of het nu gaat om urban street style, trendy fashion style, luxe glamour style of een andere stijl, iedereen vindt in onze online shop de juiste TIGI Bed Head producten voor zijn of haar look.

TIGI Bed Head - een internationaal bekend merk

TIGI Bed Head is een lijn haarverzorgings- en haarstylingproducten van het in Londen gevestigde merk TIGI Professional, dat in 2002 werd opgericht door sterrenkapper, fotograaf en creatief directeur Anthony Mascolo. Hij is de jongste zoon van de beroemde Italiaans-Britse kappersfamilie Francesco en Maria Mascolo, wiens zonen Toni Mascolo en Guy Mascolo in 1963 de internationale kappersketen Tony & Guy oprichtten.

Na zijn kappersopleiding werkte Anthony Mascolo in de kapsalons van zijn broers Tony & Guy in Zuid-Londen. Hij specialiseerde zich ook in het fotograferen van kapsels, maar was ook een grootheid als kapper en ontving tijdens zijn carrière verschillende prijzen. Anthony Mascolo ontving zijn eerste prijs op 18-jarige leeftijd als "meest veelbelovende kapper". Tussen 1988 en 1995 won hij drie keer de British Hairdressing Award als British Hairdresser of the Year en in 1990 won hij zowel de Avant Garde Hairdresser of the Year Award als de London Hairdresser of the Year Award. In 2013 werd Anthony Mascolo geëerd met de Lifetime Achievement Award van het IOEE (Institute of Enterprise and Entrepreneurs) voor zijn levenswerk.

Hij was ook medeoprichter van Bed Head Photographic Studios in Londen en het TIGI International Creative Team met zijn vrouw Pat Mascolo (TIGI Make-up Director) in 2003. Drie jaar later opende Anthony Mascolo in 2006 de TIGI European Academy in Londen. Hij creëerde niet alleen een bedrijf, maar ook een speciale cultuur rond haarstyling die visie, creativiteit, kunst, inspiratie en voortdurende ontwikkeling stimuleert en deelt.

TIGI werd een wereldwijd bekend en succesvol bedrijf waarvan de internationale activiteiten in 2009 werden overgenomen door Unilever AG. Anthony Mascolo is nog steeds TIGI's International Creative Director en Consultant. Naast Bed Head zijn er ook de merklijnen Bed Head for Men, Catwalk, S-Factor en Copyright Colour van TIGI.

TIGI Bed Head producten kopen - de collecties en producten

Met TIGI Bed Head kan iedereen individuele kapsels naar eigen idee creëren en de looks van internationale catwalks eenvoudig omtoveren tot draagbare kapsels voor dagelijks gebruik. TIGI Bed Head biedt producten en complete productlijnen voor haarverzorging, haarbehandeling, haarstyling en speciaal voor mannen.

In het Wash & Care haarverzorgingsassortiment biedt TIGI Bed Head shampoo, conditioner, verzorgende maskers en verzorgende sprays voor uiteenlopende verzorgingsdoelen en haartypes. Zelfs een TIGI Bed Head shampoo gaat verder dan een grondige en zachte reiniging en heeft een verzorgend effect.

De haarverzorgingsproducten bieden niet alleen een doelgericht verzorgend effect, maar bereiden het haar ook optimaal voor op latere styling.

TIGI Bed Head haarverzorging - collecties en producten naar verzorgingsdoel

- Kleurverzorging: Color Goddess, Dumb Blonde

- Vocht: Herstel

- Glans: Opladen

- Hoofdhuidverzorging: Reboot

- Versterken: Elasticate

- Herstellen: Wederopstanding

- Zomerverzorging: Totally Beachin, Beach Freak, Beach Me, Beach Bound

- Volume: Fully Loaded, Superstar Queen for a Day, Big Head

- Golven & Krullen: Calma Sutra, Foxy Krullen

TIGI Bed Head biedt een breed assortiment haarlakken voor het creëren van kapsels, looks en stijlen. Het assortiment bestaat ook uit droogshampoos, mousses, crèmes, oliën, gels, poeders, serums, pasta's en pomades. De TIGI Bed Head haarlak is ook geschikt voor mannen, net als enkele andere stylingproducten.

TIGI Bed Head Styling - collecties en producten naar stylingwensen

- Gladmaken & glans: After Party, Headrush, Ego Boost, Control Freak, Blow Out, Joyride, Straighten Out

- TIGI Bed Head haarlak: Hard Head, Masterpeace, Maxxed Out, Flexi Head, Full of It

- Textuur: Queen Beach, Hard to Get, Manipulator, Wax Stick, Up Front, Hard Head

Droogshampoo: Bijenkorf

- Volume: Fully Loaded, Small Talk, Superstar, Motor Mouth, Big Head

- Golven & Krullen: Screw It, Foxy Krullen, On the Rebound, Get Twisted, Beach Me

TIGI Bead Head for Men - Collecties en producten per toepassing

Met de Bed Head for Men lijn biedt het merk de mannenwereld een eigen productlijn die voldoet aan de speciale verzorgingsbehoeften van mannen en aan de mannelijke kenmerken van haar, huid en uiterlijk. TIGI Bed Head biedt overeenkomstige producten voor styling, reiniging en verzorging, evenals baardverzorging.

- Wash & Care: Schoonmaken, Verstandig maken, Opladen

- Styling: Power Play Gel, Pure Texture Paste, Slick Trick Pomade, Matte Separation Wax

- Baardverzorging: Lion Tamer verzorgingsbalsem, Balm Down aftershave, Smooth Mover scheercrème, Mo Rider snor modelleur

Combineer TIGI Bed Head producten tegen een voordelige prijs en stijl naar wens

TIGI Bead Head Shampoo, TIGI Bead Head verzorgingsproducten voor haar en hoofdhuid of stylingproducten, ze bieden allemaal een hoge kwaliteit met innovatieve technologieën en waardevolle plantenextracten voor mooi, verzorgd haar, stijlvolle kapsels, een uitstekende finish en creatieve stylingopties.

De producten in het TIGI Bead Head styling segment zijn ontworpen om naar wens gecombineerd te worden. De stylingproducten kunnen met elkaar gemengd, gelaagd en aangevuld worden. Er zijn geen regels als het gaat om styling met TIGI Bed Head. Dit opent eindeloze mogelijkheden om te creëren en te experimenteren. Verrijkt met geurige parfums verwennen TIGI Bed Head producten de zintuigen ook aromatisch. Voor mannen of vrouwen, TIGI Bed Head producten zorgen ervoor dat je verschillende looks wilt creëren of uitproberen en maken styling leuk.

De soms extreem humoristische productnamen, labels en verpakkingen van TIGI Bed Head vestigen hier ook de aandacht op en zorgen voor een lach of twee. Het merk neemt de hoge kwaliteit, gezondheid en uitstekende functionaliteit van haar producten echter zeer serieus. Of het nu gaat om verzorging, styling of beide, mannen en vrouwen kunnen de uitstekende TIGI Bed Head producten online ontdekken, zelf samenstellen en voordelig kopen.

TIGI Bed Head producten online kopen

Lang of kort haar

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten