Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Jil Sander

Jil Sander kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Jil Sander - tijdloze en klassieke cosmetica

Het merk staat Jil Sander al tientallen jaren bekend als een tijdloos en bijzonder elegant merk voor kleding en parfums. In haar ontwerpen doet ze dat Jil Sander zonder bijna elke vorm van onnodige decoratie en beperkt ze zich tot de essentie. Weinig details, maar met veel aandacht voor detail. Onder dit motto bouwde ze haar merk op met een ongelooflijk succes. Haar pakken voor vrouwen en mannen zijn een onmisbaar onderdeel van de modewereld geworden.

Haar geuren worden beschouwd als helder, eenvoudig en elegant en weerspiegelen haar vroegere modespreuk zeer goed. Ze hecht geen belang aan overdaad of zelfs verspilling, maar beperkt zich hier tot wat echt telt. Ze heeft haar geuren toegankelijk gemaakt voor een zeer brede massa door de discrete noten en is ook altijd minimalistisch in het ontwerp van de flacons.

Heidemarie Jiline Sander werd geboren op 27 november 1943 in Hedwigenkoog en is vandaag de dag een van de meest succesvolle Duitse modeontwerpers ter wereld. Ze groeide op in Hamburg, studeerde textielwetenschappen en richtte uiteindelijk in 1968 haar eigen label op.

Vanaf het begin was haar handelsmerk een eenvoudige elegantie in het gebruik van materialen, wat haar de bijnaam "Koningin van minder" opleverde. De eerste internationale doorbraak werd bereikt met de uienlook, die bestond uit veel losse onderdelen die naar wens gecombineerd konden worden. In 1978, tien jaar later, in samenwerking met Lancaster, richtte ze de eerste geur- en verzorgingsreeks Jil Sander Woman Pure op, waarvoor ze jarenlang haar eigen gezicht in de reclame liet zien. Het succes van deze vrouwenreeks stelde haar in staat om snel uit te breiden en stelde voor om ook zo succesvol te beginnen met een herenreeks. Dit volgde pas drie jaar later, in 1981, als directe tegenhanger van Jil Sander de vrouwengeur met Jil Sander Man Pure.

Hun laatste doorbraak kwam in het begin van de jaren '90, omdat de funky en in het oog springende mode van de jaren '70 en '80 plaats maakte voor veel eenvoudiger en nuchtere looks. Dit was hun grote kans, want ze hadden Jil Sander al 20 jaar dit soort kleding ontworpen en hadden daardoor een groot voordeel ten opzichte van andere ontwerpers. Sinds dit punt op zijn laatst heeft de ontwerper de wereld geboeid met eenvoudige, hoogwaardige modecollecties en geurcreaties, die door beide seksen over de hele wereld worden opgemerkt. Vandaag de dag zijn de geuren van de ontwerper te vinden op bijna elk parfumschap, en veel winkels bieden ook de mogelijkheid om Jil Sander parfums online te kopen.

Een van de bekendste parfumseries van de Duitse zakenvrouw is Jil Sander Parfum Sun. Het wordt al vele jaren geproduceerd en heeft een zoete en bloemige geur. Met ingrediënten zoals sinaasappelbloesem, lelietjes van de vallei en citroen is de noot nuchter, terwijl iriswortel of tonkaboon het unieke karakter ervan benadrukken. De zon wordt gebotteld in een eenvoudige witte fles. Deze kleine witte fles lijkt misschien betekenisloos, maar is toch al tientallen jaren de vaste begeleider van talrijke vrouwelijke klanten.

De tegenhanger hiervan is het Jil Sander parfum Sun Men, dat pas na de millenniumwisseling op de markt kwam. Het heeft ook een zoete noot, maar ook een vleugje frisheid. Ingrediënten zijn onder andere rozemarijn, frangipani, nootmuskaat en amber. De fles bestaat uit een doorschijnend glas en is bijna opvallend vormgegeven met het oranjerode deksel voor een Jil Sander parfum. Een andere populaire serie is de Jil Sander parfumstijl voor vrouwen. Het is een vrij jonge geur met een poederachtige bloemige noot. De zoetheid van mango, jasmijn en vanille ontmoet hier peper en onderscheidt zich duidelijk van andere parfums.

De fles bestaat uit een eenvoudige witte fles, die herkenbaar is aan de verbinding tussen het deksel en de fles door een gebogen verbinding. Jil Sander Parfum nr. 4 is een geur die al meer dan 25 jaar populair is bij vrouwen over de hele wereld. De algemene geur is veelzijdig en bevat zoete, kruidige en oosterse ingrediënten. Ingrediënten zijn onder andere rozengeranium, mirre, dragon, dragon, eikenmos en patchoeli, om er maar een paar te noemen.

De fles is een eenvoudige, transparante fles met een zwarte dop met de geelbruine kleur van het parfum. Een van de nieuwste creaties voor de dames is Eve Jil Sander parfum. De ingrediëntenlijst is relatief kort en laat zien dat de ontwerper niet veel nodig heeft om er iets van te maken. De algemene noot is bloemig en fruitig, met grapefruitbloesem, roos en violet. De fles is een helder glazen fles met een decoratie die het zachte roze van de vloeistof mooi accentueert.

Interessant om te weten

De oprichter van het merk was niet altijd persoonlijk betrokken bij de ontwerpen. Ze verkocht haar merk in 1999 aan de Italiaanse groep Prada, bleef in deze periode CEO en verliet het bedrijf in 2000 vanwege verschillen met het nieuwe management. Na haar terugkeer als hoofdontwerper in 2003, ging ze in 2004 met pensioen en keerde pas in 2012 terug naar het bedrijf, toen het weer verkocht werd door Prada.

In oktober 2013, op 70-jarige leeftijd, verliet ze het bedrijf weer om privé-redenen. Hoewel de oprichter zelf geen permanente controle meer had over haar bedrijf, werd haar idee van functionele mode en haar idee van discrete parfumnotities te allen tijde ter harte genomen. Als je online Jil Sander parfum leest, zul je al snel merken dat er niets veranderd is in de 40 jaar sinds de oprichting. Dit geldt voor zowel mode als huisgeurenJil Sander .

Een andere achtergrondinformatie: Het bedrijf Lancaster, met wiens hulp ze Jil Sander hun eerste parfum produceerden, werd later Coty Inc. dat vandaag de dag veel bekende geuren Jil Sander bezit. Vandaag de dag kunt u overal Jil Sander parfums kopen die nog steeds gebaseerd zijn op het basisidee. De geuren zijn overwegend zoet, deels kruidig en oriëntaals, maar altijd discreet toegepast. Jil Sander Parfum voorkomt op een slimme manier dat het te zwaar ruikt en komt zo tegemoet aan de smaak van een brede groep klanten. Het feit dat de flacons van het merk onopvallend zijn en vaak niet opvallen in het schap doet niets af aan het succes van het merk. Jil Sander Parfum straalt door zijn eenvoudige elegantie, niet alleen door zijn uiterlijk.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 39 klant adviezen
Commentaar Samphy van 29. december 2014
Door en door groene appel

Wat een frisheid. En de geur van groene appels is zo echt heerlijk. Je krijgt er de hele dag goede zin van.

Commentaar Youriaget van 29. december 2014
Top

Een heerlijke douche beleving door de zachte schuim. De huid voelt super verzorgd aan en de zachte geur blijft lekker hangen.

Commentaar Dictephe1972 van 26. december 2014
Jil Sander Sun Day

Heerlijke nieuwe variant op Jil Sander, die ik al jaren gebruik. Kreeg deze van mijn vriendin voor Sinterklaas. Heerlijk, fris en apart.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Jil Sander in vergelijking met de SRP
vandaag tot-68%1