Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

17 97
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bij ICON werken mensen uit verschillende culturen en uit alle delen van de wereld samen om natuurlijke, effectieve en duurzame haarverzorgings- en stylingproducten te ontwikkelen.

Meer info

Koop ICON producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Prachtig haar met ICON

Haar is altijd het symbool geweest van schoonheid, kracht en gezondheid. Verkeerde verzorging en andere invloeden van buitenaf kunnen een nadelig effect hebben op de gezondheid en aantrekkelijkheid van het haar. Daarom is het belangrijk om de haarverzorging perfect af te stemmen op specifieke behoeften, rekening houdend met de individuele eisen van de gebruiker.

ICON haarverzorging is perfect voor de gerichte voeding en hydratatie van haar en hoofdhuid. De kwaliteit van de individuele producten is opmerkelijk en het ICON assortiment in de online shop is zeer divers. Het is daarom zeker de moeite waard om de nieuwste ICON haarverzorgingsproducten voordelig te bestellen.

ICON shampoo kopen - tegen een aantrekkelijke prijs

Van ICON shampoo tot ICON conditioner en ICON haarbehandeling, schoonheidsbewuste consumenten kunnen uit een enorm assortiment de ICON haarstyling- en verzorgingsproducten kiezen die perfect passen bij hun individuele haar- en hoofdhuidtype. ICON hairspray, ICON haargel en de andere ICON haarstyling producten hebben ook veel te bieden op het gebied van samenstelling, effectiviteit en efficiëntie. Het gebruik van de producten is kinderspel. Onder het motto "less is more" is het voldoende om een kleine hoeveelheid van het desbetreffende verzorgingsproduct te gebruiken. De resultaten zijn opmerkelijk!

Het ICON label is sinds 2002 op de markt. De hoge kwaliteit van de producten, die worden gekenmerkt door hun zuivere en natuurlijke actieve ingrediënten, is bijzonder opmerkelijk. De twee oprichters Chiara Scudieri en Jorge Rubin hechten veel belang aan diversiteit en laten zien dat dit ook in veel opzichten een gunstig effect heeft bij het ontwerpen van ICON haarverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de filosofie uit het Verre Oosten creëert het merk haarverzorging met de meest innovatieve technologieën - een uiterst effectieve symbiose. Kritische klanten waarderen dat de gezondheid en kwaliteit van hun haar duurzaam verbeterd kan worden met ICON haarverzorgingsproducten. Het haar ziet er glanzender en stralender uit, het maakt indruk met een betere doorkambaarheid en meer handelbaarheid. Het voelt goed om een ICON shampoo en een ICON conditioner te gebruiken, evenals de andere prachtige ICON haarstyling producten naar behoefte.

Waardevol, natuurlijk en zeer zuinig - ICON verzorgingsproducten voor veeleisende klanten

Zo doordacht en innovatief als het ICON concept vanaf het begin was, zo hebben de makers er ook naar gestreefd om hun assortiment successievelijk te verbeteren. Sinds 2010 staat haar letterlijk centraal als kunstwerk. Sindsdien is de verzorging nog veelzijdiger en diepgaander geworden. Het speciaal ontwikkelde EcoTECH systeem speelt hierbij een centrale rol. Natuurlijke grondstoffen uit duurzame en hernieuwbare bronnen gecombineerd met technologische vooruitgang - dit en meer is wat het ICON label uitzonderlijk maakt.

Het uitstekend doordachte haarverzorgingsprogramma van ICON omvat tal van exquise producten die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van gebruikers. De ICON India Shampoo is van extreem hoge kwaliteit en bestaat uit de puurste natuurlijke ingrediënten van duurzame teelt. De shampoo uit de India-lijn is extreem rijk en zeer zuinig, zodat slechts een paar druppels voldoende zijn om het haar zacht en betrouwbaar te reinigen. Het haar krijgt bij elke wasbeurt een zijdeachtige glans, het voelt gewoon heerlijk aan en "glanst" ook met een heerlijk volume.

Het Anti-Age Therapy Serum wordt aanbevolen als aanvulling op deze eersteklas behandeling. Het kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid en de vitaliteit van het haar wordt ook aanzienlijk verbeterd door het anti-ageing serum. Het herstelt zelfs gespleten haarpunten. Onder andere het natuurlijke vitamine B-complex is hier belangrijk. Uitstekende bescherming tegen vrije radicalen is ook opgenomen in het verzorgingsportfolio.

Schoonheid, gezondheid en glans

De ICON India lijn heeft veel te bieden op het gebied van kracht, volume en glans voor het haar. ICON India Oil wordt gekenmerkt door haarverzachtende en versterkende eigenschappen. Het haar wordt niet verzwaard, maar voelt tegelijkertijd ongelooflijk licht en volumineus aan.

De ICON Hydration Free Moisturising Conditioner wordt ook aanbevolen voor allround uitgebalanceerde haarverzorging. Dit product uit de beproefde ICON haarverzorgingslijn ontspant droog haar en geeft het een schitterende glans. Haar dat is gestrest door de zon of behandeld met chemische stoffen wordt intensief gevoed dankzij de zijdeproteïnen. Het hoge gehalte aan sheaboter voedt het haar en geeft het extra vocht.

Na de luxe verzorging van haar en hoofdhuid raden we aan om de ICON Styling Putty Pomade te gebruiken. Met zijn stroperige textuur is het een kostbare en onmisbare aanvulling op de voorgaande behandeling. Dit prachtige product uit het ICON programma bevat hoogwaardige carnaubawas, aminozuren en keratine. Het is gemakkelijk in droog haar te verwerken en kan naar wens lok voor lok gemodelleerd worden.

De ICON haarverzorgingslijn is zeer waardevol en wordt zeer gewaardeerd door veeleisende gebruikers. Het loont om voor kwaliteit te gaan als het aankomt op het beste doen voor je haar en hoofdhuid.

Verzorging, styling en meer - koop ICON shampoo tegen een gunstige prijs

Anti-aging speelt niet alleen een centrale rol in gezichtsverzorging, maar ook in haar- en hoofdhuidverzorging. Een opmerkelijk hoogtepunt in dit opzicht is het ICON antioxidant verzorgingsproduct Transformational Infusion. Dit is een zeer intensieve haarbehandeling die haarschade kan compenseren en gezond haar kan beschermen tegen schadelijke invloeden. Het is belangrijk om ICON Antioxidative indien nodig meerdere keren per week te gebruiken. Na slechts zestig seconden wordt elk afzonderlijk haar verwend, gerevitaliseerd en versterkt met acai, olijfolie en natuurlijk citroenzuur - voor driedimensionaal volume dat een lust voor het oog is.

Goed voor de klant, goed voor ons allemaal

Nadat het merk ICON in 2010 zijn bedrijfsconcept fundamenteel heeft herzien en nog klantgerichter en duurzamer heeft gemaakt, is de interesse van de consument snel toegenomen. Sindsdien worden alleen natuurlijke ingrediënten van ecologisch waardevolle en hernieuwbare bronnen gebruikt. De ingrediënten worden vanaf het begin met de grootste zorg getest. Het spreekt dan ook voor zich dat noch ICON Shampoo, noch ICON Conditioner, noch andere producten van het merk sulfaten of parabenen bevatten. De ICON experts zijn hier trots op - en terecht. De bedrijfsfilosofie van ICON is treffend: "Wat goed is voor de klant is ook goed voor ons allemaal." In dit opzicht zijn de producten echt goed voor het haar en de hoofdhuid en voor elke individuele consument. En ook het milieu vaart er wel bij. De positieve ervaringen van klanten spreken voor zich en het is de moeite waard om de nieuwe ICON shampoo tegen een gunstige prijs te bestellen en te profiteren van de vele voordelen.

Naast de eersteklas haarverzorgingsproducten uit het ICON assortiment, is het zinvol om buiten de gebaande paden te denken. Een uitstekende haarverzorging kan een nog gerichter effect hebben als het haar en de hoofdhuid vooraf speciale aandacht krijgen. De juiste ICON shampoo en de juiste ICON conditioner zijn daarom niet de belangrijkste factoren; de borstels spelen ook een belangrijke rol.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten