Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Op ICON werken mensen uit verschillende culturen en uit alle delen van de wereld samen aan de ontwikkeling van natuurlijke, effectieve en duurzame haarverzorgings- en stylingproducten.

Meer info

ICON producten goedkoop kopen

Meer info +

Mooi haar met ICON

Haar is altijd het symbool geweest van schoonheid, kracht en gezondheid. Onjuiste verzorging, maar ook andere externe invloeden kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid en aantrekkelijkheid van het haar. Daarom is het belangrijk om de haarverzorging perfect af te stemmen op de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker.

ICON Haarverzorging is ideaal voor de gerichte toevoer van voedingsstoffen en vocht naar haar en hoofdhuid. De kwalitatieve waarde van de afzonderlijke producten is opmerkelijk en het ICON aanbod in de online shop is zeer gevarieerd. Het is daarom absoluut de moeite waard om de nieuwste ICON haarverzorgingsproducten te bestellen tegen een redelijke prijs.

ICON Shampoo kopen - voor een aantrekkelijke prijs

Van ICON shampoo tot ICON conditioner en ICON haarbehandeling, de schoonheidsbewuste consument kan kiezen uit een groot assortiment aan ICON haarstyling- en verzorgingsproducten die perfect passen bij het individuele haar- en hoofdhuidtype. ICON Haarlak, ICON haargel en andere ICON haarstylingproducten hebben ook veel te bieden op het gebied van samenstelling, effectiviteit en efficiëntie. De toepassing van de producten is kinderspel. Volgens het motto "minder is meer" is het voldoende om een kleine hoeveelheid van het betreffende verzorgingsproduct te gebruiken. De resultaten zijn opmerkelijk!

Het label ICON is sinds 2002 op de markt. Bijzonder opmerkelijk is de hoge kwaliteit van de producten, die vooral indruk maken met hun zuivere en natuurlijke actieve bestanddelen. De twee oprichters, Chiara Scudieri en Jorge Rubin, hechten veel belang aan diversiteit en laten zien dat het ook in veel opzichten gunstig is voor de ICON haarverzorging. Geïnspireerd door de filosofie van het Verre Oosten, creëert het merk haarverzorging met de meest innovatieve technologieën - een zeer effectieve symbiose. Veeleisende klanten waarderen dat de gezondheid en kwaliteit van hun haar duurzaam kan worden verbeterd met ICON haarverzorgingsproducten. Het haar ziet er glanzender en glanzender uit, het maakt indruk met een betere doorkambaarheid en meer grip. Het voelt goed om een ICON shampoo en ICON conditioner te gebruiken, evenals andere uitstekende ICON haarstylingproducten als dat nodig is.

Waardevolle, natuurlijke en uiterst economische - onderhoudsproducten ICON voor veeleisende klanten

Hoe doordacht en innovatief het concept vanaf ICON het begin ook was, de makers waren er tegelijkertijd op gebrand om achtereenvolgens hun aanbod te verbeteren. Sinds 2010 is haar letterlijk het middelpunt van het merk als kunstwerk. Sindsdien is de zorg nog veelzijdiger en intensiever geworden. Vooral het zelf ontwikkelde EcoTECH-systeem speelt hierbij een centrale rol. Natuurlijke grondstoffen uit duurzame en hernieuwbare bronnen in combinatie met technologische vooruitgang - dit en meer maakt het label ICON uitzonderlijk.

Het doordachte haarverzorgingsprogramma van het bedrijf ICON omvat talrijke uitstekende producten, die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van de gebruikers. De ICON India Shampoo is van zeer hoge kwaliteit en bestaat uit de zuiverste natuurlijke ingrediënten, die afkomstig zijn van een duurzame teelt. De shampoo uit de India-serie is zeer rijk en zeer productief, zodat slechts enkele druppels voldoende zijn om het haar zacht en betrouwbaar te reinigen. Het haar krijgt bij elke haarwasbeurt een zijdeachtige glans, het voelt gewoonweg heerlijk aan en "schijnt" door een prachtig volume.

Naast deze eersteklas behandeling wordt het Anti-Age Therapy Serum aanbevolen. Het kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid en de vitaliteit van het haar wordt ook aanzienlijk verbeterd door het anti-verouderingsserum. Zelfs gespleten punten in de haarpunten worden gerepareerd. Het natuurlijke vitamine B-complex is hier onder andere van belang. Ook is een uitstekende bescherming tegen vrije radicalen opgenomen in de zorgportefeuille.

Schoonheid, gezondheid en glans

De ICON India-serie heeft veel te bieden op het gebied van kracht, volume en glans voor het haar. ICON India Olie wordt gekenmerkt door haar gladmakende en versterkende eigenschappen. Het haar is niet verzwaard, maar voelt tegelijkertijd ongelooflijk licht en volumineus aan.

De ICON Hydration Free Moisturizing Conditioner wordt ook aanbevolen voor een all-round gebalanceerde haarverzorging. Het product uit de beproefde ICON haarverzorgingsreeks ontspant droog haar en geeft het een schitterende glans. Haar dat door de zon wordt belast of met chemische stoffen wordt behandeld, wordt intensief verzorgd dankzij de zijdeproteïnen. Het hoge sheabotergehalte voedt het haar en geeft het extra vocht.

Na de luxueuze verzorging van haar en hoofdhuid wordt het gebruik van ICON stylingpommade aanbevolen. Met zijn stroperige textuur is het een waardevolle en tegelijkertijd onmisbare aanvulling op de vorige behandeling. Dit prachtige product uit het ICON programma bevat hoogwaardige carnaubawas, aminozuren en keratine. Het is gemakkelijk om in droog haar te verwerken en kan naar behoefte stuk voor stuk gemodelleerd worden.

De ICON haarverzorgingsreeks is zeer waardevol en wordt door veeleisende gebruikers zeer gewaardeerd. Het is de moeite waard om je geld te steken in kwaliteit als het gaat om het beste voor je haar en hoofdhuid te doen.

Verzorging, styling en nog veel meer - ICON Shampoo goedkoop kopen

Antiveroudering speelt niet alleen een centrale rol bij de gezichtsverzorging, maar ook bij de verzorging van haar en hoofdhuid. Een opmerkelijk hoogtepunt in dit opzicht is het ICON antioxidant verzorgingsproduct Transformational Infusion. Dit is een zeer intensieve haarbehandeling die haarschade kan compenseren en gezond haar kan beschermen tegen schadelijke invloeden. Het is belangrijk om indien nodig meerdere keren per week ICON antioxidanten te gebruiken. Na slechts zestig seconden wordt elk haar verwend, gerevitaliseerd en versterkt met acai, olijfolie en natuurlijk citroenzuur - voor een indrukwekkend driedimensionaal volume.

Goed voor de klant, goed voor ons allemaal.

Nadat het merk ICON in 2010 zijn bedrijfsconcept grondig had herzien, waardoor het nog klantgerichter en duurzamer werd, is de belangstelling van de consument snel toegenomen. Sindsdien zijn alleen nog maar natuurlijke ingrediënten gebruikt die afkomstig zijn van ecologisch waardevolle en hernieuwbare grondstoffen. De ingrediënten worden vanaf het begin met de grootste zorg gecontroleerd. Het spreekt dan ook voor zich dat noch ICON shampoo, ICON conditioner noch andere merkproducten sulfaten of parabenen bevatten. De ICON experts zijn daar trots op - en terecht. Dat is de bedrijfsfilosofie van ICON de onderneming: "Wat goed is voor de klant, is ook goed voor ons allemaal". In dit opzicht zijn de producten een echt voordeel voor haar en hoofdhuid, maar ook voor elke individuele consument. En ook het milieu is gelukkig. De positieve ervaringen van de klant spreken voor zich en het is de moeite waard om de nieuwe ICON shampoo tegen een lage prijs te bestellen en te profiteren van de vele voordelen.

Naast de eersteklas haarverzorgingsproducten uit het ICON assortiment, is het zinvol om verder te kijken dan je eigen neus. Zo kan een uitstekende haarverzorging een nog gerichter effect hebben als het haar en de hoofdhuid vooraf zeer speciale aandacht krijgen. De juiste ICON shampoo met de juiste ICON conditioner is niet het belangrijkste, ook borstels spelen een belangrijke rol.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

17 95
toepassen