Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Net als het merk zelf zijn de geuren van Paco Rabanne zeer divers. Spaanse stijl ontmoet Franse verleiding, wat resulteert in geuren die variëren van sensueel en licht tot uitzonderlijk kruidig en mannelijk en zwaar. Paco Rabanne biedt dus voor elk wat wils.

Meer info

Paco Rabanne parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Een Paco Rabanne parfum is een combinatie van moed en verbeelding

Net als zijn oprichter heeft het merk Paco Rabanne een ongebruikelijke weg afgelegd. Vandaag de dag staat Paco Rabanne bekend om zijn parfum, maar de weg naar roem loopt via de mode, die wordt gedragen door sterren over de hele wereld. Toch wilde de ontwerper oorspronkelijk een heel ander pad bewandelen. Een Paco Rabanne parfum creëert een onafhankelijke, vrije uitstraling voor mensen die altijd op zoek zijn naar iets speciaals. Het is precies deze zoektocht naar iets speciaals die de ontwerper al tientallen jaren kent en hij zet deze zoektocht voort met zijn ongewone ideeën, die al kenmerkend zijn voor zijn mode, in de wereld van Paco Rabanne parfum. Met moed en verbeeldingskracht verkent hij gebieden die niemand anders durft te betreden. Zijn ultieme doel lijkt te zijn om zich nooit te vervelen.

Mode en de toekomst

De Spaans-Franse Paco Rabanne werd op 18 februari 1934 in San Sebastián geboren als Francisco Rabaneda Cuervo. In die tijd was zijn moeder de eerste kleermaakster bij modeontwerper Balenciaga, wat een blijvende indruk op haar zoon achterliet. In 1939 vluchtte ze met haar zoon uit de Spaanse Burgeroorlog naar Frankrijk, waar ze zich in Parijs vestigde. In 1952 begon hij architectuur te studeren, maar verdiende toen al bij als mode-illustrator - een beroep dat hij na zijn afstuderen bleef uitoefenen.

In 1965 opende hij zijn atelier in Rue de Caire en gebruikte hij voor het eerst een ongewoon materiaal in zijn ontwerpen: Rhodoïd. Het transparante plastic had in die tijd een oneindig futuristisch effect. In zijn "Manifesto: 12 Unwearable Dresses in Contemporary Materials" uit 1966 gebruikte hij verschillende metalen, plastic onderdelen of glasvezel, die met draden of een soldeerbout aan elkaar werden bevestigd. Zijn hand creëerde ook de beroemde "maliënkolder", die bestaat uit een eindeloze reeks metalen ringen en schijven en meer geschikt lijkt voor een middeleeuws gevecht dan voor een catwalk. Coco Chanel zelf gaf de in Spanje geboren Fransman de bijnaam "Métallurgiste" - "metaalbewerker". Rabanne wordt ook beschouwd als de eerste ontwerper die muziek gebruikte in zijn modeshows. Gedurende zijn hele leven was de ontwerper gefascineerd door sciencefiction en futurisme. Naast het constructivisme beïnvloedden deze zijn ontwerpen - duidelijk zichtbaar in zijn doorbraak met de kostuums voor de cultfilm Barbarella.

Uiteindelijk begon in 1969 de samenwerking met de Spaanse parfumfabrikant Puig, die parfum creëerde onder de naam Paco Rabanne. In de jaren 1970 ontwierp Rabanne voor het eerst herenkleding en in 1990 verscheen de eerste prêt-à-porter damescollectie, maar zijn aandacht verschoof naar andere dingen. Het merk Paco Rabanne is sinds 1987 volledig van Puig en van 2006 tot 2011 was er geen modecollectie. In de tussentijd heeft de eens zo creatieve ontwerper zich teruggetrokken uit het bedrijf. Het familiebedrijf Puig kan terugkijken op drie generaties ervaring in de mode- en cosmetica-industrie en heeft het wel en wee van het merk Paco Rabanne met groot succes beheerd. Dankzij deze ervaring heeft een Paco Rabanne parfum altijd - en nog steeds - gestaan voor moderne interpretaties van klassieke thema's.

Calandre is het eerste Paco Rabanne parfum - gevolgd door pour Homme

Het eerste Paco Rabanne parfum heette Calandre en werd uitgebracht in 1969. Michel Hy herformuleerde zijn creatie een beetje in 1990, maar het karakter bleef hetzelfde. De geur begint met aldehyden, bladgroen en bergamot, met in het hart iris, jasmijn, roos, roosgeranium en lelietje-van-dalen. Amber, eikenmos, muskus, sandelhout en vetiver zorgen voor een warme afwerking van dit chypre-bloemige Paco Rabanne parfum: een sensuele ervaring voor de moderne vrouw en al vijf decennia lang een favoriet.

Pour Homme is het eerste Paco Rabanne parfum dat speciaal voor mannen is samengesteld. Zoals je zou verwachten, is Pour Homme ook een groot succes. Het parfum is dan ook karaktervol, scherp en typisch mannelijk. In de topnoot werkt parfumeur Jean Martel met salie, rozenhout en rozemarijn. Roosgeranium, lavendel en tonkaboon zorgen voor een kruidig hart. De basis is rijk aan muskus. Eikenmos, honing en amber maken de geur nog mannelijker. Over het geheel genomen is het resultaat een stevige mannengeur die toch fris aanvoelt.

Het parfum dat de moderne Paco Rabanne geur definieert

Als je online zoekt naar Paco Rabanne parfum, kom je onvermijdelijk de mannengeur Paco Rabanne 1 Million tegen. Het gaat veel eerder in de verkoop dan zijn tegenhanger voor vrouwen. Het grote succes van de vorige serie vrouwengeuren en de grote vraag naar nieuwe mannengeuren hebben tot deze ommekeer geleid. Eenmaal op de markt werd de Paco Rabanne geur al snel een favoriet onder allerlei leeftijdsgroepen. Geen wonder, want met ingrediënten als pepermunt en rode mandarijn ontvouwt zich een veelzijdige geur die eigenlijk maar één keer in een miljoen parfums lijkt te bestaan. In de hartnoot brengt kaneel geconcentreerde kruidigheid in de geur, die alleen wordt afgeremd door een beetje absolute roos. Leer en amber ketal zorgen voor een nadrukkelijk mannelijke finish.

De Paco Rabanne geur Lady Million daarentegen boeit opnieuw met een frisse bloemennoot en staat voor vrouwelijkheid, glamour en sensualiteit. De ongewone combinatie van framboos, sinaasappelsmaak, patchoeli, honing en jasmijn resulteert in een levendige maar zoete geur. Sensueel en vrouwelijk, maar tegelijkertijd onmiskenbaar.

Een winnend duo brengt hulde aan de oudheid

Gecreëerd voor contrast, presenteert Invictus zich als een spannende Paco Rabanne geur voor de mannelijke wereld. Met een mannelijk, sensueel karakter en een zoete, frisse geurnoot zorgt het parfum voor pure aantrekkingskracht. Tegelijkertijd wordt de reclamecampagne een liefdadigheidsevenement. Paco Rabanne neemt het op tegen zeven mannelijke atleten - maar niet de competitie bepaalt wie er wint, maar het publiek: via online stemmen. Altijd erbij? Het mannenparfum Invictus natuurlijk.

Een ander succesvol parfum van Paco Rabanne is Olympèa, dat wordt gekenmerkt door een fruitig mandarijnakkoord met een zoete bloemengeur in het hart. Kasjmierhout en ambergris ronden de geurbeleving af, waardoor de sensuele verleiding perfect is en het Paco Rabanne parfum een gunstig effect heeft op de aura van de drager.

Een Paco Rabanne parfum scoort al met zijn flacon

Zo verschillend als de individuele geuren zijn, zo verschillend zijn ook de bijbehorende flacons. Paco Rabanne is een creatief genie met een schijnbaar eindeloos repertoire aan innovatieve ideeën. In tegenstelling tot andere merken, waarvan de flacons vaak erg op elkaar lijken om een bepaalde herkenningswaarde te garanderen, zijn bij Paco Rabanne geen twee flacons hetzelfde. Elke individuele geurserie vertelt zijn eigen verhaal en neemt de drager mee naar een andere wereld en soms zelfs naar een andere tijd.

De flacons zijn een doorslaggevend element van deze strategie. Terwijl de 1 Million series zijn ontworpen in de vorm van diamanten en goudstaven om hun waarde en het unieke karakter van de geuren te benadrukken, nemen Invictus en Olympéa de drager mee naar de wereld van het oude Griekenland. De flacon van Invictus, uit het Latijn vertaald als "onoverwonnen", is een bokaal, terwijl de flacon van Olympéa persoonlijk uit de hand van Aphrodite moet zijn gevallen. Een oude flacon die alleen kon toebehoren aan de godin van de schoonheid en die nu haar drager op aarde betovert.

Een Paco Rabanne parfum kopen is een statement

Kopers van een Paco Rabanne parfum worden meegenomen naar vreemde werelden en geurbelevingen en betoverd met geuren die net zo onvergelijkbaar zijn als sneeuwvlokken. Je kunt een Paco Rabanne parfum kopen voor een lage prijs - toch krijgen dames en heren unieke geuren in unieke flacons die indruk maken in elke badkamer of op elke kaptafel - lang houdbaar en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je Paco Rabanne parfum online wilt kopen, vind je vaak voordelige aanbiedingen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne met vier sterren of meer
4,97 uit 5 sterren — op basis van 35 klant adviezen
Commentaar van Blendi Zhaveli
Zotte geur!

Wat zo speciaal aan deze geur is, is dat elke vrouw er wel voor valt jong of oud! Voor elke man is dit geur gemaakt. Deze geur maakt iedereen zot!

Commentaar van Sabine Van Campenhout
Tijdloze geur

Gebruik deze al jaren, en krijg er veel complimenten over. Blijft lang hangen, en het is heerlijk om hem aan zo'n goedkope prijs te kunnen kopen! Heel herkenbare geur, gaat niet vervelen, tijdloos.

Commentaar van Sene1987
Super geur

Deze deodorant is super lekker en betrouwbaar. Je voelt je de hele dag aangenaam fris. En de geur is een droom. Heerlijk!

Herenparfum +

De mannengeuren van Paco Rabanne laten altijd een blijvende, zeer positieve indruk achter. Boeiende composities creëren mannelijke geuren die zowel scherp en krachtig als fris en bloemig zijn. Paco Rabanne herengeuren bieden daarom de perfecte mix voor elke man.

Een mannengeur van Paco Rabanne benadrukt mannelijkheid

Paco Rabanne is een ontwerper die vooral gefascineerd is door vrouwelijkheid en daar graag de nadruk op legt. Toch is zijn parfumlijn voor mannen minstens zo belangrijk voor hem als de vrouwelijke tegenhanger. De mannengeuren van het Spaanse merk worden vooral gekenmerkt door hun kracht en innerlijke kracht. Ze brengen mannelijkheid en aantrekkingskracht over, maar zijn ook in staat om zachtere kanten naar voren te brengen, waarvan je sommige niet zou verwachten te vinden onder de relatief harde schil van de eerste indruk.

Het eerste Paco Rabanne parfum voor mannen, Pour Homme, werd uitgebracht enige tijd nadat het vrouwenparfum Calandre de markt voor Paco Rabanne parfums had geopend en veroverde meteen een breed mannelijk publiek. Aanvankelijk mannelijk en compromisloos, evolueert het snel naar een groene en kruidige geurbeleving met subtiele noten als salie, lavendel en eikenmos, zonder zijn mannelijke muskusachtige karakter te verliezen.

1 Million - een Paco Rabanne mannengeur verovert de mannenwereld

In navolging van dit succes wordt de geurserie 1 Million gelanceerd, die zijn kostbare ingrediënten duidelijk maakt met de ongebruikelijke flacon in de vorm van een goudstaaf. Wie Paco Rabanne herengeur online zoekt, vindt de absolute bestseller. Het is zeker niet alleen de bekendste, maar ook de populairste mannengeur van Paco Rabanne. Het is kruidig, doordrenkt met patchoeli en kaneel en heeft toch een onverwachte frisheid die naar voren komt door mandarijn en munt. Vanwege het ongelooflijke succes zijn er ook verschillende begeerde en populaire speciale edities uitgebracht. Het Paco Rabanne parfum voor mannen 1 Million Intense, bijvoorbeeld, is een zogenaamde flanker, een begeleidende geur, en heeft een intensere sillage dan 1 Million zelf. Als je geen genoeg kunt krijgen van 1 Million, kun je aftershave of deodorant kopen die bij de Paco Rabanne mannengeur past.

Deze luxe geurbeleving wordt gevolgd door de kruidige mannengeur XS pour Homme. De rebelse Black XS geur, die hierop is gebaseerd, wordt gekenmerkt door praline en kardemom en lijkt pure rock'n'roll te belichamen. De erotisch-animalistische geur Ultraviolet Man is ook een groot succes en toont de flair die de fabrikant Puig en Paco Rabanne hebben voor mannengeuren.

Ongeslagen - onoverwinnelijk - Invictus

Met de Paco Rabanne mannengeur Invictus hebben parfumeurs Anne Flipo, Véronique Nyberg, Olivier Polge en Dominique Ropion een geur gecreëerd die letterlijk onoverwinnelijk is. Ze nemen ons mee van het hectische dagelijkse leven van de moderne tijd naar de oude Olympische Spelen en bieden de drager hun eigen winnaarstrofee. Mannelijke kracht ontmoet frisheid en creëert een enorme aantrekkingskracht. Grapefruit, maritieme noten, laurier en jasmijn worden vermengd met guajakhout en eikenmos en geaccentueerd met ambergris en patchoeli. Het Paco Rabanne herenparfum heeft een gunstig effect op de aura van de drager en creëert een unieke geurbeleving waar zelfs oude helden als Hercules groen van jaloezie van zouden worden.

Koop Paco Rabanne herengeur online - verfijnde geuren, maar betaalbaar

Paco Rabanne zegt zelf dat hij eerst frisheid in zijn geuren wil, dan structuur en ten slotte vibraties en contrasten die de geur doordringen. Hij realiseert al deze eisen met elke individuele geurlijn. Elk Paco Rabanne parfum voor mannen is anders en volledig uniek in zijn samenstelling. Elke geur neemt zijn drager mee op een nieuwe reis en elke klant zal een geur vinden die bij hem past. Natuurlijk is het de moeite waard om een kijkje te nemen in online winkels, waar je een grote selectie Rabanne geuren voor mannen kunt kopen tegen voordelige prijzen.

Damesparfum +

Een Paco Rabanne geur voor vrouwen biedt unieke verleidelijke geurbelevingen. De nuances zijn net zo gevarieerd als de dragers van de geuren: aromatisch, fris, sensueel, buitengewoon, sensationeel, zacht of vleiend. De hoogwaardige geuren zijn geschikt voor elke situatie.

Een Paco Rabanne parfum geeft vrouwen glamoureuze elegantie

Toen het eerste parfum van het label verscheen, was Paco Rabanne uitsluitend actief in de wereld van de damesmode. Het is dan ook geen verrassing dat de Spaans-Franse ontwerper een vrouwenparfum liet ontwerpen als eerste geur van zijn label, dat uniek en onmiskenbaar bleek te zijn. Dit eerste Paco Rabanne parfum voor vrouwen, Calandre, wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige elegantie met noten van sandelhout, bergamot, lelietje-van-dalen en aldehyden. Door het succes volgden andere Paco Rabanne damesparfums snel en werden ze positief ontvangen.

Lady Million: de bekendste moderne Paco Rabanne damesgeur

Als je online zoekt naar Paco Rabanne damesparfum, wordt al snel duidelijk dat de bekendste geurserie ongetwijfeld Lady Million is. Het Paco Rabanne damesparfum werd ruim twee jaar na zijn mannelijke tegenhanger 1 Million gelanceerd - goede dingen hebben immers tijd nodig - en werd al snel een absolute publiekslieveling. Vrouwen over de hele wereld en van alle leeftijden houden van Lady Million vanwege haar onmiskenbare geur, die bloemig begint en vervolgens wordt afgerond met ingrediënten als framboos, neroli, patchoeli en honing. Het is niet langer één vrouw op een miljoen die deze geur altijd draagt, maar het lijkt de geur te zijn die één op een miljoen is. Het is geen toeval dat Lady Million niet alleen vrouwenharten verovert, maar ook parfumprijzen wint, en je kunt nu ook bodylotion of douchegel kopen die bij het Paco Rabanne damesparfum past.

De Lady Million serie wordt steeds verder uitgebreid, zodat het niet meer "alleen" om het origineel gaat, maar ook om speciale edities en bijpassende geuren, zogenaamde flankers, zoals Lady Million Privé of de Lady Million Eau my Gold editie. Alle edities hebben natuurlijk de exclusieve flacon van de serie, een vergulde diamant, net zo elegant en uniek als het Paco Rabanne damesparfum. Alleen de kleurstelling en kleine designelementen zijn iets anders voor een betere differentiatie.

Een donkere noot volgt

De glamoureuze Lady Million wordt gevolgd door een donkerdere geur met zwarte raven, schedels en kaarsverlichte stenen muren in de reclamecampagne. Black XS for her zit in een zwarte en magenta gekleurde flacon. Het Paco Rabanne damesparfum is provocerend, rebels en vooral bij jongere klanten erg populair. Aanvankelijk zeer fruitig met cranberry en tamarindebloesem, wordt het veel zachter dan verwacht met noten als kerstroos en viooltje. De houtachtige noten worden gecreëerd door massoiahout en zijn duidelijk behouden ondanks de toevoeging van vanille. Een Paco Rabanne damesgeur die zo anders en atypisch is dat hij gewoonweg verleidelijk is en zijn draagsters nooit loslaat.

De Paco Rabanne parfumfamilie voor vrouwen blijft groeien

Nu deze twee geuren zo succesvol zijn en de bloemige, krachtige geur van het Paco Rabanne Ultraviolet damesparfum ook goed is ontvangen door parfumliefhebbers over de hele wereld, brengt het label in 2015 Olympéa op de markt. De geur is pure vrouwelijkheid en sensualiteit. Mandarijn, gemberlelie, gezouten vanille, waterjasmijn, ambergris en kasjmierhout creëren een intens parfum dat even vernieuwend als populair is. De Griekse godin van de schoonheid Aphrodite zelf lijkt deze flesjes op aarde te hebben gedropt zodat vrouwen hun eigen schoonheid en goddelijkheid kunnen laten zien. Een heel bijzondere geurbeleving in een heel bijzonder flesje.

Paco Rabanne damesparfum goedkoop kopen is eenvoudig

Elk Paco Rabanne damesparfum is uniek en elke vrouw vindt wel een geur die haar laat stralen en de aandacht trekt. Het is vaak de moeite waard om een Paco Rabanne damesparfum online te kopen, omdat je daar goedkopere prijzen kunt krijgen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Paco Rabanne in vergelijking met de SRP