Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Oscar de la Renta is niet alleen de mooiste mode, maar ook puur geurgenot. Vrouwelijkheid, sensualiteit en elegantie hebben het parfum van Oscar de la Renta altijd gekenmerkt.

Meer info

Oscar De La Renta parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Aantrekkelijke geurbeleving met Oscar de la Renta parfum

Oscar de la Renta is een van de grootste namen in de modewereld. De modeontwerper heeft zich altijd gewijd aan het kleden van gracieuze vrouwelijkheid in creaties die gelijk zijn aan haar schoonheid. Een van de belangrijkste kledingstukken voor de beroemde ontwerper is het parfum. Het omhult het lichaam immers minstens zo expressief en individueel als alleen mode dat kan. Geen twee parfums van Oscar de la Renta in de online shop zijn hetzelfde - en toch zijn ze allemaal met elkaar verbonden door hun zeer speciale herkenningswaarde. Waar ligt dat aan? Het is de mix van bloemen, tijdloze luxe en vrouwelijke sensualiteit.

Tijdreizen - hoe Oscar de la Renta parfum en mode combineert

Hij verliet zijn Dominicaanse thuisland om een van de groten te worden: De in 1932 in Santo Domingo geboren ontwerper Oscar de la Renta is een van de invloedrijkste en bekendste modeontwerpers van de 20e eeuw. Aanvankelijk studeerde hij schilderkunst in Madrid aan de aloude Real Academia de Bellas Artes de San Fernando. Aan het begin van de jaren 1950 richtte hij zich echter al snel op zijn ware passie: het creëren van de mooiste damesmode. Zijn talent en passie voor design leidden Oscar de la Renta in 1957 naar Eisa, het coutureatelier van niemand minder dan Cristóbal Balenciaga. Tot aan zijn dood in 2014 noemde de la Renta zijn tijd bij Balenciaga zijn beste modeschool. Zelfs toen hij in 1960 de Spaanse bodem verliet om bij Lanvin in Parijs te gaan werken, bleef de ontwerper trouw aan de Balenciaga-stijl.

Slechts drie jaar later verhuisde de kosmopoliet naar New York. Daar werkte hij onder andere voor Elizabeth Arden. Deze schat aan ervaring bij eersteklas huizen zette hij om in de oprichting van zijn eerste eigen merk in 1967. Sindsdien is zijn mode uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van de New York Fashion Week. Het eerste Oscar de la Renta-parfum zag het levenslicht in 1977. Maar dankzij de tijdloze elegantie blijft Oscar ook vandaag de dag vrouwen inspireren. Dit en bijna elk ander Oscar de la Renta-parfum kan snel en gemakkelijk online worden gekocht.

Parfums van Oscar de la Renta - tussen bloemige lichtheid en luxueuze gratie

Het is de fascinatie voor de mysterieuze schoonheid van vrouwen die elk Oscar de la Renta-parfum kenmerkt. Er zijn ook een paar mannengeuren die de weelderige diversiteit van de nobele ontwerper compleet maken. Hiertoe behoren de luxueuze Gentleman uit 2016 en de puristische Oscar for Men. De belangrijkste focus van Oscar de la Renta Parfum ligt echter ongetwijfeld op vrouwelijke charmes. Sinds het eerste parfum in 1977 zijn er meer dan 55 geuren voor vrouwen gecreëerd.

De klassieker - Oscar

Meer dan 40 jaar geleden creëerde Oscar de la Renta het parfum in een sympathieke samenwerking met Jean-Louis Sieuzac. De discrete elegantie van dit parfum kleedt vandaag de dag nog steeds een grote verscheidenheid aan vrouwen. Het geheim: Oscar is een stijlvol uitgebalanceerde combinatie van bloemige frisheid en de sensuele warmte van het Oosten. Bloemige hartnoten ontmoeten een basis van sandelhout, amber en kokosnoot. De frisse accenten van de topnoot laten het allereerste Oscar de la Renta-parfum samensmelten tot een veelzijdige symfonie die zacht op de huid ligt met een poederachtige finish. Liefhebbers van fijne geuren kunnen dit klassieke Oscar de la Renta parfum online kopen en de tijd even stilzetten.

De bloemenweide - Flor

De ontwerper hield van tuinieren. Misschien verklaart dit de veelheid aan bloemige creaties die kenmerkend zijn voor het Oscar de la Renta-parfumassortiment. Geïnspireerd door het favoriete tijdverdrijf van de oprichter, liet de la Renta in 2015 de signatuurgeur opnieuw opbloeien door Calice Becker met frisse noten als neroli, jasmijn en pioenroos. Het resultaat is een geur als een groene bloemenweide.

De zee van bloemen - Extraordinary Pétale

Extraordinary Pétale streelt zijn drager als een mand zoete witte bloemen. Een vleugje champagne voegt een sprankelende frisheid toe aan de topnoot. De rest van het boeket wordt gekenmerkt door oranjebloesem, jasmijn, roos en vanilleorchidee. Dit geeft dit Oscar de la Renta-parfum die bijzondere helderheid die doet denken aan een warme zomerdag. Zijn voorganger Extraordinary uit 2015, ook gecreëerd door Pascal Gaurin en Bruno Jovanovic, doet daarentegen meer denken aan een milde lentedag.

Fluweel en Fluweel Noir

De Oscar de la Renta-geur Velvet Noir uit 2016 springt er duidelijk uit, maar brengt toch de kenmerkende stijl van de ontwerper naar voren. De hoofdakkoorden van oud, amber en musk domineren deze damesgeur. Dit geeft Velvet Noir een sensuele kracht die subtiel wordt verzacht door zachte noten van viooltjes en Tunesische oranjebloesem. Oscar de la Renta Parfum Velvet, ook uitgebracht in 2016, schittert met fruitige frisheid en een geraffineerd vleugje vanille.

Bloemen en (meer) zee - Blue Orchid

Naast de bloemige variant kunnen liefhebbers van maritiem ook een uitgesproken aquatisch Oscar de la Renta-parfum kopen, zoals Blue Orchid, dat in 2017 werd uitgebracht. Aromatisch zeezout weerklinkt in de topnoten, terwijl de basis wordt gekenmerkt door drijfhout. Warme sandelhout- en muskusakkoorden brengen deze maritieme frisheid terug naar het vasteland.

Oscar de la Renta Parfum Bella Blanca

Een van de nieuwere geuren van Oscar de la Renta is Bella Blanca, dat sinds 2018 verkrijgbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een zachte compositie van witte bloemen zoals lelietje-van-dalen, iris en tuberoos die het lichaam op een zachte en poederachtige manier streelt. De bekende parfumeur Harry Fremont is verantwoordelijk voor dit parfum van Oscar de la Renta.

Een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid

Wil je je voelen als een nobele presidentsvrouw? Dat kan heel eenvoudig, bestel gewoon een Oscar de la Renta parfum tegen een voordelige prijs en je kunt je naar hartenlust overgeven aan geurende luxe. Het was immers vooral zijn selecte klantenkring die de modeontwerper aan zijn grote faam hielp - naast de reputatie van zijn parfums en de vele prijzen die de la Renta ontving, onder andere van de invloedrijke Amerikaanse modevereniging CFDA. Onder de vuistdames die door de topontwerper in elegante chic zijn gekleed zijn Nancy Reagan, Hillary Clinton en Jackie Kennedy, die bekend staat om haar exquise stijl.

Geïnspireerd door prachtige bloemen

Wie besluit een Oscar de la Renta-parfum te kopen tegen een gunstige prijs, geeft zichzelf op ongecompliceerde wijze een prachtig compliment. Want zoals de sierlijke doppen van de meeste flacons beloven, zijn de geuren van de gepassioneerde ontwerper minstens zo fris, mooi en, in de beste zin van het woord, eeuwig als de onvergetelijke aanblik van een bloeiende bloem. Met een bloemblaadje als flacondeksel of in minimalistische elegantie: elk parfum van Oscar de la Renta zorgt ervoor dat je helemaal vrouw wilt zijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten