Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal met een stuk zeep: Het moest je het gevoel geven alsof je net gedoucht had, de eerste geur van het Amerikaanse parfumhuis Clean. Sinds 2002 worden er creaties gemaakt die zo warm zijn als een knuffel en absoluut natuurlijk.

Meer info

Koop Clean geuren goedkoop

Meer info +

Clean Geur - Voor de mooie momenten in het leven

De oneindig frisse geur van wasgoed dat de wind een dag lang heeft verrijkt met de meest uiteenlopende geurmoleculen, nodigt je uit om te dromen en je goed te voelen. Zeer vergelijkbare associaties worden opgeroepen door de Clean geuren. Een Clean geur straalt een warmte uit die als een geliefde herinnering is. De frisse geuren van Clean bedwelmen het hart van iedereen die houdt van geuren die diepe tevredenheid uitstralen en passen bij elk moment van de dag en elke gelegenheid. Omdat hun fijne geurstructuur onopvallend is. Het gemeenschappelijke kenmerk van alle Clean geuren is hun zuivere, frisse geur. Daarom zijn ze geschikt voor vrouwen en mannen, hoewel sommige geuren meer bij één geslacht passen. Clean voldoet aan de tijdgeest. De geuren vieren eenvoud en stralen sereniteit uit. Tegelijkertijd overtuigen ze met een lange houdbaarheid en hoogwaardige ingrediënten, zodat het geweten ook "puur" blijft. Als je op zoek bent naar een moderne geurbeleving, kun je de parfums van Clean kopen in de online shop.

Het merk Clean werd in 2002 in de Verenigde Staten geboren. De in Canada geboren Randi Shinder was op zoek naar parfums die een schoon gevoel uitstraalden, zoals fris na het douchen. Ze werd geïnspireerd door een stuk zeep waarvan Randi Shinder de geur zo aantrekkelijk vond dat ze ook zo'n parfum wilde gebruiken. Hoewel ze in het begin op weerstand stuitte, wist ze al snel bekende parfumeurs te werven voor haar project. Naast haar doel om een geur te creëren die zo "schoon" mogelijk was, wilde ze ook een nieuwe standaard zetten op het gebied van duurzaamheid. In 2002 kwam de eerste Clean geur op de markt en vormde een sterk alternatief voor bekende geuren.

De filosofie van Clean

-Eenvoudige

-Nostalgisch

-Bewust

De eenvoud van de geuren van Clean verwijst naar de naam. De geuren ruiken in principe "clean", dat wil zeggen schoon. Verder is de naamgeving van de parfums veelzeggend. Klanten krijgen wat ze verwachten. De naam van een parfum verduidelijkt de geur. Een groot verschil met andere parfummerken is het geurverloop. De geuren van Clean zijn lineair. Dit betekent dat de geur van begin tot eind hetzelfde ruikt. Een ander punt dat Clean onderscheidt van andere parfums: ze kunnen op elke manier gecombineerd worden. Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijke parfum creëren. Elke geur heeft een of meer partnerparfums waarvan de geurmoleculen bijzonder goed samengaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee willekeurige Clean geuren te combineren tot de perfecte match op je eigen huid.

Voor Clean betekent nostalgie het vastleggen van bijzonder mooie momenten uit het verleden in een geur. De herinneringen aan gelukkige ervaringen, vreugde, geborgenheid en rust zitten in elk flesje Clean parfum.

Clean leeft een bewust gebruik van de hulpbronnen van de aarde en haar mensen. Het is een van de eerste "groene" parfummerken. Voor de productie van de geuren gebruikt het bedrijf water en alcohol gedestilleerd uit maïs op een basis van aloë vera. Het verpakkingsmateriaal komt van gerecyclede stoffen en is zelf ook recyclebaar. De folie is composteerbaar. De Clean productiefabriek gebruikt zonne-energie. Het is belangrijk voor het bedrijf om de hulpbronnen van de aarde te beschermen en haar schoonheid te behouden. Daarom gebruikt het bedrijf geen giftige stoffen, niet alleen in de parfums, maar ook in de verpakking.

Met deze kwaliteiten maakte Clean geur een snelle opmars in de parfumindustrie.

Nieuwe geuren op basis van bekende Clean principes

Sinds 2015 is de Clean collectie Reserve uitgebracht, waarvan de geuren iets gedurfder zijn dan de klassieke Clean geuren. De Clean Reserve collectie werkt met parfumhuizen die geselecteerd zijn op hun duurzame productie en sociale verantwoordelijkheid in hun bedrijven. Deze bedrijven werken met boerderijen die ECOCERT gecertificeerd zijn of andere duurzame groei- en oogstmethoden gebruiken. De parfumhuizen zijn betrokken bij sociale projecten voor boeren in de producerende landen en hun familieleden, zoals het trainen van de boeren of het bieden van toegang tot gratis onderwijs voor hun kinderen. Vier uitstekende parfumeurs creëerden de nieuwe Reserve parfums, die zich onderscheiden door hun duurzame productie, natuurlijke ingrediënten en verantwoord gebruik van grondstoffen. Duurzaamheid, respect en verantwoordelijkheid voor het milieu en mensen zijn de principes van de Reserve-collectie.

De Avant Garden collectie werd gelanceerd in 2018. In tegenstelling tot de vorige geuren van Clean, hebben deze geuren een klassieke geurprogressie van top- naar hart- naar basisnoten. Deze luxe geurbelevingen zijn gebaseerd op de combinatie van twee geuren uit de Reserve collectie.

Clean Het parfum is vrij van ftalaten, conserveringsmiddelen, gluten en kunstmatige kleurstoffen. Clean Parfum is veganistisch en dierproefvrij geproduceerd. Clean wil haar klanten allround duurzame producten bieden, hoewel duurzaam niet altijd natuurlijk betekent. Soms is het voor het milieu zinvoller om natuurlijke derivaten van een grondstof te gebruiken dan de grondstof zelf, omdat die nauwelijks meer in de natuur voorkomt.

Clean: ook buiten altijd recht, altijd puur

Clean heeft zijn filosofie van duurzaamheid voortdurend ontwikkeld, net als zijn producten, om zo goed mogelijk te voldoen aan zijn eigen eisen en die van zijn klanten. Dit wordt ook weerspiegeld in de flacons van de Clean parfums. Ze zijn gemaakt van 100% recyclebaar glas. De vierkante flacons van de klassieke Clean parfums hebben een kleur die past bij het parfum en een zilverkleurige dop.

De flacons van de Reserve-collectie zijn heel eenvoudig. Het parfum is duidelijk zichtbaar in de flacon, een bewijs van de puurheid van de geur. Eenvoudig, puur en recht door zee is het motto. Ook het etiket doet het zonder opsmuk en vermeldt de naam, het geurtype en de geurfamilie in duidelijk schrift. De eikenhouten sluiting komt uit duurzaam beheerde bossen in Spanje. De handgemaakte kartonnen verpakking laat een prachtige houtnerf zien.

De flacons van de Avant Garden collectie hebben een licht kleurverloop in het glas. De kartonnen verpakking heeft een kunstzinnig ontworpen afbeelding van bloemen, vlinders en vogels en illustreert de complexiteit van de geuren. De mysterieuze tuin wacht op ontdekking.

De eenvoudige dingen

Clean Geur verovert de wereld met zijn onconventionele, zuivere geuren. Clean Parfum maakt elke dag een beetje mooier. Deze geuren kunnen gedragen worden door mannen en vrouwen. Ze passen bij elke gelegenheid, want het gevoel van frisheid is altijd verrukkelijk. Geluk schuilt in de eenvoudige dingen. Clean associeert herinneringen aan ervaringen met het juiste parfum. Wie houdt er niet van de geur van een zomerse stortbui of vers gemaaid gras? Clean ontcijfert deze geurwerelden en verpakt ze in duurzame parfums. Clean Parfums geven veel momenten in het leven een olfactorische herinnering. Ze stralen de vrijheid, vreugde en het gevoel van welzijn uit die alleen de mooiste gebeurtenissen in het leven kunnen bieden.

Parfum +

Sinds 2002 ontwikkelt het Amerikaanse parfumhuis Clean "schone" geuren. Alles wat overbodig en kunstmatig is, is weggelaten. Het bedrijf, opgericht door Randi Shinder, legt bijzondere nadruk op milieubescherming en duurzaamheid.

Clean Parfum is zo heerlijk schoon...

Geuren verfraaien de dag, wekken herinneringen op en laten een goed gevoel achter op de huid. Helaas is dit niet altijd het geval, want er zijn ook geurseries die de huid beschadigen. Randi Shinder, de stichter van Clean Parfum, heeft precies dat gestoord. De beautyblogger, die naar eigen zeggen een beauty junkie is, houdt van eenvoudige, lineaire geuren. Met Clean parfum wil ze niet alleen geen schadelijke en overbodige ingrediënten gebruiken, maar ook de geur van vers gewassen, zongedroogde was of een schone huid omzetten in parfum.

De inspiratie voor Clean parfum was eigenlijk een stuk zeep, wat eens te meer bewijst dat minder meer kan zijn. Toen ze haar idee presenteerde, werd ze uitgelachen, want in 2002 kon niemand anders dan Randi zich voorstellen dat ze zoiets als Clean parfum op de markt kon brengen. Maar Randi heeft de overhand en vond een parfumhuis dat in staat was haar visioenen te realiseren. Het is voor haar bijzonder belangrijk dat het milieu wordt beschermd en daarom kan Clean parfum ook online worden gekocht, wat betekent dat er minder middelen nodig zijn.

Een nieuwe filosofie

Het moet duidelijk en eenvoudig zijn, een understatement dat de geurenwereld nog nooit eerder had gekend. Natuurlijk kunt u zich wassen met zeep of eenvoudige douchegel, maar dit mooie gevoel, deze aangename geur, die zelfs vers gewassen wasgoed heeft, verdwijnt gewoonweg veel te snel. Clean Parfum slaagt erin om deze feel good geuren te vangen in flacons, en het klinkende succes bewijst dat Randi Shinder gelijk heeft. Ze gebruikt alleen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten voor haar geuren en geurenreeksen en gebruikt geen sulfaten, parabenen of aluminium. Wie beslist om parfum te kopenClean , krijgt een geur waarvan de dubbelzinnige naam altijd een belofte is.

Het eerste Clean parfum werd in 2002 gelanceerd. Het label werd echter pas in 2003 opgericht, toen meer en meer mensen geïnteresseerd raakten in de geur en parfum wilden kopenClean . Clean Al snel volgden er nog een paar vrouwengeuren, omdat Clean Parfum zich in zijn online shop in eerste instantie concentreerde op vrij delicate en toch langdurige vrouwengeuren, alvorens ook unisex- en mannengeuren te proberen. Ook de mannenwereld was steeds meer geïnteresseerd in de lichte geuren, die toch een of twee herinneringen oproepen aan een onbezorgde jeugd of lachende zomerdagen. Al snel was er ook goedkope Clean parfum voor heren om te kopen.

Clean Parfum viert minder is meer met groot succes

"betekentClean "schoon" en staat voor iets heel bijzonders. Voor het weglaten van overbodige ingrediënten, voor discrete en toch aanwezige geuren die zo uniek zijn dat de Clean parfumfansgemeenschap elke dag groter wordt. Vooral als het zo makkelijk is om goedkoop Clean parfum te kopen. Steeds meer mensen willen zich wikkelen in de delicate geuren die zo onopvallend aanwezig zijn. Het is moeilijk te zeggen welke geur het Clean meest populair is. Want vaak wordt er niet één Clean parfum online gekocht, maar meerdere. Als het Clean parfum zo goedkoop is, hoef je niet te kiezen tussen de afzonderlijke regels, die met hun naam aangeven welke associatie ze willen oproepen. Want geuren zijn, net als geluiden, bijzonder geschikt om herinneringen te herontdekken.

Frisse was: Aangenaam en verkwikkend, zoals de geur van vers gewassen, zongedroogd linnengoed.

Shower Fresh: De verkwikkende heldere geur met lichte citrusnoten is gewoonweg heerlijk, net zoals je uit de douche komt, vol understatement en toch sexy.

Regen: Wanneer de regen zachtjes op de wegen, bomen en velden valt, wordt de lucht gevuld met een zeer specifieke geur. De regen vangt hem zachtjes en stralend op...

Warm katoen: Comfortabel en gezellig, bijna net zo warm als de was die net uit de droger komt, inspireert het Clean parfum dames en heren.

Huid: Een verleidelijke frisheid, puur, als een naakte huid. Verfrissend en tegelijkertijd verleidelijk op een bijzondere manier.

Deze dames- en unisexgeuren worden aangevuld met de volgende mannengeuren:

Clean voor Mannen: fris en fruitig is de eerste mannengeur uit de nog Clean steeds populaire en eigenlijk al een klassieker.

Zwart leer: Maritiem en kruidig, de geur overtuigt met een bijzonder lange sillage en een sterke aanwezigheid.

Witte Vetiver: Kruidig en houtachtig, deze geur is een van de nieuwe mannengeuren van Clean , die bijzonder stimulerend is.

U Clean wilt geen massaproducten produceren, u wilt het aan de mensen overlaten om te beslissen of de geuren ook in serieproductie gaan. Zo zijn rond de favoriete geuren zoals Fresh Laundry, Skin, Rain, Warm Katoen of de Clean klassieke unisex geurenreeksen ontstaan die niet alleen douchegel en deodorantstick bevatten, maar ook kamergeuren in de vorm van kaarsen en diffusors. Zelfs sprays voor de kamers en de wasserij ontbreken niet. Al deze aanbiedingen van Clean Parfum zijn online beschikbaar.

Schoon in alle opzichten

De oprichter van Clean Randi Shinder is gepassioneerd door het milieu. Dit is een van de redenen waarom Clean een van de eerste groene geurenlabels ooit is. De kartonnen verpakking van de geuren is gemaakt van gerecycled papier en kan opnieuw worden gerecycled. Alle materialen zijn recyclebaar. Dit gaat zo ver dat de gebruikte folies uit graan worden verkregen en volledig composteerbaar zijn. Bovendien zijn alle gebruikte inkten niet giftig en in water oplosbaar. In de installaties wordt 100 % zonne-energie Clean gebruikt. De flessen van Clean Parfum zijn gemaakt van Type III glas, dat bijzonder gemakkelijk te recyclen is. Tegen deze achtergrond is het niet verwonderlijk dat er geen grote, dure en milieuonvriendelijke reclamecampagnes nodig zijn. In plaats van dure sterren in te huren, blijven ze trouw aan hun lijn en adverteren ze bijvoorbeeld met Cyrus Buffum, een milieuactivist en enthousiast oceaanzeiler. Het Clean parfum blijft dus ook goedkoop om te kopen.

Bescherming van de huid is ook bescherming van het milieu.

Clean Parfum is er trots op dat het al zijn geuren zonder sulfaten, parabenen of aluminium heeft vervaardigd vanaf het allereerste begin, toen het nog niet trendy was. Bovendien is de alcohol die in de parfums wordt gebruikt, gebaseerd op granen en aloë vera. Het is absoluut niet giftig en bijzonder zacht voor de huid. Met dit milieubewustzijn en het samenleven is het niet meer dan vanzelfsprekend dat dierproeven Clean altijd zijn achterwege gelaten. De zoektocht naar dierlijke bijproducten is ook niet Clean succesvol. Clean is echt een schone geurlijn. En als je prijzen vergelijkt, bescherm je niet alleen het milieu door Clean parfum te kopen in de online shop.

Reserve +

Onder de naam Clean Reserve brengt het Amerikaanse parfumlabel parfums op de markt die zijn samengesteld uit bijzonder waardevolle en duurzaam gewonnen ingrediënten.

Clean Reserve - Geuren die de ziel flatteren

Clean Reserve's parfums zijn geuren die je een goed gevoel geven. Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, stralen de geuren subtiele tonen uit die niet luid of opvallend zijn. Ze spelen liever een rustige melodie die u laat genieten van de dag, ontspannen en vol van stille vreugde. Uniseks geuren zetten de standaard voor duurzaamheid op het gebied van ingrediënten, productie en verpakking. Clean Reserve's parfums zijn ideaal voor diegenen die waarde hechten aan exclusieve ingrediënten en duurzame productie. Kenmerkend voor alle parfums uit Clean alle parfums is de schone geur. Dit gaat gepaard met verschillende geuren uit de houtachtige, oosterse, frisse of bloemige geurenfamilies.

Geurlaag - een wolkje van de Clean reserve

Een ander bijzonder kenmerk van de Clean parfums is het gebruik ervan als laaggeur. Alle parfums kunnen met elkaar gecombineerd worden. Als je van een absoluut individueel parfum houdt, moet je twee Clean Reserve parfums tegelijk kopen. De volgende paragraaf geeft een overzicht van mogelijke combinaties van geuren.

De frisse geur van Citroenvijg en de bloemengeur van Blonde Roos zorgen voor een vrouwelijke geur die de grens tussen fruitig en fris in evenwicht brengt. De veelgelaagde geur combineert de frisheid van vijgen en subtiele citroen met de strelende geur van roos, jasmijn en pioenroos op een bed van muskus en sandelhout. Het doet denken aan een perfect boeket bloemen in een warme zomertuin.

De oosterse geur van Sel Santal in combinatie met de goedgetemperde Amber Saffraan is een uitdagende combinatie. Sel Santal ruikt naar verse zee met een lichte hint van hout en noten. Amber Saffraan voegt een subtiele frambozensmaak toe. Samen vormen de twee parfums een extravagante geur die doet denken aan een frambozensorbet die in de duinen wordt geserveerd.

De geuren kunnen op vele manieren gecombineerd worden, waarbij Sueded Oud alle andere geuren combineert en ze een zachte, houtachtige toets geeft.

De geuren van Clean Reserve staan ook op zichzelf als onconventionele geuren die zonder enige twijfel de harten van hun dragers zullen veroveren. Alle Clean Reserve geuren zijn online te koop. Geuren roepen associaties op in de ziel. Ze ondersteunen of roepen bepaalde stemmingen op. De bloemengeuren van Reserve zijn klassieker, vrouwelijker en stralen vertrouwen uit. Deze omvatten Huid en Warm Katoen. De oosterse geuren zijn verleidelijk, aantrekkelijk en kosmopolitisch. Amber Saffraan en Sel Santal dragen deze geur. De frisse geuren zoals regen of citrusvijgen activeren de vitale krachten. Ze hebben een drijvend, opbeurend effect. De houtachtige geuren zijn aards, verfijnd en delicaat. Gerookte Vetiver is hier een voorbeeld van. Afhankelijk van de momentane stemming en de gelegenheid is een parfum bijzonder geschikt.

Alle nieuwsgierige mensen kunnen online meer te weten komen over Clean Reserve en hun eigen parfum maken door verschillende geuren te combineren.

Altijd belangrijk voor Clean : Duurzaamheid

Voor veel mensen is het belangrijk dat de producten die ze kopen geen onnodige ingrediënten bevatten en afkomstig zijn van duurzame bronnen. Clean Clean Reserve doet zonder additieven die parfums duurzamer maken en de geur intensiveren. De etherische oliën, dragertinctuur en verpakkingsmaterialen zijn afkomstig van duurzame fabrieken en boerderijen. Clean Ook zet zij zich in voor de fabriekseigenaren en hun gezinnen in sociale projecten, zoals de verbetering van de onderwijsmogelijkheden. Clean Reserve levert innovatieve geuren die een nieuw gebied in de parfumindustrie ontsluiten. In de online shop kunnen liefhebbers van schone, aangename geuren Clean Reserve's parfums kopen tegen lage prijzen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.