Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Clean

Clean kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Schone geur - Voor de mooie momenten in het leven

De oneindig frisse geur van linnen, die de wind voor een dag heeft verrijkt met verschillende geurmoleculen, nodigt u uit om te dromen en zich goed te voelen. De Schone geuren roepen zeer gelijkaardige associaties op. Een schone geur straalt een warmte uit die lijkt op een geliefde herinnering. Clean's frisse geuren bedwelmen het hart van elke persoon die houdt van geuren die een diepe tevredenheid uitstralen, passen op elk moment van de dag en elke gelegenheid. De fijne geurstructuur is onopvallend. Het verenigende kenmerk van alle Clean geuren is hun schone, frisse geur. Ze zijn daarom geschikt voor zowel mannen als vrouwen, hoewel sommige geuren meer gendergevoelig zijn. Schoon ontmoet de tijdgeest. De geuren vieren eenvoud en stralen sereniteit uit. Ze overtuigen met een lange houdbaarheid en hoogwaardige ingrediënten, zodat uw geweten "zuiver" blijft. Als u op zoek bent naar een moderne geurbeleving, kunt u Clean parfums kopen in de online shop.

Het merk Clean werd in 2002 opgericht in de Verenigde Staten. De in Canada geboren Randi Shinder was op zoek naar parfums die een schoon gevoel zouden geven, als fris van de douche. Ze werd geïnspireerd door een stuk zeep waarvan de geur Randi Shinder zo aantrekkelijk vond dat ze zo'n parfum wilde gebruiken. Hoewel ze in eerste instantie weerstand ondervond, wist ze al snel bekende parfumeurs voor haar project te winnen. Naast haar doel om een zo schoon mogelijke geur te creëren, wilde ze ook nieuwe normen stellen op het gebied van duurzaamheid. In 2002 kwam de eerste Clean geur op de markt en vormde een sterk alternatief voor bekende geuren.

De filosofie van Clean

Eenvoudig

Nostalgisch

Bewust

De eenvoud van de geuren van Clean verwijst naar de naam. De geuren ruiken altijd "schoon". Bovendien is de naamgeving van de parfums belangrijk. Klanten krijgen wat ze verwachten. De naam van een parfum maakt de geur duidelijk. Een groot verschil met andere parfummerken is de geur. De geuren van Clean zijn lineair. Dit betekent dat de geur van begin tot eind hetzelfde ruikt. Er is nog een ander punt dat Clean onderscheidt van andere parfums: ze kunnen op elke gewenste manier gecombineerd worden. Zo kan iedereen zijn eigen parfum creëren. Elke geur heeft een of meer partnerparfums waarvan de geurmoleculen bijzonder goed bij elkaar passen. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee Clean geuren te combineren, die de perfecte match vormen op uw eigen huid.

Voor Clean betekent nostalgie het vastleggen van de bijzonder mooie momenten uit het verleden in een geur. De herinneringen aan gelukkige ervaringen, vreugde, veiligheid en vrede zitten in elke fles Clean Parfum.

Schoon leven het bewuste gebruik van hulpbronnen van de aarde en haar mensen. Het is een van de eerste "groene" parfummerken. Voor de productie van geuren gebruikt het bedrijf water en maïs gedistilleerde alcohol in een aloë vera basis. De verpakkingsmaterialen zijn afkomstig van gerecycled materiaal en zijn zelf recyclebaar. De folie is composteerbaar. De fabriek voor schone productie maakt gebruik van zonne-energie. Het is belangrijk voor het bedrijf om de hulpbronnen van de aarde te beschermen en hun schoonheid te behouden. Daarom gebruikt het bedrijf geen giftige stoffen, niet alleen in de parfums, maar ook in de verpakking. Zelfs de gebruikte verven zijn op waterbasis, niet giftig en niet brandbaar.

Met deze eigenschappen heeft Clean Duft een snelle groei van de parfumindustrie bereikt.

Nieuwe geuren volgens bekende schone principes

Sinds 2015 is het Clean Collection Reserve verschenen, waarvan de geuren iets gedurfder zijn dan de klassieke Clean geuren. De Clean Reserve collectie werkt met parfumhuizen die geselecteerd zijn op duurzame productie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze bedrijven werken met bedrijven die ECOCERT gecertificeerd zijn of die andere duurzame teelt- en oogstmethoden gebruiken. De parfumhuizen zijn betrokken bij sociale projecten voor boeren in de producerende landen en hun familieleden, zoals het opleiden van boeren of het bieden van toegang tot gratis onderwijs voor hun kinderen. Vier uitstekende parfumeurs creëerden de nieuwe geuren van Reserve, gekenmerkt door hun duurzame productie, natuurlijke ingrediënten en verantwoord gebruik van grondstoffen. Duurzaamheid, respect en verantwoordelijkheid voor het milieu en de mensen zijn de principes van de Reserve collectie.

De Avant Garden collectie werd in 2018 gelanceerd. In tegenstelling tot de vorige Clean geuren, tonen deze geuren een klassiek geurproces van kop tot hart tot basisnoot. Deze luxe geuren zijn gebaseerd op de combinatie van twee geuren uit de Reserve collectie.

Schone geur is vrij van ftalaten, conserveringsmiddelen, gluten en kunstmatige kleurstoffen. Clean Parfum is veganistisch en wordt geproduceerd zonder dierproeven. Clean wil haar klanten duurzame producten leveren, waarbij duurzaam niet altijd natuurlijk betekent. Soms is het voor het milieu zinvoller om natuurlijke derivaten van een grondstof te gebruiken dan de grondstof zelf, omdat deze nauwelijks meer in de natuur voorkomt.

Schoon: altijd eenvoudig, ook aan de buitenkant, altijd puur

Clean heeft zijn filosofie van duurzaamheid en zijn producten verder ontwikkeld om aan zijn eigen behoeften en die van zijn klanten te voldoen. Dit blijkt ook uit de flessen van Clean Parfums. Ze bestaan voor 100 procent uit recyclebaar glas. De vierkante flessen van de klassieke Clean Parfums hebben een kleur die past bij het parfum en een zilverkleurige dop.

De flessen van de Reserve collectie zijn zeer eenvoudig. Het parfum is duidelijk zichtbaar in de fles, het bewijs van de zuiverheid van het geurwater. Eenvoudig, puur en eenvoudig is het motto. Ook het etiket is voorzien van versieringen en geeft de naam, het geurtype en de geurfamilie in duidelijke letters weer. De eikenhouten sluiting is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Spanje. De handgemaakte kartonnen verpakking toont een mooie houtnerf.

De flessen van de Avant Garden collectie hebben een licht kleurverloop in het glas. De kartonnen verpakking draagt een kunstzinnig vormgegeven beeld van bloemen, vlinders en vogels en illustreert de complexiteit van de geuren. De mysterieuze tuin wacht op zijn ontdekking.

De eenvoudige dingen

Een schone geur verovert de wereld met zijn onconventionele, schone geuren. Schoon parfum maakt elke dag een beetje mooier. Deze geuren kunnen door mannen en vrouwen worden gedragen. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, want het gevoel van frisheid is altijd heerlijk. Geluk ligt in de eenvoudige dingen. Clean combineert herinneringen aan ervaringen met het juiste parfum. Wie houdt er niet van de geur van een regenbui in de zomer of vers gemaaid gras? Clean decodeert deze geurwerelden en verpakt ze in duurzame parfums. Schone parfums geven vele momenten in het leven een olfactorische herinnering. Ze stralen de vrijheid, vreugde en welzijn uit die alleen de mooiste gebeurtenissen in het leven kunnen bieden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1