Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Lauder, kleindochter van mode-icoon Estée Lauder, heeft een label gelanceerd dat naast Aerin parfum ook accessoires en interieurdesign creëert. De unieke geuren van Aerin zijn samengesteld volgens de specificaties van de oprichtster van het bedrijf in de causale chique stijl die zij koesterde.

Meer info

Koop Aerin Parfum goedkoop

Meer info +

Aerin - Welkom in de wereld van luxe

Aerin is een elegant luxemerk waarvan de oprichter een wereldberoemde achternaam heeft. Aerin Lauder richtte haar label op met de wens om het leven van alledag om te toveren in een leven van luxe. Voor haar betekent dat niet pronken met grote opzichtige juwelen, het dragen van polariserende nicheparfums of het veranderen van haar huis in een vergulde kooi. Voor Aerin Lauder betekent luxe in het dagelijks leven dat bepaalde iets, het buitengewone en, natuurlijk, producten van hoge kwaliteit. Dit geldt vooral voor hun voortreffelijke Eaux de Parfum. Een parfum van Aerin is altijd heerlijk draagbaar en toch iets heel bijzonders dat ver van de mainstream afstaat. Bovendien heeft elk parfum van Aerin een zeer persoonlijke verwijzing naar de oprichter. Ze houdt van reizen over de hele wereld, ze houdt van kunst en creativiteit. En ze leert graag landen en mensen kennen en laat dat niet zomaar overvloeien in de Aerin geuren. Met andere woorden, als u besluit een parfum van Aerin te kopen, zult u ook de kleindochter van de wereldberoemde Estée Lauder ontmoeten.

Creativiteit is een topprioriteit op Aerin

Aerin Lauder krijgt veel tips van haar grootmoeder, zoals dat ze maar op drie dingen moet letten. Haar eigen creativiteit, de hoogst mogelijke kwaliteit en nooit het huis verlaten zonder een parfum. Ze nam dit advies ter harte Aerin Lauder en creëerde haar eigen label, dat ze naar zichzelf vernoemde, naar het voorbeeld van haar grootmoeder. En als u Aerin parfum online zoekt, vindt u inderdaad niet alleen Aerin parfum, maar ook mode en accessoires voor uzelf en voor in huis: zelfs prachtige lampen voor op tafel of voor aan het plafond.

Als u Aerin parfum online wilt kopen, vindt u in de online shop Aerin een rijke keuze aan geuren van hoge kwaliteit. Trouw aan het motto dat elke gelegenheid niet alleen een andere outfit maar ook een ander parfum vereist, is de keuze aan parfums even talrijk als betoverend. Zo zijn er geuren voor overdag en 's avonds, voor werk en vrije tijd en voor uitgaan. Soms casual, soms spannend en elegant, maar altijd vrouwelijk. Het is echt moeilijk om te beslissen over slechts één Aerin parfum. Als je dat niet kunt of wilt doen, koop er dan gewoon meer dan één. Je kunt immers ook Aerin parfum goedkoop kopen. Zo kunt u de immense creativiteit en het prachtige, natuurlijke gevoel voor stijl van Aerin Lauder zelf ervaren.

Betoverende creaties speciaal voor dames

Aerin produceert tot nu toe ongeveer 30 verschillende geuren. Lauder blijft trouw aan zichzelf en haar stijl en creëert, op één uitzondering na, uitsluitend damesgeuren. Ze ontwerpt tenslotte geen herenkleding. De ontwerpster houdt van casual chic, wil het dagelijkse leven verfraaien en ook van de avond iets bijzonders maken zonder tot het uiterste te gaan. Deze vraag naar de hoogste kwaliteit en draagbaarheid komt ook tot uiting in het eerste Aerin parfum, Ikat Jasmin, de verweven jasmijn, uitgebracht in 2013. Sommige geuren zijn echte allrounders, andere zijn voor de avond of dat speciale moment. Net als de mode die je draagt.

Waterlily Sun, de zonnige waterlelie, bijvoorbeeld, is een frisse en groene geur. Dit Aerin parfum uit 2014 is ongelooflijk populair omdat het licht en zorgeloos is en je niet alleen in de zomer in een goed humeur brengt. Groene noten, bergamot, jasmijn sambac, waterlelie (waterlelie) en muskus maken van deze damesgeur een allrounder voor het warme seizoen.

Evening Rose, de roos voor de avond, is niet alleen een van de eerste creaties van Aerin Lauder. Geïnspireerd door haar grootvader, mengt ze centifolia, braambes, wierook, Bulgaarse roos absolue en cognac voor deze geur. Het parfum is bloemig en fruitig en toont zich warm, sensueel, verleidelijk en elegant. De geur is gewoon perfect voor 's avonds, vooral in de zomer.

Het Aerin parfum Wild Geranium, de wilde geranium, is sinds 2019 verkrijgbaar. De bloemige en frisse Eau de Parfum Spray is een echte allrounder voor alle seizoenen en gelegenheden. Roosgeranium, roze peper, oranjebloesem, witte pioenroos, ambrox en tuberoos absolu zijn enkele van de bestanddelen van het parfum, dat ook verkrijgbaar is als haarmist.

Aegea Blossom, de bloem van de Egeïsche Zee, draagt haar inspiratie al in haar naam en betovert de dames met een bloemig-crèmeachtige geur. Bergamot uit Sicilië, mandarijnen, oranjebloesem en bittere sinaasappelbloesem, alsmede sandelhout en vetiver geven het parfum Aerin zijn heerlijk frisse, mediterrane uitstraling.

Een uitzondering op deze betoverende damesgeuren is de frisse en citrusachtige Limone di Sicilia. Dit Aerin parfum is in feite een uniseks geur die Aerin Lauder in 2019 lanceert. Het bestaat uit onder andere bergamot en lelietjes-van-dalen, roze peper en Egyptische jasmijn, alsmede eikenmos en ambrox. Zoals alle eau de parfums scoort deze zomergeur met zijn ongelooflijke natuurlijkheid die past bij alle gelegenheden. Het uniseks parfum maakt deel uit van de Premium Collection, die wordt gecompleteerd door het bloemig-poederachtige Ambrette de Noir en de bloemig-frisse Rose de Grasse. Als je een Aerin parfum wilt kopen, heb je echt een enorme keuze, deels ook tussen parfumoliën, Solid Perfume en diverse limited editions.

Grote voetafdrukken die Aerin Lauder niet afschrikken

Als je een beroemde naam hebt, kan dat zowel een zegen als een vloek zijn. Estée Lauder is wereldberoemd: niet alleen het merk, maar ook de persoon zelf is bij iedereen in de schoonheidsindustrie bekend. Ze trotseert conventies en volgt wat zij denkt dat goed is. Dit maakt haar een icoon. Kleindochter Aerin Lauder vereert haar overleden grootmoeder nog steeds om haar kracht, creativiteit en toewijding. De vraag naar kwaliteit en het advies om het huis niet zonder parfum te verlaten zijn slechts enkele dingen die Aerin Lauder met het publiek deelt uit haar privé-herinneringen aan haar grootouders. Ze geeft er de voorkeur aan haar geuren voor zichzelf te laten spreken. Zo zegt ze in een interview dat alle geuren een stukje van haar zijn, een herinnering aan heel specifieke momenten in haar leven. Daar horen natuurlijk ook herinneringen bij aan haar tijd met haar wereldberoemde grootmoeder. Zij zag de erfenis van haar grootmoeder nooit als een vloek, maar altijd als een stimulans.

Aerin Parfum inspireert mensen met luxe door kwaliteit

Aerin Lauder heeft met haar label een echt lifestyle merk voor bijzondere smaken gecreëerd. Net als haar klanten hecht zij de hoogste waarde aan exquise vakmanschap, topkwaliteit en de luxe die daarvan het gevolg is. Kwaliteit heeft altijd een prijs, natuurlijk. Maar als je een Aerin parfum wilt voor een redelijke prijs, moet je hier eens kijken. Het is duidelijk dat het merk Aerin zoveel meer is dan parfum. Bovendien brengt Aerin ook de kunstzinnigheid van de wereld in de eigen ruimte. Ze houdt ervan om samen met andere creatieven mooie dingen te ontwerpen. Daar hoort natuurlijk ook een Aerin parfum bij.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.