Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Lauder, kleindochter van mode-icoon Estée Lauder, heeft een label gelanceerd dat naast Aerin parfum ook accessoires en interieurdesign creëert. De unieke geuren van Aerin zijn samengesteld volgens de specificaties van de oprichter van het bedrijf in de causal chic stijl die zij koesterde.

Meer info

koop Aerin parfum goedkoop

Meer info +

Aerin - Welkom in de wereld van luxe

Aerin is een elegant luxemerk waarvan de oprichter een wereldberoemde achternaam heeft. Aerin Lauder richtte haar label op met de wens om van het alledaagse leven een leven van luxe te maken. Voor haar betekent dit echter niet pronken met grote, opvallende sieraden, het dragen van polariserende nichegeuren of haar eigen huis omtoveren tot een vergulde kooi. Voor Aerin Lauder betekent luxe in het dagelijks leven net dat beetje extra, het buitengewone en natuurlijk producten van hoge kwaliteit. Dit geldt vooral voor hun voortreffelijke eaux de parfum. Een Aerin parfum is altijd heerlijk draagbaar en toch iets heel speciaals dat ver verwijderd is van de mainstream. Bovendien heeft elk Aerin parfum een zeer persoonlijke band met de oprichter. Ze houdt van reizen over de wereld, ze houdt van kunst en creativiteit. En ze leert graag landen en mensen kennen en verwerkt dit niet alleen in de Aerin geuren. Met andere woorden, wie besluit een Aerin parfum te kopen, maakt ook kennis met de kleindochter van de wereldberoemde Estée Lauder.

Creativiteit is een topprioriteit bij Aerin

In feite neemt Aerin Lauder veel tips over van haar grootmoeder, zoals het letten op slechts drie dingen. Haar eigen creativiteit, de hoogst mogelijke kwaliteit en nooit het huis verlaten zonder parfum. Aerin Lauder nam dit advies ter harte en creëerde al snel haar eigen label, dat ze naar zichzelf vernoemde, naar het voorbeeld van haar grootmoeder. En als je Aerin parfum online zoekt, vind je niet alleen Aerin parfum, maar ook mode en accessoires voor jezelf en je huis: zelfs prachtige lampen voor op tafel of aan het plafond.

Als u Aerin parfum online wilt kopen, vindt u een ruime keuze aan geuren van hoge kwaliteit in de Aerin online shop. Trouw aan het motto dat elke gelegenheid niet alleen een andere outfit vereist maar ook een andere geur, is de selectie parfums even talrijk als betoverend. Zo zijn er geuren voor overdag en 's avonds, voor werk en vrije tijd en voor uitgaan. Soms casual en ongedwongen, soms spannend en elegant, maar altijd vrouwelijk. Het is echt moeilijk om maar één Aerin parfum te kiezen. Als je dat niet kunt of wilt, koop er dan gewoon meerdere. Je kunt Aerin parfum immers ook goedkoop kopen. Zo kun je de enorme creativiteit en het prachtige, natuurlijke gevoel voor stijl van Aerin Lauder zelf ervaren.

Betoverende creaties, speciaal voor vrouwen

Aerin heeft tot nu toe ongeveer 30 verschillende geuren geproduceerd. Lauder blijft trouw aan zichzelf en haar stijl en creëert, op één uitzondering na, alleen geuren voor vrouwen. Ze ontwerpt ook geen mannenmode. De ontwerpster houdt van casual chic, wil het alledaagse leven verfraaien en ook van de avond iets speciaals maken zonder tot het uiterste te gaan. Deze vraag naar de hoogste kwaliteit en draagbaarheid is ook terug te vinden in het eerste Aerin parfum, Ikat Jasmin, de verweven jasmijn, dat in 2013 werd uitgebracht. Sommige geuren zijn echte allrounders, andere zijn voor de avond of dat speciale moment. Net als de mode die je draagt.

Waterlily Sun, de zonnige waterlelie, is bijvoorbeeld een frisse en groene geur. Dit Aerin parfum uit 2014 is ongelooflijk populair omdat het licht en zorgeloos is en je niet alleen in de zomer in een goed humeur brengt. Groene noten, bergamot, jasmijn sambac, waterlelies (waterlelie) en musk maken van deze damesgeur een allrounder voor het warme seizoen.

Evening Rose, de roos voor de avond, is niet zomaar een van de eerste creaties van Aerin Lauder. Geïnspireerd door haar grootvader, mengt ze centifolia, bramen, wierook, Bulgaarse roos absolue en cognac voor deze geur. Het parfum is bloemig en fruitig, warm, sensueel, verleidelijk en elegant. De geur is gewoon perfect voor 's avonds, vooral in de zomer.

Het Aerin parfum Wild Geranium is sinds 2019 verkrijgbaar. De bloemige en frisse eau de parfum spray is een echte allrounder voor alle seizoenen en gelegenheden. Roosgeranium, roze peper, oranjebloesem, witte pioenroos, ambrox en tuberoos absolue zijn enkele van de bestanddelen van de geur, die ook verkrijgbaar is als haarnevel.

Aegea Blossom, de bloem van de Egeïsche Zee, vindt zijn inspiratie in de naam en betovert de dames met een romige bloemengeur. Bergamot uit Sicilië, mandarijnen, oranjebloesem en bittere oranjebloesem, maar ook sandelhout en vetiver geven het Aerin parfum zijn heerlijk frisse, mediterrane uitstraling.

Een uitzondering op deze betoverende damesgeuren is het frisse en citrusachtige Limone di Sicilia. Dit Aerin parfum is een unisex geur die Aerin Lauder in 2019 lanceerde. Het bestaat uit bergamot en lelietje-van-dalen, roze peper en Egyptische jasmijn, evenals eikenmos en ambrox. Zoals alle eaux de parfum scoort deze zomergeur met zijn ongelooflijke natuurlijkheid, die geschikt is voor alle gelegenheden. De uniseks geur maakt deel uit van de Premium Collection, die wordt aangevuld met de bloemig-poederige Ambrette de Noir en de bloemig-frisse Rose de Grasse. Als je een Aerin parfum wilt kopen, heb je echt een enorme keuze, onder andere uit parfumoliën, vaste parfums en verschillende limited editions.

Grote voetstappen die Aerin Lauder niet afschrikken

Het hebben van een beroemde naam kan zowel een zegen als een vloek zijn. Estée Lauder is wereldberoemd: niet alleen het merk, maar ook de persoon zelf is een begrip in de schoonheidsindustrie. Ze trotseert conventies en volgt wat zij denkt dat goed is. Dat maakt haar een icoon. Kleindochter Aerin Lauder eert haar overleden grootmoeder tot op de dag van vandaag voor haar kracht, creativiteit en betrokkenheid. De vraag naar kwaliteit en het advies om niet zonder parfum de deur uit te gaan, zijn slechts een paar van de dingen die Aerin Lauder met het publiek deelt uit haar privéherinneringen aan haar grootouders. Ze laat haar geuren liever voor zichzelf spreken. In een interview zegt ze dat alle geuren een stukje van haarzelf zijn, een herinnering aan heel specifieke momenten in haar leven. Natuurlijk horen daar ook herinneringen bij aan haar tijd met haar wereldberoemde grootmoeder. Ze zag haar erfenis nooit als een vloek, maar altijd als een stimulans.

Aerin parfum inspireert mensen met luxe door kwaliteit

Aerin Lauder heeft met haar label een echt lifestylemerk gecreëerd voor speciale smaken. Net als haar klanten hecht ze de grootste waarde aan exquise vakmanschap, topkwaliteit en de luxe die daaruit voortkomt. Natuurlijk heeft kwaliteit altijd een prijs. Maar als je een Aerin parfum tegen een gunstige prijs wilt, moet je hier eens rondkijken. Het is duidelijk dat het merk Aerin veel meer is dan alleen parfum. Aerin brengt ook de artisticiteit van de wereld in haar eigen ruimtes. Ze houdt ervan om samen met andere creatieven mooie dingen te ontwerpen. Daar hoort natuurlijk ook een Aerin parfum bij.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten