Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Of het nu zoet en kruidig, fruitig en fris of bloemig en zoet is - de damesgeuren van Britney Spears spelen in op deze geuren. De bekende Amerikaanse artieste creëert al sinds 2004 geuren in speelse en stijlvolle flacons, en niet alleen voor haar fans.

Meer info

koop Britney Spears parfum goedkoop

Meer info +

Prachtige geuren die je wereld betoveren by Britney Spears

Welke vrouw kent niet van die dagen dat je je vrouwelijke kant wilt benadrukken? De producten van Britney Spears zijn precies voor die dagen. De geuren zijn door en door vrouwelijk. De geuren zijn gericht op fruitige, zoete, bloemige en zoete nuances. De geuren zijn zeer gevarieerd en imponeren met een uitzonderlijke kwaliteit die je zelden terugvindt in stergeuren. Sommige geuren verwijzen naar liedjes van de beroemde Amerikaanse zangeres, andere weerspiegelen karaktertrekken. Het resultaat is een inspirerende collectie van verschillende geuren die perfect passen bij zowel alledaagse als avondkleding. Britney Spears producten zijn ideaal voor alle vrouwen die van fruitige en zoete geuren houden. Maar zoetheid staat niet altijd op de voorgrond. Zeer weinig geuren zijn overweldigend, in plaats daarvan zijn Britney Spears geuren kleine kunstwerkjes in hun compositie. Ze weten de aandacht te trekken zonder opdringerig te zijn. Ze verspreiden goed humeur, zijn soms dromerig, soms gedurfd. In elk geval verrassen ze met ongewone noten zoals rode calla, latex, waterlelie, lindebloesem, cupcake of pruim. Koop Britney Spears producten eenvoudig online en begin de dag met een glimlach.

Een controversiële ster

Britney Spears is een van de bekendste artiesten van eind jaren 90 en 2000. Of je nu van haar muziek houdt of niet, haar aanstekelijke liedjes hebben een beslissende invloed gehad op de popmuziek. De zangeres, die werd geboren in McComb, Mississippi, vierde haar grootste succes met haar eerste album "...Baby One More Time". Ze was toen net 18 jaar oud en had al een jarenlange odyssee van talentenjachten, casting shows en audities achter de rug. Deze doelgerichtheid, het verlies van haar kindertijd en het enorme marketingconcept achter de muziek stuitten herhaaldelijk op kritiek en maakten van Spears een controversiële artieste.

Britney Spears liet zich hierdoor niet afschrikken, bracht nog meer succesvolle albums uit en breidde haar merk uit met videogames, een modelijn, zonnebrillen, poppen en, vanaf 2004, parfums. Deze Britney Spears producten waren meteen erg succesvol. Hoewel ze in het begin zeker hebben geprofiteerd van de enorme bekendheid van de zangeres, is het merk na bijna 20 jaar nog steeds erg populair. Dat spreekt simpelweg in het voordeel van de kwaliteit van Britney Spears parfums. De parfums worden geproduceerd in samenwerking met het Amerikaanse cosmeticabedrijf Elizabeth Arden Inc. dat sinds 2016 onderdeel is van Revlon. De eerste geur "Curios" (2004) en de tweede geur "Fantasy" (2005) zijn tot op de dag van vandaag vaste favorieten. "Fantasy" werd gevolgd door een reeks flankers, de laatste creatie in deze reeks dateert uit 2023. We hebben de populairste parfums van Britney Spears in onze online shop.

Geuren vol ziel en vreugde

- Britney Spears Fantasie

- Britney Spears Midnight Fantasy

- Britney Spears Believe

- Britney Spears Voorrecht

Britney Spears Fantasy Eau de Parfum verrukt met zijn frisse, zoete kiwi-noot, die de geur aan het begin definieert. Kweepeer en lychee daarentegen zijn subtieler in de topnoot. De noten van jasmijn en orchidee bloeien in het hart, maar de cupcake-noot overtreft ze allebei. Het ruikt heerlijk naar zoete vanille cupcake met subtiel gesmolten chocolade. Hout, orriswortel en musk geven de geur een kalme, poederachtige finish. Kiwi blijft verbazingwekkend lang hangen in deze gourmandgeur, wat het hart van iedereen die van deze geur houdt sneller zal doen kloppen. Fantasy is een jonge geur die zeker luid is en gezien wil worden.

Midnight Fantasy van Britney Spears producten omhult je met zijn fruitige, zoete en bloemige noten. Framboos, pruim en zure kers openen de geur als een frisse, zoete fruitschaal. In het hart ontvouwt zich een prachtig boeket van iris, fresia en orchidee. Deze bloemen dragen de zoetheid uit, terwijl iris zorgt voor een lichte poederigheid. Vanille, amber en musk brengen dit parfum tot een warm en vleiend einde. Midnight Fantasy is een subtiele, lineaire geur die perfect is voor de avond.

Britney Spears Believe springt meteen in het oog met zijn groene, extravagant gevormde flacon. Het parfum zorgt er ook voor dat je even goed gaat zitten. Guave en mandarijn beginnen met fruitige, maar ook frisse, groene en delicaat zure noten. Lindebloesem en kamperfoelie zorgen voor een heerlijke frisse, lichtgroene en bloemige geur in de hartnoot. Patchouli, amber en praline ronden de geur af met aardse, wrange maar ook warme en zoete noten. Believe is geschikt voor elke gelegenheid, want geloof staat erom bekend bergen te verzetten en dit parfum ondersteunt dat ongetwijfeld.

Prerogative van Britney Spears is een uitzonderlijke geur die ongeëvenaard is in deze prijsklasse. Abrikozennectar, gojibessen en roze peper openen het parfum fruitig, zoet en kruidig. Deze interessante combinatie van geuren maakt plaats voor de al even interessante hartnoten van espresso, latex en rode calla. Sandelhout, amber en saffraan sluiten dit parfum passend af. Prerogative is een romige koffiegeur met een buitengewoon aroma, gourmand, kruidig, niet te zoet en synthetisch op een interessante manier. De Britney Spears Prerogative Rave geur deelt de fruitige start, maar ontwikkelt zich daarna tot een romige, bloemige, feel-good geur zonder latex noot. Beide Britney Spears producten zijn goedkoop te koop in de online shop.

De mensen erachter

De productie van een parfum is een teamprestatie. Terwijl Britney Spears een idee heeft van hoe een bepaalde geur moet ruiken, werken de parfumeurs op de achtergrond aan de ontwikkeling van deze geur. Zij stellen een variatie samen, Britney Spears controleert het en brengt wijzigingen aan. Dit proces gaat een tijdje heen en weer totdat de geur goed is. Deze fase vindt meestal plaats binnen een bepaald budget. Loc Dong, Honorine Blanc en James Krivda zijn enkele van de parfumeurs die geuren hebben gecreëerd voor Britney Spears producten. Veel van de originele flacons zijn ontworpen door Jean Antretter. Hij was Senior Design Director bij Elizabeth Arden. Zijn ontwerpen maken indruk met hun aandacht voor detail en ongewone vormen en kleuren. De kleuren en vormen verwijzen altijd naar het karakter van de geur. De roze gekleurde, bolvormige flacon van "Fantasy" laat bijvoorbeeld duidelijk het zoete en fruitige karakter van de geur zien. De kleine groene stippen die erop staan, duiden op de kiwi die het parfum zo uniek maakt. Je kunt de Britney Spears producten dus het beste nu online bestellen en je laten inspireren door de mooie flesjes en de fantastische inhoud.

Niet alleen voor Britney-fans

Natuurlijk trekken de parfums van de sterren vooral fans aan. Maar de producten van Britney Spears zijn te mooi om ze geen kans te geven. Extravagant, speels, sensueel, verleidelijk, zelfverzekerd en gedurfd, de geuren ontvouwen vele facetten van vrouwelijkheid op steeds verrassende en meestal heerlijke manieren. Alle geuren hebben een zekere jeugdigheid die ongetwijfeld past bij jonge vrouwen. Oudere vrouwen daarentegen voelen zich een beetje jonger met de geuren van Britney Spears. Fruitige, brutale geuren zoals "Circus Fantasy", mysterieuze geuren zoals "Believe" en veelzijdige geuren zoals "Prerogative Rave" bieden een uniek parfum voor elke smaak. Britney Spears producten kopen is gemakkelijk en betaalbaar in onze online shop. Koop nu je favoriete Britney Spears parfum en betover de wereld met zijn geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten