Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zoet-kruidig, fruitig-fris of bloemig-zoet - de damesgeuren van Britney Spears serveren deze geuren. De bekende Amerikaanse artieste creëert al sinds 2004 geuren in speelse en stijlvolle flacons, en niet alleen voor haar fans.

Meer info

Britney Spears kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Prachtige geuren die je wereld betoveren van Britney Spears

Welke vrouw kent ze niet, de dagen waarop je je vrouwelijke kant wilt benadrukken? De producten van Britney Spears zijn precies voor deze dagen. De geuren zijn door en door vrouwelijk. De geuren richten zich op fruitige, zoete, bloemige en zoete nuances. De geuren zijn zeer gevarieerd en overtuigen met een uitzonderlijke kwaliteit die je zelden terugvindt in stergeuren. Sommige geuren verwijzen naar liedjes van de beroemde Amerikaanse zangeres, andere weerspiegelen karaktertrekken. Het resultaat is een inspirerende collectie van verschillende geuren die perfect passen bij het dagelijks leven, maar ook 's avonds. Britney Spears De producten zijn geschikt voor alle vrouwen die van fruitige en zoete geuren houden. Maar zoetheid staat niet altijd op de voorgrond. In weinig geuren is het uitbundig, eerder zijn de geuren van Britney Spears kleine kunstwerkjes in hun compositie. Ze weten de aandacht te trekken zonder opdringerig te zijn. Ze verspreiden goed humeur, zijn soms dromerig, soms gedurfd. In elk geval verrassen ze met ongewone noten zoals rode calla, latex, waterlelie, lindebloesem, cupcake of pruim. Koop eenvoudig Britney Spears producten online en begin de dag met een glimlach.

Een controversiële ster

Britney Spears is een van de bekendste vrouwelijke artiesten van eind jaren 90 en 2000. Ongeacht of je van haar muziek houdt of niet, ze heeft de popmuziek op beslissende wijze beïnvloed met haar aanstekelijke liedjes. De zangeres, die werd geboren in McComb, Mississippi, vierde haar grootste succes al met haar eerste album "...Baby One More Time". Ze was toen net 18 jaar oud en had al een jarenlange odyssee van talentenjachten, casting shows en audities achter de rug. Deze doelgerichtheid, het verlies van haar kindertijd en het enorme marketingconcept achter de muziek stuitten herhaaldelijk op kritiek en maakten van Spears een controversiële artieste.

Niet afgeschrikt, bracht Britney Spears meer succesvolle albums uit en breidde haar merk uit met videogames, een modelijn, zonnebrillen, poppen en, vanaf 2004, parfums. Deze producten van Britney Spears waren meteen erg succesvol. Hoewel ze in het begin zeker hebben geprofiteerd van de enorme bekendheid van de zangeres, is het merk na bijna 20 jaar nog steeds erg populair. Dat spreekt simpelweg voor de kwaliteit van de parfums van Britney Spears. De parfums worden geproduceerd in samenwerking met het Amerikaanse cosmeticabedrijf Elizabeth Arden Inc, dat sinds 2016 deel uitmaakt van Revlon. De eerste geur "Curios" (2004) en de tweede geur "Fantasy" (2005) zijn nog steeds langlopende hits. "Fantasy" werd gevolgd door een reeks flankerende parfums, en de laatste creatie in deze reeks is van 2023. Je kunt de populairste parfums van Britney Spears vinden in onze online shop.

Geuren vol ziel en vreugde

- Britney Spears Fantasie

- Britney Spears Midnight Fantasy

- Britney Spears Geloven

- Britney Spears Voorrechten

De Britney Spears Fantasy Eau de Parfum verrukt met zijn frisse, zoete kiwi-noot die de geur aan het begin domineert. Kweepeer en lychee gedragen zich daarentegen vrij rustig in de topnoot. In het hart bloeien de noten van jasmijn en orchidee, maar de cupcake-noot overtreft ze allebei. Het ruikt heerlijk naar zoete vanille cupcake met subtiel gesmolten chocolade. Hout, iriswortel en muskus laten de geur rustig en poederig vervagen. Kiwi blijft verrassend lang hangen in deze gourmandgeur die alle harten sneller zal doen kloppen die van deze geur houden. Fantasy is een jonge geur die zeker luid is en gezien wil worden.

Midnight Fantasy van Britney Spears products omarmt met zijn fruitige, zoete en bloemige noten. Framboos, pruim en zure kers openen de geur als een frisse, zoete fruitschaal. In het hart ontvouwt zich een prachtig boeket van iris, fresia en orchidee. Deze bloemen dragen de zoetheid verder, iris geeft een lichte poederigheid. Vanille, amber en musk besluiten dit parfum op een warme en vleiende manier. Midnight Fantasy is een discrete geur die vrij lineair is en perfect past in de avond.

Britney Spears Believe springt meteen in het oog met zijn groene, extravagant gevormde flacon. Het parfum doet je ook opkijken. Guave en mandarijn beginnen met fruitige, maar ook frisse, groene en subtiel zure noten. Lindebloesem en kamperfoelie zorgen voor een mooie frisse, lichtgroene en bloemige geur in de hartnoot. Patchouli, amber en praline maken de geur af met aardse, wrange maar ook warmzoete noten. Believe past bij elke gelegenheid, want geloof staat erom bekend bergen te verzetten en dit parfum ondersteunt dat ongetwijfeld.

Prerogative van Britney Spears is een uitzonderlijke geur zonder gelijke in deze prijsklasse. Abrikozennectar, gojibessen en roze peper openen het parfum fruitig, zoet en kruidig. Deze interessante combinatie van geuren maakt plaats voor de al even interessante hartnoten van espresso, latex en rode calla. Sandelhout, amber en saffraan sluiten dit parfum naar behoren af. Prerogative is een romige koffiegeur met een buitengewoon aroma, gourmand, kruidig, niet te zoet en synthetisch op een interessante manier. Het parfum Britney Spears Prerogative Rave heeft dezelfde fruitige start, maar ontwikkelt zich daarna tot een romige, bloemige feelgoodgeur, zonder latexnoot. Beide Britney Spears producten zijn tegen een redelijke prijs verkrijgbaar in de online shop.

De mensen erachter

De productie van een parfum is teamwerk. Terwijl Britney Spears een idee heeft over hoe een bepaalde geur moet ruiken, werken de parfumeurs op de achtergrond aan de ontwikkeling van deze geur. Zij stellen een variatie samen, Britney Spears test deze en vraagt om wijzigingen. Dit proces gaat een tijdje heen en weer tot de geur past. Meestal vindt deze fase plaats binnen een bepaald budget. Loc Dong, Honorine Blanc en James Krivda zijn enkele van de parfumeurs die geuren hebben gecreëerd voor Britney Spears producten. Veel van de originele flacons zijn van Jean Antretter. Hij was Senior Design Director bij Elizabeth Arden. Zijn ontwerpen boeien door hun liefde voor detail en ongewone vormen en kleuren. De kleuren en vormen geven altijd een hint van het karakter van de geur. De roze, bolvormige flacon van "Fantasy" laat bijvoorbeeld duidelijk het zoet-fruitige karakter van de geur zien. De kleine groene stippen die erop staan, geven de kiwi aan die de geur zo uniek maakt. Je kunt de Britney Spears producten dus het beste nu online bestellen en je laten inspireren door de mooie flesjes en de geweldige inhoud.

Niet alleen voor Britney-fans

Natuurlijk trekken de parfums van de sterren in de eerste plaats fans aan. Maar de producten van Britney Spears zijn te mooi om ze geen kans te geven. Extravagant, speels, sensueel, verleidelijk, zelfverzekerd en gedurfd, de geuren ontvouwen vele facetten van vrouwelijkheid op steeds verrassende en meestal heerlijke manieren. Alle geuren hebben een zekere jeugdigheid die ongetwijfeld past bij jonge vrouwen. Oudere vrouwen daarentegen voelen zich een beetje jonger met de geuren van Britney Spears. Fruitige, brutale geuren zoals "Circus Fantasy", mysterieuze geuren zoals "Believe" en veelzijdige geuren zoals "Prerogative Rave" bieden een uniek parfum voor elke smaak. Britney Spears Producten kopen is eenvoudig en betaalbaar in onze online shop. Koop nu het gewenste Britney Spears parfum en betover de wereld met de geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.