Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De carrière van de Duitse ontwerper Otto Kern begon in 1972 met overhemden voor mannen, maar twee jaar later konden ook vrouwen zich in zijn creaties hullen. Tenslotte werden in 1990 moderne en zeer draagbare geuren toegevoegd.

Meer info

Koop Otto Kern Parfum goedkoop

Meer info +

Otto Kern Parfum - voor jongvolwassenen, voor de onaangepaste

Otto Kern Geuren zijn niet langer een geheime tip voor kenners. Omdat de creaties boeien met hun sensuele en krachtige karakter, zowel in de parfums voor vrouwen als mannen. De geurcomposities spelen indrukwekkend met de afwisseling tussen nobele elegantie en jeugdige rebellie - nobel, maar ongecorrigeerd! De speciale verfijning: In zekere zin lijken de Otto Kern geurcreaties op een beeld van de modeontwerper, die zelf op zoek is naar het ongewone in het elegante en een hoge kwaliteit en individualiteit waardeert! Dit concept heeft Otto Kern de afgelopen 40 jaar internationale aandacht getrokken en inspireerde de mode bij zowel mannen als vrouwen. Wat kenmerkt de ontwerper en zijn geuren? Otto Kern Ontdek nu de hele wereld!

Otto Kern - het succes kwam al in jonge jaren

Otto Kern is een van de groten in de wereld van mode, design en parfum. Al in de jaren zeventig richtte hij zijn bedrijf - de Otto Kern GmbH & Co. KG. Zijn carrière in de mode-industrie begon met zijn eerste eigen hemdencollectie, die hij in opdracht van zijn moeder in de wasserij liet maken. Kern was toen nog maar 20 jaar oud. De collectie is geïnspireerd op Otto Kern een mannenuitvoerder voor wie hij tijdens zijn studie als tijdelijk assistent werkte. Maar Kern studeert geenszins modeontwerp of een verwante opleiding. Oorspronkelijk was de inwoner van Baden-Württemberg aangetrokken door het recht en de economie. Zijn passie voor ongewone ontwerpen van hoge kwaliteit grijpt hem al snel en hij breekt zijn studie af met de lancering van zijn hemdencollectie. Hij kan onmiddellijk 20.000 items uit deze eerste collectie verkopen. In 1973 was het bedrijf al in staat om mode ter waarde van 25 miljoen Duitse mark te verkopen. Ook vandaag nog heeft hij geen spijt van zijn keuze voor mode. Het Otto Kern staat voor de jonge avant-garde, die zich niet op zijn gemak voelt in de mainstream, maar al lang te volwassen is geworden voor jonge streetwear. In de afgelopen decennia heeft het modemerk zich getransformeerd tot een lifestyle bedrijf, zodat er vandaag de dag ook Otto Kern parfums voor vrouwen en mannen, accessoires en tassen zijn. Otto Kern Cosmetics GmbH laat zijn Otto Kern parfums uitsluitend produceren door Mäurer & Wirtz - een van de bekendste Duitse parfumproducenten, die ook het legendarische merk 4711 op de markt brengt. Het merk bewijst daarmee dat de exclusiviteit op alle gebieden van het assortiment behouden blijft. En het is de moeite waard om de Otto Kern parfumcollecties online te verkennen.

Unieke geurcreaties voor de verfijnde levensstijl

Of het nu gaat om Otto Kern mannengeur of Otto Kern damesparfum: Het merk overtuigt! De geurcreaties zijn zorgvuldig geselecteerd uit exquise aroma's en gebotteld in stijlvolle flacons.

Otto Kern De typische mannengeur bestaat uit mannelijke basisnoten en frisse accenten - zoals bergamot, munt of petitgrain, die beweging in de geur brengen. Een Otto Kern parfum voor dames is sensueel, zoet, tintelend en verleidelijk. Pure vrouwelijkheid met al zijn facetten. Elk parfum is zo fijn uitgebalanceerd dat u het zonder problemen kunt dragen in uw dagelijks professioneel en privéleven of als geurverfijning voor een speciale gelegenheid kunt kiezen. Iedereen die houdt van een hoogwaardige, maar ongecompliceerde geur moet zeker een Otto Kern parfum kopen. Otto Kern Onder de klassiekers van Signature and Change voor de moderne man en Commitment als Otto Kern parfum voor vrouwen.

Handtekening is avontuur en succes - de geur voor de moderne zakenman. De basis van ceder- en sandelhout wordt bepaald door Signature, dat bekoort door een kruidig, mild hart van tonkaboon en salie. Citroen en petitgrain hebben een verfrissend effect op de topnoot. Verandering is de ongecompliceerde dagelijkse geur met nuances van hout, munt, citroen en nootmuskaat. Nieuwsgierig geworden? Koop dan nu een Otto Kern parfum tegen de beste prijzen!

De dames zijn blij Otto Kern met Commitment - een sprankelend samenspel van witte muskus, cederhout, praline, rood fruit en bloemen. Dit is een waar statement voor de moderne vrouw die zelfverzekerd is in de zakenwereld. Verander Vrouw betoveren met een verkwikkend karakter van rode appel, roze peper, framboos en witte muskus. Het ziet er elegant en vrouwelijk uit.

De creaties nooit verbergen voor hem en nooit verbergen voor haar zijn geen geuren te verbergen. Deze parfums geven de drager een onomkoopbaar karakter. Onvermoeibaar vindt hij of zij de weg. In overeenstemming hiermee zijn er flacons gecreëerd waarop de naam in grote letters is geschreven - niet te missen.

Het assortiment parfums Otto Kern biedt een parfum voor elke gelegenheid en elke smaak. Van modern tot klassiek, van leuk tot zakelijk, de verscheidenheid aan Otto Kern parfums is online te ontdekken!

Verrassende ontwerpen voor spannende geuren

Eén fles voor alle geuren? Dat zou te eentonig zijn en dus Otto Kern steeds weer verrassen met ongewone flacons. Rond of vierkant, transparant of gekleurd: elke geur is uniek en wordt dienovereenkomstig verpakt. De flacons lijken echter helemaal niet opdringerig, maar modern met een tijdloos accent. Het bedrijf laat zo zien hoe veelzijdig en veelzijdig het is en dat je altijd verrast kunt worden door nieuwe creaties. Niets is zo saai als voorspelbaarheid en routine. Het merk is onmiskenbaar: De leeuw met de gestileerde "K" is meestal duidelijk herkenbaar op de flacons of werkte als een detail op de pet. Het logo van het merk is geïnspireerd Otto Kern op zijn familiewapen, dat vooral één ding uitdrukt: dynamiek!

Otto Kern Bestel parfum tegen lage prijzen, zonder mitsen en maren

Dat klinkt spannend? Geen vraag: De geuren zijn overtuigend! En bovenal is het leuk om de geuren van Het beste is om het juiste Otto Kern parfum online te kopen en het effect zelf te ervaren. Wie slim is, zoekt in onze online shop naar aanbiedingen. Dan kunt u het Otto Kern parfum goedkoop kopen. Of het nu gaat om de geur van de Otto Kern man of het parfum voor uw geliefde? Het assortiment is veelzijdig, zodat u reeds overtuigde Otto Kern parfumkenners kunt verrassen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Otto Kern met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Conce1998
Zachte damesgeur

Deze geur van Otto Kern dringt zich niet op en houdt toch lekker lang aan. Voor vrouwen die zelfbewust hun leven regelen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.