Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Sensai

Het Japanse fijncosmeticamerk Sensai werd in 1887 in Tokio opgericht. De onderneming biedt producten aan op basis van een combinatie van de edele Koishimaru-zijde, die zijn oorsprong vindt in een lange Aziatische traditie van cosmetische producten.

Meer info

Koop Sensai Cosmetics goedkoop

Meer info +

Sensai Producten en cosmetica - van de metropool Tokio tot de wereld

Pure zijde fascineert mensen al duizenden jaren - en zijdeproteïnen worden Sensai niet alleen verwerkt, de merkfilosofie wil deze zuiverheid in het huidgevoel reproduceren. Sensai Cosmetica kunnen niet worden vergeleken in hun effect en verwerking met goedkope producten, toch Sensai kan men producten vaak gunstig verwerven. Door een slimme coördinatie van de producten op elkaar en waardevolle verzorgingsinstructies slaagt iedereen erin om een rustig en harmonieus huidbeeld te bereiken.

Sanji Muto had het idee voor de lijnSensai . Tijdens een bezoek aan de fabrieken in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen daar nog zijdedoeken werden geproduceerd, ontdekte hij iets ongewoons: de arbeiders die met de hoogwaardige Koishimaru zijde te maken hadden, hadden bijzonder kwetsbare handen. En zo werd Sensai cosmetica geboren. Het merk draagt dus niet alleen de Japanse naam als marketinggoochelaar, maar heeft zijn oorsprong in Japan. Gelukkig kunt u de hoogwaardige Sensai producten ook online kopen, een vlucht naar het Verre Oosten is niet nodig. Het bedrijf is nu een Kanebo dochteronderneming van Kao Cosmetics, een beursgenoteerd cosmeticabedrijf met hoofdkantoor in Japan.

Delicaat. Zachtjes. Silky.Sensai ...

Sensai Producten zorgen niet alleen voor de verzorging van uw huid, maar zorgen er ook voor dat deze zijdezacht aanvoelt. De luxe lijn van het cosmeticamerk Kanebo belooft niet alleen een mooie, zachte huid, maar houdt zich ook aan deze belofte. Vertaald uit het Japans, betekent Sensai het "teder gevoel" - en dat is precies hoe de producten zich presenteren. De verpakking heeft al een delicate uitstraling en staat symbool voor een mooie combinatie van hoogwaardige ingrediënten en luxe afwerking. Kanebo wilde nog een stap verder gaan met de ontwikkeling van Sensai producten en decoratieve Sensai cosmetica op deze gebieden.

De merkfilosofie van Sensai het merk is gemakkelijk te begrijpen: Een goed verzorgde huid lijkt nobel en daarom moeten de ingrediënten nobel zijn. Sensai Producten om gunstig te kopen, is natuurlijk in de on-line Shop mogelijk. Maar zelfs het duurste product kan niet werken als de verzorgingslijn niet past bij het huidtype of als de toepassing te ingewikkeld is voor dagelijks gebruik. Hoe goed is het dat klanten die Sensai producten kopen de juiste producten kunnen vinden zonder veel moeite te hoeven doen.

De productlijnen van Sensai

Het belangrijkste effect van een goed cosmetisch product is zeker de verfijning van de huid, met antiverouderingsproducten die van nature de eerste tekenen van huidveroudering verminderen. Vooral dat laatste is in veel grote Chinese steden van groot belang vanwege de smog. Chinese vrouwen kopen daarom graag Sensai producten - ook in Duitse online shops. Zij zullen pas in 2020 officieel beschikbaar zijn op de Chinese markt.

Het productengamma van Sensai hoezen:

Gezichtsverzorging:

oSensai Silky Purifying is de reinigingsreeks voor een huidvriendelijke en duurzame reiniging van het gezicht.

oCellular Performance Basis biedt een basisverzorging met hoge eisen aan een onbezorgde huid.

oCellular Performance Lifting voedt en ondersteunt de eigen collageenproductie van het lichaam en verhoogt de elasticiteit van de huid.

oCellular Performance Hydrating voorziet de huid van vocht en gaat vochtverlies tegen.

oCellular Performance Wrinkle Repair pads stimuleert de collageensynthese en rimpels voor een jeugdig huidgevoel.

oCellular Performance Extra Intensive is de Prestige serie van Sensai en laat uw huid vanaf het eerste moment merkbaar steviger en elastischer achter.

oPrime Solution voorziet de huid niet alleen van vocht, maar ook van extracten van meidoorn, Japanse Sanzashi, een verbeterde absorptiecapaciteit van de cellen voor latere verzorgingsproducten.

oUltimate is de klassieke anti-aging verzorging. Kersenbloesem en zijdeproteïnen van Koishimaru zijde beschermen tegen UV-stralen en verjongen de huid.

oAbsolute Silk belooft precies dat: pure zijde. Het Sensai cosmetisch product bevat ingrediënten van de eeuwig gladde, licht koele, vochtige zijde als actief ingrediënt om het gezicht een beetje meer als pure zijde te maken.

Lichaamsverzorging:

oBody Care bevat luxe douche- en verzorgingsproducten voor de edele kick in het dagelijks leven. Douche met zijde, crème met zijde, voeg een zijden overhemd toe - voor schoonheid over je hele lichaam.

oCellular Performance Body Care bestaat uit lotions en meer die zijn afgestemd op de individuele behoeften van specifieke lichaamsgebieden.

Zonverzorging: De Sensai producten voor een stralend gekleurde huid worden onderverdeeld in zelfbruinende zonverzorging en producten voor UV-bescherming of after-sun combinaties.

Make-up: Heeft tot nu toe cosmetica ontwikkeld Sensai voor de teint, lippen, ogen en nagels.

Haarverzorging: Haarverzorging bestaat Sensai niet alleen uit hoogwaardige shampoos, maar ook uit geschikte verzorgingsproducten en haarpoeders voor de integratie van zijde en schoonheid tot aan de punten van het haar.

Parfum: Sensai Vrouwenparfums combineren zijde met sensuele geuren. De combinatie van een basismateriaal van kleding met verleidelijke geuren gaat terug op de Japanse traditie van het bevochtigen van edele kimono's met aromatische stoffen.

Alle Sensai producten kunnen online worden gekocht tegen een redelijke prijs - zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de geavanceerde zorg- en cosmeticalijnen. Natuurlijk wordt het assortiment uitgebreid Sensai en worden er nieuwe formules ontwikkeld, maar natuurlijk brengt het merk alleen volledig ontwikkelde en geteste cosmetica op de markt.

Waarom zijde van alle dingen?

Lang voordat de eerste verzorgingsproducten Sensai werden gemaakt, verwerkte het bedrijf, zoals gezegd, vooral katoen en zijde. Aan het begin van de jaren dertig, tijdens een rondleiding door de productiehallen, zou de fabrieksdirecteur hebben opgemerkt wat voor mooie en tijdloze handen de arbeiders ondanks hun handmatige bezetting hadden. Hij startte verder onderzoek naar het effect van zijde op het verouderingsproces van de huid. In 1936 kwam de eerste zeep op basis van zijde uiteindelijk op de markt. Tegenwoordig wordt Shilan extract gebruikt Sensai naast de ingrediënten van Koishimaru zijde. Dit is een werkzame stof die wordt verkregen uit de wortelcellen van zwarte orchideeën. Niet alleen in de jaren dertig van de vorige eeuw genoten vrouwen van het effect van zijde op hun huid - ook nu nog maken prominente vertegenwoordigers gebruik van de luxe vanSensai : Iris Berben of Lisa Tomaschewsky hebben gekozen voor Sensai producten als hun favoriete schoonheidsproducten. Miley Cyrus heeft al in 2014 verklaard dat ze Sensai haar puistjes voorgoed kwijt was.

De juiste zorg op het juiste moment

Wat cosmetica onderscheidt Sensai is niet alleen de unieke actieve bestanddelen, maar ook de optimale afstemming van de producten op elkaar. De natuurlijkheid van de huid komt altijd op de eerste plaats. De toepassing is logisch en eenvoudig. Zo werkt de gezichtsschil niet mechanisch door de oneffenheden eraf te wrijven, maar schuimt het vuil zachtjes uit de poriën. De natuurlijke beschermlaag van de huid wordt niet verstoord en het gezicht is optimaal voorbereid op latere verzorgingsproducten. De beste verzorging heeft geen zin als het tegen een slecht gereinigd gezicht met verstopte poriën aankomt. Sensai kan beide doen: luxe en betekenis vormen één geheel.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Sensai met vier sterren of meer
4,98 uit 5 sterren — op basis van 53 klant adviezen
Commentaar van Provere1981
Goed product

Een goe alternatief voor het kopen van een nieuwe eyeliner is deze navulling van Sensai. Het aanbrengen van de patroon is heel eenvoudig.

Commentaar van Honow1984
Kanebo Sensai altijd top

Ik heb verschillende producten van Kanebo Sensai en ze hebben allemaal gemeen dat ze van topkwaliteit zijn. Hydrateren, beschermt tegen de zon.

Commentaar van Seent1996
Kanebo lippenstift

De Kanebo lippenstift No. 01 is zeer aangenaam. Smeert niet. De kleur is heel mooi en sexy. De prijs voor Kaneboproducten is wel aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je ook een goed product.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 545
toepassen
vandaag tot-39%1