Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Japanse fijncosmeticamerk Sensai werd in 1887 in Tokio opgericht. De onderneming biedt producten aan op basis van een combinatie van de edele Koishimaru-zijde, die zijn oorsprong vindt in een lange Aziatische traditie van cosmetische producten.

Meer info

Koop Sensai Cosmetics goedkoop

Meer info +

Sensai Producten en cosmetica - van de metropool Tokio tot de wereld

Pure zijde fascineert mensen al duizenden jaren - en zijdeproteïnen worden Sensai niet alleen verwerkt, de merkfilosofie wil deze zuiverheid in het huidgevoel reproduceren. Sensai Cosmetica kunnen niet worden vergeleken in hun effect en verwerking met goedkope producten, toch Sensai kan men producten vaak gunstig verwerven. Door een slimme coördinatie van de producten op elkaar en waardevolle verzorgingsinstructies slaagt iedereen erin om een rustig en harmonieus huidbeeld te bereiken.

Sanji Muto had het idee voor de lijnSensai . Tijdens een bezoek aan de fabrieken in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen daar nog zijdedoeken werden geproduceerd, ontdekte hij iets ongewoons: de arbeiders die met de hoogwaardige Koishimaru zijde te maken hadden, hadden bijzonder kwetsbare handen. En zo werd Sensai cosmetica geboren. Het merk draagt dus niet alleen de Japanse naam als marketinggoochelaar, maar heeft zijn oorsprong in Japan. Gelukkig kunt u de hoogwaardige Sensai producten ook online kopen, een vlucht naar het Verre Oosten is niet nodig. Het bedrijf is nu een Kanebo dochteronderneming van Kao Cosmetics, een beursgenoteerd cosmeticabedrijf met hoofdkantoor in Japan.

Delicaat. Zachtjes. Silky.Sensai ...

Sensai Producten zorgen niet alleen voor de verzorging van uw huid, maar zorgen er ook voor dat deze zijdezacht aanvoelt. De luxe lijn van het cosmeticamerk Kanebo belooft niet alleen een mooie, zachte huid, maar houdt zich ook aan deze belofte. Vertaald uit het Japans, betekent Sensai het "teder gevoel" - en dat is precies hoe de producten zich presenteren. De verpakking heeft al een delicate uitstraling en staat symbool voor een mooie combinatie van hoogwaardige ingrediënten en luxe afwerking. Kanebo wilde nog een stap verder gaan met de ontwikkeling van Sensai producten en decoratieve Sensai cosmetica op deze gebieden.

De merkfilosofie van Sensai het merk is gemakkelijk te begrijpen: Een goed verzorgde huid lijkt nobel en daarom moeten de ingrediënten nobel zijn. Sensai Producten om gunstig te kopen, is natuurlijk in de on-line Shop mogelijk. Maar zelfs het duurste product kan niet werken als de verzorgingslijn niet past bij het huidtype of als de toepassing te ingewikkeld is voor dagelijks gebruik. Hoe goed is het dat klanten die Sensai producten kopen de juiste producten kunnen vinden zonder veel moeite te hoeven doen.

De productlijnen van Sensai

Het belangrijkste effect van een goed cosmetisch product is zeker de verfijning van de huid, met antiverouderingsproducten die van nature de eerste tekenen van huidveroudering verminderen. Vooral dat laatste is in veel grote Chinese steden van groot belang vanwege de smog. Chinese vrouwen kopen daarom graag Sensai producten - ook in Duitse online shops. Zij zullen pas in 2020 officieel beschikbaar zijn op de Chinese markt.

Het productengamma van Sensai hoezen:

Gezichtsverzorging:

oSensai Silky Purifying is de reinigingsreeks voor een huidvriendelijke en duurzame reiniging van het gezicht.

oCellular Performance Basis biedt een basisverzorging met hoge eisen aan een onbezorgde huid.

oCellular Performance Lifting voedt en ondersteunt de eigen collageenproductie van het lichaam en verhoogt de elasticiteit van de huid.

oCellular Performance Hydrating voorziet de huid van vocht en gaat vochtverlies tegen.

oCellular Performance Wrinkle Repair pads stimuleert de collageensynthese en rimpels voor een jeugdig huidgevoel.

oCellular Performance Extra Intensive is de Prestige serie van Sensai en laat uw huid vanaf het eerste moment merkbaar steviger en elastischer achter.

oPrime Solution voorziet de huid niet alleen van vocht, maar ook van extracten van meidoorn, Japanse Sanzashi, een verbeterde absorptiecapaciteit van de cellen voor latere verzorgingsproducten.

oUltimate is de klassieke anti-aging verzorging. Kersenbloesem en zijdeproteïnen van Koishimaru zijde beschermen tegen UV-stralen en verjongen de huid.

oAbsolute Silk belooft precies dat: pure zijde. Het Sensai cosmetisch product bevat ingrediënten van de eeuwig gladde, licht koele, vochtige zijde als actief ingrediënt om het gezicht een beetje meer als pure zijde te maken.

Lichaamsverzorging:

oBody Care bevat luxe douche- en verzorgingsproducten voor de edele kick in het dagelijks leven. Douche met zijde, crème met zijde, voeg een zijden overhemd toe - voor schoonheid over je hele lichaam.

oCellular Performance Body Care bestaat uit lotions en meer die zijn afgestemd op de individuele behoeften van specifieke lichaamsgebieden.

Zonverzorging: De Sensai producten voor een stralend gekleurde huid worden onderverdeeld in zelfbruinende zonverzorging en producten voor UV-bescherming of after-sun combinaties.

Make-up: Heeft tot nu toe cosmetica ontwikkeld Sensai voor de teint, lippen, ogen en nagels.

Haarverzorging: Haarverzorging bestaat Sensai niet alleen uit hoogwaardige shampoos, maar ook uit geschikte verzorgingsproducten en haarpoeders voor de integratie van zijde en schoonheid tot aan de punten van het haar.

Parfum: Sensai Vrouwenparfums combineren zijde met sensuele geuren. De combinatie van een basismateriaal van kleding met verleidelijke geuren gaat terug op de Japanse traditie van het bevochtigen van edele kimono's met aromatische stoffen.

Alle Sensai producten kunnen online worden gekocht tegen een redelijke prijs - zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de geavanceerde zorg- en cosmeticalijnen. Natuurlijk wordt het assortiment uitgebreid Sensai en worden er nieuwe formules ontwikkeld, maar natuurlijk brengt het merk alleen volledig ontwikkelde en geteste cosmetica op de markt.

Waarom zijde van alle dingen?

Lang voordat de eerste verzorgingsproducten Sensai werden gemaakt, verwerkte het bedrijf, zoals gezegd, vooral katoen en zijde. Aan het begin van de jaren dertig, tijdens een rondleiding door de productiehallen, zou de fabrieksdirecteur hebben opgemerkt wat voor mooie en tijdloze handen de arbeiders ondanks hun handmatige bezetting hadden. Hij startte verder onderzoek naar het effect van zijde op het verouderingsproces van de huid. In 1936 kwam de eerste zeep op basis van zijde uiteindelijk op de markt. Tegenwoordig wordt Shilan extract gebruikt Sensai naast de ingrediënten van Koishimaru zijde. Dit is een werkzame stof die wordt verkregen uit de wortelcellen van zwarte orchideeën. Niet alleen in de jaren dertig van de vorige eeuw genoten vrouwen van het effect van zijde op hun huid - ook nu nog maken prominente vertegenwoordigers gebruik van de luxe vanSensai : Iris Berben of Lisa Tomaschewsky hebben gekozen voor Sensai producten als hun favoriete schoonheidsproducten. Miley Cyrus heeft al in 2014 verklaard dat ze Sensai haar puistjes voorgoed kwijt was.

De juiste zorg op het juiste moment

Wat cosmetica onderscheidt Sensai is niet alleen de unieke actieve bestanddelen, maar ook de optimale afstemming van de producten op elkaar. De natuurlijkheid van de huid komt altijd op de eerste plaats. De toepassing is logisch en eenvoudig. Zo werkt de gezichtsschil niet mechanisch door de oneffenheden eraf te wrijven, maar schuimt het vuil zachtjes uit de poriën. De natuurlijke beschermlaag van de huid wordt niet verstoord en het gezicht is optimaal voorbereid op latere verzorgingsproducten. De beste verzorging heeft geen zin als het tegen een slecht gereinigd gezicht met verstopte poriën aankomt. Sensai kan beide doen: luxe en betekenis vormen één geheel.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Sensai met vier sterren of meer
4,97 uit 5 sterren — op basis van 39 klant adviezen
Commentaar van Honow1984
Kanebo Sensai altijd top

Ik heb verschillende producten van Kanebo Sensai en ze hebben allemaal gemeen dat ze van topkwaliteit zijn. Hydrateren, beschermt tegen de zon.

Commentaar van Wituarmay
Kanebo Sensai

Dit Kanebo Sensai Silky Highlighting Powder geeft de kleur van een jeugdige teint. Gemakkelijk onderweg aan te brengen met de bijbehorende spiegel.

Commentaar van Vinter
Top

Fantastische kwaliteit. Ik gebruik vrijwel alleen nog maar producten van Kanebo Sensai. Iets duurder maar dubbel en dwars ieder centje waard.

Parfum +

Van het land van de rijzende zon tot de huisparfumcollectie: het Japanse luxelabel Sensai, bekend om zijn zorgzaamheid, laat niets aan het toeval over. Zo zijn ook de Sensai geuren geïnspireerd op Koishimaru zijde bijzonder nobel en elegant.

Verzorging +

Reeds in 1977 ontwikkelde Sensai een procédé om zijde voor haar cosmetica te gebruiken. De zijdeverzorgingsproducten van Sensai bieden voedende eigenschappen voor alle huidtypes met de feel-good factor gebaseerd op de Chinese natuurgeneeskunde.

Sensai Verzorging voor een zijdezachte en stralende huid

Sensai Care maakt gebruik van de geheime krachten van de natuur tegen huidveroudering. Het is een bijzonder gevoel om de tere huid van een baby aan te raken. Helaas blijft de huid niet lang zo zacht, glad en soepel. Zelfs de uitstraling van de jeugdige huid, die van binnenuit lijkt te schijnen, verdwijnt op zijn laatst op 30-jarige leeftijd. De natuur biedt echter hulpmiddelen om de huid zacht en stralend te houden. Sensai Care kent de sterkste wapens tegen symptomen van huidveroudering. Kostbare zijde is de basisstof voor de buitengewone anti-aging verzorging uit Japan. Kersenblad extracten versterken de unieke huidverzorging van Sensai . Vrouwen en mannen helpen hun huid gezond en mooi te houden als ze Sensai verzorging kopen. De meeste producten zijn gericht op vrouwen, maar veel producten van Sensai .

Japanse traditie en ingrediënten van de hoogste kwaliteit

Toen het in 1887 werd opgericht is het Sensai een katoenspinnerij. Sinds 1921 worden alleen nog maar hoogwaardige zijden stoffen geproduceerd en geëxporteerd over de hele wereld. Tijdens een rondleiding door de fabriek in de jaren dertig van de vorige eeuw merkte Sanji Muto, de toenmalige bedrijfsleider van de fabriek, dat de handen van de arbeiders ongewoon delicaat en goed verzorgd waren. Hij concludeerde dat zijde de huid soepel maakt en vestigde de tweede pijler van het bedrijf: de productie van cosmetica. In 1936 werd het eerste Sensai verzorgingsproduct op de Japanse markt gebracht, de zeep Savon de Soie. Europa moet nog tot 1943 wachten tot het wonderwapen tegen ruwe handen beschikbaar is. De Europese markt ontwikkelt zich tot een van de sterkste in termen van verkoop, vandaar de oprichting van het premiummerk SENSAI in 2007. Sensai betekent in het Japans "tederheid".

Voor de Sensai producten wordt gebruik gemaakt van een van de beste en duurste zijdesoorten ter wereld. Koishimaru zijde - kleine schatzijde - was gereserveerd voor de Japanse keizer. In tegenstelling tot conventionele zijderupsen zijn Koishimaru rupsen gevoelig, kieskeurig in hun bladkeuze en leveren ze niet eens de helft van de zijde van hun gekweekte verwanten. Sterk glimmende, extreem fijne en tegelijkertijd resistente garens zijn de beloning voor de uitgebreide productie. Pas 70 jaar later konden de onderzoekers uitleggen hoe zijde de huid aantast. Vandaag de dag is het extract van Koishimaru zijde inbegrepen in alle producten, en natuurlijk is de Sensai zorg online beschikbaar, je beweegt met de tijd mee.

De beroemdste reeks van Sensai zorg

Het Cellular Performance gamma gaat tekenen van huidveroudering zoals rimpels, verlies van elasticiteit, tekenen van vermoeidheid, pigmentatiestoornissen en droogte betrouwbaar tegen. De verschillende Sensai zorglijnen hebben een gunstig effect op deze specifieke problemen. Vrouwen en mannen kunnen het uitgebreide verzorgingsconcept voor het hele lichaam kopen in de online shop.

De hoofdlijn is geschikt voor alle huidtypen. De hoogwaardige anti-aging verzorging bereidt de huid voor op verdere verzorgingsrituelen. De lijn omvat bodylotion en gezichtsverzorgingsproducten. Het voorziet de huid van intensief vocht, gaat rimpelvorming tegen en verstevigt de huid. Ze straalt van binnenuit.

Cellular Performance Hydrachange producten verhogen de eigen hyaluronzuurproductie van het lichaam. De huid trekt meer vocht aan in de cellen, het wordt voller en vochtiger, kleine rimpels verdwijnen met weinig toepassingen.

De Cellular Performance Wrinkle Repair lijn richt zich op rimpels door het stimuleren van de natuurlijke collageensynthese. De huid bouwt vocht van binnenuit op, rimpels worden sterk verminderd, rimpels verdwijnen, rimpels verdwijnen.

Met de Cellular Performance Intensive Care lijn krijgt de huid haar elasticiteit, glans en vocht terug. De waardevolle ingrediënten versterken de huid permanent.

De Cellular Performance Lifting lijn trekt de contouren van het gezicht en de hals aan. De producten werken het beste bij toepassing met een gezichtsmassage.

In de luxueuze Sensai verzorging van het Ultimate assortiment, werkt kersenbloesem extract samen met zijde-extract. Het actieve bestanddeel van Sakura Eternal Complex stimuleert het natuurlijke DNA-herstelmechanisme. Beschadiging van de cellen en schade veroorzaakt door UV-licht kan beter worden hersteld dan bijna elk ander middel door de combinatie van deze twee zeer waardevolle actieve ingrediënten. Een verbluffend stralende, onberispelijke teint is het resultaat van de Ultimate Care lijn. Lotions, emulsies, oogcrèmes, concentraten en dagcrèmes verwennen de huid met hun zijdeachtige texturen en voldoen aan alle eisen van exclusieve anti-aging verzorging. Liefhebbers van een vitale huid kunnen deze Sensai zorg tegen bijzonder gunstige prijzen online kopen.

Een vlekkeloze huid is een symbool van perfecte schoonheid. De juiste reiniging is een voorwaarde voor een gelijkmatig huidbeeld. De Silky Purifying lijn biedt producten voor de dubbele reiniging van de huid die ideaal zijn om een perfecte huiduitstraling te bereiken. De reinigingsproducten verwijderen make-up en talg, terwijl de zepen de geile plekken van de huid en mee-eters oplossen en ze tot diep in de poriën reinigen. De producten komen voor in verschillende luxueuze texturen, de plantaardige aroma's verwennen de zintuigen, de waardevolle ingrediënten reinigen de huid zachtjes met behoud van haar vocht. Twee andere speciale producten versterken de mogelijkheden van huidreiniging: Het Zijde Peeling Powder en het Zijde Peeling Mask.

Het juiste ritueel is wat telt

Na de Japanse theeceremonie, waarbij elke beweging een vaste betekenis heeft, is Sensai ook de volgorde van een verzorgingsritueel van belang. De verzorging is het meest effectief wanneer de huid is voorzien van dubbele reiniging, dubbele hydratatie en dubbele toepassing. Een vlekkeloos stralende huid is de beloning voor dit dagelijkse ritueel genaamd Sensai Saho.

De onvergelijkbare texturen en heerlijke geuren van de producten nemen de gebruiker voor deze tijd mee naar een wellnessparadijs, dat de zintuigen kalmeert en de geest verrukt. De dubbele reiniging heeft een veel diepere werking dan een eenvoudige reiniging van de huid. Het absorbeert de volgende verzorgende stoffen beter. De dubbele bevochtiging wordt eerst uitgevoerd met een lotion die de huid voorziet van intensief vocht. De volgende crèmes of emulsies voorzien de huid van belangrijke voedingsstoffen.

Reiniging en bevochtiging worden in een dubbele toepassing toegepast. De producten worden gelijkmatig over het gezicht verdeeld en vervolgens met beide handen gemasseerd met lichte cirkelvormige bewegingen van de kin, over de wangen naar het voorhoofd. Glijd vanaf het voorhoofd met de handen aan de zijkanten naar beneden tot aan de hals. De tweede toepassing richt zich op het voorhoofd. Vanaf de neuswortel masseren de handen het voorhoofd in elliptische bewegingen. De massage stimuleert de bloedsomloop en de waardevolle actieve bestanddelen bereiken de huid beter.

Innovatie voor effectieve luxe zorg

Sensai Verzorging is goedkoop als een verzorgingsritueel niet alleen moet voldoen aan de behoefte aan een mooie huid. Sensai De zorg is tegelijkertijd een uitdrukking van de hoogste esthetiek en perfecte luxe. De octrooien die het bedrijf in de loop van zijn geschiedenis heeft geregistreerd, bevestigen de hoge, wetenschappelijk bewezen effectiviteit van de producten. Tegelijkertijd brengt de Sensai verzorging de grote toewijding aan de schoonheid van de huid over, die behouden moet blijven. De Sensai verzorgingsproducten creëren een prachtige combinatie van geselecteerde verzorgingsmiddelen en een uitgebalanceerd verzorgingsritueel. Lichaam en geest harmoniëren door de luxueuze verzorging van Sensai .

Make-up +

De natuurlijke schoonheid van de huid onderstrepen en haar laten stralen - dat is de taak van de make-up producten van het Japanse cosmeticamerk Sensai. Ze hebben een lichte consistentie en verzorgen de huid extra. Zelfs met Sensai make-up, geeft het edele exterieur al de kwaliteit van het interieur aan.

Sensai Make-up - Luxe gemaakt van zijde

Wat wordt er met zijde geassocieerd? Schoonheid, sensualiteit, luxe en schitterende kleuren. Dus precies wat je zou verwachten van een perfecte make-up. Na reeds uitstekende gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten te hebben Sensai ontwikkeld, werden de ingrediënten ook gebruikt voor de productie van decoratieve cosmetica - met succes.

Vandaag de dag is het mogelijk om online fijne Sensai make-up te kopen tegen een lage prijs, die zelfs in kleine hoeveelheden schitterende gezichten omzet in glamoureuze sprookjes. De gebruikte texturen zorgen ervoor dat de producten de natuurlijke schoonheid onderstrepen en nooit een kunstmatig beeld creëren. Artistiek, nooit kunstmatig. Soms is minder meer. Bij het gebruik van Sensai make-up is een vleugje poeder vaak al voldoende om het gezicht een waardevolle uitstraling te geven - en de visueel aantrekkelijke presentatie van de producten zorgt voor een uitstraling van binnenuit.

Luxe verft een glimlach

Luxe moet niet een kwestie van geld zijn, maar een kwestie van houding. De menselijke huid is uniek. Dus waarom zou je er goedkope chemie op zetten? Het is beter om make-up te gebruiken, die de natuurlijke schoonheid van de huid benadrukt en deze met een edele glans benadrukt, zoals het geval is Sensai met de make-up. De edele verwerking van de natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat je online Sensai make-up kunt kopen om je offline mooi te voelen.

Wanneer een foundation als zijde over het gezicht ligt of een vleugje antieke elegantie nog steeds in het poeder zit, dan komt glamour tot leven in het eigen gezicht. Luxe Sensai is luxe, en elke unieke vrouw verdient luxe. Gelukkig is Sensai make-up vaak goedkoop in aanschaf, dus sensualiteit blijft niet onbetaalbaar. Sensai Make-up is gebaseerd op dezelfde ingrediënten als gezichtsverzorging: zijde, sensualiteit en wijsheid. Volgens het Japanse bewustzijn moet een vrouw zich niet mooi maken, maar zich mooi voelen. Ze ondersteunt de make-up door de speciale eigenschappen van de huid te integreren. Met de ingrediënten die op basis van zijde worden gebruikt, wordt de huid ook verzorgd door de Sensai foundation. Het bedrijf heeft producten ontwikkeld die de huid op geen enkele manier belasten.

Sensai Make-up met zijde en gevoel

De lijn decoratieve cosmetica van Sensai Camouflage omvat niet alleen klassieke camouflage, maar ook series voor ogen en lippen. Kenmerkend is de concentratie op natuurminnende, edele kleuren en het afzien van luide, felle kleuren. Volgens de Japanse filosofie is make-up een dagelijks, sensueel en essentieel ritueel, en het gebruik van de producten moet hetzelfde aanvoelen: Als een ceremonie van eigen schoonheid.

Afhankelijk van de individuele behoeften kunnen verschillende cosmetische series worden gebruikt.

Fundamenten van Sensai overtuigen als dekkende producten, die door de combinatie van zijde en water de huid van vocht voorzien en een zachte, zijdezachte finish over het gezicht leggen. Ze verplegen zonder te klagen.

De Total Finish poederfunderingsserie omvat een reeks kleuren van zacht ivoor tot goudkleurig woestijnzand. Het poeder kan ook online worden gekocht als navulling en heeft een zonbeschermingsfactor van 10.

Als u liever met vloeibare foundation werkt, kunt u de Flawless Satin Foundation met SPF 20 gebruiken - deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het laat de huid aangenaam fris en niet-vet aanvoelen. Het product kan online goedkoop worden gekocht en wordt geleverd als een handige pompdispenser.

Sensai Poeders, foundations en make-up met het Cellular Perfomance complex van actieve bestanddelen bedekken niet alleen de huid goed, maar ondersteunen haar ook in de strijd tegen huidveroudering. Ze zijn de optimale aanvulling op de dagelijkse verzorging. De serie bestaat uit een hele reeks compacte poeders, vloeibare foundations en crème make-up. De Cellular Performance Pressed Powder is perfect voor verfrissende make-up tussendoor - in deze geperste poederdoos zijn vier kleurnuances naast elkaar gerangschikt, die de teint naar wens individueel of samen verfraaien.

Transparant Los Poeder wordt toegepast om de fundering te fixeren. Het is een transparant poeder dat de huid een matte glans geeft en beschermt tegen vochtverlies.

Designing Duo Bronzing Powder Highlighter zorgt voor een extra portie zon in het gezicht. Gouden en paarlemoerdeeltjes maken de teint glanzend en zijn een perfecte vervanger voor rouge of producten met een zware opaciteit in de zomer. Het product is ook online beschikbaar als vloeibare make-up.

Sun Protective Compact is een waterbestendig bronzend poeder dat de teint op hete zomerdagen vlekvrij houdt - natuurlijk met SFP 30!

De unieke Sensai Rouge Blooming Blush onderscheidt zich van vergelijkbare producten door een hoog watergehalte. De heldere, natuurlijke kleuren geven het gezicht een frisse, jeugdige uitdrukking.

De vijf tekenen van huidveroudering

In totaal worden vijf klassieke tekens geassocieerd met de term huidveroudering. Rimpels en kraaienpootjes verschijnen rond de ogen en wangen, de eerste tekenen van vochtverlies in de huid. De nasolabiale plooien vormen zich tussen neus en mond - ze vormen zich wanneer de huid langzaam haar elasticiteit verliest. Op het eerste gezicht kan een vermoeide, bleke en versleten uitziende huid niet noodzakelijkerwijs als "oud" worden omschreven - maar in de kern is het precies dat: een zichtbaar teken van huidveroudering. De huid verliest volume en vertoont minder elasticiteit. Verlies van huidelasticiteit leidt tot een optisch oude, wat losse huid. De huid kan niet meer voldoende vocht vasthouden en verliest haar jeugdige uitstraling. Een slappe huid heeft slechts weinig vermogen om nieuw collageen te vormen - er ontstaan immers diepe rimpels.

Tegen al deze tekenen in, kan Sensai make-up gunstig blijken te zijn. Sensai Supreme Illuminator, bijvoorbeeld, is een unieke highlighter waarvan de crèmekleurige textuur het mogelijk maakt om kleine rimpels te herstellen en een sprookjesachtige stof over het gezicht te laten glinsteren. Veel meer tips voor het juiste gebruik van Sensai make-up zijn online te vinden.

Make-up? Natuurlijk is het dat!

Sensai Make-up kopen betekent niet alleen het plunderen van een online winkel en het uitkijken naar een pakketje. Het betekent veel meer dat je jezelf een uniek geschenk maakt: de vreugde en sensualiteit van een glamoureuze make-up die, ondanks de luxueuze ingrediënten, bovenal één ding blijft: Natuurlijk doe ik dat. Natuurlijk in de keuze van de werkzame stoffen en natuurlijk in de uitwendige werking op de huid. Het betekent ook iets goeds doen voor zichzelf en de innerlijke uitstraling naar buiten toe dragen. De Glowing Base Primer alleen al is voldoende om uren van frisheid, vocht en zijdeachtige glans te geven - zonder de minste make-up!

Ogen +

Vollere, onberispelijk mooie wimpers, creatieve oogmake-up met zeer precieze eyeliner of zelfs oogschaduw in trendy kleuren - de oogmake-up producten van Sensai bieden alle mogelijkheden om steeds nieuwe looks voor de oogzone te creëren.

Sensai Oogmake-up verfraait en voedt de ogen

Wat zou een zijdeachtige glimlach zijn zonder de juiste blik? Het is maar half zo mooi. Sensai Doe geen halve dingen. Daarom werd een Sensai oogmake-up ontwikkeld op basis van de beproefde en gepatenteerde basis van de zijde ingrediënten. Natuurlijk blijft de vraag van het oog Sensai hoog: een Sensai mascara of Sensai oogschaduw mag niet minder dan perfect zijn. Het merk volgt de traditie van het land: Er worden geen modekleuren gecreëerd, maar alleen de tinten, die in hun pracht en praal en uitstraling van de kleuren al te vinden waren aan het oude Japanse keizerlijke hof.

Oogcontact met aankondiging

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Wilt u uw eigen spiegel ingelijst zien in schreeuwende, afbrokkelende producten? Ik denk het niet. Daarom namen ze de Sensai tijd om hun eigen serie voor decoratieve oogcosmetica te ontwikkelen. Maar het wachten heeft zijn vruchten afgeworpen - de producten zijn duurzaam en kleurrijk zonder opdringerig te zijn. Ze zijn nobel en beloven echte luxe. Door het gebruik van natuurlijke materialen zijn ze vriendelijk voor de huid en leiden ze alleen in uitzonderlijke gevallen tot intoleranties. Sensai staat voor een "teder gevoel" - en de kleuren weten hoe teder en intens ze moeten zijn.

Oogmake-up door Sensai

Alle producten die nodig zijn voor een klassieke oogmake-up kunnen goedkoop Sensai online gekocht worden. Schoonheid mag niet geassocieerd worden met lang zoeken, daarom worden de favorieten van het product hier kort voorgesteld:

Sensai Mascara is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. U kunt duurzame Sensai mascara kopen, die oliebestendig en waterdicht is, maar een speciaal borsteltje heeft voor de perfecte volumineuze wimperkrul. Sensai Separating & Lengthening Mascara zorgt voor een gelijkmatig wimperpatroon en verlengt de punten van de fijne haren. De Rich Film Volumiser is een Sensai mascara die een gunstig effect heeft op de dichtheid van de wimpers en zorgt voor een volumineuze wimperlijn. De speciale, duurzame mascara is ook bestand tegen tranen. Alle Sensai mascara hebben één ding gemeen: ze kunnen gemakkelijk worden afgewassen met 38° C warm water!

Sensai Eyeliner is verkrijgbaar als eyeliner potlood of als vloeibare eyeliner. De spreiding is nauwkeurig en duidelijk mogelijk. Zeer mooi: De eyeliner is te koop als navulling! Duurzaam denken met een prestigemerk - je voelt je ook van binnenuit mooi aan.

Sensai Oogschaduwen worden uitsluitend in duo's verkocht - niet voor niets. De respectievelijke kleurencombinaties zijn perfect op elkaar afgestemd en geven individueel of samen gebruikt een luxe uitstraling!

Het Sensai wenkbrauwpotlood kan wazig zijn door zijn natuurlijke textuur als directe lijn of op individuele plekken tussen de wenkbrauwen worden geplaatst. Het resultaat is een natuurlijk montuur voor het oog.

Sensai De oogmake-up stoort het oog niet, het omhult de blik met knuffelende, vleiende kleuren. Japanse tuinen bevatten vaak een geplaveid pad, Nobedun genaamd, dat de schoonheden van de tuin met elkaar verbindt. Het gevoel dat het lijkt op dat van make-up producten - ze laten op een luxueuze manier zien welke nobele lijnen uw ogen hebben. Tips voor het gebruik van niet alleen Sensai mascara zijn online te vinden.

Verpakking en ontwerp

Zoals bij al onze producten is de oogmake-up Sensai trouw aan de eenvoudige, fijne stijl. Aziatische terughoudendheid in het ontwerp zorgt voor elegante gereedschappen die graag in de hand worden genomen. Tegelijkertijd is de functionaliteit volledig behouden - de Japanse luxe is nooit ingewikkeld, het zou het leven gemakkelijker en mooier moeten maken. Dus je kunt Sensai Mascara natuurlijk online kopen. Dit zou ook ongecompliceerd moeten zijn!

Lippen +

Om de lippen van elke vrouw perfect te doen uitkomen en haar glimlach sensueel te doen stralen, biedt Sensai lipmake-up waarvan de delicate texturen zijde-actieve bestanddelen bevatten en zo niet alleen verfraaien maar ook voeden.

Sensai Lip make-up - luxe op de lippen

Elke vrouw kent de perfectie van de rode lippen van Japanse geisha's. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Sensai zijn productlijn van decoratieve cosmetica ook is verfijnd met bijpassende lippenstiften en productsupplementen. Alle Sensai producten rond de lippen hebben een zijdeachtige geur gemeen die naar puurheid smaakt en de zintuigen direct vanaf de eerste toepassing aangenaam raakt.

Rode lippen, discreet natuurlijke lippenkleuren of een licht glanzende laag - met een Sensai lippenstift gaat er een wereld van mogelijkheden voor het cosmetische kastje open. Dit komt omdat de unieke formule, die de zijdedeeltjes gebruikt om de lippen zacht te maken op de gevoelige huid van de lippen, haar intensiteit aanpast aan het betreffende doel. Een eenvoudige overtekening van de lippen is genoeg voor het dagelijks leven, want 's avonds wordt het product dan twee of drie keer over elkaar gelegd. Dit verandert niet het gewichtloze gevoel van schoonheid op de lippen, maar alleen de intensiteit van de kleur. De veelzijdigheid van lip make-up wordt benadrukt door de tips die je online kunt vinden over het gebruik van Sensai lippenstift.

Sensai - teder en sensueel

De lippen moeten zacht, teder en sensueel zijn. Veel verschillende producten zijn hiervoor niet nodig - edele luxe van zijde bestaat uit terughoudendheid. Het productassortiment van lip make-up Sensai is extravagant en gereduceerd tot het essentiële: Ze willen de drager verfraaien.

Voorbereidende verzorging zoals Sensai Cellular Performance Basis Total Lip Treatment heeft een gunstig effect op de lippen, zelfs voordat de Sensai lippenstift wordt aangebracht. De balsem hydrateert, beschermt de balsem en geeft de balsem zijn natuurlijke glans terug. Dankzij het internet kun je de rustgevende, zijdezachte Glow kopen voor zo weinig geld als een Sensai lippenstift.

Kleuren Rouge Intense Lasting Colour, de klassieke Sensai lippenstift, is verkrijgbaar in 15 tinten. Het kan direct of met een extra bijpassend Sensai lippenborsteltje worden aangebracht, wat de lippen urenlang een tijdloze luxe geeft.

De Rouge Vibrant Cream Colour is romiger dan Lasting Colour, maar bevat speciale voedende ingrediënten die de gevoelige huid hydrateren.

Colours Silky Design Rouge is een crèmekleurige lippenstift die lippenstift, lipgloss en lip liner combineert. Het varieert de intensiteit afhankelijk van de afdruktaak en is verkrijgbaar in zes verschillende tinten, maar past zich individueel aan de lippenkleur aan om een natuurlijk, perfect beeld te verkrijgen.

Sensai De lipliner is veegvast en nauwkeurig. Om ervoor te zorgen dat het er niet te geverfd uitziet, is het aan te raden om eerst het lippenhart te schilderen en vervolgens de rest van de contouren in kleine verticale streken voorzichtig te tekenen. Sensai Lipliner worden geleverd met geïntegreerde borstel en slijper.

Kleuren Total Lip Gloss is de Sensai lipgloss en past perfect bij elke Sensai lippenstift. Pure luxe doet het zonder onnodige extra's - en iedereen die de glans wil kopen zal verbaasd zijn hoe goed doordacht de componenten zijn. De lipgloss is alleen verkrijgbaar in een kleurloze versie - het past zich aan de kleurtoon aan en minimaliseert kleine rimpels met een fijne parelglans.

Lippen vertellen verhalen

Dit moet letterlijk worden beschouwd: Lippen vertellen verhalen. De Geisha's uit de Japanse oudheid mochten hun lippen slechts met ongeveer een jaar beroepservaring schilderen, omdat ze pas dan iets te vertellen hadden. Lip Sensai make-up is een luxe voor volwassen, zelfbewuste vrouwen. De edele soepelheid van de lippen voelt aan alsof de woorden die gesproken worden meteen een beetje fijner en rijker van inhoud zijn. De perfect opgemaakte mond is belangrijk, want hij is het middelpunt van elk gesproken woord, hij is de blikvanger van elk gesprek. Er is een gevoel van veiligheid wanneer de elegante producten hun drager in het dagelijks leven ondersteunen en hun charisma onderstrepen. En ze kan gewoon online Sensai lippenstift kopen!

Zon +

Accessoires +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 781
toepassen