Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 31
toepassen
AXIS-Y
AXIS-Y
AXIS-Y
AXIS-Y
AXIS-Y
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Naast natuurlijke en effectieve ingrediënten vertrouwt het Koreaanse bedrijf AXIS-Y op jouw ervaringen en meningen door middel van enquêtecampagnes. Dit resulteert in gerichte huidverzorgingslijnen van reiniging tot zonbescherming voor een gezonde, verzorgde huid.

Meer info

Koop AXIS-Y goedkoop

Meer info +

AXIS-Y producten voor een individueel mooie huid

Het uiterlijk van de huid is een complex samenspel van genen, hormonen, voeding, levensstijl en leeftijd. AXIS-Y producten zijn ontworpen om optimaal aan deze verschillende behoeften te voldoen. Ze maken zeer gedifferentieerde huidverzorging mogelijk, die vooral gebaseerd is op nauwe samenwerking met klanten. Het Koreaanse bedrijf richt zich niet alleen op klanttevredenheid, maar ook op het milieu. Het gebruikt geen stoffen die schadelijk zijn voor de huid of het milieu. Iedereen die waarde hecht aan natuurlijke huidverzorging die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevat, doet er goed aan de producten van AXIS-Y te gebruiken. Dit komt omdat de Koreaanse huidverzorging is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die hun effectiviteit en veiligheid hebben bewezen in klinische studies. Alle AXIS-Y producten zijn wreedheidvrij, veganistisch en halal. Ze bevatten geen kunstmatige kleur- en geurstoffen, parabenen, minerale oliën, alcohol, microparels, talg, ethanol, sodium lauryl sulfaat of hormonen. AXIS-Y producten worden gekocht door vrouwen en mannen die geen compromissen willen sluiten op het gebied van huidverzorging. De huid dankt hen met een natuurlijke uitstraling, gezondheid en schoonheid.

Klimaat-geïnspireerde huidverzorging

AXIS-Y producten zijn gespecialiseerd in het geven van wat de huid nodig heeft en het beschermen van de huid. Een belangrijke factor voor een gezonde huid is het klimaat. Sterke temperatuurschommelingen, maar ook UV-straling, milieuvervuiling en klimaatverandering belasten de huid en leiden tot vroegtijdige veroudering. Veel reizen stelt de huid ook voor uitdagingen door de snel veranderende weersomstandigheden en, last but not least, het blauwe licht van beeldschermen is ook een belangrijke stressfactor voor de huid. Dit alles maakt het moeilijk om de juiste huidverzorging te vinden. AXIS-Y biedt echter gerichte producten die klanten wereldwijd helpen. Daarom lanceerde het bedrijf een campagne waarbij meer dan 1.000 influencers uit bijna 70 landen hun favoriete ingrediënten testten op basis van huidtype en huidbehoeften en de ideale verpakking. De resultaten werden vervolgens afgestemd met een internationaal panel van experts en leidden uiteindelijk tot de geavanceerde producten in de AXIS-Y ay&me lijn. Het Koreaanse bedrijf streeft ernaar om in de toekomst wereldwijd gerichte producten te blijven produceren en onderhoudt daarom een bijzonder nauwe relatie met geïnteresseerde partijen en hun feedback. Je kunt AXIS-Y producten tegen voordelige prijzen kopen in onze online shop.

De AXIS-Y lijnen in de online shop

Twee verzorgingslijnen onderscheiden zich in het bijzonder van het AXIS-Y assortiment:

- ay&me

- 6 1 1

De ay&me huidverzorgingslijn is ontstaan na twee jaar van enquêtes, samples en onderzoek in intensieve dialoog met de community en 1000 influencers. Het resultaat is een huidverzorgingslijn die vijf probiotische ingrediënten gebruikt om de teint te verbeteren en te laten stralen. De probiotische stoffen zitten in verschillende verhoudingen, afhankelijk van het product, om het meest effectieve effect te garanderen. Het assortiment omvat een volledige huidverzorgingsroutine, van reiniging en hydratatie tot bescherming tegen de zon. Het doel van deze AXIS-Y producten is de volledige regeneratie van de vermoeide en gestresste huid, die onder druk staat door een intensieve levensstijl en te veel blauw licht. Blauw licht verzwakt de beschermende barrière van de huid en vernietigt huidcellen.

Zelfs reinigen met Biome Resetting Moringa Reinigingsolie helpt de huid haar frisheid terug te krijgen. De lichte olie, die ook geschikt is voor de vette huid, verwijdert moeiteloos vuil en make-up. Biome Ultimate Indulging Cream is een rijke anti-aging crème die rimpels en andere tekenen van huidveroudering bestrijdt. Naast de probiotische ingrediënten bevat de luxe crème ceramiden, cholesterolen, adenosinen en vetzuren om de huid elastisch te houden en een egale, gladde teint te creëren.

De 6 1 1 huidverzorgingslijn is de ideale huidverzorgingslijn voor iedereen die vaak onderweg is. De producten zijn speciaal afgestemd op de snel veranderende weersomstandigheden en de bijbehorende stressfactoren voor de huid. Ook hier bieden de AXIS-Y producten reiniging, verzorging en bescherming voor een stralende, frisse teint. Elk product bestaat uit zes rijk voedende ingrediënten, één doelgericht ingrediënt en één effectversterkend ingrediënt.

De pH-neutrale Quinoa One Step Balanced Gel Cleanser verwijdert schadelijke stoffen uit de huid en houdt haar gezond met vitale stoffen. Natuurlijk verwijdert de hydraterende gel ook make-up en talg. De Cera-Heart My Type Duo Cream is een innovatieve dagcrème met twee verschillende texturen en effecten. Dit maakt de crème niet alleen ideaal voor de gecombineerde huid, maar past zich ook aan de veranderende huidconditie aan, die gemakkelijk beïnvloed kan worden door stress en klimaat. De twee texturen kunnen namelijk gemakkelijk worden gemengd. De plantaardige ingrediënten kalmeren de huid, hydrateren, verhogen de elasticiteit, hebben een antioxiderende werking en helpen fijne lijntjes te verminderen. Wie op zoek is naar een intensievere verzorging, kan het New Skin Resolution Gel Mask gebruiken. Met vijgenextract en niacinamiden laat het de huid er helderder, stralender en egaler uitzien.

De Artisjok Intensieve Huidbarrière Ampul helpt de huidbarrière op te bouwen om deze te beschermen tegen beschadiging. Actieve ingrediënten zijn artisjokextract, algenextract en aloë vera. Een reeks AXIS-Y producten behandelt specifieke huidproblemen: Spot The Difference Blemish Treatment is speciaal ontwikkeld voor de acnegevoelige huid, terwijl Dark Spot Correcting Glow Serum donkere vlekjes op de huid laat verdwijnen.

De Koreaanse huidverzorgingsroutine voor een mooie huid

Vooral op jonge leeftijd en in stressvolle tijden reageert de huid met onzuiverheden. Net als de meeste Koreaanse cosmeticaproducten volgen de producten van AXIS-Y een huidverzorgingsroutine van reiniging, verzorging en bescherming, met speciale aandacht voor reiniging. Reinigingsproducten zoals reinigingsschuim, reinigingsgel, reinigingsmasker, reinigingsolie of scrub verwijderen niet alleen normaal vuil, maar ook schadelijke deeltjes uit de omgeving en zweet, dode huidcellen, overtollig talg en make-up. De verschillende producten werken op verschillende niveaus van de huid en bereiden deze perfect voor op de volgende huidverzorgingsbehandeling. De verzorgingsproducten hydrateren de huid, herstellen de natuurlijke balans en behandelen problemen zoals pigmentvlekken, acne of een doffe huid. Het laatste deel van de huidverzorgingsroutine beschermt de huid. Zonnecrèmes zijn hier vooral belangrijk om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Alle producten van AXIS-Y worden online uitgebreid beschreven, zodat het gemakkelijker wordt om de juiste producten te kiezen. Dit maakt effectieve en luxe huidverzorging voor elk huidtype mogelijk.

De Koreaanse huidverzorgingsroutine gaat altijd van het product met de lichtste textuur naar het product met de sterkste/rijkste textuur, d.w.z. van lichte reinigers naar lichte serums naar rijke huidverzorgingscrèmes en zonbescherming.

Pure producten, pure huid

Het is niet altijd gemakkelijk om je huid goed te verzorgen. AXIS-Y producten zijn gereduceerd tot essentiële ingrediënten, die ook effectief werken volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen en in consistente verdere ontwikkeling met een grote gemeenschap, en die de huid helpen gezond en mooi te zijn. De natuurlijke ingrediënten in de formules zijn afgestemd op specifieke huidbehoeften, zodat problematische huidtypes verlichting vinden. Maar ook de normale huid kan perfect gereinigd en verzorgd worden met AXIS-Y. Dit komt omdat AXIS-Y producten zich gemakkelijk aanpassen aan veranderingen in de huidconditie. Koop AXIS-Y producten eenvoudig online en geef je huid gezondheid, glans en schoonheid!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten