Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly brengt geselecteerde nichegeuren uit die moeten voldoen aan de hoge eisen van oprichter Julien Sprecher. Het label is vernoemd naar het lustpaleis Marly-le-Rois en verwijst naar de weelderige tijd van Lodewijk XV, gecombineerd met moderne benaderingen

Meer info

Parfums de Marly Goedkoop kope

Meer info +

Parfums de Marly - Traditie ontmoet moderniteit

Frankrijk, 18e eeuw: Aan het Franse koninklijke hof in Versailles wordt politiek bedreven die de wereldgeschiedenis beïnvloedt. In het kleine plezierpaleis van Marly-le-Roi, echter, geeft Lodewijk XV zich over aan plezier. Hij viert uitbundige feesten, de rococojurken van de dames zweven op de maat en hun geparfumeerde waaiers stralen heerlijke geuren uit. Intense en verfijnde geuren zijn een deel van het leven in Marly. Julien Sprecher brengt met zijn parfumcreaties hulde aan de frivole tijden in Marly. In 2009 richtte hij zijn nichelabel Parfums de Marly op, dat staat voor uitstekende geuren met een bovengemiddelde duurzaamheid en sillage die zich onderscheiden van de massa. Om dit te bereiken, werkt Parfums de Marly samen met de uitstekende parfumeurs van die tijd: Nathalie Lorson, Quentin Bisch, Hamid Merati-Kashani, Olivier Cresp en Olivier Pescheux stellen hun creatieve kunst in dienst van het luxelabel. Tot de grootste successen van Parfums de Marly behoren het damesparfum Delina en de herenparfums Layton, Nisean, Pegasus, Percival, Galloway en Byerly. Layton is al jaren een van de populairste mannengeuren van het merk. In onze winkel kunt u Parfums de Marly goedkoop kopen.

Geuren met de hoogste kwaliteitsnormen

Er zijn geen grenzen aan de parfumeurs voor Parfums de Marly. Het doel is de Franse savoir-faire van vroegere tijden in ere te houden en te verenigen met de moderniteit. Daarom zijn de parfums van het label niet gebonden aan natuurlijke grondstoffen, wat toch nauwelijks haalbaar is. Tegelijkertijd beweren zij niet af te glijden naar de synthetische. Een mooie evenwichtsoefening, maar het succes van de parfumerie bewijst het gelijk van Julien Sprecher. De meest gebruikte geurnoten zijn vanille, bergamot en amber, maar ook muskus, sandelhout, patchoeli en lavendel. Elke geur is uniek en gecreëerd met aandacht voor detail. In tegenstelling tot grote ontwerpers die elk jaar een massa nieuwe geuren lanceren, richt het label van Julien Sprecher zich op klasse in plaats van massa. Gemiddeld lanceert Parfums de Marly drie parfums per jaar.

Om de ecologische voetafdruk van Parfums de Marly te verkleinen, steunt Julien Sprecher herbebossingsprogramma's in Brazilië en analyseert zij de levenscyclus van haar parfums. Onnodige belasting van mens en milieu wordt vermeden en de productieketen wordt tot een minimum beperkt. Het parfumhuis werkt sinds 2021 samen met de Franse organisatie Reforest'Action. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de wereldwijde herbebossing. In mei 2022 had het parfumhuis in Brazilië 7.738 bomen geplant van de açai-, amazonewalnoot- en cupuaçu-soorten, en de tendens is stijgend.

De grootste successen van Parfums de Marly

Als u Parfums de Marly online doorzoekt, vindt u een selecte collectie nicheparfums die aan de hoogste eisen willen voldoen. De meest populaire zijn:

-De zwarte ziel met een gouden hoofd. De Athalia flacon geeft de essentie van de vrouwengeur weer. Dit parfum van Parfums de Marly is gunstig voor dames die houden van de stijl van Helena Bonham Carter: het resoneert een beetje gothic in de topnoten van wierook en bittere sinaasappel. Het hart klopt op de maat van iris, oranjebloesem en cashmeran, terwijl de basis een spel van licht en donker brengt van amber, witte muskus en vanille.

-De zoete en kruidige Herod van Parfums de Marly is een uniseks parfum van een klasse apart. Kaneel en peperhout zetten de toon in de topnoot. Tabak, cistus, wierook en osmanthus verleiden in de hartnoot, terwijl de groen-houtige basis van cederhout, patchoeli, muskus, cypriool en vetiver wordt aangevuld met muskus en vanille.

-Het hart van roos en oud klopt in de bloemig-houtachtige mannengeur Akaster. De geur opent met krachtige Siciliaanse citroen, omlijst door cipres, roze peper en roosgeranium. De hartnoten worden gedomineerd door Bulgaarse roos en gestreeld door Taif-roos, terwijl in de basis Laotiaanse oud wordt verfijnd met guaiac-hout, kardemom en een flinke portie muskus. De mannengeur is nog maar zelden te vinden nu de productie is stopgezet.

-Ook Parfums de Marly Nisean is niet langer in productie. De oriëntaalse geur betovert met zijn kruidig-aardse essentie. Limoen, roze peper en grapefruit in de topnoot geven zich over aan de kracht van guaiac hout, saffraan, sandelhout, akigalawood, wierook en amyris met een vleugje roos en roosgeranium in de hartnoot. Patchoeli en cistus domineren de basis en worden afgerond door cederhout en amber.

Delina is de klassieke vrouwengeur van Parfums de Marly. De bloemig-fruitige mix met het DNA van lychee, rabarber en roos verleidt vrouwen over de hele wereld. In de topnoot maken lychee, rabarber en bergamot een statement. De hartnoten zijn Turkse roos, pioenroos en vanille. De basis is een mengsel van cashmeran, muskus en vetiver.

-Byerley is een van die geuren die overtuigen met slechts een paar noten: bergamot en kardemom in de topnoot, guaiac-hout en cederhout in de hartnoot en Java vetiver en balsem in de basisnoot creëren de fascinerende, rijke totaalnoot van het parfum.

De paarden van Marly

Parfums de Marly heeft een individuele signatuur flacon ontworpen voor zijn dames, heren en uniseks parfums. Het weerspiegelt de pracht van het koninklijk hof, ziet er adellijk uit en heeft een hoge herkenningswaarde. Het handelsmerk van de parfumerie is in reliëf afgebeeld op de flacons van de heren- en uniseksgeuren: De paarden van Marly. Het zijn twee rijzende paarden tegenover elkaar, die een wapenschild omlijsten met het jaartal 1743. In 1743 gaf koning Lodewijk XV opdracht aan de beeldhouwer Guillaume Coustou om de beroemde paardenbeelden voor het lustpaleis te maken. Na de Franse Revolutie raakte het kasteel geleidelijk in verval. Een katoenproducent gebruikte het als fabriek tot het faillissement, waarna Napoleon de zetel verwierf tot hij in 1816 werd afgebroken. De fundamenten van het kasteel zijn op sommige plaatsen nog te zien en getuigen van een vervlogen tijdperk vol glitter en glamour dat tot op de dag van vandaag doorklinkt. Vandaag de dag zijn kopieën van de imposante paarden te bewonderen in Marly. Een deel van de schatten bevindt zich in het Louvre Museum en een groep paarden staat aan het begin van de Champs-Élysées.

Een stukje geschiedenis

Parfums de Marly is een van de edelste nicheparfums van onze tijd en overtuigt met opmerkelijke composities. Oud vakmanschap wordt gecombineerd met moderne benaderingen en straalt de pracht uit van een elegant tijdperk vol omwentelingen. Wie een parfum van Parfums de Marly koopt, draagt een stukje Franse traditie en geschiedenis op zijn huid. Sommige van de creaties worden eerst alleen bij Harrods aangeboden, om later voor de bredere markt beschikbaar te komen. Exclusiviteit en luxe zijn de beloften van het label. Tegelijkertijd laten de geuren zien hoe krachtig het onzichtbare is en hoe het de zintuigen verleidt. In onze Parfums de Marly online shop kunt u de edele niche parfums bekijken en een van de bijzondere geuren van Parfums de Marly online kopen.

Unisex-Parfum +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.