Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 44
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse merk Ducray biedt mensen met haarproblemen of een gestreste huid producten om deze problemen aan te pakken. Haarverzorgingsproducten van Ducray zijn het resultaat van gedetailleerd onderzoek en de ervaring van het traditionele merk, dat al sinds 1931 bestaat.

Meer info

Koop Ducray producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Ducray producten - medische doeltreffendheid voor huid en haar

Ducray producten bieden medisch onderzochte producten die zijn ontworpen om haar en hoofdhuid gezond te houden. De focus van het onderzoek ligt op het welzijn van mensen. Haaruitval, roos en hoofdhuidproblemen, maar ook neurodermitis, acne, eczeem en andere veranderingen aan de huid leiden altijd tot psychologische stress voor de betrokkenen. Ducray producten zijn gunstig voor het herstel van de natuurlijke schoonheid van de huid en het haar. De innovaties voor Ducray producten komen uit de eigen laboratoria van het bedrijf, waar 17 dermatologen en twee bacteriologische experts werken. De samenwerking met onderzoekers en commissies wereldwijd ondersteunt de gemeenschappelijke drive om kennis en ervaring te delen om zo de beste oplossing voor patiënten te bereiken. Alle Ducray producten zijn nauwkeurig wetenschappelijk onderzocht en bieden geïndividualiseerde oplossingen voor specifieke problemen. Deze omvatten leeftijdsgerelateerde haaruitval bij vrouwen en mannen, haaruitval tijdens en na de zwangerschap en incidentele haaruitval. Het symptoom roos is ook onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals vette en droge roos en eczeem van de hoofdhuid. Voor de behandeling van verschillende huidproblemen worden de symptomen ook nauwkeurig gecategoriseerd.

Een nieuwsgierige kapper

Albert Ducray wordt in 1901 geboren in Frankrijk als zoon van een dermatoloog. Hij besluit om kapper te worden. Voordat hij het haar van zijn klanten waste, raspte hij zeep van een stuk zeep en loste dit op in water. Zo ontstaat de shampoo van de Belle Époque. Het laat het haar echter glansloos achter en beschadigt de haarstructuur op de lange termijn. Binnen twee jaar ontwikkelde Ducray zijn eigen merk, Dr. Ducray, en een vloeibare shampoo: LIK-Savon. Hij begon deze in 1931 te verkopen en de shampoo was verpakt in individuele doses en afgestemd op verschillende haartypes. Na de Tweede Wereldoorlog begon Ducray met de verkoop van zijn shampoo via apotheken, wat het succes van het bedrijf een flinke boost gaf.

Een beslissende ontmoeting vond plaats in 1969 toen Albert Ducray Pierre Fabre ontmoette, die met zijn bedrijf ook gespecialiseerd was in op wetenschap gebaseerde haarverzorging. Fabre koopt het bedrijf Dr. Ducray. Door deze overname breidt het bedrijf uit en ontwikkelt het nieuwe Ducray producten. De Extra Mild Shampoo wordt de eerste haarspoeling die regelmatig gebruikt kan worden en de hoofdhuid in balans houdt. In de jaren 1980 ontwikkelt Ducray voor het eerst speciale producten voor de huid. Ictyane is een product met een galenische samenstelling dat de droge huid weer soepel maakt. Het merk bleef zich uitbreiden en wordt sinds de jaren 2000 verkocht in meer dan 80 landen. Ducray producten worden gekocht door mensen die de verzorging van hun huid niet aan het toeval willen overlaten.

Gedetailleerde informatie over Ducray producten is online beschikbaar, hier een paar samengevat:

-Tegen incidentele haaruitval werkt Ducray Creastim. Incidentele haaruitval treedt vaak op tijdens periodes van stress en duurt minder dan zes maanden. Vermoeidheid en de periode na de zwangerschap kunnen ook leiden tot meer haaruitval. Met zijn actieve ingrediënten versterkt Ducray Creastim het haar en maakt het sterker. Haaruitval wordt vertraagd en het haar wordt gestimuleerd om te groeien. De lotion wordt drie keer per week op het haar gesprayd en niet uitgespoeld. Zo werkt het het beste.

Als je een lichte aanleg hebt voor roos, vind je antiroosshampoos in het Ducray Squanorum verzorgingsgamma. Een gepatenteerd actief ingrediënt helpt tegen vette roos. Sabal vermindert overtollig talg. Bisabolol kalmeert de hoofdhuid. Het heeft ook een antiseptische werking en verwijdert roos op betrouwbare wijze. De hoofdhuid komt meer in balans, de jeuk vermindert en de vorming van roos wordt geminimaliseerd. Een milde shampoo met hydraterende actieve ingrediënten en een antiseptische werking helpt droge roos te bestrijden. De hoofdhuid wordt gehydrateerd en onaangename gevoelens van spanning verdwijnen.

-Overmatig zweten in de oksels, handen of voeten belemmert de levenskwaliteit van de getroffenen aanzienlijk. De Ducray producten uit het Hidrosis Control assortiment reguleren de transpiratie. De Ducray roll-on is effectief tegen hevige transpiratie onder de oksels. Naast de antitranspirerende werking voorkomt het onaangename geurtjes en beperkt het de bacteriële verspreiding op de huid. De roll-on is ook geschikt voor de gevoelige huid omdat hij geen parfum of alcohol bevat. Studies tonen aan dat de actieve formule transpiratie met 35% vermindert na slechts drie dagen.Hidrosis Control Cream vermindert overmatig zweten op het gezicht, handen en voeten. De romige textuur wordt snel opgenomen zonder plakkerig te zijn. De formule bevat geen alcohol of parfum en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. Al na het eerste gebruik vermindert het zweten met 51 procent. Ook de vorming van zweet en onaangename geurtjes worden samen voorkomen.

De gestreste huid heeft zachte verzorging nodig die haar kalmeert. Ducray Sensinol biedt shampoo, douchegel, serum en bodymilk voor de hypergevoelige huid en hoofdhuid. Ze verwennen en ontspannen de huid met waardevolle hydraterende stoffen. Een droge huid heeft vaak de neiging om te jeuken. Sensinol vermindert dit effectief, hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid. Een heerlijk aangenaam huidgevoel is het resultaat van regelmatige verzorging met Sensinol Ducray producten.

Gezond en glanzend haar

Mooi haar is niet alleen een teken van gezondheid, het is ook aantrekkelijk. De basis voor mooi haar is een evenwichtige voeding en mentaal evenwicht. IJzertekort en stress kunnen leiden tot haaruitval, net als snel gewichtsverlies. Vooral lang haar heeft intensieve verzorging nodig. Strenge kapsels, zoals strak gevlochten vlechten of knotjes, kunnen het haar blijvend beschadigen. Door aan de haarwortel te trekken, wordt deze gespannen. Als de druk snel wordt weggenomen, herstelt de haarwortel zich en blijft het haar normaal groeien. Als de druk langere tijd wordt aangehouden, kan de haarwortel ontstoken raken. Dit leidt tot roodheid en ontsteking - in het ergste geval sterft de haarwortel helemaal af.

Veel shampoos zijn onnodig hard, wat het haar op lange termijn aantast en uitdroogt. Ducray producten gebruiken alleen milde wasmiddelen. Na het wassen is het aan te raden om het haar niet met hete lucht te drogen. Hierdoor verdampt het water te snel en ontstaan er brandblaren in het haar, wat leidt tot breuk. Ducray producten voorzien het haar van alle noodzakelijke stoffen om het haar en de hoofdhuid in balans te houden. Toch zijn de producten van Ducray verkrijgbaar tegen voordelige prijzen.

Verzorging van hoge kwaliteit, zelfs voor de gevoelige huid

De producten van Ducray maken indruk met hun wetenschappelijk bewezen ingrediënten en de jarenlange ervaring van het bedrijf op het gebied van huid- en haarverzorging. Of het nu gaat om psoriasis, neurodermitis, acne in de puberteit of op oudere leeftijd, overmatig zweten of eczeem en andere huidproblemen, Ducray verlicht ze met effectieve producten. Het productassortiment van het Franse bedrijf blijft zich uitbreiden dankzij voortdurend onderzoek. De producten worden steeds meer aangepast aan het betreffende probleem en kunnen daardoor steeds meer mensen helpen. Je kunt Ducray producten online kopen en genieten van het leven met een ontspannen, mooie huid en gezond haar in onze Ducray online shop, bijvoorbeeld!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten