Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse merk Ducray biedt mensen met haarproblemen of een gestreste huid producten om hen te helpen deze problemen aan te pakken. De haarverzorgingsproducten van Ducray zijn het resultaat van gedetailleerd onderzoek en de ervaring van het traditionele merk, dat al sinds 1931 bestaat.

Meer info

Ducray producten goedkoop kopen

Meer info +

Ducray producten - medische doeltreffendheid voor huid en haar

Ducray producten bieden medisch onderzochte remedies die ontworpen zijn om de gezondheid van haar en hoofdhuid te behouden. De nadruk van het onderzoek ligt op het welzijn van mensen. Haaruitval, roos en hoofdhuidproblemen leiden, net als neurodermitis, acne, eczeem en andere veranderingen van de huid, altijd tot psychologische stress bij de betrokkenen. Ducray producten zijn gunstig om de natuurlijke schoonheid van de huid en het haar terug te geven. De innovaties voor de producten van Ducray komen uit de eigen laboratoria, waar 17 dermatologen en twee bacteriologen werken. Samenwerking met onderzoekers en commissies over de hele wereld ondersteunt het gemeenschappelijke streven om kennis en ervaring samen te delen om de beste oplossing voor patiënten te bereiken. Alle Ducray producten zijn nauwkeurig wetenschappelijk onderzocht en bieden individuele oplossingen voor specifieke problemen. Het gaat onder meer om leeftijdsgebonden haaruitval bij vrouwen en mannen, haaruitval tijdens en na de zwangerschap en occasioneel haarverlies. Ook de symptomen van roos worden in verschillende categorieën onderverdeeld, zoals vette roos, droge roos en eczeem van de hoofdhuid. Voor de behandeling van verschillende huidproblemen wordt ook een nauwkeurige indeling in symptomen gemaakt.

Een nieuwsgierige kapper

Albert Ducray werd in 1901 in Frankrijk geboren als zoon van een dermatoloog. Hij besluit kapper te worden. Voordat hij het haar van zijn klanten wast, raspt hij zeep van een stuk zeep en lost het op in water. Zo ontstaat de shampoo van de Belle Époque. Het laat het haar echter zonder glans en beschadigt de haarstructuur op lange termijn. Binnen twee jaar ontwikkelde Ducray een eigen merk, Dr. Ducray, en een vloeibare shampoo: LIK-Savon. De shampoo is verpakt in individuele doses en afgestemd op verschillende haartypes. Na de Tweede Wereldoorlog begint Ducray met de distributie van zijn shampoo via apotheken, wat het succes van de onderneming een aanzienlijke impuls geeft.

Een beslissende ontmoeting vindt plaats in 1969. Albert Ducray ontmoet Pierre Fabre, die zich met zijn bedrijf ook specialiseert in wetenschappelijk onderbouwde haarverzorging. Fabre koopt het bedrijf Dr. Ducray. Door deze overname breidt de onderneming uit en ontwikkelt zij nieuwe Ducray producten. De Extra Mild Shampoo wordt de eerste haarwas die regelmatig kan worden gebruikt en het evenwicht van de hoofdhuid in stand houdt. Vandaag is het een klassiek Ducray product. In de jaren 80 ontwikkelt Ducray voor het eerst speciale producten voor de huid. Ictyane is een geneesmiddel met een galenische samenstelling dat de droge huid weer soepel maakt. Het merk blijft zich uitbreiden en wordt sinds de jaren 2000 in meer dan 80 landen gedistribueerd. Ducray producten worden gekocht door mensen die de verzorging van hun huid niet aan het toeval willen overlaten.

Gedetailleerde informatie is online beschikbaar via Ducray producten, hier zijn enkele samengevat:

-Voor occasioneel haarverlies, Ducray Creastim werkt. Occasioneel haarverlies treedt vaak op tijdens periodes van stress en duurt minder dan zes maanden. Ook vermoeidheid en de periode na de zwangerschap kunnen leiden tot meer haaruitval. Met zijn actieve bestanddelen versterkt Ducray Creastim het haar en maakt het sterker. Haaruitval wordt vertraagd en het haar wordt gestimuleerd om te groeien. De lotion wordt drie keer per week op het haar gespoten en niet uitgespoeld. Zo kan het het beste werken.

Wie een lichte neiging tot roos heeft, vindt shampoos tegen roos in het verzorgingsgamma Ducray Squanorum. Een gepatenteerd actief bestanddeel helpt tegen vette roos. Sabal vermindert overtollig talg. Bisabolol kalmeert de hoofdhuid. Het heeft ook een antiseptische werking, terwijl roos op betrouwbare wijze wordt verwijderd. De hoofdhuid wordt evenwichtiger, de jeuk vermindert en de vorming van roos wordt tegengegaan. Een milde shampoo met hydraterende actieve bestanddelen en antiseptische werking helpt tegen droge roos. De hoofdhuid wordt van vocht voorzien en onaangename gevoelens van spanning verdwijnen.

Overmatig zweten op de oksels, handen of voeten tast de levenskwaliteit van de getroffenen ernstig aan. De Ducray producten van het gamma Hidrosis Control regelen de transpiratie. De Ducray roll-on is doeltreffend tegen zware transpiratie onder de oksels. Naast de antitranspirerende werking voorkomt het ook onaangename geurtjes en beperkt het de verspreiding van bacteriën op de huid. De roll-on is ook geschikt voor de gevoelige huid, omdat hij geen parfum of alcohol bevat. Studies tonen aan dat de actieve formule de transpiratie met 35 procent vermindert na slechts drie dagen.Hidrosis Control Cream vermindert overmatig zweten op het gezicht, handen en voeten. De romige textuur wordt snel geabsorbeerd zonder plakkerig te zijn. De formule is zonder alcohol en parfum en dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Al na de eerste toepassing wordt de vorming van zweet met 51 procent verminderd. Ook hier wordt de vorming van zweet en onaangename geuren samen voorkomen.

-De gestresste huid heeft zachte verzorging nodig die haar kalmeert. Ducray Sensinol biedt shampoo, douchegel, serum en bodymilk voor de hypergevoelige huid en hoofdhuid. Ze verwennen en ontspannen de huid met waardevolle verzorgingsstoffen. Een droge huid heeft vaak de neiging te jeuken. Met Ducray Sensinol wordt dit effectief verminderd, de huid wordt voorzien van vocht en de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid wordt hersteld. Een heerlijk aangenaam huidgevoel is het resultaat van regelmatige verzorging met Sensinol Ducray producten.

Gezond en glanzend haar

Mooi haar is niet alleen een teken van gezondheid, het is ook aantrekkelijk. De basis voor mooi haar is een evenwichtige voeding en een mentaal evenwicht. IJzertekort en stress kunnen leiden tot haaruitval, net als snel gewichtsverlies. Vooral lang haar vereist intensieve verzorging. Strenge kapsels, zoals strak gevlochten vlechten of chignon, kunnen blijvende schade aan het haar toebrengen. Door aan de haarwortel te trekken, wordt hij gestrest. Als de druk snel wordt weggenomen, herstelt de haarwortel zich en blijft het haar normaal groeien. Als de druk langer wordt gehandhaafd, kan de wortel ontstoken raken. Dit leidt tot roodheid en ontsteking - in het ergste geval sterft de haarwortel volledig af.

Veel shampoos zijn onnodig ruw, waardoor het haar op lange termijn wordt aangetast en uitdroogt. Ducray producten gebruiken alleen milde wasmiddelen. Na het wassen wordt aanbevolen het haar niet met hete lucht te drogen. Hierdoor verdampt het water te snel en ontstaan er brandblaasjes in het haar, waardoor het haar breekt. Ducray producten geven het haar alle nodige stoffen om haar en hoofdhuid in evenwicht te houden. Niettemin kunnen de producten van Ducray goedkoop worden gekocht.

Hoogwaardige verzorging, ook voor de gevoelige huid

Ducray producten overtuigen door hun wetenschappelijk bewezen ingrediënten en de lange ervaring van het bedrijf op het gebied van huid- en haarverzorging. Of het nu gaat om psoriasis, neurodermitis, acne bij jeugd of op hoge leeftijd, toegenomen transpiratie of eczeem, of andere problemen van de huid worden met doeltreffende middelen verholpen door Ducray. Door voortdurend onderzoek blijft het productengamma van het Franse bedrijf zich uitbreiden. De producten zijn altijd preciezer toegesneden op een bepaald probleem en kunnen dus steeds meer mensen helpen. U kunt bijvoorbeeld Ducray producten online kopen en van het leven genieten met een ontspannen, mooie huid en gezond haar in onze Ducray online shop!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 41
toepassen