Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 40
toepassen
La'dor

Leaf (Blatt) + Laboratory (Labor) x adorable (liebenswert) = LA'DOR

Mit dem Fantasie-Portmanteau LA'DOR als Markennamen ist das koreanische Label seit 2007 für professionelle Haarpflege bekannt, die natürliche Inhaltsstoffe mit neuesten Erkenntnissen der Forschung vereint.
La'dor

Seidenextrakte für perfektes Haar

Für die nährenden Formeln setzt LA'DOR auf Seidenextrakte oder Wirkstoffe aus der Himbeere, um das Haar bei der Regeneration zu unterstützen.
La'dor

Intensive Pflege mit Spezialprodukten

Über Shampoo und Conditioner hinaus bietet LA'DOR Haarmasken, Balsame oder Seren an, die Haarpflege auf professionellem Niveau versprechen.
La'dor

Harpflege und mehr mit LA'DOR

Neben Haarpflegeserien wie LA'DOR Wonder Clinic, Herbalism oder ACV Vinegar gibt es auch eine Hautpflegelinie: La Pause Skin Care.
La'dor

Hochwertige Produkte für volle Zufriedenheit

Mit seinen Shampoos, Conditionern, Ölen und mehr kann das Label regelmäßig bei Umfragen zur Kundenzufriedenheit sehr gute Noten einfahren.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van het Koreaanse label LA'DOR verzorgen het haar op natuurlijke en milde wijze. De insidertip van vele stylisten pakt elk probleem vakkundig aan. Hoogwaardige huidverzorging is nu ook verkrijgbaar.

Meer info

LA'DOR producten kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

LA'DOR producten zorgen voor betoverend mooi haar en een gezonde huid

Glanzend, vol en gezond haar en een mooie huid hebben veel te maken met de juiste verzorging. Het is zeker geen toeval dat professionele hairstylisten van over de hele wereld vertrouwen op de hoogwaardige verzorgingsproducten van LA'DOR voor een breed scala aan haarproblemen. Wie thuis de exclusieve haarverzorging uit Zuid-Korea gebruikt, kan zich al snel verheugen op meer glans en volheid, gezond teruggroeiend haar en een stralende huid. Het geheim van het succes van LA'DOR producten ligt in de sterk geconcentreerde ingrediënten, die elk huid- of haarprobleem precies oplossen waar het is ontstaan. De makkelijkste manier om LA'DOR producten te kopen is online.

LA'DOR producten verzorgen met intelligente formules

Voor het Zuid-Koreaanse merk LA'DOR zijn natuur en technologie geen tegenstellingen. Het in 2007 opgerichte bedrijf combineert het beste van de natuur met de modernste technologie in zijn hoogwaardige producten. De naam van het schoonheidslabel is dan ook geen toeval: de L voor "blad", die ook in het logo staat en de nauwe band met de natuur symboliseert, en het woord "laboratorium" voor laboratoriumonderzoek worden samengevoegd met de Franse term "adorable", wat zoiets betekent als "betoverend" of "begeerlijk". Deze woordspeling inspireerde de oprichters van het bedrijf tot de melodieuze en symbolische naam LA'DOR. Met natuurlijke ingrediënten en modern onderzoek zijn LA'DOR producten voor huid en haar een belangrijke bouwsteen voor begeerlijk, betoverend haar en een zachte huid. De intelligente combinatie van de bouwstenen van haar, zijdeproteïnen en collageen in de verzorgingsseries werkt als een wonderwapen voor mooier, glanzender en gezonder haar en een gladde, goed aanvoelende huid bij regelmatig gebruik.

LA'DOR producten voor huid en haar

Het hoogwaardige productassortiment van LA'DOR bevat de perfecte oplossing voor elk haarprobleem. Als je last hebt van haaruitval of je wilt plat, dof en beschadigd haar weer mooi en gezond maken, dan heeft LA'DOR producten die effectief zijn en een gunstig effect hebben op het haar. Met een shampoo, haarolie, conditioner en zeer intensieve maskers en ampullen afgestemd op het haartype worden haarproblemen bij de wortel aangepakt en consequent opgelost. Wie online op zoek gaat naar LA'DOR-producten, vindt assortimenten die zijn afgestemd op specifieke behoeften:

-Home Care biedt producten voor een speciale behandeling voor bijzonder gestrest en chemisch behandeld haar. De pH-waarde wordt geneutraliseerd en speciale producten helpen tegen gelig haar.

-Herbalism shampoo en verzorgingsproducten zijn gebaseerd op zeven kruidenextracten en 20 aminozuren. Het assortiment versterkt de haarwortels en gaat actief haaruitval tegen.

-Wonder Clinic bestaat uit shampoo en verzorgingsproducten die bijzonder hydraterend zijn dankzij hyaluronzuur en ideaal voor zijdezacht, glanzend haar.

-Hoofdhuidverzorging: extracten van groene thee, tea tree en slakkenslijm verhelderen de hoofdhuid, verwijderen dode huidcellen en voorkomen actief haaruitval.

-Hairstyling: conditioner en leave-in producten met zijdeproteïnen werken als een haarhersteller en schoonheidsbooster voor mooier en gezonder haar.

-La Pause Skin Care biedt scrubs, gezichtsmaskers en ampullen met algenextract, hyaluronzuur en cipreswater.

De missie van LA'DOR is om hoogwaardige ingrediënten uit de natuur om te zetten in even hoogwaardige reiniging en verzorging voor haar en lichaam. De individuele productbeschrijvingen laten duidelijk zien welke shampoo, haarolie of treatment bijzonder effectief is tegen het betreffende haarprobleem. De intelligent op elkaar afgestemde systeemverzorging vergroot het haarvolume, intensiveert de natuurlijke krullen en verbetert de natuurlijke haarstructuur. LA'DOR producten herstellen zelfs schade aan de haarstructuur veroorzaakt door kleuren, bleken en andere chemische behandelingen. Met een consistente verzorging en regelmatig gebruik van intelligent op elkaar afgestemde speciale haarspoelingen, conditioners, serums, ampullen en essences kun je thuis een weelderige haardos krijgen, net als na een bezoek aan de kapper. LA'DOR producten kopen betekent je haar en lichaam verzorgen met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om ze mooier en gezonder te maken. Alle producten van LA'DOR zijn

-vegan

sulfaatvrij

-siliconenvrij

en parfumvrij.

Hoe LA'DOR producten werken in detail

Wonder Clinic van LA'DOR is bijzonder geschikt voor droog en beschadigd haar. Hoogwaardige proteïnen voeden het haar van binnenuit en maken zelfs extreem beschadigd haar weer zacht en soepel. De slimme proteïne-hyaluronzuur cocktail met 20 verschillende aminozuren hydrateert en voedt beschadigd haar van binnenuit. Een speciale beschermende barrière houdt het vocht vast in het haar. Je ziet de regeneratie van het haar onmiddellijk aan de buitenkant. LA'DOR producten zijn gebaseerd op een speciaal ontwikkelde methode waarbij natuurlijke proteïnen de beschadigde structuren van elk haar opvullen en gevoelige gebieden bijna als een pleister beschermen tegen hernieuwde haarbeschadiging. LA'DOR producten verhelpen haarproblemen dus precies daar waar ze zich voordoen. Ze versterken het haar van binnenuit tegen allerlei milieu-invloeden en zijn ook geschikt voor mensen met allergieën.

Mooi haar en een gladde huid zijn een meevaller met de natuurlijke producten van LA'DOR: Hoogwaardige ingrediënten zoals zijdeproteïnen en collageen activeren de collageenproductie in het haar, te beginnen bij de wortels. Het haar wordt onmiddellijk makkelijker doorkambaar en krijgt zijn natuurlijke en gezonde structuur terug: glad, glanzend haar met meer veerkracht en volheid! Met de speciale producten van de haarprofessionals in Zuid-Korea wordt elk haarprobleem bij de wortel aangepakt. Dit maakt gezond, sterk en vol haar voor iedereen mogelijk. Als je tijdens je haarbehandeling ook iets goeds wilt doen voor je lichaam en gezichtshuid, biedt de La Pause Skin Care lijn ontspannende luxe verzorging gemaakt van algen! Skin Care is ook een uitstekend cadeau omdat het geschikt is voor alle huidtypes.

LA'DOR producten: Luxe voor betoverend mooi haar

De verzorgingsproducten van LA'DOR verbeteren het haar merkbaar na de eerste toepassing. Het is geweldig dat het Zuid-Koreaanse beautylabel nu ook de juiste behandeling voor een gezonde en zachte huid heeft in de vorm van lichaamsscrubs en gezichtsmaskers. Het is niet altijd gemakkelijk om de speciale producten van het Zuid-Koreaanse merk LA'DOR in fysieke winkels te kopen. De producten van LA'DOR zijn al lang een geheime tip voor ervaren kappers. Gelukkig zijn ze nu makkelijker te vinden - bijvoorbeeld in onze LA'DOR online shop. Het is natuurlijk geen toeval dat LA'DOR haarverzorging al 5 jaar bovenaan de ranglijst van klanttevredenheid staat in Zuid-Korea. Mensen die LA'DOR producten kopen, blijven er meestal bij omdat ze net zo goed of zelfs beter werken dan verwacht. In onze online shop kun je LA'DOR producten kopen tegen voordelige prijzen - voor jezelf of voor je beste vriendin!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten