Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Koop PHARMOS NATUR Cosmetica tegen een geweldige prijs

Meer info +

PHARMOS NATUR Schoonheids- en genotmiddelen

De cosmetica van PHARMOS NATUR bieden een uitzonderlijke verzorging voor huid en haar. De producten van PHARMOS NATUR bestaan uit 100 % natuurlijke stoffen. Zij gebruiken geen parabenen, nanodeeltjes, PEG's, microplastics, fenoxyethanol, citroenzuur of alcohol. Het hoofdbestanddeel is vaak het sap van een speciaal soort aloë vera. De filosofie achter de cosmetica van PHARMOS NATUR is namelijk gebaseerd op de helende werking van planten die al duizenden jaren als geneeskrachtige kruiden dienen. Ze noemt het "sacred plants" - heilige planten. De producten van PHARMOS NATUR bestaan niet uit geïsoleerde actieve plantenbestanddelen, maar maken gebruik van het totale potentieel van een plant. Het merk ziet planten als levende wezens die in hun uniciteit en complexiteit enorme effecten ontplooien. Het gebruik van alle actieve bestanddelen van een plant in de cosmetica van PHARMOS NATUR is bedoeld om een verzorging te creëren die niet alleen het lichaam maar ook de ziel beïnvloedt. Als u PHARMOS NATUR cosmetica wilt kopen omdat u lichaamsverzorging een keer als holistische verzorging wilt ervaren, kunt u dat in onze PHARMOS NATUR online shop vinden.

Holistische genezing door planten

Margot Esser, oprichtster van het bedrijf, leidt PHARMOS NATUR sinds 1986. Zij begon haar loopbaan in de farmaceutische industrie in 1974. Op een vlucht naar een congres in Florida, begint een motor te branden en het vliegtuig landt in Londen. Ondanks deze verontrustende ervaring is Margot Esser vastbesloten naar het congres te gaan en stapt op het eerstvolgende vliegtuig naar Florida. Om een beetje bij te komen van de spanning, gaat ze naar het strand, waar ze uitgeput in slaap valt. Zes uur later wordt ze gevonden: Margot Esser's huid heeft tweede en derde graads brandwonden van de lange, sterke blootstelling aan de zon. De mensen nemen Margot Esser mee naar een natuurgeneeskundige praktijk in de buurt. De kracht van een speciale aloë vera geneest haar wonden. Margot Esser zegt dat zowel de liefdevolle aanraking van de genezers als de plant haar hebben genezen. Ze heeft geen littekens, maar haar huid is zeer gevoelig. De gebeurtenis verandert haar leven. Ze realiseert zich dat planten veel meer kunnen dan ze dacht. Zij vindt ook zichzelf en leeft haar leven vanaf dan bewust. Daarom worden de producten van PHARMOS NATUR volgens een holistische benadering vervaardigd van natuurlijke planten die zonder bestrijdingsmiddelen in hun natuurlijke omgeving groeien. Het bedrijf leeft een cultuur van mindfulness, waardering en vreugde op alle gebieden. Want voor Margot Esser is alles in het leven en op aarde uiteindelijk energie. Producten die met liefde en vreugde zijn gemaakt, geven deze energie door.

PHARMOS NATUR biedt cosmetica aan als Groene Luxe

Wie online naar cosmetica van PHARMOS NATUR zoekt, komt al snel de term "Groene Luxe" tegen. Zo noemt het label zijn producten, die zijn gemaakt van de ingrediënten van waardevolle planten. Het gamma strekt zich uit van gezichtsverzorging tot zonnecrème.

PHARMOS NATUR Lichaamsverzorging voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen. Hierdoor krijgt het bindweefsel nieuwe elasticiteit, de zuurmantel nieuwe kracht en kunnen vrije radicalen niet binnendringen. De cosmetica van PHARMOS NATUR zijn heilzaam voor al wie vroegtijdige huidveroudering wil voorkomen. De producten verlichten jeuk, huidirritaties en roodheid. De huid wordt glad, stevig en voelt gewoon goed aan. De Body Care Body Lotion maakt gebruik van de krachten van aloë vera en jojoba-olie om de huid een weldadige, plantaardige ervaring te geven. De Detoxing Body Oil activeert de lymfatische doorstroming, zuivert en vermindert zo wallen en cellulitis.

De PHARMOS NATUR producten van de Love Your Age serie zijn gemaakt voor iedereen die van zijn leeftijd houdt. Deze verzorgingsserie gaat niet over anti-veroudering, maar over het liefhebben van jezelf en elk deel van je leven en de weerspiegeling daarvan in je lichaam. Positieve gedachten beïnvloeden ons lichaam, en zo ook de holistische huidverzorgingslijn Love Your Age. De zwarte boon uit Afrika, cranberry, moringa, aloë vera sap en avellana activeren de celvernieuwing, verstevigen het bindweefsel, maken de huid voller en leveren ook gelukshormonen. Dagcrème, oogcrème, decolleté- en lichaamscrème, evenals maskers en serums voorzien de huid van nieuwe levensenergie.

Sensitive Purifying biedt producten voor een milde reiniging van de huid zonder alcohol, citroenzuur en conserveringsmiddelen. Hierdoor blijft de beschermende zuurmantel van de huid in het lichtzure bereik en blijft de huidflora, die virussen en bacteriën afweert, in evenwicht. Cleansing Gel en Cleansing Cream voorkomen dat de huid weer erg vet wordt en zijn geschikt voor gecombineerde huidtypes. De Moisturizing Spray is een verfrissende energiespray die de huid reinigt en verfrist en het bewustzijn opent.

PHARMOS NATUR Facial Care omvat diverse crèmes en maskers voor de verzorging van gezicht, ogen en lippen. De aanwezige antioxidanten vernieuwen de cellen, de complexe voedingsstoffen voorzien de huid van alles wat ze nodig heeft. De huid straalt van nieuwe schoonheid, ziet er fris en levendig uit. De Intensive Eye Liposome van PHARMOS NATUR Kosmetik is een ooggel die rimpels voorkomt en de huid voller maakt. Met aloë vera en spirulina algen, verfrist het vermoeide en gestreste ogen. De lippenbalsem van Lip Balm is een perfecte bescherming tegen de kou in de winter. Het voorkomt liprimpels, voedt en beschermt de lippen met aloë vera en cacaoboter.

Speciale teeltgebieden voor het hoogste plantenvermogen

Margot Esser's benadering van de holistische PHARMOS NATUR producten is opmerkelijk. Haar eisen voldoen niet alleen aan diverse certificeringen (EMAS, LACON, NCS, Eco Control en andere), maar leggen ook de nadruk op holistische teeltmethoden en de beste groeiplaatsen voor de planten. De aloë vera die in de cosmetica van PHARMOS NATUR wordt gebruikt, groeit in gemengde cultuur in Ecuador. Het vinden van de juiste locatie en milieuomstandigheden was een lang proces voor de onderneemster, dat haar naar Andalusië, de Canarische Eilanden, Noord-Afrika, Chili, Mexico, Cuba, Colombia en tenslotte Ecuador bracht. In samenwerking met Mayaboeren wordt de aloë vera nu verbouwd in een gemeenschap met mango, cacao, moringa, papaya en noni. Zo moeten de planten zich het prettigst voelen en hun hoogste effectiviteit kunnen ontwikkelen. Daarom worden de planten ook geoogst op bepaalde maanstanden. Niet alleen de planten dragen hun energie bij, maar ook de boeren. Sociale verantwoordelijkheid is dus onontbeerlijk. De boeren krijgen een eerlijke betaling. Niettemin kunt u PHARMOS NATUR cosmetica goedkoop kopen - in onze winkel.

Groene luxe met vele voordelen

De juiste huidverzorging omvat niet alleen geschikte producten, maar ook de juiste houding. De producten van PHARMOS NATUR moeten niet alleen met hun voedingsstoffen, maar ook met hun positieve energie een effect hebben op de huid en de ziel. Zij moeten het gemakkelijker maken om de mooie kanten van het eigen lichaam te zien en om in een algemene positieve stemming te komen. De Harmonizing Tonic van PHARMOS NATUR Kosmetik heeft de krachten van aloë vera, salie, kamille en vlierbes. Het vitaliseert de gezichtshuid en stimuleert tegelijkertijd de lymfestroom en de huidstofwisseling. Kenmerkend voor PHARMOS NATUR is het samenspel van de actieve bestanddelen van verschillende planten, die zo de huid op een allesomvattende manier verzorgen en voeden. Het verschil is merkbaar. Koop PHARMOS NATUR cosmetica online en profiteer van dit unieke concept!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

30 378
toepassen