Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

32 378
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

PHARMOS NATUR cosmetica zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van "heilige planten". Sommige van deze planten worden al duizenden jaren gebruikt en zorgen ervoor dat de PHARMOS NATUR cosmetica een heilzame en voedende werking heeft op de huid en het haar.

Meer info

PHARMOS NATUR cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

PHARMOS NATUR cosmetica voor schoonheid en plezier

PHARMOS NATUR cosmetica biedt uitzonderlijke huid- en haarverzorging. PHARMOS NATUR producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken geen parabenen, nanodeeltjes, PEG's, microplastics, fenoxyethanol, citroenzuur of alcohol. Het belangrijkste ingrediënt is vaak het sap van een speciaal soort aloë vera. De filosofie achter PHARMOS NATUR cosmetica draait om de helende werking van planten die al duizenden jaren als geneeskrachtige planten worden gebruikt. Ze noemt het label "heilige planten". PHARMOS NATUR producten bestaan niet uit geïsoleerde plantaardige actieve ingrediënten, maar maken gebruik van het totale potentieel van een plant. Het merk ziet planten als levende wezens waarvan de uniciteit en complexiteit een enorm effect hebben. Het gebruik van alle actieve ingrediënten van een plant in PHARMOS NATUR cosmetica is bedoeld om verzorging te creëren die niet alleen effect heeft op het lichaam, maar ook op de ziel. Als je PHARMOS NATUR cosmetica wilt kopen omdat je lichaamsverzorging als holistische verzorging wilt ervaren, kun je ze vinden in onze PHARMOS NATUR online shop.

Holistische genezing door planten

Margot Esser, oprichtster van het bedrijf, runt PHARMOS NATUR sinds 1986, nadat ze haar carrière in de farmaceutische industrie in 1974 begon. Tijdens een vlucht naar een congres in Florida begint een motor te branden en landt het vliegtuig in Londen. Ondanks deze verontrustende ervaring was Margot Esser vastbesloten om naar het congres te gaan en nam ze het volgende vliegtuig naar Florida. Om een beetje bij te komen van de spanning gaat ze naar het strand, waar ze volledig uitgeput in slaap valt. Zes uur later wordt ze gevonden: Margot Essers huid heeft tweede- en derdegraads brandwonden van het lange, felle zonlicht. De mensen brengen Margot Esser naar een natuurgeneeskundige praktijk in de buurt. De kracht van een speciale aloë vera geneest haar wonden. Margot Esser zegt dat zowel de liefdevolle aanraking van de genezers als de plant haar hebben genezen. Ze heeft geen littekens, maar haar huid is zeer gevoelig. De gebeurtenis heeft haar leven veranderd. Ze realiseert zich dat planten veel meer kunnen dan ze dacht. Ze heeft ook zichzelf gevonden en leeft haar leven vanaf dat moment bewust. Daarom worden de producten van PHARMOS NATUR gemaakt met een holistische benadering van natuurlijke planten die groeien in hun natuurlijke omgeving zonder pesticiden. Het bedrijf leeft een cultuur van mindfulness, waardering en vreugde op alle gebieden. Want voor Margot Esser is alles in het leven en op aarde uiteindelijk energie. Producten die met liefde en vreugde zijn gemaakt, geven deze energie door.

PHARMOS NATUR biedt cosmetica als groene luxe

Wie online zoekt naar PHARMOS NATUR cosmetica, komt al snel de term "Groene luxe" tegen. Zo noemt het label haar producten, die zijn afgeleid van de ingrediënten van waardevolle planten. Het assortiment strekt zich uit van gezichtsverzorging tot zonnebrandcrème.

PHARMOS NATUR Body Care voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen. Dit geeft het bindweefsel nieuwe elasticiteit, de zuurmantel nieuwe stevigheid en voorkomt dat vrije radicalen binnendringen. PHARMOS NATUR cosmetica is ideaal voor iedereen die vroegtijdige huidveroudering wil voorkomen. De producten verlichten jeuk, huidirritatie en roodheid. De huid wordt glad en stevig en voelt gewoon goed aan. De Body Care Body Lotion maakt gebruik van de krachten van aloë vera en jojoba-olie om de huid te verwennen. De Detoxing Body Oil activeert de lymfestroom, ontgift en vermindert zo zwellingen en cellulitis.

De PHARMOS NATUR producten in de Love Your Age lijn zijn gemaakt voor iedereen die van zijn leeftijd houdt. Deze huidverzorgingslijn gaat niet over anti-veroudering, maar over houden van jezelf en elk deel van je leven en hoe dat weerspiegeld wordt in je lichaam. Positieve gedachten beïnvloeden ons lichaam, net als de holistische huidverzorgingslijn van Love Your Age. De zwarte boon uit Afrika, cranberry, moringa, aloë vera sap en avellana activeren celvernieuwing, verstevigen het bindweefsel, maken de huid voller en zorgen ook voor gelukshormonen. Dagcrème, oogcrème, decolleté- en lichaamscrème en maskers en serums voorzien de huid van nieuwe levensenergie.

Sensitive Purifying biedt producten voor een milde reiniging van de huid zonder alcohol, citroenzuur of conserveringsmiddelen. Hierdoor blijft de beschermende zuurmantel van de huid licht zuur en blijft de huidflora, die virussen en bacteriën afweert, in balans. Cleansing Gel en Cleansing Cream voorkomen overmatige vettigheid van de huid en zijn geschikt voor gecombineerde huidtypes. De Moisturising Spray is een verfrissende energiespray die de huid reinigt, verfrist en de geest opent.

PHARMOS NATUR Facial Care bevat verschillende crèmes en maskers voor de verzorging van gezicht, ogen en lippen. De antioxidanten die het bevat vernieuwen de cellen, terwijl de complexe voedingsstoffen de huid voorzien van alles wat het nodig heeft. De huid straalt van nieuwe schoonheid en ziet er fris en levendig uit. De Intensive Eye Liposome van PHARMOS NATUR Kosmetik is een ooggel die rimpels voorkomt en de huid voller maakt. Met aloë vera en spirulina algen verfrist het vermoeide en gestresste ogen. De lippenbalsem Lip Balm is de perfecte bescherming tegen de kou in de winter. Het voorkomt rimpels op de lippen, voedt en beschermt de lippen met aloë vera en cacaoboter.

Speciale teeltgebieden voor de hoogste plantenkracht

Margot Essers benadering van de holistische PHARMOS NATUR producten is opmerkelijk. Haar eisen voldoen niet alleen aan verschillende certificeringen (EMAS, LACON, NCS, Eco Control en andere), maar leggen ook de nadruk op holistische teeltmethoden en de beste groeiplaatsen voor de planten. De aloë vera die wordt gebruikt in de PHARMOS NATUR cosmetica groeit in gemengde teelt in Ecuador. Het vinden van de juiste locatie en de juiste milieuomstandigheden was een lang proces voor de onderneemster, dat haar naar Andalusië, de Canarische Eilanden, Noord-Afrika, Chili, Mexico, Cuba, Colombia en uiteindelijk naar Ecuador bracht. In samenwerking met Maya boeren wordt de aloë vera nu verbouwd in een gemeenschap met mango, cacao, moringa, papaya en noni. Zo voelen de planten zich het prettigst en kunnen ze hun maximale effectiviteit ontwikkelen. Daarom worden de planten ook geoogst bij bepaalde maanstanden. Niet alleen de planten dragen hun energie bij, maar ook de boeren. Sociale verantwoordelijkheid is daarom essentieel. De boeren krijgen een eerlijke betaling. Toch kun je PHARMOS NATUR cosmetica kopen tegen een voordelige prijs - in onze winkel.

Groene luxe met veel voordelen

De juiste huidverzorging omvat niet alleen de juiste producten, maar ook de juiste houding. PHARMOS NATUR producten moeten niet alleen een effect hebben op de huid en de ziel met hun voedingsstoffen, maar ook met hun positieve energie. Ze zijn ontworpen om het gemakkelijker te maken om de mooie kanten van je eigen lichaam te zien en om je in een algemeen positieve stemming te brengen. De Harmonising Tonic van PHARMOS NATUR Kosmetik bevat de krachten van aloë vera, salie, kamille en vlierbes. Het revitaliseert de gezichtshuid en stimuleert tegelijkertijd de lymfestroom en de huidstofwisseling. PHARMOS NATUR wordt gekenmerkt door het samenspel van actieve ingrediënten uit verschillende planten, die de huid op een uitgebreide manier verzorgen en voeden. Het verschil is merkbaar. Koop PHARMOS NATUR cosmetica online en profiteer van dit unieke concept!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten