Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse merk Darphin werd in 1958 gelanceerd en staat sindsdien voor innovatieve cosmetica. De huidverzorgings- en anti-verouderingsproducten uit Frankrijk zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten en massage.

Meer info

Darphin kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Darphin Cosmetica: de bron van schoonheid ontspringt in Parijs

De uitdrukking "de huid is de spiegel van de ziel" is welbekend. Pierre Darphin, de oprichter van de gelijknamige cosmetica, gaat nog een stap verder: "De huid van een vrouw weerspiegelt haar leven." Op basis van dit principe heeft hij een individuele verzorgingsreeks gecreëerd met als doel de perfecte cosmetische behandeling voor elke vrouw. De geheimen van Franse adellijke dames worden beschouwd als de inspiratie voor Darphin cosmetica.

Online of in de schoonheidssalon: met verfijnde texturen op basis van plantaardige ingrediënten en essentiële oliën worden wellness, kennis en verzorging gecombineerd tot koninklijke schoonheidservaringen voor vrouwen wereldwijd. De volgende tekst geeft een overzicht van welke Darphin cosmetica gunstig zijn voor de persoonlijke huidsituatie. Daarnaast leert de lezer over de boodschap achter het merk - en hoe Darphin en design met elkaar verbonden zijn!

Van Marie Antoinette tot Darphin Cosmetics

Pierre Darphin heeft zijn hele professionele leven gewijd aan het streven naar schoonheid. Als fysiotherapeut had hij niet alleen kennis van de huidstructuur, maar ook van de spieren, gezichtsuitdrukking, rimpels en jeugdbepaling. Hij bestudeerde de huid en haar bijzondere eigenschappen en volgde een opleiding tot schoonheidsspecialist. In 1958 richtte hij Darphin Kosmetik op om eindelijk de kennis van de dermatologie te combineren met fysiotherapie. Zijn doel: schoonheidsverzorging die onder de huid kruipt. Er waren genoeg historische modellen: keizerin Marie Antoinette van Frankrijk liet haar voorhoofd en slapen al masseren met oranjebloesemolie om tekenen van veroudering te verminderen.

Het combineren van gezichtsmassages met de toepassing van hoogwaardige natuurlijke essences is een veelbelovende benadering van schoonheidstherapie. Extracten van planten hebben niet alleen effect op de huidcellen, maar kunnen bij juist gebruik ook de spieren en diepere lagen van het weefsel bereiken en ontspannen. De geschiedenis van Darphin cosmetica begint met de verslagen van Franse parfumeurs en apothekers. Dit maakte het mogelijk natuurlijke bestanddelen te gebruiken waarvan het positieve effect op de schoonheid al meer dan 300 jaar was getest. Wat toen in kruiken en flacons in boudoirs stond, wordt nu innovatief bereid.

Een gezonde huid voor pure schoonheid

Zelfs een merk met een historisch model moet voortdurend evolueren: Darphin Kosmetik steunt op nieuwe botanische ontdekkingen en de ontwikkeling van verschillende massagetechnieken. Voor verschillende eisen en behoeften zijn er verschillende zorgseries te koop bij Darphin Kosmetik.

-Hydraskin: De "dorstlesser voor de huid" is verkrijgbaar als serum, dagcrème, lichte crèmegel en oogverzorging. Shock-frozen wateralgen zorgen voor maximaal vocht, vlinderlavendel heeft een balancerende werking en de extracten van wad- en zeebodemplanten zorgen voor een ontzwellende frisheid. Vooral donkere kringen onder de ogen worden goed gerevitaliseerd en opgevuld.

-Skin Mat: Deze serie biedt een matterende verzorging, die de teint egaliseert met illietklei en essentiële oliën als masker of lotion. Een hoogtepunt voor zoetekauwen: De bijpassende reinigingsgel gebruikt zoethoutextracten in plaats van olie om de talg van de huid te absorberen.

-gevoelige huid: De Darphin cosmetica die online te koop zijn, maken onderscheid tussen roodheid van de huid enerzijds en door het milieu veroorzaakte schade anderzijds. Voor de onaangename roodheid van de huid is er een kalmerend serum, een regenererende verzorging en een gezichtstoner op basis van kamille. Schade aan de huid door milieu-invloeden wordt voorkomen door Darphin met gerichte reinigingsproducten en speciale zonverzorging voor de gevoelige huid. De delicate reinigingsmousse van kokosnoot, algen en zachte kamille maakt de huid snel weer zacht en soepel.

-Lumière Essentielle: Een gezonde huid straalt met die extra glans. De stralende effecten Darphin cosmetica met de verfrissende producten van deze serie. Serum, masker, reiniging en daggel - ze zijn allemaal gebaseerd op de frisheid van mandarijn, sinaasappel, neroli, roos, ylang-ylang, cederhout en gember.

Anti-Aging: Tegen de tekenen van huidveroudering zijn geïndividualiseerde Darphin cosmetica te koop tegen lage prijzen - afgestemd op de behoeften van de klant. Vier onderscheidende punten worden ingezet tegen de tekenen des tijds: verzorging voor een jongere uitstraling, meer elasticiteit, anti-rimpelverzorging en hydratatie voor elke huidleeftijd.

-Aromazorg: Zelfs de Franse koninginnen hadden geurflessen en waren zich bewust van het positieve effect van aroma's. De Darphin cosmetica biedt een serie voor aromatherapie. Kleine flacons met essentiële oliën - ofwel de pure essences van kamille, roos, mandarijn en jasmijn of als 8-bloemige nectar. De aromawonderspray voor gezicht, lichaam en haar is kalmerend en revitaliserend - een vakantie voor seconden in het dagelijks leven!

-Hyperpigmentatie: Een van de belangrijkste zorgen van keizerin Marie Antoinette was een zo wit en vlekkeloos mogelijke huid. De conditie van de huid kan worden verbeterd met speciale zorg: Pigmentvlekken kunnen vervagen en de productie van melanine wordt gestimuleerd. Darphin Cosmetica gebruikt een trametene paddenstoelenextract om de vorming van nieuwe pigmentatie tegen te gaan.

-Lichaamsverzorging: Elke vrouw geeft de voorkeur aan een andere verzorging: delicaat, licht, fris of romig. De lichaamsverzorgingsproducten van Darphin zijn verkrijgbaar als peeling, bodymilk, crème of olie. Ze verwennen de huid met geurige amandelolie, reinigende extracten van bittere klaver, frisse perzik en verkwikkende rode gemberolie.

Het brede assortiment producten van Darphin Cosmetics is niet gericht op massaverzorging, maar op de individuele huidsituatie gedurende het hele jaar. Soms heeft de huid meer vocht nodig, soms zonverzorging, en dan weer speciale voedingsstoffen voor de lippen of de ogen. Pierre Darphin zag de huid als een spiegel van het leven. Een spiegelbeeld is een weerspiegeling van het moment - daarom is er voor elk moment de juiste zorg.

De roos in de badkamer

Wie voor het eerst op zoek gaat naar Darphin cosmetica in de online shop zal aangenaam verrast zijn door de uniforme designlijn. Het logo, de verpakking, de kleuren: alles is discreet en elegant op elkaar afgestemd. De inhoud is van hoge kwaliteit - en de buitenkant weerspiegelt deze indruk. Net zoals de huidverzorgingslijnen op elkaar zijn afgestemd, passen de producten ook visueel bij elkaar. De oprichter van het bedrijf, Pierre Darphin, werd beschouwd als een onvermoeibare perfectionist: altijd op zoek naar toegevoegde waarde en verbetering. In de geest van duurzaamheid en optimalisering is het mode geworden om de lege flacons te hergebruiken als bloemenvazen: Een roos in een flesje rozenolie op de rand van de wastafel maakt van een eenvoudige badkamer een perfect boudoir.

Massage voor de zintuigen

De producten van Darphin Kosmetik worden vooral gekenmerkt door hun innovatieve texturen. Ze zijn fris en luchtig, verzwaren je niet en kunnen voedingsstoffen tot diep onder de huid transporteren. Om ervoor te zorgen dat dit lukt, geeft Darphin voor elk product toepassingsaanbevelingen, in de geest van de oprichter: Tips voor massage om het effect op de huid te verbeteren, of kleine gadgets om het aanbrengen te vergemakkelijken. De huid is het grootste orgaan van de mens - die moet op zijn minst als een vorst worden behandeld. Darphin Cosmetica zorgen voor een koninklijk huidgevoel - met een vleugje Parijse flair.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.