Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse merk Darphin werd opgericht in 1958 en staat sindsdien synoniem voor innovatieve cosmetica. De huidverzorgings- en antiverouderingsproducten uit Frankrijk zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten en massage.

Meer info

Darphin goedkoop kopen

Meer info +

Darphin cosmetica: de bron van schoonheid komt uit Parijs

Het gezegde "de huid is de spiegel van de ziel" is welbekend. Pierre Darphin, de oprichter van de gelijknamige cosmetica, gaat nog een stap verder: "De huid van een vrouw weerspiegelt haar leven." Gebaseerd op dit principe heeft hij een gepersonaliseerde huidverzorgingslijn gecreëerd met als doel de perfecte cosmetische behandeling voor elke vrouw. De geheimen van Franse edelvrouwen vormen de inspiratie voor Darphin cosmetics.

Online of in de schoonheidssalon: verfijnde texturen op basis van plantaardige ingrediënten en essentiële oliën combineren wellness, kennis en zorg om koninklijke schoonheidservaringen te creëren voor vrouwen over de hele wereld. De volgende tekst geeft een overzicht van welke Darphin cosmetica geschikt zijn voor jouw persoonlijke huidsituatie. De lezer leert ook over de boodschap achter het merk - en hoe Darphin en design met elkaar verbonden zijn!

Van Marie Antoinette tot Darphin cosmetica

Pierre Darphin heeft zijn hele professionele leven gewijd aan het streven naar schoonheid. Als fysiotherapeut had hij niet alleen kennis van de huidstructuur, maar ook van spieren, gezichtsuitdrukkingen, rimpels en jeugdigheid. Hij bestudeerde de huid en haar speciale eigenschappen en volgde een opleiding tot schoonheidsspecialist. In 1958 richtte hij Darphin Kosmetik op om eindelijk de bevindingen van de dermatologie te combineren met fysiotherapie. Zijn doel: schoonheidsverzorging die onder de huid kruipt. Er waren genoeg historische rolmodellen: keizerin Marie Antoinette van Frankrijk liet haar voorhoofd en slapen al masseren met oranjebloesemolie om tekenen van veroudering te minimaliseren.

Het combineren van gezichtsmassages met de toepassing van hoogwaardige natuurlijke essences is een veelbelovende aanpak in de schoonheidstherapie. Plantenextracten werken niet alleen in op de huidcellen, maar kunnen bij juist gebruik ook de spieren en diepere weefsellagen bereiken en ontspannen. De geschiedenis van Darphin cosmetica begint met de archieven van Franse parfumeurs en apothekers. Dit maakte het mogelijk om natuurlijke bestanddelen te gebruiken waarvan het positieve effect op schoonheid al meer dan 300 jaar was getest. Wat toen in potten en flessen in boudoirs werd bewaard, wordt nu op innovatieve wijze bereid.

Gezonde huid voor pure schoonheid

Zelfs een merk met historische precedenten moet voortdurend evolueren: Darphin cosmetics richt zich op nieuwe botanische ontdekkingen en de ontwikkeling van verschillende massagetechnieken. Darphin Kosmetik biedt verschillende huidverzorgingslijnen voor verschillende behoeften en vereisten.

-Hydraskin: De "dorstlesser voor de huid" is verkrijgbaar als serum, dagcrème, lichte crèmegel en oogverzorging. Schokkende wateralgen zorgen voor maximale hydratatie, vlinderlavendel heeft een balancerend effect en de extracten van wadden- en zeeplanten zorgen voor een ontzwellende frisheid. Vooral donkere kringen onder de ogen worden gerevitaliseerd en opgevuld.

-Skin Mat: Matte verzorging wordt geboden door dit assortiment, dat illietklei en essentiële oliën gebruikt als masker of lotion om de teint te egaliseren. Een hoogtepunt voor zoetekauwen met zoethout: De bijpassende reinigingsgel gebruikt zoethoutextracten in plaats van olie om de talg van de huid te absorberen.

-Gevoelige huid: de cosmetica van Darphin, die je online kunt kopen, maakt onderscheid tussen roodheid van de huid aan de ene kant en milieuschade aan de andere kant. Er is een kalmerend serum, een regenererende verzorging en een toner op basis van kamille verkrijgbaar voor een onaangename rode huid. Darphin voorkomt schade aan de huid door milieu-invloeden met gerichte reinigingsproducten en speciale zonverzorging voor de gevoelige huid. De delicate reinigingsmousse op basis van kokosnoot, algen en zachte kamille maakt de huid snel weer zacht en soepel.

-Lumière Essentielle: een gezonde huid straalt met die extra glans. Darphin cosmetics zorgt voor een stralende huid met de verfrissende producten in deze lijn. Serum, masker, cleanser en daggel - ze zijn allemaal gebaseerd op de frisheid van mandarijn, sinaasappel, neroli, roos, ylang-ylang, cederhout en gember.

-Anti-veroudering: Darphin cosmetica is verkrijgbaar tegen lage prijzen om de tekenen van veroudering tegen te gaan - afgestemd op de behoeften van de klant. Vier onderscheidende punten worden ingezet tegen de tekenen des tijds: verzorging voor een jonger uiterlijk, meer elasticiteit, anti-rimpelverzorging en hydratatie voor alle huidleeftijden.

-Aromaverzorging: Zelfs de Franse koninginnen hadden geurflesjes en waren zich bewust van het positieve effect van aroma's. Darphin cosmetics biedt een assortiment voor aromatherapie. Kleine flesjes etherische oliën - de pure essences van kamille, roos, mandarijn en jasmijn of als 8-bloemennectar. De aromawonderspray voor gezicht, lichaam en haar is kalmerend en revitaliserend - een vakantie in een seconde!

-Hyperpigmentatie: Een van de belangrijkste zorgen van keizerin Marie Antoinette was een zo wit en vlekkeloos mogelijke huid. De conditie van de huid kan worden verbeterd met speciale huidverzorging: Pigmentvlekken kunnen vervagen en de aanmaak van melanine wordt gestimuleerd. Darphin cosmetics gebruikt een trametenpaddenstoelenextract om de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan.

-Lichaamsverzorging: Elke vrouw geeft de voorkeur aan een andere verzorging: delicaat, licht, fris of romig. De lichaamsverzorgingsproducten van Darphin zijn verkrijgbaar als scrub, bodymilk, crème of olie. Ze verwennen de huid met geurige amandelolie, reinigende extracten van bittere klaver, frisse perzik en revitaliserende rode gemberolie.

Het brede assortiment producten van Darphin Kosmetik is niet gericht op massaverzorging, maar op de individuele huidsituatie gedurende het hele jaar. Soms heeft de huid meer vocht nodig, soms meer zonverzorging, dan weer speciale voedingsstoffen voor lippen of ogen. Pierre Darphin zag de huid als een spiegel van het leven. Een spiegelbeeld is een weerspiegeling van het moment - dus voor elk moment is er het juiste huidverzorgingsproduct.

De roos in de badkamer

Wie voor het eerst op zoek gaat naar Darphin cosmetica in de online shop zal aangenaam verrast zijn door de uniforme designlijn. Het logo, de verpakking, de kleuren: alles is discreet en elegant op elkaar afgestemd. De inhoud is van hoge kwaliteit - en de buitenkant weerspiegelt deze indruk. Net zoals de verzorgingsseries op elkaar zijn afgestemd, passen de producten ook visueel bij elkaar. De oprichter van het bedrijf, Pierre Darphin, was een onvermoeibare perfectionist: altijd op zoek naar toegevoegde waarde en verbetering. In de geest van duurzaamheid en optimalisatie is het mode geworden om de lege flessen te hergebruiken als bloemenvazen: Een roos in een fles rozenolie op de rand van de wastafel maakt van een eenvoudige badkamer een perfect boudoir.

Massage voor de zintuigen

De producten van Darphin Kosmetik worden vooral gekenmerkt door hun innovatieve texturen. Ze zijn fris en luchtig, verzwaren de huid niet en kunnen voedingsstoffen tot diep onder de huid transporteren. Om ervoor te zorgen dat dit lukt, geeft Darphin voor elk product toepassingsadviezen in de geest van de oprichter: Tips voor massage om het effect op de huid te verbeteren of kleine gadgets om het aanbrengen te vergemakkelijken. De huid is het grootste orgaan van de mens - het zou op zijn minst als een koning behandeld moeten worden. Darphin cosmetics geven je huid het gevoel van een koning te zijn - met een vleugje Parijse flair.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten