Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Al bijna een eeuw staat Charlotte Meentzen voor hoogwaardige verzorging en cosmetica die steunen op de kracht van de natuur. Milieu- en dierenbescherming en duurzaamheid in harmonie met de natuur: dat is de filosofie van het Duitse bedrijf.

Meer info

Charlotte Meentzen producten goedkoop kopen

Meer info +

Charlotte Meentzen opgericht uit liefde voor de natuur

Het uitgangspunt van Charlotte Meentzen is natuurlijke cosmetica die met behulp van geneeskrachtige kruiden het beste voor de huid bieden. Het merk werd in 1930 opgericht door de schoonheidsspecialiste met dezelfde naam en is tot op de dag van vandaag gebaseerd op recepten van de pionier van de natuurlijke cosmetica. Deze zijn voortdurend verder ontwikkeld en vormen vandaag de dag een succesvolle mix van natuurlijke ingrediënten en het nieuwste onderzoek op het gebied van huidverzorging. Het voorheen duidelijke productassortiment wordt voortdurend uitgebreid en is niet alleen te vinden in online shops, maar ook in vele cosmetische ateliers die plantaardige cosmetica waarderen.

Charlotte Meentzen staat voor effectieve fytotherapie voor het begrijpen, ervaren en aanraken. Alle Charlotte Meentzen producten worden getest in ons eigen laboratorium en worden voortdurend onderzocht door dermatologen van de Universiteit van Dresden. Vandaag de dag vertrouwen miljoenen klanten wereldwijd op het eerste natuurlijke cosmeticamerk.

In de jaren '30 van de 20e eeuw was emancipatie geenszins vanzelfsprekend. Charlotte Meentzen, opgegroeid in Dresden, was echter zeker van haar eigen zaak: als geschoold schoonheidsspecialiste richtte ze haar eigen cosmetica-instituut op en haar eigen bedrijf, Charlotte Meentzen Heilkräuter.

Overtuigd van de kracht van de natuur, experimenteerde ze al jaren en liet zich inspireren door oude kruidenrecepten. Maar haar grootste invloed was haar moeder. Ze had liefdevol oude recepten over tincturen gearchiveerd en gaf haar kennis door aan haar dochters. In een tijd van politieke verandering heeft Charlotte Meentzen in de cosmetica en zorg een manier gevonden om vrouwen een stukje schoonheid en natuur te bieden.

Consistentie, zelfs in tijden van verandering

Charlotte Meentzen overleed op 35-jarige leeftijd en haar zus Gertrude Seltmann-Meentzen vond haar roeping in het leiden van het bedrijf volgens de principes van haar zus. Het standaardwerk "Heilkräuter im Dienst der Schönheit" verscheen in 1941, is nog steeds een bron van inspiratie voor velen en dient als naslagwerk voor elke werknemer van het bedrijf.

Het bedrijf, gevestigd in de voormalige DDR, trotseerde alle hindernissen in de daaropvolgende jaren - ook dankzij een gepassioneerde fanclub, die altijd trouw bleef aan zijn favoriete zorg. Vandaag de dag kunt u de producten van Charlotte Meentzen online kopen, die de visie van de moedige en uitzonderlijke oprichter blijven nastreven.

Kruiden en planten als basis van schoonheid

Vlierbloesems, orchideeën en komkommers - bloesems, kruiden en planten vormen de basis voor elk Charlotte Meentzen product, of het nu nieuw ontwikkeld of klassiek is. De filosofie van het bedrijf is niet gebaseerd op loze reclamebeloften, maar op de effectiviteit van de gebruikte ingrediënten. Sinds de oprichting van het instituut is het assortiment voortdurend uitgebreid en aangepast aan de laatste wetenschappelijke inzichten.

Of het nu gaat om een onzuivere jeugdhuid of anti-aging crèmes: Charlotte Meentzen biedt haar klanten een ruime keuze. Waarschijnlijk de meest populaire serie is Kräuter-Vital. Lindebloesemextracten zijn al tientallen jaren een van de meest effectieve ingrediënten van Charlotte Meenzen producten. De selectie van crèmes, serums en lotions is vandaag de dag enorm, en het kopen van Charlotte Meentzen producten online is makkelijker en handiger dan ooit.

Sinds enkele jaren is er ook een speciaal voor het bedrijf ontwikkelde geur beschikbaar voor mannen en vrouwen. De nieuwste ontwikkeling is een make-up lijn die schoonheid en kruidenverzorging combineert. Ontworpen in samenwerking met Zuii Cosmetics, is het 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. De natuur biedt het beste voor onze huid - en daarom bewaart en breidt het bedrijf oude recepten en de geheimen van natuurlijke cosmetica uit.

Mooie huid met natuurlijke reiniging en verzorging

Charlotte Meentzen heeft de geheimen van de natuur geleerd van de traditionele recepten van haar moeder. Ze breidde haar kennis uit door middel van een stage als schoonheidsspecialiste. Deze kennis over kruiden, planten en hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten wilde ze doorgeven aan alle vrouwen door haar bedrijf op te richten. Vandaag de dag omvat het assortiment ook Charlotte Meentzen mannenverzorging en speciale zorg voor getroffen lichaamsdelen. Charlotte Meentzen Facial Care blijft echter het belangrijkste werkterrein - hoogwaardige plantenextracten in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke inzichten: Voor een natuurlijk verzorgde en zichtbaar mooiere huid. Veel geselecteerde cosmetische studio's vertrouwen uitsluitend op het bekende natuurlijke cosmeticamerk. Wie Charlotte Meentzen gezichtsverzorging online wil kopen, vindt in het assortiment een verzorgingslijn die is afgestemd op zijn huidtype.

Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan verschillende invloeden. Om de stress van alledag af te spoelen, zijn zachte maar grondige reinigingsproducten het beste, die de huid niet overmatig belasten en voorbereiden op de volgende verzorging. In de Charlotte Meentzen gezichtsverzorgingslijn vindt u talrijke reinigingsmiddelen voor elke individuele behoefte. Velen willen hun huid niet overmatig irriteren en gebruiken daarom zachte lotions en reinigingscrèmes. Reinigingsmiddelen op basis van olie zijn de beste manier om make-upresten of zonnemelk grondig van de huid te verwijderen. Charlotte Meentzen biedt haar 2-fase producten aan die verrijkt zijn met de geneeskrachtige steen malachiet.

Na het reinigen is de huid bijzonder gevoelig voor sterk geconcentreerde serums en lotions. Het kopen van Charlotte Meentzen gezichtsverzorging betekent ook het geven van uw huid effectieve fytocosmetica. Dit omvat ook een tonicum dat de gezichtshuid regenereert en de eerste actieve ingrediënten introduceert. Het populaire Age Control Serum verbetert de huidskleur met een krachtige mix van Afrikaanse wilde zwaluw en zeer effectieve retinol.

Studies tonen aan dat het niet de rimpels zijn die ons ouder doen lijken, maar vooral een ongelijkmatige huiduitstraling. Charlotte Meentzen Facial Care biedt een anti-pigmentatieserum dat bestaande pigmentvlekken kalmeert met strandlelie- en papaverolie en de vorming van nieuwe vlekken vertraagt. Charlotte Meentzen Face Care is online of in geselecteerde cosmetische studio's te vinden. Ook de bekende Charlotte Meentzen Men's Care is er te koop.

Verzorging van de zon als het ultieme schoonheidsgeheim

De belangrijkste oorzaak van rimpels en de eerste tekenen van veroudering is de zon. Charlotte Meentzen heeft hier natuurlijk ook een antwoord op ontwikkeld en een zonnecollectie. Het doet zonder nanodeeltjes of hormoonvervuilende lichtbeschermende filters en maakt gebruik van stabiele, moderne zonnefilters in combinatie met antioxidanten, die de huid bovendien beschermen tegen vrije radicalen.

Degenen die hun huid regelmatig schillen met een Charlotte Meentzen fruitzuurschil of suikerschil, moeten niet zonder dagelijkse zonnecrème. Verzorging van Charlotte Meentzen Facial Care die is afgestemd op uw huidtype is de beste bescherming en houdt de huid gezond en jeugdig.

De kracht van de natuur, voor de verzorging van het harnas

Miljoenen klanten kopen hun Charlotte Meentzen gezichtsverzorgingsproducten tegen lage prijzen in online winkels of gecertificeerde cosmetische ateliers. Zij zijn al meer dan acht decennia trouw aan het traditionele merk uit Dresden. De hoge kwaliteit van de verzorgingslijnen en het duurzame concept van natuurlijke cosmetica overtuigen ook steeds weer nieuwe gebruikers. Charlotte Meentzen producten zijn verkrijgbaar voor elk huidtype en zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke vrouw met veel speciale producten. Alleen een huid in harmonie met de natuur is een mooie huid. Het is beschermd, onderhouden en van binnenuit gebouwd.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Charlotte Meentzen met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Fille1964
Zeer goed verzorgingsproduct

Zeer goede verzorging. De producten van de Age Control Serie zijn de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd.

Gezichtsverzorging +

Vanaf het allereerste begin heeft Charlotte Meentzen vertrouwd op de helende krachten van de natuur. Waarom iets kunstmatig produceren in het laboratorium als planten alles bieden wat we nodig hebben voor een doeltreffende en toch zachte gezichtsverzorging?

De juiste verzorging voor elk huidtype - en dit alles op een natuurlijke manier

Elke plant Charlotte Meentzen had zijn eigen geheim te onthullen. Om de huidverzorging compleet te maken, moet deze perfect zijn aangepast aan het individuele huidtype. Wie zijn Charlotte Meentzen producten goedkoop wil kopen, kan zijn zorg kiezen uit verschillende lijnen.

Charlotte Meentzen biedt fytotherapie niet alleen voor de droge, gevoelige of gecombineerde huid, maar ook voor individuele huidtypes. Couperose of acne-geplaagde gezichtshuid vereist speciale aandacht. De speciale verzorging Couperose is verrijkt met biologische flavonoïden, paardenkastanje en wijnblad extract. Deze ingrediënten helpen de roodheid te verbeteren en de verdere ontwikkeling ervan te voorkomen. De Sebum Reducer serie is speciaal ontwikkeld voor de problematische huid en voorkomt de ontwikkeling van ontstekingen met eikenschors, toverhazelaar- en zoethoutextracten.

Als u Charlotte Meentzen producten wilt kopen, kunt u zich niet alleen verheugen op exclusieve gezichtsverzorging. Het lichaam mag ook niet ontbreken en wordt verwend met de lichaamsverzorgingsreeks Enjoy, Kräuter Vital en Aqua Minerals. De droge lichaamshuid wordt verwend met rijke oliën zoals jojoba- of amandelolie. Wie de voorkeur geeft aan een gemakkelijkere verzorging kan zich opfrissen met fruitige douchegels of bodylotion op basis van aloë vera.

Naast lichaams- en gelaatsverzorging vormen ook speciale toepassingen een groot deel van de Charlotte Meentzen producten. Rijke voetverzorging, verwennende maskers met plantenextracten en oogverzorging worden aangeboden. Oogkompressen zorgen 's morgens voor een frisse kick, zuiver natuurlijke oogcrèmes helpen om de tekenen van de tijd te stoppen en zorgen voor een stralend jeugdig uiterlijk. Ook de heren van de schepping worden niet verwaarloosd: een exclusieve herenserie voorziet in de behoeften van de robuuste mannenhuid.

Biologische Charlotte Meentzen cosmetica worden geleverd met een keurmerk

In samenwerking met Zuii Cosmetics hebben we een eigen cosmetische lijn Charlotte Meentzen gelanceerd, die mensen, planten en schoonheid op een natuurlijke manier bij elkaar brengt. Bloemencosmetica hebben een gegarandeerd organisch gehalte van 95% en kunnen het BDIH-keurmerk "Controlled Natural Cosmetics" dragen, terwijl ze tegelijkertijd het enigszins conservatieve imago dat natuurlijke cosmetica dragen, afschudden en vernieuwen: Natuurlijk poeder, mascara en foundation zijn tegenwoordig net zo trendy en verfraaiend als conventionele producten uit de drogisterij. Maar het heeft een doorslaggevend voordeel: de huid voelt gewoon beter aan met natuurlijke cosmetica. Ze laat ze ademen en behoudt zo het natuurlijke charisma van elke vrouw.

Charlotte Meentzen Voor veel vrouwen betekent het kopen van producten tegen lage prijzen ook dat ze er vooral op moeten letten welke ingrediënten hun eigen huid bereiken. Parabenen, GMO of talk worden hier niet gevonden. Onder andere bieden wij u dit aan:

- Stichting en Poeder

- rouge

- oogschaduw

- Lippenstift en glans

- Oogpotloden en wenkbrauwpotloden

- Grondverf en borstels

Alleen het beste voor de huid - zuiver natuurlijk

Veel vrouwen zoeken al jaren naar de juiste huidverzorging voor hun behoeften. Sommigen zullen pas vinden wat ze zoeken als ze de kracht van de natuur zelf ontdekken. De genezende en kostbare extracten in de Charlotte Meentzen producten zijn geformuleerd om niet alleen de huid te voeden maar ook te beschermen. De natuurlijke veroudering van de huid wordt gestopt en de huid krijgt haar natuurlijke glans terug. Bijzonder veeleisend of nog jong: Charlotte Meentzen producten verwennen niet alleen de huid, maar ook de zintuigen.

Lichaamsverzorging +

Niet alleen het gezicht moet verzorgd worden, we moeten ook voldoende aandacht besteden aan de rest van ons lichaam. Ook voor de lichaamsverzorging vertrouwt Charlotte Meentzen op wat de natuur te bieden heeft.

Verfrissend, sensueel, verwennerij - Body Charlotte Meentzen Lotion

Bijna iedereen hecht veel waarde aan een hoogwaardige gezichtsverzorging, maar ook het lichaam mag niet worden verwaarloosd. De leeftijd is ook zichtbaar op de handen en het decolleté, en dus hebben deze delen van het lichaam ook een extra portie verzorging nodig.

Charlotte Meentzen Bodylotion verzorgt niet alleen de droge en veeleisende huid, maar ook de huid die een zekere frisheidskick nodig heeft. Naast Charlotte Meentzen bodylotion zijn er ook fruitige douchegels, lichte bodybalsems en peelings verkrijgbaar. Het uitgangspunt van het merk voor lichaamsverzorging is ook: Puur natuur! Extracten van vruchten, kruiden en bloesems worden gecombineerd met medisch bewezen ingrediënten om de huid niet alleen te verfraaien, maar ook stevig en jeugdig te houden in de toekomst. Charlotte Meentzen Bodylotion is online te vinden of in speciale cosmeticastudio's in heel Duitsland.

Of het nu winter of zomer is, altijd de juiste lichaamsverzorging

Kräuter-Vital was een van de eerste Charlotte Meentzen producten die het bedrijf uit Dresden op de markt bracht. Body Vital is ontwikkeld voor lichaamsverzorging. De producten omvatten een douchebalsem, een lichaamsbalsem en een nek- en decolletécrème, die de gevoelige lichaamsdelen verzorgen met toverhazelaar en paardenstaartextracten. De meest succesvolle bodylotion Charlotte Meentzen is online te vinden tegen lage prijzen: Body Vital Body Cream verwent de huid met hoogwaardige oliën van amandel en sesam. Dit gaat gepaard met extracten van toverhazelaar en avocado. De bestseller heeft een luxueuze, zijdeachtige textuur die onmiddellijk wordt geabsorbeerd en geen storende film op de huid achterlaat.

Met de uitbreiding van het assortiment is ook Charlotte Meentzen de zomer aangebroken. Deodorants houden de huid de hele dag fris, en fruitige zomerlotions voorzien de huid van vocht, zelfs in het warme seizoen - zonder onaangenaam te worden.

Met de Aqua Minerals serie is een bijzonder lichte Charlotte Meentzen bodylotion ontwikkeld. De bijpassende gezichts- en lichaamsspray is perfect voor verfrissing tussendoor, zowel op kantoor als op het strand. Om de zomerbruine kleur lang te behouden, is een peeling van het lichaam essentieel. Met biologische rietsuiker verwijdert de Enjoy sugar peeling overtollige huidschilfers en laat de huid weer stralen. Als je online lichaamslotion Charlotte Meentzen wilt kopen, moet je je haasten: Veel beperkte zomersets met portemonnees zijn snel uitverkocht.

Charlotte Meentzen Bodylotion - Wetenschap in harmonie met de natuur

Iedereen die voor een lage prijs bodylotion Charlotte Meentzen wil kopen, weet dat hij niet alleen hoogwaardige cosmetica koopt, maar ook zorg die gebaseerd is op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Naast kruidenextracten van ginkgo's of orchideeën worden ook hyaluronzuur, niacinamide of zogenaamde NMF's gebruikt. Deze natuurlijke vochtinbrengende factoren zijn vochtmoleculen die door de huid zijn geïmiteerd. Zo voorzien ze het oppervlak van direct vocht en bereiken ze ook diepere lagen, waar ze bij constant gebruik de huid bekleden en er frisser uit laten zien.

Mooie huid met effectieve natuurlijke cosmetica

Het kopen van een Charlotte Meentzen bodylotion betekent niet alleen een voorkeur voor hoogwaardige natuurlijke cosmetica. Het betekent ook speciale aandacht voor je lichaam en geest. Met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en een liefdevol ontworpen productverpakking.

Alle Charlotte Meentzen producten dragen het keurmerk van gecertificeerde natuurlijke cosmetica en zijn vrij van dierproeven. De huid profiteert niet alleen van de natuurlijke aanpak, maar ook van de intelligente, medicinale ingrediënten. De lichaamslotion Charlotte Meentzen is natuurlijk verzorgend en zichtbaar verjongend en vertegenwoordigt het beste wat de natuur te bieden heeft.

Herenverzorging +

Mannen hebben al lang geleden ontdekt hoe goed de juiste verzorging voor hun huid is. Het Duitse bedrijf voor natuurlijke cosmetica biedt mannen producten die op hun behoeften zijn afgestemd.

Overtuigende zorg voor de man

De mannenhuid heeft zeer specifieke eisen: Het is meestal dikker en resistenter. Toch heeft ze de juiste hoeveelheid zorg nodig - en het begint met scheren. De verzorging van de Charlotte Meentzen mannenhuid heeft haar ingrediënten perfect aangepast aan de behoeften van de veeleisende mannenhuid. De hele M4M-serie, de afkorting voor Meentzen for Men, gaat vergezeld van een kruidige, houtachtige geur die de geur versterkt en verfrist.

Mannenverzorging is bedoeld als een natuurlijk alternatief voor conventionele aftershaves of douchegels, die de huid kunnen irriteren met "harde" ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten verzorgen niet alleen de huid - ze beschermen en maken de huid ook beter bestand.

Wilde indigo, stimulerende cafeïne en een effectief werkstoffencomplex van plantenextracten vormen het hart van de Charlotte Meentzen mannenverzorgingslijn. Hoewel de oprichter haar kennis van kruiden en planten al in de jaren twintig van de vorige eeuw had geïntegreerd in effectieve huidverzorging, werd het assortiment voor mannen pas in 2012 opgericht. Om haar motto "Terug naar de natuur" ook op recepten voor de mens toe te passen, heeft het bedrijf gebruik gemaakt van de kracht van de wildernis. De mannenhuid moet niet alleen worden versterkt en tegelijkertijd worden beschermd tegen uitdroging en ruwheid. Dit heeft ze bereikt met een combinatie van intelligente ingrediënten en de kracht van de natuur.

Charlotte Meentzen Herenverzorging online kopen betekent ook dat je je goed voelt als een man in zijn vel. Dit wordt bereikt door een eerste ondersteuning met douche en scheerbeurt. Voor dit doel heeft het bedrijf zijn eigen kruiden-masculine geur ontwikkeld die de hele dag blijft hangen. After Shave Balm wordt verrijkt met panthenol en plantenextracten, bijvoorbeeld van vijgencactus. Dit vermindert roodheid en de huid ziet er gezond en glad uit. Charlotte Meentzen Herenzorg kan online of in exclusieve studio's goedkoop worden gekocht.

Speciale producten voor doelgerichte, effectieve zorg

Ook al geeft het sterke geslacht het soms niet toe, de mannenhuid heeft ook uitgebreide verzorging nodig. Daarom werd een overtuigend werkstofcomplex ontwikkeld voor de Charlotte Meentzen huidverzorging van mannen.

De M4M Moisturiser en Eye Roll-On bevatten deze zeer exclusieve plantenextracten die de huid hydrateren en tegelijkertijd laten ademen. Beide producten zijn zo ontworpen dat ze niet onaangenaam op de huid liggen, maar snel als lichte vloeistoffen worden geabsorbeerd zonder een film achter te laten. Voor de oogverzorging is cafeïne opgenomen in de formule - zodat de gevoelige huid rond de ogen wordt verzorgd en tegelijkertijd donkere kringen en schaduwen worden verminderd.

Mannenzorg kan online of in geselecteerde cosmeticastudioCharlotte Meentzen 's worden gevonden. Exclusief online vindt u de M4M Eau de Toilette. De opvallende, mannelijke geur staat voor frisheid en kruidigheid - met extracten uit de natuur. Beknopt, gedenkwaardig en kruidig-warm, het laat de drager zijn mannelijkheid naar buiten keren en toch lijkt het raadselachtig en mysterieus.

Wilde natuur voor mannen

Wie de Charlotte Meentzen zorg voor mannen wil kopen, kiest bewust voor een natuurlijke, maar effectieve actieve bestanddelenverzorging die de krachten van de natuur gebruikt om de tekenen van de tijd te voorkomen.

Charlotte Meentzen Mannenzorg is goedkoop online te vinden, en als u nog steeds op zoek bent naar een cadeau voor de man van het hart, dan is de Power+Relax set precies wat u zoekt. De aantrekkelijke geschenkdoos bevat de eau de toilette van de mannelijke geur van de serie en de vochtinbrenger, die perfect is voor de dagelijkse verzorging na het scheren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 43
toepassen