Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het verhaal van Anastasia Beverly Hills is een van de zeldzame voorbeelden van de Amerikaanse droom die uitkomt. Het bedrijf is opgericht door een Roemeense immigrant en begint met wenkbrauwcosmetica en biedt nu een hele reeks inspirerende producten aan.

Meer info

Anastasia Beverly Hills kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Anastasia Beverly Hills Cosmetica - Perfectie is een kunst

De perfecte wenkbrauwen vind je alleen in je eigen gezicht. Anastasia Beverly Hills Cosmetics staat wereldwijd bekend om de individuele wenkbrauwmake-up die elke vrouw het ideale resultaat voor haar geeft. Dit is afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de individuele eisen. Anastasia Beverly Hills Kosmetik heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met klanten en kent de oplossing voor alle problemen die vrouwen ervaren in de dagelijkse make-up. Of het nu natuurlijk, subtiel of extravagant is - elke make-up moet de nadruk leggen op de individuele schoonheid van een vrouw en haar helpen om kleine oneffenheden te compenseren. Anastasia Beverly Hills Cosmetica zijn betaalbaar voor vrouwen die de voorkeur geven aan effectieve oplossingen. Als de wenkbrauwen te veel zijn geplukt of als er een litteken moet worden bedekt, zorgen de producten van Anastasia Beverly Hills Kosmetik voor het perfecte resultaat. Miljoenen vrouwen, waaronder beroemde persoonlijkheden als de Kardashians, Michelle Obama of Jennifer Lopez, zweren bij de hoogwaardige cosmetica van Anastasia Beverly Hills voor een mooi, individueel gezicht.

Een levende Amerikaanse droom

Anastasia Soare immigreert op 32-jarige leeftijd uit Roemenië naar de VS. Ze heeft een achtergrond in architectuur en kunst, heeft nauwelijks geld en werkt als schoonheidsspecialiste in een schoonheidsatelier in Los Angeles in het begin van de jaren negentig. Al snel behoorden Cindy Crawford en Naomi Campbell tot haar klanten. In haar werk met een grote verscheidenheid aan vrouwen komt Soare verschillende problemen tegen die te maken hebben met wenkbrauwen. Ze kan niet de juiste producten voor hen vinden. Soare is zich ervan bewust hoe belangrijk mooie wenkbrauwen zijn voor een goed uiterlijk. Ze vertelt haar baas dat ze zich nu uitsluitend wil concentreren op de wenkbrauwen. Hij verklaart haar gek, omdat hij geen markt ziet voor dergelijke producten. In de jaren '90 tellen ogen en lippen, niemand is geïnteresseerd in wenkbrauwen.

Anastasia Soare besloot in 1997 haar eigen salon te openen. Het bedrijf wordt ook beroemd om zijn gepatenteerde "Golden Ratio" plukmethode. Het verwijst naar de Gulden Snede, toegepast op de verhouding tussen wenkbrauwen en neus. De Gulden Snede wordt over het algemeen als mooi ervaren en daarom draagt het plukken van de wenkbrauwen in de Gulden Snede significant bij aan de schoonheid. In het jaar 2000 wordt het eerste product van Anastasia Beverly Hills Kosmetik gelanceerd. Aanvankelijk vervaardigt het bedrijf uitsluitend producten voor wenkbrauwen. Ondertussen biedt Anastasia Beverly Hills Kosmetik online en in geselecteerde boetieks verschillende make-up producten aan die het gezicht verfraaien. Dat Anastasia Soare gelijk had met haar houding ten opzichte van wenkbrauwen blijkt uit het succes van het bedrijf. Het is al 20 jaar een van de populairste cosmeticabedrijven en de eigenaar staat op de Forbes-lijst van de 80 rijkste vrouwen.

Populaire producten van Anastasia Beverly Hills in de online shop

De Anastasia Beverly Hills Brow Gel Tinted geeft de wenkbrauwen meer kleur en fixeert de haren in de gewenste vorm. De gel is verkrijgbaar in vele tinten, dus blonde en bruinharige vrouwen vinden de juiste tint voor een natuurlijke uitstraling. Als u de wenkbrauwen op een natuurlijke manier wilt vormen en fixeren, kunt u Brow Gel kopen bij Anastasia Beverly Hills Kosmetik in de online shop. De Brow Gel versterkt het effect van wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotloden bij het aanbrengen als finishing touch. Dus dramatische blikken kunnen worden gecreëerd.

Een van de bekendste producten is de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Dit wenkbrauwpotlood bevat speciale wassoorten die de kleur lang en precies op de huid houden. De Brow Wiz heeft een zeer fijne punt aan de ene kant en een borstel aan de andere kant. Dit maakt het potlood ideaal voor het opvullen van kleine openingen in de wenkbrauwen of voor het verdikken van de wenkbrauwen. De zeer fijne potloodpunt verft elk haar afzonderlijk, wat een natuurlijke uitstraling garandeert. Kale plekken in de wenkbrauwen kunnen op deze manier worden opgevuld. Door individuele streken tussen de haren te tekenen, krijgen de wenkbrauwen meer volheid. Met het gedraaide Spooley borsteltje kunnen de wenkbrauwen in de gewenste vorm worden gebracht. Ook hier garanderen verschillende kleurschakeringen een passende toon voor elke vrouw.

De Anastasia Beverly Hills oogschaduwpaletten bieden een thematische selectie van verschillende tinten die een naaktzwemmende look voor dagelijks gebruik mogelijk maken, maar ook meer in het oog springende creaties. De sterk gepigmenteerde kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen en te mengen. De afwerking omvat altijd een matte en een meer glimmende versie. De texturen zijn vleiend en toch langdurig hechtend. Elk oogschaduwpalet van Anastasia Beverly Hills Cosmetics bevat een grote spiegel aan de binnenkant van het ooglid en een dubbelzijdig penseel.

De Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills Kosmetik combineert een buitengewone kleurenschittering met een extra lange houdbaarheid. Eten, drinken en kussen hebben geen invloed op de kleur. De heerlijk zachte textuur plet de lippen bij het aanbrengen. De meegeleverde applicator is voldoende voor een perfecte toepassing, er zijn geen andere hulpmiddelen nodig. Dit maakt de Liquid Lipstick een ideale metgezel gedurende de dag als het resultaat moet worden opgefrist. De talrijke kleurvariaties laten alle mogelijkheden open over hoe de lippen eruit moeten zien. In opvallende rode, extravagante violette of zacht bruine tinten?

Succes via sociale media

Niet alleen het idee ligt aan de basis van een succesvol product, maar ook van een goede marketing. Anastasia Beverly Hills Cosmetica erkende al vroeg de voordelen van platforms zoals Instagram, waar Anastasia Soare en haar dochter Claudia Soare, de huidige managing director, persoonlijk postten. Ze gebruiken de platforms om mensen te inspireren via hun producten, niet om ze direct te verkopen. Make-up tips, producttesten en directe interactie met klanten creëren een vertrouwen dat zich voor beide partijen loont. Klanten profiteren van de vakkennis, Anastasia Beverly Hills Kosmetik leert de behoeften van haar klanten kennen. Een van Anastasia Soare's tips over make-up en sociale media is dat minder meer is. Volgens haar verklaring zijn vrouwen altijd te zwaar verzwaard op sociale media om een specifiek effect te bereiken. In werkelijkheid zouden deze looks moeten worden gereduceerd om niet volledig kunstmatig te lijken. Goedkope producten kunnen online worden gekocht bij Anastasia Beverly Hills Kosmetik. Dus elke vrouw kan uitproberen welke look het beste bij haar past. Een nieuwe look moet altijd voor een bepaalde tijd worden gepland, zodat de vrouw zich comfortabel voelt met de look. Voor het werk of in een stressvolle tijd leiden nieuwe looks vaak niet tot mooie resultaten, zegt schoonheidsdeskundige Soare.

Elke vrouw is mooi

Welke vrouw droomt er niet van om mooi te zijn als een actrice? Maar het geheim van de schoonheid ligt vaak in de kunst van de make-up. Anastasia Beverly Hills Cosmetics biedt effectieve producten aan die gemakkelijk te gebruiken zijn en elke vrouw een buitengewone glans geven. Anastasia Beverly Hills Cosmetica worden gekocht door vrouwen die hun innerlijke schoonheid aan de buitenkant willen laten zien. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen, behouden hun uiterlijk voor lange tijd en zijn meestal veganistisch. Ze benadrukken de unieke schoonheid van elke vrouw en geven haar een aura van waardering en eigenliefde.

Make-up +

Wat begon in een eigen salon in Beverly Hills is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol bedrijf. Anastasie Beverly Hills Make-up biedt nu alles van foundation, poeder en highlighter tot blush.

Anastasia Beverly Hills Make-up - mooi om te schitteren

Een vrouw die zich mooi voelt, straalt met zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Met Anastasia Beverly Hills krijgt elke vrouw een mooi gezicht. De hoogwaardige producten voor een prachtige teint zijn onder andere Anastasia Beverly Hills foundation, poeder en blush. Vooral de gezichtshuid is voor veel vrouwen een hoofdpijn. Als de huid te droog, onzuiver, te bleek of niet meer zo jeugdig is als gewenst, roept de make-up Anastasia Beverly Hills de perfecte uitstraling op. Anastasia Beverly Hills Make-up is een eenvoudige manier om een vrouw kracht te geven. Of het nu opvallend, klassiek of subtiel is, Anastasia Beverly Hills make-up is gunstig voor alle vrouwen die waarde hechten aan een prachtige uitstraling. ABH is een van de populairste beautymerken ter wereld. De producten maken indruk met een uitzonderlijke kwaliteit en verspreiden een vleugje Hollywood. Vrouwen die Anastasia Beverly Hills make-up kopen, waarderen de expertise van het bedrijf. Elk product is afgestemd op de behoeften van de klanten en levert dus uitstekende resultaten op.

De kracht van de resolutie

De oprichter van Anastasia Beverly Hills Make-up is Anastasia Soare. Ze groeit op in Roemenië en leert al vroeg hoe cosmetica het zelfbeeld van mensen verbetert. Ze emigreert naar de VS op 32-jarige leeftijd met haar dochter, bijna berooid en zonder Engelse vaardigheden. Later zal ze zeggen dat de opoffering om haar familie achter te laten haar altijd heeft gedreven in momenten van hopeloosheid.

Ze zoekt werk bij een schoonheidssalon in Los Angeles, waar ze onder andere supermodellen tot haar klantenkring rekent. Met haar kennis van esthetiek merkt ze de verwaarlozing van de wenkbrauwen bij haar klanten op. Omdat haar baas haar niet steunt, huurt ze zelf een salon en geeft ze de wenkbrauwen vorm met behulp van de Gulden Snede, die ze relateert aan de botstructuur en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen van haar klanten. De Gulden Snede lijkt mooi en aangenaam voor het oog. Het succes van haar methode is verbluffend. Soare ontwikkelt al snel producten voor wenkbrauwen en vult daarmee een gat in de markt. Intussen omvat het assortiment van Anastasia Beverly Hills alles wat bijdraagt aan de verfraaiing van het gezicht. Anastasia Beverly Hills Rouge, poeder, foundation en make-up laten het gezicht stralen.

Als u online zoekt naar Anastasia Beverly Hills make-up, kunt u een groeiend assortiment vinden. Deze omvatten:

- Anastasia Beverly Hills Stichting Stick

- Anastasia Beverly Hills Blush Trio

- Anastasia Beverly Hills Vloeistofgloed

- Anastasia Beverly Hills Poederbronzer

De Stick Foundation van Anastasia Beverly Hills tovert een onberispelijke teint tevoorschijn. Het is gemakkelijk aan te brengen dankzij de romige formule en kan op het hele gezicht worden gebruikt. De mediumdekking kan worden gevarieerd door meerdere keren toe te passen. De foundation kan eenvoudig worden gemengd met een make-up sponsje, een stevig penseel of de vingers. De Anastasia Stick Foundation is ook geschikt voor het benadrukken van de gezichtscontouren en het plaatsen van hoogtepunten. Door de halfvaste consistentie en de praktische verpakking als stokje, helpt deze Anastasia Beverly Hills foundation ook om onderweg snel de make-up op te frissen. De formule is geschikt voor de gecombineerde en vette huid. De matte afwerking geeft een natuurlijke uitstraling.

Het Anastasia Blush Trio geeft de wangen een verleidelijke kleur en definieert ze perfect. De sterk gepigmenteerde Anastasia Beverly Hills blush heeft een stralende afwerking. De wangen gloeien levendig en aantrekkelijk. De zijdeachtige textuur is heerlijk licht op de huid. Het is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, hecht goed op de huid en zorgt voor een perfecte dekking. De blush biedt drie harmonieuze tinten die gebruikt kunnen worden om verschillende looks te creëren. Ze kunnen individueel of gemengd worden toegepast. De tinten zijn zowel geschikt voor de lichtere als de donkerdere huid. Met de grote spiegel in het deksel van de verpakking kan de blush onderweg worden ververst.

Liquid Glow van Anastasia Beverly Hills voegt highlights toe aan het gezicht en het lichaam. De vloeibare textuur is moeiteloos aan te brengen met de vingers of een spons en mengt zich naadloos. Het is zo licht als een veertje op de huid. Door de hoge pigmentatie bedekt de markeerstift veilig de huidgebieden. Het laat een gelijkmatige teint achter die intens stralend is. De afwerking is metaalachtig en glanzend. Op de jukbeenderen, boven de wenkbrauwen of op de sleutelbeentjes trekt de markeerstift van Anastasia Beverly Hills de aandacht. In de praktische reisbuis past de Anastasia Beverly Hills Liquid Glow in elke tas en zorgt voor glamoureuze momenten onderweg.

De Anastasia Powder Bronzer geeft de huid de kus van de zon zonder haar bloot te stellen aan gevaarlijke UV-stralen. Dit Anastasia Beverly Hills poeder maakt indruk met extreem fijngemalen poeder dat zich ongemerkt tegen de huid nestelt. De professionele kwaliteit van het poeder maakt een geleidelijke intensiteit mogelijk. Afhankelijk van uw voorkeur tovert het Anastasia Beverly Hills poeder een lichte of intense gebruinde tint op de gezichtshuid, het decolleté of de armen. Elke laag versterkt het bruiningseffect. Het luxe poeder heeft een hoge dekkingsgraad en een matte afwerking. Het geeft highlights en contouren direct op de huid of over Anastasia Beverly Hills make-up. De grote spiegel maakt het gemakkelijk om onderweg aan te brengen, zodat de huid altijd een gezonde, levendige gloed heeft.

De vertrouweling van de sterren

Naomi Campbell en Cindy Crawford behoorden tot de eerste klanten van Anastasia Beverly Hills. Gedurende haar hele carrière heeft Anastasia Beverly Hills de gezichten van Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Jane Seymour, Victoria Beckham, de Kardashians, Eva Longoria en vele anderen verfraaid met foundation, bronzer en de beroemde wenkbrauwpotloden. Het succes van het merk werd mede bepaald door een uitnodiging voor de Oprah Winfrey Show, waar Soare tijdens de liveshow de wenkbrauwen van de presentator van de talkshow stileerde. Hiermee heeft de wenkbrauwmodellering in de VS een nationaal bewustzijn gekregen. Door haar jarenlange ervaring als schoonheidsdeskundige is Anastasia Soare er altijd in geslaagd om de producten die haar klanten nodig hadden op de markt te brengen. De Anastasia Beverly Hills Rouge en alle andere producten van het merk overtuigen met buitengewone kwaliteit. De innovatieve formules en de toegeeflijke texturen garanderen het succes van het wereldwijd populaire cosmeticamerk, dat zijn producten in geselecteerde winkels verkoopt. In de online shop kunt u voor een geweldige prijs Anastasia Beverly Hills make-up kopen.

Luxe voor het gezicht

Iedereen die op zoek is naar producten van hoge kwaliteit voor een perfecte make-up zal gek zijn op Anastasia Beverly Hills. Of u nu de voorkeur geeft aan natuurlijke tinten of glamoureuze glitter - Anastasia Beverly Hills poeder, foundation, highlighter en make-up geven elk gezicht een egale huid en een stralende teint. De luxueuze texturen smelten bijna in de huid, voorzien haar van vocht en zorgen ervoor dat ze er jeugdig fris uitziet. Met Anastasia Beverly Hills make-up kan het gezicht op doorslaggevende wijze worden getransformeerd. Meer jeugdigheid, een gelijkmatigere huid of een symmetrischer gezicht versterken het innerlijke gevoel van eigenwaarde en schoonheid van elke vrouw. Koop eenvoudigweg Anastasia Beverly Hills make-up online en ontdek zelf een vleugje Hollywood!

Ogen +

Het begon allemaal met een nieuwe methode om wenkbrauwen te epileren. Maar daar moet het niet bij blijven. Met name de Anastasia Beverly Hills Brow Pomade is inmiddels wereldwijd bekend en het bedrijf heeft naam gemaakt als wenkbrauwspecialist.

Expressieve ogen met Anastasia Beverly Hills

Wenkbrauwen definiëren het gezicht aanzienlijk. Ze zijn zo individueel als de ogen. Het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood transformeert elke wenkbrauw in zijn meest aantrekkelijke vorm. Als de wenkbrauwen te dun zijn, mist het gezicht contouren, als ze ongelijkmatig zijn, ziet het gezicht er minder mooi uit. Het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood is handig voor wie kleine openingen in de wenkbrauwen wil opvullen of sterkere wenkbrauwen wil. De Brow Pomade fixeert de wenkbrauwen in hun mooiste vorm. Met Anastasia Beverly Hills mascara en oogschaduw trekken de ogen alle ogen aan.

De expert voor wenkbrauwen

Anastasia Soare is de expert in wenkbrauwen. Ze is een pionier als het gaat om het modelleren en verfraaien van wenkbrauwen. In de jaren negentig van de vorige eeuw besefte ze dat vrouwen een deel van hun schoonheid verliezen omdat ze hun wenkbrauwen verwaarlozen. In haar eigen schoonheidssalon in Beverly Hills plukt Soare de wenkbrauwen van beroemde modellen en actrices in de door haar opgerichte "Gulden Snede" methode, die gebaseerd is op de gulden snede. Maar ze merkte dat er geen producten voor de wenkbrauwen waren. Dus ontwikkelde Anastasia Soare producten die de wenkbrauwen de uitstraling gaven die ze wilde. In 2000 lanceerde het bedrijf de eerste collectie voor wenkbrauwen. Sindsdien willen niet alleen bekende mensen het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood kopen.

Professionele producten voor de ogen in de online shop:

- Anastasia Beverly Hills Bladeren Pommade

- Anastasia Beverly Hills Mascara

- Anastasia Beverly Hills Oogschaduw

De waterdichte Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade definieert de wenkbrauwen nauwkeurig. De romige consistentie kan met een penseel precies worden aangebracht. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u de kleinste imitatieharen of grotere gebieden creëren voor een dramatische look. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit wanneer de Anastasia Beverly Hills Brow Pomade aan het eind wordt gemengd. De Anastasia Beverly Hills Brow Pomade is sneldrogend en gaat de hele dag door zonder te vlekken.

Anastasia Beverly Hills Mascara geeft de wimpers ongelooflijk veel volume. Het horlogeborsteltje scheidt de wimpers één voor één en bedekt ze met een diepzwarte, sterk gepigmenteerde kleur. De formule verlengt de wimpers en verhoogt hun volume zonder ze te verzwaren. Na één keer aanbrengen krijgen de wimpers een dramatische uitstraling. Het effect wordt versterkt met de tweede en derde toepassing.

Anastasia Beverly Hills Oogschaduw is verkrijgbaar in verschillende tinten. Het fijne poeder is rijk aan kleurpigmenten, gemakkelijk te mengen en blijft de hele dag op het ooglid zitten zonder te vlekken. De intensiteit van de schaduw kan worden verhoogd door meerdere malen te gebruiken of te combineren met andere tinten van Anastasia Beverly Hills oogschaduw. Hierdoor kunnen vrouwen hun eigen persoonlijke look creëren.

Nieuwe manieren voor nieuwe producten

De Anastasia Beverly Hills Brow Wiz wenkbrauwpotlood is het bekendste product van het bedrijf. Aan de ene kant heeft het potlood een gekleurde stift voor het traceren van de wenkbrauwen, en aan de andere kant is er een spoelborsteltje. Anastasia Soare vond deze combinatie uit nadat ze merkte dat klanten haar advies om een wegwerpspoelborsteltje te gebruiken om de wenkbrauwkleur naderhand fijner te tekenen niet opvolgden. Dit is wat alle producten van Anastasia Beverly Hills kenmerkt: ze zijn ontworpen om aan de exacte behoeften van hun klanten te voldoen. Als u het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood goedkoop wilt kopen, vindt u de beste aanbiedingen in de online shop. Bestel eenvoudigweg het wenkbrauwpotlood Anastasia Beverly Hills online en benadruk het effect van expressieve ogen.

Allround perfecte oogmake-up

De wenkbrauwen geven de ogen een kader in het gezicht. Met het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood, mascara en oogschaduw is het een koud kunstje om de perfecte oogmake-up te maken. Het online kopen van het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood is de snelste manier om eindelijk perfecte wenkbrauwen te krijgen. De professionele producten zijn verbluffend in toepassing en resultaat. Als u niets aan het toeval wilt overlaten, gebruik dan de oogmake-up producten van Anastasia Beverly Hills!

Lippen +

De oprichtster van het bedrijf maakte naam met een plukmethode voor wenkbrauwen, maar zij breidde haar cosmeticabedrijf vakkundig uit. Tegenwoordig is er ook Anastasia Beverly Hills lippenstift en lipgloss. Ook deze producten zijn van de gebruikelijke hoge kwaliteit - en populair.

Anastasia Beverly Hills Lippenstift

Make-up is niet compleet zonder verzonnen lippen. Anastasia Beverly Hills Lipstick geeft de lippen waardevolle verzorging en fantastische kleur. Subtiele kleuren en naakttinten passen bij de make-up voor overdag, terwijl gewaagde kleuren de lippen 's avonds een verleidelijke toon geven. Anastasia Beverly Hills lippenstift wordt gekocht door vrouwen die waarde hechten aan professionele kwaliteit. De lippenstiften kunnen precies worden aangebracht en gaan lang mee. Net zo'n hoge kwaliteit is Anastasia Beverly Hills lipgloss, die de lippen doet glanzen met een onweerstaanbare glans. In de online shop Anastasia Beverly Hills is lippenstift goedkoop te koop.

Van wenkbrauwen tot volledige make-up

Anastasia Soare is de expert voor mooie wenkbrauwen. Ze verwierf bekendheid met de "Golden Ratio" methode voor wenkbrauwen die ze ontwikkelde. Met producten voor het verfraaien van wenkbrauwen legt ze de basis van haar cosmeticabedrijf. Om het assortiment uit te breiden, gebruikt ze een van haar beste vaardigheden: Ze heeft een gevoel van welk product de behoefte van vrouwen aan individuele schoonheid en cosmetica die gemakkelijk aan te brengen zijn, maar lang meegaan, ten goede komt. Maar de ontwikkeling van de nieuwe producten, de kostbare ingrediënten en de handgemaakte verpakkingen slokken enorm veel geld op. Soare slaagt er pas veel later dan gepland in om nieuwe cosmetica op de markt te brengen. Daarom is het des te verheugender dat Anastasia Beverly Hills vandaag de dag uitzonderlijke producten klaar heeft staan om de lippen hun beste uitstraling te geven.

Als u online naar Anastasia Beverly Hills lippenstift zoekt, vindt u deze:

- Anastasia Beverly Hills Matte lippenstift

- Anastasia Beverly Hills Vloeibare lippenstift

- Anastasia Beverly Hills Lipgloss

De Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick is een sterk gepigmenteerde lippenstift in fantastische kleuren. De fluweelzachte textuur is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij het hartvormige uiteinde van het potlood. Nauwkeurige controle over de contouren en een comfortabel gevoel zijn inbegrepen. De duurzaamheid is uitzonderlijk goed, zodat de Anastasia Beverly Hills lippenstift vele uren comfortabel op de lippen blijft zitten. De afwerking van de lippenstift is ultra mat.

De extreem hoog gepigmenteerde Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick verfraait de lippen met verbluffend rijke tinten en een matte afwerking. De zijdeachtige textuur verbergt een uitstekend draaggevoel. De vloeibare lippenstift is niet plakkerig, extreem kleurintensief en gaat lang mee, en verwent de mond. De waterdichte formule voorkomt dat de lippen de hele dag uitdrogen. Met deze lippenstift lijken de lippen vol en verleidelijk. De dubbelzijdige applicator heeft een ronde punt die de contouren perfect tekent en de juiste hoeveelheid kleur op de lippen verdeelt. Deze Anastasia Beverly Hills lippenstift is gunstig voor vrouwen die graag experimenteren. Verschillende kleuren kunnen eenvoudig over elkaar heen worden aangebracht en gecombineerd.

De Anastasia Beverly Hills lipgloss geeft net zo'n rijke kleur als de lippenstift, maar laat de lippen wel glanzen. De verschillende afwerkingen variëren van metallic glans tot multi-dimensionale glitter tot ultra-glanzend.

Deskundige kennis voor thuis

Anastasia Beverly Hills is een van de populairste beautymerken op Instagram. Het bedrijf werkt met beïnvloeders die een paar weken voor de lancering nieuwe producten krijgen om te testen. Hun uitspraken geven waardevolle feedback aan het bedrijf. Tegelijkertijd maakt Anastasia Beverly Hills gebruik van sociale media om gratis tutorials te laten zien over hoe je de lippenstift het beste kunt gebruiken, bijvoorbeeld van Anastasia Beverly Hills.

Lippen zoals in de films

Naast de ogen zijn de lippen het meest prominent aanwezig op het gezicht. Mooie lippen zijn gegarandeerd met lippenstift van Anastasia Beverly Hills. Met sterke of subtiele kleuren worden de lippen een verleidelijke blikvanger of een mysterieus accessoire. Als u uw lippen perfect in scène wilt zetten, moet u online Anastasia Beverly Hills lippenstift kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.