Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In 1868, begon het verhaal Penhaligon's. Kort na zijn aankomst in de Britse hoofdstad werd William Penhaligon koninklijk parfumeur en verblijdde de aristocratie met zijn geurcreaties.

Meer info

Koop Penhaligon's Parfum goedkoop

Meer info +

Penhaligon's - De parfumeurs van de koningin

Penhaligon's Parfum staat voor de emotionele kracht van geuren: een vleugje iris en kruidnagel, rijpe mandarijnen, een vleugje bedwelmende wierook en romige vanille - rijke geuren kunnen herinneringen oproepen, sensualiteit creëren, kracht geven en rust uitstralen. Penhaligon's Parfum staat voor een bijzonder, geurig avontuur. Dit avontuur begint in 1870 in het Victoriaanse Engeland. Het leidt naar de toekomst van edele geuren voor veeleisende excentriekelingen - voor sterke vrouwen en moderne mannen.

Penhaligon's Inspiratie

Tot op de dag van vandaag is de filosofie van de oprichter William Henry Penhaligon de beste inspiratiebron: William Penhaligon leefde in een tijd van overdaad en flamboyants onder koningin Victoria. Hij was een positief, bijzonder creatief persoon die altijd geïnspireerd werd door het ongewone - en zo kwam Penhaligon naar Londen om de hofkapper en parfumeur van de koningin te worden. In 1870 opende Penhaligon zijn eerste salon en werd zeer succesvol met klassieke scheerproducten en zijn eigen Penhaligon's parfum. Van de hoge aristocratie van Groot-Brittannië tot Sir Winston Churchill en Oscar Wilde - ze behoorden allemaal tot de Penhaligon's klanten.

Hij creëerde Hammam Bouquet, het eerste Penhaligon's parfum, in 1872. Met de geur wilde Penhaligon de dampen en zwavelachtige geuren van de Turkse baden in zijn bezit effectief tegengaan. Ook vandaag de dag is Hammam Bouquet nog steeds synoniem voor nieuwe inspiraties in wilde tijden en nog steeds de basis voor latere creaties. Inspiraties die op zeldzame, magische momenten en op de meest uiteenlopende plaatsen ontstaan en uiteindelijk leiden tot bedwelmende nieuwe Penhaligon's parfums.

De interpretatie van elegantie

Bijna 150 jaar nadat Williams haar kapsalon in de Londense Jermyn Street zijn deuren opende, heeft Penhaligon's parfum kritische klanten over de hele wereld geïnspireerd. Vandaag de Penhaligon's dag, met een passie voor geur, zet Williams de ongelooflijke erfenis van creatieve en innovatieve parfumerie voort: Het is de kunst om de bijzondere elegantie uit te dagen en steeds weer nieuwe manieren te vinden om deze te interpreteren. Handgeperste bergamot, versgeplukte dauw jasmijn of kostbaar adelaarshout: destijds worden in Groot-Brittannië, net als nu, Penhaligon's geuren met medailles en ereprijzen geproduceerd met de beste ingrediënten. De flacons zijn gebaseerd op de originele ontwerpen van William Penhaligon. Tijdens Penhaligon's leven waren ze verzegeld met was. Vandaag de dag kunt u online Penhaligon's parfum kopen en u volgt deze traditie niet meer - maar Penhaligon's parfums zijn nog steeds versierd met prachtige linten en andere geselecteerde decoraties.

Penhaligon's heeft niet altijd een geweldig, groot succes gehad. Crises waren voor het bedrijf net zo'n groot probleem als destructieve oorlogen, die de weg naar de kostbare grondstoffen blokkeerden. In de jaren zeventig bracht het bedrijf de oorspronkelijke recepten van William Penhaligon naar nieuwe hoogten. Omdat, zoals het gezegde luidt? Trends kunnen komen en gaan als eb en vloed - de grote tradities gaan door. Net als Penhaligon's parfum.

De portefeuille van Penhaligon's

Of het nu Penhaligon's gaat om mannenparfum, Penhaligon's damesparfum of Penhaligon's unisexparfum, de badlijnen voor mannen en vrouwen, kamergeuren of kaarsen - alle producten zijn allang klassiekers geworden. De balans tussen rijke tradities en tijdloze schoonheid is waarschijnlijk de reden waarom veel parfumliefhebbers Penhaligon's nooit de producten van nooit willen missen en graag Penhaligon's parfum kopen. 38 onderscheidende en kostbare geuren vormen vandaag de dag de Penhaligon's portefeuille. Of het nu gaat om Orientals, Chypres en Soliflores of Fougère en Oud, elke geur is het resultaat van een intensieve ervaring - en is een link tussen het Penhaligon's verleden en de toekomst van het moderne leven.

Hammam Bouquet en de succesvolle opvolgers

Het eerste Penhaligon's parfum werd gecreëerd in 1872 en werd al snel een groot succes. Hammam Bouquet was een geurige herinnering aan het Turkse bad dat eigendom was van Penhaligon en tot 1941 bestond. Dit eerste Penhaligon's parfum was overigens altijd de favoriete geur van de meester. De Italiaanse sterregisseurs Franco Zeffirelli en Luchino Visconti behoorden ook tot de prominente liefhebbers van de Penhaligon's mannengeur Hammam Bouquet. Bergamot en lavendel kenmerken de topnoot van het parfum, jasmijn, rozen, Florentijnse iris en cederhout de hartnoot. Muskus, sandelhout en amber vormen de basis. De rijke, donkere mix zorgt voor warmte, welzijn en intimiteit. De fles Hammam Bouquet is liefdevol vormgegeven, vooral mooi is de handgebonden strik om de hals. Of het nu Penhaligon's gaat om online parfum of als winkelaanbod: Hammam Bouquet is Penhaligon's best verkopende parfum.

William Henry Penhaligon had zijn kostbare geuren in bijna alle koninklijke huizen van Europa geïntroduceerd en zo een immense reputatie opgebouwd. Legendarisch zijn de Engelse Fern and Lords, opgericht in 1911 en nog steeds beschikbaar.

Blenheim Bouquet was Penhaligon's opgericht ter ere van de hertog van Marlborough, wiens residentie Blendheim Palace in de buurt van Woodstock in Oxfordshire is. Blendheim Bouquet werd later een favoriete Penhaligon's geur van Sir Winston Churchill, en is een vroege samenstelling van aromatische citrus nuances. De geur is zowel fris als warm, droog en licht en luchtig. Vandaag de dag is het parfum een klassieker. Gezien de zware, bloemige geuren van die tijd werd het direct na zijn ontstaan als ronduit revolutionair beschouwd: een topnoot van kalk en lavendel wordt aangevuld met kostbare kruiden en houtachtige basisnoten van cederhout, dennenhout en muskus.

In 1996 bracht het parfum Quercus uitPenhaligon's : Oorspronkelijk ontworpen voor een speciale klant, was de naam identiek aan de botanische naam Quercus voor eik. De aromatische Penhaligon's mannengeur heeft een topnoot van mandarijnensinaasappel en limoen, die de geur zijn onvergelijkbare frisheid geven. Het hart van kardemom, lelietjes-van-dalen, galbanum en bergamot rust op een basis van sandelhout, muskus en boommos. Later ontwikkelt het parfum zich diepgaand warm en intens houtachtig; eik en amber geven het die speciale mannelijke noot.

Artemisia, Endymion en Malabah: Deze drie geuren behoren tot de nieuwere Penhaligon's geuren.

Artemisa is een luxueus Penhaligon's parfum voor vrouwen, voor het eerst uitgebracht in 2002 als Eau de Cologne. Het parfum is vernoemd naar de Italiaanse barokschilder Artemisia Gentileschi (1593-1652). De frisse en levendige samenstelling met jasmijnbloesem, groene thee en diverse bloemige tonen geven vanille, amber en kostbare houtsoorten een bijzondere afwerking.

Rijk, sterk en mooi: Endymion, legendarische koning uit het oude Griekenland, was de inspiratie voor deze sensuele Penhaligon's mannengeur. Volgens de legende offerde de koning alles op om de minnaar van zijn dromen te bereiken. Met Selene ontdekte hij de echte tegenhanger van zijn droomliefde. De maangodin verleende Endymion onsterfelijkheid, mits hij de rest van zijn leven droomde - het kon nauwelijks romantischer.

Net als Endymion werd Malabah in 2003 aan de Penhaligon's parfumportefeuille toegevoegd. Malabah is een exotische herinnering aan het Indiase subcontinent. Zelfvertrouwen en koele elegantie worden overgebracht door amber, fijn hout en muskus in de basisnoot. Nootmuskaat, roos, kardemomviooltje en jasmijn openen het hart, terwijl sinaasappel, limoen en koriander de topnoot domineren.

Penhaligon's : uniek en ongeëvenaard

De edele Penhaligon's parfums worden aangevuld met een rijk aanbod aan badcosmetica, waardevolle huidverzorgingsproducten en geurkaarsen. Penhaligon's Parfum kan goedkoop worden gekocht. Maar ook de producten voor een perfecte scheerbeurt worden door kenners als uniek en ongeëvenaard beschouwd. Het beste voorbeeld is de uitstekende scheerschuim van Penhaligon's . Het wordt aangeboden in verschillende geurvarianten en vormt een uitstekende aanvulling op aftershaves en verzorgingsproducten. Zo is Penhaligon's Blenheim Bouquet Shaving Cream een bijzonder elegante en hoogwaardige uitvoering. Het wordt beschouwd als de beste scheerschuim ter wereld.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.