Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het in 1994 in de Britse hoofdstad opgerichte modemerk AllSaints is genoemd naar de iconische straat in het legendarische Notting Hill. Net als de kleding, gaan de geuren altijd mee met de tijd.

Meer info

Koop AllSaints Parfum goedkoop

Meer info +

Trendy geuren voor trendy geuren voor trendy types

Van het stijlvolle Britse modemerk is AllSaints er nu ook een selectie van parfums. Iedereen die houdt van coole mode en trendy accessoires van dit exclusieve merk AllSaints zal dol zijn op AllSaints parfum. Het hippe celebrity merk, bekend van hippe leren jassen, T-shirts, tassen en schoenen, heeft een collectie Unisexparfums gelanceerd die verrast en polariseert. AllSaints staat voor stedelijke geuren buiten de gebaande paden die van elk moment iets speciaals maken. Een AllSaints parfum heeft een positief effect op je charisma en geeft je dat zekere gevoel. AllSaints Parfums maken hun stempel en onderstrepen de individualiteit en persoonlijkheid van hun drager met spannende contrasten en buitengewone geurcomposities. De online shop biedt al een breed assortiment van vijf verschillende AllSaints parfums, waaronder spannende favoriete parfums, niet alleen voor het komende seizoen.

Het stijlicoon AllSaints als een parfumreeks voor trendsetters

Het merk AllSaints werd in 1994 opgericht door Stuart Trevor en Kait Bolongaro en was aanvankelijk gespecialiseerd in stijlvolle herenmode in de high-end sector. London's All Saints Road gaf zijn naam aan het hippe gezelschap. Sinds 1998 zijn er AllSaints ook vrouwencollecties en in 2004 zijn er trendy kindercollecties bijgekomen. Liefhebbers van het stylish-rocky modemerk zullen blij zijn met de nieuw gecreëerde parfumserie. Maar zelfs degenen die nog nooit van AllSaints mode hebben gehoord, zullen de ene of de andere favoriet voor elke gelegenheid en smaak vinden tussen de charismatisch verschillende geuren.

Een AllSaints Unisexparfum is geschikt voor vele gelegenheden

De onmiskenbare geurseries van het Britse label zijn net zo uniek als de kenmerkende stukken in de hippe mode van vonAllSaints . Elk parfum is een spannende tegenstrijdigheid op zich, die alle facetten van het leven weerspiegelt. De online AllSaints parfumserie omvat Flora Mortis, Leren luchten, Sunset Riot, Metal Wave en Incense City. Ze combineren stedelijkheid met vrijheid en avontuur buiten de klassieke normen en conventies om. De naam van elke creatie verrast en wekt nieuwsgierigheid naar de geur: bloei en vergankelijkheid, zonsondergang en lawaai, leer en lucht, rokerige stad.

Met Flora Mortis hebben de parfumeurs van het merk een mysterieuze, onmiskenbare, bloemige geur gecreëerd die lang meegaat en zowel geschikt is voor mannen en vrouwen als voor alle andere AllSaints parfums. Orchidee, zwarte peper en amberhout vormen een rokerige combinatie die een opwindend sensueel effect heeft en verrassingen met een vleugje extravagantie. s Avonds of overdag past de gedenkwaardige geur er even goed in en onderstreept de individuele persoonlijkheid.

Leren luchten: een krachtige geur die vrij en dierlijk is. Leder- en houtnoten vormen samen een exclusief Unisexperfum voor trendsetters. Wierook en zwarte peper kenmerken de eerste indruk van dit elixer. Met leer in het hart en cistusroos en sandelhout in de basis, krijgt de warme en mannelijke geur een interessante complexiteit. Een elegant AllSaints parfum dat wow-effecten creëert.

Sunset Riot is een spannende ronde geurcompositie die de dramatische schoonheid van een zonsondergang combineert met de vrolijke drukte van het nawerk. Een parfum dat vrijheid, plezier en avontuur stimuleert: het combineert houtachtige en kruidige geuren om een spannend totaalakkoord te creëren dat ook op lange dagen en avonden voor goede vibraties zorgt. Roze peper komt overeen met de frisheid van oranjebloesem, die harmonieus wordt afgerond door cederhout. AllSaints Sunset Riot is een geur die zowel geschikt is voor mannen als vrouwen die houden van kruidige poederachtige parfumcomposities.

Metal Wave is pure verfijning: de synthetische frisse geur wordt interessant genoeg afgezet tegen verse jeneverbesgeur en papyrushout. Een vleugje magnolia ronden het extravagante Unisexparfum van AllSaints opwindend anders af.

Wierookstad is een provocerende geur die joie de vivre mengt met een ongedwongen stadsgevoel. AllSaints Wierookstad Eau de Parfum combineert kruidige en frisse geuren tot een spannend totaalakkoord. Cipres staat in contrast met cederhout. Kruidige wierook kenmerkt de stedelijke stadsgeur, die tegelijkertijd de uitgestrektheid van de prairie draagt. Een Allsaints Unisexparfum met het spul aan de cultgeur.

AllSaints Parfum: Vlaggen voor helderheid en stijl

Elke fles uit de AllSaints parfumcollectie valt op door zijn lineaire helderheid en unieke label. Net zo expressief als de geuren zelf zijn de vierkante parfumflessen van elk AllSaints Unisexparfum. De verpakking heeft ook hoeken en randen en ziet er uniek en onmiskenbaar uit. De flacons passen in elke stijlvolle badkamer en bieden plezier in de heldere esthetiek, nog voor de eerste spuitbeurt. De ongewone geuren, waarin alle natuurlijke elementen zoals leer, metaal, bloemen, hout, aarde, zon en zand op een spannende manier worden gecombineerd met rokerige stedelijkheid, vinden een zacht, sensueel equivalent in de puristische fles met etiketten waarop verschillende bloemen of grassen zijn afgebeeld.

AllSaints Unisexparfum als cadeau met fan karakter

AllSaints is een label waar popsterren en artiesten dol op zijn. Samenwerking met bands en muziekprojecten is AllSaints niet ongewoon: veel Britse sterren en beroemdheden zoals Kings of Leon, Calvin Harris of The Naked and Famous zijn ambassadeurs van het modemerkAllSaints . De Engelse rapper Tinie Tempah noemt het genre van het label - AllSaints typisch in een van zijn teksten. Justin Timberlake en Jay-Z zijn ook fans van het trendy modemerk. Het kopen van een AllSaints parfum zal vreugde en echte wow-effecten brengen op de cadeautafel van de fans van de sterren en merkambassadeurs. Als klein cadeautje voor de Beste Buddies, dochter, vriendin of vriendin. Ook ouders die op zoek zijn naar een leuk cadeau voor speciale gelegenheden zijn hier op de juiste AllSaints plaats. En u kunt gemakkelijk online elk AllSaints parfum kopen!

Een AllSaints parfum is koel en anders.

AllSaints als parfum is een echt hoogtepunt voor fans van het modemerk, maar ook voor al diegenen die op zoek zijn naar een geur die grenzen verlegt en provoceert. Vrijheid, koelte, avontuur en een snuifje nonchalance ver weg van de mainstream - dat is wat elk van de geuren uitdrukt. Elke AllSaints geur maakt een onmiskenbaar statement en is de perfecte metgezel voor het volgende concert, het hippe feest, een dag op kantoor of een normaal dagelijks avontuur. Voor iedereen die van de nacht de dag wil maken, de wereld wil veroveren en wil genieten van het besef dat het leven kleurrijk en veelzijdig is. Elk trendy AllSaints parfum staat voor een bijzondere levenshouding die leuk en anders is: ver weg van conventies en de mainstream, genieten van vrijheid, avontuur en coole muziek, dansen: Wierookstad, Metal Wave, Leder Skies, Sunset Riot en Flora Mortis brengen afwisseling in het dagelijks leven: elk AllSaints Unisexparfum is cool en anders. Net als het leven zelf.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

29 66
toepassen