Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

22 69
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het modelabel AllSaints werd in 1994 opgericht in de Britse hoofdstad en is vernoemd naar de iconische straat in het legendarische Notting Hill. Net als de kleding gaan de geuren altijd met hun tijd mee.

Meer info

koop AllSaints parfum goedkoop

Meer info +

Trendy geuren voor trendy mannen

Het stijlvolle Britse modelabel AllSaints biedt nu ook een selectie parfums. Iedereen die houdt van coole mode en trendy accessoires van het exclusieve merk AllSaints zal dol zijn op AllSaints parfum. Het trendy celebritymerk, dat bekend staat om zijn hippe leren jacks, T-shirts, tassen en schoenen, heeft een collectie uniseks parfums gelanceerd die zullen verrassen en polariseren. AllSaints staat voor urban geuren weg van de mainstream die van elk moment iets speciaals maken. Een AllSaints parfum heeft een gunstig effect op je uitstraling en geeft je net dat beetje extra. AllSaints parfums maken een statement en benadrukken de individualiteit en persoonlijkheid van hun drager met spannende contrasten en ongewone geurcomposities. De online shop biedt nu al een breed assortiment van vijf verschillende AllSaints geuren, waaronder spannende favorieten voor meer dan alleen het komende seizoen.

Het stijlicoon AllSaints als parfumlijn voor trendsetters

Het merk AllSaints werd in 1994 opgericht door Stuart Trevor en Kait Bolongaro en specialiseerde zich aanvankelijk in stijlvolle high-end herenmode. All Saints Road in Londen gaf het hippe bedrijf zijn naam. Sinds 1998 is AllSaints er ook voor vrouwen en in 2004 kwamen daar trendy kindercollecties bij. Liefhebbers van het stijlvolle rockmodemerk zullen blij zijn met de nieuwe geurenserie. Maar zelfs degenen die tot nu toe onbekend waren met AllSaints mode zullen tussen de charismatisch verschillende geuren een of twee favorieten vinden voor elke gelegenheid en smaak.

Een unisex AllSaints parfum past bij vele gelegenheden

De onmiskenbare geurlijnen van het Britse label zijn net zo uniek als de karakteristieke it-pieces in de hippe mode van AllSaints. Elke geur is een spannende contradictio in terminis en weerspiegelt alle facetten van het leven. De AllSaints parfumseries Flora Mortis, Leather Skies, Sunset Riot, Metal Wave en Incense City zijn online te vinden. Ze combineren stedelijkheid met vrijheid en avontuur voorbij de klassieke normen en conventies. Zelfs de naam van elke creatie verrast en wekt nieuwsgierigheid op naar de geur: bloei en vergankelijkheid, zonsondergang en lawaai, leer en lucht, rokerige stad.

-Met Flora Mortis hebben de parfumeurs van het merk een mysterieuze, onmiskenbare bloemengeur samengesteld die lang blijft hangen en even goed bij mannen als vrouwen past als elk ander AllSaints parfum tot nu toe. Orchidee, zwarte peper en amberhout vormen een rokerige combinatie die opwindend sensueel is en verrast met een vleugje extravagantie. Deze gedenkwaardige geur voelt zich zowel 's avonds als overdag thuis en benadrukt de individuele persoonlijkheid.

-Leather Skies: Een krachtige geur die vrij en dierlijk is. De combinatie van leer en houtachtige noten creëert een exclusief uniseks parfum voor trendsetters. Wierook en zwarte peper karakteriseren de eerste indruk van dit elixer. Leer in het hart en cistus en sandelhout in de basis voegen interessante complexiteit toe aan deze warme en mannelijke geur. Een elegant AllSaints parfum dat een wow-effect creëert.

-Sunset Riot is een spannend afgeronde geurcompositie die de dramatische schoonheid van een zonsondergang combineert met de vrolijke, levendige drukte van na het werk. Een geur die inspireert tot een verlangen naar vrijheid, plezier en avontuur: het combineert houtachtige en kruidige geurnoten tot een opwindend totaalakkoord dat zorgt voor goede vibes, zelfs op lange dagen en avonden. Roze peper komt op spannende wijze overeen met de frisheid van oranjebloesem, die harmonieus wordt afgerond door cederhout. AllSaints Sunset Riot is een geur die past bij zowel mannen als vrouwen die houden van kruidige, poederige parfumcomposities.

-Metal Wave is pure verfijning: de synthetisch-frisse geur wordt interessant gecontrasteerd door de frisse geur van jeneverbes en papyrushout. Een vleugje magnolia rondt het extravagante uniseks parfum van AllSaints op een opwindend andere manier af.

-Incense City is een provocerende geur die joie de vivre mengt met een casual grootstedelijk gevoel. AllSaints Incense City Eau de Parfum combineert kruidige en frisse geurnoten tot een opwindend totaalakkoord. Cipres wordt gecontrasteerd met cederhout. Kruidige wierook kenmerkt de stedelijke geur, die ook de uitgestrektheid van de prairie in zich draagt. Een uniseks Allsaints parfum met de ingrediënten van een cultgeur.

AllSaints parfum: flacons voor helderheid en stijl

Elke flacon van de AllSaints parfumcollectie maakt indruk met zijn duidelijke helderheid en unieke etikettering. De vierkante parfumflacons van elk AllSaints unisex parfum zijn net zo expressief als de geuren zelf. De verpakking heeft ook hoeken en randen en is uniek en onmiskenbaar. De flacons passen in elke stijlvolle badkamer en zorgen ervoor dat je al voor de eerste verstuiving geniet van de heldere esthetiek. De ongewone geuren, waarin alle natuurlijke elementen zoals leer, metaal, bloemen, hout, aarde, zon en zand op een spannende manier worden gecombineerd met rokerige stedelijkheid, vinden een zachte, sensuele tegenhanger in de puristische flacon met etiketten waarop verschillende bloemen of grassen staan afgebeeld.

AllSaints unisex parfum als cadeau met fan karakter

AllSaints is een label waar popsterren en artiesten dol op zijn. Samenwerkingen met bands en muziekprojecten zijn niet ongewoon voor AllSaints: veel Britse sterren en beroemdheden zoals Kings of Leon, Calvin Harris en The Naked and Famous zijn ambassadeurs voor het modemerk AllSaints. De Engelse rapper Tinie Tempah noemt het AllSaints-label in een van zijn songteksten, zoals typerend is voor het genre. Justin Timberlake en Jay-Z zijn ook fan van het trendy modemerk. Het kopen van een AllSaints parfum brengt vreugde en echte wow-effecten op de cadeautafel van fans van de sterren en merkambassadeurs. Als klein cadeau voor beste maatjes, dochters, vriendinnen of maten. AllSaints is ook de juiste keuze voor ouders die op zoek zijn naar een cool cadeau voor speciale gelegenheden. En je kunt elk AllSaints parfum gemakkelijk online kopen!

Een AllSaints parfum is cool en anders

AllSaints parfum is een echt hoogtepunt voor fans van het modelabel, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een geur die grenzen verlegt en provoceert. Vrijheid, coolheid, avontuur en een vleugje nonchalance weg van de mainstream - dit is wat elk van de geuren uitdrukt. Elk AllSaints parfum maakt een onmiskenbaar statement en is de perfecte metgezel voor het volgende concert, een trendy feestje, een dag op kantoor of een gewoon alledaags avontuur. Voor iedereen die de nacht in dag wil veranderen, de wereld wil veroveren en wil genieten van het besef dat het leven kleurrijk en gevarieerd is. Elk trendy AllSaints parfum staat voor een speciale levenshouding die leuk en anders is: ver weg van conventies en de mainstream, genieten van vrijheid, avontuur en coole muziek, dansen: Incense City, Metal Wave, Leather Skies, Sunset Riot en Flora Mortis brengen variatie in het dagelijks leven: elk unisex parfum van AllSaints is cool en anders. Net als het leven zelf.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten