Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren die sinds 2000 zijn uitgebracht, zijn net zo weelderig en sexy als de lingerie van het Britse merk. De parfums van Agent Provocateur zijn niet alleen een sensuele metgezel, ze verleiden ook de ogen met elegante flacons.

Meer info

Koop Agent Provocateur Parfum goedkoop

Meer info +

Geuren zo wellustig als lingerie

De extravagante en artistieke marketing van de Agent Provocateur lingerie speelde een grote rol in de razendsnelle opkomst van het Britse label. De modellen werden gepresenteerd in etalages, aan het publiek gepresenteerd door middel van bioscoopreclame, die zich onderscheidde door haar sterrencast, uitvoerig gefotografeerd in modecatalogi en gepresenteerd op evenementen.

Joseph Corré - de oprichter van het luxemerk - is een pionier op het gebied van wellustige lingeriecollecties. Met zijn creaties heeft hij de stoffige ondergoedmode nieuw leven ingeblazen. De ontwerper heeft zich ten doel gesteld om klanten een intieme winkelervaring te bieden door middel van een hoge kwaliteit en deskundig advies.

De Agent Provocateur geuren staan voor erotische sensualiteit en betoveren de drager met hun stimulerende geurelementen. Het is dus de moeite waard om Agent Provocateur parfum te kopen. Hierna wordt de geschiedenis van de creatie van het luxemerk geschetst, de composities van het Agent Provocateur parfum voor vrouwen, de compositie van de verschillende geurelementen verlicht en de samenwerking met beroemde parfumeurs besproken. Tot slot wordt de boodschap van de Agent Provocateur geuren benadrukt.

Van verleidelijke lingerie tot sensuele parfums

Het label werd in Agent Provocateur 1994 opgericht door de zoon van de beroemde modeontwerper Vivienne Westwood - Joseph Corré - en zijn toenmalige vrouw Serena Rees. De ongeïnspireerde lingeriecollecties die in Britse winkels worden verkocht, hebben ertoe geleid dat het echtpaar een boetiek in de Londense wijk Soho heeft geopend en klanten moderne en provocerende lingerie aanbiedt.

Aanvankelijk vertrouwden ze op de ontwerpen van andere modeontwerpers. Vanwege de schaarste aan aantrekkelijke lingerie besloot Joseph Corré de collecties zelf te creëren. De modellen moesten de drager veranderen in een sexy verleidster en lust opwekken. Hun presentatie zorgde voor een sensatie bij het publiek. Hoewel deze gedurfde ondergoedontwerpen in het begin van de jaren negentig als schandalig werden beschouwd, groeide hun populariteit snel. Met haar erotische fantasiestimulerende creaties heeft haute couture lingerie van hoge Agent Provocateur kwaliteit naam gemaakt in de modewereld. Toen Joseph Corré en Serena Rees in 2007 scheidden, verkochten ze het luxe label voor 60 miljoen pond. Agent Provocateur In 2000 werd het parfum voor vrouwen aan het assortiment toegevoegd. De goddeloosheid van de lingeriedessins wordt ook weerspiegeld in de geuren van het label. De creaties van Agent Provocateur Parfums zijn goedkoop verkrijgbaar in winkels of online.

Agent Provocateur Geuren zijn altijd vrouwelijk en sensueel

Het parfum Agent Provocateur brengt vrouwelijke sensualiteit en verleidelijke verleiding over en is dus volledig in de stijl van de Agent Provocateur lingeriecollecties samengesteld. Net als de ondergoedontwerpen ensceneren de Agent Provocateur parfumcomposities van de vrouwen hun drager op een provocerende manier. Om te beginnen geeft dit Agent Provocateur parfum tegengestelde geurelementen vrij. De verfrissende bloemige noten van magnolia contrasteren met de bitterzoete, leerachtige, zachte geuren van saffraan, die kruiden spuiten en de olfactorische zintuigen een aardse nasmaak geven. In het hart ontvouwen zich de geurblokken van een betoverend boeket bloemen. De bloemige en pikante groene nuances van gardenia mengen zich met de citroenachtige, vrouwelijke romantische aroma's van roos en de zoete bloemige en licht dierlijke nuances van jasmijn om een bedwelmend geurakkoord te creëren. Vetiver voegt droge houtachtige geuraccenten toe die doen denken aan donkere chocolade en rokerige facetten. Koriander versterkt de houtachtige, kruidige noot van Aziatisch zoet gras en vult de hartnoot aan met oranjeachtige nuances die associaties met klei oproepen. De zoetige harsachtige, dierlijke, maar ook zure houtachtige en balsamico noten van amber, muskus en cederhout vormen de basis van dit Agent Provocateur parfum.

Bloemennuances in combinatie met exotische flair beloven de geur Fatale. Voor een oosterse geurbeleving is het de moeite waard om dit Agent Provocateur parfum dienovereenkomstig te kopen. Bij de opening betovert Rosa Pfeffer met zijn rooskleurige aroma, dat zich vermengt met de tropische fruitige geurelementen van mango en de kruidige, scherpe nuances van zwarte bessen tot een harmonieuze topnoot. In het hart liggen de intense bloemennuances van gardenia en de poederachtige geurcomponenten van Iris Absolue. Patchouli voegt een exotisch tintje toe aan de Agent Provocateur geur van de vrouw door middel van houtachtige, aardse, zachte en zware geurfacetten. Vanille Orchidee, Gourmand Chocolade en Labdanum laten het Agent Provocateur parfum eindigen op een zoetige, warme, leerachtige en harsachtige manier.

Het Agent Provocateur parfum voor dames Fatale Pink neemt de drager ook mee in de geurwerelden van het Oosten. Het Agent Provocateur parfum wordt geopend door de honingnoten van de mandarijn, de zoete fruitige, lenteachtige aroma's van de perenbloesem en de frisse, licht bittere nuances van yuzu. Het hart bestaat uit camellia, de intense zoetheid van jimsononkruid en de bloemrijke en aquatische facetten van roze lotus. Om het Agent Provocateur parfum voor vrouwen aan te vullen, biedt bamboe droge geuraccenten die doen denken aan papier, terwijl muskus dierlijk is en zwarte saffraan een bitterzoete, aardse specerij uitstraalt.

De samenstelling Maitresse biedt een luxueuze bloemengeurbeleving. Het Agent Provocateur parfum voor dames betovert in het begin met een nobel boeket bloemen. Lotus straalt bloemen- en waternuances uit die de zoete, afrodiserende geuren van ylang-ylang en de poederige, aardse noten van viooltjes ontmoeten. De hartnoten van jasmijn en roos versterken het bedwelmende karakter van de geur. Haar bloemige zoetheid combineert met de sensuele zachte facetten van osmanthusbloesem en is omhuld met een delicaat aldehyde-aroma. Het Agent Provocateur parfum wordt afgerond met houtachtige, dierlijke, donkerzoete en poederige geurcomponenten.

Alle parfumcomposities Agent Provocateur zijn online te koop.

Meesterneuzen creëren pure sensualiteit

Voor Agent Provocateur vrouwengeuren die de wilde en gepassioneerde kant van de drager benadrukken, werkt het Britse luxemerk samen met de meest gerenommeerde parfumeurs. Deze kostbare composities van Agent Provocatur Parfum zijn online te koop. Christian Provenzano gaf de geur Agent Provocateur zijn handtekening. Sinds 2006 componeert hij zijn geuren in Dubai - in de tak van het internationale parfumhuis CPL Aromas. De oosterse olfactorische werelden van de stad dienen hem als inspiratiebron. Dit wordt weerspiegeld in het Agent Provocateur parfum dat de reukzintuigen verwent met de bitterzoete, kruidige noot van saffraan.

Het Fatale Agent Provocateur parfum is geschreven door Jean-Marc Chaillan. De Fransman bracht zijn jeugd door in de parfumstad Grasse. Zijn herinneringen zijn gevormd door de veelgelaagde geuren en de prachtige bloemenakkoorden van de vele geurfabrikanten. In zijn creaties vertrouwt de parfumeur op het contrast tussen de elementen van de geur die tastbaar lijken en emoties opwekken.

Jean-Claude Delville heeft zijn stempel gedrukt op het Fatale Pink Agent Provocateur parfum, terwijl parfumeur Azzi Glasser het Maitresse Agent Provocateur parfum ontwikkelde.

Dompel jezelf onder in een wereld van plezier

De Agent Provocateur parfums van vrouwen laten de drager haar erotische vrouwelijkheid zien, verwennen met haar verlangen om zich seksueel gewenst te voelen en in de rol van een femme fatale te glijden. De combinatie van de verleidelijke lingerie en Agent Provocateur parfum van het merk creëert een ensemble dat de visuele en olfactorische zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen in de slaapkamer en in het dagelijks leven overdag versterkt. Agent Provocateur Het parfum voor vrouwen onderstreept dus zowel de sensuele vrouwelijke als de wilde erotische kant van de klanten. De betoverende parfumcreaties Agent Provocateur zijn te koop.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Agent Provocateur met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Liseld
Agent Provocateur Agent Provocateur

Een heerlijk provocerend parfum. Ken het van mijn moeder vroeger en heb er nu ook zelf een aangeschaft. Superprijs en levering bij easycosmetic. Ik ben een nieuwe klant!

Commentaar van Imesers
Maitresse

Agent Provocateur Maitresse is een echt verleidelijke eau de parfum dat met bloesemaroma's en een sensuele kruidigheid betovert. De perfect op elkaar afgestemde geuringredienten zorgen voor een erotische geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.