Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren die het Britse merk sinds 2000 uitbrengt zijn net zo weelderig en sexy als hun ontwerpen. De parfums van Agent Provocateur zijn niet alleen een sensuele metgezel, ze verleiden ook de ogen met hun elegante flacons.

Meer info

Agent Provocateur parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Geuren zo wulps als lingerie

De extravagante en artistieke marketing van Agent Provocateur lingerie speelde een grote rol in de razendsnelle opkomst van het Britse label. De modellen werden tentoongesteld in etalages, gepresenteerd aan het publiek in bioscoopreclames met een cast vol sterren, uitbundig gefotografeerd in modecatalogi en gepresenteerd op evenementen.

Joseph Corré - de oprichter van het luxemerk - is een pionier op het gebied van wulpse lingeriecollecties. Met zijn creaties heeft hij de stoffige ondergoedmode nieuw leven ingeblazen. De ontwerper heeft zich ten doel gesteld om klanten een intieme winkelervaring te bieden door middel van hoge kwaliteit en deskundig advies.

De Agent Provocateur geuren staan voor erotische sensualiteit en betoveren de drager met hun stimulerende geurelementen. Het is daarom de moeite waard om Agent Provocateur parfum te kopen. In het volgende wordt de geschiedenis van het luxe merk geschetst, de samenstellingen van Agent Provocateur parfum voor vrouwen opgesomd, de samenstelling van de verschillende geurelementen uitgelegd en de samenwerking met beroemde parfumeurs besproken. Tot slot wordt de boodschap van Agent Provocateur geuren benadrukt.

Van verleidelijke lingerie tot sensuele parfums

Het Agent Provocateur label werd in 1994 opgericht door de zoon van de beroemde modeontwerper Vivienne Westwood - Joseph Corré - en zijn toenmalige vrouw Serena Rees. De ongeïnspireerde ondergoedcollecties die in Britse winkels werden verkocht, zetten het echtpaar ertoe aan een boetiek te openen in de Londense wijk Soho en hun klanten te voorzien van moderne en provocerende lingerie.

Aanvankelijk richtten ze zich op ontwerpen van andere modeontwerpers. Door het schaarse aanbod van aantrekkelijke lingerie besloot Joseph Corré de collecties zelf te ontwerpen. De modellen moesten de drager veranderen in een sexy verleidster en lust opwekken. Hun presentatie maakte furore bij het publiek. Hoewel deze gewaagde ondergoedontwerpen begin jaren 90 als schandalig werden beschouwd, groeide hun populariteit snel. Met hun creaties die erotische fantasieën stimuleerden, maakte Agent Provocateur hoogwaardige haute couture lingerie aanvaardbaar in de modewereld. Toen Joseph Corré en Serena Rees in 2007 scheidden, verkochten ze het luxelabel voor 60 miljoen pond. Agent Provocateur parfum voor vrouwen werd in 2000 aan het assortiment toegevoegd. De ondeugendheid van de lingerieontwerpen wordt ook weerspiegeld in de geuren van het label. Agent Provocateur parfumcreaties zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen in winkels of online.

Agent Provocateur geuren zijn altijd vrouwelijk en sensueel

Agent Provocateur parfum straalt vrouwelijke sensualiteit en verleidelijke verleiding uit en is daarom volledig in de stijl van de Agent Provocateur lingeriecollecties samengesteld. Net als de ondergoedontwerpen, tonen de composities in de categorie Agent Provocateur damesparfums hun draagster op een uitdagende, ondeugende manier. Om te beginnen laat dit Agent Provocateur parfum tegenstrijdige geurelementen los. De verfrissende bloemige noten van magnolia contrasteren met de bitterzoete, leerachtige zachte geuren van saffraan, die pit uitstralen en de reukzin een aardse finish geven. In het hart ontvouwen zich de geurcomponenten van een betoverend bloemenboeket. De bloemige en kruidige groene nuances van gardenia vermengen zich met de citroenachtige, vrouwelijke, romantische aroma's van roos en de zoete, bloemige en licht dierlijke nuances van jasmijn om een bedwelmend geurakkoord te creëren. Vetiver voegt droge, houtachtige geuraccenten toe die doen denken aan pure chocolade en rokerige facetten bevatten. Koriander intensiveert de houtachtige, kruidige noot van Aziatisch gras en vult de hartnoot aan met sinaasappelachtige nuances die doen denken aan klei. De zoet-harsachtige, dierlijke en wrange houtachtige en balsamico noten van amber, muskus en cederhout vormen de basis van dit Agent Provocateur parfum.

De Fatale geur belooft bloemige nuances gecombineerd met exotische flair. Voor een oriëntaalse geurbeleving is het zeker de moeite waard om dit Agent Provocateur parfum te kopen. Roze peper opent de geur met zijn rooskleurige aroma, dat wordt gecombineerd met de tropische, fruitige geurelementen van mango en de kruidige, scherpe nuances van zwarte bes om een harmonieuze topnoot te creëren. Het hart wordt gevormd door de intense bloemige nuances van gardenia en de poederachtige geurelementen van iris absolue. Patchouli geeft het Agent Provocateur parfum voor vrouwen een exotisch tintje door houtachtige, aardse, zachte en zware geurfacetten toe te voegen. Vanille-orchidee, gourmand chocolade en labdanum ronden het Agent Provocateur parfum af op een zoete, warme, leerachtige en harsachtige manier.

Agent Provocateur Fatale Pink parfum voor vrouwen neemt de draagster ook mee naar de geurwerelden van het Oosten. Het Agent Provocateur parfum opent met de honingachtige noten van mandarijn, de zoete, fruitige, lenteachtige aroma's van perenbloesem en de frisse, bloemige, licht bittere nuances van yuzu. Het middelpunt wordt gevormd door camelia, de intense zoetheid van datura en de bloemige en aquatische facetten van roze lotus. Om het Agent Provocateur parfum voor vrouwen compleet te maken, geeft bamboe droge geuraccenten die associaties oproepen met papier, terwijl muskus dierlijk overkomt en zwarte saffraan een bitterzoete, aardse kruidigheid uitstraalt.

De compositie Maitresse biedt een luxueuze bloemige geurbeleving. Het Agent Provocateur parfum voor vrouwen opent met een verfijnd bloemenboeket. Lotus straalt bloemige en aquatische nuances uit die de zoete, afrodiserende geurcomponenten van ylang-ylang en de poederachtige, aardse noten van viooltjes ontmoeten. De hartnoten van jasmijn en roos versterken het bedwelmende karakter van de geur. Hun bloemige zoetheid combineert met de sensueel zachte facetten van osmanthusbloesem en wordt omhuld door een delicaat aldehyde aroma. Het Agent Provocateur parfum wordt afgerond met houtachtige, dierlijke, donkerzoete en poederige geurcomponenten.

Alle Agent Provocateur parfumcomposities zijn online te koop.

Meesterneuzen creëren pure sensualiteit

Het Britse luxemerk werkt samen met de meest gerenommeerde parfumeurs om Agent Provocateur parfums voor vrouwen te creëren die de ongetemde, wilde en gepassioneerde kant van de draagster benadrukken. Deze geraffineerde composities van Agent Provocatur Parfum zijn online te koop. Christian Provenzano heeft zijn handtekening gezet onder de Agent Provocateur geur. Hij componeert zijn geuren sinds 2006 in Dubai - in het filiaal van het internationale parfumhuis CPL Aromas. De oriëntaalse geuren van de stad dienen als inspiratiebron voor hem. Dit wordt weerspiegeld in het Agent Provocateur parfum, dat de olfactorische zintuigen prikkelt met de bitterzoete, kruidige noten van saffraan.

Agent Provocateur Parfum Fatale is gecreëerd door Jean-Marc Chaillan. De Fransman bracht zijn jeugd door in de parfumstad Grasse. De gelaagde geuren en heerlijke bloemenakkoorden van de vele parfumfabrikanten hebben zijn herinneringen gevormd. In zijn creaties geeft de parfumeur de voorkeur aan het contrast tussen geurelementen die tastbaar lijken en elementen die emoties opwekken.

Jean-Claude Delville heeft zijn stempel gedrukt op het Agent Provocateur parfum Fatale Pink, terwijl parfumeur Azzi Glasser het Agent Provocateur parfum Maitresse heeft ontwikkeld.

Dompel jezelf onder in een wereld van genot

Agent Provocateur geuren voor vrouwen stellen de draagster in staat haar erotische vrouwelijkheid te tonen, haar lust te botvieren, zich seksueel begeerlijk te voelen en in de rol van een femme fatale te kruipen. De combinatie van de verleidelijke lingerie van het merk en Agent Provocateur parfum creëert een ensemble dat de visuele en olfactorische zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen in de slaapkamer en overdag een boost geeft. Agent Provocateur parfum voor vrouwen benadrukt daarom zowel de sensuele vrouwelijke als de wilde erotische kant van haar klanten. De verleidelijke Agent Provocateur parfumcreaties zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Agent Provocateur met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Liseld
Agent Provocateur Agent Provocateur

Een heerlijk provocerend parfum. Ken het van mijn moeder vroeger en heb er nu ook zelf een aangeschaft. Superprijs en levering bij easycosmetic. Ik ben een nieuwe klant!

Commentaar van Imesers
Maitresse

Agent Provocateur Maitresse is een echt verleidelijke eau de parfum dat met bloesemaroma's en een sensuele kruidigheid betovert. De perfect op elkaar afgestemde geuringredienten zorgen voor een erotische geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten