Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1975 combineert LIERAC cosmetics de bevindingen van de dermatologie met moderne productiemethoden om huidverzorging te creëren die natuurlijke schoonheid ondersteunt. Dermocosmetics wordt ontwikkeld in de Parijse laboratoria van LIERAC en heeft volgers over de hele wereld.

Meer info

LIERAC kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

LIERAC: Moderne dermocosmetica uit Parijs

LIERAC Cosmetica is "Technical Beauty", dat wordt beschouwd als de voorloper van alle Franse anti-verouderingsmerken. Sinds 1975 overtuigt de onderneming haar klanten met producten waarvan de ingrediënten worden geselecteerd op basis van medische bevindingen, om ze vervolgens met de modernste biotechnologische procédés te verwerken tot producten van hoge kwaliteit. Innovatie, doeltreffendheid en tolerantie - dat zijn de waarden die wereldwijd ontelbare klanten voor zich hebben gewonnen. LIERAC In de woorden van het merk spreken cosmetica "de taal van de huid" - voor crèmes en lotions die zowel voelbaar als zichtbaar effectief zijn, zodat elke vrouw zo mooi kan zijn als ze zich elke dag voelt.

Of het nu gaat om het ontdekken van het verouderingsproces van de huid, de omzettingen tijdens de zwangerschap of het bespreken van de remodellering van het lichaam door middel van stamcellen: De onderneming is betrokken bij elke medische cosmetische ontwikkeling om de vruchten van hun expertise te vertalen in dermocosmetische oplossingen. Dankzij hun internationale succes kunt u LIERAC cosmetica ook online kopen - bijvoorbeeld in onze LIERAC online shop. Hier kunt u ook alles te weten komen over de afzonderlijke LIERAC producten voor verschillende huidtypes en huidbehoeften.

LIERAC Cosmetica: Zachte concepten van huidvernieuwing zoeken

Het zoeken naar schoonheid, gekoppeld aan de wens om niet afhankelijk te worden van de methoden van de esthetische geneeskunde: Deze motivatie gaf aanleiding tot de oprichting van LIERAC in 1975. Dr. Léon Cariel, dermatoloog gespecialiseerd in esthetische geneeskunde, wil zijn tweede steunpilaar, de natuurgeneeskunde, graag inpassen in zijn visie op het herstel van de natuurlijke schoonheid. Hij wil de regeneratieve kracht van planten, die de Ayurveda en de Aziatische geneeskunde al lang zelf hebben ontdekt, inbedden in ultramoderne, moleculair gebaseerde fabricageprocédés - voor een zachte, esthetische verzorging die elk huidprobleem oplost.

Dr. Léon Cariel gebruikt het anagram van zijn naam als handelsmerk en richt het Parijse laboratorium op samen met Farida Daoud Almodovar, nu Vice President op LIERAC. Hij creëert zijn huidige bestseller, Phytolastil Stretch Mark Gel tegen striae met vrouwenmantel, klimop en heermoes.

Daarna volgen de oogcrème Dioptigel, die in 2012 - in een ongewijzigde formulering - de oogcrèmprijs van de Duitse federatie van apothekers wint, en vele andere LIERAC producten voor lichaam en gezicht: van antirimpel- en anticellulitisreeksen tot productlijnen tegen onzuivere huid, huiduitdroging, acne en andere ontstekingsziekten.

Al in 1979 raakte kapper Patrick Ales geïnteresseerd in LIERAC en integreerde het merk in zijn portefeuille van internationale huid- en haarverzorgingsmerken Laboratoire Native. In de 40 jaar daarna ontwikkelde LIERAC talloze huidverzorgingstherapieën, van crèmes, waslotions en peelings tot verzorgingsmaskers en SOS verzorgingsserums.

De populairste LIERAC producten tot nu toe zijn de Phytolastil gel tegen striae en het verhelderende Diopticerne serum tegen donkere kringen, evenals de rijke anti-rimpel verzorging LIERAC Premium en het Sébologie anti-puistjes concentraat.

Ook de andere LIERAC verzorgingsproducten bieden elke vrouw en nu ook elke man de juiste oplossing voor hun huidproblemen:

-Arkéskin: Het deskundige anti-verouderingsprogramma voor de menopauze maakt de rijpere huid gladder en steviger met crèmes en vloeistoffen die klimop, vrouwenmantel en paardenstaart bevatten, alsmede 24-uurs bio-peptiden.

-Cica-Filler: Het exclusieve anti-rimpelprogramma zou de collageenproductie met 147% verhogen met natuurlijk bakuchiol.

-Diopti: De verzorgingslijn voor de gevoelige huid rond de ogen minimaliseert rimpels, donkere kringen, roodheid en wallen dankzij de synergetische plantaardige formules.

-Hydragenist: Dagelijkse anti-rimpelverzorging met zuurstof, hyaluronzuur en vitaminen voor vrouwen boven de 30.

-Lift Integraal: De filler-effectserie maakt de gelaatstrekken weer dynamisch en harmonieus met kostbaar bloemen- en mahonie-extract en hyaluronzuur.

-Lumilogie: De verhelderende serie bestrijdt pigmentvlekken met weegbree- en strandlelie-extract.

-Premium: De exclusieve anti-ageing verzorging is geïnspireerd op de regeneratieve geneeskunde en haar stamceltherapie. Het ontspant de teint met kostbare bloemenextracten, hyaluronzuur en specifieke rimpelbestrijdende actieve formules om haar voller en soepeler te maken.

-Supra Radiance: Het anti-verouderingsgamma maakt gebruik van gistextracten en micro-ingekapseld hyaluronzuur om huidveroudering als gevolg van toxines in het milieu tegen te gaan.

-Sébologie/Rosilogie: De serie tegen roodheid en onzuiverheden van de huid zorgt voor een stralende, geregenereerde teint met ruscus, zinkgluconaat en salicylzuur.

- LIERAC HOMME: De geraffineerde LIERAC verzorging voor de speciale behoeften van de mannelijke huid versterkt haar met regenererend extract van zwarte tulp, cafeïne, verfrissende kumquat, hyaluronzuur en verzachtende Szechuan peper.

Verzorgingslijnen zoals de verstevigende Body-Slim serie en de hermodellerende Bust-Lift Expert serie, een luxueuze zonbeschermingsverzorgingslijn en voedingssupplementen ronden de LIERAC verzorgingscollectie af.

Vijf kenmerken die de LIERAC onvergelijkbaar maken

1.Thermaal zeewater: Het antiverouderingsgeheim van LIERAC is grotendeels te danken aan het Bretonse thermaal water dat in de buurt van Île Grande aan de roze granietkust wordt gewonnen. Het bronwater is er bijzonder rijk aan mangaan en silicium. De regenererende oligo-elementen verhogen het vochtgehalte van de huid, stimuleren de lipidensynthese en versterken de huidbarrière.

Kostbare extracten: Zeldzame plantaardige stoffen, bijvoorbeeld van zwarte roos, papaver en orchideeënbloesem, zijn LIERAC S actieve bestanddelen van een klasse apart. De herstellende, veerkrachtbevorderende plantaardige stoffen dringen diep door in de huid en maken haar zichtbaar voller en steviger met hyaluron en nieuw gevormd collageen.

3. biomimetische ingrediënten: LIERAC geeft de voorkeur aan biomimetische werkstoffen, waarvan de structuur lijkt op die van huidcellen, als anti-ageing ingrediënten, zoals bio-peptiden, die het collageenmetabolisme stimuleren. Zij kunnen bijzonder diep in de huidlagen doordringen om hun regenererende werking van binnenuit te ontplooien. Zij worden ook bijzonder goed verdragen door gevoelige huidtypes.

4. dermatologische veiligheid: op LIERAC worden conserveringsmiddelen zoveel mogelijk vermeden. In plaats daarvan beschermen getinte glazen flessen en luchtdichte pompdispensers de kostbare crèmes en serums. LIERAC De producten zijn niet-comedogeen, vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen en veroorzaken geen fototoxische reacties. Er worden alleen allergievrije geurstoffen gebruikt.

5. dierenwelzijn: LIERAC Care is niet getest op dieren.

Dr. Cariel: de toekomst van dermocosmetica visionair

Het succes van LIERAC care met zijn natuurlijke Higtech-formules is niet zonder reden: ontwikkeld op basis van de bevindingen van de dermo-esthetische geneeskunde, zorgt LIERAC cosmetica voor een jonger uitziende, natuurlijk stralende huid die de tekenen des tijds op gezicht en lichaam blijvend tegengaat.

Maar dit is niet genoeg voor Dr. Léon Cariel. De schoonheid visionair bevordert universitair celonderzoek en ondersteunt ziekenhuizen door middel van wetenschappelijke partnerschappen. Samen met de moleculaire bioloog Dr Chérif Rabhi richtte hij het Laboratoire Ethnodyne op, een onderzoekscentrum voor de ontwikkeling van actieve stoffen tegen Alzheimer, Parkinson, leeftijdsgebonden netvliesdegeneratie AMD en artrose.

De formules die Dr Cariel gebruikt om neurodegeneratieve ziekten te bestrijden zijn, net als zijn crèmes, een samensmelting van natuurlijke extracten en zuivere moleculen van actieve bestanddelen. Momenteel heeft zijn laboratorium verschillende voedingssupplementen ontwikkeld waarvan hij beweert dat ze pijn en ontstekingen verlichten, blinden hun gezichtsvermogen teruggeven, verzwakte weerstand versterken en het concentratievermogen van de hersenen verhogen.

LIERAC: Een evolutionaire relatie tussen wetenschap en vrouwelijkheid

" LIERAC: Tussen wetenschap en vrouwelijkheid" was de kop van het Belgische lifestylemagazine La Libre in 2016. We hebben het over Farida Daoud Almodovar, die het bedrijf nu al meer dan 40 jaar leidt, om met haar stralend elegante, zelfverzekerde manier de marketing vorm te geven. Schoonheid en esthetische geneeskunde, zo onthult zij, zijn perfect verenigbaar met haar zelfbewuste rol als vrouw, want "de toestand van ons lichaam weerspiegelt onze persoonlijkheid". Als dochter van een diplomatenfamilie heeft zij de ontwikkeling van LIERAC producten vanaf de eerste dag begeleid. In de jaren zeventig heeft ze niet alleen het Franse publiek afgescheept met de afbeelding van een naakte zwangere vrouw voor haar anti-striae-lijn. Met een zilveren Airstream hanger gaat Farida in 2012 zelfs op promotietour naar Beverly Hills, samen met kapper Patrick Ales, om de premium cosmetica te introduceren in de glamourscene aldaar.

Niemand hoeft echter zo ver te reizen om de gesofisticeerde LIERAC cosmetica tegen een lage prijs te kopen. Omdat LIERAC cosmetica online verkrijgbaar is. Als u LIERAC cosmetica wilt kopen, kunt u gewoon door onze winkel bladeren. Hier kan iedereen goedkoop en tegen goede condities zijn type-geschikte LIERAC cosmetica krijgen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

8 101
toepassen
LIERAC

"Technical Beauty" aus Paris: LIERAC Kosmetik

Innovation, Wirksamkeit, Verträglichkeit: Das sind die Grundwerte von LIERAC. Das Unternehmen steht für Dermokosmetik, die auf pflanzlichen Wirkstoffen basiert und in modernen, molekularbasierten Verfahren hergestellt wird. Ein weiterer Wirkstoff ist marines Thermalwasser, das viele Spurenelemente enthält.
LIERAC

LIERAC ist ein Anti-Aging-Vorreiter

LIERAC ist einer der führenden französischen Hersteller für Anti-Aging-Kosmetik. LIERAC Hydragenist polstert die Haut ab 30 mit Hyaluronsäure, Sauerstoff und Vitaminen auf.
LIERAC

Sonnenschutz als Anti-Aging

LIERAC Sunissime schützt die Haut mit einem Schutzfilter, pflanzlichen Flavonoiden und fragmentiertem Melanin gegen UV-Strahlen und vorzeitige Hautalterung.
LIERAC

Die richtige Pflege für jedes Alter

Die Haut ab 40 bekommt mit LIERAC Arkéskin intensivere Pflege. Frauenmantel, Efeu, Schachtelhalm und spezielle Peptide unterstützen die Haut auch in der Menopause.