Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze strepen zijn werkelijk magisch: de Duitse make-upartieste Natalie Franz liet zich voor Magicstripes inspireren door Japanse vrouwen. Het begon allemaal met een niet-invasief product om de oogleden strakker te maken, en het cosmeticabedrijf biedt nu ook maskers en droogshampoo aan.

Meer info

Magicstripes kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Magicstripes - een succesverhaal in de zorg

Magicstripes is de verzorging van het gezicht. Huidverzorging, anti-aging en ooglid correcties, zachte reiniging en uitgebreide verwennerij: De maskers van de ster make-up kunstenaar Natalie Franz bieden dit alles. Magicstripes betovert met zijn gebruiksgemak, snelle werking en uitstekende dermatologische producten. De verzorging is niet nodig parabenen en elk afzonderlijk product draagt het PETA-zegel. Zorg hoeft niet complex, onaangenaam of ingewikkeld te zijn - Magicstripes bewijst dat het gewoon effectief en plezierig kan zijn. Het begon trouwens allemaal met de ooglidcorrectie: In Japan worden al geruime tijd transparante plakstrips gebruikt om het ooglid optisch op te tillen. Grote ogen worden beschouwd als het ideaal van schoonheid, en kleine zelfklevende stroken zijn gemakkelijk te gebruiken. Ooglidcorrectie zonder chirurgie, dat is wat Magicstripes biedt. De zelfklevende tapes werden al snel samengevoegd met gezichtsverzorgingsproducten, en vandaag de dag kunt u online een hele reeks van hoge kwaliteit Magicstripes verzorgingsproducten kopen. Omdat er af en toe nieuwe producten worden toegevoegd. De zorg van Magicstripe is niet statisch, maar ontwikkelt zich verder: gericht op vraag, vraag en wat verstandig en haalbaar is.

Ontdek Magicstripes online

Magicstripes onderhoudt een eigen website, die in detail informeert over de ontwikkeling van het merk. De oprichter van het in Hamburg gevestigde merk is Natalie Franz. Ze is niet alleen moeder en artieste, maar ook make-upartieste - en kent het probleem van de hangende oogleden maar al te goed. Tijdens een bezoek aan Japan merkte ze dat de dames daar optisch hun ogen vergroten door een kleine transparante kleefstrip op hun oogleden aan te brengen. De strip is onzichtbaar, snel en gemakkelijk aan te brengen, laat geen sporen na en heeft geen bijwerkingen. Zo worden de oogleden 's ochtends binnen enkele seconden in vorm gebracht. Eenvoudig en effectief. Natalie Franz was gefascineerd door dit eenvoudige concept. De eerste experimenten met haar prominente klanten op het podium leverden positieve feedback op, zodat Natalie Franz besloot de kleine plakstrips ook in Europa op de markt te brengen. Dit was een succes en andere producten volgden al snel.

Op dit moment zijn er tal van patches en maskers op de markt die met hyaluron werken tegen tekenen van veroudering, die helpen om de huid te regenereren naar de diepte als ontgifting of verjongen kin en wangen als liftende producten. Het assortiment omvat ook handschoenen die de huid op gevoelige handen regenereren en ooglappen die 's morgens snel een frisse verschijning geven.

Speciale ingrediënten? De ooglidcorrectie van Magicstripe werkt zonder

De zorg van Magicstripe is anders dan de oorspronkelijke Magicstripes. Dit zijn gewoon kleine siliconen plakjes die in de oogplooi worden aangebracht. Ze zijn transparant en daardoor zelfs van dichtbij onzichtbaar, kunnen eenvoudig met oogschaduw worden bedekt en kunnen de hele dag door worden gedragen. De strepen doen geen afbreuk aan de ogen, ze kunnen zelfs 's nachts gedragen worden indien nodig. Ze kunnen met één beweging worden verwijderd. Alleen de make-up is iets veeleisender dan zonder de strepen: De oogschaduw mag niet worden gewreven of besmeurd, maar mag alleen worden afgebroken. Hetzelfde geldt voor make-up. De strepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect kunnen worden geselecteerd op basis van uw eigen oogmaat of de gewenste mate van correctie. Magicstripes zijn uniseks, mannen en vrouwen gebruiken dezelfde producten. Geen geheime ingrediënten, geen parabenen, geen problemen.

De verzorgingsmaskers en -handschoenen van Magicstripes hebben echter een iets andere structuur en bevatten zeer effectieve stoffen. Magicstripes care in de vorm van maskers of handschoenen wordt verkocht in individuele verpakkingen, die worden gecombineerd in sets van drie artikelen of als een maandelijks pakket. Magicstripe's Magnetic Youth masker is vooral populair in de online shop: het bevat kleine magneten die de bloedsomloop stimuleren door een klein magnetisch veldje op te bouwen. Hierdoor worden gifstoffen en onzuiverheden beter verwijderd, regenereert de huid sneller en beter, waardoor ze er jonger uitziet. Het hefcollageenmasker bevat daarentegen collageen. De ingrediënten bevorderen de afbraak van vetophopingen in het toepassingsgebied, het masker heeft een decongestiverende en afkoelende werking. Dit is Magicstripe's zorg voor meer elasticiteit en een driehoekige gelaatsvorm - omdat deze maskers speciaal voor de kin zijn ontwikkeld. Collageen is ook het hoofdbestanddeel van de Wake Me Up Eye Patches, die 's morgens snel een frisse en jeugdige uitstraling geven. Het Hyaluron Intensive Treatment Mask is daarentegen voorzien van hyaluronzuur dat de huid binnendringt, veroudering van binnenuit verzorgt en van vocht voorziet. Het verouderingsproces wordt gestopt en rimpels op het gebied van voorhoofd, mond, neus en kin worden merkbaar uitgevlakt.

Het aanbrengen van de maskers is zeer eenvoudig: Het gezicht moet worden gereinigd en zorgvuldig, maar voorzichtig gedroogd. Vervolgens wordt het masker uit de verpakking gehaald en de beschermfolie verwijderd. Eerst wordt het bovenste deel van het masker op het bovenste deel van het gezicht geplaatst en voorzichtig aangedrukt. De oogzone wordt weggelaten. Vervolgens wordt het onderste deel van het masker op de onderste helft van het gezicht geplaatst en ook voorzichtig aangedrukt. Het mondgebied is weggelaten. De toepassingstijd van de afzonderlijke maskers van Magicstripes Care verschilt: Terwijl het hyaluronische masker slechts 20 tot 30 minuten inwerkt, moet het hefmasker voor de kin 40 tot 60 minuten op de huid blijven. De maskers zijn natuurlijk iets anders, afhankelijk van of ze bedoeld zijn voor het hele gezicht, alleen het bovenste deel of alleen het onderste deel.

De sterren zweren bij zijn doeltreffendheid

Van Lena Meyer-Landruth tot Barbara Schöneberger zijn ze er allemaal van overtuigd dat de zorg van Magicstripe de moeite waard is. Natalie Franz gebruikt de Magicstripes nu routinematig in haar werk als visagiste, zowel voor mannen als voor vrouwen. De zorg van Magicstripe kopen is een kwestie van eer, het merk is ongelooflijk aanwezig in de sociale media, wordt geadverteerd door influencers en gaat gewoon overal goed naar beneden. Veel foto's van overtuigde beroemdheden en hun lovende woorden zijn te lezen op het blog van Magicstripes. De pagina lijkt een beetje op het gastenboek van een roemrucht hotel: de foto's en namen die hier te zien zijn, zijn bekend uit de media, van film en televisie, vanaf het podium. Natalie Franz heeft met de Magicstripes care prachtige producten gecreëerd, die wereldwijd op de markt worden gebracht en inmiddels ook prijzen hebben gewonnen. Het spreekt alleen voor deze zorg dat alle producten door een TÜV-gecertificeerd, onafhankelijk testlaboratorium als dermatologisch uitstekend zijn geclassificeerd.

Magicstripes Zorg kopen goedkoop online

De vele verschillende verzorgingsproducten van Magicstripes en de originele Magicstripes zijn niet in elke drogisterij verkrijgbaar. De selectie is nog steeds het beste online. En natuurlijk zijn de prijzen op internet ook goed: in de online shop kunt u elk Magicstripes verzorgingsproduct tegen lage prijzen kopen. Van enkele verpakkingen tot proeverijen en composities voor mensen die professioneel werkzaam zijn op het gebied van schoonheid tot de maandelijkse verpakking van een bepaald zorgproduct, alles is hier verkrijgbaar. Natalie Franz's professionele huidverzorgingsproducten en beauty trucs zijn allang niet alleen de sterren en beroemdheden, maar ook gewone vrouwen ten goede gekomen. Waarom zou ik dat niet zijn? Schoonheid kan zo eenvoudig zijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 22
toepassen
Magicstripes

Magicstripes - das Spa für die Handtasche

Inspiriert von praktischen Beautyhelfern, die sie in Japan kennengelernt hat, kreiert Make-up Artist Natalie Franz 2013 die ersten Magicstripes. Die unsichtbaren Pflaster sind der Beginn einer kleinen Revolution.
Magicstripes

Magicstripes straffen das Augenlid

Die praktischen Magicstripes sind in drei Größen erhältlich und straffen das Augenlid. Die kleinen Silikonstreifen werden in die Lidfalte geklebt und lassen den Blick sofort offener erscheinen.
Magicstripes

Magicstripes bietet parktischen Luxus

Zu den ersten Magicstripes, die als kleine Soforthelfer dienen, haben sich eine ganze Reihe an Masken gesellt. Sie bieten intensive Pflege, die so luxuriös wie unkompliziert ist.
Magicstripes

Vom Make-up Artist zur Unternehmerin

Bevor Natalie Franz Magicstripes gründete, hat sie mit Stars wie Taylor Swift oder Lady Gaga und Fotografen wie Ellen von Unwerth oder Karl Lagerfeld zusammengearbeitet.
Magicstripes

Begeisterte Anwenderinnen und Anwender

Models, Promis und Influencer sind begeistert, auch Beauty-Magazine loben die Masken und kleinen Streifen für das Augenlid. Natalie Franz selbst nutzt die Magicstripes beruflich.