Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 34
toepassen
Magicstripes

Magicstripes - das Spa für die Handtasche

Inspiriert von praktischen Beautyhelfern, die sie in Japan kennengelernt hat, kreiert Make-up Artist Natalie Franz 2013 die ersten Magicstripes. Die unsichtbaren Pflaster sind der Beginn einer kleinen Revolution.
Magicstripes

Magicstripes straffen das Augenlid

Die praktischen Magicstripes sind in drei Größen erhältlich und straffen das Augenlid. Die kleinen Silikonstreifen werden in die Lidfalte geklebt und lassen den Blick sofort offener erscheinen.
Magicstripes

Magicstripes bietet parktischen Luxus

Zu den ersten Magicstripes, die als kleine Soforthelfer dienen, haben sich eine ganze Reihe an Masken gesellt. Sie bieten intensive Pflege, die so luxuriös wie unkompliziert ist.
Magicstripes

Vom Make-up Artist zur Unternehmerin

Bevor Natalie Franz Magicstripes gründete, hat sie mit Stars wie Taylor Swift oder Lady Gaga und Fotografen wie Ellen von Unwerth oder Karl Lagerfeld zusammengearbeitet.
Magicstripes

Begeisterte Anwenderinnen und Anwender

Models, Promis und Influencer sind begeistert, auch Beauty-Magazine loben die Masken und kleinen Streifen für das Augenlid. Natalie Franz selbst nutzt die Magicstripes beruflich.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze strepen zijn echt magisch: de Duitse make-upartieste Natalie Franz liet zich voor Magicstripes inspireren door Japanse vrouwen. Het begon allemaal met een niet-invasief product om de oogleden strakker te maken, en het cosmeticabedrijf biedt nu ook maskers en droogshampoo.

Meer info

Koop Magicstripes goedkoop

Meer info +

Magicstripes - een succesverhaal in de zorg

Magicstripes is verzorging voor het gezicht. Huidverzorging, anti-aging en ooglidcorrectie, zachte reiniging en uitgebreide verwennerij: De maskers van stervisagiste Natalie Franz bieden dit allemaal. Magicstripes maakt indruk met zijn gebruiksgemak, snelle effect en dermatologisch uitstekende producten. De huidverzorging is vrij van parabenen en elk product draagt het PETA-keurmerk. Huidverzorging hoeft niet tijdrovend, vervelend of ingewikkeld te zijn - Magicstripes bewijst dat simpel toch effectief en leuk kan zijn. Het begon overigens allemaal met ooglidcorrectie: In Japan worden al heel lang transparante plakstrips gebruikt om het ooglid optisch te liften. Grote ogen worden beschouwd als het schoonheidsideaal en kleine plakstrips zijn gemakkelijk te gebruiken. Ooglidcorrectie zonder chirurgie - dat is wat Magicstripes biedt. De zelfklevende strips kregen al snel gezelschap van gezichtsverzorgingsproducten en vandaag de dag kun je een hele reeks hoogwaardige Magicstripes verzorgingsproducten online kopen. Van tijd tot tijd worden nieuwe producten toegevoegd. Magicstripes huidverzorging is niet statisch, maar blijft zich ontwikkelen: gericht op behoefte, vraag en wat verstandig en haalbaar is.

Ontdek Magicstripes verzorging online

Magicstripes heeft een eigen website met gedetailleerde informatie over de ontwikkeling van het merk. De oprichter van het merk uit Hamburg is Natalie Franz. Ze is niet alleen moeder en kunstenares, maar ook visagiste - en kent het probleem van hangende oogleden maar al te goed. Tijdens een bezoek aan Japan merkte ze dat de dames daar hun ogen optisch vergroten door een kleine transparante plakstrip op hun oogleden aan te brengen. De strip is onzichtbaar, snel en gemakkelijk aan te brengen, laat geen vlekken achter en heeft geen bijwerkingen. Het duurt slechts een paar seconden om de oogleden 's ochtends vorm te geven. Eenvoudig en effectief. Natalie Franz was gefascineerd door dit eenvoudige concept. De eerste experimenten met haar beroemde klanten op het podium leverden positieve feedback op, dus besloot Natalie Franz de kleine zelfklevende strips op de Europese markt te brengen. Dit was een succes en andere producten volgden snel.

Magicstripes Pflege heeft momenteel tal van pleisters en sheetmaskers op de markt die hyaluronzuur gebruiken om tekenen van veroudering tegen te gaan, de huid diep van binnen helpen regenereren als detox of de kin en wangen verjongen als liftende producten. Het assortiment bevat ook handschoenen die de huid op gevoelige handen regenereren en oogpatches die 's ochtends snel voor een frisse uitstraling zorgen.

Speciale ingrediënten? Magicstripes ooglidcorrectie heeft geen speciale ingrediënten nodig.

Magicstripes care is anders dan de originele Magicstripes. Dit zijn gewoon kleine siliconen plakstrips die in de plooi van het ooglid worden aangebracht. Ze zijn transparant en daarom zelfs van dichtbij onzichtbaar, kunnen gemakkelijk met oogschaduw worden bedekt en kunnen de hele dag door worden gedragen. De strips beschadigen de ogen niet en kunnen indien nodig zelfs 's nachts worden gedragen. Ze kunnen in één beweging worden verwijderd. Alleen het aanbrengen van make-up is iets uitdagender dan zonder de strips: Oogschaduw mag niet worden opgewreven of uitgesmeerd, alleen opgeklopt. Hetzelfde geldt voor make-up. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect kunnen worden afgestemd op je eigen oogomvang of de gewenste mate van correctie. Magicstripes is unisex, mannen en vrouwen gebruiken dezelfde producten. Geen geheime ingrediënten, geen parabenen, geen problemen.

De huidverzorgingsmaskers en -handschoenen van Magicstripes hebben echter een iets andere structuur en bevatten zeer effectieve stoffen. Magicstripes verzorging in de vorm van maskers of handschoenen wordt verkocht in individuele verpakkingen, die worden gecombineerd in sets van drie items of als maandpakket. Vooral het Magnetic Youth masker is populair in de Magicstripes Care online shop: het bevat kleine magneetjes die de bloedsomloop stimuleren door een klein magnetisch veld te creëren. Hierdoor worden gifstoffen en onzuiverheden beter afgevoerd en regenereert de huid sneller en beter, waardoor deze er jonger uitziet. Het Lifting Collagen Mask daarentegen bevat collageen. De ingrediënten bevorderen de afbraak van vetophopingen in het gebied waar het wordt aangebracht, het masker werkt decongestiverend en verkoelend. Dit is Magicstripes verzorging voor meer elasticiteit en voor een driehoekige gezichtsvorm - want deze maskers zijn speciaal ontwikkeld voor de kinzone. Collageen is ook het belangrijkste actieve ingrediënt in de Wake Me Up Eye Patches, die 's ochtends snel zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Het Hyaluron Intensive Treatment Mask daarentegen bevat hyaluronzuur, dat de huid binnendringt, verouderde en droge huid van binnenuit voedt en hydrateert. Het verouderingsproces wordt gestopt en rimpels rond het voorhoofd, de mond, neus en kin worden zichtbaar gladgestreken.

De maskers zijn heel gemakkelijk te gebruiken: het gezicht moet worden gereinigd en voorzichtig maar voorzichtig worden afgedroogd. Daarna wordt het masker uit de verpakking gehaald en de beschermfolie verwijderd. Eerst wordt het bovenste deel van het masker op het bovenste deel van het gezicht aangebracht en voorzichtig aangedrukt. Het gebied rond de ogen wordt weggelaten. Vervolgens wordt het onderste deel van het masker op de onderste helft van het gezicht geplaatst en ook voorzichtig aangedrukt. Het gebied rond de mond blijft leeg. De inwerktijd van de afzonderlijke Magicstripes verzorgingsmaskers verschilt: terwijl het hyaluronzuurmasker slechts 20 tot 30 minuten wordt aangebracht, moet het liftende masker voor de kin 40 tot 60 minuten op de huid blijven. De toepassing van de maskers verschilt natuurlijk een beetje, afhankelijk van of ze bedoeld zijn voor het hele gezicht, alleen het bovenste deel of alleen het onderste deel.

Sterren zweren bij hun doeltreffendheid

Van Lena Meyer-Landruth tot Barbara Schöneberger, ze zijn er allemaal van overtuigd: Magicstripes verzorging is de moeite waard. Natalie Franz gebruikt Magicstripes nu routinematig in haar werk als visagiste, voor zowel mannen als vrouwen. Magicstripes verzorging kopen is een erezaak, het merk is ongelooflijk aanwezig op social media, wordt aangeprezen door influencers en wordt gewoon overal goed ontvangen. Veel foto's van overtuigde beroemdheden en hun lovende woorden zijn te lezen op de Magicstripes blog. De site lijkt een beetje op het gastenboek van een illustere hotel: de foto's en namen die hier verschijnen zijn bekend uit de media, van film en televisie, van het podium. Natalie Franz heeft met Magicstripes skincare prachtige producten gecreëerd, die wereldwijd op de markt worden gebracht en inmiddels prijzen hebben gewonnen. Het feit dat alle producten zijn geclassificeerd als dermatologisch uitstekend door een TÜV-gecertificeerd, onafhankelijk testlaboratorium spreekt alleen maar in het voordeel van deze huidverzorgingslijn.

Magicstripes verzorgingsproducten voordelig online kopen

De vele verschillende verzorgingsproducten van Magicstripes en de originele Magicstripes producten zijn niet in elke drogisterij verkrijgbaar. Het aanbod is online nog het beste. En natuurlijk zijn de prijzen op internet ook goed: in de online shop kun je elk Magicstripes verzorgingsproduct voordelig kopen. Alles is hier verkrijgbaar, van losse verpakkingen tot proefsets en combinaties voor schoonheidsspecialisten tot maandpakketten van een bepaald huidverzorgingsproduct. Niet alleen sterren en beroemdheden profiteren van de professionele huidverzorgingsproducten en schoonheidstrucs van Natalie Franz, maar ook gewone vrouwen. En waarom niet? Schoonheid kan zo eenvoudig zijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten