Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

23 224
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Net als de rest van het portfolio onderscheidt een Philipp Plein parfum zich van de massa. De excentriek samengestelde geuren zijn duidelijke statements. Een Philipp Plein parfum is slim samengesteld en nodigt je uit om de combinatie te ontdekken.

Meer info

koop Philipp Plein parfum goedkoop

Meer info +

Philipp Plein: Met doodshoofden en bling-bling

Philipp Plein staat voor excentrieke mode boordevol actie. Kleurrijke steentjes, doodshoofden en ongewone materialen maken van de collecties blikvangers van een klasse apart. In 2019 wordt het eerste Philipp Plein parfum The $kull uitgebracht. In de twee jaar daarna lanceert het merk de Philipp Plein-geuren No Limit$ en No Limit$ Super Fresh. Kenners van het merk weten dat de ontwerper geen half werk levert in zijn ontwerpen, maar altijd een stapje verder gaat. Voor zijn parfums doet de sterontwerper een beroep op meesterparfumeur Alberto Morillas. De Spanjaard, die verantwoordelijk is voor iconische geuren als Acqua di Giò, CK One en Flower by Kenzo, creëert de formules voor de eerste drie geuren van Plein. Een Philipp Plein parfum kopen betekent opvallen, buiten de lijntjes treden en groots uitpakken. Iedereen die houdt van de weelderige stijl van de ontwerper zal dol zijn op zijn parfums. In onze Philipp Plein online shop kan iedereen zijn Philipp Plein parfum kopen tegen een voordelige prijs.

Militaire jassen, meubels en een mode-imperium

De fascinerende ontwerpen van Philipp Plein doen niet vermoeden dat de in München geboren ontwerper uit een droog vakgebied komt. Na zijn schooltijd op kostschool studeerde Plein eerst rechten. Misschien waren het de uniforme, effen zwarte gewaden die zijn creativiteit in die tijd aanwakkerden. Aanvankelijk ontwierp hij meubels en begon hij accessoires te maken van restanten exotisch leer. Zijn eerste stappen in de modewereld zette hij met retro militaire jasjes waarop hij schedels van Swarovski-stenen borduurde.

In 2004 richtte hij zijn modelabel op en in de jaren daarna was er maar één richting: omhoog. Plein werd pas bij een breder publiek bekend na zijn optreden in een casting show voor modellen in 2008. Sindsdien is hij herhaaldelijk als gast in het programma verschenen. Het label heeft nu over de hele wereld exclusieve boetieks geopend: Milaan, Hong Kong, Dubai, New York, Los Angeles en Wenen behoren tot de locaties. De Duitse flagshipstore bevindt zich in de prestigieuze Königsallee in Düsseldorf. Naast zijn hoofdlijn Philipp Plein heeft de ontwerper de merken Plein Sport en Billionaire gelanceerd. Het Philipp Plein parfum The $kull en zijn twee opvolgers, No Limit$ en No Limit$ Super Fresh, worden gekenmerkt door de ontwerpen: een beetje opzichtig, een beetje opzichtig, epochal en licht provocerend.

De geur van het zoete leven

Een Philipp Plein parfum is betaalbaar voor iedereen die zich wil onderscheiden. Philipp Plein The $kull is een kruidig-zoet parfum met een leerachtig akkoord. Alberto Morillas kruidt bourbon vanille, zwarte amber en kardemom voor de unisex geur met een snufje zwarte peper en onderbouwt het boeket met aquatische noten, donkere houtsoorten en leer. De fenomenale geur van $kull is een weelderig accessoire voor stijlvolle avonden met glitter, een leren jasje en laarzen. Het is ook een opwindende metgezel als je een stralende verschijning wilt voor je werk of een opvallende geur voor in je vrije tijd. De kers op de taart van dit Philipp Plein parfum is de flacon: een donker glazen kubusvorm doorsnijdt een schedel, die in reliëf aan de zijkanten van de flacon is geplaatst als een doormidden gesneden buste. Het Philipp Plein logo krijgt een derde dimensie en dient als dop.

"Geen grenzen" is het motto van het Philipp Plein parfum No Limit$. Alberto Morillas heeft de geurpiramide van het mannenparfum veelzijdiger gemaakt om olfactorisch vier concepten uit het Plein-universum te realiseren: Energie, Geld, Seks en Aantrekkingskracht en Kracht. Frisse, aquatische noten met gember en bergamot in de topnoot vormen de basis voor deze geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten