Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toen het label Bench. in 1989 werd opgericht, baarde het opzien met zijn casual streetwear, vooral in de skaterscene. In 2010 werden de eerste geuren uitgebracht, die naadloos aansluiten bij de Bench. modecollectie: dynamisch, zelfverzekerd en modern.

Meer info

Bench. parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Individuele en dynamische geuren: Bench. parfum

Dynamisch en stijlvol door de stedelijke jungle - dat is waar het merk Bench. voor staat Na de jonge, stedelijke modecollecties voor mannen en vrouwen, richt het zich ook op ongewoonheid en frisheid in olfactorische termen. Bench. parfum drukt de levenshouding van jonge mensen uit in een veelzijdige maar eenvoudige geur. De verschillende geurcomposities getuigen van de moed om creatief en anders te zijn. Hoewel het bedrijf zich laat inspireren door bekende merkparfums, geeft het zijn creaties zijn eigen onmiskenbare nuance. Bench. parfum wordt gekocht door mensen om hun persoonlijkheid op een speciale manier uit te drukken. De jonge, inspirerende geuren zijn geschikt voor elke gelegenheid. Op kantoor, op een date met vrienden of op een romantische date - Bench. parfum zorgt voor een onvergetelijke geurbeleving.

De verschillende dames- en herengeuren hebben één ding gemeen: een heldere, casual stijl. De frisse geuren doen niet gekunsteld aan. Ze maken indruk door hun ongecompliceerdheid, die past bij de urban lifestyle mode van het bedrijf.

Van nichelabel tot lifestylemerk: Bench. als uitdrukking van de jonge levenshouding

Net als de mode van de merkfabrikant heeft Bench. parfum een onconventioneel, creatief en artistiek karakter. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in Manchester in 1989 als een herenkledinglabel voor insiders. De wortels liggen in de BMX- en skaterscene, wat de urban street chic van het merk verklaart. Vandaag de dag is Bench. een van 's werelds toonaangevende modelabels met stijlvolle en functionele kleding. De creaties passen bij de "24-uurs lifestyle" van dynamische mensen die gedijen in de stedelijke jungle. Zelfs het ontwerp van de modecollecties is gericht op actieve, stijlbewuste mannen en vrouwen die een duidelijk doel voor ogen hebben. Het Bench. parfum pikt deze levenshouding op en transformeert het in een dynamische, zelfverzekerde geur. Deze is verkrijgbaar tegen een gunstige prijs als Bench. parfum.

In de geurcomposities richt Bench. zich op functionaliteit en kwaliteit. De creatieve geurbelevingen zijn daarom geschikt voor verschillende gelegenheden en weerspiegelen het slimme karakter van het merk. Het bedrijf gebruikt sterke, intense nuances in de geuren die herinneringen oproepen en de bioscoop in beweging zetten. Zo doen tropische componenten denken aan een exotische jungle, die op sommige plaatsen lijkt op het wilde stadsleven. Vrijheid, inspiratie, joie de vivre - de merkfabrikant drukt deze kwaliteiten uit met Bench. parfum. De geurcreaties vormen een brug tussen de stijl van het merk en de persoonlijkheid van de gebruiker. Bench. neemt daarom de levensstijl en onconventionaliteit van een jonge, ongecompliceerde generatie als model voor nieuwe geurontwerpen.

Joie de vivre en uniciteit gecombineerd in één geur

Hoe ruikt individualisme, creatieve chaos en een unieke straatstijl? Met Bench. parfum creëert het Britse bedrijf olfactorische hoogtepunten die deze buitengewone geurbelevingen belichamen. Een van de bekende merken is An Urban Original 2, verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Vrouwen en mannen kunnen dit Bench. parfum online vinden en een "geurige noot" toevoegen aan hun persoonlijkheid. Als vrouwenparfum maakt de compositie indruk met een warme basis van sandelhout en muskus. Het ontvouwt zich pas na enkele uren op de huid en vervangt de zoete geur van jasmijn, lelie en oranjebloesem. Als middelpunt van het parfum creëren de bloemengeuren een vrouwelijke zoetheid die toch authentiek is. Het doet denken aan een weelderige zomertuin midden in de hitte van de stad. De fruitige delicatesse van appel en mandarijn zorgt voor een balans tussen frisheid, zoetheid en sensualiteit.

Het Bench. parfum voor mannen heeft dezelfde frisse flair, maar combineert deze met de geurvoorkeuren van de moderne man. Bench. demonstreert deze mix van functionaliteit en creativiteit met een extra verzorgingslijn. Mannen kunnen het Bench. parfum in de online shop ook vinden als aromatische douchegel. De mannengeur An Urban Original 2 for Him bewijst de ideale metgezel te zijn in de vrije tijd, op het werk of in de club. De eerste vleugje onthult een frisse, fruitige intensiteit die mannelijkheid en dominantie uitstraalt. Anijs, meloen en appel vormen samen een delicaat kruidig trio. Essences van bergamot, viooltjes en citroen maken de geurbeleving compleet. Deze mix van tartheid en bruisen loopt als een rode draad door de hele geur. De hartnoten van de creatie zijn grapefruit, lavendel, jasmijn, roos en patchoeli. Tot slot zorgen amber en muskus voor een krachtige, viriele indruk. Om deze klassieke componenten te doorbreken, maken sandelhout en vanille ook deel uit van de memorabele basisnoot.

Het tweede bekende Bench. parfum 24 Hour Life bestaat ook in twee versies. Het werd in 2015 uitgebracht als een zoet-bloemige compositie voor vrouwen en maakt indruk met zijn lange houdbaarheid. Het damesparfum wordt gekenmerkt door delicate nuances van oranjebloesem, iris en jasmijn. De basisnoot is een onconventionele mix van chocolade en vanille. Fris en toch decadent, past de odeur bij een veelzijdige levensstijl. Het Bench. parfum 24 Hour Life for Him heeft een zuurzoete noot. Een gedurfde en mannelijke mix van citroen, jeneverbes en sparrennaald. Bloemige nuances, bestaande uit lelie en jasmijn, zorgen voor een delicate tegenwind. Salie en rozemarijn geven de geur de kruidigheid die de moderne man verwacht. Amber en muskus vormen ook de basisnoot van de mannengeur.

Terugkerende geurcomposities kenmerken de Bench geur

In de vorige geurseries - Bench 24/7, Bench 24 Hour Life en An Urban Original 2 - maakt Bench. gebruik van terugkerende elementen. Zo geven mandarijn, oranjebloesem en citroen de geuren een exotisch tintje. Muskus en amber vormen een warme, krachtige basisnoot die lang in het geheugen blijft hangen. Dit heeft zich ontwikkeld tot een karakteristieke Bench geur, die het bedrijf in een aparte geur heeft gevangen. Achter de duidelijke naam Bench. gaat een geurcompositie schuil die in 2017 op de markt werd gebracht voor mannen en vrouwen. In plaats van fruitige zoetheid richt Bench. zich echter op intense creaties die over het algemeen een meer volwassen indruk achterlaten. De vrouwengeur heeft nuances van bittere sinaasappel, roos, amandel en sandelhout. De mannelijke tegenhanger is een Bench. parfum dat barst van de viriliteit. Mos, muskus en munt creëren een fascinerende geur die de wilde kant van mannen oproept. Het Bench. parfum is sinds begin 2017 online te koop.

Net zo gedenkwaardig en helder als de geurcomposities: Flacons van Bench.

Net als bij de parfums van het merk, maakt Bench. geen compromissen als het gaat om de flacons. Sierlijke creaties en overdreven pracht en praal bestaan niet bij de merkfabrikant. In plaats daarvan worden de individuele parfumverpakkingen gekenmerkt door rechtlijnigheid en functionaliteit. Ze zijn licht ovaal of hoekig en liggen prettig in de hand. Dit betekent dat ze gemakkelijk in een handtas of rugzak passen en fungeren als een dagelijkse metgezel. Voor actieve, stijlbewuste mensen is deze eenvoud een luxe. Om Bench. parfum tegen een gunstige prijs te kopen, zoeken slimme gebruikers het op internet. Een duidelijke etikettering op de flacons maakt dit proces gemakkelijker en toont de voordelen van een duidelijk, onmiskenbaar ontwerp.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten