Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toen het label Bench. in 1989 werd opgericht, baarde het opzien met zijn casual streetwear, vooral in de skaterscene. In 2010 verschenen de eerste parfums, die naadloos aansloten bij de modecollectie van Bench.: dynamisch, zelfbewust en modern.

Meer info

Bench. Parfum goedkoop kope

Meer info +

Individuele en dynamische geuren: Bench. Parfum voor individuele en dynamische geuren: Parfum

Het merk Bench. staat voor de dynamische en stijlvolle weg door de stadsjungle. Na de jonge, stedelijke modecollecties voor mannen en vrouwen, is het merk ook olfactorisch gebaseerd op originaliteit en frisheid. Bench. Parfum drukt de levenshouding van jongeren uit in een veelzijdige en toch eenvoudige geur. De verschillende geurcomposities getuigen van de moed om creatief en anders te zijn. Hoewel het bedrijf zich laat inspireren door bekende merkparfums, geeft het zijn creaties hun eigen onmiskenbare nuance. Bench. Mensen kopen parfum om hun persoonlijkheid op een speciale manier tot uitdrukking te brengen. De jonge, inspirerende geuren zijn geschikt voor elke gelegenheid. Op kantoor, op een date met vrienden of op een romantisch afspraakje - Bench. parfum zorgt voor een onvergetelijke geurbeleving.

De verschillende dames- en herengeuren hebben één ding gemeen: een heldere, nonchalante stijl. Door de frisse geuren zien ze er niet kunstmatig uit. Ze imponeren met hun rechttoe rechtaanheid, die past bij de urban lifestyle mode van het bedrijf.

Van nichelabel tot lifestylemerk: als Bench. uiting van een jonge levenshouding

Bench. Net als de mode van de merkfabrikant heeft parfum een onconventioneel, creatief-artistiek karakter. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 1989 in Manchester als een label voor mannen met voorkennis. De wortels liggen in de BMX- en skaterscene, wat de urban street chic van het merk verklaart. Momenteel een Bench. van 's werelds grootste modemerken die stijlvolle en functionele kleding aanbiedt. De creaties passen bij de "24-uurs levensstijl" van dynamische mensen die zich in de stadsjungle bewijzen. Het ontwerp van de modecollecties is al gericht op actieve, stijlbewuste mannen en vrouwen die hun doel duidelijk voor ogen hebben. Het Bench. parfum pikt deze levenshouding op en transformeert deze in een dynamische, zelfbewuste geur. Deze is verkrijgbaar als Bench. parfum tegen een redelijke prijs.

Bench. De focus van zijn parfumcomposities ligt vooral op functionaliteit en kwaliteit. Daarom zijn de creatieve geurbelevenissen geschikt voor veelzijdige gelegenheden, wat het slimme karakter van het merk weerspiegelt. In de geuren verwerkt het bedrijf sterke, intense nuances die herinneringen oproepen en de hoofdcinema in beweging zetten. Zo doen tropische componenten denken aan een exotische jungle, die op sommige plaatsen lijkt op het wilde stadsleven. Vrijheid, inspiratie, joie de vivre - de merkfabrikant drukt deze kwaliteiten uit met zijn Bench. parfum. De geurcreaties vormen de brug tussen de stijl van het merk en de persoonlijkheid van de gebruiker. Als rolmodel voor nieuwe geurontwerpen wordt de levensstijl en onconventionaliteit van een jonge, rechtlijnige generatie dan ook als vanzelfsprekend beschouwdBench. .

Vreugde van het leven en uniekheid gecombineerd in één geur

Hoe ruikt individualisme, creatieve verwarring, unieke straatstijl? Met Bench. parfum creëert het Britse bedrijf olfactorische hoogtepunten die staan voor deze buitengewone geurbeleving. Een van de bekende merken is An Urban Original 2, die verkrijgbaar is voor mannen en vrouwen. Vrouwen en mannen vinden dit Bench. parfum online en geven hun persoonlijkheid een "geurige noot". Als damesparfum imponeert de compositie met een warme basis van sandelhout en muskus. Het ontvouwt zich pas na enkele uren op de huid en verwijdert de zoete geur van jasmijn, lelie en oranjebloesem. In het hart van de geur zorgen de bloemengeuren voor een vrouwelijke zoetheid die toch authentiek is. Het doet denken aan een weelderige zomertuin te midden van de stadswarmte. De fruitige zachtheid van appel en mandarijn zorgt voor een evenwicht tussen frisheid, zoetheid en sensualiteit.

De Bench. geur voor mannen heeft dezelfde frisse flair, maar combineert het met de geurvoorkeuren van de moderne man. Deze mix van functionaliteit en creativiteit wordt bewezen Bench. door een extra zorgserie. Mannen vinden het Bench. parfum ook in de online shop als aromatische douchegel. De mannengeur An Urban Original 2 for Him blijkt een ideale metgezel te zijn in de vrije tijd, op het werk of in de club. Reeds de eerste plons vertoont een frisse fruitige intensiteit, die mannelijkheid en dominantie uitstraalt. Anijs, meloen en appel vormen samen een subtiel gekruide drieklank. De geurbeleving is geperfectioneerd met essences van bergamot, viooltje en citroen. Deze mengeling van strengheid en pikantheid loopt als een rode draad door het hele parfum. De hartnoten van de creatie zijn grapefruit, lavendel, jasmijn, roos en patchoeli. Amber en muskus zorgen voor een sterke, viriele indruk. Om deze klassieke componenten te doorbreken, maken sandelhout en vanille ook deel uit van de gedenkwaardige basisnoot.

Het tweede bekende Bench. parfum, 24 Hour Life, bestaat ook in twee varianten. Als een zoetbloemige samenstelling voor vrouwen werd het in 2015 op de markt gebracht en overtuigt het door zijn lange houdbaarheid. De geur voor vrouwen wordt gekenmerkt door delicate tinten oranjebloesem, iris en jasmijn. De basisnoot is een onconventionele mix van chocolade en vanille. Fris maar decadent, de Odeur past in een veelzijdige levensstijl. Het 24 uur durende leven voor Hem Bench. heeft een bitterzoete noot in zijn parfum. Gedurfde en mannelijke naalden, citroen, jeneverbes en sparrennaalden mengen zich. Bloemige nuances van lelie en jasmijn zorgen voor een zachte tegenwind. Salie en rozemarijn geven de geur de specerijen die de moderne mens verwacht. Amber en muskus vormen ook de basisnoot van de mannengeur.

Terugkerende geurcomposities zijn kenmerkend voor de Benchgeur.

In zijn vorige geurenreeks - Bench 24/7, Bench 24 Hour Life en An Urban Original 2 - gebruikt hij Bench. terugkerende elementen. Bijvoorbeeld, mandarijn, sinaasappelbloesem of citroen geven de geuren een exotisch tintje aan de geuren. Muskus en amber vormen een warme, krachtige basisnoot die lang in het geheugen blijft hangen. Dit ontwikkelde zich tot een karakteristieke bankgeur, die het bedrijf in een aparte geur vangt. Achter de duidelijke naam Bench. schuilt een in 2017 gepubliceerde geursamenstelling die voor mannen en vrouwen werd gelanceerd. In plaats van fruitige zoetheid ligt de nadruk Bench. echter op intensieve creaties die een meer volwassen indruk achterlaten. De geur voor vrouwen bevat nuances van bittere sinaasappel, roos, amandel en sandelhout. De mannelijke tegenhanger vormt een Bench. parfum dat barst van de mannelijkheid. Mos, muskus en munt creëren een fascinerende geur die je doet denken aan de wilde kant van de mens. Sinds begin 2017 is het mogelijk om het Bench. parfum online te kopen.

Aanstekelijk en helder als de geurcomposities: Vlaggen van Bench.

Net als bij de parfums van het merk worden er geen compromissen gesloten Bench. met de flacons. Er zijn geen sierlijke creaties en overmatige pracht en praal bij de merkfabrikant. De individuele parfumcontainers worden veeleer gekenmerkt door hun rechte lijnen en functionaliteit. Licht ovaal of hoekig, ze liggen comfortabel in de hand. Hierdoor passen ze gemakkelijk in een handtas of rugzak en kunnen ze als begeleiders in het dagelijks leven fungeren. Voor actieve, stijlbewuste mensen blijkt deze eenvoud een luxe te zijn. Om het Bench. parfum goedkoop te kunnen kopen, zoeken slimme gebruikers het op het internet. Eenvoudige inscripties op de flacons vergemakkelijken dit proces en bewijzen de voordelen van een helder, onmiskenbaar design.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.