Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de make-up producten van The Browgal kunnen wenkbrauwen ook thuis perfect worden gestyled. Of wenkbrauwpotloden om onregelmatigheden te egaliseren of gel om ze te fixeren: Het Amerikaanse merk heeft aan alles gedacht.

Meer info

The Browgal kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

De Browgal - het merk voor expressieve wenkbrauwen

Volledig en perfect gedefinieerde wenkbrauwen, eenvoudige toepassing en een compatibel product: dit is Browgal, het cultmerk uit de VS. Sinds enkele jaren wordt er speciale aandacht besteed aan de wenkbrauwen, die de perfecte afwerking vormen voor een mooie make-up. Met de Browgal-producten kunt u de Hollywood-look in uw eigen badkamer creëren. Weinig make-up trends zijn zo interessant als deze in de afgelopen jaren. De Brugse wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar, evenals de wenkbrauw wenkbrauw gel, diverse highlighters, een serum, pincet en de speciale slijper alleen voor de wenkbrauw potlood. Verschillende poeders, borstels en scharen vervolledigen het aanbod. Uitgerust als deze, moeten de wenkbrauwen gewoon geweldig zijn. Natuurlijk zijn de belangrijkste producten ook verkrijgbaar in een praktische reiskit, samengesteld in een elegante koffer om ruimte te besparen. Het enige probleem: het is bijna onmogelijk om The Browgal producten goedkoop te kopen bij de plaatselijke drogist. Gelukkig zijn de producten van Browgal online.

Opgericht door een gerespecteerde visagist

Het merk Browgal werd gecreëerd door make-up specialist Tonya Crooks, die vandaag de dag nog steeds eigenaar is van het bedrijf. Ze is make-upartieste en gevierd wenkbrauwstyliste voor sterren en sterretjes - zodat de dame weet wat belangrijk is als het gaat om wenkbrauwen. Haar jarenlange professionele ervaring en haar passie voor mooi geënsceneerde en expressieve wenkbrauwen komen samen in de producten van het merk. Ze heeft grote plannen: Tonya Crooks wil vrouwen over de hele wereld vlekkeloze wenkbrauwen suggereren.

De Browgal producten zijn niet alleen professionele styling, maar ook revolutionaire tools die gemakkelijk en comfortabel in gebruik zijn. Zo kan elk gezicht perfect door de volle wenkbrauwen naar buiten worden gebracht. De wenkbrauwen zijn de bovenkant en daarmee het frame voor een mooi gestyled gezicht. Hun sterke contouren benadrukken de ogen, die echt kunnen schijnen. De Browgal producten, van potlood tot gel en serum, van slijper tot schaar, zijn van hoge kwaliteit. Met een goed in de hand passende pincet en een zeer goede wenkbrauwstyler krijgen de wenkbrauwen een levendige sweep en kunnen ze perfect worden geaccentueerd.

Kleurloze The Browgal Eyebrow Gel werkt als een haargel: het fixeert de wenkbrauwen in hun vorm en gaat vele uren mee. Wenkbrauwpotloden met een romige consistentie zijn geweldig om aan te brengen, benadrukken de kleur van de wenkbrauwen en geven de wenkbrauwen hun afwerking. Zo worden onregelmatigheden in de haargroei gemakkelijk gecorrigeerd. Ondertussen worden de professionele gereedschappen van The Browgal uit Los Angeles wereldwijd gedistribueerd - en niet alleen The Browgal Eyebrow Pencil.

Meer dan een beetje kleur voor de wenkbrauwen: Gereedschap voor fijn vormgeven

Het is niet zo gemakkelijk om wenkbrauwen in perfecte vorm te krijgen. Hier groeit een haar waar het niet thuishoort, er ontbreekt iets, en dan zijn er nog de kleine wervels... Haar doet op de een of andere manier altijd wat het wil. Gelukkig zijn er producten van The Browgal die fijn gereedschap zijn om de wenkbrauwen pijnloos in de juiste vorm te brengen. Vroeger werd ongewenst haar gewoon weggescheurd en gaten gevuld met kleur, maar tegenwoordig is handmatige wenkbrauwcorrectie veel zachter. Ook de resultaten zijn beter.

De wenkbrauw wenkbrauwenpincetten van The Browgal helpen om de wenkbrauwen de juiste vorm te geven. De pincet wordt echter regelmatig gebruikt en wordt dof door overblijfselen van de oogmake-up en veelvuldig gebruik. Ook in dit geval biedt de Browgal producten te koop aan. De wenkbrauwpincetslijpers maken de vermoeide pincet weer klaar voor gebruik. De fijne plaatjes worden eenvoudig uit de zak gehaald, tussen de pincetten in geregen en van boven naar beneden met veel druk op de pincetten doorgetrokken. Als de druk is afgenomen, kan de slijper weer voorzichtig omhoog worden getrokken - en dat was alles. Als de pincet scherp genoeg is, kunnen ze zelfs de fijnste haren goed vastpakken en pijnloos verwijderen.

De Browgal toolkit bevat ook een schaar. De wenkbrauw wenkbrauw schaar heeft scherpe randen die extra lang meegaan. De schaar past goed in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk. Hardnekkige wenkbrauwen krijgen dus gewoon een modieus kapsel.

De look is geperfectioneerd met kleur, bijvoorbeeld met The Browgal Eyebrow Pencil. De Browgal Eyebrow Gel fixeert het resultaat zodat het kapsel de hele dag zit.

Tonya Crook heeft niet alleen gedacht aan overbodig haar, maar ook aan weinig haargroei. Hoe is het mogelijk om geaccentueerde wenkbrauwen te kweken zonder voldoende biologisch materiaal? Het Browgal Serum geeft het schudden van wenkbrauwen een andere kans. Het serum is gemakkelijk aan te brengen dankzij de kleine ronde borstel in een handige cilinder en doet denken aan een klein pakje mascara. Het serum werd door The Browgal op de markt gebracht als tweedekansverbetering van de wenkbrauw serum. De eerste resultaten worden al na vier weken zichtbaar.

De producten van Browgal zijn eenvoudig en functioneel ontworpen. De verpakking doet denken aan professionele styling, het wordt donker gehouden. Eenvoudige professionaliteit domineert, en dat is precies waar het merk om draait. Mooie wenkbrauwen en hoogwaardige oogmake-up producten hebben geen glanzende of glanzende flessen en blikjes nodig. De echte kracht van de producten, hun hoge eisen aan professionele oogmake-up en styling, is sowieso niet te zien aan de verpakking. Daarom komen ze zonder franje met elkaar om en lijken ze bijna een beetje een understatement in de badkamer.

De Browgal-producten: Online kopen

Als de producten van Browgal überhaupt in de plaatselijke winkels verkrijgbaar zijn, is het aanbod meestal niet bijzonder groot. Als u het volledige assortiment wilt, moet u The Browgal producten kopen in onze online winkel. De online handel biedt niet alleen een grote keuze en levert snel en ongecompliceerd, maar heeft meestal ook zeer eerlijke prijzen. Het goedkoop kopen van The Browgal producten is niet alleen mogelijk in de eigen webshop.

Overigens zijn er nog meer interessante dingen ver weg van de producten: Oprichter Tonya Crook biedt afspraken en video tutorials duidelijk uit te leggen in geluid en beeld hoe de magische wenkbrauwen zijn eigenlijk opgeroepen uit de hand van de make-up kunstenaar. Want professionele make-up producten en gereedschappen alleen vormen geen perfecte styling.

De Brugse wenkbrauwpotlood en de wenkbrauw wenkbrauw gel worden ook geadverteerd voor het stylen van de beroemdheden. Megan Fox, Julia Roberts en Gwyneth Paltrow staan fotografisch naast Halle Berry en Britney Spears.

Tonya Crooks was in het begin trouwens niet zo duidelijk dat ze sterren wilde stylen. Ze studeerde kunst aan de Royal Academy of Arts in Londen. Pas tijdens haar studie wekte ze haar interesse in gezichten als doek en begon ze te werken als make-up styliste.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 83
toepassen