Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 83
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de make-up producten van The Browgal kun je thuis de perfecte wenkbrauwstyling creëren. Of het nu gaat om wenkbrauwpotloden om onregelmatigheden te egaliseren of gel om ze te fixeren: Het Amerikaanse merk heeft aan alles gedacht.

Meer info

The Browgal goedkoop kopen

Meer info +

The Browgal - het merk voor expressieve wenkbrauwen

Volle en perfect gedefinieerde wenkbrauwen, eenvoudig aan te brengen en een compatibel product: dat is Browgal, het cultmerk uit de VS. Wenkbrauwen staan al enkele jaren in het middelpunt van de belangstelling, omdat ze de perfecte finishing touch zijn voor een mooie make-up. Met de producten van The Browgal kun je de Hollywood-look in je eigen badkamer tevoorschijn toveren. Weinig make-up trends waren de afgelopen jaren zo interessant als deze. Het merk heeft een breed assortiment: The Browgal Eyebrow Pencil is verkrijgbaar, evenals The Browgal Eyebrow Gel, verschillende highlighters, een serum, een pincet en de speciale puntenslijper speciaal voor wenkbrauwpotloden. Diverse poeders, borsteltjes en schaartjes maken het assortiment compleet. Zo uitgerust moeten je wenkbrauwen er gewoon geweldig uitzien. Natuurlijk zijn de belangrijkste producten ook verkrijgbaar in een praktische reiskit, verpakt in een aantrekkelijke etui om ruimte te besparen. Het enige probleem hierbij is dat het bijna onmogelijk is om The Browgal producten goedkoop te kopen bij de plaatselijke drogist. Gelukkig zijn de producten van The Browgal online verkrijgbaar.

Opgericht door een gerespecteerde visagist

Het merk The Browgal is opgericht door make-up specialiste Tonya Crooks, die vandaag de dag nog steeds de eigenaar van het bedrijf is. Ze is visagiste en gevierd wenkbrauwstyliste van de sterren en sterretjes - dus de dame weet wat belangrijk is als het om wenkbrauwen gaat. Haar jarenlange professionele ervaring en haar passie voor prachtig geënsceneerde en expressieve wenkbrauwen komen samen in de producten van het merk. Ze heeft zichzelf ambitieuze doelen gesteld: Tonya Crooks wil vrouwen over de hele wereld onberispelijke wenkbrauwen geven.

De producten van The Browgal zijn niet alleen professionele styling, maar ook revolutionaire tools die gemakkelijk en comfortabel in gebruik zijn. Hierdoor kan elk gezicht perfect worden geaccentueerd door volle wenkbrauwen. De wenkbrauwen zijn de bovenste afwerking en daarmee de omlijsting van een mooi gestyled gezicht. Hun sterke contour benadrukt de ogen, die daardoor echt kunnen stralen. De producten van The Browgal, van potloden tot gels en serums, van puntenslijpers tot scharen, zijn van de hoogste kwaliteit. Met een pincet dat goed in de hand ligt en een zeer goede wenkbrauwstyler krijgen de wenkbrauwen een levendige curve en kunnen ze perfect worden geaccentueerd.

De kleurloze The Browgal Eyebrow Gel werkt als een haargel: het fixeert de wenkbrauwen in vorm en blijft vele uren zitten. Wenkbrauwpotloden met een crèmige consistentie zijn gemakkelijk aan te brengen, benadrukken de kleur van de wenkbrauwen en geven de wenkbrauwen hun finishing touch. Onregelmatigheden in de haargroei zijn gemakkelijk te corrigeren. De professionele tools van The Browgal in Los Angeles worden nu wereldwijd verkocht - allemaal, niet alleen The Browgal Eyebrow Pencil.

Meer dan alleen een beetje kleur voor de wenkbrauwen: Tools voor fijne vormgeving

Het is niet zo eenvoudig om wenkbrauwen perfect in model te krijgen. Een haartje groeit hier waar het niet hoort, daar ontbreekt iets, en dan zijn er nog die kleine wervelingen... Haar doet op de een of andere manier altijd wat het wil. Gelukkig zijn er producten van The Browgal die fijne hulpmiddelen zijn om de wenkbrauwen pijnloos in de juiste vorm te brengen. In het verleden werden ongewenste haartjes gewoon weggeplukt en werden gaten gedicht met kleur, maar tegenwoordig is handmatige wenkbrauwcorrectie veel zachter. De resultaten zijn ook beter.

De wenkbrauwpincet van The Browgal helpt om wenkbrauwen de juiste vorm te geven. Het pincet lijdt echter onder regelmatig gebruik en wordt bot door oogmake-upresten en veelvuldig gebruik. The Browgal biedt ook voor dit geval producten aan. De Eyebrow Tweezer Sharpeners maken vermoeide pincetten weer klaar voor gebruik. De fijne plaatjes worden eenvoudig uit de verpakking gehaald, tussen de pincetten geregen en met veel druk op de pincetten van boven naar beneden doorgetrokken. Als de druk wegvalt, kan de puntenslijper voorzichtig weer omhoog worden getrokken - en dat is alles. Als het pincet scherp genoeg is, kan het zelfs de fijnste haartjes goed vastpakken en pijnloos verwijderen.

De The Browgal toolkit bevat ook een schaar. De The Browgal wenkbrauwschaar heeft scherpe snijkanten die extra lang meegaan. De schaar ligt prettig in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om weerbarstige wenkbrauwen een modieus kapsel te geven.

De look wordt geperfectioneerd met kleur, bijvoorbeeld met het The Browgal Eyebrow Pencil. The Browgal Eyebrow Gel fixeert het resultaat zodat het kapsel de hele dag blijft zitten.

Tonya Crook heeft niet alleen nagedacht over overbodige haartjes, maar ook over weinig haargroei. Hoe kun je sterke, geaccentueerde wenkbrauwen kweken zonder voldoende biologisch materiaal? The Browgal serum geeft dunner wordende wenkbrauwen een nieuwe kans. Het serum is gemakkelijk aan te brengen dankzij het kleine ronde borsteltje in de handige cilinder en doet een beetje denken aan een klein pakje mascara. Het serum is door The Browgal gelanceerd als Second Chance Eyebrow Enhancement Serum. De eerste resultaten zijn al na vier weken zichtbaar.

De producten van The Browgal zijn ontworpen om eenvoudig en functioneel te zijn. De verpakking doet denken aan professionele styling en is donker van kleur. Eenvoudige professionaliteit overheerst en dat is precies wat het merk kenmerkt. Mooie wenkbrauwen en oogmake-up van hoge kwaliteit hebben geen felle of glitterige flesjes en blikjes nodig. De echte kracht van de producten, hun hoge standaard van professionele oogmake-up en -styling, is sowieso niet te zien aan de verpakking. Daarom doen ze het zonder tierelantijnen en staan ze bijna als een understatement in de badkamer.

The Browgal producten: Online kopen

Als The Browgal producten al verkrijgbaar zijn in lokale winkels, is het aanbod meestal niet bijzonder groot. Als je het volledige assortiment wilt, kun je het beste The Browgal producten in de online winkel kopen. De online shop biedt niet alleen een grote selectie en levert snel en gemakkelijk, maar heeft meestal ook uiterst eerlijke prijzen. The Browgal producten zijn niet alleen verkrijgbaar tegen gunstige prijzen in de eigen online shop van het merk.

Naast de producten zijn er nog meer interessante dingen te ontdekken: Oprichtster Tonya Crook biedt afspraken aan en in videotutorials wordt duidelijk in beeld en geluid uitgelegd hoe de magische wenkbrauwen daadwerkelijk door de visagist tevoorschijn worden getoverd. Professionele make-up producten en tools alleen zorgen immers niet voor een perfecte styling.

The Browgal Eyebrow Pencil en The Browgal Eyebrow Gel worden ook aangeprezen als producten waarmee beroemdheden hun wenkbrauwen kunnen stylen. Je ziet ze ook: Megan Fox, Julia Roberts en Gwyneth Paltrow staan in de rij naast Halle Berry en Britney Spears.

Overigens realiseerde Tonya Crooks zich eerst niet dat ze echt sterren wilde stylen. Ze studeerde kunst aan de Royal Academy of Arts in Londen. Pas tijdens haar studie raakte ze geïnteresseerd in gezichten als canvas en begon ze te werken als make-up styliste.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten