Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Claude Montana ontwierp aanvankelijk kostuumjuwelen en werkte bij de Parijse Opera voordat hij zich toelegde op het ontwerpen van kleding. In de jaren 1980 was hij een van de meest succesvolle modeontwerpers van Europa, niet in het minst dankzij zijn provocerende, extravagante leren outfits.

Meer info

koop Montana parfum goedkoop

Meer info +

Modeontwerper Claude Montana doorbreekt trends en blaast oude stijlen nieuw leven in

Naast Thierry Mugler wordt de Spaans-Duitse modeontwerper Claude Montana beschouwd als een stijlicoon van de jaren 80. En het zijn niet alleen fans en kenners van de scene die dit keer op keer zeggen, maar ook bekende collega's zoals Yves Saint Laurent. Laurent, bijvoorbeeld, benadrukte meer dan eens dat hij Montana extreem getalenteerd vond. De redenen hiervoor zijn Montanas opvallende en gedurfde collecties, die altijd barsten van kleur en creatieve vreugde. Het is duidelijk te zien dat Montana zijn creativiteit altijd de vrije loop laat en zelden vasthoudt aan grenzen, trends of in en outs.

In zijn modecollecties valt vaak op dat Montana sterk wordt gekenmerkt door contrasterende blauw- en roodtinten, door koude, kunstmatige en metallic effecten, maar ook door neutraliteit in het ongewone geheel. Claude Montana heeft echter nooit echt stukken voor de massa gemaakt. Naast ongewone kleuren, vormen en composities heeft Montana altijd veel belang gehecht aan exclusiviteit. Daarom moeten al zijn creaties niet alleen ongewoon, gedurfd en de trend van morgen zijn, maar ook van extreem hoge kwaliteit. Veel van zijn modecreaties zijn gemaakt van de fijnste stoffen zoals kasjmier of zijde, hier en daar aangevuld met ruw leer voor een rijk contrast. Een rijkdom aan contrasten en het samenspel van elegantie, creativiteit, exclusiviteit en absurditeit zijn ook duidelijk in Montanas parfumcreaties. Niet alleen zijn geen twee geuren hetzelfde, ook het niveau van de afzonderlijke noten verschilt minimaal tot drastisch van elkaar, afhankelijk van de geur. Als gevolg daarvan belooft elk parfum van Montana een avontuur voor de zintuigen te zijn, voor hem of voor haar.

Van mode tot buitengewone geurcreaties

Het parfum van Montana neemt je mee naar de magische wereld van Franse flair en tegelijkertijd naar de veelzijdigheid van een moderne stad als New York. Dit is geen toeval, want het zijn precies deze twee steden die de ziel van ontwerper Claude Montana hebben gevormd en de centra zijn in het leven van de in Frankrijk geboren ontwerper. Montana parfums worden voornamelijk gekocht door mensen die een exclusieve levensstijl hebben en van uitzonderlijke geuren houden. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een verfijnde smaak en een voorliefde voor het buitengewone. Een ander aspect van Montana parfums is de presentatie in een flacon die indruk maakt met zijn ongewone ontwerp en stijlvolle presentatie van zichzelf en de geur die het bevat. Het luxemerk is extravert, welbespraakt en vol leven, wat gunstig gekoppeld kan worden aan de eigen levensstijl en het persoonlijke idee van luxe en welbespraaktheid door de aanbiedingen voor een Montana parfum.

Geschiedenis en achtergrond van Montana parfum

Het succesverhaal van de ontwerper, die in 1949 in Parijs werd geboren als Claude Montamat, begon niet in de wereld van de parfums, maar in de juwelenindustrie. In Londen gaf hij vorm aan nieuwe trends en ontwierp hij collecties die zijn faam snel vergrootten en het merk een reputatie gaven buiten de grenzen van Europa. Maar juwelen waren niet het einde van het verhaal. Montana keerde terug naar Parijs en waagde zich aan modeontwerp. Hier richtte hij een modelabel op, dat hij een paar jaar na de opening overdroeg aan de jonge ontwerper Stéphane Permentier, inclusief het modehuis. In 1986 besloot Montana zijn eerste parfum op de markt te brengen. Onder de naam 80 ontwikkelde hij een parfum voor vrouwen dat al snel een trend werd in Parijs, New York en andere wereldsteden dankzij de sensuele en verleidelijke samenstelling. Montana had zijn bestemming gevonden en was vanaf dat moment druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe creaties die werden gekenmerkt door Parijse flair en ondersteund door New Yorkse glamour.

Elk Montana parfum voor vrouwen en elke Montana geur voor mannen is mysterieus en toegewijd anders. Het is geen toeval dat het merk zich wereldwijd heeft gevestigd en vandaag de dag staat voor composities die luxueus en toegeeflijk zijn en zich richten op de representatie van de drager.

Geuren voor trendsetters en kosmopolieten

Hoewel er talloze geuren voor mannen zijn, is de selectie Montana parfums voor vrouwen wereldwijd veel groter. Elke Montana mannengeur is kruidig en pittig en bevat noten van kaneel, kardemom, bergamot en nootmuskaat. Tonkaboon en kruidige peper spelen ook een belangrijke rol in de mannengeuren. Tot de hoogtepunten voor de moderne man behoren de geuren Graphite en Initial.

De sierlijke vrouwengeuren Suggestion en Claude Montana inspireren veeleisende vrouwen over de hele wereld. Parfum de Femme en Parfum de Peau zijn vrouwelijk, verleidelijk en vrolijk. De flacons geven al een eerste indruk van wat de veeleisende dame van de wereld kan verwachten van een Montana parfum. Elegantie en exclusiviteit kenmerken de ontwerpen en zijn meer dan een gok naar de geur die verborgen zit achter het kunstig en liefdevol bewerkte glas. Feit is dat niets aan het toeval wordt overgelaten met een Montana parfum. Het verwennen van de zintuigen en focussen op de essentie, gekoppeld aan speelse lichtheid en sprankelende verleiding zijn de indrukken die een Montana parfum wil oproepen.

De geuren zijn bedoeld om het zelfvertrouwen te versterken en de modebewuste trendsetter of de trendsetter die zich zeer bewust is van zijn charisma in het middelpunt van elke samenleving te plaatsen. Wie onzichtbaar wil blijven en zich in de massa wil verstoppen, moet niet naar Montana parfums grijpen. De sierlijke geur uit het Parijs van de jaren 80 en het levendige New York blijft niet verborgen en voorkomt dat jij of hij onopgemerkt tussen andere mensen verdwijnt en onzichtbaar verdwijnt. Als je jezelf wilt laten zien, zijn de geuren van Montana de perfecte metgezel en ondersteuner.

Mannengeuren van Montana getuigen van kracht en wilskracht, de wil om een doel te bereiken en daar alles voor te geven. Vrouwengeuren zijn sterk, vol passie en trekken mannen aan met hun unieke nuances. Een Montana parfum voor vrouwen en een Montana geur voor mannen zijn een creatief cadeau, niet in het minst vanwege hun unieke verpakking, die vreugde brengt aan de mensen van wie je houdt en zorgt voor dagelijkse avonturen en ervaringen.

Montana geuren hebben geen reclame nodig

Net zo mysterieus als het parfum zelf is het productieproces, waarover geen reclame wordt gemaakt. Een Montana parfum is bedoeld om te boeien door zijn sensualiteit en zeggingskracht alleen. De geuren worden gepresenteerd in sierlijke en verleidelijk elegante flacons. Toch is er een wereldberoemde filmscène die wordt beschouwd als een indirecte reclame voor Montana parfum voor vrouwen. In de legendarische thriller Basic Instinct heeft hoofdrolspeelster Sharon Stone een flesje Montana parfum op de plank van haar badkamerspiegel staan. Meer grootschalige reclame is niet nodig. De populariteit van de geurserie kan ook niet worden ontkend. Toch zijn er verschillende campagnes die worden benadrukt door uitzonderlijk mooie gezichten uit de modewereld en gelanceerd om de exclusiviteit van Montana te benadrukken. Namen spelen hier een ondergeschikte rol, want de fabrikant vertrouwt niet op supermodellen en wereldberoemde gezichten, maar op schoonheden die de geuren presenteren en ze die bepaalde uitstraling geven.

Een grote selectie Montana parfum is online beschikbaar. Als je op zoek bent naar Montana parfum online, kun je niet alleen koopjes vinden en het gewenste Montana parfum kopen tegen een gunstige prijs, maar ook meer te weten komen over het merk en de speciale kenmerken van Montana geuren. Montana is een eerbetoon aan zelfvertrouwen en charisma dat betovert en volledig betovert.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Montana met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ausuchers68
Superlekker en bijzonder

Een heerlijke geur die niet verveelt. Ik draag hem graag naar mijn werk en een paar collega's hebben hem inmiddels ook aangeschaft. Uiteraard ook bij easycosmetic want goedkoper is hij niet te vinden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten