Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Claude Montana ontwierp eerst kostuumjuwelen en werkte bij de Parijse Opera voordat hij zich op het ontwerpen van kleding toelegde. In de jaren tachtig was hij een van de meest succesvolle modeontwerpers in Europa, niet in het minst dankzij zijn provocerende, exravagante lederen outfits.

Meer info

Koop Montana Parfum goedkoop

Meer info +

Modeontwerper Claude Montana doorbreekt trends en herleeft oude stijlen

De Spaans-Duitse modeontwerper Claude Montana wordt beschouwd als een stijlicoon uit de jaren 80 naast Thierry Mugler. En dat zeggen niet alleen fans en kenners van de scene, maar ook bekende collega's als Yves Saint Laurent. Zo benadrukte Laurent bijvoorbeeld meer dan eens dat hij Montana zeer getalenteerd vond. De redenen hiervoor zijn de opvallende en gedurfde collecties van Montana, die altijd bruisen van kleur en creativiteit. Men kan duidelijk zien dat Montana altijd de vrije loop laat aan haar creativiteit en zich zelden aan grenzen, trends of binnen en buiten houdt.

In zijn modecollecties valt vaak op dat Montana sterk beïnvloed wordt door contrasterende tinten blauw en rood, door koude, kunstmatige en metallic effecten, maar ook door neutraliteit als ongewoon geheel. Claude Montana heeft echter nooit echt stukken voor de massa gemaakt. Naast ongewone kleuren, vormen en composities heeft Montana altijd veel belang gehecht aan exclusiviteit. Daarom moeten al zijn creaties niet alleen ongebruikelijk, gedurfd en de trend van morgen zijn, maar ook van zeer hoge kwaliteit. Veel van zijn modecreaties zijn gemaakt van de fijnste stoffen zoals kasjmier of zijde, die hier en daar worden versterkt door de toevoeging van ruw leer. Maar het is ook de rijkdom aan contrast en het spel met elegantie, creativiteit, exclusiviteit en absurditeit dat de parfumcreaties van Montana opvallen. Niet alleen is er geen geur zoals de andere, de enige notenniveaus variëren ook van minimaal tot drastisch, afhankelijk van de geur. Daarom belooft elk Montana-parfum, of het nu voor haar of voor hem is, een avontuur voor de zintuigen.

Van mode tot buitengewone geurcreaties

De geur van Montana leidt naar de betoverende wereld van de Franse flair en tegelijkertijd naar de veelzijdigheid van een moderne stad als New York. Dit is geen toeval, want deze twee steden hebben de ziel van de ontwerper Claude Montana gevormd en vormen de kern van het leven van de Fransman. Montana Parfum wordt voornamelijk gekocht door mensen die een exclusieve levensstijl hebben en houden van buitengewone geuren. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een voortreffelijke smaak en liefde voor het bijzondere. Een ander aspect van Montana Parfums is de presentatie in een fles die inspireert door zijn buitengewone design en zich stijlvol presenteert en de geur die het bevat. Het luxemerk is extravert, welbespraakt en vol pulserend leven, dat goedkoop kan worden gecombineerd met een eigen levensstijl en een persoonlijk idee van luxe en welsprekendheid door de aanbiedingen voor een Montana-parfum.

Geschiedenis en achtergrond van Montana Parfum

Het succesverhaal van de in 1949 in Parijs geboren ontwerper Claude Montamat begint niet in de wereld van de geuren, maar in de productie van sieraden. In Londen gaf hij vorm aan nieuwe trends en ontwierp hij collecties die zijn naamsbekendheid snel deden toenemen en het merk een reputatie over de grenzen van Europa heen gaven. Maar sieraden mogen niet het einde van het verhaal zijn. Montana keerde terug naar Parijs en probeerde zijn hand als modeontwerper. Hier richtte hij een modemerk op, dat hij enkele jaren na de opening overhandigde aan de jonge ontwerper Stéphane Permentier, waaronder het modehuis. Het was 1986, toen Montana besloot zijn eerste parfum op de markt te brengen. Onder de naam 80 ontwikkelde hij een vrouwengeur die al snel een trend werd in Parijs, New York en andere metropolen vanwege de sensuele en verleidelijke samenstelling. Montana had zijn doel gevonden en hield zich vanaf dat moment bezig met de ontwikkeling van nieuwe creaties die werden gekenmerkt door de Parijse flair en ondersteund door New Yorkse glamour.

Elk Montana parfum voor vrouwen en elke Montana mannengeur is mysterieus en op een andere manier gewijd. Het is niet voor niets dat het merk zich wereldwijd heeft gevestigd en staat vandaag de dag voor composities die luxueus verwennen en zich richten op de representatie van de drager.

Geuren voor trendsetters en kosmopolieten

Ook al zijn er tal van geuren voor mannen, de selectie van Montana parfum voor dames van de wereld is veel groter. Elke Montana mannengeur is van kruidige astringency en bevat noten van kaneel, kardemom, bergamot en nootmuskaat. Tonkabonen en kruidige peper spelen ook een ondergeschikte rol in de geuren van mannen. Tot de hoogtepunten voor de moderne mens van de wereld behoren de nuances grafiet en initialen.

De sierlijke geuren Suggestion en Claude Montana bekoren veeleisende vrouwen over de hele wereld. Vrouwelijk, verleidelijk en vrolijk, met Parfum de Femme en Parfum de Peau. De flessen geven al een eerste indruk van wat de veeleisende dame van de wereld verwacht van een Montana parfum. Elegantie en exclusiviteit kenmerken de ontwerpen en zijn meer dan alleen een aanname over de geur die schuilgaat achter het kunstzinnig en liefdevol vervaardigde glas. Het feit is dat met een Montana geur niets aan het toeval wordt overgelaten. De verwennerij van de zintuigen en de focus op het essentiële, gekoppeld aan speelse lichtheid en tintelende verleiding zijn indrukken die een Montana parfum wil ontwaken.

De geuren worden verondersteld om het zelfvertrouwen te vergroten en de modebewuste trendsetter of de trendsetter die zeer bezorgd is over haar charisma in het centrum van elke samenleving te plaatsen. Als je onzichtbaar wilt blijven en je wilt verstoppen in de menigte, moet je niet gaan voor Montana Parfums. De sierlijke geur uit het Parijs van de jaren '80 en het levendige New York blijft niet verborgen en sluit uit dat u of hij ongemerkt tussen andere mensen kan verdwijnen en onzichtbaar kan verdwijnen. Wie zich ertegen wil laten zien, vindt in de Montana geuren een perfecte metgezel en supporter.

Mannengeuren uit Montana getuigen van kracht en wilskracht, van het verlangen om een doel te bereiken en alles te geven om dat doel te bereiken. Vrouwengeuren zijn sterk, gepassioneerd en trekken mannen aan met hun unieke nuances. Een Montana parfum voor vrouwen en een Montana mannengeur zijn een creatief geschenk, niet in de laatste plaats vanwege hun unieke verpakking, die plezier geeft aan uw dierbaren en zorgt voor dagelijkse avonturen en ervaringen.

Montana geuren hebben geen reclame nodig

Zo mysterieus als het parfum zelf is, zo mysterieus is de manier waarop het wordt gemaakt, en er wordt niets openbaar gemaakt. Een Montana parfum moet alleen al door zijn sensualiteit en welsprekendheid verleiden. Sierlijke en verleidelijk elegante flacons presenteren de geuren. Toch is er een wereldberoemde filmscene die wordt beschouwd als indirecte reclame voor Montana-parfum voor dames. In de legendarische thriller Basic Instinct heeft de toonaangevende actrice Sharon Stone een fles Montana geur op de plank van haar badkamerspiegel. Er is geen behoefte aan grootschalige reclame. De populariteit van de geurserie kan ook niet worden ontkend. Toch zijn er verschillende campagnes, onderstreept door uitzonderlijk mooie gezichten uit de modewereld, gelanceerd om de exclusiviteit van Montana te benadrukken. Namen spelen hier een ondergeschikte rol, omdat de fabrikant niet verwijst naar supermodellen en wereldberoemde gezichten, maar naar schoonheden, die hun geuren presenteren en hun een zekere charisma geven.

Een grote selectie van Montana Parfum is online beschikbaar. Als u op zoek bent naar uw Montana parfum online, kunt u niet alleen koopjes vinden en het Montana parfum kopen dat u zoekt, maar u kunt ook meer te weten komen over het merk en de speciale kenmerken van Montana geuren. Montana is een eerbetoon aan het zelfvertrouwen en charisma dat betovert en betovert.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Montana met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ausuchers68
Superlekker en bijzonder

Een heerlijke geur die niet verveelt. Ik draag hem graag naar mijn werk en een paar collega's hebben hem inmiddels ook aangeschaft. Uiteraard ook bij easycosmetic want goedkoper is hij niet te vinden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.