Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Franse modeontwerper kleedde niet alleen beroemdheden als Jacqueline Kennedy Onassis en Raquel Welch, maar werkte ook samen met Christian Dior en Yves Saint Laurent. Sinds het einde van de jaren zeventig worden er ook elegante geuren uitgebracht onder de naam Jean-Louis Scherrer.

Meer info

Jean Louis Scherrer Parfum

Meer info +

Een vleugje perfectie en klassieke elegantie

Jean Louis Scherrer staat voor haute couture in een eigen klasse. Het Parijse modemerk staat bekend om zijn esthetische creaties, die gericht zijn op de soepele en elegante bewegingen van de dans. Expressiviteit en lichaamsbeheersing zijn de leidende principes van deze bijzondere mode.

Jean Louis Scherrer Parfum voor vrouwen dient als aanvulling op het totaalconcept. Klassiek elegant en toch tijdloos, de geuren lijken op perfecte kunst. Ze weerspiegelen het verleidelijke en charmante van de vrouw perfect. Hiervoor gebruiken de parfumeurs zowel fruitige als kruidige noten om een afgerond geheel te creëren dat het temperament en de passie van een liefhebbende vrouw uitdrukt.

Elk Jean Louis Scherrer parfum heeft een vleugje perfectie in zich, net zoals de ontwerper aan zijn mode wil geven. Ondanks de ongelofelijk hoge kwaliteitsnormen is een Jean Louis Scherrer parfum goedkoop te koop, zodat alle dames zelf de heerlijke geuren kunnen ontdekken.

Van visie naar verlies

Geboren in 1935 in Parijs, gaf de voormalige balletdanser Jean Louis Scherrer zijn grote passie voor mode op. Onder de vleugels van de grote Christian Dior en Yves Saint Laurents ontwikkelde hij zich tot een onafhankelijke modeontwerper die in 1962 voor het eerst zijn eigen modelabel presenteerde. Sinds de oprichting van het Parijse label heeft hij bekende namen als de clan Kennedy kunnen kleden.

Maar mode alleen kon zijn dorst naar perfecte outfits niet lessen, vandaar dat hij in 1986 voor het eerst een Jean Louis Scherrer parfum voor vrouwen introduceerde. Hoewel het modehuis zich aanvankelijk slechts op één geur concentreerde, volgden al snel andere extravagante geuren.

In 1992 zorgde hij ervoor dat Jean Louis Scherrer een sensatie als eerste modeontwerper die de geschiedenis inging, door zijn eigen label zonder voorafgaande kennisgeving werd ontslagen. Dit zou ook de geleidelijke desintegratie van het modehuis moeten betekenen, dat uiteindelijk in 2008 werd gesloten. Het Jean Louis Scherrer stierf in juni 2013 na een ziekte van tien maanden. Sinds 2013 is de traditionele smid echter nieuw leven ingeblazen in de handen van de Dumesnil Group en kon het jaar daarop zijn eerste flagshipstore openen in Parijs. Sindsdien kunnen klanten er haar Jean Louis Scherrer parfum kopen. Als alternatief kunt u online een Jean Louis Scherrer parfum kopen.

Vijf Jean Louis Scherrer geuren voor vrouwen met stijl

Jean-Louis Scherrer Eau de Parfum en Eau de Toilette, het eerste Jean-Louis Scherrer parfum voor dames, is simpelweg genoemd naar het modehuis. De topnoot van de sensuele geur is samengesteld uit fruitige zwarte bessen en mandarijnen, die slim zijn verfijnd met bergamot en galbanum en een frisse snuifje achterlaten. Jasmijn, bladeren van de Bulgaarse roos en iris vormen de bloemige hartnoot. In de basis zijn er nuances van sandelhout, vetiver, patchouli en eikenmos, waardoor het Jean Louis Scherrer parfum zijn natuurlijke charme krijgt. De vrouwelijke geur is expressief en geeft de vrouw veel zelfvertrouwen.

De Jean Louis Scherrer geur met de eenvoudige naam 2 is de opvolger van de geur ontwikkeld in 1986 en is verkrijgbaar als Eau de Toilette en Eau de Parfum. Hoewel er op sommige punten overeenkomsten zijn met de voorganger, zijn er in totaal 2 verschillende paden genomen. De Portugese mandarijn geeft de topnoot een vleugje citrus, terwijl roos, jasmijn, tuberoos, engelwortel, engelwortel en paarse bladeren de bloemige kant van het parfum benadrukken. Vetiver, sandelhout, cederhout, mirre en kaneel vormen samen een kruidige, houtachtige kernnoot die het Jean Louis Scherrer parfum van de vrouw haar warmte geeft. Ook de basis bestaande uit benzoëhars, opoponax, civet, patchouli, eikenmos en muskus versterken de natuurlijke houten kern van de geur.

Als je een heel speciaal Jean Louis Scherrer parfum wilt kopen, is het moeilijk om voorbij One Love te komen. Met zijn topnoten van mimosa, bergamot, viooltjesbladeren, saffraan en citroen combineert het parfum de frisheid van citrusvruchten met pittige en bloemige nuances. Verschillende houtsoorten, lila, magnolia en iris versterken dit effect in de hartnoot. De basisnoot van eikenmos, ambrettezaad en vetiver vervolledigt de geur en maakt het een onvergetelijke ervaring. Een tijdloos parfum vol elegantie.

Met Nuits Indiennes is Jean Louis Scherrer een parfum uit een mystieke wereld aan het racen. Bergamot, mandarijn, verse perzik en citroen vormen de pittige topnoot van de geur. Lelietjes van de vallei, lila, jasmijn en heliotroop in de hartnoot ronden de compositie af. Zware ingrediënten zoals tonkaboon, civet, benzoëhars en sandelhout in de basis geven het Jean Louis Scherrer parfum een oosterse, kruidige noot. Geïnspireerd door het gevoel van een kus, werd de mysterieuze geur gecreëerd in 1994.

De parfumeur achter One Love and Co.

Thomas Fontaine is een huisparfumeur met onder andereJean Louis Scherrer . Als onafhankelijke parfumeur creëert hij echter ook geuren voor gerenommeerde geurenhuizen zoals Agent Provocateur, Lubin en Jean Patou. Na zijn afstuderen aan de École de Versailles kon hij een jeugddroom verwezenlijken en uitzonderlijke parfumcomposities ontwikkelen voor de groten uit de industrie.

Als gepassioneerd voorstander van klassieke muziek en als zanger voelt hij zich aangetrokken tot oude geurrecepten. Hij is niet alleen geïnspireerd door muziek alleen, maar ook door de Franse geschiedenis en het voortreffelijke eten, die als muze dienen voor zijn buitengewone geuren. Het feit dat elk Jean Louis Scherrer parfum online beschikbaar is, en dus een veel groter bereik kan bereiken met zijn werk, bevalt de parfumeur enorm.

Naast Fontaine zijn er nog andere bekende neuzen in gebruik voor het label. Onder andere Julie Massé of Nathalie Lorson konden een aanbod tot samenwerking niet weerstaan.

Mooie en stijlvolle flacons

Een Jean Louis Scherrer parfum voor vrouwen is zeker niet alleen overtuigend met zijn unieke geur, maar ook de elegante fles weerspiegelt de glamour en de glorie van het Franse modehuis. Het slanke figuur van de transparante flacons volgt rechte structuren en vindt zijn perfectie in luxe gouden kappen. De flacons lijken op wolkenkrabbers en zijn alleen voorzien van een logo-opdruk. De ontwerper Serge Mansau is verantwoordelijk voor het uiterlijk van de flacon van Jean Louis Scherrer 2. Wie op internet zoekt, vindt zijn Jean Louis Scherrer parfum goedkoop in onze webshop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.