Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Er is bijna niemand die niet bekend is met de naam Solingen. Daar, in de Noordrijn-Westfaalse stad in de buurt van Düsseldorf, ligt het Duitse centrum voor de vervaardiging van messen, kleermakersartikelen en ook bestek. Wie dus een product van Pfreilring kiest, krijgt niet alleen kwaliteit, maar ook traditie.

Meer info

Pfeilring producten goedkoop kopen

Meer info +

Nagelverzorging en nog veel meer

Pfeilring is een naam die goed bekend is in de wereld van de nagelverzorging. Al meer dan 120 jaar, preciezer gezegd sinds 1896, produceert het bedrijf zijn producten in Solingen, de wereldberoemde bladenstad. Het begint allemaal met sigarenknippers van oprichter Carl Müller. Wanneer Paul Schmidt partner wordt, wordt Pfeilring GmbH & Co KG opgericht. Haar handelsmerk, de Pfeilring , emblazoned na 1945 op steeds meer producten, van nagelschaar tot scheermesjes tot schoonheidsproducten, bestek en ander bestek. In het begin kun je alleen Pfeilring nagelverzorging kopen in geselecteerde winkels, kappers en kappers, maar dit verandert als de vraag blijft groeien. Na verloop van tijd wordt het Pfeilring de wereldleider in nagelverzorging, of het nu gaat om manicure of pedicure. Vandaag de dag kunt u online Pfeilring nagelverzorging kopen, maar ook in goed gevulde drogisterijen en supermarkten. Het hele scala aan aanbiedingen wordt echter pas duidelijk als je op zoek bent naar Pfeilring nagelverzorging in de online winkel. Dit is waar de ervaring van het bedrijf zich laat voelen.

Alles uit één hand

Het bedrijf combineert vakmanschap met techniek op een elegante manier en beschouwt dit - naast de hoge kwaliteit en veelzijdigheid van de producten - als onderdeel van zijn succes. Hoogwaardige scharen, bestanden en pincetten kosten vaak veel geldPfeilring . Verbazingwekkend genoeg kun je niet zomaar online Pfeilring nagelverzorging kopen. Pfeilring Nagelverzorging voldoet aan alle eisen voor kwaliteit, functie, levensduur en is ook vertegenwoordigd in de lagere prijsklassen. Pfeilring Nagelverzorging is echt goedkoop in veel goed gesorteerde supermarkten. Nagelverzorging is bijzonder belangrijk voor veel mensen, want mooie en goed verzorgde handen en nagels zeggen ook veel over mensen. Als de manicure en/of pedicure thuis kan worden uitgevoerd dankzij de Pfeilring nagelverzorging, dan is dat des te beter.

Het belangrijkste materiaal voor de Pfeilring nagelverzorging is roestvrij staal, dat vaak vernikkeld of verchroomd is. Dit komt niet alleen het visuele effect ten goede, maar maakt de producten van het bedrijf nog duurzamer. Tegelijkertijd verhoogt het de functionaliteit van de vele verschillende producten. En hoewel er Pfeilring dagelijks duizenden bladen, vijlen, tangen, penselen, penselen, kwasten, kwasten en dergelijke worden gemaakt, worden veel werkstappen nog steeds met de hand uitgevoerd en gecontroleerd door mensen. Zoals het hoort bij een uitgebreide nagelverzorgingPfeilring , maakt het niet alleen metalen voorwerpen. Cuticula pushers, onmisbaar voor manicure, zijn ook gemaakt van kunststof of hardhout. Deze laatste worden vooral gebruikt in schoonheidssalons, nagelstudio's of cosmetische instituten.

Pfeilring Nagelschaar: De schaarbladen worden met de hand geslepen. Volledig gehard zijn de scharen niet alleen bijzonder nauwkeurig, hun enorme scherpte is ook uiterst duurzaam, net als hun uniformiteit.

Pfeilring Cuticula-schaar: Net als de nagelschaar worden ze met de hand geslepen. Maar hun messen zijn veel fijner en smaller om zelfs de kleinste stukjes cuticula schoon te verwijderen.

Pfeilring Spijkernippels: De sterke, ergonomisch gevormde poten van de spijkers zijn met de hand uitgelijnd. Dit zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en zelfs geile nagels kunnen gemakkelijk worden ingekort.

Pfeilring Cuticula nippers: Onmisbaar niet alleen in de pedicure, de precies geslepen, fijne snijvlakken van de tang verwijderen gemakkelijk cuticula.

Pfeilring Saffier nagelvijl: De afgeronde randen voorkomen letsel door de saffierkorrels in de vijl. Verchroomd voor een lange levensduur, de vijl kan gemakkelijk worden gereinigd onder stromend water.

Pfeilring Glazen nagelvijl: Het speciaal geharde glas is niet alleen desinfecteerbaar, het maakt de vijl ook het ideale gereedschap voor broze of gespannen nagels.

Pfeilring Zandbladvijl: Het is de ideale reisgenoot, ook in het vliegtuig, omdat het een houten in plaats van een metalen kern heeft. Toch levert het de Pfeilring gebruikelijke goede resultaten op.

Pfeilring Nagelvijl polijsten: Met deze vijl worden de nagels in vorm gebracht, gladgestreken en uiteindelijk gepolijst. Zo wordt het oppervlak van de nagels prachtig glanzend, volledig zonder nagellak.

Pfeilring Manicure/pedicure cases: Uitgerust met vijlen, scharen, pincet, cuticula pushers en tangen bieden de cases van fijn kalfsleder en rundleer de optimale uitrusting voor perfecte nagelverzorging in één greep.

Andere Pfeilring nagelverzorgingsproducten die u kunt kopen zijn de populaire reisnagelknippers. Klein en handig als een USB-stick, de nagelknipper past in elke zak. De bladen liggend op elkaar met een perfecte terugvering zorgen voor effectiviteit, beheersbaarheid en een lange levensduur. Om de nagels schoon te maken en de nagelriem terug te duwen, biedt Pfeilring nagelverzorging ook de juiste instrumenten. De cuticula pusher met de praktische verzonken handgreep is ook gemaakt van roestvrij staal. Het is gemakkelijk schoon te maken en duwt de ideaal verzachte schubbenlaag moeiteloos terug. De nagelreiniger met de scherp uitziende punt is speciaal ontwikkeld om de nagelpunt te ontdoen van het onderliggende vuil. Het dubbele instrument van Pfeilring nagelverzorging is bijzonder populair omdat het bestaat uit een nagelreiniger en een cuticula pusher. Ook de manicurestick van hoogwaardig kunststof is erg populair. De ene kant heeft een gladde punt, de andere kant heeft een rubberen hoef die de cuticula niet beschadigt. Zelfs professionals vallen er graag op terug.

Duurzaam, hygiënisch en gebruiksvriendelijk

Hygiëne is niet alleen belangrijk voor professionele nagelverzorging. Dat is ook de reden waarom veel van de Pfeilring nagelverzorgingsproducten gemakkelijk te reinigen of te desinfecteren zijn. De houten stokken zijn speciaal voor dit unieke gebruik gemaakt. Ze worden vaak gebruikt in professionele instellingen omdat ze zowel goedkoop als effectief zijn. Iedereen die ooit een ontsteking van de nagelriem heeft gehad, weet hoe onaangenaam en pijnlijk het is. Dit is een andere reden waarom verchroomd roestvrij staal, glas of saffier overheersen in Pfeilring nagelverzorgingsproducten. In principe moeten de nagelverzorgingsbenodigdheden altijd alleen worden gebruikt voor uw eigen nagels. Idealiter wordt een aparte set gebruikt voor de pedicure en manicure. Je gebruikt niet dezelfde handdoek voor handen en voeten.

High-tech en traditie gecombineerd

Om de Pfeilring nagelverzorging betaalbaar te houden, is het ook noodzakelijk dat de Pfeilring fabriek in grote hoeveelheden produceert. Toch vindt het grootste deel van de productie in Solingen plaats. Daar kunt u alle aanbiedingen van de Pfeilring nagelverzorging goedkoop kopen en zelfs kijken naar de productie. Bewust van onze eigen hoge eisen en die van onze klanten, laat het Pfeilring bedrijf zich over de schouder meekijken en biedt inzicht in de continue kwaliteitscontroles en de vele werkprocessen. Pfeilring En een blik op het Pfeilring nagelverzorgingsassortiment online is altijd de moeite waard, want de verscheidenheid aan producten is net zo overtuigend als hun eersteklas vakmanschap.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 130
toepassen
Pfeilring

Pfeilring: Voller Einsatz für Maniküre und Pediküre

Schon seit 1896 entstehen bei Pfeilring in Solingen hochwertige Nagelscheren und Hautscheren sowie weitere Werkzeuge wie Pinzetten, Nagelknipser oder -zangen.
Pfeilring

Beständige Qualität

Pfeilring Produkte sind für ihre Qualität und Langlebigkeit bekannt. Die Instrumente aus Edelstahl können unter anderem verchromt, vergoldet oder nickelfrei abgerundet werden - ganz nach Vorliebe oder Bedarf.
Pfeilring

Traditionelles Handwerk und moderne Produktion

In einer Kombination aus modernen Verfahren und bewährter Handarbeit - zum Beispiel beim Schleifen - entstehen Pfeilring Produkte, die im Nagelstudio genauso wie zu Hause überzeugen.