Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 135
toepassen
Pfeilring

Pfeilring: Voller Einsatz für Maniküre und Pediküre

Schon seit 1896 entstehen bei Pfeilring in Solingen hochwertige Nagelscheren und Hautscheren sowie weitere Werkzeuge wie Pinzetten, Nagelknipser oder -zangen.
Pfeilring

Beständige Qualität

Pfeilring Produkte sind für ihre Qualität und Langlebigkeit bekannt. Die Instrumente aus Edelstahl können unter anderem verchromt, vergoldet oder nickelfrei abgerundet werden - ganz nach Vorliebe oder Bedarf.
Pfeilring

Traditionelles Handwerk und moderne Produktion

In einer Kombination aus modernen Verfahren und bewährter Handarbeit - zum Beispiel beim Schleifen - entstehen Pfeilring Produkte, die im Nagelstudio genauso wie zu Hause überzeugen.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Er is bijna niemand die de naam Solingen niet kent. Daar, in de Noordrijn-Westfaalse stad in de buurt van Düsseldorf, ligt het Duitse centrum voor de productie van messen, bestekken en ook bestek. Wie kiest voor een product van Pfreilring krijgt dus niet alleen kwaliteit, maar ook traditie.

Meer info

Koop Pfeilring producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Nagelverzorging en nog veel meer

Pfeilring is een bekende naam in de wereld van nagelverzorging. Al meer dan 120 jaar, sinds 1896 om precies te zijn, produceert het bedrijf zijn producten in Solingen, de wereldberoemde messenstad. Het begon allemaal met sigarenknippers, die werden gemaakt door de oprichter van het bedrijf, Carl Müller. Als Paul Schmidt partner wordt, ontstaat Pfeilring GmbH & Co KG. Het handelsmerk, de Pfeilring, wordt na 1945 op steeds meer producten aangebracht, van nagelschaartjes en scheermesjes tot schoonheidsproducten, bestek en ander bestek. Aanvankelijk kon Pfeilring nagelverzorging alleen worden gekocht in geselecteerde winkels, bij kappers en kapsters, maar dit veranderde toen de vraag bleef groeien. Na verloop van tijd werd Pfeilring wereldwijd marktleider op het gebied van nagelverzorging, zowel voor manicure als pedicure. Vandaag de dag kun je Pfeilring nagelverzorging online kopen, maar ook in goed gesorteerde drogisterijen en supermarkten. Het volledige productaanbod wordt echter pas duidelijk als je Pfeilring nagelverzorging zoekt in de online shop. Hier komt de ervaring van het bedrijf goed van pas.

Alles uit één hand

Het bedrijf combineert op elegante wijze vakmanschap met technologie en beschouwt dit - naast de hoge kwaliteit en variëteit van haar producten - als onderdeel van haar succes. Scharen, vijlen en pincetten van hoge kwaliteit kosten vaak veel geld, maar dat geldt niet voor Pfeilring. Verrassend genoeg is Pfeilring nagelverzorging niet alleen goedkoop online te koop. Pfeilring nagelverzorging voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, functie en duurzaamheid en is ook verkrijgbaar in de lagere prijsklassen. Pfeilring nagelverzorging is echt goedkoop verkrijgbaar in veel goed gesorteerde supermarkten. Nagelverzorging is voor veel mensen bijzonder belangrijk, omdat mooie en verzorgde handen en nagels ook veel zeggen over een persoon. Als de manicure en/of pedicure thuis kan worden gedaan dankzij Pfeilring nagelverzorging, des te beter.

Pfeilring nagelverzorging gebruikt roestvrij staal als het belangrijkste materiaal, dat vaak extra vernikkeld of verchroomd is. Dit verbetert niet alleen het uiterlijk, maar maakt de producten van het bedrijf ook nog eens duurzamer. Tegelijkertijd verhoogt het de functionaliteit van de vele verschillende producten. En hoewel Pfeilring dagelijks duizenden mesjes, vijlen, nippers, borsteltjes en dergelijke produceert, worden veel handelingen nog steeds met de hand uitgevoerd en door mensen gecontroleerd. Zoals het een uitgebreide nagelverzorging betaamt, produceert Pfeilring niet alleen metalen artikelen. Nagelriemduwers, die onmisbaar zijn voor manicure, worden ook gemaakt van kunststof of hardhout. Deze laatste worden vooral veel gebruikt in schoonheidssalons, nagelstudio's of schoonheidsinstituten.

Pfeilring nagelschaartje: De schaarbladen worden met de hand geslepen. Volledig gehard zijn de schaartjes niet alleen bijzonder precies, hun enorme scherpte is ook extreem duurzaam, net als hun uniformiteit.

Pfeilring nagelriemschaar: Net als het nagelschaartje worden ze met de hand geslepen. De bladen zijn echter veel fijner en smaller, zodat zelfs de kleinste stukjes nagelriem netjes kunnen worden verwijderd.

Pfeilring nagelknipper: De sterke, ergonomisch gevormde poten van de nagelknippers worden met de hand uitgelijnd. Dit zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en zelfs gekeratineerde nagels kunnen gemakkelijk worden ingekort.

Pfeilring nagelriemknippers: Niet alleen onmisbaar bij pedicures, de nauwkeurig geslepen, fijne snijvlakken van de nippers verwijderen nagelriemen met gemak.

Pfeilring saffier nagelvijl: De afgeronde randen voorkomen verwondingen door de saffierkorrels in de vijl. De vijl is verchroomd voor een lange levensduur en kan eenvoudig onder stromend water worden gereinigd.

Pfeilring glazen nagelvijl: Het speciaal geharde glas is niet alleen desinfecteerbaar, het maakt de vijl ook het ideale gereedschap voor broze of beschadigde nagels.

Pfeilring schuurpapiervijl: Het is de ideale reisgenoot, zelfs in het vliegtuig, omdat het een houten kern heeft in plaats van een metalen kern. Desondanks levert het de goede resultaten die je gewend bent van Pfeilring.

Pfeilring polijstnagelvijl: Deze vijl wordt gebruikt om de nagels te vormen, glad te maken en uiteindelijk te polijsten. Hierdoor wordt het oppervlak van de nagels mooi glanzend, zonder nagellak.

Pfeilring manicure-/pedicurekoffers: Uitgerust met vijlen, scharen, pincetten, nagelriemknippers en nippers bieden de koffers van fijn kalfsleer en rundleer de ideale uitrusting voor een perfecte nagelverzorging op één plek.

Andere producten van Pfeilring nagelverzorging zijn de populaire nagelknippers voor op reis. De nagelknipper is klein en handig, net als een USB-stick, en past in elke broekzak. De gestapelde bladen met perfecte terugvering zorgen voor effectiviteit, gebruiksgemak en een lange levensduur. Pfeilring nagelverzorging biedt ook de juiste instrumenten voor het schoonmaken van de nagels en het terugduwen van de nagelriemen. De nagelriemduwer met de praktische verzonken greep is ook gemaakt van roestvrij staal. Het is gemakkelijk schoon te maken en duwt de nagelriemen, die idealiter zacht moeten zijn, moeiteloos terug. De nagelreiniger met scherpe punt is speciaal ontwikkeld om vuil van de nagel te verwijderen. Het dubbele instrument uit de Pfeilring nagelverzorgingslijn is bijzonder populair omdat het bestaat uit een nagelreiniger en een nagelriemduwer. De manicurestick van hoogwaardig kunststof is ook erg populair. De ene kant heeft een gladde punt, de andere kant heeft een rubberen hoef die de nagelriem niet beschadigt. Zelfs professionals gebruiken ze graag.

Duurzaam, hygiënisch en gebruiksvriendelijk

Hygiëne is niet alleen belangrijk voor professionele nagelverzorging. Dit is nog een reden waarom veel van de Pfeilring nagelverzorgingsproducten gemakkelijk te reinigen of te desinfecteren zijn. De houten staafjes zijn speciaal gemaakt voor eenmalig gebruik. Ze worden vaak gebruikt in professionele instellingen omdat ze zowel goedkoop als effectief zijn. Iedereen die wel eens een nagelriemontsteking heeft gehad, weet hoe vervelend en pijnlijk dat is. Dit is nog een reden waarom verchroomd roestvrij staal, glas of saffier de overhand hebben in Pfeilring nagelverzorgingsproducten. Als algemene regel geldt dat je nagelverzorgingsproducten alleen mag gebruiken voor je eigen nagels. Idealiter gebruik je een aparte set voor pedicure en manicure. Je gebruikt tenslotte niet dezelfde handdoek voor je handen en voeten.

High-tech en traditie gecombineerd

Om Pfeilring nagelverzorging betaalbaar te houden, is het ook noodzakelijk dat de Pfeilring fabriek in grote hoeveelheden produceert. Toch vindt het grootste deel van de productie plaats in Solingen. Daar kun je alle Pfeilring nagelverzorgingsproducten kopen tegen voordelige prijzen en zelfs een kijkje nemen in het productieproces. De Pfeilring fabriek, die zich bewust is van haar eigen hoge standaarden en die van haar klanten, laat je over haar schouder meekijken en biedt inzicht in de constante kwaliteitscontroles en de vele werkprocessen. Pfeilring staat voor hoge kwaliteit "made in Germany". En het is altijd de moeite waard om het Pfeilring nagelverzorgingsassortiment online te bekijken, want de verscheidenheid aan producten is net zo indrukwekkend als hun eersteklas vakmanschap.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten