Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De legendarische schoenenontwerper maakte de sprong van zijn Italiaanse thuisland naar Hollywood. Heel wat Hollywoodsterren en producties hebben van Salvatore Ferragamo 's talent geprofiteerd. Zijn nalatenschap wordt ook weerspiegeld in de geuren.

Meer info

Salvatore Ferragamo Parfum

Meer info +

Salvatore Ferragamo Parfum - een merk met geschiedenis

Het luxueuze merk Salvatore Ferragamo is nog steeds wereldwijd bekend en geliefd om zijn exclusieve en elegante schoenen. Hoe populair, bleek bijvoorbeeld ook uit cultfilms of series als "Sex and the City", waarin de modefanatieke hoofdrolspeelsters herhaaldelijk lovend spraken over het schoeisel van het Italiaanse huis. Tegenwoordig is het merk Salvatore Ferragamo niet alleen bekend om zijn schoenen en tassen - het creatieve huis is ook al meer dan een decennium actief op de wereldwijde parfummarkt.

Elk Salvatore Ferragamo parfum deelt twee dingen met de anderen: De onvergelijkbare elegantie en liefde voor vakbekwame luxe die ze bij elke pomp uitstralen. Maar buiten dat, konden ze nauwelijks meer verschillend zijn. Verschillende sillages hebben soms een zacht en klassiek effect, soms eerder pompeus en innemend, of soms volledig verleidelijk en boosaardig. Op die manier weet elk individueel parfum Salvatore Ferragamo de meest uiteenlopende smaken te bekoren en zorgt het er dus voor dat elke klant echt de juiste geur vindt.

Een Italiaans verhaal dat begon in Hollywood

Het merk Salvatore Ferragamo werd in 1927 opgericht en dankt zijn naam en wereldwijde succes aan de gelijknamige Italiaanse schoenenontwerper. Hij begon als schoenmaker voordat het bedrijf werd opgericht en werd beroemd door zijn creaties voor Hollywood tussen de jaren '20 en '50. Tot zijn beroemdste klanten behoorden filmsterren als Marilyn Monroe, Greta Garbo en Audrey Hepburn. Voorheen had Ferragamo ontwerpen gemaakt voor filmproductiemaatschappijen of schoenen gerepareerd voor filmproducties. Het was echter zijn dochter Fiamma die, nadat zij in de jaren zestig het bedrijf had overgenomen, een nieuw tijdperk inluidde voor het merk en het parfum Salvatore Ferragamo: voor het eerst breidde zij het assortiment uit van schoenen tot andere luxegoederen zoals tassen, horloges en andere accessoires.

Over de hele linie heeft het huis altijd gestaan voor elegantie en creativiteit. Iets wat vandaag de dag duidelijk te zien is op Salvatore Ferragamo Parfum. Het eerste Salvatore Ferragamo parfum werd in 1998 gelanceerd. Het draagt de naam van het huis, is gericht op zelfverzekerde vrouwen die van luxe houden, en wordt ook vandaag nog als een klassieker beschouwd. Tegenwoordig omvat het gamma van het huis echter een hele reeks geselecteerde geurcreaties voor vrouwen en mannen in de meest uiteenlopende leeftijdsgroepen en met de meest uiteenlopende eisen.

Van Acqua Essenziale tot Signorina tot Uomo - Salvatore Ferragamo en zijn parfums

Is de ooit onbekende schoenmaker Salvatore Ferragamo ook heel klein en bescheiden begonnen met het ontwerpen en maken van schoenen voor zijn zus, het naar hem genoemde huis is nu een van de belangrijkste adellijke merken ter wereld. Sinds 1998 is het merk ook zeer succesvol op de parfummarkt. Het parfum Salvatore Ferragamo dat de weg vrijmaakte voor het label was het damesparfum Salvatore Ferragamo - een poging om de sensualiteit, elegantie en vrouwelijkheid waar het huis vandaag nog steeds voor staat, in een flesje te vangen. Dit parfum Salvatore Ferragamo heeft een zeer fruitige sillage die bestaat uit noten als kokosnoot, kassia en iris. Zelfs vandaag de dag wordt de geur beschouwd als een klassieker, maar het was niet de eerste en laatste geur van het beroemde huis.

De bekendste creaties van het huis voor vrouwen zijn tegenwoordig waarschijnlijk de geuren Signorina en Tuscan Soul. De wereldberoemde Signorina-lijn, bijvoorbeeld, richt zich in de eerste plaats tot jonge vrouwen of vrouwen die jong van hart zijn en dit willen benadrukken met een levendige en jeugdige geur. Niettemin zijn alle creaties uit de serie, die nu eens meer en dan weer minder fruitig-fris, edel-elegant of verleidelijk-vrouwelijk zijn, elegant en luxueus. Het Signorina parfum, bijvoorbeeld, is zowel speels als verfijnd met noten van pannacotta, jasmijn en rozen, terwijl creaties zoals het Signorina Eleganza parfum vrouwelijkheid en gratie uitstralen met accenten van wit leer en amandelpoeder. Het parfum Signorina Mimosa daarentegen presenteert zich met noten van sinaasappelbloesem, vanillemousse en witte bloesem die immens en duurzaam mysterieus, creatief en veelzijdig zijn.

Het gamma herenparfums van het merk Salvatore Ferragamo wordt gedomineerd door parfums zoals de Uomo serie of de Acqua Essenziale serie. De Uomo lijn is een van de nieuwste geurhits van het huis van Salvatore Ferragamo. Het heeft de markt en de fans stormenderhand veroverd. Uomo, een Salvatore Ferragamo parfum voor mannen, kwam in 2016 op de markt en weet te overtuigen met een zoet-kruidig boeket. Dit is samengesteld uit noten als onder andere zwarte peper, oranjebloesem, tonkaboon en sandelhout, en spreekt dus vooral mannen aan die willen dat hun parfum veelzijdig, mannelijk en elegant tegelijk is. De Acqua Essenziale-lijn is daarentegen pittiger en frisser en maakt, afhankelijk van de variatie - waaronder het klassieke Salvatore Ferragamo -parfum uit 2013 - indruk met een sillage bestaande uit noten als grapefruit, vetiver en munt.

Bekende namen en gezichten en Salvatore Ferragamo

Vanaf het allereerste begin, zelfs met het eerste parfum Salvatore Ferragamo, heeft het huis samengewerkt met gerenommeerde en wereldberoemde neuzen zoals die van Jaques Cavallier, Sophie Labbe of Alberto Morillas om parfumgeschiedenis te schrijven - en de hele lijst is aanzienlijk langer. Deze drie parfumeurs alleen al behoren tot de belangrijkste van onze tijd en hebben ook parfums gecreëerd zoals Bvlgari Man en Ferrari Uomo (Morillas), Azzaro's Oh La La (Cavallier) of Carachel's Promesse (Labbe). En Salvatore Ferragamo berust ook op samenwerking op lange termijn. Zo is parfumeur Juliette Karagueuzoglou betrokken geweest bij alle Salvatore Ferragamo parfums van de Signorina-reeks.

Maar niet alleen bij Salvatore Ferragamo Parfum vertrouwt het huis op de samenwerking met bekende namen of gezichten - ook op het vlak van marketing, zij het eerder onrechtstreeks. In plaats van zich te verlaten op bekende reclamegezichten voor affiches en dergelijke, heeft het huis zich altijd gebaseerd op tevreden, bekende klanten. Zoals reeds vermeld, waren Hollywood-grootheden en -iconen zoals Audrey Hepburn en Marilyn Monroe tijdens hun leven enthousiaste klanten, en zij deelden dit graag met anderen door mond-tot-mondreclame. Vandaag de dag behoren mode-iconen als Sarah Jessica Parker (Carrie uit "Sex and the City") tot de fervente fans van het huis.

Is er Salvatore Ferragamo parfum goedkoop?

Elk Salvatore Ferragamo parfum spreekt tussen de vakkundig samengestelde geurlijnen in het geheim van elegantie, luxe en, afhankelijk van de oriëntatie, ook van vrouwelijkheid of mannelijkheid. Elk Salvatore Ferragamo parfum is uniek en fundamenteel verschillend qua sillage, zodat werkelijk aan elke smaak en aan elke individuele behoefte wordt voldaan. Maar waar kun je Salvatore Ferragamo parfum kopen? Hoe kan Salvatore Ferragamo parfum goedkoop worden gekocht? Het antwoord is: je kunt Salvatore Ferragamo parfum online kopen - en Salvatore Ferragamo parfum is daar vaak goedkoop.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Salvatore Ferragamo met vier sterren of meer
4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Thrintessets
Heerlijke herengeur

Dit is een echt te gekke herengeur. Pittig maar toch elegant en ik ben er dol op. Ook mijn vrouw vindt hem heerlijk ruiken. Dus mannen: bestellen!

Commentaar van Ager1969
had ik nooit gedacht

Ik had nooit gedacht dat deze geur mij zo goed zou bevallen. De levering was supersnel. Koop hier graag weer.

Commentaar van Feand1966
Nieuw

Voor mij althans nieuwe geur van Ferragamo. Ik vind hem lekker maar toch niet zo lekker als de eerdere geuren, Kwestie van smaak...

Damesparfum +

Vooral dames genieten al sinds de jaren 1920 van de ontwerpen van de Italiaanse schoenenontwerper. Wie zich geen paar van Salvatore Ferragamo kan veroorloven of zijn outfit wil vervolledigen, heeft de keuze uit talrijke vrouwelijke parfums.

Salvatore Ferragamo Parfum voor vrouwen en elke gelegenheid

Salvatore Ferragamo Deze naam klinkt niet alleen als muziek in de oren van de meeste schoenliefhebbers. Het trendy Italiaanse huis is sinds enige tijd ook een belangrijke speler op de markt van de topmerken als het gaat om verfijnde en luxe Salvatore Ferragamo parfums voor vrouwen. Het betovert zijn klanten en laat de concurrentie steeds weer zweten met unieke, sensuele, elegante en betoverende creaties.

De parfumgeschiedenis van het huis begon in 1998 met de Salvatore Ferragamo geur Damen Pour Femme, die een stukje geurgeschiedenis zou schrijven. Ook vandaag de dag nog is Salvatore Ferragamo vrouwenparfum een van de klassiekers in het wereldwijde segment van de vrouwenparfums - ook vanwege de levendigheid en elegantie ervan. Maar de geurgeschiedenis van het huis mag niet voor lange tijd eindigen met dit parfum.

Het huis Salvatore Ferragamo en zijn vrouwengeurklassiekers

Na het succes van de Salvatore Ferragamo geur Damen Pour Femme in 1998, heeft het huis in 2001 een eigen geurmerk Salvatore Ferragamo opgericht. Parfums zoals de klassiekers Signorina, Emozione en Touscan Scent volgden. Met name de Signorina-serie, die al meer dan vijf jaar aan populariteit wint, maakte de weg vrij voor het huis om een leider in de parfummarkt te worden met een Salvatore Ferragamo parfum voor vrouwen en een ongelooflijk sensuele maar sprankelende sillage bestaande uit noten van jasmijn, pioenroos, pannacotta en patchoeli.

In de loop der jaren is Salvatore Ferragamo de populaire Signorina lijn uitgebreid met geuren zoals Signorina In Fiore, Signorina In Rosso en Signorina Misteriosa - en elk van deze unieke creaties moet zijn eigen unieke geur karakter hebben. De Misteriosa-variant, bijvoorbeeld, presenteert zich op mysterieuze wijze, maar ongecompliceerd met tonen van braam en neroli, In Rosso betovert met accenten van roze peper en muskus en In Fiore betovert met een fruitig boeket van peer en granaatappel. Toch heeft elk Salvatore Ferragamo parfum voor vrouwen in de lijn een zeer bloemig hart of basisnoot gemeen, waardoor ze er altijd sprankelend en bloemig uitzien.

Van Audrey Hepburn tot Marilyn Monroe - bekende fans van het merk

Al in het begin en dus voor de officiële oprichting van het merk was de schoenmaker en oprichter Salvatore Ferragamo betrokken bij Hollywood - en kreeg hij veel bekende aanhangers. In de jaren vijftig stond hij er bijvoorbeeld om bekend dat hij schoenen op maat maakte voor sterren en sterretjes als Marilyn Monroe, Greta Garbo en Audrey Hepburn - en ze verbergen niet dat ze de werken van Ferragamo erg mooi vonden. Tegenwoordig zijn Hollywood-sterren zoals producer en actrice Sarah Jessica Parker (ook bekend uit de serie "Sex and the City") bekende fans van het merk.

Salvatore Ferragamo s Vrouwenparfum voor een goede prijs?

Moet ik online een Salvatore Ferragamo geur voor vrouwen kopen? En waar kan een Salvatore Ferragamo parfum voor vrouwen tegen een redelijke prijs worden gekocht? Salvatore Ferragamo staat voor exclusiviteit, creativiteit en kwaliteit in zowel de schoenen als de parfums. Daarom kost elk Salvatore Ferragamo parfum voor dames zijn prijs. Toch kunt u besparen op de aankoop Salvatore Ferragamo van parfum voor vrouwen - bijvoorbeeld door online een Salvatore Ferragamo parfum voor vrouwen te kopen.

Herenparfum +

Als je denkt dat Salvatore Ferragamo alleen gespecialiseerd is in damesschoenen, heb je het mis. Het Italiaanse luxelabel creëert ook extravagant schoeisel voor mannen van over de hele wereld. Natuurlijk maken de bijpassende geuren ook deel uit van de portefeuille.

Stijl, kracht en klasse in de fles: geuren Salvatore Ferragamo voor mannen

Het merk Salvatore Ferragamo staat vooral voor één ding: hoogwaardige en edele producten zoals schoenen voor mannen en vrouwen. Hiermee begon de Italiaanse schoenmaker Salvatore Ferragamo aan zijn onvergelijkbare triomftocht door de modewereld in de jaren '20. Tegenwoordig zijn schoenen echter niet meer alles waarmee het gezochte bedrijf zijn tevreden klanten over de hele wereld inspireert. Ook maken deze Salvatore Ferragamo mannengeur biedt het exclusieve merk voor meer dan een decennium.

De mannengeuren Salvatore Ferragamo van de mannen kunnen nauwelijks meer van elkaar verschillen. Soms zijn ze mannelijk en sterk, soms terughoudend en bijna zachtaardig en soms gedurfd en nobel. Maar wat betekent dat in het kleine maar fijne geurdetail, gerelateerd aan elke mannengeur?

Parfums Made in Italy - mannengeuren uit Italië - mannengeuren uit het huis Salvatore Ferragamo

Vandaag de dag biedt het huis Salvatore Ferragamo ook mannen alles wat ze nodig hebben voor een succesvolle, modieuze en elegante uitstraling - schoeisel, accessoires zoals horloges of zonnebrillen en natuurlijk geuren. Elke Salvatore Ferragamo mannengeur die mannen kunnen gebruiken om zich in te beslaan is ongelooflijk veelzijdig - omdat het huis de vele klanten waardeert. Klanten die over de hele wereld te vinden zijn in de meest uiteenlopende leeftijdsgroepen en ook met de meest uiteenlopende eisen.

Ten eerste is er de nieuwe en zeer populaire Uomo lijn, waarmee het label in 2016 een nieuwe mannengeur lanceerde. De Salvatore Ferragamo mannengeur Uomo weerspiegelt het Italiaanse leven in zijn pure vorm - en dus ook zijn klasse, claim en stijlzekerheid. Met noten van onder andere kardemom en zwarte peper, staat het parfum bol van schaamteloosheid en mannelijkheid, en trekt het zowel mannen als vrouwen aan die het uit hun reserve ruiken.

Aan de andere kant is er ook de populaire Acqua serie, waarmee het huis al enkele jaren opwindende geuren fans is. Aromatisch en fris, dit is de beste manier om de levendige lijn te beschrijven. Het boeit, afhankelijk van de Salvatore Ferragamo mannengeur, soms door een vrij kruidig karakter, soms door pure frisheid en soms opnieuw door elegantie en stijl - en altijd tot de laatste geuren.

Parfums voor hem - meer dan een gewone Salvatore Ferragamo mannengeur

Voor zijn geuren heeft het huis altijd uitsluitend samengewerkt met gerenommeerde parfumeurs zoals Sophie Labbe, Jaques Cavallier en Alberto Morillas. Zij behoren tot de bekendste en meest invloedrijke neuzen van onze tijd en zijn ook verantwoordelijk voor klassiekers en bestsellers zoals Bvlgari Man (Morillas) of Carachels Promesse (Labbe). Maar het huis wil niet alleen overtuigen door het parfumkarakter, het design van de flacons en dergelijke moet ook altijd aantrekkelijk en toch nobel en elegant zijn - en het huis slaagt erin om klassieke elegantie te combineren met moderne accenten in elke afzonderlijke mannengeur.

Is het de moeite waard om een mannengeur online Salvatore Ferragamo te kopen?

Parfums uit het huis Salvatore Ferragamo stralen bij elke pompslag kracht, stijl, elegantie en een heel bijzonder vleugje glamour uit. Maar natuurlijk kost elke Salvatore Ferragamo mannengeur zijn prijs. Maar zijn Salvatore Ferragamo mannengeuren ook goedkoop? Waar moet men rekening mee houden bij het kopen van een Salvatore Ferragamo mannengeur en hoe kan men goedkoop een Salvatore Ferragamo mannengeur kopen? Het antwoord: bijvoorbeeld door de geselecteerde Salvatore Ferragamo mannengeur online te kopen.

Unisex-Parfum +

De uniseks parfums van het Italiaanse luxelabel combineren alle expertise van ontwerper en oprichter Salvatore Ferragamo. Zowel mannen als vrouwen hullen zich in de fijne geuren van de Toscaanse serie.

Geuren voor haar en hem - Unisex parfums van Salvatore Ferragamo

Stijl, klasse en kracht: dat is wat de aspirant-schoenmaker Salvatore Ferragamo in de jaren 1920 voor ogen had, nog voor hij het luxelabel lanceerde dat nu over de hele wereld bekend en gegeerd is. Salvatore Ferragamo, dat vandaag de dag staat voor extravagantie en elegantie - en in het hoogst mogelijke design. Het was Ferragamo die de hoge hakken tot leven bracht en er vrouwen over de hele wereld mee betoverde.

Later zou het label daar echter in slagen met talrijke geuren voor mannen en vrouwen in de meest uiteenlopende leeftijdsgroepen en met de meest uiteenlopende interessegebieden. Maar hoe zit het met Salvatore Ferragamo unisex parfum?

Salvatore Ferragamo Unisex parfum: edele geuren voor mannen en vrouwen?

Het label heeft zich in de eerste plaats toegelegd op vrouwen en mannen als individuen - bijvoorbeeld met een grote verscheidenheid aan geuren en geurcollecties die zoveel mogelijk smaken moeten aanspreken door middel van een breed scala aan ingrediënten en veelzijdige boeketten. Daarbij maakt Salvatore Ferragamo geenszins gebruik van clichés en dus ook niet uitsluitend van composities die in het verleden populair zijn gebleken. Het huis waagt zich steeds weer in nieuwe geursferen en biedt zowel mannelijke damesgeuren als bloemige en zachte herengeuren aan.

De feitelijke Salvatore Ferragamo uniseks geuren die het huis tot nu toe aanbiedt zijn vrij klein, hoewel dit in de toekomst wel eens zou kunnen veranderen. Want zoals reeds gezegd Salvatore Ferragamo staat altijd open voor nieuwe dingen. De eigenlijke vrouwenlijn Tuscan Soul bevat bijvoorbeeld ook een uniseks parfum ( Salvatore Ferragamo ), dat zowel mannen als vrouwen moet en kan inspireren met een zeer neutraal vormgegeven geurenspel. Het uniseks parfum Tuscan Soul van Salvatore Ferragamo, dat sinds 2008 verkrijgbaar is, bijvoorbeeld, bestaat uit een citrusachtig-fruitige sillage die barst van frisheid en leven door facetten van bergamot, oranjebloesem en magnolia.

Van schoenmaker van de Starletts tot schoenenicoon

De weg naar Salvatore Ferragamo uniseks parfum was lang. Zoals reeds vermeld, begon de schoenmaker Salvatore Ferragamo de geschiedenis van het nu wereldberoemde luxehuis met het repareren en opwaarderen van schoenen. Hij deed dit jarenlang in Hollywood en maakte snel naam, vooral bij de dames. Maar al rond 1910 ontwierp hij ook zijn eigen schoenen, hoewel die in het begin uitsluitend voor zijn zuster bestemd waren. Dit zou veranderen toen Ferragamo in 1927 eindelijk zijn eigen bedrijf registreerde en voor het eerst zijn schoenen te koop aanbood. In de jaren 1950 behoorden namen als Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Greta Garbo tot zijn trouwe volgelingen - en zij zochten hem zelfs op in Florence toen Ferragamo in de jaren 1930 weer naar Italië verhuisde.

Kun je een Salvatore Ferragamo unisex parfum goedkoop kopen?

Ook nu nog zweren veel rijke en mooie mensen, zoals actrice Sarah Jessica Parker (bekend van "Sex and the City"), bij producten van het huis Salvatore Ferragamo. Het is geen verrassing dat elk Salvatore Ferragamo unisex parfum zijn prijs heeft. Niettemin zijn Salvatore Ferragamo unisex parfums ook tegen lage prijzen verkrijgbaar en kunt u geld besparen - bijvoorbeeld door Salvatore Ferragamo unisex parfum online te kopen. Want anders dan in veel plaatselijke winkels zijn sommige uniseks parfums van Salvatore Ferragamo online vaak veel goedkoper te vinden. Een vergelijking is dus de moeite waard als u een uniseks parfum Salvatore Ferragamo wilt kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.