Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Apotheker en bioloog Jean-Noël Thorel richtte in 1977 Bioderma op met als doel producten te creëren die de mens goed doen. Zo verzorgen de producten van Bioderma niet alleen de huid, ze ondersteunen de huid bij het herontdekken van haar eigen natuurlijke evenwicht en versterken haar van binnenuit.

Meer info

Bioderma kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Bioderma Producten versterken de huid

Bioderma producten dragen al meer dan 40 jaar bij tot een gezonde en mooie huid. De uiterst doeltreffende Bioderma producten zijn beschikbaar op maat van elk huidtype. Verschillende huidtypes hebben specifieke behoeften. Een droge huid is vaak trekkerig en jeukt. Een vette huid is gevoelig voor onzuiverheden, terwijl een gevoelige huid snel reageert met roodheid. Specifieke huidproblemen zoals neurodermatitis hebben meer uitgesproken symptomen. De huid die vaak aan de zon wordt blootgesteld, heeft speciale bescherming nodig. Bioderma producten behandelen niet de symptomen van deze afzonderlijke problemen, maar versterken de huid en haar functies. Het doel is een gezonde huid die in evenwicht is en waarvan de huidbarrière bestand is tegen schadelijke milieu-invloeden. Bioderma onderzoekt de fysiologie en biologie van de huid in samenhang met de persoonlijke levensstijl. Onderzoek door medische professionals van over de hele wereld resulteert in duurzame producten die de huid helpen goed te functioneren. Bij dagelijks gebruik voeden en beschermen de producten van Bioderma de huid voor de lange termijn. Koop gewoon Bioderma producten online en geef uw eigen huid nieuwe vitaliteit!

Een groot merk

De apotheker en bioloog Jean-Noël Thorel richtte in 1977 de onderneming Bioderma op in Aix-en-Provence, waar de hoofdzetel nog steeds gevestigd is. Het eerste product van het merk is Nodé, een shampoo voor de gevoelige hoofdhuid die de hoofdhuid niet ontvreet zonder detergentia. De volgende Bioderma producten zijn in eerste instantie gericht op het reinigen van de huid, en later op huidverzorging.

Bioderma behoort tot de Franse groep NAOS, één van de belangrijkste ondernemingen op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Het kernconcept van Bioderma is ecobiologie. Deze filosofie gaat ervan uit dat onze huid, onze levensstijl en ook onze planeet met elkaar verbonden zijn en elkaar voortdurend beïnvloeden. Mettertijd verandert de huid, de levensstijl en ook de omgeving. Bioderma producten zijn ontwikkeld om de huid te helpen zich met haar eigen middelen aan te passen aan de verschillende milieu-invloeden in de loop van haar leven. Als de huid al uit balans is, helpen de producten van Bioderma het evenwicht te herstellen en alle huidfuncties te normaliseren. Bioderma producten gebruiken ingrediënten die van nature in de huid voorkomen. De basis van het actieve bestanddeel is een zeer zuivere, synthetische suikerbasis. Het hydrateert en heeft een ontstekingsremmend effect. Bioderma herstelt het evenwicht van de huid en houdt deze duurzaam in stand.

Geselecteerde producten van Bioderma in de online winkel

Wie Bioderma producten online zoekt, vindt de volgende lijnen:

-Atoderm verzorgt de droge huid en de huid die vatbaar is voor neurodermitis: De Bioderma Atoderm SOS Spray Anti-Jeuk Ultra-Kalmerende verlicht jeuk in één minuut. Het effect houdt tot zes uur aan. De textuur is ultralicht, bevat geen parfum en is niet comedogeen. Het geeft geen vlekken op kleding. Degenen met een droge huid kunnen andere Bioderma producten kopen die de huid een ontspannen gevoel geven.

-Cicabio wordt gebruikt voor wondgenezing of helpt tegen blauwe plekken: Bioderma Cicabio Arnica+ Arnica Crème is een verzorgende crème die bloeduitstortingen vermindert. De ingrediënten arnica-extract, ANTALGICINE, zink en apigenine versterken de huid en verbeteren de bloedcirculatie. Bij directe toepassing worden blauwe plekken aanzienlijk verminderd.

Hydrabio helpt bij een vochtarme huid: Bioderma Hydrabio Crème Rich Moisturising Care voorziet de diepe huidlagen van vocht en voedingsstoffen. Het AQUAGENIUM complex activeert het natuurlijke hydraterende vermogen van de huid. De huid krijgt een mooie glans en wordt door vitamine E beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden.

-Nodé bevat zachte shampoos: de Bioderma Nodé K Shampooing Keratoreducing Shampoo reinigt op milde wijze de gevoelige hoofdhuid van droge roos. Het vermindert de jeuk en voorkomt de vorming van nieuwe roos. Optimale tolerantie wordt ondersteund door de afwezigheid van parfum.

-Photoderm beschermt de huid tegen UVA/UVB-straling: Voor de rijpere huid is de Bioderma Photoderm Spot-Age SPF 50+ Anti-Spots Antioxidant Gel-Cream geschikt. De combinatie van een krachtig vitamine C-complex, natuurlijke vitamine E en breedspectrum zonnefilters voorkomt vroegtijdige huidveroudering, uitdroging en de vorming van ouderdomsvlekken. Het ondersteunt de regeneratie van de huid en versterkt het natuurlijke afweersysteem. De gel-crème textuur is zeer licht en voelt aangenaam droog aan. Het is een ideale make-up basis. De zonnecrème is waterbestendig, niet-comedogeen en bestand tegen vocht en grote hitte.

Sébium ondersteunt mensen met een vette en onzuivere huid: Voor de onzuivere huid heeft het concentraat Bioderma Sébium Night Peel Smoothing Concentrate een gladmakend effect. De zachte peeling reinigt de huid diepgaand van onzuiverheden met glycolzuur. Het gepatenteerde FLUIDACTIV complex reguleert de talgproductie, zodat de huid minder snel vet wordt. D-Panthenol herstructureert en kalmeert de huid. Na deze behandeling glanst de huid fris en glad.

-Sensibio versterkt de gevoelige, roodheidgevoelige huid: Bioderma Sensibio H2O AR Anti-Redness Micellair Water biedt een milde make-upremover voor de roodheidgevoelige huid. Dit uitzonderlijke micellaire reinigingswater wordt zeer goed verdragen. Zelfs de meest gevoelige huid wordt duurzaam gereinigd en gekalmeerd door ROSACTIV en Cucumis sativus extract. De huid voelt ontspannen aan terwijl de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid opnieuw wordt opgebouwd.

Overigens dragen Bioderma zonnebrandmiddelen niet bij tot het verbleken van koralen, hebben zij geen invloed op de fotosyntheseactiviteit van koralen en zijn zij niet giftig voor koralen. Bioderma streeft ernaar alle macro- en microverontreinigende stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid en het milieu onder controle te houden.

Onafhankelijke tests zorgen voor compatibiliteit

Voor Bioderma is het behoud van de gezondheid van de huid het belangrijkste principe. Daarom vertrouwt de onderneming op een intensief goedkeuringsproces voordat producten worden vrijgegeven. Ook daarna zijn systematische veiligheids- en werkzaamheidstests standaard voor Bioderma producten. Onafhankelijke dermatologen, toxicologen en allergologen over de hele wereld testen alle Bioderma producten op hun verdraagzaamheid. De afgelopen jaren zijn meer dan 1000 klinische studies uitgevoerd op Bioderma producten in meer dan 30 landen. Zij worden gepubliceerd in vele vaktijdschriften. Dit betekent dat elke intolerantie en elk ongewenst effect kan worden geanalyseerd. Als uit het meest recente onderzoek blijkt dat een ingrediënt vermoedelijk toxisch, irriterend of schadelijk voor het milieu is, wordt een proces op gang gebracht om het ingrediënt te vervangen of te verwijderen. Bioderma verplicht zich tot volledige traceerbaarheid van alle grondstoffen. Elk ingrediënt is streng getest op dermatologische veiligheid en biologische werkzaamheid. Het resultaat: voor elk miljoen verkochte Bioderma -producten wordt minder dan één intolerantie gemeld.

Duurzame verzorging voor de huid

Bioderma biedt producten die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van de huid herstellen. Zij ondersteunen de huid om haar eigen evenwicht terug te vinden. Ze laten het niet afhangen van de ingrediënten. Dit betekent dat het uiterlijk van de huid duurzaam en blijvend verbetert in combinatie met een gezonde levensstijl en een gezond milieu. Bioderma is een bedrijf dat zich op alle gebieden richt op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en menselijkheid. Verschillende sociale projecten wereldwijd weerspiegelen de filosofie van Bioderma, die innovatie combineert met vermindering van de milieu-impact en groei. Bioderma producten zijn gunstig voor alle mensen die bewust voor hun huid zorgen en weten dat minder verzorging goed is voor de huid. Want Bioderma geeft de huid wat ze nodig heeft om uit zichzelf te stralen. Daarbij kunt u Bioderma producten goedkoop kopen - bijvoorbeeld hier in de winkel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

6 32
toepassen