Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 32
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Apotheker en bioloog Jean-Noël Thorel richtte Bioderma op in 1977 met als doel producten te creëren die goed zijn voor mensen. De producten van Bioderma verzorgen dus niet alleen de huid, ze helpen de huid haar eigen natuurlijke balans te herontdekken en haar van binnenuit te versterken.

Meer info

Koop Bioderma goedkoop

Meer info +

Bioderma producten versterken de huid

De producten van Bioderma dragen al meer dan 40 jaar bij aan een gezonde en mooie huid. De zeer effectieve Bioderma producten zijn verkrijgbaar op maat voor elk huidtype. Verschillende huidtypes hebben specifieke behoeften. Een droge huid is vaak trekkerig en jeukt. Een vette huid heeft de neiging om onzuiver te zijn, terwijl een gevoelige huid snel reageert met roodheid. Specifieke huidproblemen zoals neurodermitis hebben meer uitgesproken symptomen. De huid die vaak wordt blootgesteld aan de zon heeft speciale bescherming nodig. Bioderma producten behandelen niet de symptomen van deze individuele problemen, maar versterken de huid en haar functies. Het doel is een gezonde huid die in balans is en waarvan de huidbarrière schadelijke milieu-invloeden afweert. Bioderma onderzoekt de fysiologie en biologie van de huid in samenhang met de persoonlijke levensstijl. Onderzoek door medische experts van over de hele wereld resulteert in duurzame producten die de huid helpen goed te functioneren. Bij dagelijks gebruik verzorgen en beschermen Bioderma producten de huid op de lange termijn. Koop Bioderma producten eenvoudig online en geef je huid nieuwe vitaliteit!

Een belangrijk merk

De apotheker en bioloog Jean-Noël Thorel richtte het bedrijf Bioderma op in 1977 in Aix-en-Provence, waar het hoofdkantoor nog steeds is gevestigd. Het eerste product van het merk is Nodé, een shampoo voor de gevoelige hoofdhuid die de hoofdhuid niet ontvet zonder reinigingsmiddelen. De Bioderma producten die volgden waren in eerste instantie gericht op het reinigen van de huid en later op huidverzorging.

Bioderma is onderdeel van de Franse groep NAOS, een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Het kernconcept van Bioderma is ecobiologie. Deze filosofie is gebaseerd op de vooronderstelling dat onze huid, onze levensstijl en onze planeet met elkaar verbonden zijn en elkaar voortdurend beïnvloeden. In de loop van de tijd veranderen de huid, de levensstijl en de omgeving. Bioderma producten zijn ontworpen om de huid in staat te stellen zich aan te passen aan verschillende omgevingsinvloeden in de loop van haar leven met behulp van haar eigen hulpbronnen. Als de huid al uit balans is, helpen Bioderma producten het evenwicht te herstellen en alle huidfuncties te normaliseren. Bioderma producten gebruiken ingrediënten die van nature in de huid voorkomen. Een zeer zuivere, synthetische suikerbasis dient als basis voor het actieve ingrediënt. Het hydrateert en heeft een ontstekingsremmende werking. Bioderma herstelt het evenwicht van de huid en houdt het duurzaam in stand.

Geselecteerde producten van Bioderma in de online shop

Als je op zoek bent naar Bioderma producten online, vind je de volgende lijnen:

-Atoderm verzorgt de droge huid en de huid die gevoelig is voor neurodermitis: de Bioderma Atoderm SOS Spray Anti-jeuk Ultra-Kalmeert verlicht jeuk in één minuut. Het effect houdt tot zes uur aan. De textuur is ultralicht, geurvrij en niet-comedogeen. Het laat geen vlekken achter op kleding. Als je een droge huid hebt, kun je andere Bioderma producten kopen om je huid een ontspannen gevoel te geven.

-Cicabio wordt gebruikt om wonden te genezen of tegen kneuzingen: Bioderma Cicabio Arnica Crème is een verzorgende crème die bloeduitstortingen vermindert. De ingrediënten arnica-extract, ANTALGICINE, zink en apigenine versterken de huid en verbeteren de doorbloeding. Rechtstreeks aanbrengen vermindert bloeduitstortingen aanzienlijk.

-Hydrabio helpt bij een vochtarme huid: Bioderma Hydrabio Crème Rich Moisturising Care voorziet de diepe huidlagen van vocht en voedingsstoffen. Het AQUAGENIUM complex activeert het natuurlijke vochtinbrengende vermogen van de huid. De huid krijgt een mooie glans en wordt beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden door vitamine E.

-Nodé bevat zachte shampoos: De Bioderma Nodé K Shampooing Keratoreducing Shampoo reinigt de gevoelige hoofdhuid op milde wijze van droge roos. Hij vermindert jeuk en voorkomt de vorming van nieuwe roos. De afwezigheid van parfum ondersteunt een optimale tolerantie.

Photoderm beschermt de huid tegen UVA/UVB-straling: Bioderma Photoderm Spot-Age SPF 50 Anti-Spots Antioxidant Gel-Cream is geschikt voor de rijpere huid. De combinatie van een krachtig vitamine C-complex, natuurlijke vitamine E en breedspectrum zonnefilters voorkomt vroegtijdige huidveroudering, uitdroging en de vorming van ouderdomsvlekken. Het helpt de huid te regenereren en versterkt de natuurlijke afweer. De gel-crème textuur is zeer licht en voelt aangenaam droog aan. Het is een ideale make-upbasis. De zonnecrème is waterproof, niet-comedogeen en bestand tegen vocht en extreme hitte.

-Sébium ondersteunt mensen met een vette, onzuivere huid: Bioderma Sébium Night Peel Smoothing Concentrate heeft een gladmakend effect op de onzuivere huid. De zachte peeling reinigt de huid diep van onzuiverheden met glycolzuur. Het gepatenteerde FLUIDACTIV complex reguleert de talgproductie zodat de huid minder vet wordt. D-panthenol herstructureert en kalmeert de huid. Na deze behandeling ziet de huid er fris en glad uit.

-Sensibio versterkt de gevoelige, roodgevoelige huid: Bioderma Sensibio H2O AR Anti-Redness Micellair Water biedt een milde make-up remover voor de rode huid. Dit uitzonderlijke micellaire reinigingswater wordt extreem goed verdragen. Zelfs de meest gevoelige huid wordt effectief gereinigd en gekalmeerd door ROSACTIV en Cucumis sativus extract. De huid voelt ontspannen aan terwijl de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid opnieuw wordt opgebouwd.

Overigens: Bioderma producten uit de zonnecrème lijn dragen niet bij aan het bleken van koralen, hebben geen invloed op de fotosynthetische activiteit van koralen en zijn niet giftig voor koralen. Bioderma streeft ernaar om alle macro- en microverontreinigingen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de huid en het milieu onder controle te houden.

Onafhankelijke tests zorgen voor compatibiliteit

Voor Bioderma is het gezond houden van de huid het belangrijkste principe. Daarom vertrouwt het bedrijf op een intensief goedkeuringsproces voordat producten op de markt worden gebracht. Zelfs daarna zijn systematische veiligheids- en doeltreffendheidstests standaard voor Bioderma producten. Onafhankelijke dermatologen, toxicologen en allergologen wereldwijd testen alle Bioderma producten op hun verdraagbaarheid. In de afgelopen jaren zijn er meer dan 1000 klinische studies uitgevoerd op Bioderma producten in meer dan 30 landen. Ze zijn gepubliceerd in vele gespecialiseerde tijdschriften. Dit betekent dat elke intolerantie en elk ongewenst effect kan worden geanalyseerd. Als een ingrediënt volgens het laatste onderzoek vermoedelijk giftig, irriterend of schadelijk voor het milieu is, wordt een proces gestart om het ingrediënt te vervangen of te verwijderen. Bioderma streeft naar volledige traceerbaarheid van alle grondstoffen. Elk ingrediënt wordt streng getest op dermatologische veiligheid en biologische effectiviteit. Het resultaat: van elke miljoen verkochte Bioderma producten wordt er minder dan één intolerantie gemeld.

Duurzame zorg voor de huid

Bioderma biedt producten die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van de huid herstellen. Ze helpen de huid haar eigen balans te hervinden. Ze maken de huid niet afhankelijk van de ingrediënten. Dit betekent dat in combinatie met een gezonde levensstijl en een gezond milieu, het uiterlijk van de huid duurzaam verbetert. Bioderma is een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en menselijkheid op alle gebieden. Verschillende sociale projecten wereldwijd weerspiegelen de filosofie van Bioderma om innovatie te combineren met het verminderen van de impact op het milieu en groei. Bioderma producten zijn gunstig voor alle mensen die bewust voor hun huid zorgen en weten dat minder zorg goed is voor de huid. Want Bioderma geeft de huid wat ze nodig heeft om van binnenuit te stralen. Je kunt Bioderma producten kopen tegen voordelige prijzen - bijvoorbeeld hier in de winkel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten