Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ariana Grande Parfums zijn als haar liedjes: vrolijk, kleurrijk en jong. De popzangeres heeft nu een hele reeks parfums in haar portfolio. Maar het moet niet alleen bij Ariana Grande parfums blijven. De ster kondigde haar voornemen aan om haar eigen cosmeticalijn te lanceren.

Meer info

Koop Ariana Grande Parfum goedkoop

Meer info +

Ariane Grande en haar hit... parfums!

Hitsongs als "Thank U, Next" en "No tranen left to cry" zijn een integraal onderdeel van de radio geworden. Ariana Grande kan nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière in het midden van zijn 20ste levensjaar. De jonge Amerikaan met Italiaanse roots heeft een geweldige start gemaakt als zangeres en actrice en inspireert vooral meisjes en jonge vrouwen. Ariana Grande is niet alleen beroemd om haar unieke stem, maar ook om haar bijzondere stijl. Haar outfits zijn vrouwelijk, sexy en speels. Precies deze kwaliteiten worden gecombineerd in elk Ariana Grande parfum! Fans van de zangeres kunnen nu het handelsmerk van haar idool meenemen naar hun huis en op hun huid in de vorm van hemelse geuren. Bij het zoeken naar Ariana Grande in de online shop zijn de nieuwste geurcreaties van de zangeres te allen tijde te vinden. En zelfs vrouwen die de zangeres nog niet kennen zullen betoverd zijn door de geuren. Voel je eens als een superster - een parfum van Ariana Grande maakt het mogelijk!

Geuren zo levendig als de zangeres

Geuren ontworpen door en voor internationaal succesvolle zangers hebben een lange traditie. Of het nu gaat om Celine Dion, Britney Spears of Christina Aguilera - ze hebben allemaal vrouwen over de hele wereld blij gemaakt met hun muziek en hun parfums. Het was dus slechts een kwestie van tijd totdat het eerste Ariana Grande parfum in 2015 eindelijk op de markt kwam. De zangeres doopte haar debuut op de schoonheidsmarkt ARI. Om haar droom om haar eigen geur te creëren te realiseren, heeft Grande de hulp van echte professionals ingeroepen. Een van hen is de getalenteerde parfumeur Frank Voelkl, die onder andere voor David Beckham, Dior en Hugo Boss heeft gewerkt.

De visie achter elk Ariana Grande parfum is om de veelzijdige stijl van de kunstenaar in een flesje vast te leggen. Net als haar fans is Ariana Grande jong, lichtvoetig en vol van lichtheid. Haar eerste geur maakte een luid statement met een marshmallow-smaak basisnoot. Roze, fruitig-zoet en altijd vol kracht - zo voelt een hele generatie jonge meisjes zich als ze op de eerste rij staan bij Ariana Grande concerten. Ariana Grande Het online kopen van parfum geeft deze fans en al diegenen die fan willen worden een makkelijke manier om hun nieuwe favoriete geur te vinden.

Een voortdurend groeiende collectie

Reeds acht verschillende geuren maken deel uit van de parfumcollectie van Ariana Grande. De verschillende parfums zijn veelzijdig en divers, maar toch altijd precies afgestemd op Ariana Grande zelf en de doelgroep van jonge vrouwen. De geurcomposities volgen meestal een onweerstaanbare mix van fruit en warme, zoete elementen.

Het Ariana Grande parfum Moonlight - de bestseller met een fluorescerende fles - bestaat bijvoorbeeld uit pruim en zwarte bes in de kop, marshmallow en pioenroos in het hart, en sandelhout, vanille en zwart amber in de basis. Het resultaat is een poederig-zoete geur die een jeugdige romantiek combineert met wat zwaardere, meer volwassen accenten.

Ariana Grande wordt volwassen en daarmee verandert ook uw persoonlijke stijl. Elke nieuwe geur weerspiegelt deze ontwikkeling, wordt interessanter, spannender en mysterieuzer. Deze transformatie is het meest intens waarneembaar met het Ariana Grande parfum R.E.M., dat in 2020 werd gelanceerd. De geur bestaat uit kweepeer, vijg, zoutkaramel en marshmallow - bijna hun geurmerk - in het hoofd, perenbloesem en lavendel in het hart en een basis van tonkaboon, sandelhout en witte muskus. R.E.M. combineert dus het aroma van haar handelsmerk op een veel ongebruikelijker manier dan in eerdere composities. Lavendel, tonkaboon en de frisheid van perenbloesems geven het Ariana Grande parfum een krachtige component die zelfs vrouwen na de tienerjaren zal verrukken.

Maar Ariana Grande biedt ook steeds weer nieuwe variaties voor liefhebbers van jonge, zeer zoete en meisjesachtige geuren. De Ariana Grande Parfumwolk, uitgebracht in 2018, is een waar meesterwerk op dit gebied van de parfumerie. Het begint met de fles. De naam van de geur wordt letterlijk genomen en de fles wordt gepresenteerd in een wolkenvormig ontwerp dat de aandacht trekt. Het lichtblauwe glas op een witte wolk heeft een lichte komische stijl en spreekt een jong publiek perfect aan. Wolk bestaat uit de geuren lavendel, peer en bergamot in de kop, kokosnootcrème, chocolaatjes en vanille-orchidee in het hart en een combinatie van muskus en warme houtsoorten in de afwerking. De kokosnootcrème is veruit het meest intens en zorgt meteen voor een dromerig, paradijselijk vakantiegevoel. Vooral op grijze dagen kan dit parfum elke jonge vrouw een beetje het gevoel geven dat ze even op het strand in het Caribisch gebied is. Zoals alle geuren van Ariana Grande kenmerkt deze zich door zijn lange houdbaarheid. Spuit het een keer op en je zult de aangenaam zoete noten gedurende vele uren kunnen waarnemen.

Creativiteit op alle gebieden

Ariana Grande Dankzij het internet is het nu mogelijk om overal ter wereld goedkoop parfum te kopen. Zo kan elke fan zijn of haar persoonlijke favoriete geur van het idool vinden. Met zo'n bekende naam is er praktisch geen reclame meer nodig om tal van jonge vrouwen aan te moedigen een Ariana Grande parfum te kopen. Toch laat de Amerikaanse zangeres zich niet afleiden van het feit dat ze steeds weer voor de camera staat voor de reclamecampagnes van haar geuren. Voor elk Ariana Grande parfum wordt online en op TV een commercial uitgezonden. Eenmaal rijdt de mooie brunette door New York City op de achterbank van een taxi. Een andere keer glijdt ze in de rol van een ijsverkoper in een suikerzoete vintage-look. Voor de geur heeft R.E.M. Ariana Grande iets heel bijzonders bedacht. Getekend in komische stijl, wordt Grande de futuristische heldin van haar eigen avonturenverhaal, heel a la Wonder Woman. Ze tonen verschillende commercials: Elk Ariana Grande parfum is uniek en de creaties van de ster zijn gegarandeerd nooit saai. Hetzelfde geldt voor de onmiskenbare flacons. Terwijl de glazen flesjes van de eerste parfums nog vrij klassiek ontworpen waren, wordt het ontwerpteam nu steeds creatiever en creëert menig geweldige flacon die een absolute blikvanger wordt op het dressoir.

Soms kan het een beetje meer zijn!

Voor speciale gelegenheden maakt Ariana Grande beperkte versies van hun succesvolle parfums. Sweet Like Candy, bijvoorbeeld, werd toegevoegd aan de Limited Edition met rode bessen in de topnoot en gevuld in een even felrode fles. Perfect voor het testen zijn overigens de Rollerball mini-versies, die verkrijgbaar zijn via elk Ariana Grande parfum. Ze passen in elke handtas en zijn ideaal voor op reis of op stressvolle dagen. Bestel nu gewoon Ariana Grande Parfum goedkoop op het internet en geef een fan - of zelfs uzelf - een heel bijzondere traktatie!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

12 42
toepassen