Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ralph Lauren inspireert de internationale modemarkt al sinds 1967 met klassieke en toch moderne ontwerpen. Of het nu mode, accessoires of meubilair betreft: de Amerikaanse ontwerper kan op alle gebieden overtuigen. De parfums van Ralph Lauren behoren ook tot de meest populaire ter wereld.

Meer info

Koop Ralph Lauren Parfum goedkoop

Meer info +

Geuren die de parfumwereld door de storm veroverden - Ralph Lauren Parfums

De modeontwerper Ralph Lauren, die vandaag de dag over de hele wereld bekend is, is waarschijnlijk wat wij een absolute nieuwkomer aan de zijlijn noemen. Omdat hij, in tegenstelling tot veel andere modebewegingen, nooit een topopleiding in de modewereld heeft afgerond. Toch zat Lauren's mode altijd in haar bloed. Hij was al in zijn jeugd geïnteresseerd in kleding, vandaar dat hij na zijn tijd in het leger een baan als verkoper aannam - de rest is onderdeel van een verhaal dat we later nader zullen bekijken.

Vandaag de dag is Ralph Lauren een van de belangrijkste modehuizen ter wereld. Maar Lauren hield niet op bij het veroveren van de modemarkt. Hij penetreerde ook de parfummarkt met talrijke parfums van Ralph Lauren voor mannen en vrouwen - en veroverde het door de storm, zoals hij gewend was in de modewereld. Vandaag de dag kunt u Ralph Lauren Parfum overal kopen zonder problemen en in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Maar wat betekent dat in detail?

Ralph Lauren Parfum en het begin van een zeer bijzondere bedrijfsgeschiedenis

Zoals al kort aangegeven, was het mode-icoon van vandaag een laterale nieuwkomer. Voor de in New York geboren Ralph Lauren, geboren in 1939 in de Bronx als arbeiderskind, heeft hij nooit een opleiding in de mode afgerond. Maar al tijdens haar schooltijd was Lauren geïnteresseerd in hoogwaardige kleding en mode. In die tijd investeerde hij al veel geld in dure kleding en ontwierp hij af en toe zijn eigen creaties zoals stropdassen, die hij aan klasgenoten verkocht.

Wetenswaardig, ook al is het niet direct gerelateerd aan Ralph Lauren Parfum: Lauren werd geboren als Ralph Lifshitz, maar veranderde later zijn naam in Lauren. Volgens hem om zijn naam niet te plagen - maar er wordt herhaaldelijk beweerd dat Lauren en zijn broers dit hebben gedaan om hun joodse wortels tijdens de Tweede Wereldoorlog te verbergen.

Na zijn tijd in het leger ging Lauren aan de slag als verkoper in een herenkledingwinkel. Hier legde hij snel waardevolle contacten, zodat hij in 1967, met een lening en de hulp van een modehandelaar, erin slaagde het Polo-label op te richten en vanaf dat moment banden te produceren. Al snel volgden de eerste typische poloshirts - en in 1970 de Coty Award, die bedoeld was om Lauren's weg te banen in de steenachtige modewereld.

Ralph Lauren en zijn liefde voor uitstekende parfums

Nadat Lauren in 1971 zijn kledinglijn had uitgebreid met een damescollectie, besloot hij in 1978 ook de parfummarkt te veroveren. Hiervoor werkte hij samen met het merk L'Oréal. Samen brachten de twee uiteindelijk de mannengeur Polo uit, nu gevierd als een klassieker, gevolgd door de populaire vrouwenklassieker Lauren in hetzelfde jaar. Andere populaire geuren, die in de jaren '80 werden gecreëerd en nog steeds tot de beroemdste geuren van het huis en de wereld van vandaag behoren, waren creaties zoals Chaps for Men en Tuxedo for Women. Veel van de klassiekers zijn sindsdien echter herzien of op de markt gebracht als een hommage in een licht gewijzigde versie. Een van deze geuren was bijvoorbeeld het parfum Chaps 2007.

Het assortiment geuren van het bedrijf omvat nu meer dan 70 Ralph Lauren parfums - en deze omvatten tal van andere bestsellers. De nieuwste creaties van het bedrijf zijn Polo Red Extreme (2017), Polo Blue (2016) en Polo Red Intense (2015) voor mannen en geuren zoals Ralph Love (2016) en Ralph Fresh (2015) voor vrouwen. Elk van deze geuren is fundamenteel verschillend en doet een beroep op verschillende persoonlijkheden en belangen. Ralph Love, bijvoorbeeld, is heel speels verliefd op noten als roos en kers, terwijl Ralph Fresh in de zintuigen kruipt met frisse en verkwikkende accenten van citroen en watermeloen. Polo Red Extreme daarentegen is kruidiger en toch fruitiger, dankzij de nuances van bloedappelsien en koffie, terwijl Polo Blue, dankzij de accenten van bergamot en vetiver, vol zit met aroma en mannelijkheid.

Maar in het segment Ralph Lauren Parfum biedt Ralph Lauren niet alleen tal van succesvolle en aantrekkelijke geuren voor hem of haar, maar ook tal van betoverende unisex geuren in het verfijnde segment Ralph Lauren Parfum. Goede en zeer actuele voorbeelden hiervan zijn de edele en fruitige bloemrijke Riveria-lijn of het verfijnde en speelse Portret van de New Yorkse serie. Beide regels werden in 2016 gepubliceerd.

Bekende fans, vrienden en vruchtbare samenwerkingen

De lijst van gerenommeerde parfumeurs met wie Lauren gedurende zijn hele parfumgeschiedenis en voor het werk aan het ene of het andere Ralph Laurenparfum heeft samengewerkt, is lang. Grootheden als Yves Cassar, Harry Fremont, Pierre Negrin, Ellen Molner, James Krivda, Carlos Benaim, Alain Alchenberger, Linda Kramer en Alberto Morillas Lauren hebben hun gevoelige en succesvolle neuzen geleend aan grote namen als Yves Cassar, Alain Alchenberger, Linda Kramer en Alberto Morillas Lauren - en we hebben geuren als Polo Blue uit 2003 en de variatie uit 2015 (Benaim), Big Pony 1 voor mannen (Cassar - 2010), Glamorous for Women (Fremont - 2001), Polo Black for Men (Negrin - 2005) en Ralph Wild for Women (Kramer - 2008).

Maar Lauren heeft naast zijn Ralph Lauren-parfums ook een aantal bekende fans en vrienden te bieden - waaronder de familie Kennedy, acteur Dustin Hoffmann en actrice Sarah Jessica Parker. Maar er zijn ook tal van samenwerkingsverbanden met bekende persoonlijkheden, bedrijven en meer. Zo ontwierp Lauren in 1972 kleding voor de opnames van de filmklassieker "The Great Gatsby" met Robert Redford en Mia Farrow, die in 1974 werd gepubliceerd. In 1999 stond Lauren zelf voor de camera: voor de succesvolle serie "Vrienden". Hier speelde hij zichzelf in een klein gastoptreden.

Kan Ralph Lauren Parfum ook goedkoop worden gekocht? Het assortiment mag dan enorm zijn, maar elk Ralph Lauren parfum is exclusief, sensueel en nobel. Omdat het huis groot belang hecht aan het feit dat alle geuren uit het huis altijd aan hoge eisen voldoen en toch zo veelzijdig mogelijk zijn - en dat kost natuurlijk ook de prijs. Toch kan zelfs een echt Ralph Lauren parfum goedkoop worden gekocht. Hoe is dat? Bijvoorbeeld door te wedden op het kopen van de geselecteerde Ralph Lauren parfum online. Wie bijvoorbeeld online een Ralph Lauren-parfum koopt, profiteert van de gunstigere voorwaarden die alleen een online winkel kan bieden.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ralph Lauren met vier sterren of meer
4,91 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen
Commentaar van Whilent
Doet wat ie beloofd

Heerlijk cremige deo stick. Houdt lekker lang wat voor mij erg belangrijk is. En de lichte geur vind ik echt heerlijk.

Commentaar van Nico W.
Super !

Lang geleden deze geur ook gehad, ging er toen uit en sinds die tijd niet meer in de winkel gevonden. Nu via hier besteld. Snelle levering, fijne site om via te bestellen. Heerlijk om deze parfum weer dagelijks te kunnen gebruiken tegen een leuk prijsje!

Commentaar van Antoliand
Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft heerlijke geuren. Maar deze is mijn persoonlijke favoriet. Ik draag hem vrijwel dagelijks, naar het werk of in mijn vrije tijd.

Herenparfum +

De eerste mannengeur van het Amerikaanse modemerk verscheen in 1978 met Ralph Lauren Polo. Intussen is het groen-kruidige parfum uitgegroeid tot een van de geurklassiekers en wint het voortdurend nieuwe fans. Maar de opvolgers zijn ook te zien - of liever te ruiken.

Mannelijkheid en elegantie in de fles - Herengeuren van Ralph Lauren

Mag het een hippe, edele en toch alledaagse mannengeur zijn? Dan is een mannengeur van Ralph Lauren misschien de juiste keuze. Het trendy modehuis, dat onder andere bekend staat om zijn poloshirts, biedt nu niet alleen innovatieve herenmode, maar ook een of twee geurklassiekers - en elk van de mannengeuren van Ralph Lauren heeft vandaag de dag tal van aanhangers over de hele wereld. Maar wat maakt een Ralph Lauren mannengeur zo bijzonder?

Het huis Ralph Lauren en zijn unieke mannengeuren

Modeontwerper Ralph Lauren heeft vanaf het begin veel waarde gehecht aan het bereiken van niet alleen de grote verdieners en de rijken en schoonheden met zijn creaties, maar ook de min of meer kleine man van hiernaast. Hij wilde dit niet alleen bereiken met redelijk eerlijke prijzen, maar ook met creaties die niet alleen de massa, maar ook de adel aanspreken. De mannengeuren van Ralph Lauren zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik en zijn daarom net zo geschikt voor de kantoorwerkdag als een trouwe metgezel voor meer nobele gelegenheden. Dus het is de moeite waard om een Ralph Lauren mannengeur te kopen. De enige vraag hier is wat er nodig is van een Ralph Lauren mannengeur.

Moet het iets intens, mannelijk en avontuurlijk zijn? Of is er meer vraag naar een Ralph Lauren mannengeur, die zich terughoudend opstelt met zijn boeket en de drager en zijn sterke punten eerder zacht en discreet onderstreept? Ralph Lauren biedt dit alles aan met zijn mannengeuren - en meer. Het Ralph Lauren gamma, dat vandaag meer dan 70 geuren omvat, waaronder vrouwen- en uniseksgeuren, heeft voor elke man en elke smaak de juiste geur. Moet het bijvoorbeeld iets verfrissend zijn? Dan is de Ralph Lauren Polo Blue geur met zijn energieke aroma (dankzij tonen van muskus, basilicum en komkommer) de juiste keuze. Als u daarentegen op zoek bent naar iets mannelijks, dan moet u eens goed kijken naar de Polo Black geur - die boeiend is met noten van mango, salie en patchoeli en een onvergelijkbaar exotisch-erotische sillage.

Flacons en bekende hangers: wat maakt Ralph Lauren zo bijzonder?

Als het gaat om bekende namen, kan het huis van Ralph Lauren hele boeken vullen. Vrienden en fans van het huis zijn bijvoorbeeld bekende namen als de hele Kennedy-familie, actrice en trendsetter Sarah Jessica Parker en Hollywoodster Dustin Hoffmann. Maar Ralph Lauren scoort ook goed bij de Ralph Lauren mannen- en vrouwengeuren - of liever gezegd bij hun parfumeurs - dankzij gerenommeerde samenwerkingen. De klassiekers van het bedrijf hebben wereldberoemde namen gecreëerd zoals de parfumeurs Yves Cassar, James Krivda, Alain Alchenberger, Carlos Benaim en Alberto Morillas. Maar het zijn niet alleen bekende namen die het huis zo boeiend maken. Ook het ontwerp van de flacons wordt vaak erkend en de meeste zijn door Lauren zelf gemaakt.

Hoe kun je een Ralph Lauren mannengeur kopen voor een goede prijs? Elke Ralph Lauren mannengeur mag dan exclusief en uniek zijn, maar het kost vaak zijn prijs. Maar zelden moet je er mee in het reine komen. Met een beetje geduld kunt u ook een Ralph Lauren mannengeur vrij goedkoop kopen. Wat vind je daarvan? Bijvoorbeeld, door te wedden op het kopen van het online. De meeste internetwinkels bieden Ralph Lauren mannengeuren online aan tegen vrij lage prijzen, omdat zij zelf lagere kosten voor aankoop en distributie moeten dragen door hogere verkoopcijfers.

Damesparfum +

Lauren, de eenvoudige naam van het eerste damesparfum Ralph Lauren, brengt vrouwen al sinds 1978 onophoudelijk in verrukking. Sindsdien heeft het modemerk bijna elk jaar nieuwe damesparfums gelanceerd en weet het altijd te verrassen.

Ralph Lauren - exclusieve mode en geuren voor u - exclusieve geuren en mode

Ralph Lauren: Het trendy modehuis staat al jaren voor hoogwaardige producten die zich, afhankelijk van hun oriëntatie, richten op een grote verscheidenheid aan mannen en vrouwen over de hele wereld. Sinds de jaren '80 biedt het huis echter niet alleen mode, maar ook hoogwaardige en edele parfums. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van de prachtige geuren van het huis.

Maar wat is het dat een Ralph Lauren parfum voor dames maakt? De sensualiteit? De passie die zich verbergt tussen de specifiek samengestelde geurenlijnen? Of is het iets heel anders dat een Ralph Lauren parfum zo bijzonder maakt voor dames?

Ralph Lauren parfum voor dames - dit moet je weten...

Modeontwerper Ralph Lauren heeft altijd veel belang gehecht aan het feit dat zijn creaties bijzonder, uniek, nobel en toch praktisch zijn. Hij wilde mode voor het leven creëren en niet alleen voor de catwalk. Het lijkt op de parfums van het huis: Want zowel het parfum van Ralph Lauren voor vrouwen als voor mannen moet hen op de best mogelijke manier door hun dagelijks leven begeleiden - waar het hen ook heen brengt. Net zoals situaties die we in ons dagelijks leven onder de knie moeten krijgen van elkaar kunnen verschillen, zo kan ook de smaak verschillend zijn. Het Huis van Ralph Lauren is zich hiervan bewust - en heeft het overgebracht naar zijn parfums.

Het huis Ralph Lauren biedt al vele jaren tal van hoogwaardige en unieke geurcreaties voor vrouwen, die met de meest verschillende accenten de meest uiteenlopende eisen en smaken serveren. Ralph Lauren parfum voor vrouwen kan fruitig en fris en jeugdig, elegant en elegant, zacht en neutraal zijn, afhankelijk van de geur - en de drager vergezellen op een breed scala aan avonturen. Populaire en gewilde lijnen en creaties van het huis zijn bijvoorbeeld geuren zoals Romance, die de zintuigen verwennen met een delicaat en gepassioneerd sillage (bestaande uit o.a. roos, gember en lotusbloesem) of het parfum Ralph Lauren voor dames met de naam Safari, dat een tamelijk fruitig bloemig karakter heeft met toetsen van amber, iris en mandarijn. Dus het is de moeite waard om een Ralph Lauren parfum voor dames te kopen.

Bekende parfumeurs met wie het huis heeft samengewerkt

Ralph Lauren heeft zich altijd ingezet om zijn geuren te creëren door hun compositie over te laten aan neuzen die iets weten over hun vak. Want de kunst van het parfumeren moet geleerd worden - en parfumeurs als Harry Fremont, Pierre Negrin, Yves Cassar, Ellen Molner, James Krivda, Alain Alchenberger, Linda Kramer, Carlos Benaim en Alberto Morillas, met wie het huis tot nu toe onder andere heeft samengewerkt, weten wat ze doen. Dit wordt bewezen door talrijke klassiekers en prijzen die elk individu heeft gecreëerd of heeft ontvangen.

Is het de moeite waard om een Ralph Lauren geur voor vrouwen online te kopen?

Geuren uit het huis van Ralph Lauren zijn niet voor niets immens populair: omdat elk parfum van Ralph Lauren voor vrouwen en mannen uniek is en op zijn eigen manier gepassioneerd, sensueel en memorabel. Maar je hoeft niet altijd veel geld te betalen voor een van de geuren - want het gewenste Ralph Lauren parfum voor dames kan ook goedkoop worden gekocht. Dit kan bijvoorbeeld door online een Ralph Lauren parfum voor dames te kopen. Wat is er met jou aan de hand? Online is een Ralph Lauren parfumerie zo goedkoop omdat internetwinkels de prijzen voor hun klanten kunnen verlagen door grotere bestelhoeveelheden en lagere onderhoudskosten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.